Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-17 21:43:19

LOGOUT.hu

PlayStation 5 ON-topik téma-összefoglaló
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Az OFF-topik ezen linken keresztül érhető el.

A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#76051) WaterWave válasza AuraSync (#76049) üzenetére


WaterWave
veterán

:C :C

Elsőre must have.. utána lehet megbánnám:DD

• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •

(#76052) libus


libus
őstag

Ma 2 hete, hogy felkérdeztem az eMAG-ot, hogy hol van a 10 hónapja megrendelt és előre kifizeted Ps5 Digital gépem?
A mai napig nem érkezett válasz! :(
Nem gyenge, úgye? Pedig kellene válaszolniuk minden levélre bizonyos időn belül.
De remélem az nem több hónap.. :D
E hét elején is emlékeztette őket az írt levelemre, arra sem jött válasz! :(

[ Szerkesztve ]

Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Poco X4 Pro 5G

(#76053) Blaze_ válasza Kendek (#75768) üzenetére


Blaze_
aktív tag

Cerny a WD SN850-et ajánlja:
[link]

(#76054) BusinessGuy válasza Szabi® (#76033) üzenetére


BusinessGuy
őstag

Mondjuk azon hogy Switchre is szívesebben fejlesztenek kicsit hiteltelenné teszi az egészet mert oda az exeken kívül kb semmi sem érkezik pár cipóra butított régebbi multiplatformon és egy tonna indie szaron kívül. Igaz ha ezek a megkérdezett fejlesztők többségében indie gyártók akkor kijöhet a szám.... :C

Kona ha a fejlesztők nemnagyon éreznek rá a ps5 ízére, akkor miért van az hogy az újabb és újabb megjelenések szinte mind használják a DS adottságait, és a ps5 grafikailag ritkán marad alul az amúgy erősebb xsx-el szemben, akkor is bagatel különbségekkel? Vagy azért érzed mert több az olyan régi cím ami upfrade-et kapott? Nsmigen látom át mitől jobb a box, pedig én is sokáig azt hittem hogy az XsX majd odavág... Persze gamepass meg bw comp jó, de ide rakhatunk is egy pontot.

[ Szerkesztve ]

(#76055) Xaels válasza saelin (#76046) üzenetére


Xaels
félisten

Anno írtam is a Youngblood-ról [link]. Szerintem sem volt annyira rossz a helyzet mint ahogy a főldbe állították.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#76056) Kendek válasza Blaze_ (#76053) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Az azért sejthető volt, hogy az SN850 jó lesz hozzá. Akkor is ha listáznak, és akkor is ha csak általános követelményeket fogalmaznak meg. Mivel ennél nem nagyon van jobb, ez már eléggé a csúcsa a kínálatnak. Az ára is ezt tükrözi, szóval nem éppen filléres tétel a bővítés.

<-ƘƘ->

(#76057) KKaresz45


KKaresz45
senior tag

SteelSeries Arctis 1 Wireless (a továbbiakban Arctis) vs. Pulse 3D (Pulse)

Pár hétig felváltva használtam a fenti két fülest PS5-tel, az alábbiak a tapasztalataim.

Kezdjük azzal, ami mindenkit a legjobban érdekel. Az Arctisnak jobb a hangja. Ahhoz hogy kihozzuk belőle a maximumot, PC-re kell kötni (a wireless dongle-lal kell, a vezeték csak töltésre van), le kell tölteni a SteelSeries Engine programját és finomhangolni az equalizerrel. Én TPS-ekkel teszteltem (TLoU II, Returnal, Demons's Souls), így a TPS-ekhez ajálott "Immersion" presetet használtam. (Pulse-nál nincs finomhangolási lehetőség.) Ha ezt a beállítást elvégezzük, az Arctis tisztábban szól mint a Pulse, jobban átjönnek a részletek, főleg a magas tartományokban. Ezt mind a három játékban tapasztaltam. Hozzáteszem, hogy szerintem a Pulse-nak sincsen kifejezetten rossz hangja és a különbség nem akkora hogy lefossa a bokáját az ember ha felteszi a Pulse után az Arctist. De az Arctis hallhatóan, egyértelműen jobban szól.

