Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Cyberpunk 2077 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu


__________________________________________________________
*A Topicban működik a Spoiler TAG (SP), legyetek szíves használni!*
[Cyberpunk 2077 screenshot & érdekességek topic]
________________________________________
Magyar Discord Szerver

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29651) sixpak válasza tibaimp (#29650) üzenetére


sixpak
nagyúr

Felesleges, meg kell venni. :K

https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/

(#29652) Vesa válasza sixpak (#29649) üzenetére


Vesa
Topikgazda

Ráadásul ez önmagában nem értelmezhető, mert a content mennyiségétől és minőségétől függ, hogy reális vagy sem. Egy jó DLC simán ér ennyit, ellenben van olyan is sokkal olcsóbban (mondjuk 10EUR körül), ami ablakon kidobott pénz, mert van benne 3db skin, meg 2db új item.

Feltvée, hogy valós a kép, mert lehet PS is.

[ Szerkesztve ]

A tudomány a valóság költészete!

(#29653) sixpak válasza Vesa (#29652) üzenetére


sixpak
nagyúr

Én bízom a srácokban, elképesztő tartalmú és minőségű dlc-re számítok. :K

https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/

(#29654) tibaimp válasza sixpak (#29651) üzenetére


tibaimp
nagyúr

OK :R

A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...

(#29655) lo_jo válasza Vesa (#29652) üzenetére


lo_jo
senior tag

Felesleges photoshoppal szarakodni weboldalaknál, minden böngészőben ott a dev toolbar, amiben összeraksz egy ilyet és mehet is a screenshot.

(#29656) Aventador91


Aventador91
őstag

hát ezen a summer gamefesten semmi nem volt a cyberpunkról

(#29657) ImACeltic válasza Aventador91 (#29656) üzenetére


ImACeltic
őstag

Xbox eventen lesz, asszem erről már szóltak is valahol.

Gamer(PS5, PC), sport fan.

(#29658) looser válasza Mart10000 (#29643) üzenetére


looser
addikt

"Ami bejött az egy hybrid karakter, mert nekem hangulatfüggő, hogy éppen milyen módon akarok harcolni. Ha változtatni akarok irány a techdoki."

Abszolút egyetértek. Érdekes lehet egy célzottan kifejlesztett V, de ez a játék annyira nem harc orientált és very hardon 40+ szinten már mindenhol rendet lehet rakni hibrid karival, oké, kicsit ügyeskedni kell, de pont attól izgalmas szerintem. Egy nagyobb latino banda esetén kell figyelni, ott inkább azt csinálom, hogy 1-2 tag pengével vagy ököllel kiütve, becsúszok a fedezék mögé, Maxdoc és vissza, esetleg kicsit gyengít az ember cyberware-rel; ha ebből megvan a max Plague, akkor köhögés vagy lángolás közben még egyszerűbb a dolog, bár jobb szeretem cyber nélkül - még ha el is bénázom - ha ide-oda ugrabugrál az ember, lőnek, sebződsz, gyógyítod magad, mint egy superhuman, akinek öt másodperc egy nyolc tagú banda.
Minden tiszteletem procié (a remek sörismertetők miatt különösen, ha valaki innen még nem ismerné, van egy sörös topic itt a PH-n, érdemes bekukkantani) hogy ennyire beleásta magát a témába, ha lenne PvP, egyik sztoris V-met sem küldeném ellene a négyből; még magam is kértem tőle tanácsot régebben, de nem okozott akkora örömet a spec kari, mint a hibrid.

Mindent tudok a rákászszakmáról...

(#29659) looser


looser
addikt

Ezt nemrég osztották meg FB-n a Cyberpunk 2077 csoportban. A pontos link ez az alábbi képhez. Szerintem eszméletlenül jó lett. Szerző: Jesús Eduardo

Mindent tudok a rákászszakmáról...

(#29660) lo_jo válasza Aventador91 (#29656) üzenetére


lo_jo
senior tag

Nem is mondtak semmi ilyet, hogy ezen a nyitó showcase-en mutatnak belőle. Annyi hangzott el, hogy a sajtósok és a meghívottak elvileg kipróbálhatják helyben.

