Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:43:10

LOGOUT.hu

Opel topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#61001) F_Gergely válasza Petyyyyy (#60999) üzenetére


F_Gergely
őstag

Nem egyszeruen b'zmeg nem ertem... csak ertetlenul nezek ki a fejembol. De nem ez az elso, pont az atm fele mikor mentem a sorompon neztem szinten, elottem levo auto vitt egy ures utanfutot, nem tudom mennyivek ment de a futo felpattant vagy 25 centire az uttestol ahogy atment a sineken. Ez bolond, gondoltam magamban, de most ez a divat vagy mi??? Nem egy olyyan esetet lattam szemelyesen hogy mukodott a lampa vonat meg jott. Ezek korul se neznek csak mennek mert mehetnek es ennyi? Hogy a budos francba vezetnek ezek felelossegteljesen? B'zmeg ha van mellettem valaki olyan szigoruan betartom a kreszt mintha most vizsgaznek vezetesbol, mert enyem a felelosseg az O biztonsagukert, es eletukert! Ezek az emberek nem foglalkoznak a melletuk ulo szemelyekkel vagy mi?

(#61002) h3lios válasza F_Gergely (#61001) üzenetére


h3lios
addikt

Ezek úgy vannak vele, hogy úgysem ők fogják megszívni. A kedvenc mutatványom, amikor teljesen beállt útszakaszon a vasúti átjárón állva várakoznak, hogy haladjon az előttük lévő. Természetesen, elöl hátul fogja az idiótát a forgalom. Bele sem gondol, hogy ha netán jön a vonat, akkor gyönyörűen letarolja a kocsiját és a benne ülőket. Nyilván lenne idő kiszállni, mert azért annyival előbb jelez a sorompó, viszont ha 1x beszorul az öv, netán az ajtó annak az utasnak bizony lőttek.
Ha meg nem akarsz előrébb menni, amikor "ott lenne a hely a síneken" van az a hülye aki mögötted dudál. Az ilyennek szívesen bemutatnám az IC ütközőjét...

[ Szerkesztve ]

B-tag: H3lios#2825

(#61003) Mikulásbá


Mikulásbá
nagyúr

Na az ilyenek miatt vettem kamerát,hátha belefutok valami baromba.
Akciókamera,nem volt olcsó,de ha jogi vitában tisztázni tudom majd magam,már megérte.

(#61004) szabonagyur


szabonagyur
félisten

Ez egy ilyen nap volt, tuti front van vagy valami...

Ma én is állok egy szűk kis utcában, de csak a sor végén mivel a láma megfogott. Pont olyan részen álltam, hogy jobbra nekem behajtás a kórházba, ott mennek a mentők meg a látogatók is. Én megálltam jóval hátrébb, hogy ha akció van akkor bárki tud ki be menni, mivel hosszú a sor. Erre jön egy nő szemből, index ki, hogy menne be látogatni. Intek neki, hogy menj nyugodtan, hosszú a sorom ott a hely. Nő nem megy, megy az integetés jó ideje (sajna hülye mellék utca, mire ideér a zöld 3 perc kb) de nem megy sehova. Kaptam egy zöldet, indul a sor gondoltam na jó megyek, erre nő teligáz épp, hogy nem toltam bele. :(

Eladó: DUPLO 10978 120 db-s bontatlan

(#61005) F_Gergely


F_Gergely
őstag

Gyerekek beszarok, semmi olyat nem talalok hogy vasuti atjaroban lenne sebesseglimit... ugy latszik tenyleg en vagyok a hulye, mindenhol csak annyit irnak biztonsagosan kell megkozeliteni a vasuti atjarot, de nem irjak a maximalis sebesseget... ergo atmehetek akar 50el is. Nevetseges... Mikor en vizsgaztam anno akkor 20 vagy 30 km/h volt a sebesseglimit azt tudom. Eltoroltek volna?

(#61006) Petyyyyy válasza F_Gergely (#61001) üzenetére


Petyyyyy
addikt

Nagyon úgy fest, hogy ez lett az új trend azoknál, akiknél tizesvesszővel kezdődik az IQ. Ha már valami nagyobb autóban ülnek - Passat, Laguna vagy ettől is nagyobb kategória - akkor azt hiszik nekik nem számít ha hatvannal rongyolnak át a síneken. Nekem nem fáj, meg az sem ha villognak, dudálnak, stb.
Remélhetőleg hamar tönkremegy a futóművük és C vágányra kerülnek egy időre.
Szerk: teljesen mindegy. Ha neked a 30 a biztonságos, akkor annyival menj át. Másfelől én is 30-ra emlékszem.

