Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Cyberpunk 2077 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu


__________________________________________________________
*A Topicban működik a Spoiler TAG (SP), legyetek szíves használni!*
[Cyberpunk 2077 screenshot & érdekességek topic]
________________________________________
Magyar Discord Szerver

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13851) MikeWazowski


MikeWazowski
veterán

HELP.
Garry-nél, a prófétánál mit kell csinálni? Az összes válaszra nyomtam már...

A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.

(#13852) Maxxy10 válasza nanorambo (#13847) üzenetére


Maxxy10
addikt

Én is így látom :K amikor lopakodni kell akkor az baromi izgalmas tud lenni. Főleg amikor a küldésben külön részletezik, hogy észrevétlenül csináld végig. Ma volt egy ilyen küldetés megcsináltam, erre jött a válasz, hogy kapok bónusz pénzt erre add nekem valamk 300 valamennyit :(((

(#13853) tomazin


tomazin
veterán

Ha esetleg valaki szeretné egész a prologue után megszerezni a legendary mantis bladet (ingyen)
Itt a link, ez alapján kb 3perc alatt megvolt.

(#13854) Fitzgerald


Fitzgerald
veterán

Majdnem kereken 10 óra alatt értem a prologue végére.
Azt a rohadt, nem hittem volna, hogy Dex és Jackie ennyivel el lesznek intézve, az előzetesek alapján azt gondoltam, hogy kiemelt karakter lesz mind a kettő. Persze eszembe jutott, hogy ha mondjuk a stealth megoldást választom, akkor lehet mindketten életben maradnak, vagy nincs igazam?

(#13855) Rony949 válasza Fitzgerald (#13854) üzenetére


Rony949
őstag

Honnan tudjátok hogy a prológussal végeztetek? A játék kiírja?

Mert én pl. 16 óra alatt még Keanu-val sem találkoztam.

(#13856) stad10 válasza MikeWazowski (#13851) üzenetére


stad10
csendes tag

Én amikor harmadszorra odamentem, akkor a prédikálása közben két bandatag ott volt és beszóltak neki(fejük fölött mondtak valamit, véletlen vettem észre), aztán elintéztem őket, és utána jött egy küldetés tőle.

[ Szerkesztve ]

(#13857) stad10 válasza Rony949 (#13855) üzenetére


stad10
csendes tag

Igen, bejön a Cyberpunk 2077 felirat.

(#13858) SenorGrande válasza VikMorroHun (#13822) üzenetére


SenorGrande
senior tag

#13831 Evil Snowman:
Előkerült az a küldetés, én is várom, hogy szóljanak. (Előreállítottam 4 nappal a gépem óráját, de nem lett kész; nem valós idő triggereli azt a küldetést.)
Igen, a csomagtartóba tettem, de nincs a szoba tárolójában; a vásárolt új autónak pedig nem volt aktív a tárolója, csak kinyitni-becsukni tudtam a csomagtartót.
Kíváncsi vagyok mi lesz, ha visszakapom az autót.
Lehet bug? Elég sokkal találkozom. :(((

#13853 tomazin :
Nem túl OP?

[ Szerkesztve ]

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)

(#13859) BusinessGuy


BusinessGuy
őstag

Jó látni hogy végre nem arról szól a topik hogy bugok, optimalizálatlanság, szar. Napok óta inkább ritkán nézek fel a netre mert amit a gamer világ művel ezzel a játékkal különböző csatornákon az már mindenről szól csak nem a játékok imádatáról. Sokan külön csatornákon direkt bugokat hajkurászva videóösszeállításokba gyűjtve mocskolják a játékot ahelyett hogy élveznék és játszanának, vagy épp agyatlanul a GTA-val mérik össze miközben teljesen más a két játék fő mozgatórésze, még többen sajnos ezek alapján ítélik meg a játékot, holott mostanra a cucc messze nem olyan problémás és bugos mint megjelenéskor volt. Szomorú.

