Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1601) AthlonXP válasza vbese (#1600) üzenetére


AthlonXP
őstag

Okés, hátha tudnak mondani valami okosat.

(#1602) sinak válasza sinak (#1584) üzenetére


sinak
tag

:( senki nem tudja?

(#1603) porse válasza sinak (#1602) üzenetére


porse
senior tag

Miért akarod "eltávolítani"?..

De tessék [link] , ott van alul az eredeti recovery, odinnal one package-be kell...
De ha visszateszel egy hivatalos romot, abban benne van az alap recovery is.

... szerintem.

(#1604) Silent77


Silent77
veterán

Sziasztok!

Próbáltam megoldást keresni, de nem igazán találtam.
A GPS nálam nem működik! Nem talál műholdat. A current server át van írva hu.pool.ntp.org-ra! GPS test talál 2 műholdat, de nagyon gyenge jellel 30 alatt.
Erre van vmi megoldás? Igo-t raktam fel, mert S7-en is az van, de ha nem muszáj nem a tabot cipelném amikor a gps-t akarom használni. :(
Gyári rom van fent ha ez számít!

Az akku nagyon gyorsan lemerül, nálam 1 napot se bír. :O

[ Szerkesztve ]

Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek

(#1605) spiritex válasza Silent77 (#1604) üzenetére


spiritex
veterán

Nem kell átírni semmilyen servert. A párom Gio-ja szabad ég alatt wifi rásegítés nélkül kb. 2 perc alatt talál műholdat stabil kapcsolattal teljesen gyári beállításokkal. Szobában nem érdemes próbálkozni.. Az akksija pedig kb. 1 hetet bír, pedig minden nap zenére ébred és szól is neki vagy fél órát. Nagyon fontos, hogy nem szabad Task killert használni, mert az fogyaszt a legtöbbet a lezárogatással, illetve át kell nézni valami akksi fogyasztás mérővel, mint ami pl. az Android Assistantban van, hogy nem raktál-e fel olyan app-ot, ami sokat eszik. A wifi-nek és a gps-nek természetesen ki kell lenniük kapcsolva, amikor nem használod, mert ezek esznek a legtöbbet.

[ Szerkesztve ]

Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

(#1606) spiritex válasza Silent77 (#1604) üzenetére


spiritex
veterán

Lejárt az időlimitem...
A töltésnél is fontos, hogy a 100% kiírása után még tölteni kell kb. 2-3 órát, amíg ki nem írja, hogy Húzza ki a töltőt, mert ha jobban megnézed az akksi állapotát a 100% megjelenésekor a teló még mindig Töltés alatt van. Egyszerűen nem pontos a % jelzés.
Emellett pedig van egy trükk, ami az én telómon rengeteget segít, már hozzá is szoktam, hogy minden töltés után megcsinálom, hogy vagy eleve kikapcsolva töltöm, vagy ha nem akkor töltés után kikapcsolom, majd vissza. Önmagában ez a dolog napokat jelent nálam. Hogy mi az oka, azt nem tudom, de így van!

[ Szerkesztve ]

Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

(#1607) felali válasza spiritex (#1606) üzenetére


felali
tag

Szia pár hónap alatt mióta ilyen telom van kipróbáltam pár romot de 2-3 nap-nál tovább semelyikkel sem bírta,kicsit szkeptikus vagyok ez 1 héttel

(#1608) spiritex válasza felali (#1607) üzenetére


spiritex
veterán

Ezen a Gio telón még a gyári ROM van, de elhiheted nekem, miért állítanám, nem is az én telóm, hanem a páromé, én csak telepítem és karbantartom. Jó, persze GPS-t nem szokott használni, de naponta telefonál, nyomogatja, és ugye zenét hallgat.
Olvasd el, ezek a saját tapasztalataim szintén gyári ROM-os Galaxy 551-el:
[link] [link] [link] [link] [link] [link]
Mindezekhez hozzáfűzném, hogy ma éjjel 1-kor vettem le a saját telómat a töltőről, bent vagyok a munkahelyemen reggel 8 óta és most néztem meg, és még mindig 100%-on van... Azóta volt egy 2 perces telefonálásom és 2 naptár riasztásom, amiből az elsőt eltettem szundiba, a másodikat meg kilőttem.

