Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#46051) szazbolha válasza daneel_hu (#46048) üzenetére


szazbolha
addikt

Moziban is ott érzem magam jól, ahol a képátló legalább 1,5-2x távolságából nézhetem a filmet. Szóval az ideális nézési távolságról sem szeretnék vitázni, elfogadom a májsztrimet, de attól nekem még lehet más az ami kellemes.
(Az éles látás területe sokkal kisebb mint 40%.)

(#46052) daneel_hu válasza szazbolha (#46051) üzenetére


daneel_hu
addikt

A látómező befedése a térérzet miatt fontos.
Az agyad nem fog foglalkozni a képen kívül eső dolgokkal, feltéve ha a kép elég nagy. És ettől szippant be a látvány.

Ez nem személyfüggő, ezt nálam 100x okosabb emberek kiszámolták. Ez fizika.
Próbáld ki egy 65 colosnál, hogy beülsz elé 1,8-2 méterre.
Ez pontosan olyan, minthogy egy fényképező keresőjével - ha belenézel - jobban komponálsz mint egy kihajtható LCD kijelzővel.

A "mainstream"megközelítés az az, hogy a felbontás végett számolgatják a nézési távolságot, ami enyhén szólva is érdekes. :DD

(#46053) kets520 válasza wallace 234 (#46042) üzenetére


kets520
tag

Nos föl hívtam a szolnoki szervizet
Be kell vinni a tv-t és úgy állítonak ki szakvéleményt 9900ft ért
Kb 2nap a be vizsgállás
Sofőrt kell fogadnom mivel nincs autóm
4x70km mert ugye nem csináják meg azonal
Ez kb 15ezer ft vagy ki jönnek ők 22.000ért s el készítik a szakvéleményt amit pár nap alatt ki postáznak

(#46054) dgyuri0123 válasza szazbolha (#46049) üzenetére


dgyuri0123
nagyúr

Először nekem is kellemetlen volt az oled. Még a feleségem is "beszólt", hogy milyen műanyag az egész... Mindaddig volt ilyen műanyag, amíg be nem állítottam "normálisan" Rtings ajánlása alapján. Na onnan kezdve lett ámulás, még asszonynál is. Már nem mondta hogy mű az egész, csak tátotta a száját. A gyári módok (LG) nagyon rosszak. Meg sem közelítik az elérhető legjobb képminőséget.

[ Szerkesztve ]

"csak a zene van"

(#46055) daneel_hu válasza dgyuri0123 (#46054) üzenetére


daneel_hu
addikt

Azóta azért van Technicolor profil ami korántsem mondható rossznak.
De szerintem a színház sem rossz, de azt picit állítgatni kell.

Csak ugye az áruházakban tolnak egy ÉLÉNK módot, azt ennyi. :)

(#46056) szazbolha válasza daneel_hu (#46052) üzenetére


szazbolha
addikt

Akár fizika, akár biológia én a saját érzeteimnek hiszek. Természetesen elfogadva, hogy ez másnál másként működik és én meg a 100x butább emberek közé tartozom, mert nem a megfelelően kiszámított nézőtávolságból érzem kellemesnek a filmek nézést.

(#46057) ΞΔGLΞ


ΞΔGLΞ
nagyúr

Na megjött a 77-es CX, komolyan 2 embert hívnom kellett a szomszédból, nem az asztalra emelése miatt, mert azt ketten is a helyére tudtuk volna tenni szerintem a párommal. A gond más volt...Akinek van CX tévéje, az tudja, hogy ehhez a tévéhez a talp súlya, kb kiröhögi a betont. Brutális súlya van, de nem ez volt a probléma. Ehhez ugye pofára kell dönteni a tévét és már ekkor láttam, hogy a papírvékony kijelzője, kb hajlik, hiába inkább alul, meg az oldalán lévő vastag soundbar részt próbáltuk főleg fogni, vagyis inkább ott tartani erővel, mindenhogy hajlott.
Oké el van fektetve a dobozára amin egy puha pléd van, de most, hogy fel lett szerelve ez a gyilkos súlyú talp, kb a legkisebb mozdulatra is mégjobban hajlik, mert nem lehet úgy megfogni, illetve leemelni egy ekkora dögöt, hogy a kijelző nem hajlott volna.
Nyilván, ha így kell felszerelni és elfektetni az utasítás szerint, akkor csak nem lehet baja, amikor leemeljük róla, de bennem volt a kisördög... :U
Fogtam a fejem, hogy most akkor ezt, hogy a p...ba tesszük a helyére, illetve állítjuk fel függőlegesbe
Szóval, az egyik srác kitalálta, hogy ő előröl megemeli a dobozt, ekkor nem kell fogni a papírvékony kijelzőt és az alját, csak az alját kell tartani és szépen fel lehet állítani függőlegesbe, ahonnan már gyerekjáték lesz a helyére emelni.
És ez volt a jó ötlet, mert így tényleg csak a talpát fogtuk míg a doboz emelésével a tévé szépen "felállt".
Nem tudom, hogy egy ilyen kijelző mennyire hajolhat meg emelés közben, vagy mennyire nem lesz baja, de mint írtam, hajlott mint valami banán bármilyen emelésnél, ugyanis nem volt rajta fogás. Nyilván egy 55-ös átlójúnál ez nem gond, de itt komolyan fostam, hogy a kettétörik a kezünkben a kijelző.

