Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4651) GalaHU válasza Bandit21 (#4650) üzenetére


GalaHU
őstag

Beugráshoz elég a 80-as SA, ekkor 2,5-ös LFM safetyvel kezdesz. Ha 95-ös SA-val csinàlod meg a tesztet, akkor 3,5-ös mutatóval indulsz.
A teszt nem nagy szám, nekem a Hungaroringen kellett konzisztens köröket futni…

Azért messze nem csikágó a LFM a publikhoz képest, sőt! Nyilván itt is tévedhetnek a versenytársak (legyünk őszinték, mi sem vagyunk tévedhetetlenek) de szándékos parasztsággal még nem találkoztam. Ha picit meg is koccoltak akkor tisztességesen bevártak, nem előztek meg, ELO ide vagy oda…

Persze biztos lesz itt is hülye, de arányaiban sokkal kevesebb. :)

Szóval ne add fel, megér egy próbát! ;)

Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!

(#4652) GalaHU válasza Laby (#4648) üzenetére


GalaHU
őstag

Persze, de amikor bekattant a LFM épp 93 volt az SA-m, gondoltam azt pici pluszt már beleteszem, ki tudja mi vár “odaát”..,

Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!

(#4653) Géjza válasza Bandit21 (#4649) üzenetére


Géjza
őstag

Nem kötekező LFM-en online versenyezni. Mehetsz azonnal sima public szerverekre is, meg ott vannak a competition versenyek is. Bár utóbbihoz is lehet kell a 80-as SA.

Gyorsan össze lehet ezt lapátolni, nem kell tőle félni. Arra azért kiváncsi lennék, hogy mi a franccal vitte le a gyerkőc 27-re. Online vitézkedett és nekiment fűnek-fának vagy offline tört-zúzott?

Ha szeretne ACC-zni, akkor csináljon magának másik, saját profilt és azzal gyakoroljon, ne a tiédet zúzza le.

Megéri a szenvedés, LFM-en írtó jó futamokat tudnak lenni (persze ott is előfordulhat pitty-putty, de idióta vadbarmok nincsenek, mert azokat azonnal kitiltják).

(#4654) Laby


Laby
senior tag

LFM szerintem százszor kulturáltabb, mint az iRacing amiért mocskos sok pénzt kell fizetni és azt gondolná az ember hogy ez a tény legalább megszűri, hogy ki játszik vele (3 évig nyomtam egyhuzamban, 2 hónapja jöttem át ACC-re, szóval van összehasonlítási alap).

LFM rendszere jó eséllyel iRacingról lett koppintva, tehát teljesen ugyan ezek a feltételek ott is, mégis itt LFM-ben ha nekem is jöttek akkor is mire kiléptem a játékból, már a weboldalon várt az üzenet hogy bocsánatot kérjenek, mert véletlenül benéztek valamit.

Elkerülhetetlen hogy 25-30 emberből ne hibázzon senki, és néha ne keveredj bele balesetbe (ahogy valószínűleg mindannyiunk okozott már véletlenül hasonlót), de ez a való életben is így van.

Bandit21, habár az eleje az SA gyűjtögetéssel eléggé unalmas ha már gyakorlott szimulátoros vagy, hogy AI ellen bohóckodj, de legalább megszűri a teljesen alkalmatlanokat.
Ha ezen túl vagy, akkor utána már a te életstílusodhoz is tök passzol hogy bármikor oda tudsz ülni 1-2 óra elfoglaltságra amikor épp ráérsz, és versenyzel egyet kulturált körülmények között, kivétel az a kevés alkalom amikor peched van, mert lesz ilyen is.

(#4655) Bandit21 válasza Géjza (#4653) üzenetére


Bandit21
addikt

Fogalmam sincs mitől lett 27 az SA. Azt tudom hogy karrierre kezdett a gyerkőc de az első versenyen a Monza Lamborghini tesztek utan nem ment tovább mert hiába ment jol/szépen a kötelező boxkiallas olyan rohadt lassú volt valami miatt hogy mindig vissza esett de nagyon. Ezért rá hagyta. Egyedül körözött vele.