Pont most próbálom nevelni a TL-t is, hogy ne pánikoljon azon ha vannak mögötte, nem kell kilőni a sor elején, hogy elkerülje a versenyzők puffogását. Meg nyugodtan lassítson le és vissza kettő az átjárón, hiába villognak, integetnek. Majd elmennek, ha nem tetszik nekik valami. Saját magukat öljék meg, ne engem.
Egyébként ugyanez van, mint nálad. Ha egyedül vagyok, akkor az autó miatt tartom be a szabályokat, ha meg ülnek mellettem, akkor nyilván miatta.

A másik ami böki a szemem, az a rengeteg ramaty állapotban lévő szekér, ami közlekedik itt Pesten. Úgy rohadnak az öklöm beférne helyenként, szigszallaggal vannak összeragasztva, okádják a füstöt és azokat nem kapcsolják le. De mé'nem? Megvárják míg valamelyik belédcsattan hátulról, mert nem bír megállni vagy mert egy nagyobb fékezéstől szétesik a bódé? :F

szabonagyur - Külön kategória, mikor Aranka nem tudja eldönteni most akkor átadtad az elsőbbséget? Ááá, nem megyek. Ja hogy indulsz? Ok, akkor én is. :(((
Ilyenkor mindig kitartok az első szándék mellett, az a biztos. Legalább egyikőnk legyen határozott és másra meg nem számíthatok, csak magamra.

F_Zolee - Z-s rendszámot kik hordanak?

Szerdán láttam Kálloy Molnár Pétert a piros alfájában, stílszerűen KMP-001 rendszámmal. :D

[ Szerkesztve ]

Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star

(#61007) h3lios válasza F_Gergely (#61005) üzenetére


h3lios
addikt

Hivatalosan annyi van a kreszben, hogy min. 5 km/h átlagsebességgel. Nincs sebességlimit megszabva, csak annyi, hogy ennél lassabb tempóban nem mehetsz be.

[ Szerkesztve ]

B-tag: H3lios#2825

(#61008) F_Zolee válasza Petyyyyy (#61006) üzenetére


F_Zolee
veterán

Még a bontószökevényeket se igazoltatják. P-s vagy Z-s rendszámú autót viszont zsigerből állítják le...

(#61009) diablo1984 válasza F_Gergely (#60998) üzenetére


diablo1984
veterán

amúgy tényleg nincs már a 30-40es szabály, ha külön táblával nem jelzik, akkor tolhatod át tempóban. az más kérdés, hogy 10ből 9 átjáró egy hullámvasút(üt-vág, dobál) és sem cseszem szét a gumim miatta, én is lassítok. akinek nem tetszik, az előzzön meg!

ja meg új elől hátul a futómű, bírhatna pár évet, nem muszáj, hogy az első hónapokban szétveressem....

[ Szerkesztve ]

(#61010) szabonagyur válasza Petyyyyy (#61006) üzenetére


szabonagyur
félisten

Hát igen csak ha törik a kocsi én járok rosszul :( Ezzel a kinek van elsőbbsége dologgal ma törhettem volna többször is a járművet, annyira nem figyelnek egyesek.

De mindenhol őrültek voltak ma. Megyünk főúton, forgalom kb. mint ami 3 körül szokásos, autó-autó hátán.... erre balról kis matiz kivágtat (még nem volt veszélyes, vagy szabálytalan éppen) erre utána meg nem megy csak kb. 30-al.

Eladó: DUPLO 10978 120 db-s bontatlan

(#61011) F_Gergely válasza F_Zolee (#61008) üzenetére


F_Gergely
őstag

Haver siman jar P- s rendszammal, se muszaki, se forgalmi se semmilyen papirja, muszakin se menne at az auto 4 kereken 4 kulonbozo minta nelkuli gumi, kipufogo vegig 50es csovel se kozepdob se semmi, total alkalmatlan kozlekedesre megse allitottak meg soha...
Masik haver ugy jar a volvoval hogy se biztositas se semmi nincs rajta... meg a neven sincs az auto csak ugy van.

