Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  PayPal (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:35:44

LOGOUT.hu

A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14001) axioma válasza priti (#13996) üzenetére


axioma
veterán

Ez tuti fals info, az otp-sek rendszeresen jonnek ebben es mas topikban is, es megkapjak a kert informaciot me'g a konyveles elott (zarolt tetelek, annak a kommentje). Az lehet, hogy a fiokban nem latjak, de a call center tuti, hacsak nem az elmult 2 hetben csinaltak valami nagyon kardinalis valtozast, de ezt nem hinnem.
Hivd oket ujra, ha egy normalisabbhoz kerulsz, aki felfogja, hogy mi a kulonbseg a kartyatranzakcio es az utalas kozott, akkor latni fogja a kodot.

(#14002) priti válasza axioma (#14001) üzenetére


priti
addikt

Már azt a nőt is úgy kapcsolták, hogy várjak akkor kapcsolnak valakit aki ehhez ért, mert ehhez már érteni kell, Jézusom. Utálom ismételni magam, de végigmondtam újra, erre a nagy hozzáértőtől megkaptam a magyarázatot, hogy ez miért nem látszik, mert engem gyorsan ki kellett javítani, hogy ez nem amiatt nem látszik, hogy a számlatörténetet nem frissítik, amikor a számlatörténet az egyetlen online felület, ahol a kódomat megtudhatom egy online vásárláshoz való virtuális kártya használatához, de nem mert használhatom a kártyát regisztráció nélkül is vásárlásra szerintük az OTP nevű bolygón.
Szóval a magyarázatot rögtön megtudtam a gond csak az, hogy engem nem a magyarázat érdekelt, hanem a kódom a közleményből. :W ...és amikor ezek után a kis hadarógép gyorsan még hozzá is tette, hogy segíthet e mégvalamit (mert eddig annyit segített, értesz), akkor már muszáj volt mondanom, hogy kössz mert már visszafoghatatlanul tört fel belőlem a ponyvaregény és elküldtem volna úgy az anyjába 3 olyan mondat után, amivel csak saját magam idegesítettem volna fel, hogy kiég a tárhely a rögzítőn. Én nem bííírom, amikor egy banda ilyen impotens.... gyááá, hát szétver az ideg. Neeem, nem hívom fel. Majd ha frissül a számlatörténet x nap múlva és már nem fogadja el a másik rendszer a hozzám közleményben akkorra megérkező kódot bármi miatt, na majd akkor bemegyek szépen személyesen notebookostúl és az egész ügyfélváró előtt küldöm el a fiókot úgy az anyjába, hogy azt öröm lesz hallani és az összes számlámat töröltetem miután minden pénzem kivettem.
Majd én hívom fel másodszor mi? Aha, majd a szúnyog adja a vért. Először is kár volt. Számlát nyitni is kár volt, már bánom.

Hardverlesen

(#14003) maj-viktor válasza priti (#14002) üzenetére


maj-viktor
őstag

A bankkártyás vásárlás, az úgy működik, hogy "zárolják az összeget"...

Azaz te elmész a teszkóba - bankkártyával fizetsz... ott bedugják a terminálba és a rendsze lekérdezi, hogy van-e fedezeted... ha van, akkor azt az összeget "zárolják" és te úgy látod, hogy annyival kevesebb lett az egyenleged, de valójában azt levonni valósan, úgy hogy a másik fél is megkapja, időbe telik... általába 1-2-3 nap, de a számlatörténetbe OTP esetén konkrétan 1-2 nap után, de van, hogy 1hét után jelenik meg!

Nekemo konkrétan az "Auchan-os" vásárlás 1-2nap, de pl. a neten bankkártyával való fizetés, akár 3-5nap is lehet, de 1hét is, így te látod a "SZÁMLATÖRTÉNETBE"... gondolom PayPal "kódot vársz"... TÜRELEM! Ez mindig is így működött!

...OTP...Webkártya... Mire fel balhézol!?

[ Szerkesztve ]

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#14004) maj-viktor


maj-viktor
őstag

MÁS! (amiért jöttem)

Gyors kérdés... ebay-es vásárlás, kis probléma van az adott termékkel... partial refund igény... bla-bla-bla... megegyeztünk!