Lesz még Xbox Games Showcase (ide várnak sokan Phamtom Liberty bemutatót, mivel a MS marketingeli) és PC Gaming Show, a teljes menetrend itt érhető el: [link]

(#29661) proci985 válasza looser (#29658) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

:R

a legelso karakteremmel pedig en se tettem coolra, mert nem igazan tunt hasznosnak es kb hasonlo lett az eredmeny. aztan utana valamikor csinaltam egy 20/20/20/20/20 karaktert is editorral kiprobalni.

gyakorlatilag mindkettovel hasonlo az eredmeny: sandevistan es cyberdeck egyszerre nem megy (moddal igen). reflexet felesleges kitolni, ha legendary short circuit bent van. az, hogy V nem jo lofegyverrel meg nem erdekes, arra van a Divided We Stand / YingLong / Shingen.

persze, lehet ugralni a cyberwarek kozott, de nekem az volt a tapasztalatom, hogy nem nagyon szoktam.

18as tech nelkul lehet elni, de meglepoen macerassa teszi a jatekot, 12es tech alatt foleg.

elso karakterre szerintem is fel kell fedezni a jatekot. minmaxolni nagyon ugysincs ertelme, mert egyszeruen nem lesz ellenfele Vnek. van par gig, ami tud nehez lenni nem megfelelo loadouttal, pl a hatarmenti bortonre (Dakota adja Badlandsben) vissza szoktam valtani cyberdeckre, mert Sandevistannal ugyan nem lehetetlen a bonusz objective, de idegorlo es haromszor annyi ideig tart.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#29662) Mart10000 válasza pandras83 (#29647) üzenetére


Mart10000
aktív tag

Letöltöttem a hozzá tartozó csomagot és az utasítás szerint másoltam be csak valamit elronthattam, mert nem működött, ezért töröltem. Elsősorban, akkoriban a custom level mod érdekelt volna. Nem tudom visszamenőleg is használható e, ha újrateszem vagy új játékot kell vele indítani. A sok összeomlás miatt töröltem a modot a fájlok közül, mert akkor azt hittem amiatt vannak gondok. Nem innen töltöttem le, de feltételezem erre az oldalra gondoltál. [link]
Érdekel mit ronthattam el. :U

#29658 Looser: +Harc közben is van, hogy váltogatom a nálam lévő fegyvereket, hogy épp melyik jön ott jobban, ezért jópárat magamnál tartok mindig. Ebben benne van a tulajdonságfejlesztés is. Nagyon nehéz szinten a táposabb ellenfelek ellen vagy a játék elején gyengébb karakterrel bárkivel szemben nekem is fedezékbe kell húzódni és onnan lövéseket leadni vagy jó ütemben kitörve őket leütni. Eleje nagyobb kihívás így viszont jobban is jutalmaz. A hibrid karakter is a minél több magasabb legendás cuccok használati lehetősége miatt kellett nekem annyira.
Közben így több száz óra feletti játék után vettem csak észre, hogy a térképjelölésnél van rendőrségi szkenner balhé jelzés is csak arra külön be kell jelölni, mert dinamikus beállításban használom többnyire. A felfedezés jegyében így felesleges idő ment el és rácsodálkozhattam hol maradtak még helyek. :D

(#29663) proci985 válasza Mart10000 (#29662) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

egyebkent nexus modok kozott ott a missing persons, az a hidden gemeket is mutatja. teljesen jo mod.

custom levelek es gigek meg ahogy neztem sajnos eleg gyerekcipoben jarnak.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#29664) Mart10000 válasza proci985 (#29661) üzenetére


Mart10000
aktív tag

Nálam a 18-as tech a legendás tárgyak készítésének lehetősége miatt megy el alapból. Lootolás közben is jöhetnek legendás tárgykészítési ábrák és akkor hasznos nem mellesleg a techfegyverekkel együtt. Csak néhány alkalommal van olyan zár, ami a 19-20-as technikai szintet követeli meg, ami nem befolyásolja az előrehaladást.

