Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-17 21:43:19

LOGOUT.hu

PlayStation 5 ON-topik téma-összefoglaló
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Az OFF-topik ezen linken keresztül érhető el.

A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#89451) Gubu0101 válasza Moby (#89450) üzenetére


Gubu0101
veterán

Hát,ha elsőre nem fog meg,akkor hiába.BF 5-öt első meccs után nem bírtam lerakni,sok órát elvoltam vele,néha most is előveszem.Ez nem fogott meg,sajnos.

…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless  MacBook Air M1  iPad Air  iPhone 14 Pro Max  Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…

(#89452) Frod válasza Raga (#89441) üzenetére


Frod
addikt

Fixen nem adják vissza, ha már letöltötted és játszottál vele.

Nekem a múltkor arra nem térítettek vissza, hogy megvettem akcióban egy alap játékot, és rá egy hétre sunyiban a fullos verzió is 200 ftal lett csak drágább. Leírtam, hogy amellett hogy a húzás undorító én megvenném a nagy csomagot, ergo pénzüknél maradnának, de így is csak a sablon duma jött, hogy mivel már letöltöttem nincs refund :(((

Do you see the white shadow?

(#89453) syler123 válasza Moby (#89450) üzenetére


syler123
veterán

Alá kell merülni a fostengerben? :D Nekem már a béta elég volt belőle.

(#89454) Elderath


Elderath
őstag

BF szerintem jó. Elsőre nekem se tetszett új CQ, de ezt teljesen máshogy kell játszani, mint régi BF CQt. Pontról pontra nem lehet rusholni. Kiválasztasz egy zónát és ott bohóckodsz squaddal, sokkal jobb a játék így és egy mapon belül lehet teljesen más az élmény, ha különféle pontokon harcolsz. Rakat hiba van a játékban meg bődületes designbeli döntések, de én jól szórakozom nagyon. Ebből 6+ hónap múlva nagyon fasza kis játék lesz.

Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre

(#89455) bandi0000 válasza Elderath (#89454) üzenetére


bandi0000
nagyúr

Végre egy kis pozitív szösszenet, én már lassan depressziós leszek, a Bf fórumtól, bár én olvasom nem más :D Én valahogy azt szeretném elérni, hogy legyen consol only crossplay, pc-sek ellen szar jàtszani

Xbox One: bandymnc

(#89456) Elderath válasza bandi0000 (#89455) üzenetére


Elderath
őstag

Én nyomtam ki egyből. Szerencsére PSen akkora a tábor már most is early accessbe, hogy 10 sec alatt talál full meccseket. Crossplayt csak akkor fogom használni, ha játszok haverokkal akik más platformon vannak

Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre

(#89457) RazoR válasza noxon (#89439) üzenetére


RazoR
veterán

2021.09 és későbbi gyártású készülékekkel van gond, az előtte gyártottakkal nincs.

(#89458) Moby válasza bandi0000 (#89455) üzenetére


Moby
addikt

Én a második 10 órámat crossplay nélkül nyomtam le, de...úgyis szar :DDD

(#89459) S e t h válasza Moby (#89450) üzenetére


S e t h
nagyúr

Nem kell megkóstolni a xart ahhoz, hogy tudjuk milyen íze van.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#89461) Moby válasza S e t h (#89459) üzenetére


Moby
addikt

Ezekről az elmebajos, kisiskolás szintű hasonlatokról már le kéne szokni tán. Akit nem érdekelnek a multik, annak teljesen mindegy, hogy milyen lett. Az sem kevésből, sem sokból nem tudja megmondani, hogy jó lett-e, mert egyrészt hülye hozzá (nem tudja milyen a jó), másrészt meg neki mindegy. Akit meg érdekel, az próba nélkül nem tudja meg. 1 meccsből nem lehet eldönteni, mert nem látott belőle semmit. Se a hibáit, se a jót benne (ha van ilyen).

(#89462) Elderath válasza Moby (#89458) üzenetére


Elderath
őstag

Git gud :D

Én Flackel meg silenced smgvel feltöröltem a padlót mindenkivel. Minél többet tolom annál jobb.

Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre

(#89463) SH4D0W2011 válasza Frod (#89452) üzenetére


SH4D0W2011
őstag

Írok majd a Sony-nak, hogy ne csináljanak már semmi akciót, mert valami kis érzékeny lelkű össze fog törni, és ezért inkább együttérzésből mindenki teljes áron szeretne játékokat vásárolni.

(#89464) HELLAFLUSH válasza F-ECT$ (#89448) üzenetére


HELLAFLUSH
őstag

Ezért kell lemezesen megvenni, mert ha nem tetszik akkor kis bukóval tovább lehet adni. :K

(#89465) S e t h válasza Moby (#89461) üzenetére


S e t h
nagyúr

De legalább megtudtuk, hogy megint más a hülye, ha nem úgy gondolkodik mint te.

