Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-17 21:43:19

LOGOUT.hu

PlayStation 5 ON-topik téma-összefoglaló
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Az OFF-topik ezen linken keresztül érhető el.

A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#161701) F-ECT$ válasza Moby (#161660) üzenetére


F-ECT$
titán

Jogos, fel sem merült bennem, hogy CPU limitesek is lehetnek ezek a játékok. Viszont így még kevesebb értelme lesz a pro gépnek, ha a CPU marad ez.

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#161702) bandi0000 válasza F-ECT$ (#161700) üzenetére


bandi0000
nagyúr

oksa, akkor majd írok ha mi vagyunk és meglátjuk :R

Xbox One: bandymnc

(#161703) Kendek válasza oriic (#161650) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Nah, úgy tűnik, hogy tényleg el lett árazva, mert most már 14.990 Ft a trilogy csomag. Szóval érdemes volt azonnal megvenni. :)

<-ƘƘ->

(#161704) oriic válasza Kendek (#161703) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Várható volt. Remek deal volt így, főleg hogy a trilógia utolsó részével pl soha nem is játszottam, szóval ideje lesz majd pótolni :)

Live-Die-Respawn

(#161705) Woodslave


Woodslave
nagyúr

Örülök hogy nem vettem meg anno a Sifut. Nagyon tetszik amúgy bár lehet kicsit egyhangú lesz de tipikusan az a játék amit lehet művészi szintre hozni valakinek de ha nem akkor meg két három gomb ideges nyomkodasa 😂

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#161706) Xaels válasza Atesz40 (#161698) üzenetére


Xaels
félisten

Mi probléma a grafikával? Nekem egyáltalán nem tűnik csúnya játéknak. Nem olyan túlhúzott a színek és kontraszt terén mint mások, de elég naturális a környezet, részletesek a modellek. Az egész egy nagy openworld világ amit szabadon be lehet járni töltő képernyő nélkül. Ezt mondom úgy, hogy nem fogom megvenni, de közel sem a 30fps miatt.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#161707) icemad válasza oriic (#161704) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Egyébként ezeket milyen sorrendben kell játszani? Vagy 3 teljesen külön sztori?

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#161708) Atesz40 válasza Xaels (#161706) üzenetére


Atesz40
kezdő

Van a piacon sokkal szebb játék ennél ami tudja a 60fps -t és szebb.
Ez pedig tud 25 fps.
Onnantól kezdve H van szebb 60 fps el futó játék(ok) a piacon ne akarják lenyomni a torkomon H :"dehát ennyit tud a ps5" -ezt a legkönnyebb benyögni.
A grafika nem indokolja a 25-30fpst
És az a Capcom adja ki ezt aki azt mondta H tovább kellene emelni a játékok árait.
És kiad egy ilyet....

[ Szerkesztve ]

(#161709) spleenszuru válasza S e t h (#161683) üzenetére


spleenszuru
őstag

Amúgy szerintem is jól néz ki, és nekem a grafika is rendben van így videók alapján.
Eléggé figyelni kell majd a védekezésre, hogy olyankor ne tudjon lefoglalni minden egyes pixel részletessége.

Malaka!

(#161710) Xaels válasza Atesz40 (#161708) üzenetére


Xaels
félisten

A sokkal szebb elég szubjektív és ízlés kérdése is. Mondhatnám azt is, hogy van ami csúnyább és az sem tartja a 30-at... Az, hogy hány FPS-sel fut egy játék kicsit (sokkal) összetettebb annál minthogy milyen a grafika.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#161711) Scholes9 válasza oriic (#161704) üzenetére


Scholes9
nagyúr

Pedig számomra az volta legtöbbet játszott rész és egyben a legjobb is :B

PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C

(#161712) szasanyi válasza Atesz40 (#161708) üzenetére


szasanyi
félisten

Sajnos ilyen a piac, pontosabban a vásárlók. Amíg kifizetnek bármennyit mind1 milyen minőségben kiadott játék legyen az,... Minden pontosan annyit ér amennyiért megveszik.
Amíg a gamer közösség nem lesz igényesebb (nem a hazai, hanem globális értelemben hiszen mi magunk nem sok vizet zavarunk) addig nem lesz lényeges előrelépés.
Láthatóan nem a jobb minőségű munkára, optimalizására presszionál a SONY sem, hanem kiad erősebb, közbülső generációjú konzolt. Lassan ez is olyan lesz - vagy már olyan is? - mint ~3 évente VGA-t cserélni a PC-ben. :U

Nyugati az ország, de keletre tart. Már megint... Nálunk visszafelé jár az óra?

