Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:13:14

LOGOUT.hu

PlayerUnknown's Battlegrounds

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22901) Grave_444 válasza Dictator^ (#22899) üzenetére


Grave_444
nagyúr

Top 13-nál estem a föld alá, aztán ahogy úsztam volna a körbe feldobott a felszínre. :DDD

Lelőttek kicsivel később.

(#22902) Dictator^ válasza Grave_444 (#22901) üzenetére


Dictator^
veterán

Nagy lett volna ha a levégéig be tudsz úszni, bár szívás lett volna, mert más tud healelni fent :)

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

(#22903) Dave567 válasza Csokishurka (#22897) üzenetére


Dave567
addikt

Szar, ennyi....
Teli van halhatatlan, meg hyper szuper cheaterekel, lagol össze vissza, bugos fos.

(#22904) Csokishurka válasza Dave567 (#22903) üzenetére


Csokishurka
őstag

Jah de valamiért mindig visszahúz akármilyen bugos fos :D
De mondjuk belegondolva mikor élveztem a játékot és mikor okozott bosszúságot hááát..de lehet még nekem kell fejlődni.
260 óra és még csak egy csirkém van :(

"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."

(#22905) Dave567 válasza Csokishurka (#22904) üzenetére


Dave567
addikt

Ha hibás a játék akkor hiába várod, hogy jó legyél...

Ugrásnál nálam nem tölti be a fegyvereket mikor leérkezem, ott kell rohangálnom hogy megjelenjen.
Szépen óvatosa bujkálok, hallgatom a lépteket, meg minden zajt, egyszer csak 2méterre már mögöttem a csávó és lelő, mikor már alapból több méterre lehet hallani amikor valaki jön, és erre már a haverom is panaszkodott.

Szóval, engedd el.. :R

(#22906) niof válasza syler123 (#22898) üzenetére


niof
addikt

Szombaton délután, mikor meguntam a PUBG-t, gondoltam nyomok levezetésnek egy kis Battlefield 4 single-t. Na, annyit a PUBG bugokról, hogy a BF-ben 2 küldetés alatt többe futottam bele, mint a PUBG-ben eddig összesen. Szerintem teljesen jól játszható lett mostanra, és érzésem szerint itt (és máshol is) sok a bolhából elefánt csinálása.
Persze lehet azzal jönni, amit Grave írt, hogy beesett a textúra alá, de ez nagyon ritka, és vissza is dob már jó ideje a felszínre, nem hagy ott, mint anno, mikor ez a bug felbukkant. Persze nyilván nem tökéletes a játék, de nem is lesz az, mert a többi sem az. Haverom most vette meg az új Metro-t, és negyed órán át csak azt sorolta tegnap, hogy mennyi hiba van még benne. Ez van. A nagy kiadók is félkészen adják ki manapság a cuccaikat, aztán a nép nyomására patchelgetik. Ez egy ilyen világ.
Szerintem a PUBG egy nagyon jól játszható, szórakoztató játék lett mára, durvább hibák nélkül. Az apróságokon meg kár csámcsogni.
Ha meg szerinted (illetve ha mások is ezen a véleményen vannak) ennyire játszhatatlan, akkor ajánlom helyette a Tetris-t, vagy a Pac-Man-t. Esetleg a Super Mario-t. Ezek jó régi játékok, talán sikerült ennyi év alatt kijavítani bennük az összes kis hibát, és mára "tökéletesek" lettek... :U

Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

(#22907) Csokishurka válasza niof (#22906) üzenetére


Csokishurka
őstag

Hát sokat javult az tény, de valaki írta az Apex-et. Azzal miért nincs semmi baj? Miért nem lehet így csinálni?
Dobják ki inkább az össze vissza skineket, ahelyett hogy érdemi dolgot csinálnának.
Ettől függetlenül játszom és valószínű játszani is fogom mert valamiért mindig visszatérek.
De hogy kint vagy a játék már nem is tudom mióta és nem képesek pöpecre megcsinálni.

Kíváncsian várom a Lite-ot...

"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."

(#22908) Create. válasza Csokishurka (#22907) üzenetére


Create.
addikt

Dehogy nincs baj vele. 2 meccset tudtam menni 1óra alatt és már az elején haltunk, mert fegyver sehol (nyílván ez nem a játék hibája, egyszerűen nem tudom hova kell ugrani stb.). De ezalatt az 1 óra alatt 3x fagyott csontra a játék, vissza nem tudsz csatlakozni a játékba, mert még nincs rá lehetőség, így fucked. És rengeteg embernek van fagyási problémája vagy csak szimplán kilép. (És nem a gép fagy be, mert ki lehet lőni feladatkezelőből).

