Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#180251) spileraaa válasza azbest (#180250) üzenetére


spileraaa
senior tag

és tudásban tudja ugyanazt mint a xiaomi?

ez az?

Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660

(#180252) azbest válasza spileraaa (#180251) üzenetére


azbest
félisten

természetesen nem ugyanaz. A xiaomi az androidtv rendszerű. Google play store tévés változata van rajta az ott elérhető appokkal. Nem a mobiltelefonos appok vannak rá. Saját hangerőszabályzása van. Chromecast módja is van, mint minden igazi androidtv eszköznek.

A fire tv stick az fireos rendszerű, ami egy androidtv származék, de nem google, hanem amazon app store van rajta. Netflix, amazon video, youtube, appletv+, (régiótól függően disney+) van alapból is rá. A magyar hbo go for androidtv apk-ból kézzel feltehető, de nem garantált, hogy mindig működik, hiszen nem rá készült. Kodi is feltehető rá apk-ból. Nem minden androidra készült app működik fireos-en.
A sticknek magának nincs hangerőszabályozása, hanem a rákötött eszközön lehet hangerőt állítani. A komolyabb távirányítós változatokon a hangerőt infrán keresztül a rákötött megjenelítőn állítja, ugyanígy a tévét ki-be kapcsolni a plusz gombokkal lehet (ki lehet választani a stick menüjéből, hogy milyen tévére van kötve, hogy annak az infra kódját haszálja). Az egyszerűbb távirányítósnál a tévé távja kell mellé. Mivel a sticken nem lehet hangerőt állítani így például bluetooth fülesből is csak azon tudsz hangerőt álítani, amelyik maga tud hangerőt állítani, mert amúgy max hangerőn szól. És persze chromecast módot nem tud a fireos.

Szóval nem rossz a firetv, csak érdemes tisztában lenni azzal, hogyan működik.
Közvetlenül ide nem lehet rendelni a németektől, hanem továbbküldő szolgáltatón át (mailboxde) vagy személyesen német/osztrák boltokban vásárolható például.

Van firetv és xiaomi box/stick topic is, ott több infót is találhatsz.

[ Szerkesztve ]

(#180253) spileraaa válasza azbest (#180252) üzenetére


spileraaa
senior tag

es a Chromecast 3 miben különbözik a xiaomitol?

Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660

(#180254) azbest válasza spileraaa (#180253) üzenetére


azbest
félisten

a chromecast csak chromecast, nem önállóan működő készülék, kell mellé egy másik, amiről vezérlik (telefon, pécé...).
Kivéve a "chromecast with googletv" donglet, mert az már egy teljes értékű andoridtv dongle, csak a ui kicsit testreszabottabb (eléggé koppintja a fireos-t). Van chromecast topic is.

[ Szerkesztve ]

(#180255) w.miki válasza azbest (#180254) üzenetére


w.miki
veterán

Ha valakinek nem okos TV-je van, és a telefonját szeretné a TV-re trükközni, de nincs benne nyakig a technikában, akkor mit vegyen, ami a legegyszerűbb/de sokoldalú is?
Google Chromecast 3, Xiaomi Mi TV Stick, vagy valami mást?

[ Szerkesztve ]

Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu

(#180256) Beni2360 válasza w.miki (#180255) üzenetére


Beni2360
félisten

Az én okos telefonom meg a tabom semmi trükk nélkül kiküldi a TV-re amit akarok.

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

(#180257) ztibor válasza Beni2360 (#180256) üzenetére


ztibor
senior tag

Nem okos tv-re? Hogyan?