(#61012) AMD Power


AMD Power
titán

Sok idióta állat. Egyébként itt BP szerintem egy nagy rakás sza* vezetni. Főleg ha valaki nem rutinos itt akkor meg egy pokol! :)

Amúgy nekem a boxer be van készítve mindig. :DDD

Opel Insignia Country Tourer 2.0 CDTI AWD – markáns, mellé a könnyed terepet is kedveli

Nekem ez a dög még mindig nagyon bejön!

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#61013) Petyyyyy válasza AMD Power (#61012) üzenetére


Petyyyyy
addikt

Egyetértünk, alig várom, hogy elkészüljön a járgány és tekerek vele hazafelé. :)

Az Insignia CT - a formát nem firtatnám, de az a motor úgy fest baromi jól sikerült, főleg azzal a szottyos 400Nm-rel.

Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star

(#61014) máyköl


máyköl
veterán

Én megyek egyik nap a jászberényin este, előttem bkv busz halad 40 -el. Követtem szépen, felüljáró következett, nem kezdtem el előzgetni, mert mi a francnak...
Mögöttem valami b**i hondás gyerek megállás nélkül villog, veri ki a szemem... Úgy idegesített, hogy azt nem tudom elmondani. Nem látja, hogy a busz miatt nem megyek??
Erre a gyökér a felüljáró előtt még gyorsan megelőz (3kresz szabályt átvágva), és beáll ő a busz mögé, és tartj a 40 -et... Hát mondom ilyen idióta nem létezhet! Elkezdtem énis villogni rá, hogy na most miért nem akkora gizda mint előbb, haladjunk akkor hülyegyerek... Mit csinál? Felüljárón megáll, kézifék be, ablakon kikiabál hátrafele. Ebben a pillanatban hozott ki a sodromból, és szálltam ki az autóból... A bolond nem merte megvárni, míg az ajtajához érek, nyomott egy padlógázt.

(#61015) F_Zolee válasza F_Gergely (#61011) üzenetére


F_Zolee
veterán

Én ma is láttam ilyen igazoltatást.

(#61016) mohabá 007 válasza F_Gergely (#61005) üzenetére


mohabá 007
aktív tag

Ha már szóba hoztad a biztonságos közlekedést,nálam ez a módosítás a csúcs! :(((

Ihatnak,és vezethetnek a kerékpárosok.(fő,és mellékúton egyaránt) :W :W
....„a KRESZ azon módosítását, mely szerint a kerékpáros fogyaszthat alkoholt, az indokolja, hogy a biciklisták esetében az önveszélyességen túl nem áll fenn a közveszélyesség lehetősége”… :O :O

[ Szerkesztve ]

Murphy fel lett véve a céghez és keményen dolgozik. Vectra B 1.8 16V ( X18XE )

(#61017) AMD Power válasza Petyyyyy (#61013) üzenetére


AMD Power
titán

Én ugye vérbeli születésű Budai gyerek vagyok. De feleségemmel nagyon azon vagyunk ,hogy ha úgy alakul életünk utolsó 1/3-át nem BP szeretnénk majd leélni. Persze nem csak a közlekedés miatt főleg.

Ezzel a motorral én is nagyon szívesen megtekerném azt a gépet. :C

mohabá 007 Ez egy vicc. De miért nem lepődök meg már ezen sem. :U

[ Szerkesztve ]

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#61018) Petyyyyy válasza mohabá 007 (#61016) üzenetére


Petyyyyy
addikt

Most lőjetek fejbe...micsoda retardált légpisztolyok írják a KRESZ-t újabban? :W

Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star

(#61019) Petyyyyy


Petyyyyy
addikt

Hogy kis ON is legyen: G 1.6 motorjára az 1.8 szívósora kerül, mire kell vagy lehet számítani?

Motorkódok nem érdekesek, csak kíváncsi vagyok le kell-e tolnom a bátyámat a mutatvány miatt. Szerintem igen, mert változik a keverék minősége és a computer erről nincs értesítve. Legalábbis nem mondta, hogy ahhoz is hozzányúltak volna.

[ Szerkesztve ]

Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star

(#61020) volvoguy


volvoguy
addikt

Üdv! A 75-LE Isuzu motorokat nagyon dícséri mindeki. Ellenben azt is olvastam, hogy a motorvezérlő elektronika típushibás, nagy eséllyel adja meg magát, hiába jó maga a blokk.

Ez tényleg így van, még a későbbi G Astrák esetében is?

Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3

(#61021) diablo1984 válasza volvoguy (#61020) üzenetére


diablo1984
veterán

itt is volt a fórumon olyan akinek 120ezerért javították, rossz helyen van az elektronika, bele folyik a gázolaj és széteszi.

(#61022) F_Gergely válasza diablo1984 (#61021) üzenetére


F_Gergely
őstag

Az C corsa volt, bar nem tudom G astranal hol a motorvezerlo, B vectranal az utasterben, a kesztyutarto mogott, oda nem folyik be semmi.

(#61023) diablo1984 válasza F_Gergely (#61022) üzenetére


diablo1984
veterán

Ès a b veki is ezzel a motorral szerelt?

(#61024) volvoguy válasza diablo1984 (#61021) üzenetére


volvoguy
addikt

Akkor ez csak annál az Isuzu dízelnél probléma, ahol az elektronika rossz helyen van, tehát maga a panel, a nyák és forrasztások jók, a ECU gyárilag rossz elhelyezése a gond?

Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3

(#61025) diablo1984 válasza volvoguy (#61024) üzenetére


diablo1984
veterán

Igen, mert a blokkon van a vezèrlő ès az a baj vele. Száraz helyen tárolva nem marja szèt a gázolaj.

(#61026) volvoguy válasza diablo1984 (#61025) üzenetére


volvoguy
addikt

Hát, a kiszemelt G Caravan, azon hol lehet ez a vezérlő?

Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3

(#61027) F_Gergely válasza diablo1984 (#61023) üzenetére


F_Gergely
őstag

Volt valami 1.7es dizel isuzu vectra, de hogy pontosan milyen motorral szereltek azt nem tudom. De ezek meg gyengek, en 2.0 dti alatt nem vennek dizel vectrat mert gyenge lesz. Meg a 101 se erobajnok de legalabb van nyomateka meg megy.

(#61028) diablo1984 válasza volvoguy (#61026) üzenetére


diablo1984
veterán

jó kérdés, a kopasz motoron lehet látni, ha azon van c corsa is g astrás időkből van, így elképzelhető, hogy a motoron.
ez alapján a hírdetés alapján a blokkon, ott figyel a szelepfedél mögött, az a bordázott alu akármi a gyorscsatis kábelköteggel!

amúgy a classic isuzu dízel motor az [ez a féle] isuzu dízel menne, az f astrás időkben így nézett ki a motor, nincs is ott az elektronika....

[ Szerkesztve ]

(#61029) Luck Dragon válasza diablo1984 (#61028) üzenetére

Ez nagyon szép G Astra ,kár hogy dízelmotorral van. :) Természetesen nincs bajom a dízelmotorral.

A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

(#61030) diablo1984 válasza Luck Dragon (#61029) üzenetére


diablo1984
veterán

ja, de a gumit is lefotózzák hogy milyen szuper, közben meg a kinagyítatlan képen is jól látszik, hogy tiszta avas 10 éves gumi, a bordák mélyén tele van mikrorepedésekkel. biztos a tulaj még nem hallott gumiöregedésről.....

(#61031) volvoguy válasza diablo1984 (#61028) üzenetére


volvoguy
addikt

És ki lehet valahogyan védeni ezt a tervezési hibát? Mert ha gondolom újat rak bele a kedves gazdi, valamennyi idő múlva az új vezérlőbe is beszivárog az olaj.

Egyáltalán hogyan szivároghat be, hiszen az ECU egy védett, hermetikusan lezárt dobozka, legalábbis a Lagunámban jól el volt rejtve...

Nyomjam ki sziloplaszttal? :D

Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3

(#61032) F_Gergely válasza volvoguy (#61031) üzenetére


F_Gergely
őstag

Lezart doboz, de a gazolaj es olajgoz kikezd mindent, kicsapodik es elkezdi feloldani. En itt a forumban talalkoztam a C corsa kapcsan eloszor olyannal, ahol az ECU a motornal van. Sose oda szoktak tenni hanem az utasterbe, szerintem igy is lenne evidens. En mondjuk elvezetnem, gyari kabelkotegre ratoldanek es behuznam az utasterbe, biztos hogy nem hagynam ott a motorterben.

(#61033) diablo1984 válasza volvoguy (#61031) üzenetére


diablo1984
veterán

ha jól rémlik, akkor valahol szivárog a gázolaj és a gyorscsatis kábelek vezetik évek alatt a vezérlőbe a cuccost. tervezési hiba, vagyis nem gondoltak rá, hogy útba is lehet. meg a hőt sem bírják a forrasztások, az is a gond!
nálam is a lagunában a motortérben van, be kint elől a jobb szélen a sárvédőn, ott sem gázolaj, sem motor olaj nem jár!