[ Szerkesztve ]

Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

(#1609) tomisanzero


tomisanzero
tag

Üdv! Van egy telenor függő Gio-m még gyári rommal (2.3.3) és erre szeretném feltenni az 1.4-es giopro-t a következő leírás alapján: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1136798
A következő a kérdésem, a flashing instruction előtti részre miért van szükség? Mire is szolgál az A2SD Darktremor és feltétlenül szükséges az a lépés? Nem rég kezdtem utána olvasgatni a dolgoknak, tehát még kezdő vagyok. Bármilyen segítséget szívesen fogadok! Köszönöm!

(#1610) rosiandroid


rosiandroid
csendes tag

sziasztok két kérdésem lenne, lehet debilek, csak tuti ami fix.. X8-asról váltok Giora (garis csere).
Egy másik x8-asnak megmaradt a töltője, abba a kis konnektor dugóba kockázat nélkül bedughatom a Samsungos usb kábelt?
Az x8-as mem. kártyáját fogom benne használni, formázás után kell rátegyek valamit, pl. mappákat, h beolvassa a Gio?
köszike:)

(#1611) porse


porse
senior tag

(#1605) spiritex

Screenshotot kérek arról az egy hétről, mert ezt én se tudom elhinni :DDD

(#1609) Tsunami601

Nincs rá feltétlenül szükség, de így szinte korlátlan (amekkora partíciót létrehozol az sd-n) helyed lesz az alkalmazások telepítésére, az a2sd-vel.

(#1610) rosiandroid

Használhatod az x8 töltőjét is, max nem ugyanakkora feszültséggel fogja tölteni..
Az sd-t meg csak beteszed és használod.

[ Szerkesztve ]

... szerintem.

(#1612) spiritex válasza porse (#1611) üzenetére


spiritex
veterán

Rendben, fel fogom rakni, de a képfeltöltés már vagy 1 hónapja nem elérhető, és azt sem garantálhatom, hogy az üzemidő nem lesz több mint 1 hét... ;)
A régi 9 nap 10 órás fotót el tudom küldeni, ha kapok e-mail címet privátban.
De mondom, éjjel 1 óta eltelt 13 óra, és még mindig 100-on van. Éjjel 1-re, tehát 24 óra elteltével le fog menni szerintem olyan 90-92%-ra, lehet számolgatni.. Persze ma még nem volt wifi és gps sem, de hogy normál telefonként használva sokkal tovább bírja, mint bármelyik eddigi "sima" telefonom az egyszer biztos, pedig csak 1200 mAh-s, ami kevesebb, mint a Gio-jé.

[ Szerkesztve ]

Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

(#1613) porse válasza spiritex (#1612) üzenetére


porse
senior tag

Milliónyi hely van ahova feltöltheted, pl ide imageshack.us, biztos más is szívesen látná :D

... szerintem.

(#1614) spiritex válasza porse (#1613) üzenetére


spiritex
veterán

Ok, estére menni fog!

Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

(#1615) spiritex válasza porse (#1613) üzenetére


spiritex
veterán

Íme a 2 kép:
Az egyiken a 7 napos akksi idő látható, de itt még volt benne 42%-nyi töltés, a másik képen pedig a 9 nap 10 órás állapotot fotóztam le, amikor már nemsokára kikapcsolt volna, ha nem teszem fel töltőre. Ebben a 9 napban volt egy kis wifi is a végén, gondolom azért fogyott el ilyen gyorsan a maradék 42%, de ez valószínűleg nem volt egész %-ban mérhető, ezért nem sorolta fel a rendszer a többi mellett.
Viszont ennél többet is bir az akksi, hiszen mondom, a ma éjjel 1-kori levétel óta még mindig 100%-ot mutat a kijelző, most viszont már 17.30 van... ez 16,5 óra készenlét, kis telefonálással és kijelző világítással. Summa summárum egy telónak nem szabad merülnie a zsebben, illetve, ha nem csinálnak vele éppen semmit, mert az valami rendellenes működést jelent szerintem, vagyis, hogy valami szívja az akksit a háttérben!!!
De ha gondoljátok kibírom ezt az új kísérletet is szerény wifi mennyiséggel és gps nélkül, és felrakom az arról készült képet is, mert az a gyanúm, hogy ez az akksi idő meg fogja dönteni az eddigi 9 napos rekordot is..