22 óra 36 percem van a játékban ez idáig nehezen tudnék felsorolni 10 olyan hibát ami látványosabb vagy zavaróbb lett volna, nyilván nem hibátlan a stuff, az AI is suta, mégis annyira brutális a város felépítése és az a maximalista pályatervezés ahogyan a helyszínek a szobák kinéznek hogy sokszor csak nézegetem a falakat, az embereket az utcákon, az épületeket. Zseniális!

Aki a játékban nem jutott el a főcímig mindenképp tegye meg! Egyértelmű mikor van a főcím, ne aggódjatok. Addig kár mellékfeladatokat és minden egyebet csinálni (én jópárat csináltam beleesve a hibába) mert kismillió dolog ez után nyílik meg a játékban! Még a rádió is mintha jóval fogyaszthatóbb jobb zenéket játszana (erre nem esküdnék meg, de furcsa hogy a főcím elött mászkálva felfedezve autózgatva egyszerűen nem találtam olyan adót amit hallgattam volna, most meg több is van). Egy kicsit ezt szerintem elcseszték mert a főcím több óra játék után jön a fő szálon, és emiatt sokan az első órákban leteszik, pedig utána jön az igazi jóság. :)
Mellékküldetéseknél is odafigyelős mit hogyan oldunk meg, ma szembesültem vele például hogy én egy embert lazán megöltem (na jó nem lazán mert elég komoly kis harc volt) mert mikor rányitottam fegyverrel fordult rám veszélyre figyelmeztetett a "rendszer" és azonnal tüzeltem...Beszélgettem róla ismerősömmel, így derült ki hogy ott bőven volt más lehetőség is. :) Elképesztő a változatosság a mellékes munkáknál, le a kalappal. Nem tudom hogy IGN-es és egyéb mókusok hogyan rohantak ezen végig 20-40 óra alatt, én a közel 23 órámmal szinte sehol sem tartok, a főcím is épphogy lement. Ha nagyon figyeltek mindenre számtalan kisebb nagyobb easter egg és tisztelgés van a játékban a hasonló témájú alkotások irányába. A minap beszúrtam a slozit a kagylókkal. Ma a "temetőben" ebbe futottam, és ezzel zárom is soraim mindenkinek jó játékot! :R

(#13860) Vesa válasza BusinessGuy (#13859) üzenetére


Vesa
Topikgazda

Egyetértek.
Kiegészítve annyival, hogy szerintem a játékosok elenyésző száma olvassa csak el pl. az adatszilánkokon található infókat, a kódexet vagy a belső hálózatokon található anyagokat, pedig eszméletlen sokat meg lehet tudni a cégekről, a cégháborúkról, Night City-ről, a fontosabb karakterekről, a kiberverekről és mindenről.
Sajnos a tartalmas RPG műfaj ebben a rohanó világban csak kevés értő szemre/fülre talál már.

A tudomány a valóság költészete!

(#13861) Jinxb1rd


Jinxb1rd
addikt

Ha valaki talál arra megoldást,

hogy lehet állítani a játékban a sharpening-et

vagy

hogyan lehet megváltoztatni az emberünk fejét,

kérem ne tartsa magába. Nem érdekelne a kinézet megváltoztatása, ha a pajesz, amit választottam, nem lebegne a levegőben folyton a keskeny arc miatt (és kitudja mikor patchelik ki) :D

Btw: Én szelfiket kezdtem el gyártani inkább a játékban.


Csak a rohadt kurzort miért nem lehet eltűntetni azt nem tudom, mert én a steamre akarom feltöltögetni ezeket...

We are only Stardust...

(#13862) bozont válasza _Balee_ (#13842) üzenetére


bozont
veterán

Nem rossz. :D
Én is még az eleje felé találtam ezeket, azóta fejlesztgetem, bár már van rengeteg ruhám a stashben.

(#13863) playdigita


playdigita
csendes tag

Sziasztok!

Szeretném veletek megosztani a pirinyó Discord szerveremet, a Night City Heat Hungary-t.

