Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Cyberpunk 2077 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu


__________________________________________________________
*A Topicban működik a Spoiler TAG (SP), legyetek szíves használni!*
[Cyberpunk 2077 screenshot & érdekességek topic]
________________________________________
Magyar Discord Szerver

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29801) sittes79 válasza pandras83 (#29796) üzenetére


sittes79
addikt

khm

lelkem minden darabjával és véremmel voltam ezért és ő értük :O :O

(#29802) CJ4567 válasza proci985 (#29791) üzenetére


CJ4567
veterán

Én a legutolsó végigjátszásom egy 7 éves SATA3-as, 120GB-os HyperX Fury-ról ment, ugyan olyan jól futott róla, mint egy NVMe-ről, a játéknak elég egy normális SATA-s SSD is.

No Sana No Life

(#29803) proci985 válasza Ryder62 (#29797) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

nezd, bevagni valami noname youtubert, majd levonni a kovetkeztetest, hogy bugos a jatek kb az elso napokra emlekeztetett, emiatt ugrunk. akkor kb vegig ez ment, hogy boldog-boldogtalan tolta a flamet par influencer alapjan, akik bug montazsokat csinaltak. kizarolag ps slimen. vagy HDDn. topikban valamennyire ezt kontrollaltuk, redditen meg konkretan parhuzamos board lett miutan volt:
- akinek elso nap is remekul futott es elvezte a jatekot
- es volt, aki fel akart haborodni
utobbi csoport egy ido utan iszonyatosan faraszto volt.

ha textura popin van, akkor en nem vennek annyira merget ra, hogy tenyleg olyan jo gepuk van. lightning glitchek vannak, azzal viszont ugy, hogy harom renderer van parhuzamosan, szerintem nem lehet nagyon mit kezdeni.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#29804) tibaimp válasza sittes79 (#29801) üzenetére


tibaimp
nagyúr

Az komoly :C . Lemaradtam!
Neked nem jött be, pedig megvetted a "Fullos Edition-t"?

A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...

(#29805) Evil Snowman válasza proci985 (#29803) üzenetére


Evil Snowman
őstag
LOGOUT blog

A mondandó nagy részével egyet értek, de Magyarország egyik legnagyobb csatornáját le nonamezni. :DDD

TheVR net worth, income and estimated earnings of Youtuber channel (youtubers.me)

(#29806) rup1u5 válasza Evil Snowman (#29805) üzenetére


rup1u5
nagyúr

NER gettó határainak átellenes oldalára rekedteknek fogalmuk sincs ezekről a belpiacos "linus"-okról :DDD Nekem se mond semmit ez a név. Sőt, én direktbe kerülöm a a Magyar tech-csatornákat és ha nagyritkán fel is tünik egy-egy, annak is rögtön megy a "do not recommend".

Why don't you knock it off with them negative waves!

(#29807) Aljasvip válasza Evil Snowman (#29805) üzenetére


Aljasvip
senior tag

A "légy és a sz@r" viccet hoznám hasonlatként ehhez a helyzethez.
Attól, hogy sokan nézik őket, nem lesz minőségi az a munka, amit felböfögnek youtube-ra.
Szépen nyomják a tipikus besavanyodott és utálkozó viselkedést is a videós közösségben, közben pedig megy a saját kis szekta építés. Régen volt bennük lélek, az első pár évben, aztán rájöttek, hogy az igénytelenebb tartalommal több embert lehet elérni, jöttek a pofátlan szponzorációk mint "tech csatorna" hozzáértés nélkül, most pedig reggeli műsor megy a satu közösségnek.

[ Szerkesztve ]

(#29808) abridabri válasza Aljasvip (#29807) üzenetére


abridabri
veterán

Akkor én is satu vagyok ,rendszeresen hallgatom a happy hour podcastot :B Nàlam inkàbb Balàzs meg Bochkor a satu kategória. Szerencsére mindenki tud magànak vàlasztani .

(#29809) Mart10000


Mart10000
aktív tag

#29783 proci985: Kérdés, hogyan szimulálnák az állapotát a karakternek kíberpszichózis alatt. Hogyan látná abban az állapotban a világot.

#29784 Ryder62: "És Regina ránk küld zsoldost mikor cyberpsycho-k leszünk?"

