Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7901) hcl válasza Moleman (#7899) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog (1)

LOL ezt így kell :D

Amúgy én is falnak megyek a mai pattintott-ragasztott műanyag cuccoktól.

Mutogatni való hater díszpinty

(#7902) Moleman válasza jokeph (#7900) üzenetére


Moleman
addikt

Jogos, a VGA-t szoftveresen kapcsoltam ki. De ahhoz is külön kis app kellett, gyárilag hiába volt benne az MSI vezérlőpultban az opció, nem némult el tőle a pilács. :D Igazából nem is kéne, hogy érdekeljen, mert zárt a ház és bent van az asztal alatt, de akkor se világítson kéretlenül. :D

De pl az autórádió is ilyen volt az előző kocsimban, beragyogta a kék gombjaival az utasteret éjjel, azt is leragasztottam a nyákon. :D Az amúgy szép fehér pontmátrixos kijelzőre is ragasztottam 2 réteg sárga fóliát, úgy már egészen ízléses lett.

(#7903) jokeph válasza Moleman (#7902) üzenetére


jokeph
nagyúr

Lapomnál BIOS szinten is ki lehet lőni (aláírásomban), Sapphire RX 480-nál nincs nagy fényár, csak a Sapphire felirat világít, de azt meg a VGA-n lévő kis kapcsolóval lehet kilőni. :D
Ramok nem világítanak ebben a gépben, ház ventijeit szintén lehet világításmentesíteni a közös ventivezérlővel hardveresen.
A G.Skill RGB-s Trident Z-t viszont érdemesebb a saját szoftverével lekezelni, mert nem mindegyik lap tudja kezelni ilyen szinten őket, Az X470-es Giga Gaming 7 Wifi lap BIOS-ból is tudta a sajátján kívül a ramokat is állítani. :))

RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing

(#7904) Moleman válasza jokeph (#7903) üzenetére


Moleman
addikt

A ramok nálam sem világítósak, a házventik sem, de a Nanoxia ház standard visszajelző ledjei nagyon fényesek voltak, sleep módban kiszűrődött a csukott szekrényajtó mögül a zöld villogás. :D
Vicces visszagondolni, hogy egyetem alatt a felszálló repülőt imitáló P4-től 60 centire is képes voltam aludni, mert jött a torrent, most meg már egy zöld led is zavar. Öregszem, na. :D

(#7905) Beba Snake válasza BiP (#7892) üzenetére


Beba Snake
junior tag

Fostalicskákhoz nem nyúlok csavarhúzóval. Tiltja a vallásom. + a Talmud álmoskönyve is hosszú átkokat ígér. :K

Szigorú a stílusom, mint a lópokróc. Nem miattad, nem ellened. A sündisznó is tüskés b@ssza meg a ló! Aki meg belém rúg, azt székely módra visszaadom!

(#7906) BiP válasza Beba Snake (#7905) üzenetére


BiP
nagyúr

Fejszével is kivehetted volna a vinyót. Megérdemelte volna :)

(#7907) Beba Snake válasza BiP (#7906) üzenetére


Beba Snake
junior tag

Húgomat nem bántom. A lengyel katonatiszt férjét sem. A macskákba sem rúgok bele. Gyorsabbak nálam. Van egy virtuális macska a fejemben. Nabazmeg, az kap mindenért. És úgy állítottam be, hogy ne tudjon elfutni. :K ;) :DD

Szigorú a stílusom, mint a lópokróc. Nem miattad, nem ellened. A sündisznó is tüskés b@ssza meg a ló! Aki meg belém rúg, azt székely módra visszaadom!

(#7908) qnadam válasza hcl (#7895) üzenetére


qnadam
veterán

Az már az ő baja. Nekem nem törik le tőle a kezem.

nekem se törne le, viszont nem tudok rendesen forrasztani. ha nem ilyen irányú szakközépbe jártam, honnan tudnék?