!ez nem egy úgynevezett hivatalos Cyberpunk 2077 discord,semmilye kapcsolatban sincs egyetlen közösségi felületen tevékenykedő, a játékhoz kapcsolódó oldallal!

Lényegében egy platform független, Cyberpunk 2077 szerver, ahol a felhasználók tudnak általánosságban beszélgetni a játékról, valamint különböző engedélyek (automatizált bot reakció alapú) megadásával magáról a történetről és egyéb spoielr tartalmakról társalogni.

A legfontosabb cél amit próbálunk szem előtt tartani, az az,hogy biztosítsunk egy olyan közeget a felhasználóknak akik nem futnak bele lépten nyomon spoilerekbe és a lehető legjobb élményt kapják a történettől a saját tempójukban saját felfedezés közben.

Amik elérhetőek jelenleg:
- platform választás
- általános beszélgetési felületek text és hang formájában,
- spoileres és spoiler mentes kép megosztás,
- nsfw felületek,
- felhasználó oldali, reakcióval történő engedélyek beállítása,
- automatizált Cyberpunk twitter feed (spoileres szoba az esetleges problémák elkerülése végett)

És még sok más. Igyekszünk bővíteni, de átlátható felületet biztosítani.

Ha valaki csatlakozna, az alábbi linken keresztül megteheti:
https://discord.com/invite/GGUWXJ5AKg

Extra: kommentbe ha beírjátok a csatlakozó felhasználó neveteket, egy speciális "Night City All Stars" rangot kaptok, mely egy külön csak ennek a csoport tagjainak lett létrehozva (ezzel egy külön felület is megnyílik szamotokra ott).

Levente

(#13864) Cthulhu Dawn


Cthulhu Dawn
őstag

Ha valaki akar szerezni kb 15 perc alatt 20k eddie-t annak ajanlom a radar love gig-et. Szerintem sniperrel is ellehet vegezni, de ha a hacking skill kicsit fejlettebb akkor kb.: meglehet oletni egymassal az enemy-t amig te tavolrol nyomkodod a taviranyitot, robotok meg rovidzarlattal elhullanak. Hely tele van terminallal is, szoval kb tobb ido kilootolni a, mint kicsinalni az ellenseget.

"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy

(#13865) hombre[EU] válasza S e t h (#13835) üzenetére


hombre[EU]
veterán

de élt, én is szétlōttem, de csak hempergett a földön. nem volt halott

[ Szerkesztve ]

Life, Uh, Finds A Way

(#13866) jonnyjoker01


jonnyjoker01
veterán

Mindösszesen kb 2-3 órába telt, de sikerült felmásznom dupla ugrással V apartmanja csalás nélkül elérhető legmagasabb pontjára :D Azért tartott ennyi ideig, mert egy idő után elkezdtek a szilárd dolgok eltűnni és átestem a textúrákon, sok időbe tartott kitalálni mi az ami szilárd és emellett taktikázni hogy feljebb jussak. :D Innen fentről Nem is rendereli le normálisan az épület alját.


Sajnos a felettem levő "emelet" alapja túl vastag és nem tudok sehogy sem felkapaszkodni rá, ebben a magasságban pedig ez az egyetlen terület ami nem textúrán átesős kategória.

A csúcs elég messze van így is, sajnálom hogy nem lehet felmászni teljesen :(

Na ezért fogok én több száz órát rakni a játékba szerintem, mindig van valami marhaság ami eltérít a sztoritól vagy mellékküldetésektől :DD

Üdv. Johnny

(#13867) Fitzgerald válasza BusinessGuy (#13859) üzenetére


Fitzgerald
veterán

Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy engem annyira beszippantott a játék, hogy hajlamos vagyok az ordas nagy glitcheket, bugokat, hülye AI-t, a szar optimalizációt benyelni és teljesen figyelmen kívül hagyni, szóval mindazt ami miatt a Mankind Divided-et darabokra szedtem 4 éve a topikjában...
De éppen ennek okán tesztet soha nem írnék róla, meg azt sem fogom senki torkán lenyomni, hogy ez az év/évtized játéka.
Majd ha rendbe lesz rakva pár hónap múlva (valószínűleg egy tök más játék lesz belőle addigra), akkor fogok ítélkezni.
Ez a játék egy csiszolatlan gyémánt csupa olyan hibával, ami javítható (az említett Mankind Divided-el ellentétben), és ezek valószínűleg ki is lesznek javítva.