Ha nem a MaxTac jön ki addig. :D
A kiegészítővel el tudnék képzelni ilyen több váratlan eseményt nemcsak, akkor, mikor Jackie visszavisz a lakásba a fosztogatók elleni küzdelem után.

#29790 PROJECTNR56: Utólag néztem vissza a végigjátszást. Akkor állt neki, mikor kijött a játék. Többen is megjegyezték, hogy gyorsan végigment rajta, amivel egyetértek, mivel szinte csak a főszálat vitte végig ott is az egyik legrosszabb befejezéssel. Most kezdte újra és úgy tűnik a mellékvonalat se hagyja ki bár most se olvassa el a beérkező üzeneteket, amiket kap a karakter, ahogy akkor se tette. Más a streamernek, aki párhuzamosan visz több játékot is.
Nessaj végigjátszása jobban tetszett. Ott részletesebben belemerült a mellékküldetésekbe bár elmondása szerint, ami nem a fő vagy mellékszálhoz tartozott azt streamen kívül játszotta ki bár így se ment végig mindenen, ami kíberpszichó vadászatot, rendőrségi szkennert és fixer melókat illeti.

#29792 Cifu: Néhány bug, ami hirtelen eszembe jut inkább megmosolyogtató, mint bosszantó: Belső nézetben a jármű sebességjelzőjének befagyása. A Szellemváros küldetés végén Panam kezében fegyvert fog, de nincs ott ténylegesen fegyver mikor követem a motel bárja felé.
Kereszteződésben azt hinném, hogy egymásnak megy két autó erre szellemként átmennek egymáson. Hívom a járművet mire az összevissza zúzódik, mert beakad valahol.
Váratlanul mellettem felrobbanó autó ketyegő hang után.
Lift kijelzőjén eltűnik a kapcsoló. Ugyanez megeshet számítógép esetén is, amit meg akarnék nyitni. Ez a két utóbbi már általában mentés visszatöltést igényel.
Előfordult, hogy olyankor hoz vissza egy mentést, mikor többen lőnek rám és a másodperc tört része alatt kell gyorsan fedezékbe húzódni. Példa erre Nash bandája elleni tűzharc és az Arasakás befejezés, mikor Yorinobu terme felé haladva ront rám az Arasaka elit katonasága.

#29793 rup1u5: "Atomvillanás nálam rendszeres de csak RT-vel, menüből visszatérve."

Szoktam én is tapasztalni. Olyankor egy pillanatra vakító fény jelenik meg, majd visszaáll. Éjszakai időszakban vettem ezeket észre.

[ Szerkesztve ]

(#29810) Aventador91


Aventador91
őstag

én azok közé tartozok akinek a kedvenc játéka, a legjobb játékélmény ami volt, kétszer játszottam végig, és alig várom a dlc-t. viszont egyszerre hányok is a játéktól. a karakter mozgás, jármű fizika, írtózatos bugok stb :D nem véletlenül hagyják ott ezt az alapot(motort). kár foggal körömmel védeni a gamet miközben a készítői is tudják ezeket.
valszeg nem világtalanok hogy nem veszik észre ezeket, csak ennyire tudták kipofozni. ez a határ. ez van. bár még a dlc-vel jöhet egy nagyobb javítás, hátha belepiszkáltak az alapokba is. majd meglátjuk

(#29811) PuMbA válasza Aventador91 (#29810) üzenetére


PuMbA
titán

"hátha belepiszkáltak az alapokba is. majd meglátjuk"

Ez már tény a néhány napja történt DLC bemutató és interjúk alapján. Olvasd el őket, ha még nem tetted. Mindenbe belepiszkáltak :) Új UI, új skill rendszer, új modellek, új rendőrség, városban események stb.

"nem véletlenül hagyják ott ezt az alapot(motort). kár foggal körömmel védeni a gamet miközben a készítői is tudják ezeket."

A motorral nincs baj, a baj az idővel és a technológia megszorításokkal volt, hogy az előző generációs hihetetlenül gyenge konzolokon is fusson. Ezt a sok elvesztegetett időt, ha beletették volna a játékba akkor azt kaptuk volna, mint amit most a DLC-ben kapni fogunk.

[ Szerkesztve ]

(#29812) Mart10000 válasza PuMbA (#29811) üzenetére


Mart10000
aktív tag

És, akik megvették előző generációs konzolokra kénytelenek lesznek váltani, ha mostani formában is élvezni akarják bár a botrány miatt visszatérítést lehetett kérni és egy időre le is vették a digitális áruházakból.
Batman: Arkham Knight esetén a pc-s port miatt lett balhé.

