Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#87851) Tyrone89 válasza dgyuri0123 (#87849) üzenetére


Tyrone89
tag

Mikor 2020-ban megvettem a 65 C9 Oledet, eredeti képmódban kezdtem el nézni, aztán 2 hónap múlva átváltottam technicolor szakértőibe sdr és hdr módban is...hát, kb ilyen volt köztük a különbség. Először azt mondtam magamban hogy basszus ebben a technicolor képmódban alig vannak színek..(bár az feltűnt hogy több részlet látszik) aztán 1 hét után kíváncsiságból visszaváltottam eredeti módba, konkrétan kifolyt a szemem a színektől. Nem bírtam nézni egyszerűen bántó volt annyira túlszaturáltnak tűnt, ráadásul nem látszottak a színek természetesnek sem. Azóta is technicolorban nézem a filmeket legyen szó sdr vagy hdr anyagról. Tv adást pedig isf sötét módban.

(#87852) tocijozsi00 válasza blakey (#87850) üzenetére


tocijozsi00
csendes tag

Akkor bennem van a hiba?Az viszont tetszik hogy a képernyő homogén.semmi folt.Gondolkodtam előtte a Hisense U8Hq n.Irtam avval kapcsoltban a Hisense topikban kérdezve hogy a tulajok hogy látják/mennyire van az jelen,de válasz nem volt.De a világos foltosodás,clouding,vagy minek hivják /DSE?/zavart.Azért is szereztem ezt be.

(#87853) Vhiktor válasza Vhiktor (#87847) üzenetére


Vhiktor
Topikgazda

Műszerrel meg lehet próbálni beallitani a tvt olyanra mint a hisensed, de nem biztos hogy el lehet annyira állítani az LG képet.
volt olyan hogy 3 tvt kalibraltam egy negyedikhez, a tulajnak pont az tetszett mint Neked, de a 3 közül az egyik tv képet nem lehetett annyira elrontani, így el is adta a tulaj azt.

ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) web: tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi megjelenítő tesztelés: https://www.youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A

(#87854) blakey válasza tocijozsi00 (#87852) üzenetére


blakey
titán

Ugye ma már írtam a referenciáról, nos a képen a referencia a kalibrált kép, attól eltérő nem az, mindegy, hogy túl színes vagy kevésbé. Ha a szemedet hozzászoktattad valamelyikhez, akkor számodra az a referencia, mert ahhoz viszonyítasz, ami téves. Javaslom, hogy használd a Mozi/Színház, Filmmaker vagy isf módok valamelyikét, próbáld megszokni, utána már zavaró lesz a túl színes kép, a piros flamingó, stb.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#87855) tocijozsi00 válasza Vhiktor (#87853) üzenetére


tocijozsi00
csendes tag

Ugy emléxem kalibráltál u8hq-t.Bár nem ez a topikja,hogy láttadd,mennyire homogén a világos képe?Van e foltosodás,Clouding?bocs hogy itt kérdem.

(#87856) Vhiktor válasza tocijozsi00 (#87855) üzenetére


Vhiktor
Topikgazda

Igen. Annyira nem volt időm megnézni, de nem láttam cloudingot, stb. A kontraszt aránya volt kevés és a feketéje sem volt az igazi abban a pillanatban ha volt egy kis világos tartalom a képen(ipa panle lehetett).így nem volt eléggé elő a kép hdr esetében sem. Lapos volt egy kicsit a képe. A betekintési szöge nagyon gyenge. Blooming van. Gyárilag a legszinhelyesebb módban is deltae 10 körül volt az eltérés ha jól emlékszem.