Amikről nap mint nap írtok droppok meg ilyenek pubgban, nekem nincs es nem is volt. Engem a desync és a szögek idegesítenek ebben a játékban (ő lát, te meg nem látod). Bár én már hanyagolom, 1 hónapban játszok 1x-2x, annyi elég is belőle nekem, már inom a gamet. De közel sincs annyi probléma a játékkal, hogy ne lehessen élvezni.

[ Szerkesztve ]

(#22909) syler123 válasza Create. (#22908) üzenetére


syler123
veterán

Most jelent meg a játék és néha kilép, azt mondom nem nagy cucc. Mikor is jelent meg a pubg? Azóta is sok embernek kilép, egy helyben topog a játék, meg ontják az új skineket. Nem fejlődik semmit.

Neked nem akad meg a menü amikor elindul a játék? Nem lehetne javítani egy 3mb-os frissítéssel? Kész vicc, maga a játékmenet jó, ezért is játszom vele, de hogy nem bugos azt ne mondja senki.

[ Szerkesztve ]

(#22910) Create. válasza syler123 (#22909) üzenetére


Create.
addikt

Képzeld el, nekem meg se nyikkan. Nemrég raktam is fel képet, hogy átlag 139.5 fps-em van úgy, hogy 140-re van korlátozva. A két kiadót ne hasonlítsuk össze, tripla A-s játékról beszélünk, saját szerverparkkal és engine-nel. A néha kilép és e között óriási különbség van. Nekem a pubg lépett ki néha, 100meccsből 1x(vissza lehet lépni!) ez meg 7meccsből 3x fagy, 2x kilép, továbbra is AAA.

(#22911) Csokishurka


Csokishurka
őstag

Lenne hely esetleg squadba vagy valakinek lenne kedve duozni?
Kicsit már unom a solozgatást.

[https://pubg.op.gg/user/Csokibacsi]

Nem egy nagy szám, de mindig a sűrűjébe ugrok. :DD (Villa, School, Military, Paradise...)

"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."

(#22912) dudu5130


dudu5130
őstag

Az utóbbi időben hihetetlen mennyire ránk jár a rúd. Vagy mi felejtettünk el játszani vagy tényleg totál szerencsétlenek vagyunk. Full hp-val 3 sisak 1 M24 lövés és knock de mi karral kettes sipkas embert fejbe lövünk erre meg ő pöttyögtet ki M4-gyel. Vagy 4-5!! M4 hit és az ember vígan elszalad. A vég játékokban szinte mindig hátba lőnek ha elkezdunk egy csapattal harcolni. Biztos mi is óvatlanok vagyunk sokszor de hihetetlen mennyire nem adja mostanság.

(#22913) jozefgucci1 válasza niof (#22906) üzenetére


jozefgucci1
addikt

Amiket írtál azok rendben is vannak ,de a BF4-hez már régóta nem jön frissítés és a single vs multi játék hasonlítása :O A másik említett két játék amik ugye most jöttek ki a hetekben is jobb állapotban vannak mint a PubG fél éve pl . Persze javítottak sok hibát ez tény ,de ezt el is vártuk tőlük mert vicc kategória volt . Jelenleg a legnagyobb gond a részemröl a desynk a dúrva fps droppok , főleg Vikendin . Valamint amit korábban is írtak , hogy lehetsz te első egy adott ponton ha még nem rak le tárgyakat a játék :W Shankok-Ruins pl kétszer kel körbemenni , hogy tuti átnézz mindent , mert utólag is rak le fegyvert a játék .Ez így ebben a formában sosem lesz E sport játék , ami engem csak azért zavar , mert az valamennyire tükrözné , hogy kész van . Korábban is írtam ezek Divattervezők nem programozók .

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#22914) szbalogh


szbalogh
őstag

Random squadokkal skilled V
Én nem a sűrűjébe ugrálok :B

[link]

Nick: HE_Storm

(#22915) niof válasza jozefgucci1 (#22913) üzenetére


niof
addikt

Amit te és Create. írtok, az a két legzavaróbb a játékban, amit meg kellene oldaniuk már. Desync, és a betekintési szögek. Velem is sokszor volt, hogy én nem láttam az enemy-t, de a death-cam-et nézve ő telibe látott engem. Mondjuk egy ablak 2 oldalán, egymásnak ellentétes hegyesszögből nézve. Ezért van, hogy amennyire lehet, megpróbálom az ilyen szituációkat már egy ideje kerülni, de persze nem mindig lehetséges.
Egyébként nekem még mikor az i5 7600 volt, azzal sem nagyon voltak drop-ok, most az i7-el meg szinte teljesen eltűntek. Mondjuk az i5 esetében az afterburner adatai alapján látszott, hogy folyamatos jelleggel várt a videókártya a procira. Az i7 ki tudja hajtani, így felállt az optimális egyensúly, egyik sem vár a másikra, ki tudja magát futni a kártya.

