Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Cyberpunk 2077 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu


__________________________________________________________
*A Topicban működik a Spoiler TAG (SP), legyetek szíves használni!*
[Cyberpunk 2077 screenshot & érdekességek topic]
________________________________________
Magyar Discord Szerver

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14851) Pörp válasza kovcsrob (#14847) üzenetére


Pörp
senior tag

Szerinted a konzol verzióval az a gond hogy nem fut úgy mint a te fele annyi idős gépeden? Vagy pontosan mit szeretnél közölni? :F A megjelenés után csak úgy jönnek sorba a bölcs előrelátók, akik tudták/gondolták, na persze... így utólag tudtad mi? Ahhoz képest hogy nem érted a konzolosokat és ritkán találkozol konzollal szép teljesítmény.

(#14852) Zoleee83 válasza kovcsrob (#14847) üzenetére


Zoleee83
addikt

Ritkán találkozom a konzollal (mivel utálom is a filozófiáját is)

Kár volt az elpazarolt bitekért ezt a hozzászólást tekintve, tényleg ritkán találkozol konzollal, el sem kezdem megmagyarázni miért bullshit amit írtál. :D
Jó játékot a Cp-hez, mert tényleg jó a játék! :K

[ Szerkesztve ]

* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *

(#14853) zkxdn válasza freeknight (#14850) üzenetére


zkxdn
őstag

"Főleg azért szomorú ez, mert egy nagyon jó játékról beszélünk, amit jó lett volna még folytatni, de ennek már valószínű búcsút inthetünk, ahogy egy Witcher 4 is veszélybe kerülhet egy ilyen húzás miatt."
Valamilyen játékot muszáj csinálniuk :DDD
Nemhiszem hogy új IPba belekezdenének. Witcher játékoknak is borzalmas rajtjai voltak és mégis csináltak 3mat belőle.
De igaz a DLCk után lehet parkolópályára lesz téve a Cyberpunk, ami szomorú...

(#14854) Montesantos


Montesantos
senior tag

30 óra után jutottam el a II- felvonásig. minden tiszteletem a CDRP csapatának, jó játékot hoztak össze pár bugba futottam bele.... ebbe is lesz pár száz órám :) w3-460
Igen kell hozzá vas rendesen, nem is értem hogy akarták ezt összehozni régebbi konzolra... hozzá se kellett volna kezdeni.

Gabi

(#14855) donki


donki
aktív tag

Nekem 80 óra játék kellett ahhoz, hogy rájöjjek, hogy a dokiknál is van menü, és az implant beültetésről át lehet váltani az adás-vételre, ahol cyberware modokat árul. :)

(#14856) Imilenni válasza andor80 (#14735) üzenetére


Imilenni
addikt

Steamen vettem meg, túl a 2 órán.
De azért írtam a CDPR-által írt e-mailre, próba cseresznye.

Egyébként nálam is ez van. A játék elején semmi bug nem volt szinte, azóta vicc a játék. :(

[ Szerkesztve ]

Press "F" to pay respects.

(#14857) tomazin válasza donki (#14855) üzenetére


tomazin
veterán

kösz, hogy megosztottad :)

(#14858) Lajmund


Lajmund
senior tag

Melyik ikon mutatja a hogy hol tartok a storyba? A bal? Bocsi a képért de igy van 1 mb alatt .

Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/

(#14859) hajbel válasza WATERDACA (#14829) üzenetére


hajbel
addikt

A design ok, de ebben a tekintetben jobb a CP. A fősztori és a lore is mérföldekkel jobb, viszont a küldetések sokkal jobban meg voltak csinálva a RDR2-ben, a CP egy Far Cry 6 rengeteg ilyen camp foglalós küldetéssel, amihez írtak egy szöveget, néha pedig átvezetőt + itt adott a hack, ami szerintem op. Random eventek vannak itt is ott is, de mindkettő túlhypeolt, messze nem ütik meg a GTA 5 szintjét szvsz.

"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia

(#14860) oriic válasza Lajmund (#14858) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

A bal oldali.

Live-Die-Respawn

(#14861) Lajmund válasza oriic (#14860) üzenetére


Lajmund
senior tag

köszi a gyors választ! :R Lehet én vagyok gyengébb képességű de nem volt egyértelmű hogy ez az.

Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/

(#14862) Peace


Peace
nagyúr

Nekem az egyetlen szívfájdalmam, hogy nem élvezhettem a RT-et. NVIDIA driver szerint 1080p Ultra detail RTX Ultra DLSS Quality lett volna az optimális beállítás, de így olyan belassulások és diavetítések voltak, hogy csak pislogtam. Rákerestem neten és más is ezt tapasztalta 2080 Ti-vel meg 3070-el is, úgyhogy el is engedtem a történetet. 1440p max grafikán is szép volt a játék, de az RTX adott volna azért némi pluszt a hangulathoz. Ez van.

(#14863) megint én


megint én
őstag

Ha a szem implantátumomba 3x rakom be, hogy +50% fejlövés bónusz, az összeadödik?

Kiroshiri optics mk3 + 3db röppályaelemzés "kontaktlencse"

(#14864) Peace válasza megint én (#14863) üzenetére


Peace
nagyúr

Elvileg igen. Én katana-ba tettem bele két +10% crit DMG-et és mindkettőt számolta.

(#14865) zkxdn válasza Lajmund (#14858) üzenetére


zkxdn
őstag

Bal, nekem inkább az a kérdés a többi mit mutat xD

(#14866) felixo


felixo
őstag

Nagy mamlaszos küldi nektek sikerült ?
Nálam állandóan sikertelen. Kiírja, hogy nézzek rá Barryre, pár másodperc múlva meg már sikertelen küldit ír ki.
Nem értem.

Redmi Note 9

(#14867) velizare válasza felixo (#14866) üzenetére


velizare
nagyúr

nekem igen.

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#14868) felixo válasza velizare (#14867) üzenetére


felixo
őstag

Hogy csináltad meg ?

Redmi Note 9

(#14869) nubreed válasza Peace (#14729) üzenetére


nubreed
veterán

Rohadtul nem járok sehol, 20%-on vagyok a fő sztoriban :D és majdnem 70 órám van már a játékban, ezért nekem ez a kinek hogy tetszett kérdés nem releváns. Amúgy ku*v*ra tetszik! A hibái ellenére imádom.

[ Szerkesztve ]

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#14870) Maxxy10 válasza felixo (#14866) üzenetére


Maxxy10
addikt

Miutan beszéltél vele (Barry) el kell menni egy emlékmű parkba utána beszélni kell a rendőrökkel ha hazudsz nekik akkor öngyilkos lesz de ha elmondod a csávónak, hogy egy köcsög akkor utána rögtön oda mennek az ajtóhoz és időben megmentik.

(#14871) velizare válasza felixo (#14868) üzenetére


velizare
nagyúr

amikor beszélsz a rendőrökkel, akkor nem tudsz bemenni, barry nem enged be. el is felejtettem az egészet. néhány óraval később vettem csak észre, hogy változott a küldi, és beszélni kell az npcvel. odamentem, és beengedett, beszélni. eljutottál idáig, vagy már ennél elfaileli a játék?

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#14872) felixo válasza Maxxy10 (#14870) üzenetére


felixo
őstag

Szerintem akkor én ott rontottam el, hogy miután kijöttem tőle, az időt előre állítottam 2 órával (azt írta, hogy várjak pár órát) ?

Redmi Note 9

(#14873) megint én


megint én
őstag

Amúgy nekem kissé unfairnak tűnik az, hogy ha az elején találsz valami legendás cuccot, akkor pár szinttel utána gyakorlatilag nem tudja tartani a lépést azokkal a gyakori (fehér vagy zöld) fegyverekkel, amiket frissen szedsz föl. Persze ott van a lehetőség, hogy felcsapsz fegyverkovácsnak és techre mész, de még így sem, lehet tartani a lépést, mert egyszerüen kifogysz a kraftolható nyersanyagból. Sőt, ha ugyan azt a fegyót megtalálod később, akkor az már többet is sebez. :/ Legalább kiírná, hogy Itemlevel, vagy valami. De így az az érzésem, ha később veszem föl, még szinten tartani a fejlesztéssel is könnyebb, mert nem azt nézi, hogy mekkora most a fegyvered, hanem hányszor tuningoltad.