[ Szerkesztve ]

Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

(#1616) porse válasza spiritex (#1615) üzenetére


porse
senior tag

Jóó igy lehet :D, de nekem azért napi minimum 2 órát világít a kijelző(mobilnet/wifi opera minivel, zene stb), de van ,hogy 4-5 órát is akkor merül nullra, amugy csak 50% ra kb... de amint látom még 2.2 vel használod.

... szerintem.

(#1617) Navaze


Navaze
tag

Hello.

Boldog Gio tulaj lettem. Már rég nem foglalkoztam okos telefonokkal (N-Gage) :B , de ez most nagyon bejött. Tökéletesen meg vagyok vele elégedve így, valamint azért mert az n-gage óta 4db Samsung-ot hazavágtam, szeretnék erre vigyázni. 1 hónapos a teló, vásárlás után élből vettem rá tokot, még is vélek, egy két apró karcot fel fedezni a kijelzőjén. A környezetem szerint nincs rajta karc, de én látom. Valószínű, hogy a körülöttem lévőkhöz képest nekem jóval fejlettebb a látásom, ami valószínű egy átlag ember normális látásának felel meg, de látom, gyűlnek a karcok. :O
Ráadásul ma az önkormányzatnál voltam mint meg bízott, és mivel nem hangosíthattam ki, így a kb 50-es ügyintéző hölgy kezébe kellett nyomnom a telefont, aki ma reggel úgy gondolta puccra vágja magát, és fel aggat egy kb 60cm-es kövekkel kirakott arany fülbevalót. Itt betelt a pohár. Belassult az idő körülöttem. Láttam ahogy a füléhez rakja a telót. Láttam ahogy a szája lassú mozgásától mozog a füle, és azon töprengtem milyen típusú kövekkel vágja gerincre az általam oly kedvelt telót. Dolga végeztével vissza adta, de még jó ideig tátott szájjal álltam, majd kínosan próbáltam el távolítani a füléről rá került szennyeződést, hogy mi hamarabb be tudjam azonosítani a károsodásokat. Nagyon gáz volt.
Kell egy fólia. Röviden azt szeretném kérdezni tőletek hogy, van e jól bevált fólia márka vagy minőség, vagy kárósíthatja a telót valamelyik esetleg, vagy mind1. Neten nagyon sok van én meg nem értek hozzá. :B

(............(o)...............(o)..............)

(#1618) porse válasza Navaze (#1617) üzenetére


porse
senior tag

Hát ez hatalmas :C :C

Én is így voltam vele, 3-4 nap nap után már mentem is fóliáért, mert felfedeztem 1-2 kisebb karcot. Én tőle vettem, már többször is. Átlagos fólia, most van rajta nekem fél éve, és nem rég jött fel egy helyen kicsit de még használható, szóval 500at nekem megér.

[ Szerkesztve ]

... szerintem.

(#1619) Kobak77 válasza Navaze (#1617) üzenetére


Kobak77
aktív tag

Én ezt raktam rá 1-2 nappal a vásárlás után. Gondoltam ennyit megteszek, ha már nem Gorilla Glass a kijelző. Amúgy nem figyelek rá különösebben, mert Androidot megismerni, tesztelni vettem, egy kedvező árú készüléknek.

[ Szerkesztve ]

(#1620) Kobak77 válasza spiritex (#1615) üzenetére


Kobak77
aktív tag

Így könnyű, ha nem használod :P! Ilyen terhelés mellett nálam egy Nokia E52-es 3 hét után is 55-60% körül van :). A Gio viszont 2 (igazából 1,5 - reggeltől másnap estig) napot bír ki. Ebben van 1 óra 40 perc hívás, 2 óra 40 perc kijelző (net+mail) és 5 és fél óra bekapcsolt wifi. Mobilnet folyamatosan megy.