"elso karakterre szerintem is fel kell fedezni a jatekot. minmaxolni nagyon ugysincs ertelme, mert egyszeruen nem lesz ellenfele Vnek. van par gig, ami tud nehez lenni nem megfelelo loadouttal, pl a hatarmenti bortonre (Dakota adja Badlandsben) vissza szoktam valtani cyberdeckre, mert Sandevistannal ugyan nem lehetetlen a bonusz objective, de idegorlo es haromszor annyi ideig tart."

Ott első végigjátszáskor bár kiberdekk volt nálam, ahogy végig is használtam, de az optikai álca nélkül időbe telt az őröket kijátszani és bónusz jutalommal teljesíteni.

Másik küldetés, amiért akkor 17-re tettem az intelligenciát: Dino Dinovic által adott küldetésben volt, ahol el kellett lopni Kerry Eurodyne egyik gitárját és az egyik számítógép feltöréséhez 17-es intelligenciaszint kellett. És volt egy másik általa adott küldetés, ahol egy kutatót kellett elkapni és a tetőn lévő antennához való hozzáférési szint 19 volt. Más gépeknél vagy hozzáférési pontoknál már nem kellett ekkora képzettség.

(#29665) proci985 válasza Mart10000 (#29664) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

20 tech azt hiszem mar nem kell semmihez. Skav hideouton amikor Evelynt kereste V Judyval akkor kellett egy ponton a rendszer meghackelesehez, de azt Judy megoldja.

igen, int nelkul kiesik par szamitogepes beszelgetes, kb amiket irtal, meg Delamainnel a fuziohoz kell. meg talan mintha a Following the River lenne picit egyszerubb, de ott se kritikus.

de gyakorlatilag tenyleg barmi mukodik.

aztan a DLCvel meg meglatjuk.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#29666) muxi-muxi válasza proci985 (#29665) üzenetére


muxi-muxi
senior tag

"20 tech azt hiszem mar nem kell semmihez" - de, a legendary ruhára/fegyverre akasztható cuccokhoz (bocs, magyarul játszok, ezekhez pl.: Ellenállás, Armadillo, Zúzó). Arany cuccra arany kieget :D

Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...

(#29667) proci985 válasza muxi-muxi (#29666) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

azokhoz is eleg 18.

20on picit javulnak a statok, de az nem biztos er annyit. plusz talan tech agon ott az "ignore armor". ami fontosabb, az a tobb penz craftbol ami nagyon jo tud lenni, de nem azon az extra fel oran mulik.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#29668) jonnyjoker01 válasza ImACeltic (#29657) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Nem 100%, csak valószínű. Egyedül annyi van megerősítve hogy újságírók és tartalomgyártók kipróbálhatják, semmi több.

Üdv. Johnny

(#29669) tasiadam


tasiadam
veterán

Udv

Tart ra valaki igenyt? Nalam a port fogja es nem hiszem, hogy valaha lefogom festeni. Annyi, hogy a laprugoja torott hatul. Ha a postat fizeted, tied, szoval ingyen van


Gyermektelen, nem házas, másodrangú állampolgár

(#29670) tibaimp válasza tasiadam (#29669) üzenetére


tibaimp
nagyúr

Ez, mi egyébként :B ? Azt látom, hogy CP-s autó ;) .

A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...

(#29671) tasiadam válasza tibaimp (#29670) üzenetére


tasiadam
veterán

quadra turbo type nemtommicsoda, sima 3d nyomtatott

Gyermektelen, nem házas, másodrangú állampolgár

(#29672) tibaimp válasza tasiadam (#29671) üzenetére


tibaimp
nagyúr

Értem! Ezt a 3D nyomtatott részt nem tudtam kivenni, akár hogy néztem. Azt láttam, hogy valami műanyag, de nem a ragasztós makett autó.

A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...

(#29673) rup1u5


rup1u5
nagyúr

Szeretem ezeket a videókat:

Yorinobu Arasaka is The Hidden Hero of Cyberpunk 2077 - Here's Why...

Why don't you knock it off with them negative waves!

(#29674) Rigormortiis


Rigormortiis
addikt

Kb 40 óra kellett hozzá, hogy sztori szinten kivégezzem a játékot. Szuper élmény volt, rég nem kötött le ennyire videojáték. Lenne még mit csinálni, de ezek a tradicionális open world gyűjtögetős/minden szart megcsinálós dolgok nem érdekelnek. Így is messze felülmúlta az elvárásaimat. Várom a DLC-t.