(#14874) nubreed válasza nubreed (#14869) üzenetére


nubreed
veterán

A quick access -ben nektek is random lecseréli akár a gránátot akár a a Maxdoc -ot a játék? rohadtul idegesítő, hogy csak úgy random kicseréli az alapváltozatokra a fejlettebbeket.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#14875) velizare válasza felixo (#14872) üzenetére


velizare
nagyúr

az ürge nagyon depressziós az öreg halála miatt (az ő sírját nézed meg a temetőben), ha sokat piszmogsz, megöngyilkolja magát. de egyből nem enged be. lehet itt az időpörgetés vet véget a küldinek, próbáld meg anélkül eltölteni az időt, pl. másik küldivel.

[ Szerkesztve ]

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#14876) Ratrak


Ratrak
csendes tag

Olvasgatom a hsz-eket, meg nyilván, internet, haverok, stb, és abszolút az jön át, hogy kb. ahányan vagyunk, annyiféle vélemény, az egyik pont isteníti azt a részt, amit a másik lehúz... Innentől kb. annyi a lényeg, hogy te döntesz: ha jól akarod érezni magad ezzel a játékkal, abszolút alkalmas rá (mondom ezt PS4 tulajként, ami a legagyonfújoltabb verzió), ha meg kötekedni akarsz és nyávogni, akkor arra is ad okot bőven. Your choice, én maradok az előbbinél.

Amúgy ami vicces, hogy rengeteg féle build működik a játékban, és eddig bárkivel beszélgettem, mindenki élvezte a sajátját, szóval ezt a részt szerintem eltalálhatták a fejlesztők - ami ritkaságszámba megy, a legtöbb játékban ilyen szintű egyensúlyt megjelenéskor nem szoktak tudni összehozni. (Egyensúly alatt nem MP-egyensúlyt értek itt, hanem azt, hogy élvezetes-e játszani az adott builddel az adott módon. És ebben szerintem tök jó lett a játék, mert mindenkitől azt hallom, hogy igen, élvezetes és jó az enyémtől tök eltérőre épített karikkal is a játék)

Szerintem a program, bár tagadhatatlanul bugos, mint állat, igazi showstopper azért nincs benne, viszont amúgy kegyetlenül hangulatos és rengeteg szempontból (szerintem/számomra lényeges szempontból) szuper játék lett. Sajnos nincs kész, és a "majd kiadjuk, ha kész lesz" és a sorozatos tologatások után ez óriási bukta a CDPR-nak, amiről a marketing-kommunikációs részleg tehet elsősorban szerintem. Ettől még azt a rage-et, és sz.rdobálást, amit kapnak, a cég dolgozóinak túlnyomó része rohadtul nem érdemli meg, és én nagyon sajnálom őket. Iszonyatos mennyiségű munka, elkötelezett, lelkes munka van ebben a játékban, ami - ha kicsit is odafigyelsz - lépten-nyomon észrevehető. Iszonyat rossz lehet azoknak a programozóknak, designereknek, szakembereknek, stb. akik a lelküket is belerakták, azt a mennyiségű shitstormot megélni, ami a nagy, okos, tapasztalt és mindentudó "kritikusoktól" ömlik rájuk úgy, hogy Mr és Ms Nagyhangú észre sem vette azokat az elemeket, amiken a fejlesztők éveket dolgoztak alkalmasint - de milyen már, hogy itt egy glitch ott meg egy bug.
Én nagyon együttérzek velük, mert eszméletlen mi energia van ebben a játékban amúgy, ha hajlandó vagy észrevenni: design, művészeti megvalósítás, párbeszédek minősége, az attention to details, a voice acting (sőt, overall, a zene-hangok) atyaég... A járműhangok jobbak, mint sok dedikált szimulátorban bakker. Nem számít? Nem a fenét. Én többek között amiatt imádok járművel közlekedni a játékban, a gyorsutazást egyszer használtam, addig se, azóta se. (A RDR2 is itt halt meg nálam többek közt, annál unalmasabb utazásokat, mint ott, még soha nem éltem meg, még akkor is, ha minden ló csak 1 lóerős, és nehezen lehet velük driftelni :D )