Ami érdekes, hogy az első 1-2 hétben sosem bírta ki a második napot végig, azaz naponta kellett tölteni. Mióta leszedtem az akku figyelő alkalmazást, azóta javult ennyit.

(#1621) tomisanzero


tomisanzero
tag

(#1611) porse: Köszönöm válaszod!

Lenne még egy kérdésem. Valahol olvastam, csak már nem találom, hogy érdemes mentést készíteni bizonyos fájlokról rom csere előtt, ha esetleg balul sülne el a dolog. (haveromnak most eltünt az imei száma a telójáról pl ilyen hiba miatt) Szóval erről van valahol hasznos leírás, vagy tudnátok mondani egy erre alkalmas programot? (1.hsz-ben volt hasonló, de az nem terjed ki a rendszer fájlokra)

(#1622) porse válasza tomisanzero (#1621) üzenetére


porse
senior tag

Galaxy s nél tudok csak ilyen imei paráról, efs mappa stb, bár múltkor facebookon minta olvastam volna, hogy valamelyiknek sikerült kilőnie a sajátját gion, de én sehol nem találtam a rendszerbe pl ilyen mappát.
Felteszel egy clockwordmod recoveryt azzal letudod menteni, de ráflasheled a gioprot abba nincs cwm szerintem, tehát vissza kerül az alap recovery, úgyhogy utána megint teheted fel ha vissza akarod állítani.

... szerintem.

(#1623) Silent77 válasza spiritex (#1605) üzenetére


Silent77
veterán

Ha nincs átírva, akkor sem talál semmit. :((( :(
Próbáltam wifivel is akkor sincs jel.
Hajnalban csináltam egy marhaságot, kitöröltem az data/app mappában található fájlokat, azt hittem azok nem kellenek. Persze előtte azért elmentettem. Össze is omlott minden szépen semmivel nem tudtam visszavarázsolni, csak hard reset segített. Megérdemeltem, én voltam a hülye.
Szóval most nincs átírva a server, de akkor sem talál jelet. 2 távoli műholdat lát mint eddig.
Kikapcsolva is ki kéne írnia, hogy húzza le a töltőről, nem csak a 100%-ot jelzi? :U
Nálam ha 2 napot menne, azzal már kibékülnék, mivel elég sokat beszélek.
Task killer nincs fent!
A gps ha rendben lenne, szavam nem lenne! Eddig megvagyok elégedve a telefonnal, nem bántam meg, hogy blade helyett ezt vettem! :K

Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek

(#1624) spiritex válasza Silent77 (#1623) üzenetére


spiritex
veterán

Mivel a kollegak szerint Light-os hasznalat mellett konnyu 9 napot kihuzni ezert kivancsi vagyok nalad mi minden van abban az 1-1.5 napban, ami alatt lemerul?
A muholdakat pedig nem tudom milyen progival keresed, de semmi szukseg kulon programra, en leszednem a helyedben, bekapcsolnam a GPS-t es siman elinditanam az igo-t, es kimennek az utcara, hogy megkeresse hol vagyok. Villogni fog a jel 1-2 percig, de utana stabilizalodik. En pl. meg soha nem neztem, hogy hol es milyen muholdra kapcsolodtam.
A teljes feltoltest kikapcsolt allapotban ugy lehet megkulonboztetni a nem teljestol, hogy nem csak tele van az elem ikon, hanem ki is irja a 100%-ot.

[ Szerkesztve ]

Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

(#1625) spiritex válasza Kobak77 (#1620) üzenetére


spiritex
veterán

Egyébként azért tartom fontosnak letesztelni egy telót ilyen (kb. napi 10 perc mindenből) használat mellett, mert sokszor van olyan helyzet, amikor így is lemerül 2 nap alatt... amit nem lenne szabad, és akkor ez a "hiba" miatt a normál használat mellett is sokkal rövidebb ideig bírja, ezért jó a végére járni ennek.

Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

(#1626) Navaze válasza porse (#1618) üzenetére


Navaze
tag

Kösz a válaszotokat vettem én is egyet ill. 2db-ot kaptam 1 csomagban. Fényeset meg egy mattot. Előbbit élből tönkre tettem, így a mattot olyan profin rá applikáltam, hogy nem jön le a fóliát takaró felső csomagolás. De így hal meg, majd ha lekívánkozik, leszedem. Így van egy kis Antialising hatása. :C Ez kellett. rá.

(............(o)...............(o)..............)

(#1627) Silent77 válasza spiritex (#1624) üzenetére


Silent77
veterán

Nálam 1 nap.
kb 1 óra telefonálás, kis wifi.
GPS test nevű kis program ami megmutatja a műholdakat.
Természetesen utcán is próbáltam, semmi. S7 simán talál, ez nem.
Nem értem...

Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek

(#1628) spiritex válasza Silent77 (#1627) üzenetére


spiritex
veterán

Ez az 1 nap ilyen használat mellett nagyon kevés... Erről beszéltem egyébként, hogy ennyi használattal el kéne mennie a telónak vagy 3-4 napig. Kijelző fényereje minimumon van? Hülye kérdés, de ugye elég közel tartod a füledhez a telót beszélgetés közben ahhoz, hogy a közelségérzékelője kikapcsolja a képernyőt? Mert ez az akksi kímélése miatt lett kitalálva. Ma egy olyat is hallottam pl., hogy sok esetben rossz a % kijelzés és amikor visszakapcsolja az ismerősöm a telóját, akkor hirtelen nagyobb értéket mutat és vígan működik tovább.
Szerinted tedd fel az Android Assistant 18-at, és a Tools alatt nézd meg a Battery Use-t, és nézd meg mik fogyasztanak sokat. Én pl. a szintén tools alatti Save Battery Settings-ben az Orientation-ön kívül mindent kikapcsoltam.

Szerintem ezt a GPS test progit szedd le. Érdemes lenne a Google Maps-et is kipróbálni ha van 3G-d, vagy wifi-d, az ablakból kihajolva, hogy az talál-e műholdat.

Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

(#1629) porse


porse
senior tag

Leejtettem, csunya lett :( :D

... szerintem.

(#1630) snemeth válasza spiritex (#1628) üzenetére


snemeth
aktív tag

de ugye elég közel tartod a füledhez a telót beszélgetés közben ahhoz, hogy a közelségérzékelője kikapcsolja a képernyőt? Mert ez az akksi kímélése miatt lett kitalálva

Ez inkább azért lett kitalálva, nehogy a füleddel, arcoddal, stb. "nyomkodd" a telefont.

(#1631) Silent77 válasza spiritex (#1628) üzenetére


Silent77
veterán

Minimumon van a fényerő, csak akkor veszem fel ha utcán nem látom a kijelzőt. :)
Kikapcsolja a kijelzőt!
Fent van az assistant, az spb shell 3d fogyaszt a legtöbbet kb 10%-ot.
A GPS progi azóta nincs fent amióta hard reset volt, egyébként az nem kavar be.
Mapsot még nem néztem, de megnézem udvaron. :R

[ Szerkesztve ]

Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek

(#1632) rosiandroid


rosiandroid
csendes tag

lehet h már volt kérdés, ti mivel kapcsoljátok ki a 3g-t? köszi!:)

(#1633) Silent77 válasza rosiandroid (#1632) üzenetére


Silent77
veterán

Én ezt használom.

Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek

(#1634) spiritex válasza Silent77 (#1631) üzenetére


spiritex
veterán

Az a 10% szerintem rengeteg, le kéne szedned, egy próbát megér.

Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

(#1635) Kobak77 válasza Silent77 (#1633) üzenetére


Kobak77
aktív tag

Ez nekem is fent van, de ennek semmi köze a 3G-hez. Csak a netet (3G / EGDE / GPRS - ami 2G-s) kapcsolja ki-be.
3G ki-be kapcsolásra a következők valók:
- Switch 3G
- 3G ON-OFF

3G kikapcsolása után net még van, igaz csak GPRS (ami elég lassú), viszont a 3G tényleg sokat fogyaszt a 2G-hez képest, szóval kevés, vagy kis mennyiségű adatforgalom mellett tényleg van értelme kikapcsolni a 3G-t.

