Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Cyberpunk 2077 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu


__________________________________________________________
*A Topicban működik a Spoiler TAG (SP), legyetek szíves használni!*
[Cyberpunk 2077 screenshot & érdekességek topic]
________________________________________
Magyar Discord Szerver

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14451) CPT.Pirk válasza proci985 (#14448) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Hmm, igaz. Úgy akartam írni, hogy nálam, mert olyan helyeken néztem az FPS változását, ahol nem az emberek jelentették a kihívást, hanem a nagy távolság meg az épületek.

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#14452) gyantaszuz válasza Vesa (#14446) üzenetére


gyantaszuz
tag

Ezen lehetne vitatkozni, mert szerintem meg pont a "felületes szemlélő" mondja, hogy nem csalódás, hiszen a játék jelentős részét kivágták. És ez csak a lila köd után lesz szembetűnő. Az első néhány órában én is odáig voltam meg vissza, de már látom, hogy full üres a világ a küldetéseken kívül. Szerencsére régóta fáj a fogam egy jó deus exre, és ezt az igényem kielégíti.
Egyébként teljesen jogos, hogy a GTA-hoz hasonlítja mindenki, hiszen open world sztenderdet állított fel a játék, és a cp is ezt reklámozta nyíltan (New generation of open world games).
El kell fogadni, hogy nem mindenkinek üti meg a szintet, szó sincs "felületes szemlélőröl".

Az egyik lista a sok közül a kivágott tartalmakról:
[link]

(#14453) proci985 válasza CPT.Pirk (#14451) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

persze, ha mondjuk felmesz nezni a kilatast a gatrol este ugy GPU limit lesz.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#14454) Cthulhu Dawn válasza donki (#14447) üzenetére


Cthulhu Dawn
őstag

Valoszinuleg az lesz. Kiserletezgettem meg egy kicsit es eszrevettem, hogy kulon eletbe kezdett az emlitett 2 fegyver dps teren, kb 8/10 alkalommal a helytelen erteket mutatja, aztan van hogy random mar a helyeset, de harc kozben ugyanannyira hatasosak, mint elotte.

"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy

(#14455) Jinxb1rd válasza zkxdn (#14449) üzenetére


Jinxb1rd
addikt

Valamiért nagyon félnek az emberek ettől a HPET dologtól. Egyik haverom se kapcsolta be. Nem tudom a szolgáltatás megnevezése miatt vagy mitől. Lehet nem kellett volna a BIOS-t megemlítenem még hozzá :)

We are only Stardust...

(#14456) MikeWazowski válasza Roland861010 (#14450) üzenetére


MikeWazowski
addikt

Milyet vettél?

A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.

(#14457) Jinxb1rd válasza gyantaszuz (#14452) üzenetére


Jinxb1rd
addikt

Szerintem csak azok csalódtak, akik túlzásba estek a jatékkal kapcsolatban, könyveket olvasgattak, elősztorikat, már előre KITERVEZTÉK hogyan fognak játszani a játékkal ami KI SE JÖTT. No offense, de ez elég nevetséges.

Én tudtam hogy fel van hypolva és biztos nem lesz olyan, ahogy leírták. Konkrétan nem is gondoltam, hogy jó játék lesz, nem voltak elvárásaim. és tessék. nekem bejön.

Én nagyon élem. kb olyan érzésre, mint anno a Morrowind volt mikor kijött. Az se igazán futott el a gépeken, viszont gyönyörű volt, fantasztikus világgal.

[ Szerkesztve ]

We are only Stardust...

(#14458) zkxdn válasza gyantaszuz (#14452) üzenetére


zkxdn
őstag

Sok dolguk van az tuti, szerintem ugyanúgy lesz pár feature (mint a W3ban) amit beleraknak az ingyenes DLCkben vagy a fizetős expansion-ökben.

