Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9451) hombre[EU] válasza Wesder (#9450) üzenetére


hombre[EU]
veterán

elég lett volna annyi,hogy: nem is volt akkora hülyeség :D

nem csak az oxenfree-rōl van szó, most sem és a továbbiakban sem. hanem arról,hogy elkezdenek játszani a gamepass dealre...
ps-en sem fogynak az indiek (az pc és switch területe) csak ott 2x annyi hal van a vízben és már lehet megéri megpróbálni,idōt belerakni.

Life, Uh, Finds A Way

(#9452) ρσгτσ válasza hombre[EU] (#9449) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Tényleg nem szeretnék kötekedni, de Jez Corden Jeff Grubb klónja. :D Legjobb a WP hasonlat volt, amit nem is igazán értek. Mert ott konkrétan azt sem ismerték fel, hogy mire van igénye az embereknek. Egyáltalán nem is volt versenyképes.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#9453) hombre[EU] válasza ρσгτσ (#9452) üzenetére


hombre[EU]
veterán

a cikk nagyrésze,meg kb a vélemenyei azok sokszor nagyon offok :D de egy újságíró az iparon belül és ez nem az ō véleménye volt...ha csak nem pofátlanul hazudik arról,hogy beszélt fejlesztōkkel akkor tökmindegy mi a neve,hol dolgozik

Life, Uh, Finds A Way

(#9454) Moby válasza hombre[EU] (#9451) üzenetére


Moby
addikt

>hanem arról,hogy elkezdenek játszani a gamepass dealre...

Ez így, ahogy a cikk közelíti, eléggé ki van csavarva, és csak olyan kontextusban közelíti a kérdést, hogy a day1 gamepass bekerülés a deal. Nade ami nem készül el, az később sem fog belekerülni, és azért elég sok indiecucc landol(t) ilyen 5-7 hónapos késéssel, ami még biztos jó deal lehet nekik. Van egy fura, és torz elvárásrendszer a játékosok oldaláról, ami miatt sosem lesz elsőrendű pálya az indieknek a konzol, legalábbis a nagykonzolok nem. Ez nem annyira a üzleti modellek, vagy az előfizetések miatt van, hanem az agyrákos marketing miatt, amit a bamba tömeg mára betanult, és kívülről fúj, hogy nagygépre csak a firstparty exkluzívok jelentenek megvásárolandó minőséget. Az előző generációnak ebben komoly szerepe van. PC-n ez nincs jelen egyáltalán, illetve a fejlesztési és publikálási költségek egy kisstúdiónak nem összemérhetőek ezekkel.

(#9455) ρσгτσ válasza hombre[EU] (#9453) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Arra a kiemelt részre gondoltam, hogy ő ezzel meg azzal beszélt. Meg ő így és úgy tudja. Nagyon látszik rajta, hogy az utóbbi években mekkora hatással volt rá Grubb.

Ők nagyon sokszor tudni vélnek sok mindent. Legutóbb azt is, hogy a Baldur's Gate 3 PS exkluzív.

Nyilván nem azt mondom, hogy minden hülyeség, amit ír...mert egyébként érdemes őket meghalgatni, de nagyon sok ökörség jön tőlük, amit nem tudom honnan vesznek.

ZX Spectrum - Commodore 64

(#9456) hombre[EU] válasza Moby (#9454) üzenetére


hombre[EU]
veterán

persze,hogy a userek,mert ha jön egy indie state of play vagy id@xbox akkor mindenki köpködik vagy be sem kapcsolja. ezek után a ms/sony hülyék lennének e3 showcase-re vinni ezeket a játékokat

visszatérve a témához azért ez nem elképzelhetetlen. kiadod a játékot pc, android,ios, ps,nintendora és marad a gaming piac kb 1%, ami az xbox konzol. nem éri meg pókerezni egyet a microval? :D a gamepass $$ nagyon jó, már sokan elmondták. anélkül lehet 1000darabot sem passzolsz el

Life, Uh, Finds A Way

(#9457) Moby válasza hombre[EU] (#9456) üzenetére


Moby
addikt

De erről maga a gamepass tehet, nem a jelenlegi gyengélkedő xbox eladások, hiszen ettől még rengeteg a gép a usereknél az előző generációval együtt. Szépen rászoktatta az MS a vásárlókat, hogy ne vegyenek semmit, csak gamepasst. Bármit is hazudnak az gamepass eladásnövenő hatása című közönséges bullshitben. Ez tettenérhető mindenhol. Gyakorlatilag nincsenek lemezes xbox játékok a apróhirdetési oldalakon. Ami nem jön gamepassba azt addig skippelik, amíg meg nem történik.