Eddig csak a paypal felületén vitáztam... fullrefundoltattam - partialrefundoltattam, azt a rendszer vágom!

DE most az ebay felületén keresztül vitáztam... ez be van építve az ebay felületére, de elvileg ugyanaz, de mégse, mivel....

Megegyeztük, írja, hogy megadja a kért partial refundomat... de ez a paypalomon sehol nem jelzi...
Így kérdés, az ebay felületén indított vitán, valamit még lekell OK-ézni, hogy elinduljon a partial refund igényem!? Mert nem találok ilyen gombot... viszont a PayPal felületén, amikor vitáztam, ott elfogadom a partial refund-ot és automata elindul a refundolás folyamata... na ezt most itt nem találom... hol van!? vagy mit kéne csinálnom!?

/szerk
Meglett, mivel írni akartam neki, hogy OK elfogadom... és ahogy írtam a message-t, és leokéztem volna, hogy indítsa el a refund folyamatát... felugrott egy ablak, hogy elfogadom-e a partial refundot...
Le OK-éztam és máris a PayPal oldalamon is látszik, hogy elindult a refund folyamata...
(melyről tudom, hogy 2-4nap szokott lenni átlag, azzal nincs bajom, de ilyen hülyén "eldugták", a leOK-ézó gombot az ebay-be épített Resolution Center-be...)

[ Szerkesztve ]

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#14005) priti válasza maj-viktor (#14003) üzenetére


priti
addikt

Tombol a türelem. Elköszöntem, letettem. Ezt meg lehet csinálni, ha az OTP-től független másik rendszer generálta adat a független rendszerben használható marad napokon át, csak nem mindegyik rendszer tart ott, ahol a PayPal.

Egyébként az érdekelne, hogy ha egy olyan rendszerbe akarok regisztrálni ahol a próbaterhelést aztán nem írják jóvá nekem végül, mert a kulcs már nem használható mire elolvashatom a számlatörténetben és nem tudom emiatt időben befejezni a regisztrációt és a rendszerből adódóan tehát nem jön létre a virtuális számla amelyen egyébként jóváírnák a próbaterhelés összegét, akkor ki téríti meg a káromat?
A független rendszer majd jól kitalálja, hogy az ügyfél kérésére nem nyitott számlát, mert hát én nem fejeztem be a regisztrációt és emiatt a próbaterhelés összegét buktam, aztán jól benyelik...

Egyébként évi 15k-t simán levonnak az OTP-nél is, szóval nem tudom mégis mitől kéne olyan nagyon türelmesnek lennem amúgy... Ennyiért más is vezeti a számlát... Nem én kértem a webkártyát, annó ingyen adták az elektronikus számlacsomaghoz, de most ettől essek hasra? Ha már van gondoltam beregisztrálom pár helyre most itthon a nyári szabi alatt unalmamban, mert kint esik most az eső, de a hóember agyvérzést kap ezektől.

Hardverlesen

(#14006) maj-viktor válasza priti (#14005) üzenetére


maj-viktor
őstag

Úristen!? Te miről beszélsz!?

Milyen határidőről késel le!?
Gondolom paypal regisztrációról van szó és annak a kódját "várod"...
Milyen kár ér!? Magyarázd már meg!? Atyaééég!

Meg mivel húznak le!? A 400Ft-tal!? Ki!? A paypal!? az OTP!? Kérlekszépen egyiksem! Az a 400 Ft hitelesítő forint-ot jóváírják a paypal számládon és "elköltheted"... Akkor miről beszélünk!?

Azhogy te meg olyan hülyevagy (már boccs) és olyan csomagod van az OTP-nél, amiért évi szinten levonnak 15E Ft-ot... keress másik csomagot... másik bankot... ilyen egyszerű!

Meg miért fizetsz te 15E Ft-ot éves szinten!? Elmagyaráznád!?