Mindegy, a lényeg, hogy a helyére került és persze frissítette is magát, mert épp ma került ki a legújabb szoftver rá, nyilván a GX-re is, ami azt jelenti, hogy 2 hét alatt a negyedik frissítés jött már rá. és a talp része, amivel ölni lehet egyetlen suhintással, csak győzd felemelni.


[ Szerkesztve ]

(#46058) szazbolha válasza dgyuri0123 (#46054) üzenetére


szazbolha
addikt

hát... nekem is azt mondták ilyet ne vegyek, főleg ne ennyiért.
De reménykedem megtalálom a jó beállításokat majd.
.
Egyébként olyan 6-7 éve amikor sokan jártak hozzánk vendégségbe (főleg gyerekestül) és tombolt az LCD "divat" azt láttam néha az emberek arcán, hogy mi az a fakó szar, amikor a gyerekeknek bekapcsoltuk a TV-t.
A dolog egészen odáig fajult, hogy az egyik haverom megjegyezte, hogy a NEMO nyomában nézhetetlen a plazmánkon és inkább náluk nézzük. Túlzó sztorizgatás? Pedig igaz..
Én ezen sosem vitatkoztam. Nekünk ez tetszett.

(#46059) krx21 válasza dgyuri0123 (#46054) üzenetére


krx21
nagyúr

Technicolor, meleg 2 kombó nagyon is jó... :)

(#46060) wallace 234 válasza kets520 (#46053) üzenetére


wallace 234
őstag

Szerintem inkább jöjjenek ki,mint te cipeld, ill kérdezd meg a Kecskeméti szervizt ők mennyiért jönnek ki? Ill az Lg ügyfél szolgálaton ahogy írták kérj, olyan ügyintézőt akinek több a hatásköre :R

(#46061) daneel_hu válasza szazbolha (#46056) üzenetére


daneel_hu
addikt

Én sem a mostani generáció tagja vagyok (47 év), de nyitott vagyok olyan dolgokra amelyeknek talán van létjogosultságuk. Sőt, kis is próbálok ezt-azt. :)

Régen egérmozit néztem és a moziban is általában az utolsó sorba vettem jegyet.
De... megpróbáltam közelebb ülni, és tényleg más élmény.
Nyitottnak kell lenni.

Egyébként van olyan mozi ahol be tudsz ülni a képátló méretének kétszeresére a vászontól?
Kötve hiszem. Szerintem közelebb van az utolsó sor. :D

(#46062) daneel_hu válasza ΞΔGLΞ (#46057) üzenetére


daneel_hu
addikt

Gratulálok!
Most irigykedem egy kicsit. :D

(#46063) dgyuri0123 válasza szazbolha (#46058) üzenetére


dgyuri0123
nagyúr

Ezt ismerem. Pont ezt tapasztaltam magam is. De ilyesmikkel soha nem foglalkoztam. Beállítottam "plazmásra", azóta úgy nézem nagy örömmel. Nekem is a plazma volt/van az etalon ( utolsóként 50ST60). Mindenben úgy próbáltam meg "utánozni", hogy az LG oled is hasonló képet mutasson, ami a mozgást kivéve szerencsére jobb is lett...

"csak a zene van"

(#46064) ΞΔGLΞ válasza kets520 (#46053) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Nem tudom, hogy élőben ez mennyire látszik, nyilván jobban, mint a képen.
Ide az apróra ezt a tévét kár is feltenni, mert ha nem írod le ezt a hibát, itt nem hülyék vásárolnak, kifogják szúrni.
Amit szeretnél a tévével tenni, nem biztos, hogy megéri, sőt biztos, hogy te húzod a rövidebbet és egy rakás időd is rámegy.