(#9458) hombre[EU] válasza Moby (#9457) üzenetére


hombre[EU]
veterán

de elōtte sem vásárolták ezeket...vagy igen? most viszont gamepassbōl játszanak ezekkel az emberek.
szerintem a gamepass óta így global több bevétele lett az "indie halmaznak", mint a gp idōszak elōtt.

Life, Uh, Finds A Way

(#9459) Moby


Moby
addikt

Sosem volt elmondható, de az idő előrehaladtával egyre kevésbé látszik bármi reménye ennek a gamepass stratégiának a hosszú távú sikerére. Nekem nagyonjó persze, és amíg lehet kopasztom őket, de ez nem működik most sem, és egyre kevésbé nem. A cikk teljesen jól látja, hogy a vásárlók egyre kevesebb érdeklődést mutatnak az xbox iránt. Ehhez nem kellenek makro eladási adatok, elég itt a topikokban körülnézni. Ez a dolog nem működik. Nem azért nem működik mert nem jó a játékosoknak, hanem azért nem működik, mert szembemegy azokkal a trendekkel, amiket a náluk sikereresebbek építenek. Röviden a többségi elvásárokkal.

(#9460) Moby válasza hombre[EU] (#9458) üzenetére


Moby
addikt

Szerintem előtte vásárolták őket. Mennyi ideje fut az ID@Xbox program? 10 éve? Az is egy jó dolog, de a cikkel abban egyetértek a gamepass tökönrúgja a hagyományos üzleti modellt, alternatíva nélkül, tehát aki kimaradt belőle, annak annyi.

(#9461) hombre[EU] válasza Moby (#9459) üzenetére


hombre[EU]
veterán

azért nem működik, mert szembemegy azokkal a trendekkel, amiket a náluk sikereresebbek építenek

pontosan és ezt már évekkel ezelōtt látni lehetett,amikor ingyen adták az elōfizetést és nem volt boom. a játékosoknak nem kell 300cím és havi 15új játék. vesznek párat, amivel szeretnének játszani és kész.
a netflixes hasonlat nekem soha nem tetszett, mert ott hatalmas különbség volt a klasszikus tévézéshez képest (élmény,hatékonyság,szabadság)...ami itt nincs

Life, Uh, Finds A Way

(#9462) _drk válasza hombre[EU] (#9461) üzenetére


_drk
őstag

Még azzal is várjunk hogy a streaming mennyire sikeres...
Öntik bele a pénzt, egyre több van, de ez kb a netflixnek volt jó amíg egyedül volt.
Csak most a Netflix is attól szenved mint a GP, alig van nagyszabású project bele ami eladná.
10+1 semmilyen cím már nem lesz vonzó.

(#9463) Bad Pritt


Bad Pritt
nagyúr

'We're running at a f**king wall, and we're gonna crash'—CD Projekt's lead quest designer on big budget RPGs

Meghallgattam azt a kerekasztal beszélgetést is, baromi érdekes dolgokat mondanak a fejlesztők.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#9464) hombre[EU]


hombre[EU]
veterán

CIS 2023 3 órás indie showcase. minden platform jelen van, nézettség...~1.5K

Life, Uh, Finds A Way

(#9465) _drk válasza Bad Pritt (#9463) üzenetére


_drk
őstag

Nagyobb játékoknál visszább kéne venni. Lehet nem lesz olyan szép, de ha a játék jó akkor senkit nem érdekel.
Már az hülyeség volt hogy a tps-es w3 ra akartak fps játékot csinálni ami sokkal szebb nagyobb stb.
Simán csak ki kellett volna adni egy witcher4et, lehet nem volt jó a motor de már ismerték, ugyan abban a formulában tudtak volna vele dolgozni. 2020ben még mindenki boldog!

Jelenleg a játék ipar minden eddig megtanult dologgal szembe megy.
Pl most a Fable, 2-3 év után rá jöttek hogy az autóversenyes alap nem jó ow rpg-hez.
Ilyen váltásokat sehol nem lehet megcsinálni szerintem. Lehet van olyan cég ami sikeresen át áll valami más gyártásra lehet az fizikai vagy software-es termék, de szerintem rohadt ritka.