[ Szerkesztve ]

ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) web: tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi megjelenítő tesztelés: https://www.youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A

(#87857) NoOne1976


NoOne1976
őstag

Egy 55C8-as LG-hez képest mekkora előre lépés volna egy 65C21LA? Méretben nyilván. :D Hanem technikailag. 120hz-et tudom kb. De pont olvastam itt pár napja, hogy nem tudná a DTS hangsávot. :R

(#87858) kolosszus87 válasza krepp (#87846) üzenetére


kolosszus87
senior tag

Én eléggé film puristának tartom magam, a plazma nyomába nem ér sem az oled, sem az lcd mozgásmegjelenítésben, mert mind az lcd, mind a az oled mozgókép felbontása csak 300 sor alapból. 7 évig használtam egy Pana plazmát, a 4K-s korszakba egy Sony XH90 VA panelos Fald lcd-vel kerültem (ami egy elég népszerű felső-középkategóriás modell), amin még filmet sem bírtam nézni interpoláció nélkül, mert a gyors akciójelenetek elmosódtak, homályosak voltak...szerencsére a Sonynak van a legjobb mozgásinterpolációs rendszere, így azt minimumra kapcsolva szappanopera effekt és képhibák nélkül tudtam élvezni a filmeket. Most egy Pana LZ980 oledet hajtok, ami a gyors válaszidő miatt nem keni el a gyors mozgásokat, nem zavar úgy a mozgás mint lcd-n. Szóval összevetve a 3 féle technológiát, nálam mozgásmegjelenítésben első a plazma, második az oled és az lcd az utolsó helyen van. A képminőség meg az XH90 felett van (ugye sötét szobában filmezek vagy játszom), a gyári kalibrációról nem is beszélve a Pana estében.

[ Szerkesztve ]

Panasonic TX-65LZ980E oled tv - Sony Playstation 5 - HyperX Cloud Alpha headset - Samsung HW-Q800C Soundbar - Dune HD Real Vision 4K media player

(#87859) madkiller válasza tocijozsi00 (#87816) üzenetére


madkiller
őstag

LG csak akkor játsza le a dvt, abban az esetben, ha mind a 2 rajt van a filmen, ha .mp4ben van a fájl. .mkv esetén hdrben fog elindulni. Otthoni moziban használd inkább az világosabb színesebb, mint a színház. Amúgy neked az a bajod, hogy a melegre van állítva a színhőmérséklet, meleg 50 , állítsd át hidegre esetleg. A qled megszoktatta veled a túlszaturált valotlan színeket. Ugyanígy voltam anno mikor a samsung qledről váltottam, először nem voltam elájulva az oledtől, mondom nem nagy durranás a qled jobb, aztán állítgattam plus kell az olednek egy 100 óra mire teljesen bejáratódik. Fóliát levetted róla úgye? Az nagyon sokat ront / tompít a képen, ha fent van. Ha csak ezt nézed 1-2 hétig és utána elveszed a qledet meglátod mennyire szar az oledhez képest. Nekem is meg van még a qled is meg 2 db oled.

(#87860) Vhiktor válasza NoOne1976 (#87857) üzenetére


Vhiktor
Topikgazda

Hatlamas különbség nem lesz, inkább csak minimális:
[link]
Ha előrelépés kell akkor G széria.

ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) web: tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi megjelenítő tesztelés: https://www.youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A

(#87861) krepp válasza kolosszus87 (#87858) üzenetére


krepp
tag

Plazma TV-t annyian mondják hogy jó a mozgás megjelenítése hogy el kell hogy higyem, de még sajnos nem láttam. A Pana/Sony OLED nél én is halottam hogy ők valamit tudnak szoftverből amit a Samu/Lg nem....
Én alapvetően ez utobbiakhoz hasonlítottam a mini ledet, ami bfi-vel és minimális (2/10) mozgásjavítással, nekem jobban bejött.
(direkt olyan jeleneteket néztem ahol ez nagyon kijön)
Mivel az LG nagyot megy itt fórumon, nem godoltam hogy tényleg annyival jobb lenne a Pana/Sony... Kövi generációnál ránézek..

Amúgy én crt időszakból semmi ilyen hasonló gondra nem emlékszem, mondjuk lehet mert sokkal kisebbek volta a akkoriban kijelzők, DE ha lenne 65'-ös, szerinted hova kerülne a rangsorodba?