[ Szerkesztve ]

(#14459) Vesa válasza gyantaszuz (#14452) üzenetére


Vesa
Topikgazda

Persze, a CP is OW játék, ugyanakkor egyben -és főleg-, RPG is, a GTA pedig nem az. Tehát az OW hiányosságait bőven pótolja a rengeteg egyéb lehetőség és tartalom. Tulajdonképpen nem is igazán értem ezt a GTA dolgot, hiszen bár abban van pár fun opció a map-en, de ezek max. 2-3 alkalommal érdekesek, aztán negyedszerre már minek menjek ismét fodrászhoz, darts-ozni, vagy a többi? CP-ben annak ellenére több értelmét látom pl. a ruháknak, hogy nem TPS, mert vannak statjaik, így lehet velük agyalni, hogy mit, hova, mikor pakoljon az ember. GTA-ban ez csak dísz, eleinte fun, aztán hamar rájön az ember, hogy minek aggason rá megint valamit, ha a látványon kívül semmi értelme nincs. Sokkal nagyobb élmény -számomra legalább is-, amit a CP nyújt, ez a rengeteg küldetés, amiből süt a gondosság, a tervezettség, hogy nem egy generátorral készültek, hogy eddig még nem volt két egyforma sem. Emellé ott a hatalams háttérvilág, annyi olvasnivaló, hogy alig győzöm, de ez mind hiányzik a GTA-ból.

Tudom, hogy sokminden kimaradt, de emiatt nem aggódom. Ismerve a CDPR-t, várható, hogy az elkövetkező hónapokban pótolják ezeket, akár DLC formában. A potenciál hatalmas a játékban, és nincs okom kételkedni abban, hogy ne élnének vele.

[ Szerkesztve ]

A tudomány a valóság költészete!

(#14460) gyantaszuz válasza Jinxb1rd (#14457) üzenetére


gyantaszuz
tag

Nem tudom, rám nem teljesen igazak a fentiek (kivéve, hogy gyrekkorom meghatározó zsánere volt a cyberpunk és jelentős mennyiségű novellát olvastam a témában). De nem tervezgettem meg semmi ilyesmi. Viszont el*sztam, hogy az utolsó 2-3 hétben felültem arra a bizonyos vonatra. :D
A bugokat is el tudtam fogadni, mivel tudom, hogy nem létezik hibamentes szoftver. Ami viszont felhúzott, hogy jelentős tartalmat kivágtak és mire ez leesett, már esélyem nem volt refundolni (bár már kezdett kilógni a lóláb a corpo életútban, mikor egyszercsak vége szakadt a történetnek). Na de ez van, nem halok bele az árába, csak hát ne kamuztak volna. :)

#14459 Vesa
Jogos, csak legalább adták volna meg a lehetőséget az ilyen apróságokra. Az emberek elvárták, mert rpg immersion meg minden. Meg amúgy kicsit kiaknázatlannak érzem a karakterformálás lehetőségét játék közben. Eléggé beleillene a világba. De ez csak egy dolog a sok közül.
Ja és nincs gwent. :D

[ Szerkesztve ]

(#14461) Rison77


Rison77
senior tag

47 óra játékidő, sztori 20%-on, és már most elértem a max lvl 50 utcai hírnevet :DDD , és még nem látom a mellék küldetések végét. Valahogy itt jobban élvezem mint ahogy az Odyssey-ben , ahol ott is rogyásig volt minden sarkon. Rámentem az inteligencia/hackelésre, nagyon op, ahogy gyakorlatilag fegyvert nem használok, égés/fertőzés spread-el kiírtok bármit 2 gombnyomásból. :DDD Mondjuk az első fejvadászos küldetésnél, jöttem rá, hogy ezek közül egyik se halálos hiába fekszik meg tőle az enemy :C Szóval buktam egy kis mennyiségű bounty-t, mert nem csaptam még rájuk 1-et. Eddig szerencsére orbitális buggal nem futottam össze, max pár itemet nem tudtam felszedni mert a textúra alá esett. Illetve ami kicsit tényleg szemet zavaró, a vidéki közlekedés. A távolból látod, hogy egymás után mennek az autók szorosan, de csak egy bizonyos pontig, ahol eltűnnek. :D Ugyanitt a másik sávon visszafele pedig megjelennek. Persze csak ezt is akkor vettem észre amikor rájuk zoomoltam. Viszont ha elkezdesz feléjük menni szépen fokozatosan eltűnik az animáció, és a tömeges autók helyett megjelennek elvétve 1-2 valódi autók.