(#9466) l.skywalker válasza ρσгτσ (#9452) üzenetére


l.skywalker
félisten

Corden nem a Grubb vonalon lamentál. Grubb céltalanul, csak a saját reklámozása végett mond egyre több olyat, ami később nem valósul meg. Corden alkalmazott. Ott most az Xbox erőteljes kritizálása van fókuszban valami miatt. Gondolom valami nyomásgyakorlás, vagy valami nyilatkozatot akarnak kisajtolni. Mindenesetre sokkal inkább politikai, mint grubberes

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#9467) ρσгτσ válasza l.skywalker (#9466) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Jaj dehogynem. Évek óta nagy pajtások. Meg is látszik. Most a Mortal Kombat 12 kapcsán is nagyon egymásra találtak. Érdemes elolvasni (úgy általában) milyen kommenteket írkálnak meg mi megy a videós műsorban.

AB felvásárlás után is állandóan tudni véltek valamilyen új bizniszt. Azon röhögtem mit össze nem erőlködnek. Nem is tudom már ki írta akkor, hogy az AB bizniszről sem tudott senki semmit, utána meg jöttek a fals ezt hallottam, azt hallottam dolgok az új felvásárlásokról. Ami persze egyáltalán nem valósult meg.

Napi szinten lehetne megosztani Grubb, Corden, Schreier teóriákat. Nem azt mondom, hogy minden hülyeség. Mert amúgy tehetséges újságíró Corden is, de amikor jön a megalapozatlan állításaival meg az innen-onnan hallottam szövegekkel, azt érdemes fenntartásokkal kezelni.

Szerk.:
Ilyenekre is nagy szükség van.

Utána írta le Swen Vincke, hogy marhára nem erről van szó... Corden is sokszor csak a feszültséget csinálja.

Azért jó fotózni amit ír, mert időnként töröl néhányat, amikor kiderül, hogy óriási baromság. Ahogy ezt a fentit is.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#9468) Wesder válasza ρσгτσ (#9467) üzenetére


Wesder
félisten

Grubb most a Hi-Fi RUSH-sal gyújtotta magára a házat azzal hogy "azt hallotta" hogy bukta volt.

Kèsöbb Aaron Greenberg jelezte hogy ez nem igaz, bár neki azt se tudom elhinni, amit kèrdez.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#9469) ρσгτσ válasza Wesder (#9468) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Jah hallottam. Abban is benne volt Corden is. Vagyis természetesen neki hasonló véleményt kellett formálnia.

Szerk.:
Az a baj egyébként, hogy ott is törölgettek hozzászólásokat. Grubb is.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#9470) l.skywalker válasza ρσгτσ (#9467) üzenetére


l.skywalker
félisten

Nem azt írtam, hogy Corden valid dolgokat posztol. Hanem azt, hogy nála (és főleg Schreier-nél) sokkal inkább politikai indíttatású a dolog, mintsem sima újságírói (?) hajhász, önmarketing.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#9471) ρσгτσ válasza l.skywalker (#9470) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Azt írtad, hogy Corden alkalmazott és nyomásgyakorlás az oldal részéről. Ez a része oke, ezt elfogadom. Viszont Corden magától ír hülyeségeket. Meg elég sokszor van szimbiózisban Grubb -bal. Ezért írtam a fentieket.

Mondjuk az igaz, hogy Grubb csak egy van, és arra a szintre még senki nem jutott el. Szerencsére...Bár szerintem neki is csak az utóbbi években borult meg az agya.

ZX Spectrum - Commodore 64

(#9472) l.skywalker válasza ρσгτσ (#9471) üzenetére


l.skywalker
félisten

Corden alkalmazott.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#9473) ρσгτσ válasza l.skywalker (#9472) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Igen, ezt már leírtad egyszer. De továbbra sem áll szemben azzal, amit feljebb vagy korábban írtam. Meg az sem, hogy az oldal aktuálisan mit képvisel.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#9474) ρσгτσ


ρσгτσ
őstag

(#9475) zozika84 válasza ρσгτσ (#9474) üzenetére


zozika84
őstag

De legaláb nem unatkoznak ;]

PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405

(#9476) l.skywalker válasza ρσгτσ (#9473) üzenetére


l.skywalker
félisten

Szerimtem de. A WC véleményét képviseli. Ugyanezt csinálták a One megjelenésekor és a WP bezúzásakor. Egy vélemény oldalt képviselnek és emiatt akár képesek a megbízhatóságukat is kockára tenni. Ha nem megy át az ABK felvásárlás, akkor ezt fogják nyomni nagyon sokáig. Ha átmegy akkor nem, de köztudott, hogy baromi sokat kapnak az MS-től a háttérben. És amikor többet akarnak, jönnek ezzel a stílussal. Grubb ebben más. Mert ő egyedül ilyen hülye

[ Szerkesztve ]

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#9477) ρσгτσ válasza l.skywalker (#9476) üzenetére


ρσгτσ
őstag

"Indeed, I've been speaking to AA and indie developers over the past weeks who are still very skeptical of Xbox Game Pass, and the impact it's having on the platform."