Viszont a jobb hangzásnak ára van. Az Arctis 1 Wireless összeszerelési minősége és anyaghasználata szerintem annyira gyenge, hogy a kényelem rovására megy. Nekem legalábbis nem sikerült tökéletesen beállítani. Amikor belőttem hogy pont kényelmes legyen, kis idő múlva már instabilnak éreztem, lötyögött a fejemen, kisebb fejmozdulatokra csúszkált. Ha meg jobban megszorítottam akkor nyomott. Nem mondom hogy extrém módon kényelmetlen, de a Pulse ebből a szempontból nagyon bejött. Stabil, pont ott és annyira fog amennyire kell. Nem is kellett nagyon igazgatni. Persze ez szubjektív, függ a fejmérettől, fejformától, fülformától, hajhossztól, stb. Sokaknak a Pulse nem kényelmes.

Vannak még kisebb eltérések. Az Arctisnál tetszik, hogy analóg módon lehet a hangerőt állítani. Viszont annyira érzékeny a kis tekerője (és olyan helyen van), hogy könnyű akaratlanul is eltekerni (például igazításnál, fel- és levételnél). Az Arctisnak a Pulse-hoz képest brutális akkumulátor ideje van (20-22 óra a 7-8 órához képest), de a PS5 csak a Pulse-nak jelzi ki a töltöttségi szintjét, az Arctisnak nem. Nekem a töltöttségi szint kijelzés fontosabb mint a hosszú akksi idő, mert 20 órát egyébként sem játszom egyben, de azt szeretem tudni hogy hogyan áll a töltöttség.

Összességében a véleményem az, hogy a két füles egy szinten van, csak más az erősségük (vagy ha úgy tetszik a gyengéjük). Ha a hangzás alapján kellene dönteni, az Arctis nyerne. Másrészről, aki annyira igényes, hogy a Pulse 3D hangzásánál jobbat akar, annak szerintem fel fog tűnni az Arctis gyengébb anyaghasználata. Ezért nem tudok egyértelműen győztest hirdetni. Személy szerint a Pulse-t szívesebben veszem a fejemre a kicsit gyengébb hangzás ellenére is.

(#76058) saelin válasza Blaze_ (#76050) üzenetére


saelin
veterán

& ProEvoFan
Mind a kettő a ps4-es és ps5-ös verzió is megvan. A legtöbbet a ps4-es játszottam mert nincs cross-play a két generáció között, de még a mentések sem vihetőek át... Ha nem lenne ilyen instabil fos, akkor egy teljesen normális Diablo 3 alternatíva lehetett volna belőle. Tényleg jobb hogy nem vetted meg, mert amiket írtam kb csak az endgame-ben jönnek elő.

Lackooo84
Az élet ladás cucc szerintem nem gáz, de a mentési rendszer az tényleg túlságosan büntet. Többször volt hogy beragadtunk a metró kijáratánál annyira erősen jöttek ránk az ellenségek és ugye respawn után csak egy shared life-ot ad, amit nagyon könnyű elveszíteni. Egy megoldás van a játék jelen állapotában erre: nem szabad meghalni... Ettől eléggé hardcore a cucc.

Szerk:
Amúgy hihetetlen hogy mennyire nem képesek egy jó hack and slash-t elkészíteni. Kb mindig csak a Diablo-kat várjuk mert az AAA minőségben készül. A Sacred szériával mi van? Az első részét imádtam! A folytatáshoz már nem volt elég erős pc-m, így az telibe kimaradt.

[ Szerkesztve ]

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#76059) syler123 válasza KKaresz45 (#76057) üzenetére


syler123
veterán

Ezért kell Arctis 7 vagy 9-et venni, az már kényelmes is és jól is szól. Amúgy ezeknek is kell a bejáratás, nekem a 7P-nek a hangja sokat javult.
Az én véleményem szerint a közel 24 órás akkuidő fontosabb, mint az akkuszint jelzés, amit amúgy meg tudunk nézni a fejesen. Ezt mondjuk megoldhatták volna a dongle-n is, hogy az is villogjon pirosan, ha 20% alatt vagyunk...
Ennek ellenére a Pulse 3D árához képest egész jól sikerült.