(#14462) Madwe válasza gyantaszuz (#14452) üzenetére


Madwe
nagyúr

Attól függ ki mit keres egy ow játékban s mi zavarka benne...

Speciel én a tiőikus ow játékokat nem szeretem, mert a gameplay, küldetések java unalmas a legtübbnél (vannak kivételek) . Ami tetszik bennük h a magam útját járhatom be h mikor mivel haladjak, mire van szükségem stb.

Namost innen názve nekem igenis azokban a dplgpkkban kifejezetten erős s előrelépés a cp amiket szeretek s azokban javít amik zavarnak. Mert én ezt keresem ow játékokban - egy gtaban se szoltam leállni csak úgy öldökölni utcán pl, vagy bűr,i egyebet csinálni a küldetéseken túl.

(#14463) Mr.Csizmás


Mr.Csizmás
félisten

van olyan hack skill, vagy nonlethal irány, hogy ne öljünk egyáltalán, csak ha kifejezetten az a cél?

[ Szerkesztve ]

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#14464) Vesa válasza gyantaszuz (#14460) üzenetére


Vesa
Topikgazda

A komunikációval voltak gondok, ez nem vitás.
Én úgy állok hozzá, hogy a pénzemért bőven megkaptam azt a tartalmat, amit vártam (feltéve, ha a hibákat javítják, mert tény, hogy sok van). 50óra felé haladok, a végét olyan 150-re saccolom. 60 dollárért ez nekem megérte.

És reménykedem abban, hogy idővel jönnek a DLC-k,lehetőleg sokan! :D

A tudomány a valóság költészete!

(#14465) Chris1983107 válasza Pityu. (#14312) üzenetére


Chris1983107
tag

60 ezer Ft-os fejhallgatómat majdnem RMA-ztattam a játék miatt. Órákig teszteltem zenével, más játékokkal mert azt hittem tönkrement. :D Nem, csak a CP-ben van ez, sőt nálam volt olyan hogy ledobtam a fülest fejemről, mert olyanokat serceg robbanáskor, mintha tönkrement volna a basszus vezérlő. Mivel azonban csak a CP-nél van ez, így betudtam ezt is egy bug-nak.

(#14466) Vesa válasza Mr.Csizmás (#14463) üzenetére


Vesa
Topikgazda

Rá lehet menni a lopakodás/hack/intelligencia vonalra, akkor nagyon sok dolgot meg tudsz oldani rambozás nélkül. Más kérdés, hogy néha lesznek azért olyan helyzetek, ahol ez nem biztos, hogy működni fog, de elenyésző. Ami engem itt kicsit zavar, hogy az AI nagyon fapados ebből a szempontból, tehát ha meglátnak, akkor annyi, jön rád az összes NPC azonnal. Erre már láttunk összetettebb megoldást máshol, de talán majd ezt is javítják még. Én is így játszom főleg, lopakodva, hackelve és nagyon élvezetes!

[ Szerkesztve ]

A tudomány a valóság költészete!