Ez nem vélemény, hanem olyan állítás, ami tőle az utóbbi években megszokott, és már párszor befürdött vele. Én erről beszéltem feljebb. Amennyiben követted a két említett figurát az elmúlt években, te is láthatod mennyit változott. Teljesen függetlenül az online újságtól.

Arról nem beszélve, hogy hülyeségek is vannak a cikkben.

Nem arról volt szó, hogy az oldal aktuálisan mit képvisel. Amikor felszopó cikkeket csinálnak a Microsoft -nak az sem különb. Szimplán nem olyan hiteles személy, mint korábban volt, és ez nagyban összefügg az innen-onnan hallott információkkal.

Vagyis azzal, hogy ezekkel pont úgy égett be, mint Grubb. Többször vele együtt. Ezért hoztam feljebb is, meg már korábban is példákat.

Néha például Tom Warren sem sokkal jobb, ha elfogultságról van szó, de ő még mindig rangokkal feljebb áll a hitelességben.

Több olyan újságíró, szivárogtató van, akit szívesen követek. Sok közülük tényleg rendszeresen billen a kék, a zöld vagy a piros oldal felé. Ezzel nincs is gond, mert ha az ember tájékozódik össze tudja mozaikozni az dolgokat. Viszont az említett személy a bekamuzott állításaival sokkal többet árt, mint használ. Pont ugyanazt műveli Twitter -en, mint Grubb, és sajnos ez már a cikkeiben is megjelenik.

Én erre gondoltam.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#9478) l.skywalker válasza ρσгτσ (#9477) üzenetére


l.skywalker
félisten

Az én meglátásom pedig az, hogy ezeket azért irja ki, mert meg van mondva neki. Nem a "vélemény" szó a lényeg, hanem azok az összefüggő időszakok, amikor az MS közeli sajtó érdekes módon mindig egyszerre áll neki a semmiből szapulni a cég szolgáltatásait/termékeit. Most is ez van. Hirtelen az összes ilyen véleményvezérnél a Game Pass szar lett, gondolom nem kaptak annyi lóvét mint eddig. De ezek irányított dolgok, Jeff Grubb pedig irányíthatatlan. És én ebből indultam ki, hogy Corden nem egy Grubb féle, mert ő érdekből ír direkt olyat ami nem igaz. Míg Grubb azért mert simán hülye

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#9479) ρσгτσ válasza l.skywalker (#9478) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Igen, de én nem erről írtam. Vagy legalábbis nem ebben a kontextusban említem őket egy lapon.

Szerintem amúgy ez várható volt az elmúlt évek után. Meg azért is, mert több olyan cím van, amit nagyon várnak az emberek, de igazából semmit nem tudunk arról, hogy pontosan mikor érkeznek meg. Meg ha valamit tudunk is, akkor abban is kételkednek, illetve arra számítanak, hogy csúszni fog.

Most is például csúszásokat várnak egyes "szakértők".

Viszont a Mortal Kombat 12 -re én is kíváncsi leszek, mert Ed Boon már tavaly óta tesz kétértelmű célzásokat, de az nála megszokott, hogy nem teljesen százas. Mert amúgy én is azt gondolom, hogy idén egy bejelentés biztosan lesz.

Ezt csak megint a Corden-Grubb (...és sokan mások) téma miatt említem.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#9480) l.skywalker válasza ρσгτσ (#9479) üzenetére


l.skywalker
félisten

Jaaa, így már értelek. Ebből a szempontból eléggé elku#vult a gaming sajtó, meg úgy általában a játékokhoz kapcsolódó kommunikáció.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#9481) l.skywalker


l.skywalker
félisten

Na erre kíváncsi leszek miként csapódik le:

Az Everspace 2 Early Access statokat prezentálták és az egyik ponton szóba került a Game Pass PC megjelenés, mire azt mondták, hogy mikor megjelent a GP-ben, akkor emelkedtek az eladások:

Dave @ Reboot on Twitter: "He also said Game Pass (PC) was good and didn't effect sales, in fact they were HIGHER. This aligns with what Microsoft has said in the past but people want to tell you isn't true. https://t.co/n6QHEdYRMH" / Twitter

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#9482) ProEvoFan válasza l.skywalker (#9481) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Everspace 2
Mikor jön konzolokra?
Baromira tetszik amit eddig olvastam róla. Örülök hogy elhagyták a roguelike baromságot.