A helyedben feltenném egy FB csoport eladási fórumára és örömmel fogják megvenni, akár még úgy is, hogy pontosan leírod a hibát - bár ennek nagyon is ellene vagyok -, de inkább ne írd le. Írd le az új árát, írd le a mostanit úgy, mintha nem lenne benne a beégés és amikor elmennek hozzád, kb mint az üzletek, parasztvakító demókkal vedd le a lábáról a leendő tulajt, nyilván alkudni fog, de te kis szájhúzással belemész.

Kb a tapasztalat, hogy FB-on a sz@rt is el lehet adni drágán, mivel rengeteg ott az egybites amőba (főleg) tisztelet a kivételeknek. Írom ezt úgy, soha nem hirdettem ott, de jó pár ismerősöm igen és néha csak nézek, hogy miket adnak el tök gyorsan és mennyiért, amiért én egy tetves fillért nem adnék, meg nyilván az itt lévő fórumtársak sem, mivel itt mindenki tisztában van, hogy mit kell nézni, tesztelni és hogy főleg mennyit ér etc...

A hardveraprón lófüttyöt sem, a jófogás a másik, de ott nagyon elkurvultak a pénz miatt és amíg nem fizetsz nekik, addig a hirdetésed csak pár ember fogja látni ugyanis egyre hátrébb kerül, vagy inkább direkt el is dugják, de az FB az más...

De az biztos, hogy amit most tervezel, garancia nélkül, annak a vége lesz sok idegeskedés, időpazarlás pénzveszteség és a beégett tévéd ugyanott fog állni a szobádban.

(#46065) ΞΔGLΞ válasza daneel_hu (#46062) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

:R
Köszi, azért mindjárt vettem is (rendeltem) ma hozzá egy shield pro-t, elvileg csütörtökön hozzák ki, nem fogok én itt 100 mb lan-nal, meg instabil 5ghz wifivel cseszekedni, mikor ott az 1 gb. Na meg, kb évek óta ennyi pozitív hozzászólást nem olvastam sztráda szerte egy termékről, mint erről a kütyüről. :)

(#46066) Calogero válasza szazbolha (#46049) üzenetére


Calogero
addikt

Én is plazma után váltottam OLED-re, nehéz volt, de sikerült megszoknom.
Sajnos sok választásunk nincsen.....
- Plazmát már csak használtan tudsz venni, és max Full HD
- Sima LED.. inkább hagyjuk....
- QLED
- OLED

ΞΔGLΞ: Grat a Tv-hez, beégés mentes tartós használatot..

[ Szerkesztve ]

(#46067) MultiDoodad


MultiDoodad
aktív tag

Keresgéltem youtubon de nem találtam, lehet tudni? Van már valami jó beállítás pc-ről tévére? B9 és C9. Gondolok itt HDR SDR beállításokra és a HDR problémákra win 10-be. 4.2.2 beállításnál. Ha bárkinek bármilyen információja van ne tartsa magában, vágjon hozzám egy linket.

(#46068) rothfb válasza Calogero (#46066) üzenetére


rothfb
veterán

Neked Panád van?

(#46069) brucezly válasza daneel_hu (#46052) üzenetére


brucezly
csendes tag

Csatlakozom az előttem szólóhoz és megfejelném azzal, hogy gamer monitort is kisebbre kellett cserélnem és a moziban is messze ülök. Egyszerűen vagy a fejem fájdul meg, vagy hányingerem lesz a mozgástól. VR-ból is csak a "zöldeket" bírom.
Csodálkoznék ha ez ritka lenne. Szóval kell hogy a periférián legyen fix pont, ha nagyon mozgalmas a képi anyag.

(#46070) MultiDoodad válasza MultiDoodad (#46067) üzenetére


MultiDoodad
aktív tag

Ja és ugyan itt, még akkor gondolom mindig nem érdemes Pc-re állítani a HDMI kimenetet avagy bemenetet..

(#46071) MultiDoodad válasza brucezly (#46069) üzenetére


MultiDoodad
aktív tag

Öcsém ugyan ez, plusz neki kb a monitoron olyan alacsony a fényerő, hogy én már alig látom (kb 15) és néha még az is zavarja.. :D

(#46072) szazbolha válasza dgyuri0123 (#46063) üzenetére


szazbolha
addikt

Én is erre számítok. Rtings oldal sokat segített, vagy "érzésre" is el lehet jutni oda ahova te állítottad?
Esetleg van egy linked?