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#7909) qnadam válasza hcl (#7891) üzenetére


qnadam
veterán

azt tartja a mondás, hogy amiről nem volt backup, az nem is volt fontos.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#7910) Pötyi válasza qnadam (#7908) üzenetére


Pötyi
őstag

Hááát, engem például a mérnök nagyfater tanított meg forrasztani, olyan három éves koromban. Én előbb ismertem meg a Wellert, mint az ábécét. (Ha valakit komolyan érdekel az elektronika, de csak a szakközépben tanul meg forrasztani, az már régen rossz...)

:DDD

QNX is cool!

(#7911) qnadam válasza Pötyi (#7910) üzenetére


qnadam
veterán

tehát ez olyan mint a versenysport, amit időben kellett volna elkezdeni, és most már bszhatom?

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#7912) Kisgépkezelő válasza qnadam (#7908) üzenetére


Kisgépkezelő
senior tag

Forraszd meg rendetlenül! :D Én sem tanultam sosem forrasztani, de azért szerintem a forrasztás egy olyan dolog amit egy 5 perces önképző tréning alatt alapszinten meg lehet tanulni. Persze az nem az a szint amit a szakmabeliek tudnak, de mivel évente alig párszor van rá szükségem, eltökölök vele, ha nagyon muszáj. Ráérek próbálkozni, ha kell sokáig is. Annyira nem bonyolult, hogy előbb utóbb ne sikerüljön. Olyan az is mint a hagymavágás. Jamie Olivertől 3 perccel és két hidegvizes szemöblögetéssel lemaradva én is végzek vele.

Viszont szerintem azért nem olyan általános, hogy az embernek saját pákája van. Én is csak tervezgetem, már évek óta, hogy veszek egyet, addig meg ha valamit nagyon meg kell csinálni, akkor meg kell látogatnom érte az őseimet.

(#7913) BiP válasza Beba Snake (#7907) üzenetére


BiP
nagyúr

Nem ő(k), hanem a gép.

(#7895) hcl
"egy youtube videó követésével kihajtja az a 4-8 csavart, amivel lejön az alja, óvatosan leköti a csatlakozót és beteszi az újat, az megy mindenkinek"
Nyilván kényelmesebb, de különben még erre se hajlandóak 95%-ban
+ (#7912) Kisgépkezelő:
A legtöbb ember úgy van vele, hogy egyszerűen fél hozzányúlni, nehogy végleg elrontsa, vagy nem mer újat tanulni, esetleg lusta módon letudja azzal, hogy "nem értek hozzá".
Sok esetben így is van, mert hát van, aki kétbalkezes, de sok ember meg tudná oldani, csak hát a fenti okok erősebbek.
Én is csak családi házban tapasztaltam meg, hogy mennyi mindent meg lehet itthon csinálni anélkül, hogy szakit hívnék.
(aki nem ér rá, de amúgyis sokba kerül, és az eredmény sem garantált). Inkább megcsinálom én, legalább tanulok valamit, de még így is 100x gyorsabb és olcsóbb.

[ Szerkesztve ]

(#7914) qnadam válasza Kisgépkezelő (#7912) üzenetére


qnadam
veterán

van egy örökölt pákám, és ha nagyon muszáj, egy rca csatlakozót össze tudok gányolni. ha nagyon-nagyon muszáj, akár egy nyolc érintkezős mini dint is, de az azzal jár, hogy előbb két csatit tönkreteszek... ez nem az a szint, amivel hozzá kellene nyúlni egy laptop alaplapjához.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#7915) BiP válasza qnadam (#7914) üzenetére


BiP
nagyúr

Na igen, alap dolgoknak nekiesek én is, de érzem, hogy hol az a határ, ahol valóban jobb, ha rutinosabb ember vagy szimplán szakember áll neki. Van az a szint, ahol már nem spórolnék a próbálkozással, inkább kifizetem a szakembert.

