Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2701) nevemfel válasza Silεncε (#2698) üzenetére


nevemfel
senior tag

[link]

Rally against apathy draws small crowd

(#2702) KROK640 válasza mephi666 (#2663) üzenetére


KROK640
veterán

Igazán köszönöm, igyekszem szórakoztatóan írni, a storykat meg maga az élet írta.
tyúkos eset :D olyan medival.

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#2703) nullpoint


nullpoint
senior tag

Igen, néha hibázok.
Valahogy átsiklottatok afelett, hogy én nem szoktam magyarázni senkinek az elírásokért. Csak valamiért bassza a szememet amikor olyan csesztet másokat, akinél ugyanaz a hiba ezerszeresen van jelen.

A hangsúly azon volt hogy másban a szálkát, ugye...

Részemről a téma lezárva.

kdvsdmnkrvndttrlgsdnhzzszlsmt

(#2704) KROK640 válasza nevemfel (#2687) üzenetére


KROK640
veterán

Ez egy remek tanács, de sosem beszéltünk telefonon (igazából öcsémen keresztül üzentünk, az ominózus facebookos neki kell üzenet után).
A másik gond az, hogy fogalmam sem volt, hogy megyen-e a RAM a gépében vagy sem? Úgy meg nem akartam alkudozni, hogy nem is tudom. A másik : és ha azt mondja h nem tud fizetni csak 5-én (amit előre megírt) de akkor is csak a felét? Akkor mit csinálok? hirdetem tovább, vagy max beszámíttatom. De gondoltam ha már az a valaki volt olyan rendes, hogy ideadta kvázi ismeretlenül bemondásra a RAMot, akkor leszek olyan rendes vele, ha a pénzt preferálja inkább, azt adok neki.
Nekem az is fontos infó volt, hogy tudjam, valós vevő-e (megyen-e a gépében vagy sem) vagy keresnem kell mást? így most egy ember aki tartozik nekem, de eddig még sosem vágott át. Remélem nem ezzel a pár ezer ft-al akarja most kezdeni...

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#2705) nullpoint válasza KROK640 (#2704) üzenetére


nullpoint
senior tag

Ez akkor is patkányság így. Ha megkér rá, hogy add oda neki mert szeretné használni és később tudja csak fizetni, és te beleegyezel, akkor oké.

kdvsdmnkrvndttrlgsdnhzzszlsmt

(#2706) hcl válasza KROK640 (#2681) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog (1)

"félig pattan bele a RAM akkor nem az van h csak a felét látja, hanem leég a lap is meg a modul a pitchába"
Mi van? :D Én egy cache IC-t égettem le életemben, de azt ehhez fordítva kellett egy 486 lapba tenni. De SIMM, DIMM modulokat, akárhogy abuzáltam, semmi baja nem lett semminek.

" ASUS VW195D monitort, aminek igaz h a kezelő gombja rossz volt, de mindössze 3ezer ft-ért meg is tarthattam!"
Ja, ha meg el akarja adni az ember, akkor szarviddakukába :D

17" CRT 5000-ért -> na az ilyen kapja be. Jelképes összegnél többet az sem ér. De leginkább ingyen szokás adni.

Nem tud fizetni -> akkor ne kelljen. Én meg szoktam tudni várni, amíg meg tudok venni valamit. A takaró, meg a hossza...

[ Szerkesztve ]

Mutogatni való hater díszpinty

(#2707) Gabibácsi válasza KROK640 (#2704) üzenetére


Gabibácsi
tag

Te tök jól elmentegeted magadban magadat, megnyugtató :)

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#2708) bullseye válasza nullpoint (#2693) üzenetére


bullseye
addikt

Más szemében a szálkát.

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#2709) cbmfan válasza hcl (#2706) üzenetére


cbmfan
senior tag

pár napja BIOS-t frissítettem volna, csak se AWDFlash se Uniflash nem ismerte fel romot. maradt a jól bevált módszer, másik lap indít, Uniflash betölt, IC kicserél, beéget, örül. kicseréltem IC-t, nem látja Uniflash. próba újra, ugyanaz. megfogom, tűzforró, sikerült beraknom fordítva :D megfordítottam, beégette, másik lap működött vele.

Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo

(#2710) *Ropi* válasza cbmfan (#2709) üzenetére


*Ropi*
félisten

"Megfogom, tűzforró..." = szó szerint beleégette. :DDD

Weboldalam: http://karpatisandor.hu

(#2711) nevemfel válasza KROK640 (#2704) üzenetére


nevemfel
senior tag

Nálam ez családi hagyomány. A lóvé virítása. :)

Rally against apathy draws small crowd

(#2712) cbmfan válasza *Ropi* (#2710) üzenetére


cbmfan
senior tag

meg az ujjamba is a mélyedést sarkán :D

Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo

(#2713) *Ropi* válasza cbmfan (#2712) üzenetére


*Ropi*
félisten

Szakmai ártalom. :D

Weboldalam: http://karpatisandor.hu

(#2714) nevemfel válasza KROK640 (#2704) üzenetére


nevemfel
senior tag

Egyébként meg, gondolj már bele egy perce, mégis miről van itt szó. Nem arról van szó, hogy egy éhezőt meglopsz. Nem arról van szó, hogy valakinek alig van pénze ételre, és te lenyúlod az utolsó fillérjeit. Itt egy ram bővítésről van szó, aminek az a tétje, hogy szaggat a GTA 5 vagy nem szaggat.

Ne félj tisztázni az anyagiakat, és ne érezz lelkiismeretfurdalást amiatt, hogy megkéred az árát a munkádnak. Feltételezem, te sem ingyen kapod a kaját a boltban. Ez azt jelenti, hogy neked is pénzre van szükséged.

[ Szerkesztve ]

Rally against apathy draws small crowd

(#2715) hobizoli


hobizoli
nagyúr

ecce cegnel mondtuk az IT-soknak, hogy lefagy az egyik merogepen a Win
(a PC egy AMD K6-2-333 meg egy 64MB RAM meg egy 3.2GB-s HDD volt egyebkent)

aaa, ok ma nem tudnak lejonni megnezni, addig kapcsoljuk ki
OK
masnap jon is a jomunkasember, kinyitja megmozgatja benne kabeleket, visszacsuk, bekapcs, Win betolt ahogy kell, sw indul, probaljuk.. megy ez
na kb egy ora mulva sziklava volt fagyva megint
telo megint
aaa, ok ma mar nem tudnak lejonni megint megnezni, majd holnap, addig kikapcs
OK
masnap jonnek ketten, megint kinyit, kabelek megmozgat, bekapcs nyitva
nezem ott a gepet kozben, mert ok a monitort neztek, hat a CPU kuler ventije ugy forgott, hogy egy korbefordulasa volt kb 4-5sec... egy feher filccel fel lehet volna szamozni sorban a ventilapatokat forgas kozben is akar
mondom az egyik mukinak, hogy:
-szerintem ott lesz a baj, nem forog a venti, es tulmelegszik
-aaaa, ezek hofokszabalyzosak, es ha nem meleg a proci, akkor lelassit
-aha... nekem a 1GHz-s K7-mnel sincs olyan venti, de ennyire lassan meg nem forog az sem, ami ezt tudna, meg ezeknel meg eleve nem is volt ilyen technika
neznek, hogy WTF... erre az egyik odanyul es meg akarja erinteni a bordat, de olyan egy-masfel centire megkozelitve inkabb elvette az ujjait... aszondja:
-hm, ez tenyleg melegnek tunik... jo, akkor majd rendelunk egy masik hutot erre

kikapcs, elmennek, 10perc mulva vissza az egyik:
-nincs sehol ilyen meretu kuler mar ujan....fuuuu most mi lesz
-hat akkor hozzatok egyet a IT-s raktar PC temetojebol, vmelyik regi gepben csak van vmi ekkora, hiszen csak a ventillatort kene atrakni a bordan
elmegy kb negyed ora mulva odahozza felrakodik, bekapcs, örö é bódottáá, muxik a gep
amig le nem lett selejtezve az a meroPC, addig ugy ment tovabb

[ Szerkesztve ]

több drón kell ;P

(#2716) bambano válasza Syl (#2697) üzenetére


bambano
titán

nem! :P

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#2717) KROK640


KROK640
veterán

János, folytatás, második rész :

2012 végére sikerült elérnem, hogyha valami kínja volt a gépével, akkor mentem megcsináltmam, ő pedig fizetett. Mindig alkudozott, de egy idő után úgy lőttem be az árat, hogy alkuval együtt is megérje. Örülés volt.
Közben a másik fiatal kollégának mutogattam milyen csajokkal ismerkedek meg szórakozó helyeken, János is látta és egyre jobban tetszett neki a dolog.