[ Szerkesztve ]

(#180258) Zozzant válasza w.miki (#180255) üzenetére


Zozzant
addikt

A xiaomi teljesen jó. (de azért hdmi legyen a tv-n)

[ Szerkesztve ]

https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html

(#180259) azbest válasza w.miki (#180255) üzenetére


azbest
félisten

az androidtv rugalmasabb, mert önállóan is képes játszani videót, samba megosztásról, routerre dugott lemezről/pendriveről is hálózaton át. A chromecast módjával pedig lehet cc képes appokból átküldeni is. De az átküldés főleg internetes, cc számára készített streamingre vonatkotik. A lokális fájlok nem feltétlen kompaitibilisek - ezért jó, hogy rendes lejátszó is futhat magát az androidtv eszközön. A mi stick kicsit kevés erőforrással rendelkezik. A mi box 2GB ramja jobb. A google féle cc with googletv is jó lehet, van aki hiányol belőle még kadencia helyes lejátszás, de ez rétegigény. És talán a google a saját eszközével megbízhatóbb, stabilabb frissítéseket ad ki, mint a xiaomi. A xiaomi boxokon eléggé változatos volt, hogy mennyire sikerült nagyobb frissítés, néha nagyon mellé ment és sok bajt okozott.

A telefon képernyő szó szerinti tükrözése is valsz megy, bár nem ezt szokás csinálni.

Xiaomit itthonról érdemes venni. Nem összekeverendő a kínai piacra készült más változatokkal, mert azokon nem andoridtv van, hanem belpiacos kínai rendszer.

[ Szerkesztve ]

(#180260) Beni2360 válasza ztibor (#180257) üzenetére


Beni2360
félisten

A Nem okos kimaradt a kép olvasásból. :U

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

(#180261) w.miki válasza azbest (#180259) üzenetére


w.miki
veterán

Köszi srácok! :R De még mindig nem teljesen világos :DDD
Most akkor ezek közül melyiket érdemes venni annak, aki nincs benne ebben a témában.

[ Szerkesztve ]

Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu

(#180262) Dluinet válasza w.miki (#180261) üzenetére


Dluinet
nagyúr

-Ha csak netflix (és youtube) kell 4K-ban és szükség van bluetooth-os fül vagy fejhallgató csatlakoztatására, akkor Amazon Fire TV Stick 4K. Telefonról és számítógépről is lehet rá filmet küldeni.

- Ha csak netflix (és youtube) kell 4K nélkül osztrák vagy német rokonhoz rendelve Fire TV includes TV controls. Öregeknek ideális, bekapcsolja a TV-t, egyből netflix és hangerő is tud rajta állítani, nem lehet elbarmolni, és 7000Ft. Bluetooth-os fül vagy fejhallgató csatlakoztatására ez is képes. Telefonról és számítógépről is lehet rá filmet küldeni.

-Ha nem kell 4k és szükség van a mobil appokra (amelyik szolgáltatónak van Androidos applikációja, annak filmjeit mind tudod nézni) , hang alapú diktálás a kereséshez, akkor Xiaomi Mi TV Stick Full HD. Telefonról és számítógépről is lehet rá filmet küldeni.


Én a Xiaomi Mi TV Stick Full HD-t ajánlom, ha nem kell a bluetooth-os fül vagy fejhallgató.

[ Szerkesztve ]

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#180263) Postas99 válasza Dluinet (#180262) üzenetére


Postas99
senior tag

Ne feledkezzünk meg arról, ha tényleg csak Netflix és Youtube.. kell 4K-ban van más alternatíva is:
[ROKU 3940EU Express 4K] - Ez szintén amazonról rendelhető. Extraként ha felteszed a mobilra is a Roku APP-ot, akkor tudja a private listening -et , magyarul a hang nem a TV-n jelenik meg hanem a mobilodon szól.
Tesztként vettem egyet karácsony előtt. Mivel nem android platform hanem egyedi embeddeed device (Roku) ezért mások a telepíthető cuccok. Dedikált Netflix, Spotify, @pplTV és Rakuten gombok.
Ha csak HD adás kell akkor pedig ezt javaslom:
[ROKU 3930EU Express HD Streaming Media Player]

Mint mondom ez csak alternatíva. Ismerem a FireTV sticket is van a családban 2 db 4K edition.