[ Szerkesztve ]

(#7916) Tim82 válasza B.i.L (#7882) üzenetére


Tim82
nagyúr

:R

Lehet, hogy még használható gép is lesz belőle, csak kell bele RAM (jelenleg 256 MB DDR van benne, azt hiszem, kezelnie kell 2 x 1 GB-ot is), talán egy jobb proci a Celeron helyett, meg egy wifi kártya (fogad belső mini PCI-t is, vagy akár CardBus-os is oké, utóbbiból már várok egyet egy ideje az AliExpress-ről).

A vinyó helyett átalakítóval megy majd bele egy mSATA 120 GB-os SSD (ez igazából megvan, csak még nem döntöttem el, hogy ebbe vagy egy még régebbi IBM Thinkpad T23-ba kerüljön).

Aztán vagy kap valami kis hardverigényű, 32 bites Linuxot, vagy esetleg újra XP-t. Igazából azt is megnézném, hogy DOS-ra mennyire alkalmas (értsd: kompatibilis-e a beépített hang- és videó), de ennek nem néztem utána. Ha az, akkor retró játékos gépnek is oké lesz kései DOS-os játékokhoz, rosszabb esetben meg Linux + DOSBox.

[ Szerkesztve ]

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#7917) bambano válasza qnadam (#7914) üzenetére


bambano
titán

transformátorová pájecka trp 2-73 :)

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#7918) hcl válasza qnadam (#7908) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog (1)

Meg lehet tanulni :) Ha már szerelni akar az ember.
Mondjuk egy laptop tápaljzat sokszor strapabíróbb, mint egy RCA :D

Backup : Jaja, de adjunk egy esélyt, hogy tanulják meg ezt :D

@BiP : "nem mer újat tanulni, esetleg lusta módon letudja azzal, hogy "nem értek hozzá"."
Inkább ez. Aztán hőbörög, hogy a szemét szakember mennyit elkér :D
Nálam is van az a határ, amikor megkérek valakit, de az inkább a soklábú SMD-k és bármilyen BGA.

@bambano : Na azzal forrasztunk kb. drótot, mást nem :D

Mutogatni való hater díszpinty

(#7919) koby11h válasza jokeph (#7900) üzenetére


koby11h
aktív tag

Jobb cuccokban nincs benne! ;]

"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."

(#7920) E.Kaufmann


E.Kaufmann
addikt

Én se vagyok nagy forrszaki, 8 éve cseszlovenszka transzformatorova pacenkaja-val cseréltem villogó Samu monitor tápjában kondikat. Még müxik, tesómnál.

Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!

(#7921) Beba Snake válasza bambano (#7917) üzenetére


Beba Snake
junior tag

Én 1995-ben voltam muterral télen Techoslovákiában.
Egyik délelőtt TV-t néztem, "Mézga Aladár kalandjai" tahószlovák szinkronnal. Másfél órát fetrengtem sírva a röhögéstől. De akkor sem szerettem meg ezeket a kakasnyelvű csiporgás szláv nyelveket. :P

--- ELEKTROMODULÁTOR DVÁ!!!!

[ Szerkesztve ]

Szigorú a stílusom, mint a lópokróc. Nem miattad, nem ellened. A sündisznó is tüskés b@ssza meg a ló! Aki meg belém rúg, azt székely módra visszaadom!

(#7922) sh4d0w válasza Beba Snake (#7921) üzenetére


sh4d0w
félisten
LOGOUT blog (1)

Belga :DDD

https://www.coreinfinity.tech

(#7923) Beba Snake válasza sh4d0w (#7922) üzenetére


Beba Snake
junior tag

"Az a baj" ? :DD

Szigorú a stílusom, mint a lópokróc. Nem miattad, nem ellened. A sündisznó is tüskés b@ssza meg a ló! Aki meg belém rúg, azt székely módra visszaadom!