(#1636) harmless


harmless
csendes tag

Hello. Én gio tulajoktol szeretném megkérdezni, hogy eza 'fémes' díszítés a telefon oldalán ez nem kopik? Nekem van egy fekete nokia 7610 em és azon is hasonló dekor van és az viszont már majdnem lekopott teljesen.

(#1637) tzoli986


tzoli986
tag

Üdv!
Kb 3-4 hete lettem gio tulajdonos.
Ha nem nyúzom csak telefonálgatok egész sokat kibír az aksija wifivel játékokkal 1 nap.
Van viszont vele egy problémám amire nem találok megoldást sehol.A közelség érzékelője lassúnak bizonyul.Telefonáláskor mikor elveszem a fülemtől várnom kell 3-4 másodpercet mire visszakapcsol a kijelző,hogy le tudjam tenni.Egy ideig a gyári feliratos fóliával használtam.Azóta cseréltem fóliát is mindegyikke ugyan olyan lassú volt,de fólia nélkül sem reagált gyorsabban.Olvastam a fórumon egy korábbi hsz-ben,hogy meg kell tisztítani.Ezen is túl vagyok.igazából nem is látszott rajta semmi,de gyorsulást nem tpasztalok.Valami más ötlet esetleg?

Üdv.:zoli

(#1638) spiritex válasza tzoli986 (#1637) üzenetére


spiritex
veterán

Az szerintem mindenkinek ugyanilyen lassú. Nem a képernyőn kell letenni, hanem a bekapcsológombbal. Ennyi. Ha hívást akarsz elutasítani azt a Vissza gombbal kell, ha pedig némítani a csengést azt valamelyik hangerő gombbal.

Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

(#1639) Silent77 válasza spiritex (#1634) üzenetére


Silent77
veterán

Ha már megvettem sok pénzért, használni is akarom. :)
Sztem az akku befog állni és jó lesz, ma egy hetes a telefon.
GPs-t nem néztem még azóta, az idegesít inkább. Bár az igaz ha a test progi nem lát használható holdat, akkor a google map se fog.
Nem is tudtam, hogy a kikapcsoló gombbal lehet lerakni, ez is idegsített, hogy megy az idő mert nem tudom azonnal lerakni. :R

Kobak77: Igazad van! :R

Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek

(#1640) spiritex válasza Silent77 (#1639) üzenetére


spiritex
veterán

Rendben, ahogy gondolod, de én sem azt mondom, hogy ne használja az ember a telefonját, csak azt, hogy mivel ez az egész Androidos közösség egy óriási valami, ahova mindenki fejleszt amit akar, majd felrakja a Market-re, ezért jól meg kell nézni mit rak fel az ember a telefonjára, és utána kell olvasni az egyes programok hibáinak, hátrányainak, és az akksi fogyasztás az egy ilyen jellemző probléma szokott lenni velük. Ez az első pár kommentből ki szokott derülni. Emellett 4.0 alatt értékelt programokkal szerintem nem érdemes kísérletezni.
A beszélgetés letevés egyébként nem működik alapból. Be kell pipálni a Beállítások/Kisegítő lehetőségek/Hívás befejezése a bekapcsoló gombbal opciót.