"Mi nem szenvedünk! Mi így élünk!" ...Hofi

(#87862) fireisti


fireisti
csendes tag

Az EISA 2023-2024 díjazottjai közt nincs LG TV!
Bár paneljait gondolom használják a díjazottak,csak más képfeldolgozóval.==>ezek szerint ezen a téren még van mit fejlődnie a panel "nagyhatalomnak"!? :Y

(#87863) Zsömica válasza fireisti (#87862) üzenetére


Zsömica
aktív tag

"Jó bornak nem kell cégér..!" ;)

(#87864) YelaWolf


YelaWolf
tag

Szevasztok! Remélem a megfelelő fórumban teszem fel a kérdésemet, ha esetleg nem, akkor előre is elnézést érte.
A következő a helyzet: Nem rég vásároltam egy LG OLED55C22LB típusú tv-t. Én nagyon meg vagyok vele elégedve, számomra tökéletes a képminősége, hihetetlenül jó választás volt. Viszont a tv belső lejátszójával kapcsolatban tapasztaltam pár furcsaságot, melyekre megoldást, javaslatok szeretnék kérni (ha van rá). Pendriveról is, és külső HDD-ről lejátszva is volt csomó olyan film eddig, melyeknél apró képhibákat, vagy apró pixelhibákat tapasztaltam (mindig pontosan ugyanannál a jelenetnél, pontosan ugyanott, tehát nem a tv a hibás). Viszont: HDMI-vel is össze van kötve a PC és a tv, és így lejátszva nem tapasztaltam semmiféle képhibát, egyébként PC-ről VLC media playerrel játszottam le. Így semmiféle furcsaság, semmiféle hiba nem jött elő. A tv belső lejátszója gondolom érzékeny pár filmre, vagy ilyesmi, viszont ezt honnan tudom eldönteni, hogy mikre érzékeny? 1080p-nél még nem tapasztaltam gondot.
Küldök 1 képet, illetve említek két konkrét példát, hogy a tv belső lejátszójával melyik filmnél láttam néhány jelenetben a fent említett dolgot. Remélem nincs mitől tartanom! Mit kéne átállítani? Zajcsökkentés, ilyesmik Alacsonyon vannak, de bármelyikre állítottam, a furcsaság megmaradt.
Liderces.orak.1985.HUN.BDRip.x264-PTR
1917.2019.READ.NFO.720p.BluRay.DD5.1.x264.HuN-prldm
És még több filmet lejátszva még több ilyenre bukkanok.

(#87865) starchild


starchild
tag

A plazma magában, mint technológia (szvsz) sokkal alkalmasabb volt a mozgókép megjelenítésére. A LED (idetartozik az OLED is), visszalépés, mivel alapvetően állóképre tervezték. Sajnos megint a mi (végfelhasználók) megkérdezése, vagy inkább teljes figyelmenkívül hagyásával döntöttek, hogy a plazma fejlesztése nekik nem éri meg a pénzt, könnyebb és olcsóbb egy már halott technológiát újrabrandelni...azaz a ledet oledként, qledként, stb. A gyártók megint jól jártak, a nép meg veszexik.
Írom ezt úgy, hogy philips 807-em van, ami magasan az eddigi legjobb tv-m, és kielégíti az igényeim. Ami jelentősen eltér a topic átlagától...95% sport telekom iptv-n, a maradék pár film/sorozat, ha lehet minél jobb minőségben.
Amit minden plazmával kapcsolatos hozzászólásomban megemlítek....bármikor megnéznék egy 65+ 4k (hdr annyira nem fontos, bár plazma esetében nem is értelmezhető szvsz) plazmát, mondjuk a pioneer fejlesztőitől...és fizetnék is érte milliókat.

(#87866) Vhiktor válasza fireisti (#87862) üzenetére


Vhiktor
Topikgazda

Elég érdekes lett a lista. Van ami jogos, van ami szerintem nem.