(#29813) lo_jo válasza Mart10000 (#29812) üzenetére


lo_jo
senior tag

Úgy tudom, hogy csak a PS store-ból vették le, ott pedig közre játszott a Sony mai napig meglévő katasztrófa refund rendszere: ha letöltötted már a megvett játékot, ugrott a refund.

(#29814) proci985 válasza Evil Snowman (#29805) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

nezd, a theVR anno VR contenttel kezdett. itt a forumon a VR topikban folyamatos poenforraskent kezeltuk oket mert annyira gyengek voltak, aztan egy ponton inkabb ignoraltuk. igaz ebben az is benne van, hogy a VR topik early adopterei foleg fejlesztok voltak.

van az a pont, amikor tech Jesus (Steve @ Gamersnexus) Anandra (@ Anandtech) hivatkozik, es van az a pont, amikor 10+ evvel kesobb visszajutunk oda, hogy az a tesztelo a PhDvel lehet tudta, hogy mit csinal. sot.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#29815) tibaimp válasza abridabri (#29808) üzenetére


tibaimp
nagyúr

Ott a pont! Bochkor erőltetett röhögésétől konkrétan hányingerem van, utálom....nem bírom hallgatni!

A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...

(#29816) pandras83 válasza PuMbA (#29811) üzenetére


pandras83
senior tag

"Mindenbe belepiszkáltak :) Új UI, új skill rendszer, új modellek, új rendőrség, városban események stb."

New game lesz ebből, nem vitás :D

Cyberfuck Patchrunner

(#29817) jonnyjoker01 válasza Aventador91 (#29810) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Karakter mozgástól én is herótot kapok. Teljesen input alapú 1:1-ben ami FPS játékoknál nagyon fura. Kontrollerrel nem annyira rossz, mert ahogy mozgatod az analóg kart "elsimítod" a karakter mozgását, de billentyűzettel nagyon béna, mert egér vagy bill. alapján instant irányt vált a karakter mozgása.

Üdv. Johnny

(#29818) Aljasvip válasza pandras83 (#29816) üzenetére


Aljasvip
senior tag

Én nemrég kezdtem egy újat, de ~30 óra után eltettem a játékot.
Egyszerűen túl hosszú, ha az embert az OCD-je nem hagyja csak úgy a térkép egyik feléből a másikba jutni... Mindig megállok ez-az miatt, így a sztori még szinte sehol nem tart, de már Lv28 és street cred 43 :DDD

Az első karakterem lopakodós pisztolyos volt, most másodikra egy kardozósat akartam, de nagyon béna ez a része a játéknak - vagy én.
A gépfegyveres harc is vontatott, mert bullet sponge mindenki a nehezebb fokozatokon, cserébe én meg 1-2 fejlövéstől elterülök.

Szóval én nem tényleg csak akkor fogom újrakezdeni, ha jelentősen más lesz a játékélmény.

Ez a cyberpsicho része tetszik, de akkor remélem az ellenségekre is érvényesül, azaz pl a Maelstrom kiskatonákat tudom majd 1 ram-ból cyberpsicho-vá változtatni.

(#29819) PuMbA válasza pandras83 (#29816) üzenetére


PuMbA
titán

Nem volt elég, hogy 1,5 évvel a megjelenés után kezdtem játszani a játékkal :D Azt hittem, hogy az már a közel végleges állapot volt. Ennél nagyobbat nem is tévedhettem. A Phantom Liberty-ig kellett volna várnom.

[ Szerkesztve ]

(#29820) tibaimp válasza PuMbA (#29819) üzenetére


tibaimp
nagyúr

Nem téma, max kitolod még egyszer ;) !

Nálam már ez a 4. végigjátszás lesz a DLC-vel :B

A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...

(#29821) PuMbA válasza tibaimp (#29820) üzenetére


PuMbA
titán

Annyi idő sajnos nincs :) Kétszer toltam ki eddig. Először egy gyors végigjátszás, amiben még azt se tudtam, hogy hova kéne osztani a pontokat, aztán meg egy minden mellékküldetéses, ahol tudtam, hogy mit akarok. A Phantom Liberty-t az utóbbival fogom játszani, az alapjátékot már nem viszem újra végig, hiszen az újdonságok általános dolgok lesznek, tehát a DLC-ben ugyanúgy találkozok velük, mint az alapjátékban találkoznék.

