Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1040) guyver


guyver
senior tag

Készen van a cyanogenmod béta. Csak vigyázni vele, mert a backupot nem teszi vissza a cwm, ugyanis a cyanogenmod recovery telepítő le formatálja a belső memóriát ext4-re (system/data/cache) és amikor tenném vissza a régi mentésemet a rendszerről, nem bootol be (hiába formatálom újra a cwm-ből mind a három particiót). Szerencsémre jött egy új custom kernel, ami jó a gio pro mentésemhez és az támogatja a belső memória ext4 file rendszert. Azért tettem vissza a giopro-t, mert a cm-ben vannak még hibák, pl a market lefagy és a wifi jel gyengébb. Sokáig nem használtam, úgyhogy más hibát nem fedeztem fel.

Szóval az ext4 miatt vigyázzatok ha felteszitek, mert nekem fél napom ráment mire vissza bírtam állítani az elmentésemet!

Most GioPro 1.3 megy ext4-en, mást fel sem bírok tenni, mert nem tudom visszaállítani az eredeti filerendszert (egyébként sem tudom, hogy az ext2-3 vagy risefs volt e). Próbáltam egy scriptet átírni, ami visszaállíthatta volna, de nem futott le, hibát írt, csak próba volt, mert annyira nem értek azért hozzá.

[ Szerkesztve ]

Poco F3 & Gear S3

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.