[ Szerkesztve ]

ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) web: tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi megjelenítő tesztelés: https://www.youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A

(#87867) Vhiktor válasza YelaWolf (#87864) üzenetére


Vhiktor
Topikgazda

Ezért kell külső lejátszó.

ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) web: tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi megjelenítő tesztelés: https://www.youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A

(#87868) Vhiktor válasza starchild (#87865) üzenetére


Vhiktor
Topikgazda

Plazmanak szerencsés mellékhatasa volt ez a techből kifolyólag, semmi más.
Én pl a zizegő pixelek miatt el nem tudtam viselni a képét pár percnél tovább.

[ Szerkesztve ]

ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) web: tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi megjelenítő tesztelés: https://www.youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A

(#87869) YelaWolf válasza Vhiktor (#87867) üzenetére


YelaWolf
tag

Neked milyen van, illetve milyet ajánlanál? Pl. Vontar X3?

(#87870) komi77


komi77
senior tag

Kedves Fórumtársak!
Ámátör kérdésem lenne. Lg C2 Evo 55” tv-nél hanyas számozású hdmi csatlakozó tudja az Arc-t?
Válaszaitokat előre is köszönöm!

[ Szerkesztve ]

Szegény ember kézzel nőz.

(#87871) blakey válasza komi77 (#87870) üzenetére


blakey
titán

Oda van írva, [link]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#87872) Celtis válasza tocijozsi00 (#87844) üzenetére


Celtis
veterán

Mert azok tényleg narancs árnyalatúak. Blakeynek tökéletesen igaza van. Valami túlszaturált hamis képhez hasonlítod az új tv-t és azt várod el.
Kicsit diétázni kéne színvilágilag.

(#87873) komi77 válasza blakey (#87871) üzenetére


komi77
senior tag

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet. Ez előtt más gyártó tv-it használtam. Azoknál mindig a hdmi 1 volt az Arc. Most is erre állítottam az erősítőmet, nem sikerült. Most már tudom miért :D . Köszi még egyszer.

Szegény ember kézzel nőz.

(#87874) starchild válasza Vhiktor (#87868) üzenetére


starchild
tag

Ez szvsz nem szerencse kérdése. A plazma brutális techológiai újítást hozott. Vkik rászóltak, hogy nem kéne....ennyi, szvsz., röviden.

[ Szerkesztve ]

(#87875) junkpod válasza Vhiktor (#87847) üzenetére


junkpod
nagyúr

Ez pedig egy REFERENCIA HOZZÁSZÓLÁS.
A jövőben egy erre mutató linkkel minden kepbeallitas kérdést lehet zárni.
Ha az alsó tetszik, az a cél akkor kapcsolja sport módra és koszonjunk el. :C

Box's don't touch!

(#87876) daneel_hu válasza starchild (#87874) üzenetére


daneel_hu
addikt

Nem tudták már tovább reszelgetni sajnos.
Ha jól rémlik a 4K is probléma volt (drága), sokat fogyasztott, és nem tudtak vékony készüléket sem csinálni.

Azt nem hiszem, hogy a plazma miatt kevésbé jártak az emberek moziba, sajnos a filmek lettek egyre szarabbak.

(#87877) b.


b.
félisten

Vhiktor G3 tesztje.[link]
Szuper részletes, le a kalappal.

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#87878) Vhiktor


Vhiktor
Topikgazda

Sziasztok :)

Végre elkészültem az LG G3 tesztemmel, YouTube csatonámon megtekinthető:
[link]

Közben b. fórutmárs megelőzött :) Köszönöm :) :R

[ Szerkesztve ]

ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) web: tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi megjelenítő tesztelés: https://www.youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A

(#87879) polonic válasza Vhiktor (#87878) üzenetére


polonic
félisten

szuper tévé, jó teszt
kell egy ilyen :)
a talp pontos típusa mi és hol lehet kapni? lg webshop?