Ezt a stílust inkább otthon erőltesd, lehet ott vevők a személyeskedésre.
Kevesebb jelzővel is elhisszük, ha rossz napod volt.

[ Szerkesztve ]

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#89467) Jakesz


Jakesz
őstag

Na ez már igen. Ilyen jó áron sem volt még a plus, leszámítva az uj előfizetőket.

[ Szerkesztve ]

(#89468) EnterR válasza S e t h (#89465) üzenetére


EnterR
veterán

Óriási sznobizmus uralkodik itt is annak ellenére, hogy békeidőkben hét doboz teljes áru játék árát sem súrolja a konzol. :D De csak nézz át egy tévés topikba, használt laptopos topikba, nem tudsz mit kezdeni a helyzettel.

PSN ID: marquuard

(#89469) -secret- válasza Jakesz (#89467) üzenetére


-secret-
Arcképgyáros

13500 volt legutóbb asszem.

(#89470) Jakesz válasza -secret- (#89469) üzenetére


Jakesz
őstag

Igen. Pedig az sem volt rossz ár. De ilyen áremelések után le a kalappal, hogy még annál is jobban leakciózták.

(#89471) arpi6k válasza -secret- (#89466) üzenetére


arpi6k
addikt

Sajnos nem engedni megrendelni.

Intel & ATI

(#89472) Dr. Venkman válasza Jakesz (#89470) üzenetére


Dr. Venkman
tag

Mondjuk leakciózni valamit nem egy teljesítmény, ami előtt kalapot kell emelni. Ha nem érné meg nekik, hogy ennyiért adják, hogy náluk vegyék meg, ne máshol, akkor nem akcióznák le ennyire. Nem a közjót szolgálják vele. Ez pont olyan mint amikor azért dicsérték a Kena fejlesztőit, hogy nem full áras a játékuk. Hát teljes áron kevesebben vették volna meg, mert nem olyan kategóriájú játék (nem játszottam vele, a tesztek alapján). Gazdasági racionalitás, nem jófejség.
Egyébként a ps+ valóban jó ár. Azt mondjuk nem értem, hogy itthon miért csak egy-két cég képes arra, hogy digitális kód formájában elküldje az ilyen feltöltőkártyákat, ha kérem. Nincs a közelemben bolt, most fizessek a szállításért, hogy elhozzák ezt a darab papírt, amin egy db. kód van? Látom értelmét a fizikai példánynak (mondjuk ajándékba adnám, bár elég béna ajándék), de lehessen már választani.

(#89474) arpi6k válasza csb82 (#89473) üzenetére


arpi6k
addikt

Nálam ezt dobja az oldal: "A termékek foglalása közben hiba történt. Kérjük lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal!"

Intel & ATI

(#89475) Moby válasza arpi6k (#89474) üzenetére


Moby
addikt

Mindenkinél.

(#89476) Szoke1982 válasza F-ECT$ (#89435) üzenetére


Szoke1982
senior tag

Mi asszonnyal most toljuk, és igen a napokban jött egy frisstiés és azóta lett szar!
Gomdolom majd javitják!

(#89477) S e t h


S e t h
nagyúr

Sztori, tele homályos foltokkal. Ismerősnél behal a ps5, gyerek jelzi neki, hogy nem oké a konzol, ismerős azt mondja rendben, ott az xbox, majd ránézek vmikor a ps-re.

El is felejti, majd egy hét múlva megnézi, elmondása szerint el sem indult a gép. Telefon, valamelyik konzolboltba, azt mondták cserélik.

Erre jön egy olyan, szinte burleszkbe illő egybeesés, hogy még ki sem cserélték a gépet, erre a haver telefonjára jönnek az üzenetek, hogy folyamatosan vonódik a számlájáról a pénz, vki veszi a játékokat. Ő meg csak néz, hiszen el sem indul a konzol, szól a gyereknek, aki mondja, hogy nem tud belépni a ps fiókba telefonon sem, viszont szól ps ismerősöknek, akik online állapotúnak látják. A beregisztrált kártyákról meg közben fogy a pénz. Én azt sem tudtam, hogy több kártyát is be lehet regisztrálni, én megálltam anno egynél.

OTP széttárja a kezét, az ügyfél a balfax, gyerek otthon sír, hogy ő cseszett le vmit és nem győz bocsánatot kérni a szülőktől, mert ő a hibás, csak éppen az nem derül ki, mit is csinált, persze a szülők technológiai analfabéták, könnyű lenne megvezetni is őket.