(#161713) 30z.Samu válasza szasanyi (#161712) üzenetére


30z.Samu
félisten

Hát pedig én a következő generáció megjelenéséig biztos nem fogok gépet cserélni, nem szarakodok fél generációval. Annyit nem játszom, hogy megérje, ha meg napi 6-8 órát játszanék, inkább összeraknék egy PC-t.

Sic Parvis Magna

(#161714) F-ECT$ válasza szasanyi (#161712) üzenetére


F-ECT$
titán

Sajnos ilyen a piac, pontosabban a vásárlók. Amíg kifizetnek bármennyit mind1 milyen minőségben kiadott játék legyen az
Ezt adom, amíg van elég vevő a bugos / 30 fps-ű / lehúzós monetizációjú / stb játékokra, addig lesz cég, ami ezt kihasználja. (Mondjuk sajnos a választék néha olyan pici az adott témájú, műfajú játékból, hogy nem nagyon van más lehetőséged, ha ilyennel szeretnél játszani.) Persze ez veszélyes játék, mert ha jön pár gyengébb játék és gyorsan emelni kellene a színvonalon, akkor az nehéz lesz.

Lassan ez is olyan lesz - vagy már olyan is? - mint ~3 évente VGA-t cserélni a PC-ben.
Itt viszont hiába próbálom megérteni az analógiát, nem megy.

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#161715) Moby válasza szasanyi (#161712) üzenetére


Moby
addikt

Az fps határozza meg a játék minőségét?
Hmmmm....
Kicsit sok itt a neokonzolos :D
A the last of us-al hogyan kellett volna eljárnia a játékosoknak? Igényesség címszóval nem veszik meg? Az ugyanis EREDETIBEN eléggé frankó fps-t produkált :D

(#161716) szasanyi válasza 30z.Samu (#161713) üzenetére


szasanyi
félisten

Na, majd nézd meg a hsznált piacon hányan fogják olcsón/ár alatt hirdetni a PS5-öket csak, hogy eladják és vehessenek PS5 Pro-t. De hát erről beszélek, hogy amíg az ésszerűség és az igényesség szintjei nem változnak...

F-ECT$ - az analógia az lenne, hogy ha jobban (szebben és/vagy gyorsabban) akarsz játékot futtatni, akkor viszonylag hamar hw-t (jellemzően dVGA-t) kell fejleszteni PC esetében. Konzolok nagy előnye volt, hogy 5-6 év ciklus után volt szükség erre, ami kábé megfeleződött az emlíytettek miatt.

Moby - ez ad absurdum. A TLoU PS3-ra jelent meg, miköze annak bármihez a jelen helyzeten? Azért volt annyi, mert az akkori hw annyira volt képes.
De valóban, NEM az fps határozza meg a játék minőségét - az a játékélményt határozza mag! Számomra élvezhetetlen, szadomazo a szemnek 60FPSalatti framerate. Az, hogy másnak rossza szeme vagy ritkán de valamiért nem érzékeny lassú, mosott képmozgásra az nem vigasz. :N

[ Szerkesztve ]

Nyugati az ország, de keletre tart. Már megint... Nálunk visszafelé jár az óra?

(#161717) F-ECT$ válasza 30z.Samu (#161713) üzenetére


F-ECT$
titán

Nekem lassan lejár a 4 év gari, még viszonylag jó árat kapot a gépért, szóval ha 100k alatt megvan a csere, akkor simán megéri cserélni. Én is csak napi 1-2 órát játszok (nem is minden nap), de olyan keveset esik a konzol ára, hogy nekem bőven megéri frissen tartani, főleg mivel érzékeny vagyok a szaggatós garfikára.

Dive ever, work never.

(#161718) F-ECT$ válasza Moby (#161715) üzenetére


F-ECT$
titán

Nem. Az fps is egy jellemzője a játéknak, ami valakinél sokat, másnál semmit sem nyom a latban. Nem vagyok egy nagy remake / remaster fan, de ilyenkor látom az értelmét, hogy normális futási sebességgel kiadják egy újabb gépre.

Dive ever, work never.