Az Edgerunners anime hol veszi fel a sztori fonalát?

Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

(#29675) CPT.Pirk válasza Rigormortiis (#29674) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Pedig érdemes lenyomni a mellékküldiket is, nem a gyűjtögetés miatt vannak ott. Egyik-másik eléggé fasza sztorit kapott, van ami kihat a játék befejezése után látható üzenetekre is.

Az Edgerunners 2076-ban játszódik.

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#29676) Rigormortiis válasza CPT.Pirk (#29675) üzenetére


Rigormortiis
addikt

A mellékküldiket is lenyomtam :C Egyedül az ilyen kiberpszichó és rendőrös dolgokat hagytam.

Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

(#29677) sixpak válasza Rigormortiis (#29676) üzenetére


sixpak
nagyúr

Pedig előbbiek nagyon jók.

https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/

(#29678) Aventador91


Aventador91
őstag

szeptember 26.-án jön
phantom liberty trailer

[ Szerkesztve ]

(#29679) CPT.Pirk válasza Aventador91 (#29678) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Hát ez elég korrektül néz ki. Megy is a vásárlás instant.
:D Shut up and take my money! :D

Rigormortiis: a pszihókat még érdemes. Mindegyik más módon harcol, más környezetben.

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#29680) st3v3np3t3r válasza Aventador91 (#29678) üzenetére


st3v3np3t3r
veterán

30€...

Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...

(#29681) tasiadam


tasiadam
veterán

Ez standalone játék lesz az alapon futva, vagy lesz benne dlc kapcsoló és onnan indítható? Kíváncsi leszek

Gyermektelen, nem házas, másodrangú állampolgár

(#29682) RudY


RudY
addikt

XBOX - 9990.-
Cyberpunk 2077: Phantom Liberty & Quadra Vigilante Pre-Order Bonus

Lengyel MS Store-ból némileg olcsóbb (kb. 8200), úgyhogy be is húzva. :K

[ Szerkesztve ]

(#29683) Lacielvtárs válasza CPT.Pirk (#29679) üzenetére


Lacielvtárs
nagyúr

plusz egy már nálam is a könyvárban van :D

"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯

(#29684) ratcache válasza Lacielvtárs (#29683) üzenetére


ratcache
aktív tag

akkor te is kaptál egy ilyet :B
Köszönjük vásárlását 2023. június 11., vasárnap napján.

(#29685) Lacielvtárs válasza ratcache (#29684) üzenetére


Lacielvtárs
nagyúr

én ezt kaptam mailban: Köszönjük legutóbbi tranzakciódat a Steamen. :K
nagyon vártam már egy biztos infót, vagy elővásárlást, bízom benne hogy nem lesz majd napolva :B

[ Szerkesztve ]

"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯

(#29686) muxi-muxi válasza Aventador91 (#29678) üzenetére


muxi-muxi
senior tag

Rohadt csalódott vagyok a dátum miatt, és ugyanannyira rohadtul várom. Most már legalább van egy kőbe (?) vésett dátumunk.

Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...

(#29687) CJ4567


CJ4567
veterán

A DLC gépigénye, azok a CPU igények elég elborultak. :DDD

No Sana No Life

(#29688) CPT.Pirk válasza Lacielvtárs (#29683) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Szép munka elvtárs, jár a CdprVÖRÖS érdemrend! :C

CJ4567: ez valós? Az alapjáték vram igénye közel sincs ezekhez a számokhoz.

[ Szerkesztve ]

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#29689) PuMbA válasza CJ4567 (#29687) üzenetére


PuMbA
titán

Nem véletlen, hogy előző generációs konzolokra nem jön. Sajnos nagyon visszafogta az alapjáték fejlesztését is. Micsoda gém lett volna már régebben, ha nem kellett volna szenvedniük a PS4-gyel és az Xbox One-nal és úgy megírni a motort, hogy azokon a gagyi CPU-kon is elfusson. Most a Phantom Liberty megmutatja, hogy mit lehet valójában kihozni ebből az egészből :)

[ Szerkesztve ]

(#29690) Cifu válasza CJ4567 (#29687) üzenetére


Cifu
Topikgazda

A megjelenés kapcsán kb. ezt vártam, szeptember -október volt a tippem.