Sonyval további körök, két ügyintéző lerázza az ismerőst, harmadik foglalkozik az esettel majd elkezdik utalni vissza a pénzt, és az accountot is visszaállítják.

Aztán rákérdezek az ismerősre, te, a fiadnak rengeteg ps ismerőse van a rendszer szerint, nem szokta megosztani az accountját? De, rendszeresen, ezen ismét meglepődtem, mert nem tudtam, hogy a Sony - ismerve az üzletpolitikáját – ennyire liberális szellemű, hogy megveszel valamit és gyakorlatilag bárkivel megoszthatod. Vagy csak rosszul tudja, mindenesetre minden jó ha jó a vége, ps5 kicserélve újra, pénz is megvan, bár nem tudni az összes-e, feljelentést nem akar tenni.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#89478) nitro16 válasza S e t h (#89477) üzenetére


nitro16
senior tag

Pont az ilyeneket lehetne elkerülni azzal, ha rendesen menne mindenhol már a banki 3 faktoros azonosítás. Mert akkor valamilyen formában (internetbank belépés/sms kapott jelszó stb) megadása után lehetne csak vásárolni. Csak hát, úgye törvény van róla aztán össze vissza megy az egész... nevetséges.

Amúgy meg legyek bármekorra analfabéta a dologhoz ilyenkor egyből le kell tiltani a kártyát. Azért ennyit illene tudnia. És akkor általában az előtte utalásra került összegeket is beszokták fagyasztani a tisztázásig. Illetve nem szabad bennhagyni a kártyaadatokat sehol.

Tesóm kb fél éve járt úgy, hogy feltörték a paypalt és pont az ő fiókjáról is kezdték leemelni az összeget majd mivel hozzá is volt rendelve bankkártya utána arról is. Szerencsére itthon volt és egyből le is tiltotta de az a 30 másodperc alatt már -50k volt. Mivel tiltásra került egyből a kártya az otp befagyasztotta az utalást. Utána a bank és a paypal is visszatérítette az összeget. Ui: Addig nem is tudtam, hogy ennyire szar a paypal védelme, mivel rendszeresen feltörik. Tele vannak vele a külföldi fórumok, ahol nagyon sokan panaszkodnak, hogy ilyen módon pórulljártak. :U

[ Szerkesztve ]

(#89479) Moby válasza Elderath (#89462) üzenetére


Moby
addikt

Nem én nem vagyok jó, hanem a játék nem az :DDD. Én minél többet toltam, annál kisebb érdeklődéssel tettem. A demó még tetszett gameplayben, csak bugos, glitches szar volt. A retail ennek épp a fordítottja. Én nem hiszem, hogy ebből bármikor is lesz valami. Koncepcionálisan és részleteiben is rosszul működő, érdektelen, nemszép, nemjó, a múltjából élő, sehova sem haladó, felejthető, téves próbálkozások között kóválygó széria lett. Az egyetlen jó dolog benne az, ami bármilyen randomszar multiban is jó: az eredményesség addiktívvá teszi az embert. De ez már semmilyen módon nem a játék érdeme.

[ Szerkesztve ]

(#89480) F-ECT$ válasza Szoke1982 (#89476) üzenetére


F-ECT$
titán

Igen, közben máshol is olvastam a hibáról.

Dive ever, work never.

(#89481) EnterR válasza S e t h (#89477) üzenetére


EnterR
veterán

Én emiatt csinálom azt, hogy PSN-hez Curve kártya van hozzáadva, ami mögött egy Revolut kártya van, amit mindig pontosan annyival töltök fel, amennyiért bevásárolok Store-ban, máskülönben konstans zéró egyenleg. Másra nem is használom ezt a kombinációt.

PSN ID: marquuard

(#89482) headhunter86 válasza -secret- (#89466) üzenetére


headhunter86
senior tag

Ezt vagy házhoz rendelem vagy be kell mennem érte? Olyan opció nincs, hogy kifizetem online és küldik a kódot e-mailben?

[ Szerkesztve ]

Galaxy A52 | Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar | PlayStation 5

(#89483) -secret- válasza headhunter86 (#89482) üzenetére


-secret-
Arcképgyáros

Nincs. Kiszállítathatod azt hiszem 890 ft-ért. Bolti átvétel ingyenes.

(#89484) Szabi® válasza S e t h (#89465) üzenetére


Szabi®
addikt

Semmi "agyérgörcs", "szívroham", "stroke" "szélütés" ? Nem praktizálsz már?
Áh, te se vagy már a régi ....Azért a többes számban fogalmazás, némiképp kárpótlás lehet .... ;] :DD

(#89485) Major Lion válasza nitro16 (#89478) üzenetére


Major Lion
senior tag

A Paypal-t törték fel vagy az account-ját? :U

On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero

(#89486) RazoR válasza nitro16 (#89478) üzenetére


RazoR
veterán

A paypal-nál is van ám kétlépcsős azonosítás, de ha nincs beállítva.....