Én meg két éve egy spa porsce challenge be tettem pár 100 kört meg most a Kyalami ba. Ha a challenge ek közbe nézi az sa hogy játszom egy kanyarral setup al és bár 6-700. vagyon a listán nem űr de már egész jó idővel de mégis le von ha ki csúszom akkor ez baromság. Nyilván ha verseny van mások ellen akkor máshogy megyek mint amikor csak a legutolsó tized is számít és nem törik az autó.

Ez az SA ez honnan indul amúgy? 0 rol megy fel vagy 100 ről le?

regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!

(#4656) Bandit21 válasza Laby (#4654) üzenetére


Bandit21
addikt

Valamit lehet nem néztem rendesen de acc be vannak nem SA hoz kötött public szerverek? Én eddig csak ezt az SA hoz kötött dolgot láttam online vagy a LAN vagy a challenge ek meg karrier vagy single Race. De az az igazság nem is nagyon néztem jobban.

[ Szerkesztve ]

regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!

(#4657) GalaHU válasza Bandit21 (#4656) üzenetére


GalaHU
őstag

Vannak SA-mentes szerverek is, de többségében az igazi daráló! Többet veszítesz azzal ha ott mész, mert bár alacsony SA-val is beenged, de jó eséllyel az a kis SA-d is csökkeni fog a sok baleset miatt.

Amúgy ez tényleg nettó baromság, hogyha hátulról beléd jönnek, akkor te is kapsz büntit. :( Nyilván a "büntetőfékezések" kivédése miatt van, de igazán figyelhetné a progi, hogy a kocc előtt te a gázon álltál, picit fékeztél, vagy bunkó módon besatuztál...

Rögtön nem lenne ekkor ponteső...

Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!

(#4658) Géjza válasza GalaHU (#4657) üzenetére


Géjza
őstag

Ezt még sokszor az F1 bírák sem tudják eldönteni hosszass videózások után sem, hogy ki hibázott az adott szituban. :) ACC mi alapján tudná ezt, hogy egy koccban ki volt a felelős és ki az elszenvedő alany?

Sokat kell nézni a tükröt, hogy mit csinál, mit akar csinálni a mögötted jövő. Mikor kioldotta a dive bomb-ot, akkor kb tudnod kell, hogy meg fogja tudni csinálni vagy teljesen reménytelen és max rajtad tud elfordulni téged kiütve (amivel sérül az autód, csökken az SA-d, stb.). Ilyenkor nem szoktam befordulni elé, hogy kiüssön, kiengedem inkább bukótérbe az autót/átvágom a kanyart. Ezért max track limits-et kapsz, jobb esetbe no time gained-ed. De sem az autód, sem az SA/SR-ed nem bánja az elkerülő manővert és téged sem pörgetnek ki és előz meg a fél mezőny, mire összeszeded, irányba állsz. Müxik, mert SA-m ezer éve 99, SR-em meg már egy jó ideje 9.99.

(#4659) GalaHU válasza Géjza (#4658) üzenetére


GalaHU
őstag

Hát, én még nem vagyok ennyire profi, örülök ha túlélem az első 3-4 kanyart! :) Én is igyekszem kimaradni a balhékból, ezért is végeztem az első 3 futamon sokkal magasabban mint ahogy Qualiztam, mert szépen elengedtem a tulkokat, akik meg össze is akadtak, úgy ahogy kell.

Utána meg hiába vagyok 0,5-0,8-al lassabb általában ki tudom védekezni azokon a pályákon a támadásokat amiket jól ismerek. De ehhez az is kell, hogy az LFM-ben azért vigyáznak a többiek.

Mondjuk e miatt a "szárnyalás" miatt meg rohadt gyorsan a legfelső Tier-ben találtam magam, ott meg csak pilláztam, hogy 2-3 mp-et (!) kapok az elsőtől. Hogy a francban lehetnek ilyen palik Rookie-k?

Az lenne az igazi profizmus, amit Te csinálsz, csak még hiányzik pár (ezer) km... :)

Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!