(#13868) batai15 válasza bozont (#13862) üzenetére


batai15
félisten

Naci és csizma milyen fajta ?

(#13869) gyantaszuz


gyantaszuz
tag

A nanowiret próbálta valaki? Lehet vele hackelni, mint a gameplay videóban?

V lakásának van valami haszna azon kívül, hogy pár jelenet ott játszódik?
Csak mert craftolni bárhol lehet, és a kocsibol is el lehet érni az inventoryt. Vagy csak én nem találtam meg a jelentőségét?

(#13870) velizare válasza donki (#13845) üzenetére


velizare
nagyúr

scannelés (tab) közben ha az egérgörgőt lenyomod egy npc-n, akkor mutatja a sziluettjét, és nem kell pingelgetni.

[ Szerkesztve ]

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#13871) Cifu válasza hszilard666 (#13812) üzenetére


Cifu
Topikgazda

Sajnos ezzel a plothole-al egyet kell értsek...
Főleg, hogy Saburo 150 éves, tehát esélyesen a testének jó része már nem "eredeti". Aztán lehet, hogy van még valami csavar a történetben, amiről nem tudok/tudunk.

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#13872) Cifu válasza cyberkind (#13833) üzenetére


Cifu
Topikgazda

Én még mindig csak két autóval bírok, az alap kocsival meg egy küldetésből kapott Delamainnal.
Elvagyok velük, de kell a versenyekre szerintem valami ütősebb, ám a komolyabb autók annyi pénzbe kerülnek, hogy a guta kerülget...
A Quadra Turbo R valahol huszonpár Street Cred-től elérhető már, ha jól rémlik.

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#13873) MikeWazowski válasza stad10 (#13856) üzenetére


MikeWazowski
veterán

Köszi szépen!

A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.

(#13874) Cifu válasza csababarca (#13839) üzenetére


Cifu
Topikgazda

Meredith üzenetére:
Csak egy szex scene lesz, gondolom a sok Reddites és hasonló kérdésre ("ugye lehet románcolni?") gyorsan beraktak egy ilyet. Mondjuk elég gonoszul, mert egy dominaszerkóban vár minket... :P

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#13875) Cifu válasza hszilard666 (#13846) üzenetére


Cifu
Topikgazda

A power vagy tech revolver?

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#13876) Adam_Shepard válasza Rony949 (#13855) üzenetére


Adam_Shepard
addikt

Mert majd kiirja a cucc, hogy 1. felvonás.

Bearer... Seek.. Seek..Lest..

(#13877) malystryx válasza Vesa (#13860) üzenetére


malystryx
senior tag

Én igenis elolvasok mindent amit találok, és nagyon örülök neki, néhol vannak apró félregépelési de inkább fogalmazási hibák, ennek ellenére szuper hogy magyar nyelv is van. A történet nagy részét ismerem már Cifu írásából, de mindig cseppen pár infó ami kiegészíti a történetet.
Igaz csak 20 percnyi játékidő van benne hivatalosan, de vagy 2-3 órát bóklásztam mindenfele. Találtam egy olyat amin jókat derültem és konstatáltam hogy nekünk még jó munkahelyeink vannak. Történetesen az adatszilánk a top 5 munkáltató kondícióit tartalmazta. Hááát.... Ööööö.. Elég durva. :Y :C

(#13878) csababarca válasza Cifu (#13874) üzenetére


csababarca
őstag

hahahaa.
akkor csak felugrok :D

csak meg kell találnom a hotelt.
de most kint vagyok a pusztában, mindjárt visszamegyek a városba.