(#76060) Blaze_ válasza saelin (#76058) üzenetére


Blaze_
aktív tag

A Sacred 2-ről annyi emlékem van, hogy nagyon jó volt benne a skill és fejlődés rendszer. Egyetem alatt heteket theorycraftoltam a wiki felett, hogy milyen érdekes buildjeim lesznek és hogy fogok odáig eljutni.
Minden más sajnos közepes vagy pocsék volt, úgyhogy végül egyetlen karakterrel vittem végig és azzal se volt kedvem újrakezdeni nehezebb fokozaton. Kár érte.

(#76061) noxon


noxon
őstag

Helló.

Ha a konzol beállításnál a felbontást automatikusról 4kra rakom akkor a játék is csak úgy fut? Attól függetlenül, hogy a játékban mit állítok?

Vagy rosszul gondolom?

We live in a simulated world...

(#76062) Lackooo84 válasza syler123 (#76059) üzenetére


Lackooo84
nagyúr

Vagy A50-et. Igaz ez kicsit drága lehet egyeseknek, de minden fillért megér, nem beszélve a cserélhető fülpárnákról.

The Truth is out there...

(#76063) F-ECT$ válasza noxon (#76061) üzenetére


F-ECT$
titán

Rosszul. A 4k csak a kimeneti jel felbontása. Alig fut játék valós 4k felbontással.

Dive ever, work never.

(#76064) Mike válasza saelin (#76058) üzenetére


Mike
veterán

amiket múltkor mondtam
amiben az acélskorpiók vannak és te hátul setálgatsz: Divine Divinity
amiben pisztoly is van: Torchlight 1-2
amiben kúszni is kell és nem szabad mindenkibe belekötni: Silver (1999)
az más kérdés, hogy ezek a játékok anno nagyon jók voltak, de most inkább a nézd meg kategória.

szerintem lejárt a izometrikus h&s ideje

[ Szerkesztve ]

(#76065) saelin válasza Mike (#76064) üzenetére


saelin
veterán

Nekem a nagyon régiek közül a Nox tetszett nagyon. Amúgy meg nemsokára jön a Hades PS5-re, ami kritikailag elég nagy hangzavart kavart és gondolom nem véletlen. Igaz, ez inkább rogue-lite mint hagyományos arpg, de videók alapján a harcrendszerért én oda meg vissza leszek.

Nem mellesleg itt van nekem a kicsit taktikusabb Tribes of Midgard is. Egyetlen szomorúságom a játékkal kapcsolatban, hogy egyetlen barátom sem tudtam meggyőzni a vételéről, legalábbis nem teljes áron.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#76066) polonic


polonic
félisten

A teniszes játék említésre méltó, ami majd lesz az augusztusi plus kínálatában?

(#76067) F-ECT$ válasza polonic (#76066) üzenetére


F-ECT$
titán

Nem igazán sajnos. Én mondjuk ránézek, de sokat nem várok tőle.

Dive ever, work never.

(#76068) Blaze_ válasza Mike (#76064) üzenetére


Blaze_
aktív tag

Azért a Grim Dawn nagyon jó lenne ha jönne PS-re. PC-n több száz solo órám volt benne. Gyakorlatilag egy minden téren javított Titan Quest grim dark-horror settingben.

(#76069) Nayrobi válasza KKaresz45 (#76057) üzenetére


Nayrobi
őstag

Az új béta fwben kapott a pulse eq állítási lehetőséget és talán preseteket is

(#76070) polonic válasza F-ECT$ (#76067) üzenetére


polonic
félisten

Jó lenne valami új teniszes játék is.
Top spin és virtua tennis nagyon jó volt. Cimborámnál sokat toltuk PS3-on.

(#76071) penge111 válasza saelin (#76065) üzenetére


penge111
addikt

Nekem a Nox annyira tetszett anno, hogy nálam még az akkori Diablót is verte. Hu, de rég volt ez játék :B

Ui: úgy néz ki, sikerült ma helyben szerznem egy Ratchet-et, ma jön nálam egy kisrác, lesz mindkettőnknél szájtátás. Köszönöm mindenkinek az ajánlást...

[ Szerkesztve ]

PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

(#76072) KoNZoLik@ válasza syler123 (#76059) üzenetére


KoNZoLik@
veterán

"Ezért kell Arctis 7 vagy 9-et venni"

Igen dupla áron, van akinek nincs ilyenekre 70-80K-ja, szerintem a Pulse3D teljesen jó mindenben egy átlag felhasználónak! Aki meg vájt fülű és van pénze, az nem ilyenekben gondolkodik úgy sem...