[ Szerkesztve ]

(#180264) farkas-j válasza Postas99 (#180263) üzenetére


farkas-j
őstag

Vagy esetleg ez. (4k) Ez már elfogadható hardverrel rendelkezik és fut rajta szépen a NETFLIX, HBO GO, Youtube. Karácsony előtt meg lehetett csípni 16kFt-ért.

Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4

(#180265) Yahhher válasza Dluinet (#180262) üzenetére


Yahhher
aktív tag

Hali.
Mint xiaomi stick, és amazon fire stick tulaj 1-2 dolgot pontosítanék.
"Ha nem kell 4k és szükség van a mobil appokra (amelyik szolgáltatónak van Androidos applikációja, annak filmjeit mind tudod nézni) , hang alapú diktálás a kereséshez, akkor Xiaomi Mi TV Stick Full HD." Azért ez nem teljesen igaz. Telekom Go app nem megy rajt, Digi nekem nem ment rendesen, tehát erre ne alapozzunk. De ha megy is, azért nem árt hozzá egy kis hozzáértés. Telekom-os app akkor sem fog mondjuk menni.

Fire stick: Nem mindegyik tv-t tudja kapcsolni, ezt sem lehet biztosra venni.
Egyébként jó cuccok, én szeretem őket.

Üdv B.

(#180266) Postas99 válasza Yahhher (#180265) üzenetére


Postas99
senior tag

Sajnos ellenszenves vagyok a sajomi ilyen fajta cuccaival. Drága és soxor N hozza az ár érték arányt ( csak tv-s) kütyükről beszélek lásd az újraindítási gondokat.

(#180267) weiss


weiss
addikt

Helló, nem látott valaki ws2812b vagy hasonló /ha létezik egyáltalán/ 5 voltos szalagot, ami nem a klasszikus lapos, hanem karácsonyfaizzóra hasonlít, tehát kör alakú a vezeték.

I did nothing, the pavement was his enemy!

(#180268) w.miki válasza Yahhher (#180265) üzenetére


w.miki
veterán

Ha jól értettem, aki nem ért hozzá, annak a ChromeCast 3 a legjobb választás?
Nem kell 4k, se NetFlix, se semmi más, a telefont képét kéne kitenniük a TV-re.
Persze jobb lenne, ha menne pár játék is rajta, de ha ettől bonyolultabb lesz az egész, akkor nem kell.

[ Szerkesztve ]

Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu

(#180269) Yahhher válasza w.miki (#180268) üzenetére


Yahhher
aktív tag

Hát ezt sajnos nem tudom. Nekem nincsenek ilyen igényeim, ezért erre nem tudom mi a legjobb.

Üdv B.

(#180270) CHIPman válasza weiss (#180267) üzenetére


CHIPman
nagyúr

[link]
Nekem ilyenem van, nem teljesen az amire te gondolsz, de ha van türelmed, akkor be lehet harisnyázni/zsugorcsövezni. :D

hardverapro.hu/tag/chipman

(#180271) w.miki


w.miki
veterán

DOOGEE S35T Global Version 5.0 inch HD+ IP68 3GB 64GB 4350mAh 4G Smartphone
100 USD

[ Szerkesztve ]

Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu

(#180272) Beni2360 válasza w.miki (#180271) üzenetére


Beni2360
félisten

Nekem volt régen DOOGEE telefonom jó kis gép volt. Na meg itt az 5" most a ritkaság.

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

(#180273) szpeti40


szpeti40
addikt

Sinceritytradingtől szoktatok még vásárolni?
eBay-en az összes accról eltüntek a cuccai, de a weboldalon még fentvannak.
SAVE5 kód megy még?

[ Szerkesztve ]

Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi

(#180274) Ciccuka válasza szpeti40 (#180273) üzenetére


Ciccuka
veterán

A kupon már biztosan nem jó.

