Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-17 21:43:19

LOGOUT.hu

PlayStation 5 ON-topik téma-összefoglaló
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Az OFF-topik ezen linken keresztül érhető el.

A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#162048) markknight válasza TBT (#162045) üzenetére


markknight
veterán

És igen, pont Japánban (és Dél-Koreában is) rengeteg a teljesen egyedül élő/mindenféle emberi kapcsolatot / munkahelyet nélkülöző "Hikikomori style" férfi. Valódi nőt az életben nem láttak még vagy beszéltek nővel. Oda mennek ezek a cuccok elsősorban, de vannak még ennél betegebb dolgok is. Ez ilyen.

Ezzel meg is válaszoltad azt amit fentebb írtam, nyilván volt benne túlzás. Úgy igazán, engem se bántanak én se bántom őket, tőlem hentait is lehet nézni 0-24, nagyon nem idegeskedek rajta. Ami jobban zavar az a konstans tagadás, bármikor beszélek hasonló emberrel, egyik se mondja, ismeri be azt, hogy hát igen, nekem bejön, tetszik stb. Pornónál érdekes nincs ilyen jelenség, sőt. Street Fighter ranked/beginner listát magasan Juri vezette sokáig, nyilván ráharaptak mint gyöngytyúk a takonyra. De a Zelda is egy olyan, hogy elég 2-3 jelenetet megnézni a hercegnőről és éppen csak azt nem mondja ki linknek, hogy gyere és hágj meg.

A Nier se volt egy rossz játék, voltak benne jó gondolatok, de kár tagadni, a pucér segges android karakter igenis rengeteget hozzátett, hát konkrétan ezt bámulta az ember állandóan, a kamera is direkt olyan sejtelmes szögben mozgott, hogy láss is, meg ne is, szóval ki volt ez mérlegen szépen súlyozva miből mennyit.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.