megpróbálom a mantis blade-t megszerezni, cska nem értem, hogy a side questre, amit videóban mond, rá is kell kattintani, majd utána bemenni a city centerbe?

iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0

(#13879) Vesa


Vesa
Topikgazda

malystryx
Pl. a mesés 6 szabadnap egy évben és a kivételesen könnyed 80óra/hét munkaidő? :D Az is zseniális, én is jókat mulattam rajta. Van egy -szerintem- COVID utalásos is. Az adatszilánkok elolvasása nélkül fele ennyire sem tudnám beleélni magam a játékba! Eszméletlenül jó megcsinálták, maga a tartalom csillagos ötös!

[ Szerkesztve ]

A tudomány a valóság költészete!

(#13880) tasiadam válasza Fred23 (#13841) üzenetére


tasiadam
veterán

Lassan elérünk oda, hogy jobbá válik a sok mag miatt a 2700X, mint a 6 magosok? :D :D Pedig cserélni akartam volna.

Gyermektelen, nem házas, másodrangú állampolgár

(#13881) malystryx válasza Vesa (#13879) üzenetére


malystryx
senior tag

Igen, azaz. :D
Mondjuk én évi 5 szabadnapra emlékszem, de ez a heti 80 óra könnyítettben, na meg persze a 20 év lojalitás az mekkora már.. :C De viszont az egyik ad Trauma Team-es arany kedvezményt. :) Azok se nyomják kispályával, a feléjük való fizetés határozza meg hogy mennyire sietnek ellátni téged. :DD A wc-ben megtaláltam a tengeri kagylókat, szerintem zseniális a játék, a várost még csak finoman láttam, de komolyan félek nekiállni mert beszippant. :DDD Csak a város látványa miatt is megérte százszorosan!

(#13882) VikMorroHun válasza WATERDACA (#13479) üzenetére


VikMorroHun
senior tag

Nvidia DSR technológiával lehet 2K, 4K képet nézni FullHD monitoron. Ahogy korábban is írták, kissé erőforrás igényes. Pont kétszer, ill. négyszer annyira.

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#13883) Adam_Shepard


Adam_Shepard
addikt

Az kiderül, hogy miért "V" a nevünk?

Bearer... Seek.. Seek..Lest..

(#13884) l.skywalker válasza Adam_Shepard (#13883) üzenetére


l.skywalker
félisten

Szerintem a "gender" miatt, mert a teljes nevünk: Vincent/Valerie, nemtől függően és így a párbeszédeket nem kellett kétszer felvenni :D

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#13885) tasiadam válasza l.skywalker (#13884) üzenetére


tasiadam
veterán

Vazelin? :U

Gyermektelen, nem házas, másodrangú állampolgár

(#13886) sixpak válasza Jinxb1rd (#13861) üzenetére


sixpak
nagyúr

Nyomd meg a jobb egérgombot ha már megvolt a hide ui, akkor eltűnik... és külső képrögzítő.
Amúgy nem működik a kamera up/down, borzasztóan frusztáló, hogy van 8-9 különböző mód, de mindegyik csak köröz a karakter körül, más fov-val.
Ez az ami a legjobban hiányzik, ha valaki nem a karakterét akarja fotózni, akkor csak a szarakodás megy, persze ott az fps mód, de akkor meg nem mozgatható a kamera semerre.

[ Szerkesztve ]

https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/

(#13887) Wn2tl válasza Fitzgerald (#13867) üzenetére


Wn2tl
tag

Így van. Én nem voltam rajta a hype vonaton, így nem tudtam mire számítsak. De nekem nagyon pozitív lett a cyberpunk élmény (skillezés, kibertuningolás brutál hangulatos). A teljesítmény problémákat úgyis javítják. Addig kis kompromisszumokkal fasza játék.