(#87880) blakey válasza Vhiktor (#87878) üzenetére


blakey
titán

"Sötét jelenteknél pár perc után leveszi a fényerőt." Tudtommal ez orvosolva lett, C2-n 18 perc után (már nem volt több sötét jelenet) sem csökken a fényerő, TPC és GSR gyári beállításon, azaz bekapcsolva, tehát a 2 héttel ezelőtti FW frissítés ennyit javított és még mást is.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#87881) Ronam válasza Vhiktor (#87878) üzenetére


Ronam
addikt

Szuper lett a teszt, ez lesz a következő tv-m :). Ha esetleg szeretnék hozzá talpat, azt hol találok?

(#87882) Vhiktor válasza blakey (#87880) üzenetére


Vhiktor
Topikgazda

Statikus sötét tartalomnál (állókép) leveszi. Sötét mozgó jelenetnél nem, mint ahogy mondom is tesztben.

[ Szerkesztve ]

ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) web: tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi megjelenítő tesztelés: https://www.youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A

(#87883) Vhiktor válasza Ronam (#87881) üzenetére


Vhiktor
Topikgazda

ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) web: tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi megjelenítő tesztelés: https://www.youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A

(#87884) dgyuri0123 válasza junkpod (#87875) üzenetére


dgyuri0123
nagyúr

"Ha az alsó tetszik, az a cél akkor kapcsolja sport módra és koszonjunk el."

Ezen besírtam. :DDD És mennyire igazat szóltál. Nem kéne napokig-évekig magyarázkodni... Összefoglalóba is be lehetne tenni, hogy aki "ilyet" akar, az vegyen oledet, aki meg "olyat" akar, az ne vegyen oledet, mert minek. :)

[ Szerkesztve ]

"csak a zene van"

(#87885) szkutyi válasza Vhiktor (#87883) üzenetére


szkutyi
őstag

Egy két helyen kapni még, LG g2-höz írja ezt, és 85 000ft...nettó lehuzás...ez már bicskanyitogató.....

(#87886) dgyuri0123 válasza szkutyi (#87885) üzenetére


dgyuri0123
nagyúr

Ha lenne talpa is és annyival drágábban is adnák a G3-at, akkor meg az lenne a baj, hogy akinek meg nem kell talp, az nem akarna fizetni érte és ők kiabálnák szerteszét, hogy mennyire pofátlanság talppal adni, mikor ő falra akarja akasztani. Nade ez kit érdekel, most komolyan...? :Y
Ha veszel egy új autót acél kerekekkel, amit egyből lecserélsz alufelnikre, akkor is kifizettetik veled a lemezfelni árát. Ott miért nem veszekszel?

"csak a zene van"

(#87887) szkutyi válasza dgyuri0123 (#87886) üzenetére


szkutyi
őstag

Ugyan már....ez megint csak a mai világ új lehuzasa mint a telefonoknál a tolto....
Oké ne adjon hozzá, de ne magyarázza már meg senki hogy az a talp 80k...amikor a tv 65" 880k...akkor itt vagy a talp túlárazot vagy Tv alul....és van egy olyan érzésem hogy a talp ...
Az meg hogy le van véve az árból, azt nem tudhatja senki, ahogy azt sem hogy benne van....csak azért a világ még nem tart ott hogy 99% falon, és 1% talpon nézi a tvt, ezért aki akarja vegye meg....
Hozza teszem nekem is falon lessz, de mivan ha....??!!!

(#87888) dgyuri0123 válasza szkutyi (#87887) üzenetére


dgyuri0123
nagyúr

Ha neked falon lesz, mit izgat téged, hogy akinek kéne a talp, az honnan és mennyiért szerez hozzá? :D De ha van 900e tévére, akad ott még 80 peták talpra is, szerintem. ;)

Telefontöltő nem jó példa, mert ha 1x veszel/kapsz egyet, nagy eséllyel 20 évig nem lesz baja. Minek szaporítani az elektronikai hulladékok számát azzal, hogy töltőt is adunk a telefon mellé. Akinek meg az lenne az első telefonja, az így járt.