(#7924) sh4d0w válasza Beba Snake (#7923) üzenetére


sh4d0w
félisten
LOGOUT blog (1)

Nem, volt egy számuk, ami egy paródia (kb. 3 nyelven próbálkoztak), abban volt elektromodulator dva, DJ Sitnyik, a szám végén mintha a japán zenét utánozták volna... De nem találom a számot.

MOD: meglett: https://youtu.be/u6sKbAmTbm8

[ Szerkesztve ]

https://www.coreinfinity.tech

(#7925) Beba Snake válasza sh4d0w (#7924) üzenetére


Beba Snake
junior tag

Kösz a fáradtságért, de ez tényleg nagyon szar. :))

Szigorú a stílusom, mint a lópokróc. Nem miattad, nem ellened. A sündisznó is tüskés b@ssza meg a ló! Aki meg belém rúg, azt székely módra visszaadom!

(#7926) Diabolis


Diabolis
tag

Éppen most szívtam egy HP Pavilion 15 drágasággal. Nem mondom, hogy eddig nem éri meg, mert úgy fél kiló csoki az előleg a szerelésért :D
A gond ott van, hogy vinyót kell cserélni (még a DOS-os teszt programok is belefagytak, szerintem annak kuka), de legalább már egyszer szét lett szedve a lapos. A burkolat vékony része el van törve a hálócsatinál az egyik, a dvd meghajtónál a másik oldalon. A szokásos """""izomból"""" """"tépés"""" kilőve, próbáltam szépen apránként feszegetni, ékelni, feszegetni, ékelni. Neeeem pattantak vissza a fülek kétszer, ááá neeeem :D
De miután bő 20 perc alatt napvilágra került az alaplap, megreggelizek, majd pótolom a HDD keret két hiányzó csavarját :D Valami nagyon nagy szaki végezhette el előttem a javítást :D

Ha beülsz a volán mögé, és azt érzed otthon vagy, ne gondolkodj, vedd meg! De ha leparkoltál vele és nem nézel vissza rá, rossz autót vettél.

(#7927) sh4d0w válasza Diabolis (#7926) üzenetére


sh4d0w
félisten
LOGOUT blog (1)

Egyszer vettem ilyet, soha többet semmit, amin a logójuk van.

https://www.coreinfinity.tech

(#7928) bambano válasza Diabolis (#7926) üzenetére


bambano
titán

éppen most szívtál egy hp pavilionnal és még csak 8 óra 5 percet mutatott az óra, amikor posztoltál róla... finoman fogalmazva se irigyellek :P
egy rendes nap 8 órakor még bőven alszom...

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#7929) Syl válasza bambano (#7928) üzenetére


Syl
nagyúr

Ehhez képest ma 6 előtt már posztoltál ide ;)

Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.

(#7930) Rimuru válasza Syl (#7929) üzenetére


Rimuru
veterán

Azt mondta rendes nap, tehat a mai nem az.
Vagy akkor meg nem szokott aludni es a mostani 8 orai miatt nem rendes a mai nap. :DDD

Vigyázat, csalok!

(#7931) Diabolis válasza bambano (#7928) üzenetére


Diabolis
tag

Tudod van akinek 7:30-kor kezdődik a munkaideje, de van annyira állat, hogy 7:10-kor már be van jelentkezve :D Tedd még mellé, hogy általában éjfél körül esek haza másodállásból :D
Ha tudom már este, hogy másnap állat mennyiségű melóm van, bemegyek negyed, fél órával hamarabb mint szoktam. Van user akit elzavarok 7:30 előtt, van akit nem. Az viszont szent, hogy 16:01-kor kapcsolom ki a gépet (vagy a monitort, ha a gép még dolgozik), nagyon kevés kivételtől eltekintve.
A lapos halad kérem szépen, nemhogy a HDD keret 4 csavarjából kettő hiányzik, de a keret-hdd csavaroknál is fele-fele az arány :D Egy fél flakon sűrített levegő pedig el fog menni a pucolásra.... Az a fél kiló csoki tényleg csak az előleg lesz....