(#13888) l.skywalker válasza tasiadam (#13885) üzenetére


l.skywalker
félisten

Kinek mi ugrik be :D
Austrian minister wants to ban Churchill's 'V for Victory' sign | World |  The Times

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#13889) csababarca válasza tomazin (#13853) üzenetére


csababarca
őstag

akkor a side questre rá kell kattintani, majd menni a megadott helyre ami a videóban van?

iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0

(#13890) VikMorroHun válasza Maxxy10 (#13852) üzenetére


VikMorroHun
senior tag

Örülj neki. :) Egyik küldi végén elküldött a megbízó egy leadási ponthoz, hogy lesz ott valami bónusz. Megjelent egy új bill, amivel fel tudtam venni. Csak az nem derült ki, hogy mi volt a jutalom. :)

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#13891) oriic válasza Adam_Shepard (#13883) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Vincent a nevünk, de V azt mondja, hogy csak a nagyon közeli embereknek engedi meg hogy így hívják. És ezzel le is van ez rendezve. :D

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#13892) Warzoz válasza l.skywalker (#13888) üzenetére


Warzoz
senior tag

Nekem ez:

(#13893) l.skywalker válasza Warzoz (#13892) üzenetére


l.skywalker
félisten

Hot-dog evés után gyakran ketchupos lesz a két ujja között :D

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#13894) Ellia válasza oriic (#13891) üzenetére


Ellia
addikt

és a női pedig Valerie.

(#13895) l.skywalker


l.skywalker
félisten

OpenCritic méltányosságot vár el azoktól akik véleményt írnak :D
Image

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#13896) saelin válasza gyantaszuz (#13869) üzenetére


saelin
veterán

Végül nem került be a nanowire-al való hack-éles a játékba. Szerintem az egyik legrosszabb arm cyberware, mert nem jó érzés használni. Kb egy hightech ostor lett belőle. A mantis blade vagy a gorilla arms sokkal hasznosabb. Főleg a gorilla, mert azzal ajtókat tudsz kinyitni és turret-eket letépni.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#13897) S e t h válasza BusinessGuy (#13859) üzenetére


S e t h
nagyúr

Szóval téged érzékenyen érintett, hogy mit művel a gamer világ a játékkal.
Hát képzeld el, a gamer világ meg pont szenzitív arra ha átkúrják és láss csodát, a cdpr meg kezdi is exkuzálni magát, de gondolom nálad ez a cyberterroristák nyomása miatti fegyverletétel.
El kell fogadni, hogy nem vagyunk egyformák és a játék, főleg a bugok nem ugyanazt váltják ki mindenkiből, de ezért nem kezdem el szídni a gamereket, mert nem úgy látják a világot, mint én.
41 órám van a játékban köszönhetően a covidnak, a történet csillagos ötös, a körítés viszont gyenge.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#13898) Kergeboci válasza BusinessGuy (#13859) üzenetére


Kergeboci
tag

én egy másik filmes utalásba futottam bele


(itt a sikátorban pont nem látszik, de mindenhol baseball ütők és macheták hevernek)
Old Boy

a végeredmény egy pofás aranyozott kalapács olyan sebzéssel, hogy innentől mást nem is használok, ezzel még az Arasaka tornyot is ledöntöm újra

[ Szerkesztve ]

Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --

(#13899) tomazin válasza csababarca (#13889) üzenetére


tomazin
veterán

Megneztem kb hova kell menni, ha ott vagy kozel akkor felhiv a fixer,h melo van.Raalsz a kuldire es mar mehetsz is be a kapun. Az op kerdesre nem tudok valaszolni, de kiprobaltam a gorilla arm/nano wire/mantis baldet es nekem a raugras miatt az jott be a legjobban (raret mindegyikbol). Aztan ugy voltam vele,h utanaolvasok hol lehet a legjobbat megszerezni, mert cyberdeckre kiadtam egy rare-re 25k-t, majd lattam,h 35kert legendaryt veszel 6slottal, tobb rammal.

(#13900) .LnB válasza S e t h (#13897) üzenetére


.LnB
titán

Te is elkaptad? Múlt héten én átestem rajta.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Cyberpunk 2077 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.