***14 éve a PH-n! KoNZoLik@ felhasználónak 821 pozitív értékelése van*** 永遠に落ちない***

(#76073) syler123 válasza KoNZoLik@ (#76072) üzenetére


syler123
veterán

56-57eFt az Arctis 7p. A játékok sem a legolcsóbbak, kb 2db játék ára.
Hozzáteszem, ha más kialakítású lenne a Pulse 3D, pl nem kerek fülpárna, és kényelmesebb lenne a kialakítása, akkor én is Pulse 3D-t vettem volna. Azt nem is írta senki, hogy a hangjával gond lenne, azt sokan dícsérik, de ha nekem nem kényelmes akkor lehet 10eFt is, akkor sem lesz megfelelő....

(#76074) Jim74


Jim74
nagyúr

Sziasztok!

Tudnátok ajánlani jó minőségű USB BT adaptert, amivel használható lenne BT fülhallgató?

Köszönöm :R.

(#76075) KoNZoLik@ válasza syler123 (#76073) üzenetére


KoNZoLik@
veterán

Ez igaz, nekem pl lehet 10K vagy 300K, sajnos akkora fejem van, hogy én még kényelmes fülessel nem találkoztam ami számomra jó lenne hosszú távon😏 Ezért nincs is...

[ Szerkesztve ]

***14 éve a PH-n! KoNZoLik@ felhasználónak 821 pozitív értékelése van*** 永遠に落ちない***

(#76076) the_mad


the_mad
aktív tag

Srákok!

A mobilos Ps App csak nekem nem műxik má hetek óta, vagy másnál is vacakol?

[ Szerkesztve ]

“God made men, but Sam Colt made them equal.”

(#76077) Jim74 válasza the_mad (#76076) üzenetére


Jim74
nagyúr

Nekem a store működik, de a legutóbb játszott játékokat nem mutatja. Gondolom ugyanaz a hiba, mint hónapokkal ezelőtt, de ezért nem fogom átállítani a telefon nyelvét.

(#76078) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

AORUS is előállt egy támogatott SSD-vel. [link]
[link]
Kb. 77 ezer Ft az 1TB.

Live-Die-Respawn

(#76079) jeni válasza oriic (#76078) üzenetére


jeni
félisten

innen már megrendelhető
kérdésem,hogy egy ilyen jófajta betehető egy plusz ráhelyezett hűtővel?
vagy a 2TB verziósat?
úgy gondolom fizikailag biztos,hogy jó oda. spec szerint is elvileg kéne mennie ezekkel is.
ha mégsem akkor olyanok tehetőek oda ami az alábbiaknak megfelelnek az adott értéket megközelítően?
7000 MB/s olvasási sebesség,
5500 MB/s írási sebesség,
700 TBW elméleti élettartam
valamint passzív aluhűtés is feltétel arra felhelyezve.

[ Szerkesztve ]

(#76080) KRoy19 válasza oriic (#76078) üzenetére


KRoy19
őstag

(#76081) jeni válasza KRoy19 (#76080) üzenetére


jeni
félisten

én egy ilyet is megkockáztatnék,plusz egy hűtőbordát rátenni.
Samsung 980 1TB M. 2 PCIe (7000 helyett 3,500/3,000 MB/mp szekvenciális olvasási/írási sebesség)
Ft36,690

(#76082) Kendek válasza jeni (#76081) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Megkockáztathatod, de valószínűleg csak kidobott pénz lesz. Olyat nézz ami tud minimum 5,5 GB/s lineáris olvasási sebességet, és PCIe 4.0.

<-ƘƘ->

(#76083) KRoy19 válasza jeni (#76081) üzenetére


KRoy19
őstag

Én most vettem egy ilyet a PC-mbe, 46k-ért. Hol látod 36k-ért? :DDD

(#76084) noxon válasza F-ECT$ (#76063) üzenetére


noxon
őstag

Szia, akkor miért van az, hogy a konzol tudja a 2160p ha a játékok nem? Pl pc minden játék tudja, ha bírja a vas.