A gépigény is reális, látható, hogy direkt az nV kártyáihoz lőtték be a VRAM igényt is. A CPU igény terén nem vagyok meglepve, remélem, hogy a crowd AI fejlődésére megy el. :)

@CPT.Prik: valós, a GOG-ról van... [link]

[ Szerkesztve ]

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#29691) Lacielvtárs válasza CJ4567 (#29687) üzenetére


Lacielvtárs
nagyúr

ez komoly? :W
basszus procit is cserélnem kell addigra :D

CPT.Pirk : köszönöm :C :R

[ Szerkesztve ]

"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯

(#29692) tibaimp válasza CJ4567 (#29687) üzenetére


tibaimp
nagyúr

Azta! Azok a CPU igények tényleg durvák, ahogy írod is!! Az komoly....

szerk:
azért a "normál" RAM igény se egyszerű, 16GB már nem is elég!?

[ Szerkesztve ]

A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...

(#29693) CJ4567 válasza CPT.Pirk (#29688) üzenetére


CJ4567
veterán

Igen, valós.

#29691 Lacielvtárs Nekem is, kell egy 5800X3D ;]

[ Szerkesztve ]

No Sana No Life

(#29694) tasiadam válasza CJ4567 (#29687) üzenetére


tasiadam
veterán

Eddig nem az volt, hogy a CO abszolúte nem CPU igényes, most hirtelen meg kell az összes CPU?

Gyermektelen, nem házas, másodrangú állampolgár

(#29695) CPT.Pirk válasza CJ4567 (#29693) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Igen, azt én is megtaláltam... De hogyan nőtt meg ennyire a vram igénye annak a játéknak, ami pont arról volt híres, hogy tök kevés vram-ot használ?

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#29696) PuMbA válasza CPT.Pirk (#29695) üzenetére


PuMbA
titán

Biztos, hogy nőtt? 4K 60fps Ultra esetén a 12GB VRAM igény teljesen baráti. Ez azt jelenti, hogy FullHD esetén most is elég lesz a 8GB.

[ Szerkesztve ]

(#29697) Cifu válasza tibaimp (#29692) üzenetére


Cifu
Topikgazda

Könyörgöm, a minimum egy 8 éves, 4 mag 8 szálas proci, az 1600-os rizsa is azért têma, mert az AMD korábbi cpu-i nem ütötték meg a mércét.

Szvsz mindent max.-ra húzva kell majd az i9-12900 / 7800X3D. Itt egyébként felhívnám a figyelmet arra, hogy a játék jól támogatja a 16+ szálat is, így érthető az 12900 / 7900 ajánlás... (Korábban meg lettem mosolyogva, hogy a jövőben már nem biztos, hogy a 8 mag / 16 szál elég lesz... tessék, most lehet mosolyogni....mondom úgy, hogy én is most vettem 8 magvas procit... )

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#29698) CPT.Pirk válasza PuMbA (#29696) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Hmm, jah az utolsó oszlop az 4k-ban értendő. Akkor úgy már nem szóltam.

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#29699) tibaimp válasza Cifu (#29697) üzenetére


tibaimp
nagyúr

Én nem a minimumot néztem :B , ezt a játékot vétek azon játszani.
Szerintem "kötelező" az RT és high körüli beállítás, akár melyik felbontáson.

A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...

(#29700) PuMbA válasza CPT.Pirk (#29698) üzenetére


PuMbA
titán

Az új gépigény egyébként az alap játékra is érvényes lesz és patch-csel kapjuk meg a Phantom Liberty-ben lévő játékmechanikai, AI stb. változtatásokat:

"As we kick off the pre-orders for Phantom Liberty, we want to update our current system requirements to ensure that players have a better understanding of what will be needed to run Cyberpunk 2077, and make it easy to assess the expected performance. These changes will take effect following the next update to the base game, no earlier than 90 days, "

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Cyberpunk 2077 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.