2012 végén otthagytam a munkahelyet ami közös volt vele, mert szar volt a meló és a pénz is. Pár nap múlva követte a példámat, majd sírt nekem h nincs pénze. Valójában bőven volt neki (a pénz menedzseléséről később)

Ekkor állt elő az h egyszer kaptam egy 800DVD-ből álló listát h milyen pornók kellenek neki (azokat imádta, az összes filmemet megkapta pl ingyen). Akko kiszámoltam neki h mennyi idő míg ezt letöltöm, kiírom, mennyibe kerül a lemez, a net, az áram. A keresési időt bele sem véve, a munkadíjjalmmal együtt hat számjegyű összeg jött ki. Ez szerencsére nem kellett neki. :) Volt h a Tesco komplett játék DVD/CD kínálatát lefotózta h neki ezek kellenek ... Kapott párat, hagy örüljön...

2013 eleje felé, aztán felkeresett, hogy memóriát fejlesztene, 4GBra 2×2GB formájában, valahonnan memóriát is szedett. Elég bátor volt ahhoz, hogy maga rakja be, de a gép nem indult el. Lementem hozzá, amikor is kiderült számomra h rosszul rakta be a memóriát, így beraktam helyes módon a modulokat, és láss csodát ment a gépe. Természetesen fizetett.

Sőt, elkezdődött az, hogy fizetett amikor azt mondtam h kell, és Jánosból elkezdett egy kellemes bevételi forrásom lenni. Ugyan sok szabadidőmet elwasteoltam nála mindenféle játék, oprendszer telepítéssel, de legalább úgy ahogy megérte.

2013 nyarára odáig jutottunk, hogy miután már miden játék megvolt neki is am nekem, rendszeresen átjárt és csodálkozott h hová jutok játékokban (farcry, Burnout Paradise). Az egyik alkalommal mikor nála voltam, akkor elsírta magát h BP-en neki kellene ez vagy az az autó. Ott nála, elkezdtem kilockolni a kocsikat. de persze sok minden nekem sem ment elsőre, eleinte napi 1-2 órát kínlódtam. Kezdtem ott tartani h jó lenne megszabadulni tőle, úgy gondoltam h a zsebén keresztül majd megfogom, ha mindenért pénzt kérek akkor majd lekopik. Nem így volt.
Közöltem vele h nem fogok nála szenvedni autók és más játékokban más dolgok kihozatalával, hanem hazamegyek megcsinálom, és fizesse ki h helyette játszok. Időarányosan kértem a pénzt, majd inkább darabra kértem. Fizetett ekkor is, ami meglepett. Úgy vettem észre MINDEN IS kell neki.
Úgyhogy eljött az a pillanat h pénzért játszottam, ami akkoriban a "megverhető sakkpartner" volt, hiszen könnyű és élvezetes pénz volt, meg imádtam bulizni, és jólesett a János féle ezreseket költeni a fizetésem helyett :) Szabadidőm gyakorlatilag már nem létezett, de elégedett voltam ezzel a trade-el.

Egy napon vett egy új alaplapot, mert valami PC bontóban meggyőzték h jobban jár ezzel. Persze nem fért bele a házába, ami brand volt, aminek a vége új ház és konfig átépítés lett. A legnagyobb h rásóztak CD-n egy olyan "driver pack"ot ahol még a LAN kártya drivere is egy olyan exe volt, ami online letölti a legfrissebb drivert. Amikor nicns LAN driver, akkor netről nemigen lehet leszedni magát a LAN drivert. Ez mondjuk nem kevés fejtörést okozott, mire megoldottam. (lévén nem volt felismerve a LAN kártya levileg az tsem tudtam mihez is keressek rendes drivert, persze a lap tipusa alapján kiderítettem). Persze winreinstall.
Azt hiszem ekkoriban kezdte el "kiszervezni" a fizetéseket. Ez úgy működött, hogy nem fizet, hanem ekkor meg ekkor legyek itt, és van némi meló. Ezek általában mezőgazdasági, vagy kőműves szerű melók voltak, rendesen alulfizetve. (anyám ekkor már nagyon beteg volt, és elég sokat kellett gyógyszerre költeni, a családban az egyetlen ember voltam akinek bevétele volt, szóval mindent IS elvállaltam a szabadidőmben, ezt ő is jól tudta és igyekezett is visszaélni a helyzettel). Valahányszor rendes fizetésnél is megpróbált átverni, úgy érezte ő milyen ravasz. Rendszeresen elszámolta az 1000-eseket 100-asokat, és láttam rajta hogyha azon múlik 200ft-al is becsapna. (volt h hagytam neki tesztként).