[ Szerkesztve ]

(#9483) oriic válasza ProEvoFan (#9482) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Nyáron, de nincs még pontos dátum.

Live-Die-Respawn

(#9484) pzstm


pzstm
titán

AMD announces Ryzen Z1 and Z1 Extreme chips for handheld gaming PCs. The Ryzen Z1 Extreme has 8.6 teraflops of performance.

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#9485) tboy93 válasza opr (#9417) üzenetére


tboy93
nagyúr

Múltkor próbáltam amúgy a PS VR2-t, nekem eléggé bejött :D [link]

(#9486) Moby válasza tboy93 (#9485) üzenetére


Moby
addikt

Irigyellek érte :D Két hete nem tudom rávenni magam, hogy a fejemrehúzzam. Egyrészt nem kívánom a kényelmetlenségét, másrészt marhára nincs miért.

(#9487) hombre[EU] válasza Moby (#9486) üzenetére


hombre[EU]
veterán

elég lassan jönnek a játékok, még egy beat saber dátum sincs. mondjuk ōszig nekem ráér,mert most kijön a zelda akkor fél évig máshoz hozzá sem nyúlok :D

Life, Uh, Finds A Way

(#9488) ρσгτσ


ρσгτσ
őstag

Asus ROG Ally hands-on: Windows but tiny

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#9489) hombre[EU] válasza ρσгτσ (#9488) üzenetére


hombre[EU]
veterán

30-120hz vrr tök jó...de oled helyett ips lcd??? spóroltak 5dollárt

Life, Uh, Finds A Way

(#9490) ρσгτσ


ρσгτσ
őstag

Immortals of Aveum gépigény, ami jön ugye konzolokra is. Xbox adatlap szerint lesz 60 FPS (is?).

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#9491) Bad Pritt válasza ρσгτσ (#9490) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Mondjuk az átlag 60fps gépigényhez kiadhatnának egy gameplay trailert, ami ezt be is mutatja. :D

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#9492) ρσгτσ válasza Bad Pritt (#9491) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Közben hozzáírtam, hogy az Xbox adatlapon 60 FPS -t írnak. Azért kíváncsi leszek erre konzolon. Már ha igaz lesz...

Szerk.:
Gondolom 2 mód lesz legalább (4K -t is írnak), de kíváncsi vagyok milyen áron lesz 60 FPS.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#9493) oriic válasza Bad Pritt (#9491) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Aztat mondod, hogy a legutóbbi videó nem 60FPS volt? :DDD

Live-Die-Respawn

(#9494) ρσгτσ válasza oriic (#9493) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Jah amúgy igen. :D Közben én is rájöttem mire gondolt.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#9495) Wesder


Wesder
félisten

Xbox Results for Microsoft FY23 Q3

• Gaming Revenue declined 4%
• Content and Services Grew by 3% Driven by Growth in Game Pass Subscribers
• Hardware Revenue Declined 30%

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#9496) Bad Pritt válasza oriic (#9493) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Ha az összes frame-et összeadom, amit láttunk, akkor kijön végülis. :D A legutóbbi két videó szerintem katasztrofális volt, nagyon nem mutogatnám, ha az én termékem lenne. Most benyögik ezt az RTX 2080 Super gépigényt 1080p low-medhez... ROFL kategória.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#9497) opr válasza ρσгτσ (#9490) üzenetére


opr
veterán

2080 Super meg R7 3700X mint minimum gepigeny FHD@60fps mid-low-hoz?
3080Ti meg 1440p@60 med-high, nem high vagy ultra vagy ilyesmi? WTF?!
Hat hulyek ezek?! :Y

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#9498) opr válasza Wesder (#9495) üzenetére


opr
veterán

Oucs. Ezek nem tul szep szamok. :(

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#9499) Wesder válasza opr (#9498) üzenetére


Wesder
félisten

Össz revenueben elvileg 2nd best ever Q3-ra, mondjuk nem nèztem utána hogy igaz-e. Èn nem aggódok. Ha a MS kèpes beletolni az Xboxba ~80mrd dollárt, akkor az biztos hogy egy darabig mèg velünk marad.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#9500) negyven2


negyven2
veterán

Microsoft preparing to close Activision deal despite FTC suit

“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.