Cicák támogatása: www.fos.hu/1176

(#180275) vacs válasza szpeti40 (#180273) üzenetére


vacs
veterán

muziker.hu
Szlovákiából jön, korrekt árai vannak!

(^)(>.<)(^)

(#180276) szpeti40 válasza vacs (#180275) üzenetére


szpeti40
addikt

Köszi, ránézek!
Valami gyorsabb SD kártyát néztem sincynél, ott valamivel olcsóbb a Sandisk Extreme Pro, mint Muzikernél az Extreme.
Majd kigondolom, hogy mi legyen, köszi :R

Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi

(#180278) _q válasza Csubakkka (#180277) üzenetére


_q
addikt

Szállítási költség el is viszi a kedvező árat akárcsak a muziker-nél.

(#180279) vacs válasza _q (#180278) üzenetére


vacs
veterán

Csomagpontra 790 Ft a Muziker.hu, az szerintem nem drága!

(^)(>.<)(^)

(#180280) weiss válasza CHIPman (#180270) üzenetére


weiss
addikt

Konyhakészebb megoldást keresek, de köszi :)

I did nothing, the pavement was his enemy!

(#180281) tlala


tlala
addikt

Július 1. óta folyamatosan rendelek banggoodról és aliról is, de egyetlen egyszer sem találkoztam a magyar posta fizetős megoldásával.
De ma, végre!!
Jött egy e-mail, hogy küldemény azonosító, meg kód, és fizessek. Már spam gyanús volt, annyi fake posta levelet kaptam mostanában.
De nem, ez igazi! Befizettem a 399 Ft-ot kártyával - egy élmény volt, sokkal izgalmasabb így várni a küldeményt/postást!
:))

(#180282) edk- válasza tlala (#180281) üzenetére


edk-
őstag

Ha ennyire tetszik, akkor majd átküldöm hozzád, ha nekem jön, hogy örülj gyakrabban! :P

"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://cutt.ly/edkelado

(#180283) Pancsermeste válasza tlala (#180281) üzenetére


Pancsermeste
őstag

Hát, én kimaradtam ebből az élményből, ugyanis nem kaptam semmilyen értesítést. :O
Most először rendeltem AliExpress standard shippinggel, de az ünnepek miatt rá se néztem, hogy végül mivel küldték, így már csak akkor vettem észre, hogy fizetnem kell, mikor már a postásnál volt a cucc.
Nem értem, hogy mitől függ az, hogy ki kap online fizetési értesítést és ki nem. Pedig rajta van a csomagon a telefonszámom és az e-mail címem is.
Eddig Cainiao Super Economy Global ( -> BE post) , Cainiao Heavy Parcel Line és DHL ( -> DPD) szállítási móddal jöttek a cuccok, extra költség nélkül.

-= Pancsermeste® =-

(#180284) szpeti40 válasza Pancsermeste (#180283) üzenetére


szpeti40
addikt

Nálam is így volt, írtam is panasz emailt a postának, válasz: "a csomagon külföldi telefonszám szerepelt, email meg nem, ezért nem jött értesítés" :F
De érdekes módon, arról megjött az sms, hogy mehetek a postára érte :W

Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi

(#180285) tlala válasza Pancsermeste (#180283) üzenetére


tlala
addikt

Van egy beépített random generátoruk, hogy jobban élvezzük a nemzeti kaszinót! :DD

(#180286) V/ válasza szpeti40 (#180284) üzenetére


V/
titán

és Pancsermeste
Az első vámolásos értesítőt a program küldi ha talál elektronikus elérhetőséget. Az hogy mehetsz érte, azt a helyi postáról küldik, ők megnézik a küldemény címkét és arról szedik az információt, a program nem nézi a küldeményt, még nem tart ott a fejlettségi foka a Magyar Postának

[ Szerkesztve ]

(#180287) Pancsermeste válasza V/ (#180286) üzenetére


Pancsermeste
őstag

Értem, de a program hol keresi az elektronikus elérhetőséget?
A címben nem kellene megtalálnia?