[ Szerkesztve ]

(#29822) muxi-muxi válasza tibaimp (#29820) üzenetére


muxi-muxi
senior tag

Két platformon olyan húsz végigjátszás, meg ezerkétszáz óra. Rajongója vagyok, bár mostanra csak a buildekkel kísérletezem. Némelyik unalmasabb küldetéssorozatot hanyagolom már (mikor melyiket), benéztem minden kő alá, de még most is rácsodálkozok, mennyire komplex játék. A szabálykönyvet a papír alapú játékból átnyálaztam, kár hogy a rocksztár kaszt meg a médiamunkás kimaradt. Azt hogy a túlkrómozottságot behozzák, tetszik, mert legendaryba öltözve legnehezebb fokozaton is súlytalan lesz a játék, főleg úgy h minden NCPD meg gengbalhét kiviszek még az első Takemura diskurzus előtt. Olyan LVL 43 körül el is kezdem a fő szálat, hisz a játék nem csap a kezemre. (Az elején még ugrottam minden NCP-nek pronto, most már rotyogóra teszem őket).

Rettenetesen várom a DLC-t, ha olyan minőségben prezentálják az új helysínt, mint Toussain-t, akkor izgalmas őszünk lesz. Nem tudom, melyik karakteremmel vágjak neki (van suszter, szabó, baka, kém) új kombinációt már nem tudok naon kitaláni, mert mind a shotgunnal, miond a monowire-rel szórakoztam már. Talán egy védtelenebb karakter a kihívás kedvéért, vagy elköltetlen skillpontok egy stratégiai mentéssel, passz. Én azt mondom, a DLC idejére lesz kész a játék, kellett (volna) neki a tíz éves fejlesztési idő, csakhát már nagyon mogyorózták őket.

Bugok: nem győzöm őket fényképezni, meg röhögni rajtuk, végül is ez egy cyberpunk világ, akármi is glitcelhet. Igazából egy-két apróbb bug javíthatatlannak tűnik (ez a bloom bug, a köd, meg a felszedhetetlen cuccok), nagyon nem érdekel, nem csökkentik érdemben a játékélményt. Megjelenésre ha sikerül, beújítok egy 4080-ast, mert az ősz a Forza nyolccal, meg a Starfield-del nekem nagyon izgalmasnak tűnik (Forza előrendelős lesz, akárcsak a Phantom Liberty). Sajnos a 3 éves 3080 nem tudja már csak FullHD-ban az RT overdrive-ot és én az a játékos vagyok, aki utálja a beállításait downgradel-ni. HA ez az EGYETLEN program nem nyújtaná széjjel a képet teljes képernyőn wide monitoron, még ki is egyeznék vele (mindent IS megpróbáltam, h urrá legyek rajta, W11 alatt és ezzel a monitorral egyszerűen nem megy - Doom Eternal és társai érdekes módon azonnal mennek.) Az ablakos FHD mód meg nem szippant be valahogy.

Valahogy mindig ideesz a fene, meostanában fel is horgadt a topic érdekes látni, ki mivel szenved éppen...

Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...

(#29823) proci985 válasza muxi-muxi (#29822) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

es ez miert off?

btw, en probaltam extrem buildeket: 3 body techie megvolt (1.32 alatt reaperrel is!), ill 1.62 alatt volt egy ami kizarolag a kezdo cyberwaret hasznalta es nem hasznalt fegyvert ket kiveteltol eltekintve (Oda es Smasher egyszeruen megoldhatatlanok).

viszont erdekes volt, hogy a jatek mennyire mas volt igy, mint mondjuk egy vegigjatszasnal ahol az OPNI551 tenyleg az utolso pont a terkepen.

egyebkent igen, tele a jatek rejtett szepsegekkel.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#29824) CJ4567 válasza muxi-muxi (#29822) üzenetére


CJ4567
veterán

Nekem van egy 50-es szintű full lopakodós buildem, az volt az első végigjátszásom, viszont azt az 1.5 és későbbi patchek szerintem már tönkretették, meg van egy 30 valahányas mentésem, amivel a második végigjátszásom akartam befejezni, csak beleuntam idő előtt a 100%-olásba, és kipróbáltam hogy milyen a játék vége, ha nincs nagyon kit felhívni, és Johnny küldetéssorozatát se vitted végig. :)