így néz ki az ecu elázva, 120 ezerbe fájt a tulajnak a javítás.....

mennyit számít a fotó? mert a pár képről simán jó állapotú g-nek tűnik a vas, a videót megnézve nagyban meg látszik, hogy 2 hátsó ív kuka, rücsök rozsda, meg is van húzgálva a kasztni, közben meg a képeken semmi sem látszott. annyiból fer a kereskedő, hogy a videóban beslideshow-szta a sérüléseket, rohadásokat, más kereskedők meg rozsdamentesként hirdetnék, csak a helyszínen esne le az ember álla....

[ Szerkesztve ]

(#61034) diablo1984


diablo1984
veterán

ez nem tűnik rossznak bár az olajzabáló benzines motorral van szerelve és az oldalsó műanyagok is ki vannak fakulva, de olcsó és szép autót lehetne csinálni belőle....

(#61035) máyköl válasza diablo1984 (#61034) üzenetére


máyköl
veterán

3kilóért had legyen már kifakulva a műanyag... :DDD

(#61036) diablo1984 válasza máyköl (#61035) üzenetére


diablo1984
veterán

meg had egye már az olajat! :DDD

amúgy lekapni a műanyagokat és lefújni filléres dolog, a motort meggyűrűzni az inkább meló, ha már a kereskedő is oda írja, hogy eszi az olajat, akkor ott az 1l/1000km(gyári érték :C ) biztos meglehet!

amúgy velem van baj, hogy egy ilyen autót jobban megvennék, mint egy másfél millás g astrát? :F

[ Szerkesztve ]

(#61037) hafa00


hafa00
csendes tag

Helo. Opel Astra g 2005-ös hibája, hogy nem nyílnak a hátsó ajtók a távirányítóval és a kulccsal sem. Az első ajtók nyílnak.Mi lehet a gond? Mennyi lehet a javítás?

[ Szerkesztve ]

(#61038) F_Gergely válasza diablo1984 (#61036) üzenetére


F_Gergely
őstag

En alapbol nem ertem ezt a G astra imadatot, mikor a vectra jobban felszerelt, nagyobb, kenyelmesebb auto, kulsorol nem is beszelve. De persze lehet csak en vagyok elfogult :)
De 1 millat kiadni egy fapados tre autoert.... elobb vennek omegat vagy barmi mast, aminek felszereltsege is van.

(#61039) máyköl válasza F_Gergely (#61038) üzenetére


máyköl
veterán

Pont ezzel szívsz...
Hiába felszereltebb, extrásabb a Vectra ugyanennyiért, ha nem mered össze számolni mi pénzt beleöltél már... Az Omegába meg még többet kell, jóhogy nem a Calibrát emlegetjük...

Pont ez a jó a G astrába. Lehet, hogy fapad (kinek mi a fapad, nekem 2lufi, 2el.ablak, klíma, kp. zár elég is), de egy elnyűhetetlen technikát kapsz, minimális ráköltéssel. Utolsó sorban pedig formára sem rossz...

(#61040) F_Gergely válasza máyköl (#61039) üzenetére


F_Gergely
őstag

En peldam azert rossz, mert en vagyok az 1 milliobol az 1 aki belenyult. Barmilyen meg egy fapados szarfos benzinnel is bele tudsz ugy nyulni hogy gatyad is rakoltsd. Plusz hozzatennem en nem az extrak elromlasa miatt szivok, amiket en javitottam barmilyen mas, akar egy fapad 1.2 benzinben is megvan. Tehat semmi koze a felazereltseghez.
Es azert mert en szivok a vectra mint auto egy nagyon jol eltalalt verda formailag, felszereltsegileg, aranyait tekintve is. Ne ertsd felre nem a vectra mellett kampanyolok en csak azt nem ertem, mi abban a jo ha vesz valaki marha dragan egy oreg fapados autot. Elhiszem hogy van akinek a felazereltseg nem fontos bar haver is ugy kezdte hogy csak a lada mert azaz auto szervo a kislanyoknak kell, meg minek klima stb, aztan most venne masik autot erdekes egybol kell a digitklima, elektromos ablakok, szervo meg miegymas... legtobb ember a tempomat lenyeg sem erti aztan mikor egy ket napig hasznalja nem akar olyan autot amiben nincs - en is igy szoktam ra.