[ Szerkesztve ]

(#46073) szazbolha válasza brucezly (#46069) üzenetére


szazbolha
addikt

"gamer monitort is kisebbre kellett cserélnem "
.
Én a munkamonitorommal jártam így. Azt gondoltam mekkora császár leszek majd, meg több ablak elfér, de.... pár óra múlva vagy szédültem vagy volt valami diszkomfort érzet. Asszem 2 hétig bírtam, aztán vissza a 24"-ra.

(#46074) dgyuri0123 válasza szazbolha (#46072) üzenetére


dgyuri0123
nagyúr

Fehéregyensúlyt pl. nem tudod érzésre beállítani. Rtings alapján sem tökéletes, hiszen minden tv más, de azért jól lehet közelíteni az optimálishoz. Nálam eleinte semmilyen szín nem volt a helyén, de miután beállítottam, egész más képi világ fogadott.

"csak a zene van"

(#46075) ΞΔGLΞ válasza Calogero (#46066) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Köszi, hamar sikerült beállítanom, mert ez egy az egyben ugyanaz, mint a GX és azt már kívülről fújtam, hogy mi volt a legjobb beállítás a legjobb képminőségre, ami nekem tetszett.

(#46076) Jorgi Kormi


Jorgi Kormi
senior tag

Itt egy cikk az LG cx55-ről : [link]

Kocsi Nippon , az asszony Ungarische , a tévén még gondolkodom ! ( talán egy Junoszty 402 BC made in CCCP <Pana lett a vége , a "karma" hatalma.( Oled "szagértő" és crt tv tulaj)"Boldogok a lelki szegények , mert náluk a zseni is szegényebb".

(#46077) Calogero válasza rothfb (#46068) üzenetére


Calogero
addikt

65" E8 Júniusban volt 1 éves

[ Szerkesztve ]

(#46078) salapp válasza szazbolha (#46047) üzenetére


salapp
addikt

Én vettem hozzá Aldiban 9-ért egy két karos konzolt, így 2.3 méterről 1,8-ra közelebb lehet húzni pár másodperc alatt a kanapéhoz, úgy már nekünk bőven mozi 1:2:35-ben is

Cathrine Tate: -Computer says: nooo!

(#46079) salapp válasza dgyuri0123 (#46054) üzenetére


salapp
addikt

GZ950-nel nem kell annyit veszkődnie majd a beállításokkal, szerintem.

Cathrine Tate: -Computer says: nooo!

(#46080) daneel_hu válasza Calogero (#46077) üzenetére


daneel_hu
addikt

Végre egy földi a topikban. :D

(#46081) rothfb válasza Calogero (#46077) üzenetére


rothfb
veterán

Csak mert gyakran ajánlod a Panákat...:)

(#46082) daneel_hu válasza rothfb (#46081) üzenetére


daneel_hu
addikt

Nálam mindkét plazma Panasonic volt.
Plusz régebbről egy rakás termék még, pl 6 fejes videók stb...
De ettől még hülyeségnek tartom ha valaki 1 márkára koncentrálódik, mert nem biztos, hogy X évvel később pont annak a cégnek lesz a legjobb a terméke.

(#46083) djnice válasza ΞΔGLΞ (#46065) üzenetére


djnice
veterán

Jól tetted, hogy a Shield-et választottad, Apple TV-nél még a DV is problémás LG OLED-nél (a CX-nél is): [link]
A legújabb tvOS 14 Dev Beta 2-ben sem javították: [link]

[ Szerkesztve ]

(#46084) blakey válasza djnice (#46083) üzenetére


blakey
titán

Szerencsére az nem feltétlenül Apple probléma, nálam fekete a sáv, igaz nem LG TV-m van. :D

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#46085) kets520 válasza ΞΔGLΞ (#46064) üzenetére


kets520
tag

szia

természetesen szándékomba sem volt ezek után ide föl tenni igazából nem akarok át verni senkit ismerem az FB-t valóban ott minden megtörténhet de nem akarnék át verni senkit hogy hibátlan közbe meg nem az. Nem tudom mitévő legyek

(#46086) Pelican válasza szazbolha (#46043) üzenetére


Pelican
őstag

Üdv az oled táborban!

http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit

(#46087) chros válasza djnice (#46083) üzenetére


chros
őstag

A shield DV-jere is panaszkodnak a makemkv forumon.