(#4660) adrian360 válasza GalaHU (#4659) üzenetére


adrian360
őstag

Vannak olyan rookie-k akik büntiből vannak ott, ha alacsony a LFM-s safety ratinged, akkor hiába magasabb az ELO-d, nem indulhatsz csak rookiban

(#4661) Géjza válasza GalaHU (#4659) üzenetére


Géjza
őstag

Nyugi, átlagban én is kapok 1-2s-et az élmenőktől. :)

Ahogy adrian írja, pl akiket megbünettek valami miatt (első körösök balhéért repülnek a -200 ELO-k), azok könnyen alsóbb splitben találhatják magukat, ahonnét az aktuális ELO-juk ellenére kitűnnek. Se szimplán az is lehet, hogy sokan más bajnokságokban nyomták, van rutinjuk, tudnk gyorsan menni, csak most kezdték LFM-et. Ezek kapásból nagyon gyorsak az alacsony ELO-juk ellenére is.

Szóval nem kell megijedni, hogyha a splitedben eléggé le vagy maradva a top időktől.

(#4662) Bandit21


Bandit21
addikt

Hú jól felhúztam magam.
Felmentem egy public serverre, hogy kapjam az ívet, hát megtörtént.
Ilyenkor nem lehet választani, hogy a futó 3000 serverből hova rak? Quick join-ra nyomtam, ezt látom meg az SA-hoz kötött dolgot (amit nem látok mert nincs elég pontom)

Hungaroring volt időmérő vége előtt 3 perccel. Sose mentem még itt ACC-be, ok a nextmichelisz-en azért elég jól megtanultam anno de az 3 éve volt.

Honda -val se mentem még 2 kyalami kört leszámítva (valamiért épp honda maradt betéve).

Kivezető körön utolértem egy ferrarist aki össze vissza ment de látszott hogy sose engedne el. Szerencsére kicsúszott igy maradt 1 körre időm, 1.51 lett (gondolom ez über szar de elsőre ez sikerült)
Mindegy mert ezzel is 3 lettem. A gördülő rajtnál már látszott hogy nem ez lesz a legszebb futam. A célegyenesben a 2 megprőbált neki menni az 1-nek, (Ő végül sztem 1 perccel nyerte a 15 perces futamot, 1:46 körül ment talán)
Mivel nem akartam ebbe részt venni ezért szélesre mentem az 1-be. Természetesen jött hátulról egy Lambo-s barom aki Bottast játszott. Ki ütött engem is meg is pörögtem.
Összeszedtem indultam 2es felé látom a lambo is jön mellettem, ok, külső ívre megyek majd szélesen fordulok, ha hülye is nekem ott lesz jobbra a bukótér és a 3-ba belül leszek.
Ez szép terv volt, de Ő még majdnem a híd alatt fogta és nyél gázon nekem jött.

Újabb kiforgatás, megint jött az üzenet, hogy le lesz vonva pont mindkettőnktől mert ütközés volt (2x jött nekem szándékosan, nem értem miért tőlem lett levonva).

Szerencsére mr Lambo ott is maradt én pedig light demage-el mentem tovább. Az 1 már elhúzott, a 2 megúszta és láttam hogy a 3 csak 6 mp-el van előttem.
2 kör alatt értem utol akkor láttam hogy a ferraris időmérős barátom az. Nem baj mentem mögötte 1 teljes kört, néztem hol megy szarul (ekkor már 1:48.49 körül mentem ő meg maradt 1,52 körül.)
A sikán utáni tempós kanyarokba össze vissza ment de a legrosszabb a 11-ből kifelé volt. A 12-be ezért későn fékezett ami miat túl csúszott.
Mentem is egy kört mögötte még, de abba már bele hibázott több helyen (2-3 közt) ezért a mansell előtt mellé mentem, de azonnal rám húzta. Sikán előtt mellé mentem rám húzta. A kanyargós részen össze vissza ment és nagyokat fékezett. Inkább lemaradtam.

A 11-et megint el cseszte a 12 felé mellé mentem megvártam míg megint elrontja és szépen elmentem mellette a 13 felé. Szélesen fordultam, és késői kigyorsításra mentem. A célegyenesre belül leszek. De nem.
Mert Ő szüken végig vágtatott a 13-ba ki esett elém, keresztbe, fékezni kellett így gyakorlatilag a boxkijáratba terelt bele.
Ekkor már nem vettem el és szűken mentem a 14 utolsó kanyarba be. Persze rám csukta, fal és 3. figyelmeztetés.