Vikendi-t szerintem nagyon elkapkodták, és még konkrétan semmit nem optimalizáltak rajta. Az tényleg úgy szar, ahogy van. Mentünk rajta néhány kört, de inkább leave-eljük, mert még haverom gépén is beszakad 15-20-ra az FPS, pedig 6 vagy 8 magos i7-ese (pontosan nem tudom), 2080Ti, meg 32 GB RAM, és NVMe SSD-n van a játék.
De a többi pályán nincs gond. Persze Yasnaya fölött ernyőzve beesik az FPS, de földetérés után stabilizálódik. Szerintem ott csak a rengeteg objektum betöltése miatt van probléma egyébként. De nem játszhatatlan!

A BF4-et meg csak azért hoztam, hogy látsszon, a AAA kiadók is elengedik sokszor a nagyobb hibákat is. Konkrétan a reptéri küldetésben, mikor a collectibel-t a bárpult mögül ki kellett venni, nem lehetett kijönni a bárpultból - restart checkpoint 1. Ugyanez a helyszín, ha előbb lövöm le azt a 2 vagy 3 enemy-t, akik a bárban vannak, és ugrom be az ablakon, a társak konkrétan nem jönnek utánam, megáll az egész játékmenet - restart checkpoint 2. Ugyanezen map elején a teraszon lévő tankot csak bizonyos szögről lehet sebezni, hiába látsz rá, lövöd telibe, nem regisztrálja a hit-et. Arról ne is beszéljünk, hogy az előre megírt karaktermozgások miatt hányszor toltak ki a társak a fedezék mögül, vagy szorítottak bele pl a Sanghaii-i pályán a liftbe... Az, hogy single kampány, az most mellékes, bugos, és komolyan megakasztja a játékmenetet.

Szóval, lehet a PUBG-t szidni, de komolyabb hibák mostanság nem igazán vannak. Fagyás nálam épp tegnap délután volt egy, hónapokkal ezelőtt volt ezt megelőzően. Pl. ezt a memória "feltelést" én nem is értem, nálam sosem megy 10-11 GB fölé.
Ha a desync-et tudnák minimalizálni, én már teljesen elégedett lennék, a többi aprósággal simán együtt lehet élni. Ja! És optimalizáják Vikendi-t, hogy az is játszható legyen! Kb. ennyi...

Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

(#22916) Grave_444


Grave_444
nagyúr

Mára ilyen szerény jutott eddig. :) Nececs volt :U

(#22917) dudu5130 válasza Grave_444 (#22916) üzenetére


dudu5130
őstag

Én örülök ha hatot ölök :DDD

(#22918) Dave567 válasza Csokishurka (#22907) üzenetére


Dave567
addikt

5-en voltunk már csak, kb 20 méterre volt tőlem a csávó, rá lőttem, és ő is rám, de én kettőt kaptam feküdtem, úgy, hogy akkor lagom volt mint állat, 16-os pingel...
Derék játék, mit ne mondjak.

(#22919) IgnisFatuus válasza dudu5130 (#22917) üzenetére


IgnisFatuus
aktív tag

Én is örülök, de akkor sem bánkódom, ha egy killel nyerem a kört. :)

Ryzen 9 5950x @4,4T5,1GHz, Aorus X570 Master, 32GB Patriot 4400MHz, 500GB Samsung 980 Pro M2, 2TB Intel M2, 2TB Adata M2, 2TB Kingston SATA, XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310, SB AE-5 plus, Asus VG279QM, Ozone Strike Pro, HP Pavilion 14