(#161719) Moby válasza F-ECT$ (#161718) üzenetére


Moby
addikt

Én azért azt látom, hogy épp azért kapott remastered, remake, stb kiadást, és folytatást, mert gigantikus siker volt anno, az ilyen 22fps-el igénytelenkedő, a porban hempergő foslé :D

Azóta csak annyi történt, hogy mindenkinek lett konzolja. Mindenkinek. Olyanoknak is, akiknek sosem lett volna szabad belevágniuk.

(#161720) F-ECT$ válasza szasanyi (#161716) üzenetére


F-ECT$
titán

Kicsit fordított utat jár be a konzol és a pc. Eleinte a konzol tényleg akár 7-8 évig elég volt, aztán az előző generációban jött a félgenerációs gép, és most is egyre valószínűbb, hogy fog, szóval ez lehet lecsökken 3-4 évre. (Persze az alap géppel továbbra is megvan a 7-8 év, csak az idő második fele kicsit kompromisszumosabb.)

A PC-d a '90-es, 2000-es években meg 2 évente kuka volt, most azért egy jó megépített géppel évekig el lehet lenni, és ott még mindig megvan az, hogy a beállításokkal jobban lehet játszani a szebb grafika / gyorsabb futás tengelyen. Cserébe drágább is, de ugye nem csak játszani lehet rajta, és a játékok meg lényegeseb olcsóbbak már megjelenéskor is.

Dive ever, work never.

(#161721) Atesz40 válasza szasanyi (#161716) üzenetére


Atesz40
kezdő

Itt a kisebb konfliktus azon alakult ki,hogy le mertem îrni,hogy a ps5 és új marketing gépezet erősen épült arra, hogy a 30 fps a múlt.És a konzolon is minimum 60 fps a cél a jóvöben.
Azt továbbra is fenntartom,hogy a next gen erre irányult.Megtévesztéssel,fél igazságokkal azt a látszatott igyekeztek a fogyasztók fejében elültetni, hogy a 30 fps korszaknak vége.2024 Ben a 144hz és monitorok korában úgy gondolom a 60fps az elvárható minimum.
A 30 fps soha nem volt jó.Elfogadott volt,volt ahol érezhető volt,volt ahol simàbb volt,de jó semmiképp.
Az idö mindent megszépît.
Én elfogadom H régen valakinek jó volt a 30fps.De 2024et îrunk.

[ Szerkesztve ]

(#161722) F-ECT$ válasza Moby (#161719) üzenetére


F-ECT$
titán

Persze, nem azért kapott remastert, hogy jól fusson, hanem hogy még több pénzt hozzon :) De nekem, mint játékosnak ez azért jó, mert így végre normális fps-sel is élvezhető az amúgy kivételes sztori, karakterek, és az okés játékmenet.

Vannak olyan játékok, amik valamiben annyira kiemelkedőek, hogy minden más hibájukat megbocsát nekik a közönség, sőt akár a kritikusok is. Nem volt PS3-am, de gondolom ez a grafika annyira verte a többi játékot, hogy mindenki megértette, hogy miért nincs meg a 30 fps se.

Dive ever, work never.

(#161723) F-ECT$ válasza Atesz40 (#161721) üzenetére


F-ECT$
titán

Nem, a konfliktus abból fakad, hogy te mantrázod a 60 fps-t, ami sosem volt hivatalos SONY ígéret. De erre te teljesen vak vagy, és csak ezt ismételgeted.
De egyébként ha átvertek, akkor add el a gépet, pár 10e Ft-ot buksz csak rajta. Soha ne legyen ennél nagyobb bukásod, és akkor boldog ember lehetsz :)

Dive ever, work never.

(#161724) Atesz40 válasza F-ECT$ (#161720) üzenetére


Atesz40
kezdő

A pc luxus hobbi lett.25 évig benne voltam a mókus kerékben.
Régen egy gamer pc 200ból megvolt.
Ha vissza emlékszel egy 8800gt mellé lap profi rám 200ból megvolt.2-3évig elég volt
Ma egy pc ami elég 2-3 évig 1 millió Ft.Ennyit nem romlott a Ft.
Épp a napokban néztem rx6800 mellé a körîtés monitor nélkül 400ezer.És màr a megvétel pillanatában erősen kompromisszumot.