Újabb 2 kör hibázott, elmentem neki. Ekkor a Lambo, szerintem várt, mert a boxból pont elém csellent ki. Korán fékeztem az 1-be hogy a lambo lássam mit csinál, erre a Ferrari vissza szúrt.

A lambo lemaradt, a ferrari megint elment és közbe utolért minket az első. Kék zászló szépen elengedtem. De a ferrari nem, elkezdtett 2 körön át vele is csesződni, hiába értem utol őket, volt hogy egyszerre lett volna meg a kettő, de nem mertem mert kört vissza venni nem tudom mennyi bünti pont lett volna.

Persze végül az utolsó körben a hülye ferraris addig húzta az elsőt, hogy a mansell felé falba állt szeritem addig már Ő se látott az idegtől a ferrari meg ment tovább boldogan így bejöttem mögötte.

Remélem örül.
És a lambo-s is.
37 SA-val kezdtem a furamot, le ment 35-re majd fel 39-re végül. És felhúztam magam de nagyon.

regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!

(#4663) mmdms válasza Bandit21 (#4662) üzenetére


mmdms
addikt

Nem kapsz buntit korvisszaveteler, tegnap bathrust cp-n kilokott egy kollega, boxba teleportaltam, ket kor hatranybol meg vissszaeloztem a delikvenst es az elotte levot is, ketszer!! Ket kort adtam neki 23 perc alatt, illetve az elso negyet kiveve a tobbinek is sikerult egyet.

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#4664) Bandit21 válasza mmdms (#4663) üzenetére


Bandit21
addikt

Akkor jó. Legközelebb iszom előtte valamit vagy egy xanax al ülök neki. Vagy azt képzelem hogy midneki 6 éves. De azért ilyet hogy egyenesbe rá húzom a másikra utoljára talán Race be láttam amikor f3000 el toltam 2010 körül? Ez meg divat?

regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!

(#4665) Géjza válasza Bandit21 (#4664) üzenetére


Géjza
őstag

Quick join-t felejtsd el. Magad válassz szervert. Sima public-on rengeteg idióta van, LFM felüdülés lesz majd.

(#4666) Bandit21 válasza Géjza (#4665) üzenetére


Bandit21
addikt

Na akkor itt a probléma. Küldj már egy képernyő fotót. Mert online én bal oldalt a Quick joint látom. Jobbra meg lenne a az a rész amihez az sa pontok kellenek.
De szerver választos részt nem találom sehogy. Nem lehet hogy azt csak bizonyos sa fölött engedi?

regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!

(#4667) Géjza válasza Bandit21 (#4666) üzenetére


Géjza
őstag

[link]

"SERVER LIST"-re könyökölj rá az alján és akkor látod a szervereket. És mazsolázgathatsz pálya, SA, Track medal-ok, akármi alapján:

[ Szerkesztve ]

(#4668) csucsu52


csucsu52
aktív tag

Sziasztok!

Eddig xboxon ment az ACC, most váltottam PC-re (Ryzen 5 2600, RTX 2060), ám azzal szembesültem, hogy hiába mutat a geforce driver fps számlálója relatív magas értékeket (1080p high ingame settingsnél 120fps), nekem jelentősen kevesebbnek tűnik szemre.
Olyannyira, hogy ilyen 30-40fps érzetre, néha kellemetlen a szemnek is....
TV-n játszok nem monitoron, egy Philips 55pus6101 készüléken, HDMI-vel összekötve.
Tudom nehéz, de mi lehet a gond, mit próbáljak ki?

(#4669) Bandit21 válasza Géjza (#4667) üzenetére


Bandit21
addikt

Hmmm igazán lehetett volna közepén vagy nagybetűvel! Ja hogy úgy van és vak vagyok azért nem látom? :W

Köszi :U

regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!

(#4670) Bandit21 válasza csucsu52 (#4668) üzenetére


Bandit21
addikt

Otthon este megnézem majd, az én konfigom épp lightosabb minden tekintetben de nem vettem eddig észre hogy ne lenne smooth pedig a 30-40 már feltunne. És a beállítások is hasonlók nálam.

regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!