Rendszeres volt h ha mondjuk lógott 4 ezerrel, és kerestem 2 ezret az általa szerzett "munkából" akkor közölte h már csak 2 ezerrel tartozik elvégre neki köszönhetően megkerestem 2 ezret. na ezt nagyon gyorsan leállítottam, és közöltem vele h az nem számít tartozás visszaadásnak ha én megdolgozol máshol másnak is a pénzért. Ezzel ennek ellenére rendszeresen visszatért, és megtalált h így rendezzük a dolgokat. Eddigre rájöttem h János nagyon kapzsi is.

Volt olyan h a barátnője családjával ledumálta h napszámba dolgozok nekik, nekem felvetített egy elfogadható összeget amire azt mondtam h OK. majd szombat este kértem, hogy akkor fizessenek ki, erre közölték h a János azt mondta h én jövök szívesen segíteni, nem kell fizetni, majd ő lerendezi (mint utóbb kiderült ez azért kellett mert a család egyszer elkapta h lopott tőlük, és csak így nem vágták ki).
Na akkor azt mondtam neki h ok, félóra múlva legyél a busznál vagy többet szóba nem állok veled, bulizni megyünk. Ott volt... MINDENT ő állt az este a buszt, a kaját a piát... Egy dologra azonban nem számoltam, hogy nyitva tartotta a szemét ...

Eddigre János egyre több pornó és mindenféle oldalról szedett össze heti rendszerességgel spyware-eket és vírusokat, és én pedig heti rendszerességgel telepítettem neki Windowst, oktattam h mit nem kéne (fölösleges volt) és volt napi rendszerességgel ő is vendég, mi több esténként közösen elkezdtünk online is játszani, szóval egyre szorosabbra fűződött az a kötelék amit lefelé kellett volna bontani... Eddigre eljutottunk oda h mindent (is) féláron csináltam neki mivel olyan kiemelt ügyfél lett (bevételem 80%-a még ígyis tőle származott) ő pedig fizetgetett rendesen, bár az alkudozásról és a hétvégi munkaszerzésről nem nagyon szokott le. Eddigre egyébként kezdett eljutni arra a szintre h kb lehetetlen volt tőle megszabadulni, megsértehettem ahogy akartam, nem vehettem fel a telefont, vagy nem nyitottam ajtót, ő akkor is jött. Rájöttem harabb szabadulok tőle, ha megteszem amit kér, keresek egy kis pénzt és mehet...

2013 végén visszatértem álmaim munkahelyére egy PC boltba és szervízbe, ahol János napokon belül napi látogatóvá vált, meglátta bennem az olcsó protekciós hardverek forrását. Mindeközben ő nem dolgozott de mégis volt pénze (volt egy öröksége 7 számjeggyel és bátran költötte).
így utólag visszagondolva a legalább az volt benne h fizetgetett azért, tehát nem mondhattam, hogy tényleg totál fölösleges.

így jött el 2014, és a mocsár fejtetőig ...

(ha igény van rá, folyt köv).

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#2718) KROK640 válasza nevemfel (#2714) üzenetére


KROK640
veterán

Valóban nem erről van szó... de nekem is jólesne ha valaki azt mondaná, hogy tessék itt van kétszer annyi RAM mint eddig volt, és majd küldöd az árát, lényeg h boldogulj. Teljesen mindergy, hogy hanyadik fillérje, ezzel több élvezeti időt adsz az embernek. Kellemes(ebbe)n eltöltött időt. Időt, amiből sohasem lesz több.
Látom a világot néha olyannak amilyen lehetne.

Egyébként ezzel együtt nem félek megemlíteni h ennyi vagy annyi kell... de olyan bajtársnak mint pl ez a srác, aki már segítertt rajtam, és tudom h őt sem veti fel a pénz, nem fogom azt mondani, h akkor viszem vissza a RAMot. Úgyis ide fogja adni a pénzt. Ha nem... akkor meg tanulópénz volt :( Végülis nem kenyérre kell az ára.

(mindezzel együtt értem, hogy segíteni akarsz, és nem támadásnak szánod.)