(#161725) Moby válasza F-ECT$ (#161722) üzenetére


Moby
addikt

Saz nem lehet, hogy a DD2 is ilyen? Én nem tudom, meg nem is értek hozzá, de még mielőtt itt oldalakon keresztül elindulna az fps megszakértése, dátumokkal alátámasztva, hiszen 2024-ben alapvetően más már a gémingm, mint 10 éve volt (ami mondjuk igaz is, mert akkor volt, ma meg lassan nincs), esetleg megérné megvárni, hátha ennél a játéknál nem az fps lesz a fontos? Nem feltétlenül van így, de hátha...

(#161726) F-ECT$ válasza Atesz40 (#161724) üzenetére


F-ECT$
titán

Az ugye megvan, hogy volt infláció is? Az 1996-os 200e Ft ma már több, mint 1M Ft-tal egyenértékű. Szóval olyan sokat nem változott a helyzet, csak a számok lettek nagyobbak. Illetve annyi változott, hogy '96-ban volt kb 2-3 választásod ha vga-t akartál venni, most sokkal szegmentáltabb a piac, és ha a legjobb vga kell, akkor annak van egy olyan prémium felára, amire anno nem volt példa.

Dive ever, work never.

(#161727) ProEvoFan válasza Moby (#161719) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

"Azóta csak annyi történt, hogy mindenkinek lett konzolja. Mindenkinek. Olyanoknak is, akiknek sosem lett volna szabad belevágniuk."
Na ezt tökéletesen megfogalmaztad.

(#161728) F-ECT$ válasza Moby (#161725) üzenetére


F-ECT$
titán

Sajnos megint azt kell mondanom, hogy jogos :) Lehet, hogy ez egy olyan jó játék lesz, ahol az fps csak egy sokadlagos dolog lesz, ami senkit sem fog érdekelni, mert a játékélmény elfeledteti ezt. És majd jöhet a remaster a PS6-ra :) (Vagy lehet, hogy nem is kell remaster ha visszafelé kompatibilis lesz a gép, és simán hozza majd azon a 60 fps-t.)

Dive ever, work never.

(#161729) TrishtanAG válasza Atesz40 (#161724) üzenetére


TrishtanAG
aktív tag

Ez még a bitcoin bányászat kellős közepén sem volt igaz. 6 évig voltam el egy 1060 és egy i5 6600K társaságában, amivel a mai napig temérdek játékkal tudnék játszani, csak már persze nem 60 FPS-el high beállításon, hanem 30-al mediumban :). Egy 3060 TI-s konfig cserélte nem annyi friss procival (ami bottleneck is kicsit, de komoly gondot még nem okozott). Az egész konfig volt kicsit több mint egy éve 340 ezer, és biztos vagyok benne, hogy a generáció végéig simán ki lehet húzni vele (max 100-120 FPS high beállításokból megint lesz a végére 30 FPS medium :) ). Ma meg már ennyiből nagyjából egy 4060-as konfigot össze tudsz állítani, ami nem sokkal erősebb, de van például frame generating, így pláne ki lehet húzni a generáció végéig.
Persze mindez többe kerül, mint a Ps5, de egyrészt szebben és jobban futtat mindent, ami mindkét platformra elérhető, másrészt a közelében sincs a millás árnak.

www.adventuregames.hu

(#161730) ldave válasza ProEvoFan (#161727) üzenetére


ldave
félisten

Mi ez a gatekeeping?!

A Slime draws near! Command?

(#161731) Atesz40 válasza F-ECT$ (#161726) üzenetére


Atesz40
kezdő

Ekkora mértékű infáció nem volt.
Ugyanazt tudom îrni mint tegnap.Sose a fejlesztő a hülye hanem mindig a vevő.
4-5 évvel ezelőtt volt egy gtx 1080 200 ezer.ma a 4080 ára 500 ezer Ft felett van.Mikor kijött a 3080ti 500 ezer Ft ért az emberek azt mondták ez a lélektani határ.És mit csináltak ezek az emberek?Megvették egy millió Ft ért a 4090et.
A 4080at is 350 körül várták meg H nem adnak érte tóbbet.Ezt le îrta több fórumtárs is.Aztán szaladt 450 ért megvenni.... 4070et 200 ért várták.Aztàn rohantak 250+ ezerért venni.A gamerekkel óriási probléma H ész nélkül vásárolnak.Bármennyiért.Holott nem az Nvidia mondja meg mennyit ér egy kártya hanem Te azaz a Vevö.
Mert mint irtam mindig az diktál akinek a zsebében a pénz van

[ Szerkesztve ]

(#161732) Atesz40 válasza Moby (#161719) üzenetére


Atesz40
kezdő

Már ha burkoltan célozgatsz irányomba én is megteszem.Ebböl a hszből csak az jön le,hogy egyeseknek az is jó lenne ha köbaltával és bunkós bottal kergetnénk a zsákmányt a vadonban,mert régen minden jobb vót....
Isten örizz H igényesebbek legyünk.Többet várjunk a pénzünkért.....