-= Pancsermeste® =-

(#180288) szpeti40 válasza V/ (#180286) üzenetére


szpeti40
addikt

Hát én értem, csak az előtte lévő csomagnál meg jött rendben az email, hogy fizessek :F

Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi

(#180289) V/ válasza Pancsermeste (#180287) üzenetére


V/
titán

A küldeménynek vannak postai elektronikus adatai, azt dolgozza fel, ezt a küldő posta a feladó által megadott adatokkal tölti fel. Adott esetben ez nem teljes, illetve előfordulhat olyan is hogy menet közben kerül egy egzotikus postához azeri, emírségi, vanuatui és a logisztikai cég nem adja tovább.
A címbe csak akkor van ha beírod, a kiegészítő adatok e-mail cím, telefonszám az opcionális. Annyit tudtunk kiokoskodni hogy ahol szóba jön a Postánk kavarása AliExpress, eBay a címsor folytatásba beírjuk az e-mail címet, telefonszámot, az így mindenképp bekerül az adatok közé és attól függetlenül hogy az opcionális adatmezőbe nem írták be, a program csak talál elérhetőséget. Nem tud lemaradni, mert általában még azután van az ország, a település és az irányítószám

(#180290) V/ válasza szpeti40 (#180288) üzenetére


V/
titán

Ha beírta a küldő posta és megfelelő a formátuma akkor persze igen, kapsz értesítőt. Sajnos nem közlik és bizonyítják hogy milyen adatot kapnak vagy nem kapnak meg.

(#180291) spileraaa


spileraaa
senior tag

ez menyire jo lejatszo ha jol tudom kinai
TV Box H96 MAX

Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660

(#180292) Ciccuka válasza spileraaa (#180291) üzenetére


Ciccuka
veterán

max 10-est érhet
rockchip-es

[ Szerkesztve ]

Cicák támogatása: www.fos.hu/1176

(#180293) szpeti40 válasza spileraaa (#180291) üzenetére


szpeti40
addikt

Ennyiért már majdnem Mi Box S is van.

Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi

(#180294) Pancsermeste válasza V/ (#180289) üzenetére


Pancsermeste
őstag

Éppen ezért, a javaslatodra írtam be anno a cím második sorába az e-mail címet is. (ezért szerepel a csomagon is az e-mail címem)
Szóval, nem tudom, mit tudnék még tenni...

-= Pancsermeste® =-

(#180295) spileraaa


spileraaa
senior tag

regebben ezt vettem bestbuy aron Tanix TX9s es mai napig eleg jo pedig gyari andoidal hasznalom
most kaphato ez? vagy van hasonlo arban ehez foghato?

Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660

(#180296) kulup válasza spileraaa (#180291) üzenetére


kulup
tag

Médialejátszásra nem ideális, inkább ez : LINK vagy ez : LINK , a lényeg, hogy Amlogic S905x3 procis legyen 1000-es LAN-nal. És tegyél rá egy Coreelec-et, azzal tökéletes.

[ Szerkesztve ]

(#180297) V/ válasza Pancsermeste (#180294) üzenetére


V/
titán

Elkerülni azt a szállítási módot ahol a Magyar Postához kerülhet. Persze ezt nehéz megoldani.

(#180298) chatran válasza V/ (#180297) üzenetére


chatran
őstag

Nem úgy volt, hogy az Aliexpress Standard és Saver Express One-nal jön? Megdőlt már ez is?

(#180299) spileraaa válasza kulup (#180296) üzenetére


spileraaa
senior tag

Banggood Express az futar hozza?
es igaz mar nem kell fizetni afat vagy barmit plusz koltseget mert mar benne van az arban?

fel eve mar nem rendeltem azt mar nem vagyok kepben anyira

Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660

(#180300) V/ válasza chatran (#180298) üzenetére


V/
titán

Nem dőlt meg, nem arról volt szó.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.