Ilyenek lehetnek (de ha olyan csomagod van, akkor nincs vagy ingyenes, vagy ha olyan feltételeket sináls)

- bankkártya éves díja
- OTPdirekt havdíj
- SMS díj
- készpénzfelvétel díj
- átutalási díj
(mi szokott még lenni!?)

Ebből: bankkártya éves Most kamatadóval megemelt ~3-4E Ft... (régen ~2E Ft is volt) otp direkt havidíj pár száz ft... sms (én alapból lemondtam, mert okostelefonkorba felesleges) készpénz felvétel meg havi 2 ingyenes...

Akkor miről beszélnük!? ~5-6E Ft évi szinten fenntartani egy számlát... Ami számomra totál megéri! Habár tudom, hogy az egyik legdrább bank az OTP... menj a Gránit meg MagNet Bank... vagy akár az OTP Simple!

csak utánakéne olvasni a dolgoknak és nem höbörögni...
Én már leszarom... túl sok pénzem van... legyen az OTP-jé.. hadd örüljön!

Bank összehasonlító pl.:
http://www.bankmonitor.hu/bankszamla.htm

Te tipikusan az vagy, azt mondod ingyen adták... kapsz ingyen hitelkártyát... költöd is ezerrel és aztán csodálkozol, hogy azt vissza is kell fizetni.. mert hitelkártya! És ezért anyázod a bankot, mert miazhogy ingyen hitelkártyát és és nekem azután fizetni kell meg visszafizetni, amit elköltöttem... sőt ha kicsuszol a határidőből, akkor 30-50%-os kamatot... (tipikus marketing fogás... ingyen hitelkártya... ja.. első évbe, meg stb.) De írásodból te a tipikus bepalizható fajta vagy...

Számodra megoldás: válts bankot... úgyis azt is fikázni fogod!

[ Szerkesztve ]

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#14007) Kernel válasza priti (#14005) üzenetére


Kernel
nagyúr

Senki nem nyel be semmit, a zárolt összeg egy idő után automatikusan feloldódik. Ez véd az ellen is, ha valaki véletlenül rossz bankszámlát ad meg, netán másnak a számát adja meg.

Nem gondolhatod komolyan, hogy bárkinek a számlájáról le lehetne venni 400 Ft-ot, csak úgy poénból, még ha nem is nagy összeg.

Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

(#14008) randras


randras
veterán

Sziasztok,

Reversal From típusú tranzakciót az eladó kezdeményezi, vagy a PayPal végzi?

Details-nél has just sent you ... USD with PayPal

:R

(#14009) bajvan2


bajvan2
tag

Tudnátok segíteni, hogy ilyenkor mi lehet a baja?
Kártya adatoknál kéri ugye a cv számot, amit megadva ezt dobja:
The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer.s customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue.
Majd a cv szám mező továbbra is üres.
Most próbáltam hozzárendelni új kártyaként, létezik, hogy ez csak munkaidőben működik, van pár nap átfutás ilyesmik?
Köszi.

[ Szerkesztve ]

(#14010) aytukabozs válasza bajvan2 (#14009) üzenetére


aytukabozs
addikt

azt mondja hogy a hiba a bankodnál van, hívd őket a megoldásért, vagy adj hozzá másik kártyát

Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa

(#14011) bajvan2 válasza aytukabozs (#14010) üzenetére


bajvan2
tag

Ezt én is értem. Csak magas, hogy mi lehet ez esetben probléma a banknál? Ugyanezen bank kártyája volt eddig is megadva, pénz van a számlán.
Szóval magától, adva kis időt neki nem fog megoldódni?

(#14012) llaszlo


llaszlo
veterán

Ha befizetésem érkezik a PP számlámra, akkor csak a 45. nap után férek hozzá a pénzemhez?
Milyen más biztonságos megoldások vannak még a PP-n kívül? Ahová ugyanígy nekem tudnak befizetni, vagy én tudok fizetni és ha gond van, akkor reklamálhatok majd vissza kaphatom a pénzem.
Esetleg ha van olyan amelyik olcsóbb, mint a PP és Mo-ról is elérhető az érdekelne.

Egyébként jól tudom, hogy a PP 6%-ot von le?