Nem tudom, hogy a DLC-t melyikkkel kezdjem, lehet megnézem majd, hogy mennyire lett tönkretéve a revolveres lopakodós build, mert az viszont legalább egy 100%-ra végigjátszott mentés, 50-es szinten, minden jóval, csak akkor még jóval kevésbé átgondoltan osztottam el a pontokat, de mindegy is volt, mert ilyeneket tudott utolsó golyós perket kihasználva:

:DDD Az a baj, hogy ami fix, hogy az Overwatch-ot már nem tudnám normálisan használni, mert emlékeim szerint gorillakezekkel se lenne elég body. Max óvatosan lövök ;]

[ Szerkesztve ]

No Sana No Life

(#29825) tibaimp válasza PuMbA (#29821) üzenetére


tibaimp
nagyúr

PuMbA: OK-s :R

muxi-muxi: az komoly, és még azt hittem a "kis" ~380 órámmal sokat játszottam vele...

A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...

(#29826) proci985 válasza CJ4567 (#29824) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

egyebkent en agyalok DLCnel kezdek egy uj karaktert. viszont character editorral be lehet menni es lehet valtoztatni, ha olyan a helyzet.

valtozas biztos lesz. mondjuk 1.00-1.32 cookie cutter buildek mukodnek (hacker: 20 int 16 body 3 reflex 18 tech 14 cool; assault: 3 int 16 body 16 reflex 18 tech 16 cool es 2 pont igenyfuggoen), de 1.62 ota hala egnek van lehetoseg picit nagyobb varianciara, nem muszaj a 16 body.

btw, legendary gorilla arms negal mindenfele body requet, szoval meg az O'Fiveot is lehet rendesen hasznalni 10 bodyval.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#29827) jonnyjoker01 válasza proci985 (#29826) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

1000% hogy én újat fogok kezdeni, meg akarom tapasztalni a változásokat a játék elejétől kezdve a végéig. Nem fogok azonnal játszani vele megjelenéskor, valószínűleg starfieldezni fogok úgyhogy megvárom a véleményeket, ha a cyberware-eket tényleg nagyon átdolgozták és jönnek új cuccok is, akkor cyberware heavy buildem lesz és Cyberpsycho-t fogok RP-zni :D Ellenkező esetben a rebalance utáni nehézség fog dönteni, ha nehezebb lesz a very hard akkor közelharcos leszek SMG-kkel és mobilitásra fogok fókuszálni, ha könnyű lesz akkor nem spec-elem túl magam semmibe hanem olyan "mindenes" buildet csinálok és előveszem újra azt a régi playstyle-t hogy fegyver nélkül megyek be a harci helyzetekbe és csak az enemy-k fegyverét használom. Ha a stealth gameplayt is rendberakták és okosabbak az enemy-k akkor lehet valami full lopakodós dolog is a pakliban.

Üdv. Johnny

(#29828) nincsnév007


nincsnév007
őstag

én is azon gondolkozom hogy most kezdjek bele megint egy új karaktert, vagy amikor megjleneik a dlc, mert én is szivem szerint akkor az elejétől teljesen.

(#29829) PuMbA válasza nincsnév007 (#29828) üzenetére


PuMbA
titán

Most felesleges újat kezdeni szerintem, hiszen 95%-ban ugyanazt fogod kapni, mint a megjelenés napján :) A Phantom Liberty-s újrakezdéssel sokkal többet kapsz.

[ Szerkesztve ]

(#29830) nincsnév007 válasza PuMbA (#29829) üzenetére


nincsnév007
őstag

igen igen, én is azt szeretném csak hát nem könnyű kibirni. :D persze egy pár óra és megunom mert már szinte 100%-osan ismerem a játékot és már csak night city hangulata tart bent. Ezért próbálom meg várni a dlc-s megjlenést :D