[ Szerkesztve ]

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#2719) IO.sys válasza mephi666 (#2663) üzenetére


IO.sys
őstag

Én kaptam már tyúkot! :D

Wifit hosszabbítottam idősebb, de nagyon szeretnivaló kollégám otthonában, erre a feleség a jusson kívül hozzámvágott egy üveg hp-t és egy frissen vágott, elég fázós tyúkot, meg még nem tudom mit. Otthon asszony felvilágosított, hogy aznap elég jól kerestem.

Más:
Nálam nagyobb grammar nazit nem ismertek (engem se), de itt ne legyen má fight léci. Egyébként is, akiben nem lehet tisztelni a hejesírását, tiszteljük a szakembert! Kizárásos alapon. :DDD

凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...

(#2720) nevemfel válasza IO.sys (#2719) üzenetére


nevemfel
senior tag

de itt ne legyen má fight léci.

Nincs itt semmi fight, elpoénkodtuk a témát. Irónia volt ez, szándékosan túltolva.

Rally against apathy draws small crowd

(#2721) KROK640 válasza IO.sys (#2719) üzenetére


KROK640
veterán

Én egyszer 2005 decemberében jártam hasonlóan hasonlóan jól :
Egy ADSL szereld magad-at kellett bekössek és egy linuxos laptopot Windows XP-éssé tennem (már nem emlékszem a pontos, sőt a pontatlan konfigra sem). Kb erős 3 óra melóra kaptam 9 ezer ft-ot, 2 doboz cigit, meg egy üveg Tokai Aszut úgy, hogy 1 üveg bort már megittam a meló közben. Úgy éreztem igencsak jól kerestem :)

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#2722) bambano


bambano
titán

darálja az agyam a történéseket, és az ugrott be, hogy akkor most Meghan már kiheverte a koronavírust?

jól van megyek már... :)

[ Szerkesztve ]

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#2723) E.Kaufmann válasza bambano (#2722) üzenetére


E.Kaufmann
addikt

Hàt brexxxit

Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!

(#2724) mephi666 válasza KROK640 (#2681) üzenetére


mephi666
nagyúr

na hát az első hibát ott követted el, hogy '18ban nem itt ph-n próbáltál meg monitort kunyerálni kölcsönbe :DDD szerintem én is tudtam volna egyet küldeni és a fuvarban is lehet, hogy gyorsan akadt volna segítség (ünnepek alatt járja mindenki keresztbe-hosszába az országot)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#2725) mephi666 válasza IO.sys (#2719) üzenetére


mephi666
nagyúr

jaja: friss, felpucolt házi tyúk... köszönőviszonyban nincs a boltival :) hasonló forrású pálinka szintén...

ami mondjuk nem pc, viszont jól fizetett: egyik ex anyjának jóban voltam nagyon az élettársával, aki festőként dolgozott... egyszer megkért, hogy hétvégén segítsek már be neki körbekenni egy b@szottnagy épületet... nekem természetes volt, hogy ingyen besegítek neki... egy nagyon jó állapotú tanya volt, hozzáépített garázzsal és melléképületekkel, többszáz négyzetméter... valami nagybirtokosoké volt... szombat-vasárnap délelőtt-délután dolgoztunk rajta, de azért közel nem szakadtunk bele... végén adott egy 20ezrest :Y mentegetőztem, hogy "hagyja már, nem ezért segítettem neki" ...az volt a válasza, hogy "márpedig elteszed, mert megdolgoztál érte és nagyon kellett a segítség, hogy ne csússzon el a többi melóval se, ami utána jött máshol... mellesleg ezt az összeget nem tőle veszem el: kifizetteti a munkaadókkal" :D

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#2726) Speed® válasza cbmfan (#2700) üzenetére


Speed®
HARDVERAPRÓD

HÁNY tizedmásodperc megnyomni mondatonként 1x (vagy 2x a CAPSLOCKot ;p) a SHIFTet? ;]

(#2727) qnadam válasza E.Kaufmann (#2723) üzenetére


qnadam
veterán

unión kívül én se vállalok hercegi megbízatást.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#2728) DJGABI válasza KROK640 (#2717) üzenetére


DJGABI
addikt

:C

egy élmény volt olvasni. ú bakker, könyvet kéne kiadnod. azért ez a Kelet-Magyarország elég komoly hely :DDD

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#2729) hcl válasza cbmfan (#2709) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog (1)

Mákod van :)

@hobizoli : Ezekethogyvettékfel teélet.