[ Szerkesztve ]

(#14013) llaszlo válasza bajvan2 (#14009) üzenetére


llaszlo
veterán

Nem lehet, hogy a napi limited túl alacsony és azt átléped? KH-nál egyébként én találkoztam olyannal, hogy nem mindig fogadja el a netes fizetést, csak sokadjára.

(#14014) Mr.Csizmás válasza llaszlo (#14012) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

rögtön hozzáférsz, csak ha üzleti jellegű (lehet választani a küldésnél, hogy csakúgy küldesz, vagy valami termékért cserébe), akkor 45 napig refundolhatsz az illetőnek vitás esetben.

ha privát, akkor semmi extra.

paypalra nincs nagyon olcsóbb alternatíva - hasonlítsd össze a bankok kondíciós listájában szereplő nemzetközi utalásra vonatkozó tételeket, azok után ugrálva fogsz örülni, hogy létezik PP. :K

[ Szerkesztve ]

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#14015) tknof1871


tknof1871
őstag

Üdv! A paypal-ben így jelenik meg a telefonszámom a My personal info > Phone-nál:
3630xxxxxxx
Nincs előtte + jel. Baj?

Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió

(#14016) vtechun


vtechun
veterán

sziasztok, általában mindig jobb, ha a bankom vált a paypal helyett? vagy vannak olyan helyzetek amikor jobban vált a paypal? Köszi!

(#14017) Hintalow válasza vtechun (#14016) üzenetére


Hintalow
senior tag

Nem igazán van olyan helyzet, hiszen a paypal árfolyammarzsa az egyik bevételi forrása.

bajvan2:

véletlenül nem maestro kártya? azok szoktak ilyeneket produkálni mostanában.

[ Szerkesztve ]

Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.

(#14018) sekele2014


sekele2014
újonc

Üdv!

Egy kis segitséget szeretnék kérni.
Egy mobiltelefont kivánok vásárolni kb 20 ezer FT értékben, és Pay-Pallal akarok fizetni, de nem engedi a fizetést, mindig egy hibaüzenet jön be:

"Return to merchant and try a different payment method

We are not able to process your payment using your PayPal account at this time. Please return to the merchant's website and try using a different payment method (if available).
"

A számlámon ami a Pay-Palhoz van kapcsolva van elég pénz , kb már 100 szor használtzam vásárláshoz, igaz eddig csak max 4-5 ezer Ft ig fizettem vele. Vásáslási limit a számlán rendben 50 ezer Ft-ra van beállitva.

Kérem akinek van esetleg ötlete , az ossza meg velem, nagyon szeretném azt a telefont ,megvenni.

Előre is köszönöm a segitséget.

(#14019) aytukabozs válasza sekele2014 (#14018) üzenetére


aytukabozs
addikt

Melyik ez a trükkös bolt? Általában lehúzós boltoknál van kamu PP fizetési lehetőség, hogy ha megunod kifizesd kártyával vagy, ami mégrosszabb WU-val...

Mi van a hibaüzi címsorában? Nem lennék meglepődve ha nem PP-s cím lenne.

Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa

(#14020) aytukabozs válasza vtechun (#14016) üzenetére


aytukabozs
addikt

Múlt hétig azt mondtam volna mindíg jobb ha a bank vált, most azt mondom vesd őssze a PP meg a saját bankod árfolyamát, mert pont mostanában panaszkodott valaki hogy lehúzta a saját bankja.. :o

Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa

(#14021) llaszlo válasza aytukabozs (#14020) üzenetére


llaszlo
veterán

Ilyen főleg, akkor lehetséges, hogyha EUR alapú bankkártyát használ valaki és USD-ben fizet. Ott kettős árfolyamkockázat van. Először az USD-t átváltják EUR-ra és utána HUF-ra. A Maestro kártyák pl EUR alapúak.

(#14022) albinolynx


albinolynx
őstag

Hogyan érdemesebb felölteni paypal egyenleget?

Paypalon belül "top up", vagy https://www.paypal-topup.hu?

Az azonnali (instantly) feltöltés milyen költséggel jár?

Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.