[ Szerkesztve ]

Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

(#1641) snemeth válasza harmless (#1636) üzenetére


snemeth
aktív tag

Nekem a nyár óta van meg. Naponta hordom a zsebemben, de még mindig úgy néz ki, mint at új. Szóval nem kopik. :)

(#1642) tzoli986


tzoli986
tag

köszi a választ!
be fogom állítani.
gps-el kapcsolatbn nem sok tapasztalatom van eddig.egy programot próbáltam a marketről ami pár napig működik csak mert fizetős.sygic a neve.telepítés után letöltheted a térképet a telora.egy magyarország térképet töltöttem le így durván 450MB helyet foglalt.ezután offline működik tökéletesen.szerintem sokkal jobb mint pl IGO és társai viszont amit különösnek találtam,hogy álltam bent a szobában a fal mellett.redőny lehúzva a program indítása után 1 percen belül kaptam a pozíciómat. az adott utcában 7és fél számra rakott a szoba a 9 szám alatt van viszont fal túloldala már a 7 szám,úgyhogy szerintem pontosnak mondható mivel kb 1,5m-re álltam a telekhatártól.a települések lakott terület táblái és a sebesség korlátozó táblák is hasonlóan pontosan vannak benne.lényeg a lényeg ezzel a programmal nekem nagyon gyorsan adott pontosnak mondható pozíciót szobán belül,míg google maps-al kint a szabad g alatt 5 perc alatt sem talál műholdat.tovább nem vártam elindultam,de 20km megtétele után sem lett pozícióm.nem értem mi köze van a programnak a gps antennához,de a fizetőssel hibátlanul működik és szerintem az akkumulátor használata is elfogadható.
ja próbltam még egy waze nevű programot ami jó elképzelésnek tünt,de az sem működött nálam.

(#1643) gacsoi válasza porse (#1629) üzenetére


gacsoi
senior tag

Mit tettél????

(#1644) Silent77 válasza spiritex (#1640) üzenetére


Silent77
veterán

Tabon is azt használom, nem válok meg tőle. :) Érdekes viszont, hogy egy idő után pl most már csak 2% az akku használat, igaz ehhez kell kb 8 óra mire beáll. :F

GPS-be végre eredményt értem el. :C
Kint hagytam a telót az udvaron, bekapcsolt wifi +gps, 15 perc után sem talált műholdat.
Gondoltam átírom újra a szerver nevét, de mint kiderült az hard reset után is maradt .hu.
Letöltöttem ismét a gps test programot, és láss csodát 9-et talált azonnal!
Elindítottam a navigációt, és azonnal csatlakozott 2-3mp volt. :C
Nem igazán értem mitől javult meg. :U

[ Szerkesztve ]

Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek

(#1645) porse válasza Silent77 (#1644) üzenetére


porse
senior tag

Tán nem volt annyi felhő az égen :P

(#1643) gacsoi

Leesett ilyen műkőre, arccal előre króm kereten két szép horzsolást szenvedett el :D, de nem feltűnő mert ugyanolyan színt produkál, egy pontban ahol mélyebb ott ilyen világos fém színű mintha tényleg az lenne

... szerintem.

(#1646) Whynot?


Whynot?
aktív tag

használ valaki GIO-n olyan call recordert vagy ismer vki olyan hacket amivel a callrecorder nem a microfonnal vesz fel, hanem a vonalról?
Eddig akármelyiket próbáltam, az én hangom normális, vonal másik végén levő hangja meg túl halk. Munkámból adódóan ez lenne az egyik legfontosabb elvárásom a telefonnal szemben és pont ez működik rosszul :(

(#1647) rosiandroid válasza Silent77 (#1633) üzenetére


rosiandroid
csendes tag

közben csak rájöttem, h a billzárgomb hosszan és ott lesz!:)

(#1648) sinak


sinak
tag

Hali.

Megtudjátok mondani, hogy hol milyen mappában találhatóak a gyári csengő- és ébresztőhangok? Valamint ide lehet bemásolni újakat? Ha igen milyen formátumúnak kel lennie?

(#1649) spiritex válasza sinak (#1648) üzenetére


spiritex
veterán

10 Goto 1. Hsz..

Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

(#1650) porse válasza sinak (#1648) üzenetére


porse
senior tag

system/media/audio
De ace fórumban mintha olvastam volna, hogy nem sikerült betenni oda hangokat úgy, hogy működjön is, és .ogg formátumba vannak.

(#1646) Whynot?

Úgy tudom, hogy 2.1 vagy 2.2 es droid felett ez a felvevős dolog nem működik normálisan.. csak ahogy írtad.

... szerintem.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.