Ha beülsz a volán mögé, és azt érzed otthon vagy, ne gondolkodj, vedd meg! De ha leparkoltál vele és nem nézel vissza rá, rossz autót vettél.

(#7932) Syl válasza Rimuru (#7930) üzenetére


Syl
nagyúr

Igen, esélyes, hogy ez egy rendetlen nap lesz :DDD

Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.

(#7933) DJGABI válasza Beba Snake (#7925) üzenetére


DJGABI
addikt

ne viccelj, rohadt jó. anno gimiben osztálytársam ezzel kapatott rá a belgára. kívülről fújtuk ezt a zagyva szöveget :))

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#7934) bambano válasza Syl (#7929) üzenetére


bambano
titán

posztoltam ide olyat, hogy hajnalban *DOLGOZOM*?
na ugye! :)

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#7935) koby11h válasza Diabolis (#7926) üzenetére


koby11h
aktív tag

HP Pavilion Power Laptop 15-cb0 - erről most inkább ne beszéljünk.
Ez inkább Microsoft hiba nem a HP-é, de pont ilyen gépen omlott össze az egész Windows egy 2004 telepítés után tegnap este. De ettől függetlenül haragszom az egész gépre :)
Itt ül a hölgy, pislog rám, hogy miért 0 byte a profilja...
Amit tudtam megtettem, áldoztam hajnalban kakast, körbelocsoltam fekete macska vérével de ez akkor is újratelepítés lesz.

[ Szerkesztve ]

"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."

(#7936) Syl válasza bambano (#7934) üzenetére


Syl
nagyúr

Olyat posztoltál, hogy rendes napon nyolckor még ALSZOL. ;) Akkor ez a mai egy rendetlen nap?

Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.

(#7937) koby11h válasza Syl (#7936) üzenetére


koby11h
aktív tag

- Móricka, Te reggel mikor szoktál felébredni?
- Úgy a második óra vége felé, Tanárnő kérem.

"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."

(#7938) Syl válasza koby11h (#7937) üzenetére


Syl
nagyúr

:C

Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.

(#7939) bambano válasza Syl (#7936) üzenetére


bambano
titán

igen, az :P
illetve ez még a tegnapi nap...

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#7940) Diabolis


Diabolis
tag

Ezennel megpályáznám a mai, a holnapi, az ehavi, sőt, a jövő havi "hülyeIT-s" emlékkupát.....

Vinyó csere, semmi extra, kicuppan, becuppan, becsavar, szalagkábel, jajjdejó. Kapcsoljuk be.
Nekem anno azt tanították, hogy szétszedett laptopot nem kapcsolunk be, valamiért meg is ragadt bennem. Visszapattintom a hátlapot, csavarok nélkül. Lapos kinyit, gép bekapcs...olna. De hiába nyomom, semmi. Baromállatvagyok, a töltőt be kellene dugni, merthogy akksi nincs benne. Megtörténik, se kép, se hang, hiába taposom a gombot. Oké, fedlap újra leimádkozik, mindent átnéz, mit hagytam ki. Igen, a rutinosak már röhöghetnek. 30 perc anyázás után eszembe jutott, hogy a töltőnek két vége van..... Miután a 220-ba is bedugtam, és visszatoltam a hátlapot, láss csodát!!! Elindul a masina!! :D
Winfos felgyúr, itt bent nincs net csak kvótára, ergo majd a tulaj megoldja a driverezést (vagy én otthon, majd kiderül).
Winfos fent, na, csavarjunk. Becsavarozok mindent, raknám vissza a második csúszásgátló gumiszart... aha... hol van????? Igen, benne a laptopba, mivel azzal ékeltem ki a fedlapot az óvatos pattintgatáskor....
Csavarok kiszed, fedlap lepattintgat... És nem, nincs benne a talp.... Most ebédszünet, utána megkeresem :D A következő fejezetet szerintem a zártosztályról fogom írni. A laptopon, wifiről :D

Ha beülsz a volán mögé, és azt érzed otthon vagy, ne gondolkodj, vedd meg! De ha leparkoltál vele és nem nézel vissza rá, rossz autót vettél.