(#14023) parkr válasza albinolynx (#14022) üzenetére


parkr
őstag

A szolgáltatásunk általi Paypal számlák feltöltése díjtalan, sem a Paypal sem pedig a TrustPay társaság nem számláz ezért a szolgáltatásért semmilyen díjat.

de szerintem kösd össze egy kártyával

(#14024) Kernel válasza albinolynx (#14022) üzenetére


Kernel
nagyúr

Instant annyiból olcsóbb, hogy egy bankon belüli számlára megy (ez a trükkje, így tud gyorsan működni), míg a normál utalás az Unicreditnek, vagyis bankon kívüli utalásnak számít. Hacsak nem náluk vagy véletlenül.

Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

(#14025) albinolynx válasza parkr (#14023) üzenetére


albinolynx
őstag

Maestro kártyával...

Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.

(#14026) RBJ


RBJ
addikt

Pay pal mindig a legkedvezőbb árú valután számol? vagy hogy érdemes vásárolni, hogy esetleg még meg lehessen fogni pár fillért. Már ha van értelme. :DDD

Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S

(#14027) axioma válasza RBJ (#14026) üzenetére


axioma
veterán

???
Szamlapenz, tehat nem valuta hanem deviza.
Masreszt a pp csak annyit tesz, hogy a beallitasaidnak megfeleloen vagy az eredeti, vagy a te "fo" devizadban (ami magyar reg-gel nem is lehet mas, csak a Ft) szamol mindent.

(#14028) Stauffenberg


Stauffenberg
nagyúr

Jöttem kérdezni, hogy mi a bánat van a Maestro kártyák elfogadásával, de a keresőt használva látom, hogy ez a kártyatípus nem ér lószart sem. Év elején volt egy-két sikeres tranzakció, de azóta egy sem.

Holnap bemegyek a bankomhoz, ketté töröm ezt a hasztalan szart és hozzájuk vágom. Egy évvel a Visá lejárata előtt kérés nélkül kiküldték, rákérdeztem miért volt erre szükség, azt mondták mindent le kell cserépni chipes verzióra, de ne aggódjak, ugyan olyan jó lesz ez is ráadásul 0 Ft az éves díja.

(#14029) Intruder2k5 válasza Stauffenberg (#14028) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Az király! Nekem VISA (Electron) van, és Chipes, és mellé VISA Virtuon a netes vásárláshoz! Erste bank...

(#14030) Stauffenberg válasza Intruder2k5 (#14029) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Az én bankomnál megszűnt az eddig használt Visa típus, ami van annak 8k az éves díja. De amúgy is akartam egy MasterCard PayPass kártyát, ebből egyetlen típus érhető el, ami egy MC Gold alapú, éves díja közel 20k pénz.

Azt hiszen ebből 10 év után bankváltás lesz.

(#14031) axioma válasza Stauffenberg (#14030) üzenetére


axioma
veterán

CIB? Bar mind1. Jobban jarnal - es a bankvaltast is megusznad - egy visszateritos hitelkartyaval, ha amugy is hasznalod a kartyad, eves szinten ingyenre kijohet, es tuti nem lesz netes vasarlasi gond. Egyre kell vigyazni, hogy minden honapban jokor, megfelelo mennyisegu feltoltest csinalj, ezt mindig elfelejtem mint hatranyt, nekem mar annyira termeszetes...

(#14032) Stauffenberg válasza axioma (#14031) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Nem nekem, feledékeny és mindent az utolsó pillanatra időzítő embernek találták ki a hitelkártyát (pontosabban De, pont az ilyeneken nyerészkednek a legjobban, de érthető na, hogy mit akarok mondani).

Tudom, hogyan kell helyesen használni, csak számolok az emberi tényezővel amit magam jelentek és nem biztos, hogy megspórolom a normál betéti kártya éves díját ha benézem egyszer-kétszer a határidőket. Akinek van türelme ezzel molyolni, az csak nyerhet rajta, ez tény.