(#46088) Calogero válasza rothfb (#46081) üzenetére


Calogero
addikt

Nem vagyok márkahívő

OLED előtt Panasonic plazmám volt, és nagyon megvoltam elégedve amíg el nem romlott.
Sajnos már nem tudták javítani így új TV-t kellett venni.

1 éve is LG és Pana közt vacilláltam [link]
Akkor ott az LG javára döntött az ár, és nagyon megfogott minket ez az üveglapos design.
1-2 nap fórumozgatás után sikerült beállítani. Megvagyok elégedve a készülékkel nem bántam meg, hogy akkor az LG-t választottam. Szép kép, jó hang, könnyű kezelhetőség, a magic remote nagy tetszik.

Azért ajánlom a Panasonicot, mert az emberek többsége úgy szeret vásárolni, hogy megveszi, hazaviszi, kibontja, és használja...
És igazából a Panasonic ezeknek jobban megfelel, a gyárilag jobban kalibrált színeivel, (akár tetszik az LG fanoknak akkár nem ez tény), valamint mindegyik HDR-t támogatja. Az LG-t többet kell állítgatni az elején, de utána már azokat is boldogan használja az ember.

(#46089) blakey válasza chros (#46087) üzenetére


blakey
titán

Én megfordítanám a dolgot, ugyanis szerintem ez LG probléma. Addig amíg másik márka TV-jét nem próbáljuk ki nem fogjuk biztosan tudni, viszont nekem volt dolgom LG DV kezeléssel majd Panasonic és Philips TV-el is. Az LG TV-ken a DV képes Sony Blu-ray lejátszóm nem működött normálisan, minden SDR tartalmat HDR-ben akart lejátszani és minden HDR-t DV-ben. :) Azt hittem, hogy a Sony a sz@r, mert az Apple TV-vel nem tapasztaltam ilyen hibát. Később kipróbáltam a Panasonic-on meg a Philipsen és hibátlan volt. szóval én az LG DV kezelését is megvizsgálnám.

Amúgy egyik lejátszón sem tökéletes a DV ha elkezdjük mélyebben vizsgálgatni, ahogy írod, a Shielden sem, viszont az Apple TV-n jelenleg nem látok DV hibát, igaz, mostanában kevés DV tartalmat néztem.

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#46090) dh66e válasza kets520 (#46085) üzenetére


dh66e
veterán

Teljesen korrekt a hozzáállásod. :R
Amit kolléga írt ne vedd figyelembe mert az már kimerít bizonyos dolgokat egy jóérzésű embernél.Aztán te leszel a paraszt meg gyökér hogy ezt elfelejtetted említeni,tegyük hozzá hogy a vevő részéről teljesen jogosan.Arról nem is beszélve hogy elviszik otthon észreveszik te nem veszed vissza,majd egyszer fejbevernek este az utcán...Nem kell ez neked sem. :(
Tedd fel apróra,írd le a hibát,képpel illusztráld majd ha megnézi személyesen a vevő eldönti hogy annyiért kell e neki.

(#46091) djnice válasza blakey (#46089) üzenetére


djnice
veterán

Ha LG probléma lenne, akkor a Shield-del és a a Fire TV Stick-kel is így viselkedne. Maradjunk annyiban hogy ez LG + Apple TV probléma.

(#46092) blakey válasza djnice (#46091) üzenetére


blakey
titán

Pedig inkább LG probléma, mint írtam, nekem Sony-val is gondjaim voltak DV esetén az LG-vel és csak vele, ráadásul 2-vel is. Shield és Fire Tv Sticken sem tökéletes a DV, maradjunk annyiban.Egyébként nálam nem viselkedett így az Apple TV+LG.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#46093) Monngoose válasza Jorgi Kormi (#46076) üzenetére


Monngoose
aktív tag

Én inkább az ilyen teszteket szeretem. Alaposabb, nem hallgatja el a hátrányokat sem (pl. DTS , 40 gigabites HDMI 2.1).
Bár az utóbbival kapcsolatos mizériát nem nagyon értem, az a 40 gigabit is bőven elég a 4k/120Hz 4:4:4 10 bithez. Aki meg mindenképpen 12 bitet szeretne (a 10 bites paneljére), annak még mindig ott a 4k/120Hz 4:2:2 12 bit.
De ami a legfontosabb: "we found the motion to be a big improvement on this year’s LG CX"....the CX manages to correctly playback 24fps content without any induced judder..." :K