(#7941) hcl válasza Diabolis (#7940) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog (1)

"Winfos felgyúr, itt bent nincs net csak kvótára," - guest se? :D

A többi priceless :D

Mutogatni való hater díszpinty

(#7942) opr válasza Diabolis (#7940) üzenetére


opr
veterán

Szép munka :DDD

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#7943) szebe válasza DJGABI (#7933) üzenetére


szebe
őstag

Nagyon nagy királyok, imádom őket.
Épp a minap jött szembe az emlegetett dal Pepsi Sztárcsinálós felvétele a napfényes 2000-ből [link] Sikítva nevetős :DDD

"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"

(#7944) Kisgépkezelő válasza szebe (#7943) üzenetére


Kisgépkezelő
senior tag

Szerintem a harmadik lemezükre valami félrement mert azóta nem nagyon tudom élvezni amit csinálnak. Aztán lehet, hogy ők mindent ugyanúgy csináltak mint azelőtt, csak addigra már elmúltam 12. Tavaly láttam őket élőben, de nem mozgatott meg egyáltalán, pedig őszinte lelkesedéssel vártam, hogy újra lássam kölyökkori kedvenceimet és még a hangosítás is jó volt.

(#7945) qnadam válasza Kisgépkezelő (#7944) üzenetére


qnadam
veterán

te is változol, ők is változnak. a kétezres (nullás?) évek közepén a quimby volt az egyik nagy kedvenc, amit most csinálnak, az meg szinte teljesen érdektelen számomra (na jó, a ganxsta tribute zseniális), cserébe sokkal nagyobb közönséget mozgatnak. evvan :)

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#7946) sh4d0w válasza qnadam (#7945) üzenetére


sh4d0w
félisten
LOGOUT blog (1)

Van ez így. Egyik nagy kedvencem (volt) a 30 Seconds to Mars. A debütáló albumuk zeneileg nagyon jó, de kereskedelmileg nem hozta az elvártakat, így átváltottak egy jóval populárisabb hangzásra, amire a tömegek vevők, csak én nem.

https://www.coreinfinity.tech

(#7947) DJGABI válasza Kisgépkezelő (#7944) üzenetére


DJGABI
addikt

Sajnos igen, az utóbbi pár albumon max 1-2 emlékezetesebb szám van (rendőrmunka, fizetésnap). Csumpa számomra is értékelhetetlen kategória, mikor először hallgattam kb mindet skippeltem volna... A Tavasz-on a 4 albumból azért kiadnak a számok nekem 1 albumra valót, de ja elég elvont lett onnantól.

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#7948) szebe válasza Kisgépkezelő (#7944) üzenetére


szebe
őstag

Nincs ezzel baj, különbözőek vagyunk.
Igazán a Zigilemez óta követem őket, a Tavasz-féle mélyrepülésen kívül nagyon élem a lemezeiket (illetve azokról is van 1-2 jó szám). Talán a Csumpa egy kicsit gyengébb lett, de a Sanyit vagy a Disco-t bármikor meghallgatom.
Orfűs koncertek fentvannak yt-n, azokból lehet tájékozódni mik mennek mostanában.

[ Szerkesztve ]

"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"

(#7949) Diabolis


Diabolis
tag

Éééés miután leírtam, hogy 16:01-kor kikapcsolom a benti gépet..... 16:33 és még itt vagyok. Rohadjon meg Murphy :D

Ha beülsz a volán mögé, és azt érzed otthon vagy, ne gondolkodj, vedd meg! De ha leparkoltál vele és nem nézel vissza rá, rossz autót vettél.

(#7950) Syl válasza Diabolis (#7949) üzenetére


Syl
nagyúr

Miért? Otthonról nem tudsz PH-zni? ;]

Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.