[ Szerkesztve ]

(#161733) Gorgonka válasza ProEvoFan (#161727) üzenetére


Gorgonka
tag

Sajnos sokan kényszerből váltottunk konzolra, mert annyira elszálltak a hardver árak, hogy muszáj volt. És bizony, a PC-ről ideköltözött gamerek elvárják a 60 fps-t. Lehet ezen vitatkozni, de nekünk, akik jellemzően a 60+ fps-t céloztuk meg PC-n is és a konzolokat is úgy reklámozták, hogy "up to 4K 60 fps", a minimum, hogy legyen választható alacsonyabb részletességű mód, amin 60 fps-el fut a játék. Ha választani kell a 60 fps és a 4K között, én mindig a sebességet választom.

(#161734) Atesz40 válasza Gorgonka (#161733) üzenetére


Atesz40
kezdő

Kár bele állnod.
Szemmel láthatólag van itt egy kemény mag aki tűzzel vassal védi a 30fps T,mert 10éve jó volt.Ma is az.

(#161735) ldave válasza Atesz40 (#161734) üzenetére


ldave
félisten

Nem hiszem, hogy bárki védené a 30 fps-t, egyértelműen jobb, ha stabil 60-on fut egy játék, nem állította ennek senki az ellenkezőjét. Nem gondolom azonban igénytelenségnek, ha 2024-ben megelégszem egy 30 fps-es játékélménnyel, ha az olyat nyújt, ami számomra fontos egy játékban. Nekem maga a 30/60 fps ténye nem döntő tényező egy játék megvásárlásakor.

[ Szerkesztve ]

A Slime draws near! Command?

(#161736) Kendek válasza Atesz40 (#161734) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Nem kell védeni a 30fps-t, hanem el kell fogadni, hogy vannak és lesznek is ilyen játékok itt a konzolon. Mivel a konzolosdi az ilyen szempontból kompromisszumos.

<-ƘƘ->

(#161737) Wesder válasza ldave (#161735) üzenetére


Wesder
félisten

"Nekem maga a 30/60 fps ténye nem döntő tényező egy játék megvásárlásakor."

Meg úgy a jàtékosok 90%-nak sem.
Csak egy nagyon hangos kisebbsèg hôbörög ezen szokàs szerint.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#161738) Atesz40 válasza ldave (#161735) üzenetére


Atesz40
kezdő

Itt a kulcs szó.Megelégszel.És veled együtt több millió ember elfogadja azt, hogy 2024ben ez ok.20-25 eurót emelkedtek a játék àrak az elmúlt 5 évben.Te nem várod el azt H cserébe ne 30fpsel szúrják ki a szemedet?Holott 7-8 éve ment már a zsörtólödés H ezzel valami kezdeni kell.

(#161739) Wesder válasza Atesz40 (#161738) üzenetére


Wesder
félisten

"20-25 eurót emelkedtek a játék àrak az elmúlt 5 évben."

Jó az 10€-nak is, az elmúlt 3 èvben.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#161740) Kendek válasza Atesz40 (#161738) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Hiába várod el, 7-8 évig ugyanaz a hardver nem fog tudni lépést tartani. Ezzel kezdtek valamit, méghozzá azt, hogy akkor lesz új hardver 3-4 évente.

<-ƘƘ->

(#161741) 30z.Samu válasza Atesz40 (#161738) üzenetére


30z.Samu
félisten

Lehet ezzel kezdeni valamit, építeni kell egy PC-t.

Sic Parvis Magna

(#161742) Gorgonka válasza Wesder (#161737) üzenetére


Gorgonka
tag

Én ezt az egész hisztit nagyon gyorsan rövidre zártam: Ha nincs 60 fps mód egy játékban, akkor nem veszem meg és kész. Nem háborgok, egyszerűen tovább lépek. Van több száz vagy ezer vagy nem is tudom menniy játék, ami szépen elfut 60 fps-el.
Körökre osztott játékoknál nem zavar az alacsonyabb fps, azt akár annyi mellett is megveszem, de ha lehet választani, még azokban is a 60-at választom.