Az általam készített ill. módosított yaDIS sablonok (Templates) friss letöltő linkje: https://mega.nz/#!CJgFzAhI!IDi98X_kIrzbsJDifzgZoUtevqDXvIIeMcb34kh1ZUc

(#46094) djnice válasza blakey (#46092) üzenetére


djnice
veterán

Fire TV Stick-en hibátlan, Shield-en pedig van egy kis pirosas arányalata a képnek, amit a következő fw-ben javítani fognak (direkt állították ilyenre egy kijelző miatt, az egyik fejlesztő írta).

(#46095) wallace 234 válasza kets520 (#46085) üzenetére


wallace 234
őstag

Szerintem is elég fura gondolkodás amit írtak, ad el azt kit érdekel a hiba! Járd végig amit elkezdtél az Lg vel, hátha sikerül valamit elérni. Ha meg hibásként eladod, ki pótolod azt lesz új tv. És persze nem kell rettegni, hogy hozzád vágják a tvt :R :R

[ Szerkesztve ]

(#46096) Jorgi Kormi


Jorgi Kormi
senior tag

Jó lenne , ha ezt is forgalmaznák Európában : [link] ( bővülne az oled tv márkák száma , és még árban is jó lehetne)

Kocsi Nippon , az asszony Ungarische , a tévén még gondolkodom ! ( talán egy Junoszty 402 BC made in CCCP <Pana lett a vége , a "karma" hatalma.( Oled "szagértő" és crt tv tulaj)"Boldogok a lelki szegények , mert náluk a zseni is szegényebb".

(#46097) ΞΔGLΞ válasza wallace 234 (#46095) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Nananana...

Mielőtt beskatulyáznál, #46090) dh66e kollégával együtt, én egy lehetséges "opciót" írtam eladásra, amire mindjárt írtam is, hogy a legjobban elítélem. De, ott vannak azok az agyvelőgyulladások és fotelforradalmárok, akiknek bármit el lehet adni, nem pedig itt.
Mégis te miért adod alá a lovat, hogy járjon utána egyfolytában?
Szeretnéd megtudni más kárán, hogy viszonyul majd ehhez az LG?
Egy olyan tévéről beszélünk, ami beégés nélkül is max 150k az ára és főleg az első számú probléma, - amit én sem tudtam biztosan -, hogy a gyári garancia sem vonatkozik a beégésre!
Akkor mégis mi lehet ennek a kimenetele szerinted?

Még megérteném, ha a tévéje 500 ezer fölötti árat képviselne és lenne rá garancia is, de úgy, hogy semmi garancia nincs, sem kiterjesztett, se semmi és így nekimenni a hatalmas LG-nek Magyarországon...
Hát az ő dolga, de továbbra is azt mondom, a legjobb opció, ha fb-on megszabadul a tévétől, akár leírja a hibáját, akár nem, mert erre az esélytelen "harcra" a gatyája (is) ráfog menni.
Részemről nem érdekel tovább ez a téma...béke :-)

[ Szerkesztve ]

(#46098) Pro Koryak


Pro Koryak
addikt

Hibátlan 55B7 180-220e körül eladható.
Pl. https://avx.hu/forum/viewtopic.php?f=30&t=147250
https://hardverapro.hu/apro/lg_oled_55b7_elado/hsz_1-50.html

Nem tudom a max.150e-rel mit dobálóztok folyamatosan?!
Aki innen a topikból ilyet akarna eladni, lefogadom nem 150-ért tenné fel, hanem jóval többért!!!

Azt a beégettet meg el kell adni, a hiba leírásával együtt!Esetleg gyerekszobába, 2. tévének, nyaralóba ... stb.
Pl. nekem sem lenne pofám egy hibás terméket hibátlanként árulni, tök mindegy melyik fostalicska oldalra teszem fel és mennyire agyhalott illető jönne érte.
Persze nem vagyunk egyformák.

(#46099) nagylaci6417


nagylaci6417
aktív tag

Hello c9 van elég sokat játszok rajta xboxon.HDR be játszok az alap beállitás ugye 100 oled fény,nekem az sok 40-50 körül van állitva .ez problémát jelent a panelnak?

(#46100) KTTech válasza nagylaci6417 (#46099) üzenetére


KTTech
veterán

Nem.

www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.