(#89487) nitro16 válasza RazoR (#89486) üzenetére


nitro16
senior tag

Látom nem sikerült értelmezni amit írtam, amúgy be volt állítva a 2 lépcsős hitelesítés.

A pp-t törték fel és az által fértek hozzá az ügyféladatokhoz. Amikor meg lettek keresve ez ügyben, akkor egyértelműen közölték, hogy náluk történt a támadás és látják/intézik majd a visszatérítést. De nem akarok tovább offolni itt, szóval részmeről ennyi.

[ Szerkesztve ]

(#89488) .LnB válasza S e t h (#89477) üzenetére


.LnB
titán

Azta rohadt!
Akkor jól értem, a vége az, hogy a kissrác mindenkinek odaadta a belépési adatokat, hogy játszhassanak?

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#89489) ProEvoFan válasza S e t h (#89477) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Ajánlom a psn feltöltőkártyát. :K
Biztonságosabb

(#89490) Bencus88


Bencus88
nagyúr

Múltkor volt szó, hogy egyelőre még felesleges szétkapni a gépet, hiába takarítunk hetente, nagy a por, lefotóztam a jelenlegi állapotot, akkor ez nem vészes még?

(#89491) Bazsi747 válasza headhunter86 (#89482) üzenetére


Bazsi747
aktív tag

Nézd meg azért az elérhetőség listát hátha van.Nálam itt a boglári euronics ban is van pedig itt aztán nem sok minden ilyen jellegű dolog van raktáron.És nagyon rendesek a srácok amúgy

(#89492) Bazsi747


Bazsi747
aktív tag

Most nézem az emag on amit betettem kedvencek közé mindennek felment az ára tegnap óta,tuti véletlen

[ Szerkesztve ]

(#89493) KaitouP válasza Bencus88 (#89490) üzenetére


KaitouP
Topikgazda

Nem gondoltnám problémásnak. Én eddig félévente egyszer szedtem szét, akkor jól áttöröltem, átfújtam mindenhol.

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#89494) Szoke1982 válasza -secret- (#89466) üzenetére


Szoke1982
senior tag

Mondom gyorsan veszek ps+ mire beléptem már az új ár fogadott , hát ez gyors akció volt! :(

[ Szerkesztve ]

(#89495) Bencus88 válasza KaitouP (#89493) üzenetére


Bencus88
nagyúr

Akkor marad az eredeti terv, hogy nyáron szétkapom, addig nem nyúlok hozzá :R

(#89496) bgunne válasza Szoke1982 (#89494) üzenetére


bgunne
tag

Engem nem engedett tovább a fizetéshez, mintha elfogyott volna a készlet (gondolom tévesen akciózták le), viszont bent hagytam a kosárban, majd ha újra valóban megvásárolható, megpróbálom az akciós áron, ugyanis a kosárban ezt írja:
Néhány termék ára megnőtt - ezeket az eredeti, alacsonyabb áron vásárolhatja meg.

(#89497) EczkE válasza Moby (#89450) üzenetére


EczkE
addikt

Volt aki mar 15 perc utan megmondta hogy ez egy fos es letorolte. :D

En csak ma tudom kiprobalni, alig varom. :))

Asszem mindenféleképpen!

(#89498) S e t h válasza .LnB (#89488) üzenetére


S e t h
nagyúr

Én ezt feltételezem, szülők vaksötétben tapogatóznak és még vigasztalják a gyereket, hogy ne sírjon, ez csak pénz.
Így legalább megtanulta egy életre, vagy nem, bár abban inkább reménykedem, hogy a gyerek azért tudja mi a francot csinált, csak nem kötötte a szülők orrára.

Mondjuk én egy feljelentés erejéig csak zaklattam volna a helyükben a rendőrséget, mert accountot megváltoztatni nem erényes dolog és talán az is kiderült volna ki csinálta a ps cimbik közül, még ha ebből ítélet sosem születik.
Bár azt is elfogadom, hogy a szégyenérzet nagyobb és ezért maradtak inkább csendben.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#89499) RazoR


RazoR
veterán

Souls vonalon mi az ajánlott sorrend ha zöldfülű vagyok? :B

(#89500) Szabi® válasza RazoR (#89499) üzenetére


Szabi®
addikt

Én a Bloodborne-al kezdenék, aztán folytatnám a Dark Souls vonalon. :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.