Mivel OLED TV-n játszok, szóval ez miatt is fontos, hogy ne 30-al szaggasson a játék.

(#161743) F-ECT$ válasza Atesz40 (#161731) üzenetére


F-ECT$
titán

De volt, írd be bármlyik infláció kalkulátorba. A tények makacs dolgok tudom, de sajnos ez van.

Dive ever, work never.

(#161744) GEIL válasza ldave (#161735) üzenetére


GEIL
addikt

Mondjuk Helldivers II-nél már érdekesebb a helyzet,. mert a játék amúgy nagyon jó de ha van választása hogy PS5 vagy PC legyen amire megveszi a játékos, akkor nem hiszem hogy mazochista és 30 fps-sel akar maszatolni negyeddikként pl 3 PC-s társsal akik 120+ fps-sel aprítanak ugyanott......de tudom, van 60 fps mód is picit homályosabban, kevesebb részlettel, de még akkor mindig ott van a PS+ szükségessége.
(most magamat is győzködöm, mert még nem vettem meg amúgy :D)

i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 /// i5 9600K - 32Gb DDR4 - RTX3060 /// i5 4570s - 16Gb DDR3 - GTX1650 -------------------------------------------- PS5 /// Samsung S23 Ultra 5G /// Xbox Series X --------------------------------------------

(#161745) zozika84 válasza Wesder (#161737) üzenetére


zozika84
őstag

És a nagyon hangos kisebbség miatt rakják bele egyre több játékba és szánnak erre munkaórákat?
Hagyjuk már :DDD :DDD :DDD

PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405

(#161746) F-ECT$ válasza Gorgonka (#161733) üzenetére


F-ECT$
titán

Ki tartott pisztolyt a fejedhez, hogy játszani kell? Mi ez a kényszerből váltás duma? Játssz olyan gépen, amit meg tudsz engedni magadnak. Ha ez nem tetszik, akkor keress többet / spórolj jobban, hogy meg tudd venni a jobb gépet. Vagy hagyd a játékot a francba, és keress olyan hobbit, amit meg tudsz fizetni.
A PC-ről ideköltözött gamerek meg itt ne várjanak el semmit, mert attól nem lesz változás, hogy ide beírsz. Max a gőzt engedheted le itt, dumálhatsz a dolgokról, de ha változást akarsz, ahhoz ez édeskevés lesz.

Dive ever, work never.

(#161747) Gorgonka válasza F-ECT$ (#161746) üzenetére


Gorgonka
tag

Én nem akarok semmit. Mint írtam, ÉN elvárom a 60 fps-t. Az a te dolgod, hogy neked meg elég a 30 is. A másik posztomban pedig megfogalmaztam azt is, hogy én nem háborgok, egyszerűen nem veszem meg a játékot, ha nincs 60 fps mód. Tovább lépek és játszok másik játékokkal.
Nehogy már te mondd meg, hogy mire mennyit költsek vagy ne játszak... :D Azt pedig engedtessék már meg, hogy én is leírjam a véleményem...

[ Szerkesztve ]

(#161748) F-ECT$ válasza GEIL (#161744) üzenetére


F-ECT$
titán

PS-en a 30 fps mód szerintem vállalhatatlan ebben a játékban, pláne magasabb nehézségen. A 60 fps egész jó (hiába homályosabb, a tömegben daráláskor nem a pixeleket számolod), de azért az is be tud esni 50 alá.
Az irányítás viszont szerintem nem az igazi a kontrollerrel, és nem csak a célzás, hanem pl a menekülés közbeni strategem hívás is nehézkes.
Ha megteheted, akkor pc-n vedd meg, szerintem jobban jársz. (Mondom ezt úgy, hogy már 30+ órám van benne PS-en.)

Dive ever, work never.

(#161749) Wesder válasza zozika84 (#161745) üzenetére


Wesder
félisten

Ez arra vonatkozik, amikor èppen nincs. Az eladàsokat nem igazàn befolyàsolja.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#161750) spleenszuru válasza GEIL (#161744) üzenetére


spleenszuru
őstag

Azt PC-re vedd, én is arra fogom! (majd) ;]

Malaka!

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.