Bankváltással egy mezei MasterCard PayPass kijön évi 3600 Ft-ból, ez nekem elfogadható. A mostani bankomnál csak Maestro (fujj!) és MasterCard Gold kérhető paypass opcióval, egyik sem jó nekem, előbbi semmire sem jó, utóbbi meg felesleges extrákkal van tele és nem fizetnék évi 18 ezret miattuk.

(#14033) Kapanyél


Kapanyél
őstag

Sziasztok!

A netbankomban találtam 3db kártyahasználat tételt, mind PayPal-es. A gond az, hogy évek óta nem használtam a PayPal-t, le is járt alól a kártyám. Pár hónapja megadtam neki egy új kártyát, biztos meg is terhelte ideiglenesen, ahogyan azt szokta, de végül nem vásároltam. Ma meg ott van három vásárlás!
Gyorsan beléptem a PP-be (azt hittem, már be sem fogok tudni lépni, ha meghekkelték). A History-ban nincs semmi róluk. Így Transaction ID-t sem tudok, legfeljebb amit a netbankban a közleményben látok.
Találkozott már valaki ilyennel?
PP jelszót megváltoztattam, kártyát eltávolítottam, írtam a helpdesknek, hogy ez mi?!
376-711-864 Ft-okat vont le, két nappal ezelőttiek.

Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!

(#14034) Hintalow válasza Kapanyél (#14033) üzenetére


Hintalow
senior tag

Mi látszik a tranzakcióknál? név, ilyesmi?

Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.

(#14035) baandii


baandii
senior tag

hellosztok!

ha szeretném vissza kapni a pénzem egy ebay-es vásárlásból mi a menete, mit kell csinálni? az eladónak írtam de nem együttműködő a rossz termék helyett újat se akar küldeni...

a válaszolóknak előre is köszönet!

(#14036) Kapanyél válasza Hintalow (#14034) üzenetére


Kapanyél
őstag

PAYPAL *PENG AI 353143690 14071409:23
PAYPAL *DIGITAL 353143690 14071409:17
PAYPAL *SZLITTL 353143690 14071409:19

Ennyi szerepelt a számlatörténetben.

Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!

(#14037) Szabikaa20


Szabikaa20
őstag

Sziasztok!Új bankartyat kaptam,mert az eredeti lejár ebben a hónapban.És megszeretnem kerdezni,hogyan kell megvaltoztatni a Paypalben a bankartya számot és a cvc kódot,mert ugye ez más lett....Köszi!

Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP

(#14038) Stauffenberg válasza Szabikaa20 (#14037) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Eltávolítod a régit és felviszel egy újat. Átírni nem tudod, mert az új kártyát is hitelesíteni kell (végez egy próba terhelést).

(#14039) Intruder2k5 válasza Szabikaa20 (#14037) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Szia!

Kitörlöd a kártyát, és regisztrálod az újat, ahogy az előző esetén is tetted! Persze ilyenkor újra hitelesítés szükséges, ha azt is szeretnéd megcsinálni!

(#14040) Hintalow válasza Kapanyél (#14036) üzenetére


Hintalow
senior tag

Érdekes. Már könyvelt tételek, vagy még csak zárolva vannak?
mailcímedre nem kaptál semmit ezekről? az a legfurább, hogy a paypalban nem látszik semmi :F
biztos hogy minden tranzakcióra szűrsz?
Sajnos paypal disputban nem vagyok jó, nem tudom, hogy hivatkozás nélkül lehet -e nyitni.
Ha minden kötél szakad, akkor bankkártya reklamáció (chargeback) a bankodnál, de az a legvégős eset.

Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.

(#14041) Kapanyél válasza Hintalow (#14040) üzenetére


Kapanyél
őstag

Könyvelt tételek, 14-én indította valami.
PP helpdesk semmit sem tud... na ez a furcsa.

Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!

(#14042) .LnB


.LnB
titán

Sziasztok, életemben először szeretnék eladni valamit, paypal al fizetnének érte. Ilyenkor elég az email címemet megadni a vevőnek? Sima egyszerű account jó hozzá? Vagy kell valami még?