(#29831) Lacielvtárs


Lacielvtárs
nagyúr

hát ezek érdekes amiket írtok, mert én 1125 óra alatt sem találkoztam, hasonló jelenségekkel :Y
volt néhány összeomlás, de a bugok amiket felsoroltok egyszerűen nem volt nálam jelen...
persze mondjuk grafikai hibára nem igazán figyeltem :B
az MPC is viselkedett érdekesen az tény, meg volt random leharcolt autóm érkezés is :D de nem igazán hatott meg, nekem nem befolyásolta a játék élményem

ettől függetlenül nagyon kiváncsi vagyok majd a DLC hozta "javításra"

[ Szerkesztve ]

"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯

(#29832) Vesa válasza Ryder62 (#29800) üzenetére


Vesa
Topikgazda

"Hanem felvonnám a szemöldökömet, hogy ne már én ilyennel nem találkoztam. "

Én pont ezt csináltam. Felvontam a szemöldököm, mert én ilyennel még nem találkoztam. Pedig párszáz órám nekem is van a gémben...Vannak kisebb hibák, de egy ilyen komplexitású játékban valószínűleg mindig is lesznek. A Fallout 4 -nekem az a kedvencem-, mai napig bugos, csak ott a Bethesda meg sem próbálja javítani.

A tudomány a valóság költészete!

(#29833) jonnyjoker01 válasza Vesa (#29832) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Nekem is ez volt a reakcióm, egyedül Jackie kezéhez ragadt pisztollyal találkoztam nagyon nagyon régen, de nem akkor ami a videóban is látszik, hanem amikor Delemain-el jövünk el Delemainnel a Heist végén. T-Pose, texúra bugok, ilyesmik nekem sosem voltak pedig elég gyenge hardveren kezdtem a Cyberpunkkal játszani.

Path tracing és frame generation miatt vannak most apróbb vizuális hibák amiket alá tudok írni mert én is úgy játszottam mostanában és tapasztaltam, viszont ezek a technológiák nagyon újak, és amúgy is úgy van hirdetve hogy "experimental" úgyhogy ezekre rákadni hogy emiatt trash a játék hülyeség szerintem. Ilyen pl a villódzás hogyha frame generation beragad, meg a világítással kapcsolatos anomáliák.

Üdv. Johnny

(#29834) CPT.Pirk válasza jonnyjoker01 (#29833) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Pucér T-pose pc-n akkor tudott előjönni, ha belvárosban motoroztál. Funny volt, de aztán patchelték 1.4-5 körül és azóta nem volt ilyen.

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#29835) Mart10000 válasza proci985 (#29826) üzenetére


Mart10000
aktív tag

Remélem megmarad a lehetőség hibrid karakterhez. Magas intelligencia a pénzszerzéshez alap lesz. Észrevettem, hogy a legnehezebb fokozaton gyorsabban haladok előre a képességfákon főleg közel és távolsági harchoz kapcsolódóan.
Másik az egyik teljesítmény a tízbők tíz z mire vonatkozik? Az írja rá érd el a maximális szintet bármilyen képzettségben. Azt jeleni, hogy valamelyik képességnek 20-nak kell lennie, amiből elég az egyiket kimaxolni? Ott van a technikai képzettség mondjuk és a abból elég abból a tárgykészítés? Így van meghatározva?
Ott van a gyorsutazási pontok megtalálása. Szinte mindent bejártam mégse sikerült mindet megtalálni. Az is megfordult a fejemben, hogy az egyik hely a határátkelő túloldalán van, ahova az őrök miatt képtelenség átjutni. :D

[ Szerkesztve ]

(#29836) jonnyjoker01 válasza CPT.Pirk (#29834) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Azzal meg azért nem találkoztam (gondolom, hogyha mindenkinél előjött ez a hiba platform és hardver függetlenül) mert motoron csak 1st personban vezetek mindig.

@Mart10000: én ezt a térképet használtam a gyorsutazás pontos achihoz, én is úgy voltam hogy a map már ki volt takarítva, mellette sokat autókáztam is, de nem jött össze az achi.

[ Szerkesztve ]

Üdv. Johnny

(#29837) CJ4567 válasza proci985 (#29826) üzenetére


CJ4567
veterán

Na megnéztem a még 1.03-1.1-es revolverrel lopakodó karakterem: 6 body, 20 reflex, 20 tech, 5 int, 20 cool :DDD

[ Szerkesztve ]

No Sana No Life

(#29838) PuMbA válasza CJ4567 (#29837) üzenetére


PuMbA
titán

Nekem ez a revolver / hacker / lopakodó buildem. Minden ruhát úgy választottam, hogy az jól nézzen ki, azaz nem tulajdonságok alapján, szóval nincs felülírva ruhásszekrénnyel, illetve nincs egy darab cyberware-em sem a kötelező Kiroshi Optics és Smart link-es kézen kívül.