@KROK640 : A DVD-k súlyát nem nézted? Az is szép lett volna :D
A pénzért játszás mindenki álma lenne, nem? :D

"Amikor nicns LAN driver, akkor netről nemigen lehet leszedni magát a LAN drivert."
Modemmel... :D

@IO.sys : Itt az idiótás topicban, lehetne szempont az is, hogy ne olyan szintű fogalmazás legyen, mint amiktől az említett ügyfelek esetén falra mászunk...

Mutogatni való hater díszpinty

(#2730) sh4d0w válasza KROK640 (#2717) üzenetére


sh4d0w
félisten
LOGOUT blog (1)

Csak én nem értem?

Munkát végeztél neki a számítógépén, aminek az ellenértékével tartozott, majd azt kiegyenlítendő, szerzett neked egyéb munkákat, amiket kifizetett az, akinek dolgoztál és ő ezzel letudta a tartozást? Tehát 2 munkáért kaptál 1 fizetséget?

https://www.coreinfinity.tech

(#2731) DJGABI válasza hobizoli (#2715) üzenetére


DJGABI
addikt

Ezt mondjuk nem vágom, itt is vannak régi gépek, sajnos tápot innen-onnan kell vadásznom, vannak selejtes gépek, kiszedem abból, kész. Ezek valami programozó-mérnök-rendszergazdák lehettek :DDD

Alakul a nap: hoznap egy laptopot, hogy vissza kéne állítani gyári állapotba. Odaadják a gépet, konkrétan azon az üzeneten áll, hogy "csatlakoztassa a töltőt a visszaállítás befejezéséhez", megtörtént, újraindul, kész. Kérdés: mi a teendő? Ja hát csak ennyi lett volna... No comment. Tényleg nem olvasnak az emberek...

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#2732) Gabibácsi válasza sh4d0w (#2730) üzenetére


Gabibácsi
tag

igen, ingyen dolgozott, és még örült is neki
ideális munkaerő, ha lesz cégem, mindenképpen felveszem :)

Hozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.

(#2733) galoslac válasza sh4d0w (#2730) üzenetére


galoslac
tag

Mi ezzel a gondod? Így kell olcsó munkaerőt szerezni! :D

Eladó Bosch IXO nyomatékadapter 1500/db egy-több-sok mint a kínainál

(#2734) Speed® válasza KROK640 (#2718) üzenetére


Speed®
HARDVERAPRÓD

Ahogy írod, az idő marha nagy érték..tehát miért engednéd, hogy "büntetlenül" rabolja bárki is..?

Ps.: jólesett/boldogulsz? :) Ez a része teljesen más, megértem, mint az aktuális helyzet mutatja, amennyiben nem okoz gondot, sokan vagyunk így, segítünk, ahogy tudunk. Ámde ha ezzel visszaél valaki, az ugye merőben más szitu, nem is köszönte meg senki eddig, aki megpróbálta ;p

[ Szerkesztve ]

(#2735) IO.sys válasza hcl (#2729) üzenetére


IO.sys
őstag

Itt az egy m2-re jutó iku azért magasan meghaladja az átlagot, a kis kezdőbetű és az ékezetnélküliség nem zavar, mert amúgy tökéletes helyesírással és választékosan ír pár ilyen lazán gépelő tag (ebből a mondatból hiányzik két vessző). Az egyenlőre már engem is zavar, de megtanultam tolerálni, mint a másságot. Amíg az össze tettszavakkal nincs gond, addig nincs gond!

凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...

(#2736) hcl válasza DJGABI (#2731) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog (1)

De ha elkéred a hülyeségi díjat, hőzöng, hogy ezt ő is meg tudta volna :D Pedig nem.

@IO.sys : Nyilván akinek nincs ékezete, azzal nincs bajom, de a többi engem azért zavar.