Na mindegy, tényleg ízlések és pofonok - csak én spec. sajnálom, hogy mindig az elégedetlenkedők a hangosabbak (ezek az emberek mindig elfelejtik, hogy milyen érzés volt, amikor a tanár a vizsgán arra volt kíváncsi, hogy mit nem tudsz, és nem arra, hogy mit igen... Akkor ez még állatira zavarta őket és fel voltak háborodva, hogy miért penderítették ki őket amikor aaaaaannnnnyyyyitkészültek, most meg, a "másik oldalon" állva már élvezettel fújolnak le mindent és mindenkit (lásd még: "olyan a grafikája, mint a Vice Citynek", "ez totálisan játszhatatlan" és társai))

if you think you can - you can. If you think you can't - you're right!

(#14877) felixo válasza velizare (#14875) üzenetére


felixo
őstag

Ha elkezdek más küldit, akkor ez nem szakad félbe ?

Redmi Note 9

(#14878) wjbhbdux


wjbhbdux
veterán

Microsoft is bejelentette az Xbox korlátlan refund lehetőséget [link]

/s

(#14879) Cifu válasza velizare (#14875) üzenetére


Cifu
Topikgazda

Barry küldetés:

Nem valami öreg ember, hanem egy teknőc volt az, akit Barry elveszített. Legalábbis ha jól értem. Aztán ez téma, hogy felhozzuk-e neki, illetve a rendőrtársaknak. Én nem hoztam fel, a rendőrtársának érzéketlenségét neveztem meg a depresszió okának. Aztán viszont elszúrtam a küldit, mert mire visszamentem volna, már az ajtó előtt sírtak a társai. Lehet, hogy adott válasz-opciók esetén nincs lehetőség megmenteni? Nem tudom... :(

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#14880) batai15 válasza Zoleee83 (#14852) üzenetére


batai15
félisten

+1

(#14881) csababarca


csababarca
őstag

Panamet sokáig kell ostromolni? :D
Rápróbálkoztam V-vel, de visszautasított, és jött a legyünk csak barátok szöveg.

iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0

(#14882) Cifu válasza Ratrak (#14876) üzenetére


Cifu
Topikgazda

+1

Én is azt látom, hogy még az utolsó NCPD büntény-intézés is igényesen van megcsinálva, mindenhol elszórt, az adott ügyhöz tartozó kis párbeszéd-shardokból némi háttér-krém kerül az adott is küldetés tetejére. Lehet látni, hogy aki csinálta, az nem kényszerből csinálta, hanem próbált tényleg ügyelni arra, hogy ne 12 egy tucat legyen.

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#14883) velizare válasza Cifu (#14879) üzenetére


velizare
nagyúr

ja, hogy igazi teknőc volt? azt hittem, ez valami metafora, mert végig úgy beszélt róla, mintha ember lenne. mondjuk ez elég sok mindent megmagyaráz. :DDD de én egyből visszamentem, és még tudtam beszélni az ajtó előtt a két zsaruval. ők bekopogtak, és a macsó is bevallotta az ajtó előtt, hogy neki is egyszer futni kellett hagyni egy gyerekgyilkost, és nagyon szar volt. erre barry kinyitotta az ajtót, és beengedte.

@felixo: nem, ezen a ponton még nem időkritikus ez a küldetés, csak onnantól lesz az, hogy beszélsz Barryvel.

[ Szerkesztve ]

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#14884) Cifu válasza felixo (#14877) üzenetére


Cifu
Topikgazda

Amennyire én tudom, nem történik ilyen, a küldetéseknél annyi gebasszal találkoztam, hogy bizonyos esetekben csak adott időszakban lehet elérni az adott NPC-t. De nem fog a küldetés ettől megszakadni.

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#14885) oriic válasza csababarca (#14881) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Full side questek vannak hozzá, ha majd azt mindet megcsinálod, a végén akkor jöhetsz össze vele és lesz szex jelenet is...Ami vicces kicsit. :D

Live-Die-Respawn

(#14886) Semin


Semin
senior tag

Akkor konzolokon lóvé vissza, majd akcióban -20% megveszik 1 hónap múlva.
Epic-en már lehet venni -10EUR kedvezménnyel ha jól értem a jelenlegi akciót.