(#14467) proci985 válasza gyantaszuz (#14460) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

jatsz vele tovabb. nagyon sokmindent kivagtak, de igy is eszmeletlen mennyisegu content van benne.

tenyleg, szo szerint szurrealis, hogy milyen featurek vannak egy hatalmas open world jatekban, amiket vegul hasznal kb 5-20 percig. gondolok itt olyanokra, mint az 5 percig hasznalt hovertank, az antigravitacios jelenet, a lemodellezett urallomas amit nem is biztos, hogy lat az ember, a komplett viz alatti resz es uszas, a meditacio, az AI ami kepes uldozni es ezt a featuret kemeny 5 percig hasznalja is a jatek, a Lizzy fele sztoriline inspiracioja ami elvileg a reklamokon fel kene hogy tunjon, az Arasaka mansion ami csak ugy van mellekkuldetes nelkul. hogy nem lehet hazat venni, ja varj, csak igy is legalabb ot apartman van lemodellezve ami hazkent funkcional. az auto customizacio, ami ugyan implementalva van, csak interface nincs meg hozza. a karakter customizacio amibe kesobb nem lehet belenyulni, kiveve hogy van egy egesz jelenet a tetovaloszalonban, szoval valamit megiscsak lemodelleztek belole.

konkretan a jatek ala van tolva egy eszmeletlenul komplex fizikai engine. meg egy AI aminek kb a featurejai fele ki van kapcsolva.

ugy, hogy van nemi fejlesztoi hatterem es valami fogalmam sw game devrol is van, teljesen szurrealis, hogy ez igy hogy jott ki. es tippre csomo olyan feature van, amik mar felkeszen most is benne vannak a jatekban, csak vagy game design miatt nem mukodtek, vagy bugzottak es egyelore ki vannak kapcsolva. viszont innentol egyszeru lesz oket visszarakni DLCkre. szoval en latok potencialt.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#14468) CPT.Pirk válasza Chris1983107 (#14465) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Mindkét gépen csinálja a játék ezt, ahol játszom vele. Nem is kell hozzá fejhallgató, simán hangfallal hallgatva is feltűnő. Remélem javítják, mert itt-ott illúzió romboló. Ha tippelnem kellene, olyan, mintha a szálkezelésben időnként nem kapná meg a neki kellő cpu időt a hangért felelős processz.

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#14469) gyantaszuz válasza Madwe (#14462) üzenetére


gyantaszuz
tag

Igen, ezért is írtam korábban, hogy kár egymás torkának esni, hiszen nem vagyunk egyformák. Viszont eléggé ment/megy a topikban a saját vélemény egymásra erőltetése.

És igen, a küldetések nekem is adják, viszont sokszor felszínesek és nem érzem, hogy borzasztóan nagy kihatása lenne a választásaimnak a történetre.
például:
A Passió küldetésben elküldtem a fenébe a BD-s csajt, erre másnap hív, hogy ugyancsak menjek már vissza beszélni a fickóval, akit szintén elküldtem a halál ...ba.
Vagy mikor az Arasaka telepre kell bemenni, direkt lopakodva mentem, de a végén megtaláltak 1 testet, ennek semmi következménye nem lett, pedig pont azt vártam volna, hogy megtalálják a hekket vagy valami.
Na de ezektől eltekintve jók a küldetések, meg szeretek benne vezetni. :)
Viszont ezt nem tudom hova tenni.
:D

#14467 proci985
Már majdnem végigértem a fő szálon. ~50 óra után írtam le a véleményem.
SW development területen dolgozom (igaz web), talán ezért tűntek fel és zavartak ennyire a bugok. :D

[ Szerkesztve ]

(#14470) proci985 válasza CPT.Pirk (#14468) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

fura, nalam minden rendben van es egy Xonar One + Fidelio X3 lanccal. hallanam, ha baj lenne.

viszont en 16 szalon vagyok es SSDrol fut a jatek.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#14471) Mr.Csizmás válasza Vesa (#14466) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

bevallom, eddig kölcsönzőivel próbálgattam a futást, direkt angolon hagytam és a loret nem olvastam direkt, amíg az alza méltóztatott kiszámlázni rendesen a preorder példányomat :U , csak szöget ütött a fejembe, hogyha már többen a Dishonored-hez hasonlították, akkor itt is lehetne-e olyan, hogy végigvinni ölés nélkül. (az észrevétlen ghost achit nem mondanám, ahhoz túl népes)