(#4671) mmdms válasza csucsu52 (#4668) üzenetére


mmdms
addikt

Afterburner fenn van? Fps es frametime grafikon eleg beszedes, mutathatnal egy 10perces game utan kepet ezekrol az ertekekrol. En is 2060al jatszok, 2k ba epic settingsel, dlss quality modban olyan 80-90 fps korul alakul. FHDba eleg indokolatlan nalad a rossz teljesitmeny.

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#4672) csucsu52 válasza mmdms (#4671) üzenetére


csucsu52
aktív tag

Felteszem délután és küldök be, persze, köszi a tippet.

(#4673) GalaHU válasza csucsu52 (#4668) üzenetére


GalaHU
őstag

A V-sync nincs bekapcsolva? Akkor hiába bírná a konfig a nagyobb tempót, max a TV-d frissítèsének megfelelő képkockád lesz. Ráadásul jól megnöveli a lag-ot is ezen felül.

Még a TV-d képjavító csiri-birije is okozhat ilyen, ha van game-mode akkor csak az maradjon.

Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!

(#4674) Bandit21 válasza GalaHU (#4673) üzenetére


Bandit21
addikt

Elsőre én is megnézném egy monitoron. V sync off.Mert ha ott is 30 -40 FPS akkor valami gond van.
Ha a tv ilyen csak akkor meg legalább tudja hogy nem a géppel van gond.

regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!

(#4675) mmdms válasza GalaHU (#4673) üzenetére


mmdms
addikt

Amugy botrany, ez az egyetlen jatek ami keptelen rendesen kezelni ha bekapcsolom a game modot a tv-n, ilyenkor HDR re valt es 60-rol 120 Hzre, illetve 4 k rol 2 kra. Evvel egyutt vagy a szineket dobja el a jatek vagy ablakos modba marad, amivel semmit se tudok csinalni, caak ha kikapcsolom a jatekmodot.

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#4676) csucsu52 válasza mmdms (#4671) üzenetére


csucsu52
aktív tag

Készítettem videót, hogy csak az én szemem csal-e:
[link]
Illetve printscreen acc közben afterburnerről és a grafikon:
[link] [link]

Ami fura, hogy geforce experienceben nem tölti be a játék beállításait, ennyit látok:
[link]

(#4677) csucsu52


csucsu52
aktív tag

Közben szerkesztési idő lejárt, de v-sync kikapcsolva persze.
Amire közben rájöttem, hogy ha állítok framelimitet acc-ben 60-ra akkor sokkal szebben fut, mintha szabadon engedném (60hz-es a TV is...)

(#4678) GalaHU válasza csucsu52 (#4677) üzenetére


GalaHU
őstag

Ehhez hasonló mikrolagokat produkál az is ha a G-Syncet használsz, de a kártyád több fps tol ki magából mint amit a monitorod tud. Ugyanis a G-Sync csak egy adott tartományon belül tudja "egybetartani" a képet. A 4k120-as TV-men ezért korlátozom 118fps-re az nVidia driverben, hogy soha ne lépje át a 120-at.

Szerintem neked is ez a megoldás, a TV-d csak 60-at tud, kár túráztatni 90fps-el, mert az csak a render teljesítményed, látni úgyis csak max 60-at fogsz. Szóval fogd vissza 60-ra, a felszabaduló erőforrásokat meg inkább fordítsd a részletesség emelésére.

A kép meg sima marad... :)

[ Szerkesztve ]

Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!

(#4679) csucsu52 válasza GalaHU (#4678) üzenetére


csucsu52
aktív tag

köszi, ez lesz :)

(#4680) mmdms válasza csucsu52 (#4676) üzenetére


mmdms
addikt

Hat igazabol en erre ertettem h csinalj kepet, mert itt minden jol latszik:
a frametime, az fps a cpu es gpu load minimum lathato legyen. Elarulod h milyen 2060-as? Csak nem gigabyte?

[ Szerkesztve ]

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#4681) csucsu52 válasza mmdms (#4680) üzenetére


csucsu52
aktív tag

Manli sima 2060 6gb

(#4682) csucsu52 válasza mmdms (#4680) üzenetére


csucsu52
aktív tag

Nekem ilyen az afterburner grapf, ez 20 perc utáni állapot

[ Szerkesztve ]

(#4683) mmdms válasza csucsu52 (#4682) üzenetére


mmdms
addikt

Hat nem latszik minden, de azigen h malmozik a vga. Nincs 50% os kihasznaltsag se. Ez mar korlatozott fpsel van?