Meg, ha lehet választani a képkocka sebesség mód és a gtafikai minőség mód között akkor is 1080p? :F nem vágom.

[ Szerkesztve ]

We live in a simulated world...

(#76085) KRoy19 válasza noxon (#76084) üzenetére


KRoy19
őstag

A render felbontás és a kijelző felbontás eltérhet egymástól.(Pc esetében is van ilyen, csak ott olyan render felbontást választasz amilyet akarsz amennyiben ezt a játék támogatja)
Konzolok esetében a játékfejlesztőkön múlik, hogy milyen felbontáson rendereltetik a játékot(általáben ez a felbontás dinamikus) és attól függően, hogy te milyen kijelzőfelbontást választasz (1080p,2160p) a konzol le vagy fel skálázza a játékot.

[ Szerkesztve ]

(#76086) tboy93 válasza noxon (#76084) üzenetére


tboy93
nagyúr

A kimeneti kép 2160p lesz, de az jatekoktol fugg, hogy mi a render felbontas. Van aminek csak 1080p, az fel lesz skalazva 2160p-re es az lesz kikuldve a TV-re.

A konzolok eseteben a render felbontas raadasul sokszor dinamikus, pl 1200-1800p között ingadozó, hogy jelenettol függetlenül meg tudja tartani a 30/60/120 fps-t.

PC eseteben ez ugy nez ki, hogy te beallitod a kivant render felbontast es az fix lesz, viszont a kepkocka sebesseged kelloen eros vas nelkul nagyon ingadozhat. Konzolon nem az fps szam ingadozik, hanem a felbontas.

[ Szerkesztve ]

(#76087) Kendek válasza noxon (#76084) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Az egyik az a HDMI kimeneti felbontása, a másik pedig a renderelési felbontás. A 4K számolása nagyon erőforrás igényes, ezért a legtöbb játék ennél alacsonyabb felbontással operál, és valamilyen módszerrel fel van javítva, vagy csak simán fel van skálázva.
Amikor lehet választani játékon belül, akkor az egyik opció az magasabb számolt felbontást jelent és ezzel együtt jobb grafikai minőséget, a másik pedig magasabb vagy stabilabb fps-t.

<-ƘƘ->

(#76088) Kendek válasza Jim74 (#76074) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Ez attól függ, hogy mire van szükséged. Ha aptX-LL, akkor az Avantree DG80 elég jó választás, de nem olcsó. Viszont ha elég a sima SBC is, akkor én javasolni tudom az Ugreen CM408-at, nekem bevált (innen vásároltam). Viszont ez utóbbinál fontos, hogy a fülesnek is legyen Low Latency módja ami működik SBC-vel, különben zavaróan nagy lehet a hang késése.

<-ƘƘ->

(#76089) Kendek


Kendek
MODERÁTOR

Nah, végére értem ennek a hétvégi ingyenes Marvel's Avengers egyjátékos sztori módjának. Egy jó tízórás szórakozás volt, szerintem ennyit megért. A menü meg egyes játékmeneti dolgok ugyan kicsit túl vannak benne bonyolítva, de egy bosszúállós sztorinak egyszer elment.

<-ƘƘ->

(#76090) KaitouP válasza Blaze_ (#76053) üzenetére


KaitouP
Topikgazda

Ja, csak cseszett drága.

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#76091) noxon


noxon
őstag

Áh értem, köszi mindenkinek a választ. :R Tanulni kell ezt még, hozzászoktam a PChez :)

[ Szerkesztve ]

We live in a simulated world...

(#76092) Scholes9 válasza KRoy19 (#76080) üzenetére


Scholes9
nagyúr

Az 1 gigabites netem mellett, meg, ha ilyenek maradnak a PS5 játékok méretei, akkor én szerencsére tuti kihúzom az alap tárhellyel a következő generációig :D :B :CMost fent van az Astro, Demon’s Souls, Rift Apart, Returnal, Doom Eternal az összes dlc-vel, Resi 8 meg a Little Nightmares 2 és maradt kb. 350 gb hely :D

[ Szerkesztve ]

PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C

(#76093) Szabi® válasza saelin (#76046) üzenetére


Szabi®
addikt

"" Wolfenstein Youngblood-ot miért húzták le a review-ok megjelenéskor""