[ Szerkesztve ]

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#14472) Vesa válasza gyantaszuz (#14469) üzenetére


Vesa
Topikgazda

Ez a töltelék NPC AI hibája, ez a rész érzésem szerint egyáltalán nincs kész. A forgalom AI is minimum furcsa. Engem nem zavar, már megszoktam, ezt nem tartom fontosnak. Elvárható lenne, hogy szépen kikerüljék az autót, de inkább ezzel legyen gond, mint a tartalommal, ami a játék lényegét és értelmét képezi. Az ilyen bugok javíthatók.

[ Szerkesztve ]

A tudomány a valóság költészete!

(#14473) WATERDACA


WATERDACA
őstag

Ami még nagyon zavar, hasonlóan az idegesítő dashez (szerencsére moddal sikerült kiszedni hogy ne mozgáshoz legyen kötve).

A futás is elég idegesítő lett. Van ugye az amit folyamatosan kell nyomni és van a nyomógombos. Na most inkább nyomógombosat használom, mert pl. lerohad az ujjam, másrészt pedig a futás + crouch + időlassítós kombó elég nehéz nyomva tartva.

De ezt is úgy csinálták meg hogy az 1 gombnyomásos futásnál ha be akarom fejezni a futást akkor hirtelen meg kell állnom és nem lehet megnyomni újra a futás gombot hogy befejezze a futást.
Ez annyira idegesítő komolyan, 10 éves játékokban ez már működött jól pl. Skyrim.

Néha úgy érzem fogyatékosok fejlesztették ezt a játék. A gombkiosztás borzalmas lett. :(

[ Szerkesztve ]

u wanted, i got it \o/

(#14474) Plazmacucci válasza Jinxb1rd (#14457) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Szerintem azok csalódtak akik azt hitték, hogy az rpg-ség nem merül ki abban, hogy talent pontokat osztogathatsz. A döntéseknek és párbeszédeknek nem sok kihatásuk van a lineáris sztorira. De cáfoljatok meg ha ez sem igaz.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#14475) Vesa válasza Mr.Csizmás (#14471) üzenetére


Vesa
Topikgazda

Messze nem értem még a végére, de nem vagyok benne biztos, hogy full ölés nélkül végig lehet vinni. Nagyon kevés öléssel viszont bizonyosan, én minden feladatnak így megyek neki. A hack viszont kell hozzá, mert nagyon sokszor csak úgy lehet leszedni őket, ha elcsalod valahova, ahol nem látják a többiek és el lehet intézni csendben. Pont ez tetszik benne, mert agyalni kell rajta, hogy kit, mivel, hogyan intézek el.

[ Szerkesztve ]

A tudomány a valóság költészete!

(#14476) D1Rect válasza Mr.Csizmás (#14471) üzenetére


D1Rect
félisten

Jövőre megmondom. :DDD
Ismerkedős végigjátszásra valahogy egyszerűbbnek tűnt ólmot vágni a problémához, mint lopakodni és jófejkedni.

"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."

(#14477) CPT.Pirk válasza proci985 (#14470) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

A CPU patch óta mondjuk nem néztem, hogy változott-e a helyzet. A "fő" gépemben Xonar hangkari van és SSD-ről megy a játék, 3600X ryzen mellett. A másik gépben meg egy régi Audigy van, mindkét gép 1-1 tisztességes sztereó erősítőre és hangfalpárra van kötve.

Mondjuk nem zavaró és nem is állandónak jelentkező probléma, de attól még van. Linuxos Proton reportokban is sokan panaszkodnak audió gondokra, feltételezem h. van összefüggés. Ezt mondjuk még nem sikerült kipróbálnom, mert nálam egyik gépemen sem sikerült Linux alatt elindítani, pedig erősen próbáltam és másoknál az én rendszeremmel ment is...