[ Szerkesztve ]

(#61041) máyköl válasza F_Gergely (#61040) üzenetére


máyköl
veterán

Értelek.
Nekem 2 Vectrás haverom volt idáig, mindkettő utálta mint a sz@rt. Hasonlóan sok pénzt locsoltak bele mint te, de lehet többet. Egy idő után pedig mikor már nem tudod önfeledten használni az autód, mert jaj milyen baja lesz már megint, amire költhetsz, akkor elveszíted a boldogságod benne.
Egy Astra azért lényegesen egyszerűbb szerkezet, és pont emiatt ennyire népszerű.
Hogy miért vesznek ennyiért fapad autót emberek? Pont ezért. Nem érdekli az extra, csak a megbízhatóság. Ezért veszi meg az új Sx4 -et vagy a Lianát is a szalonban.

(#61042) diablo1984 válasza máyköl (#61041) üzenetére


diablo1984
veterán

amit linkeltem autót az felszereltségre nálam a minimum, ahogy te is írtad, ha több van benne az jó, de ez nálam az alap. a lagunám is ilyen, a passatom is ilyen volt, számomra nem ez a fapad, hanem a klíma nélküli tekerős első ablakos verdák, amiben sem szervó, sem abs nincs.....

amúgy nevem a b vekitől jobban bejön a g astra formája, valahogy a b vectra formája korosabbnak tűnik, meg az a kép van előttem, hogy rohad mint állat(igaz a g astra is)....

[ Szerkesztve ]

(#61043) máyköl válasza diablo1984 (#61042) üzenetére


máyköl
veterán

Nekem is jobban tetszik a G Astra. A B veki kissé japános/hondás nekem, szerintem ízlésesebb, formásabb az Astra.

(#61044) volvoguy válasza diablo1984 (#61033) üzenetére


volvoguy
addikt

Az leírtak alapján, ha elmegyek megnézni egy ilyen kocsit, különössen a vezérlő-egységre, mire figyeljek? Vannak árulkodó jelei annak, hogy a motoron található ECU olajos lehet belülről, vagy rossz állapotú? Hiszen akár a vétel után pár km-el is megtörténhet a baj...

Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3

(#61045) diablo1984 válasza volvoguy (#61044) üzenetére


diablo1984
veterán

gyorscsatikat leveszed és belenézel, hogy a tűknél van-e nedv! könnyen oldható, bár valszeg a gazda nem fog örülni, de semmi kár nem éri, lehetőleg ne szakadó esőben csináld, mert egy pici víz is elég, hogy a tűk oxidálni kezdjenek....

(#61046) w333 válasza máyköl (#61043) üzenetére


w333
félisten

Szerintem csak annyi hogy a B Vectra a 90" -s évek autóit idézi, míg a G Astra modernebbnek néz ki 2000" éveket idézi ! :))

Nekem Vectrám van, de a G Astra jobban tetszik (kívül-belül) :D

iPhone 13 Pro Max & iPhone SE

(#61047) HoaryFox válasza w333 (#61046) üzenetére


HoaryFox
Topikgazda

Én úgy néz ki, fordítva vagyok bekötve, nekem a B Vectra a klasszikus szedán formákat idézi meg, a G Astra számomra olyan semmilyen,

"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari

(#61048) F_Gergely válasza w333 (#61046) üzenetére


F_Gergely
őstag

Nekem meg a faceliftes A vectra is jobban bejon mint a G astra, nem vagyunk egyformak :D

(#61049) Luck Dragon

Számomra a G astra jobban tetszik mint a B veki . A G astrából is amelyiknek ez a középkonzolja van. :)

A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

(#61050) w333 válasza HoaryFox (#61047) üzenetére


w333
félisten

és (#61048) F_Gergely

Azért a B Vectra inkább egy családi utazós és komfortos autó ! :)

Míg a G Astra inkább egy városi szaladgálós ! :))

Formára kinek mi jön be ... az a baj hogy nagyon sok széthullott + rozsdás B Vekit láttam az elmúlt időszakban, talán ezért is gondolom ezt ! :R

Illetve a FL (A Vectra -tól) a B Veki valamivel magasabb és keskenyebbek tűnik !

iPhone 13 Pro Max & iPhone SE

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.