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#14043) Hintalow válasza Kapanyél (#14041) üzenetére


Hintalow
senior tag

Egyre rejtélyesebb.
A "paypal helpdesk semmit sem tud" azt jelenti, hogy ők nem látnak semmit?
Az azért igencsak gáz lenne, de ha ide fajul a dolog, akkor bankkártyareklamáció, azért kell viszont elötte megpróbálni a paypalból kicsikarni valamit, mert sok banknál hajlamosak csak akkor elindítani chargebacket, ha tudsz nekik prezentálni levelezést, hogy a kereskedővel nem tudtad rendezni a dolgot.
Amúgy rendben működik a paypalod, a hozzákapcsolt mélcímed is? be tudsz lépni? nem kaptál mailt a tranzakciókról?

Ja közben azt néztem a korábbi válaszodnál, hogy be tudsz lépni + jelszót is változtattál már.
Ha eddig nem kerítettél rá sort, akkor valami nagyon alapos vírus/malware keresés sem ártana.

[ Szerkesztve ]

Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.

(#14044) horvathd válasza Kapanyél (#14041) üzenetére


horvathd
aktív tag

Az ismetlodo teteleknel sincs semmi?

[link]

"The Kid just rages for a while."

(#14045) Kernel válasza Kapanyél (#14041) üzenetére


Kernel
nagyúr

PP helpdesk semmit sem tud... na ez a furcsa.

Volt már azért a topikban párszor olyan, hogy a helpdesk semmit nem tud, mindenesetre a Peng egy kínai női név, a Szlittle is valami kínai név. Ha mindez nem is hordoz ennél több információt.

Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

(#14046) aytukabozs válasza Kernel (#14045) üzenetére


aytukabozs
addikt

nem tudom mennyire gyakori név(?) ez az szlittle, de én egyszer vettem ebay-en tpu tokot egy szlittleping nevű eladótól...

Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa

(#14047) Hintalow válasza Kernel (#14045) üzenetére


Hintalow
senior tag

Ahogy írtam is, nekem az volt a furcsa, hogy a válasz alapján én azt szűröm le: megírták neki, hogy nem látnak semmit :F
Már az is elég furcsa, hogy nem látszanak sehol a tranzakciók (soha nem láttam még ilyet) de hogy a paypal support sem látja, az már elég gáznak hangzik.

[ Szerkesztve ]

Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.

(#14048) hzx0


hzx0
aktív tag

Egy kérdés. Tudom ez paypal topik de össze van kötve az ebay Resolution Center paypal al
Egy ebay-es vásárlás, megérkezett a termék de nem az amit rendeltem. Nem éri meg vissza küldeni ezért nyitottam egy caset ebay felületen. Partial refundba megegyeztünk az eladóval. Ma ezt kaptam:

We let the seller know the item wasn't as described. The seller offered you a partial refund of $13.00.
You can go to the Resolution Center to accept this offer. The seller will have 3 days to issue the refund. If you accept the offer, the case will be closed and you won't be eligible for an additional refund.

If you don't want to accept the seller's offer or if you have more questions, you can send the seller a message in the Resolution Center.

Refund information:
The seller offered a partial refund of $13.00.

Ezt most valahol el kellene fogadni? Nem találom sehol a lehetőséget ebay felületen. Még csak egyszer volt egy hasonló partial refund ügyem de az paypal felületen zajlott. Ott volt lehetőség elfogadni. Most Paypalon nem is látszik a case sem.
Ebay felületen ha bemegyek a Resolution Centerbe ezek a lehetőségek vannak amire lehet kattintani.

Send a message
Close the case
Escalate the case to eBay Customer Support

(#14049) w.miki


w.miki
veterán

Nemrég csatlakoztam a PayPal-hoz, és összekötöttem a Rafi-s bank-kártyámmal.
Azóta már 2x vont le 228 Ft-ot. Ezt minden hónapban megteszi, ez valami számlavezetési díj?
Vagy mi ez? Hogy lehetne kikerülni?

Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu

(#14050) .LnB


.LnB
titán

Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy ha el akarok valamit adni akkor előtte, hogy tudom igazolni a számlámat a vevő részére? Hogy kell azt csinálni? Sürgős lenne :U Előre is köszönöm!

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  PayPal (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.