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#14478) WATERDACA válasza Plazmacucci (#14474) üzenetére


WATERDACA
őstag

Ez nem feltétlenül igaz, sőt. Nem akarok spoilerezni, így inkább úgy írom, hogy néha meglepődtem a dolgok sorozatán.

Másrészről, ha jól tudom 5-6 befejezés is van, tehát nem mindegy, mit hogy csinálsz.

u wanted, i got it \o/

(#14479) Jinxb1rd válasza Plazmacucci (#14474) üzenetére


Jinxb1rd
addikt

A Walking Dead-et is sokan szeretik, pedig ott se nagyon térünk el a fő sztoritól. Ezért nem értem, hogy itt mi a probléma. :D

- - - - -

Még csak tegnap jutottam el az Afterlife-ba, a 3. selfie-ig.

[ Szerkesztve ]

We are only Stardust...

(#14480) Vesa válasza Plazmacucci (#14474) üzenetére


Vesa
Topikgazda

Melléküldiknél is előfordul, hogy egy korábbi döntés kihatással van egy másik eseményre.

A tudomány a valóság költészete!

(#14481) donki válasza Cthulhu Dawn (#14454) üzenetére


donki
aktív tag

Korábban már irtam, hogy a dps érték eleve átgondolatlanul van számitva. Belekalkulálják a crit % és crit dam értéket is, de csak a fegyverét. Értelemszerűen ha 0 crit% és 200% crit damage bónuszt ad a fegyver, akkor ezt 0 súllyal kalkulálják bele, és egy ennél sokkal rosszabb fegyverre esetleg viszont magasabb dps-t jelenit meg.

(#14482) WATERDACA válasza donki (#14481) üzenetére


WATERDACA
őstag

Ezt rosszul tudod. A DPS-ben nincsenek beleszámítva az extra bónusz sebzések. Ergo ha van egy 180 dps-es pisztolyom, és ha stealthbe 1000 dps-t adok fejbe, akkor mi a helyzet?

Dps miatt venni fegyvert, váltani nem érdemes, meg kell nézni a slotjait, bónusz stb.

[ Szerkesztve ]

u wanted, i got it \o/

(#14483) Madwe válasza WATERDACA (#14478) üzenetére


Madwe
nagyúr

A fő sztori szempontjából tök mindegy mit hogy csinálsz, a befejezések egyetlen egy párbeszédre adott válaszodtól függenek - bizonyos opció csak akkor lesz ha bizonyos mellékküldetéseket is megcsináltál. Ez nagyon gagyi
ugyanakkor rengeteg helyen nem csak attól függ hogy hogy alakul a sztori, párbeszéd hogy miket választottál hanem bizony az is befolyásolja hogy milyen sorrendben haladtál dolgokkal! Ha x mellékküldetés után csinálod y-t akkor máshogy alakulnak a dolgok mintha y-al kezdted volna s x-et csinálod. Ez tök jó, erre jobban rámehettek volna. Viszont a fősodoer meg eléggé egy meder...

(#14484) Triathlete


Triathlete
senior tag

Drónokat, robotokat szétszedni amiket lelőttem, hogyan lehetséges? Az ikon ott van, hogy valamit tartalmaznak, de nem jeleníti meg ha közel vagyok, illetve az 'F' gombra sem történik semmi. Próbáltam a "mechfosztogató" perket felvenni, de azzal sem működött. Technikai adottság 9-esen van. Van valami kritérium még? Köszi előre is!

KovacsK85 / Kovács Krisztián

(#14485) D1Rect válasza Triathlete (#14484) üzenetére


D1Rect
félisten

Néha bugos a cuccok felszedése, lehet te éppen drónnál futottál bele.

"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."

(#14486) Plazmacucci válasza Vesa (#14480) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Én Bethesda fan vagyok, nekem az az rpg amiben van 5 frakció és bármelyiket választva kiírthatod a többit :DDD

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#14487) Mopar426 válasza Triathlete (#14484) üzenetére


Mopar426
tag

Pont ezt akartam megkérdezni én is. Robotoktól elveszem a cuccokat, de szétszedni magát a robotot nem sikerül. Vagy mi gondoljuk túl?