"csak a zene van"

(#87889) szkutyi válasza dgyuri0123 (#87888) üzenetére


szkutyi
őstag

Jogos, nem.izgat, de a véleményem attól elmondhatom vagy azt sem?ne haragudj én kérek elnézest ..ettől függetlenül még mindig úgy gondolom hogy görénység...
És jól mondod..ha parasztnak van 800k tvre, lessz ott még 80, talpra...xd

(#87890) anrab válasza szkutyi (#87889) üzenetére


anrab
addikt

"És jól mondod..ha parasztnak van 800k tvre, lessz ott még 80, talpra...xd"
Meg 200 külső lejátszóra, 200 soundbar-ra, 200 HDMI kábelre, 200 még valamire. Csak hogy meglegyen itt is a 800. Ja nem. Csak 120 mert 80 a talp.
Nem tudom mennyi az 1 terrás SSD.
Mint írjátok ezekre mind szükség van. Különben nem lesz olyan a kép meg a hang.
:D
Elnézést ha tévedtem pár száz forintot de nem vagyok toppon az árakkal.

[ Szerkesztve ]

(#87891) *Tata*


*Tata*
senior tag

Szerintem ez a talp kérdés azért gáz, mert a többi gyártó ad hozzá, és belefér az árba náluk.
Ahogy az LG nek s beleférne. :(((

(#87892) szkutyi válasza anrab (#87890) üzenetére


szkutyi
őstag

Nem mindenki teheti meg hogy falra menjen!
De médialejatszo nélkül és soundbar nélkül meg üzemel a tv, méghozzá elég szépen a teszt szerint :).

(#87893) dgyuri0123 válasza *Tata* (#87891) üzenetére


dgyuri0123
nagyúr

Ha talppal együtt lenne 950e, akkor az úgy oké lenne? :U Sony, Pana, Samu, G3 szintjén mennyi is?

"csak a zene van"

(#87894) bigdigit válasza szkutyi (#87889) üzenetére


bigdigit
addikt

Az LG az oled tv-k apple-je. :W

(#87895) bestyen

Csak ki kellene adni egy másik változatot, ahol konzol helyett talp van . Akkor mindenki azt vehetné, ami neki kell és nem lenne extra költség. Ha már a C sorozatnál a hátlap színe miatt van két verzió, akkor a G-nél is meg lehetne ezt lépni. Több értelme lenne.

(#87896) so_ha válasza szkutyi (#87885) üzenetére


so_ha
senior tag

Akinek asztalra kell nem gyári LG G3/G2 talp az kb. 30€.
Kb. 5 hónapja írtam, egy német tesztelő videóját.

(#87897) so_ha válasza bigdigit (#87894) üzenetére


so_ha
senior tag

Állítsuk kontextusba a gyári LG kontra Apple állványok árát:
Apple VESA rögzítőadapter: 765.990Ft
Apple állítható dőlésszögű állvány: 765.990Ft
Apple állítható dőlésszögű és magasságú állvány: 950.990Ft

Apple Pro Stand monitor állvány: 389.990Ft

[ Szerkesztve ]

(#87898) Zsömica


Zsömica
aktív tag

Azt azért ne tévesszétek szem elől - hogy nagy betűkkel a dobozukra van vésve:
GALLERY DESIGN

Szval akinek nem tetszik így nem veszi - akinek talp kell megveszi - és aki tud csináltatni 3rd party talpat profi lakatossal, az csináltat mint én..! :D
Nem került egy 10esembe sem - de végül falon maradt a G2 és G3 is; mert belátta odahaza mindenki hogy mennyivel menőbb a falon..! :K

[ Szerkesztve ]

(#87899) szkutyi válasza so_ha (#87897) üzenetére


szkutyi
őstag

Jézusom....nem szóltam semmit.xddd

(#87900) szkutyi válasza bestyen (#87895) üzenetére


szkutyi
őstag

Miért, alapból jár hozzá konzol? :Y :Y :Y

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.