[ Szerkesztve ]

(#29839) tibaimp válasza PuMbA (#29838) üzenetére


tibaimp
nagyúr

Én is csináltam egy pisztolyos build-et, csak én a Tech-re mentem rá, és a ruhákkal a sebzésre, nem a kinézetre.

A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...

(#29840) GhanBuri Ghan válasza tibaimp (#29839) üzenetére


GhanBuri Ghan
őstag

Tech pisztolyra nem tudsz hangtompítót tenni, és a lopakodást nagyon jutalmazza a játék rendszere.

(#29841) tibaimp válasza GhanBuri Ghan (#29840) üzenetére


tibaimp
nagyúr

Ez igaz, de mivel 3 fegyverhely is van, így az egyik hangtompítós volt :K , aztán, mikor lebuktam, mert lebuktam, (ennyire megy a lopakodás :B ), akkor jött a hent....

[ Szerkesztve ]

A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...

(#29842) omfgk


omfgk
addikt

Halihó,
Nem igazán figyeltem a híreket, ezért kérdeznék.
Addig értem ,hogy a DLC jön szept 26-án.

Viszont jön egy nagy patch/update ami például a rendőröket végre meghegeszti, talent fákat megreformálja stb...

Ez a DLC-vel párhuzamosan jön? Előtte?
És akkor gondolom a DLC, tehát a friss térképrészlet és minden ottani tartalom a fizetős kieg része, de a javítások nem.

Gondoltam ,hogy jó lenne ismét nekiesni a Cyberpunk-nak, de legalább a javításokat megvárnám...

[ Szerkesztve ]

(#29843) cyberkind válasza omfgk (#29842) üzenetére


cyberkind
félisten

Valszeg a DLC előtt fog jönni hetekkel vagy 1 hónappal.

Paranormal Cocktivity

(#29844) ImACeltic


ImACeltic
őstag

Van olyan oldal ami összegzi azokat a küldetéseket amikhez magasabb szintű skill kell ahhoz, hogy egy választható "ending" elérhetővé válhon, pl Delamain quest-hez 10-es tech kell? 2. végig játszásomkor jó lenne tudni az ilyeneket és nem meglepetésszerűen szembesülni azt ilyenekkel és mentést visszatöltögetni.

Gamer(PS5, PC), sport fan.

(#29845) PuMbA válasza ImACeltic (#29844) üzenetére


PuMbA
titán

Delamain-hez 10-es intelligence kell, nem tech :) Tudomásom szerint máshol nem kellett semmi nekem. Body jól tud jönni a verekedős küldiknél. Itt találsz listákat.

[ Szerkesztve ]

(#29846) ImACeltic válasza PuMbA (#29845) üzenetére


ImACeltic
őstag

Köszi! Amúgy van annyi kontent a játékban, hogy kitudjam fullozni az összes skillt egy végigjátszás alatt?

Gamer(PS5, PC), sport fan.

(#29847) CJ4567 válasza ImACeltic (#29846) üzenetére


CJ4567
veterán

50-es szint a szintkorlát, úgyhogy nem tudod az összes skillt kifullozni. Így is nagyon könnyű tud lenni a játék, túlzás lenne ha minden skillt 20-asra fel tudnál húzni.

No Sana No Life

(#29848) tibaimp


tibaimp
nagyúr

Most jut eszembe! Arrol volt szó, hogy a DLC-vel magasabb szintig lehet fejleszteni a karaktert, vagy a meglévőt tovább engedi fejleszteni 50-ről a street és az alap skill-t is?

A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...

(#29849) PuMbA válasza ImACeltic (#29846) üzenetére


PuMbA
titán

Tartalom van, de az 50-es a szint korlát miatt nem tudod megcsinálni. Nem sokkal feljebb láthatod egy beszúrt képemet, hogy mi a maximum. 29 pont hiányzik ahhoz, hogy mindent 20-asra fejlessz, így be kell osztani.

[ Szerkesztve ]

(#29850) Törzsúr


Törzsúr
senior tag

Előrendelve a PL. :D

Steam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Cyberpunk 2077 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.