Hope for the best, plan for the worst!

(#14488) gyantaszuz válasza Mopar426 (#14487) üzenetére


gyantaszuz
tag

Van robot szétszedésre valami perk, annak van valami értelme?
Szomorú történet:
Delamain-es side questek végén, 2 piros lootom is a levegőben maradt. :D

(#14489) Mopar426 válasza gyantaszuz (#14488) üzenetére


Mopar426
tag

Igen van. Van is rajta pontom. Melóban vagyok. Nem emlékszem mi a pontos leírása. Viszont lehet csak figyelmetlen vagyok, és mikor felveszem a robotoktól a cuccokat mellette alkatrészt is kapok esetleg. Jó kérdés. Este jobban ráfekszek.

Hope for the best, plan for the worst!

(#14490) andor80 válasza Triathlete (#14484) üzenetére


andor80
senior tag

perk kell hozzá pedig

Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!

(#14491) andor80 válasza gyantaszuz (#14488) üzenetére


andor80
senior tag

Nekem több is. ott lebegnek.Sok még a bug. 1-05 jöhetne

[ Szerkesztve ]

Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!

(#14492) zkxdn válasza Jinxb1rd (#14455) üzenetére


zkxdn
őstag

Én csak azért kérdeztem mert fogalmam sincs róla miaz :DDD

(#14493) zkxdn válasza andor80 (#14491) üzenetére


zkxdn
őstag

Héten jön elvileg. Legalábbis hétfőn azt mondták 7 napon belül.

(#14494) donki válasza gyantaszuz (#14488) üzenetére


donki
aktív tag

Szinte biztos, hogy legendary crafting component volt. :) Nekem is maradt a levegőben, de vagy kettőt lehalásztam és az az volt.

[ Szerkesztve ]

(#14495) donki válasza WATERDACA (#14482) üzenetére


donki
aktív tag

Ezt onnan tudom, hogy feltételezéssel éltem és ellenőrzés gyanánt utána számoltam néhány fegyvere esetében. Amelyik fegyvernek van crit% és crit dam, annak magasabb a dps-e. Ha csak egyik vagy másik, annak az alap dps-t jelzi ki.

(#14496) WATERDACA válasza donki (#14495) üzenetére


WATERDACA
őstag

(#14497) Chris1983107


Chris1983107
tag

Sziasztok!

Tudom ez első sorban nem technikai topikja a CP-nek, de hátha valaki tud valami okosat mondani, vagy találkozott már a jelenséggel. Szóval az miért lehet, hogy a jelenetek között, főleg amikor új feladat jön és cserélődik a felirat (mármint, hogy mi a feladat), szóval az ilyen átvezetéseknél (ingame) akkor "csuklik" egyet a game, pici microstutter, frame drop lesz. Szóval nem akció közben, fény és füst közepette (nyilván az alap ;] ) hanem amikor csak szimplán új feladat lesz. Mondjuk vége a questnek, sétálok, megjelenik a felirat és egy kis stutter, framedrop. A játék nvme SSD-n van, szóval nem hiszem, hogy a töltés miatt van. Esetleg másnál is van ilyen? Vagy ez egyedi? Kikapcsoltam V-Syncet, G-syncet, de akkor is előfordul.

(#14498) headhunter86


headhunter86
senior tag

Cyberpunk's Handicapped AI
:D

Galaxy A52 | Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar | PlayStation 5

(#14499) batai15


batai15
félisten

A satori katanat már ha nem vettem fel a main küldetés közben a toronyban akkor nem is lehet meg szerezni utána ?

(#14500) rasotamas


rasotamas
veterán

Nem lehet letölteni az installert kód nélkül? Már a postásnál van :D

https://tinyurl.com/rasoapro

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Cyberpunk 2077 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.