Azért, mert "diót mogyorót nyomokban tartalmaz" annak már semmi köze nincs a Wolfi univerzumhoz,teljesen kiforditották a sorozatot, kivették a dramaturgiát, noname karakterekkel "akarták" felépíteni. Mivel Blazkoviczal újat nem tudtak csinálni, ezért előhúztak a kalapból egy ilyen "gagyi" hibridet, ami egyszerre akar lenni jó local coop, és sztori game.
A sztori line nulla lett, a szintekhez rakott pályák pedig kicsik, lineárisak, de mégis "áll" openworld benyomását akarják kelteni. Egy szimpla fps shooter lett, amire raktak egy "wolfenstein" címkét, hogy hamarabb elkeljen. Fantáziátlan, sótlan, egyhangú lövölde ...

(#76094) KRoy19 válasza Scholes9 (#76092) üzenetére


KRoy19
őstag

"....én szerencsére tuti kihúzom az alap tárhellyel a következő generációig..."

Én is, tekintve, hogy megint rámjött a PC építési láz, szóval a PS5-öt csak és kizárólag exkluzív címek játszására fogom használni. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#76095) BusinessGuy


BusinessGuy
őstag

50k fölött aki gaming fejest vesz az meg is érdemli, gyakorlatilag feleannyiért gyalázza mindet egy jobb hifi fejes és a wireless is adott ha controllerre kötjük, a Dualsense már kiszolgálja a fejeseket korrektül persze ne akarjunk 500 ohmos fejest rádugni.
Ezek a túlárazott gamer szarok arra jók hogy aki nem jár utána nem hallgat utána nem olvasgat szakmai és játékosok által feltöltött fórumokat az megvegye jó drágán és elégedett legyen micsoda hangzása van 60-100k kiadása után a 20-30k-s gamer fejesekhez képest...Egészen addig míg valahol bele nem szalad vagy rá nem próbál egy normális (nyitott) hifi fejesre.

(#76096) Lackooo84 válasza BusinessGuy (#76095) üzenetére


Lackooo84
nagyúr

Akkor te csak dugdosd a kontrollerre és felezd meg azt az így sem acélos üzemidejét a DS-nek... A hangminőségről meg a chat hang beállításainak hiányáról ne is beszéljünk.

[ Szerkesztve ]

The Truth is out there...

(#76097) KoNZoLik@ válasza BusinessGuy (#76095) üzenetére


KoNZoLik@
veterán

Minden dolognál kell kompromisszumot kötni sajnos, amit alattad ír Lackooo pl, teljesen igaza van! Eleve az aksi nálam pl így sem bír 4-5 óránál többet, ha rákötném a fülest ez az idő le is feleződne kb, a kábelekről már nem is beszélve...ne menjünk már vissza az időben😅
Plusz egy komoly hifi fejest nem konzolokhoz szoktak használni 😂 De kinek mi, mint írtam nekem még nem volt olyan ami kényelmes lett volna, pedig kipróbáltam elég sokat, az alaptól a felső ligáig, de pár nap után adtam el mindet!

[ Szerkesztve ]

***14 éve a PH-n! KoNZoLik@ felhasználónak 821 pozitív értékelése van*** 永遠に落ちない***

(#76098) Xaels válasza BusinessGuy (#76095) üzenetére


Xaels
félisten

Nyitott hifi fejest írsz... ja sok helyen tök jó ha behallatszik a külső zaj vagy épp ki amit te hallgatsz... Aztán a kényelmi funkciókról ne beszéljünk.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#76099) ProEvoFan válasza KoNZoLik@ (#76097) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Hülyeségnek tartottam az elem használatát XSX kontrollernél. 2020 és nincs benne tölthető aksi?WTF????
Na, azt 5Kért vettem 10db tölthető elemet + töltőt és ez sokkal praktikusabb megoldás, mint töltögetni azt a szerencsétlen akkumulátoros kontrollert.Mindig van készleten feltöltött elem. :K Sokkal jobb megoldás, mint az aksis kontroller.

(#76100) Frod válasza Kendek (#76089) üzenetére


Frod
addikt

Az ingyenes trialban le lehetett tolni a kampányt?
Nice, ha előbb tudom lehet ránézek, most már mindegy.

Do you see the white shadow?

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.