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#4684) csucsu52 válasza mmdms (#4683) üzenetére


csucsu52
aktív tag

Igen, ez 60-ra visszavett fps-el.
De nem az igazi így sem, valami miatt, ha növelem a graf beállítást szaggat, nem fluid kicsit sem így sem.

(#4685) mmdms válasza csucsu52 (#4684) üzenetére


mmdms
addikt

Most látom a 4676 HSZ-ban is linkeltél AB képet (bocsi eddig melóból telón néztem) ott jól láthatóan elégtelen a VGA-d hűtése, ugyanúgy mint nálam. Én már kicseréltem a hűtését egy átalakított Auras Fridge-re, ez sok javulást hozott, de a gyári órajeleken még mindig nem képes üzemelni. A hőmérséklet igazából nem is lenne nagy baj, bőven elviseli, de ennél a sorozatnál szar az órajel visszavétel, túl agresszíven droppol a kártya, és ahányszor ejti az órajelet/feszt annyiszor lesz mikrolagg. Minden más játékban ami nem szimulátor nem annyira vészes, de itt engem is az őrületbe kergetett. Te is peches vagy, ez nem mindenkinek zavarja a szemét.
Első körbe kézi curve-el megkerestem mi a legnagyobb fogyasztás amivel még boldogul a hűtő (személy szerint 75 fok körüli értéket választottam célhőmérsékletnek) ez a gagyibájt esetében 115 w !!!! volt, holott ez a gpu simán bekajol 160-70 vattot. Aztán ebből kiindulva megkerestem a legjobb fesz/órajel párost ami még stabil és csak 115 wattot fogyaszt. Hihetetlen a különbség. Az aftermarket hűtővel ezt feltudtam tornászni 140 w-ra, ami egészen pontosan 937 mV 1800 MHz-es gpu val, a gyári 2100 MHz-hez képest azért jócskán elmarad.

Korlátozott fpsel is hasonló a helyzet, ott a grafikonon is látszik mennyire ingadozik az órajel, igaz itt a kevés terheléstől, de az eredmény ugyanaz.

[ Szerkesztve ]

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#4686) csucsu52 válasza mmdms (#4685) üzenetére


csucsu52
aktív tag

Basszus, ez nem hangzik jól!
mit tudok tenni? Vadásszak utángyártott hűtőt rá?
mi az a “kézi curve” ?

(#4687) v2 válasza csucsu52 (#4686) üzenetére


v2
senior tag

Mind a két venti működik? Milyen házban van? Hány venti van a házon? Ezt még megteheted [link]

MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb

(#4688) f3rdzs0


f3rdzs0
senior tag

Tegnap az LFM RNG rámkacsintott, és berakott 2.-nak egy szerverre. Ilyenkor általában top 10 simán megvan, viszont ez már annyira bottom split volt, hogy sikerült összehoznom egy pole-t és egy win-t. Gyakorlatilag az egyetlen ember aki gyorsabb tudott volna lenni mint én, első körben kipörgött, generált 5 másodpercet közém meg az új 2. helyezett közé, és onnantól kezdve csak kényelmesben végigvezettem :))

Ha nincs az az 5 másodperc valszeg a 2. helyen lévő emberke rövid távon van olyan gyors, hogy megelőzzön.

Így legalább visszahoztam az elmúlt napok ütközésekben elveszett pontjait. De az tényleg nem egy jó rendszer, hogy a top 15 (a lobbi felső fele) kap pontot. Ha olyan időben játszol amikor csak nálad jobbak vannak, akkor effektíve hiába vagy jobb pár embernél, csak pontot fogsz veszíteni ha nem tudsz top 15 lenni (és akkor is vért izzadsz pár pontért)

[ Szerkesztve ]

f3rdzs0

(#4689) csucsu52 válasza v2 (#4687) üzenetére


csucsu52
aktív tag

Ez az egyventis változat.
A házban egy 8cm-es venti van, valami noname ház.