Mutogatni való hater díszpinty

(#2737) hobizoli válasza DJGABI (#2731) üzenetére


hobizoli
nagyúr

rokon tegnap FB-n ramir, hogy kene segitseg
Win telepites kozben elkuldi a monitort lefenykepezve, hogy melyiket valassza
lehetosegek:
100MB (rendszer szamara fenntartott terulet)
931GB szabad terulet

irom neki, itt csak egy lehetoseg van igazabol
erre visszair, hogy: jo en is felsore gondoltam

:DDD

[ Szerkesztve ]

több drón kell ;P

(#2738) mephi666 válasza hobizoli (#2737) üzenetére


mephi666
nagyúr

...és sikerült neki? :DDD 100megára tán egy win95-öt is fel lehetett még préselni...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#2739) KROK640 válasza hcl (#2729) üzenetére


KROK640
veterán

Köszönöm :)
A legkeményebb részek pedig még hátra vannak ... Akkor ezekszerint van igény a folytatásra?

@mephi666 : eszembe sem jutott a PH-n körbenézni. Sőt akkoriban nem is nagyon jártam ide.

@hcl : igen, mondjuk a 800DVD súlya is elég kemény lett volna, főleg h azt megvenni valahol és hazahozni, majd Jánosunkhoz átvinni... mondjuk tuti azt mondtam volna h viszed ahogy tudod :D

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#2740) KROK640 válasza sh4d0w (#2730) üzenetére


KROK640
veterán

Igen, pontosan, ahogy leírtad. Na erre mondtam neki azt, hogy ez rohadtul nem így működik.
Még ha valami nagyon zsíros állandó állást szerzett volna, magas fizuval céges dolgokkal, akkor azt mondom ok, de nem ilyen hétvégi alkalmi vackokra nyilván...
Ő pedig ezt rendszeresen be akarta játszani, de sosem hagytam neki.

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#2741) hobizoli válasza mephi666 (#2738) üzenetére


hobizoli
nagyúr

vmi W520-s HP noti, de a WinXP-t probalta Win7-re upgrade-lni
mondjuk nem ertem eddig miert nem min az volt rajta eddig is, vagy miert nem mar a Win10

foleg, hogy 8GB RAM van benne

:DDD

több drón kell ;P

(#2742) Top cat válasza KROK640 (#2739) üzenetére


Top cat
őstag

"Akkor ezekszerint van igény a folytatásra?"
De még mennyire! :K

"egyszer kaptam egy 800DVD-ből álló listát"
Ez komoly, nyolcszáz? :DDD

(#2743) patomi válasza KROK640 (#2739) üzenetére


patomi
őstag
LOGOUT blog

Akkor ezekszerint van igény a folytatásra?
Naná én ezért járok ide olvasni. Nagyon jókat derülök a történeteiden, komolyan könyvet is írhatnál belőle :D .

Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)

(#2744) r4z válasza patomi (#2743) üzenetére


r4z
nagyúr

cbmfan sz0pasnaploja mellett elferne a polcon nalam is :D

Into the void, into the emptiness, into the place beyond form

(#2745) Vakegérke válasza KROK640 (#2739) üzenetére


Vakegérke
veterán

"Akkor ezekszerint van igény a folytatásra?"

Folytasd csak, légy szíves, én azt mondom. :K

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#2746) Armagedown válasza KROK640 (#2739) üzenetére


Armagedown
őstag

Ez a 800 DVDt komolyan is gondolta a haverod? :)

“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”

(#2747) KROK640 válasza Speed® (#2734) üzenetére


KROK640
veterán

PS : Igen, és pont emiatt voltam a 8GB RAMmal én is úgy ahogy ...

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#2748) KROK640


KROK640
veterán

Jó, hát akkor lesz folytatva. :) Főleg, hogy Patomi, Vakegérke stb. is kérték a folytatást. (a hétvégén viszont nem tudom mennyire lesz időm, majd haladok vele ahogy tudok).
Végülis ahogy írtam is a java még csak most jön. (bár azok nem annyira gépes dolgok lesznek, hanem bemutatják emberileg őt).

Igen, 800 DVD. Ezt onnan szedte, hogy valami pornós dvd katalógust talált, és közölte, hogy az összes(!) film kell neki belőle. Mikor közöltem vele, hogy legalább írja le a címeket, akkor időt és fáradtságot nem kímélve, képes volt több A4-es lapra kiírogatni nekem az összesnek a címét :D

Szóval Armagedown-nak is írom, komolyan gondolta!

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#2749) #33253120 válasza KROK640 (#2739) üzenetére


#33253120
törölt tag

Mindenképpen, ne hagyd abba....

(#2750) hcl válasza hobizoli (#2741) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog (1)

Hát mert az oprendszer az XP, nem tudtad? :D

@KROK640 : Hogyne lenne :D

Mutogatni való hater díszpinty

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.