Sztem. lesz még itt akciós Cyberpunk nem is oly soká.
Fejtegettük az előrendelést... na ezért nem kell.
(Nem a studio a görény, hanem a pénzéhes ipar.)

(#14888) Cifu válasza velizare (#14883) üzenetére


Cifu
Topikgazda

Barry küldetés:

Igen, Andrew egy teknőc (tortoise), szerintem lehet, neked pont azért sikerült a küldi, mert ezzel szembesítetted. Én ugye kvázi hazudtam neki (nem akartam felhozni a témát, hogy egy teknőcöt gyászol ennyire... komolyan?!?), és a társait neveztem meg a problémájának. Aztán öngyilkok lett... :(

[ Szerkesztve ]

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#14889) velizare válasza Cifu (#14888) üzenetére


velizare
nagyúr

nem, én is azt válaszoltam, hogy a rendőrség gondolom nem veszített a varázsából. aztán a végén meg azt, hogy össze kellene szednie magát, igaza van a társának. andrew ebben nem került szóba, viszont egyből kidobott. ott még volt egy lelkizőbb lehetőség is.

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#14890) Cifu válasza velizare (#14889) üzenetére


Cifu
Topikgazda

Akkor nem tudom. Majd a második végigjátszásnál megpróbálom megmentem. :)

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#14891) gabriel26


gabriel26
tag

(#14892) felixo válasza velizare (#14883) üzenetére


felixo
őstag

Az a gond, hogy beszéltem vele, utána a rendőrökkel is, de engem nem küldtek a sírhoz. Ez az opció hogy jön elő ?

Redmi Note 9

(#14893) wjbhbdux válasza felixo (#14892) üzenetére


wjbhbdux
veterán

a rendőrök előtt lehetett csak odamenni.

/s

(#14895) DzsannyX válasza Ratrak (#14876) üzenetére

Minden szavaddal egyetértek :R , és külön köszönöm, hogy ilyen kultúráltan összefoglaltad.
Olvastam itt a hsz-eket és csak néztem, hogy milyen sokan vannak, akik "csípőböl tüzelve" ítélkeznek...
Külön "vicces", amikor valaki leírja, hogy semmi baja a játékkal, meg tetszik is neki, de a CD Projekt RED eljátszotta az Ő bizalmát... meg minden stb.
Annak idején az @rc reklámügynökségnek volt egy plakátja ezzel a szöveggel:
"Fikázni könnyű, alkotni nehéz!"
Mennyire igaz. A sok "fotelfejlsztő" most pont így...

[ Szerkesztve ]

(#14896) Amartus válasza felixo (#14892) üzenetére


Amartus
senior tag

Nem odaküldenek, hanem opcióként jelenik meg, hogy keresd meg a dobozát. Aztán, ha követed, akkor kivezet a küldi az emlékfalhoz. De az opció ezért opció....

Istenem, tele van csillagokkal...

(#14897) n0rbert0 válasza szabeska (#14582) üzenetére


n0rbert0
senior tag

Ez engem is szíven ütött.

(#14898) Amartus válasza Ratrak (#14876) üzenetére


Amartus
senior tag

+1

Istenem, tele van csillagokkal...

(#14899) S e t h válasza DzsannyX (#14895) üzenetére


S e t h
nagyúr

Ez az egyik legnagyobb internetes közhely, hogy csinálj jobbat.
Ugye nem azt akarod mondani, hogy kizárt a kritika minden formája a rajongásod tárgya iránt?
De amúgy most gondolom a Microsoft is köcsög a Sony után, ők sem tudják mi mindent tett a cdpr.
A legszebb viszont az, amikor kijött fél éve xbox bundle cp2077, megjelenéskor meg néztek a tulajok, hogy ez mi a jó isten. :)

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#14900) felixo válasza Amartus (#14896) üzenetére


felixo
őstag

Miután beszéltem vele (Barry), utána adja be ezt az opciót ?

Redmi Note 9

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Cyberpunk 2077 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.