(#4690) csucsu52 válasza mmdms (#4685) üzenetére


csucsu52
aktív tag

A kézi curve megvan azt hiszem, kezdem érteni miről írtál az underclockoláshoz, erre gondolsz, ugye:
[link]

(#4691) mmdms válasza csucsu52 (#4690) üzenetére


mmdms
addikt

Igen, pontosan ezt csinaltam. Illetve nemtudom mennyire mersz hozzanyulni fizikailag a kartyahoz, de idenezz milyen volt a paszta:
Utangyartott hutot mar kb senki se csinal, ha megis talalsz jo furatmeretut az annyiba kerul mint a kartya.

voltak probalkozasaim, burkolat nelkul erosebb ventikkel, de nemsokat szamitott, azt igy raktam ossze:

[ Szerkesztve ]

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#4692) csucsu52 válasza mmdms (#4691) üzenetére


csucsu52
aktív tag

Köszi, akkor ezt teszem majd én is, pasztát is megnézem, cserélem.

(#4693) v2 válasza csucsu52 (#4692) üzenetére


v2
senior tag

A gépedről csinálsz egy képet ha megkérlek?

MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb

(#4694) v2 válasza csucsu52 (#4689) üzenetére


v2
senior tag

Öszvisz 1db 8cm? Mert ha igen akkor ne csodálkozz. Nekem 3 db 120mm ( 2 elől 1 hátul ) 2 db 120mm az aio és 2 db 140mm ( egy az oldalán tolja a vga-ra egy pedig a Vrm-re a vga tetején ) és így 65 fok maximum az asus dual 3070

[ Szerkesztve ]

MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb

(#4695) mmdms válasza v2 (#4694) üzenetére


mmdms
addikt

Az a baj h brutál alulméretezett a hűtő. Nézd meg nálam 5 db 14-es csinál kereszthuzatot, de semmit nem számít. (a többi komponenst most ne vegyük figyelembe)
84 fokon áll AB-ben a hő nála, ami a beállított maximum gondolom az AB-ben. GPU hotspot ilyenkor bőven 100 fok felett van, ezen semmit nem javít a házszellőztetés, egyszerűen nem tudja a hűtő elvezetni a termelt hőt a gpu-ról. Ha normális értékekre tudja hozni, utána már érdemes avval is foglalkozni természetesen, de ha egy darab 8-as venti van benn neki, szerintem ez olyan ház lehet amin nincs is többnek hely.

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#4696) csucsu52 válasza mmdms (#4695) üzenetére


csucsu52
aktív tag

Na, most van az, hogy semmit nem értek mi-miért történik :))

Újrapasztáztam, undervoltoltam, underclockoltam, képernyőbeállításokat csesztettem a TV-n, nem volt érdemi változás.
Szétszedtem a gépet, kábelek megigazgat, másik monitorra rádug és tökéletes 4k-ban is!!!
Vissza a TV-re éésss…..szintén tökéletes azóta is.
Afterburner nélkül “szűzen”

Van ilyen???
Lehet az, hogy táp vagy hdmi kábel nem volt tökéletesen csatlakoztatva, vagy mi lehet ez?

U.i:
Crewchief-et is leszedtem, mit állítsak be, hogy ne mondja egyszerre ACC és crewchief is?
ACC-ben kikapcsoltam az audio settingsben a 2 opciót a spotter és starting comot, de így is van hogy egyszerre szól a 2…

[ Szerkesztve ]

(#4697) mmdms válasza csucsu52 (#4696) üzenetére


mmdms
addikt

Na, kiraly. Drive fair! :D
Azert az a kartya nem futja igy ki magat.
Nem hasznalok crewchiefet, asszem talan biker tudebben segiteni.

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#4698) GalaHU


GalaHU
őstag

Ha a futam alatt nem volt bekapcsolva a minihud ami a jobb alsó sarokban mutatja a sebességet, fokozatot meg a pedálokat, azt a visszajátszásra elő lehet valahogy varázsolni?

Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!

(#4699) mmdms válasza GalaHU (#4698) üzenetére


mmdms
addikt

Igen, siman bekapcsolod a menube a replay elott.

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#4700) GalaHU válasza mmdms (#4699) üzenetére


GalaHU
őstag

köszi, működik

Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.