(#22920) patakij


patakij
tag

Niof-al egyetértek. Ha csak vissza gondolok az utóbbi ~30 játékomra akkor rendre jobb játékosok (vagy ritkán cheaterek), vagy a saját butaságom miatt maradtam alul, nem pedig a játék hibájából adódóan. Szóval én erre nem mondanám hogy játszhatatlan... A hangok szerintem rendben vannak, én még ilyet soha nem tapasztaltam hogy 2 méterre lépi valaki tőlem és én nem hallom, ez megint csak el van túlozva, vagy a hiba az ön készülékében van. Ezt azok sem tapasztalták akikkel hosszú ideje játszom. Persze haltam én már többször is desync miatt, de ez inkább hónapokkal ezelőtt volt jellemző, újabban egészen ritka. Ha a menüben kevés az fps-ed az inkább bosszantó, de szerintem abban egyetértünk hogy ez a játékmenetet nem befolyásolja. (bocs, ha nem is állítottál ilyet). Nekem a játék se fagy le, néha crashel az új patch óta a menüben vagy betöltőképernyőn amikor tálcán vagyok, de játék közben soha. Nem vinnyogok, elindítom újra és visszaérek, vagy rosszabb esetben indítok/indítunk egy új játékot. Ezek olyan dolgok amikkel lehet együtt élni ha kedveled a játékot, nem kell mindig bolhából elefántot csinálni.

(#22921) CsiguszMaxim válasza dudu5130 (#22912) üzenetére


CsiguszMaxim
senior tag

Egyébként nem tudom, azt ki mennyire veszi számításba, hogy ő maga milyen állapotban van, de szerintem az egyik legmeghatározóbb tényező. Reggel kipihenten, vagy edzés után ellazulva sokkal jobban megy a játék, mint meló után vagy egy szombati családozós nap végén. 300 óra után is még piszokul tudok stresszelni játék közben, de pl ha megiszom egy pohár sört utána szemmel láthatóan megint javul az eredmény. De szimplán elég ha stresszesebb vagy IRL dolgok miatt. Sőt továbbmegyek, még a fizikai állapot, vagy a légzéstechnika is rengeteget hozhat. Ezeket hajlamosak vagyunk elfelejteni, pedig olykor nagyon súlyos tényezők lehetnek az egyéni teljesítményre nézve.
Stressz hatására pl. az elsők között romlik a finommotoros mozgás, ami az egérkezelésnél eléggé számottevő tényező.

Emellett persze közel sem tökéletes a játék még mindig, de szerintem élhető.

A hanggal is akadnak problémák, ahogy feljebb írták. Velem például előfordult, hogy azért vett észre az ember, mert feküdtem a fűben és nekemjött, megakadt bennem. Aztán lenézett és lelőtt. Én ebből semmit nem hallottam. :U Ez azért szerintem is elég meredek.

[ Szerkesztve ]

Best teaparty evaaaaaaaaa!

(#22922) niof válasza CsiguszMaxim (#22921) üzenetére


niof
addikt

Ezekkel tökéletesen egyetértek. Én is inkább a reggeli/kora délelőtti játékot preferálom. Ha délután, meló után leülök a gép elé, mert a haverok akkor érnek rá, inkább scout dolgokat vállalok be, támadást és közelharcot kevésbé, mert akkor már olyan lassú vagyok, mint egy másnapos csiga. :DDD Persze ha eljutunk az endgame-ig, akkor megpróbálok mindent megtenni a sikerért, de inkább a többieken múlik már ilyenkor a végeredmény. Hiába, nem vagyok már 20 éves... :P
És az IRL dolgokkal is egyetértek. Ha valami komolyabb stressz ér, vagy volt egy húzósabb hét, vagy esetleg tudom, hogy az jön, és ráfeszülök, kb. a játékban sem jön össze semmi. Ilyenkor megpróbálok nyugodt maradni, ha vesztek, és néhány igazán elbénázott meccs után vagy kikapcsolom a gépet, vagy játszok valami más, szóló kampányos gémmel. (Pl. még nem sikerült befejeznem a Dishonored utolsó részét... )

Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

(#22923) szbalogh válasza Dave567 (#22918) üzenetére


szbalogh
őstag

Pedig így élethű, valóságban is laggolnál ha eltalálnak :DDD

Nick: HE_Storm

(#22924) redingitell válasza Dave567 (#22918) üzenetére


redingitell
senior tag

Gyere Apexet játszani, az úgyis jobban fekszik a te játék stílusodnak. Engedd el ezt a bug halmazt.....

(#22925) chatran


chatran
őstag

Kb. 5-6 órát játszottam egy ASRock z370 Mpro4, i3 8100 @ 3600Mhz, 8gb DDR4 ram, GTX760 2gb (388.13), win10 64 gépen. Ezen összesen 4x fagyott ki.

Az otthoni gépemen, ami egy P8 z77-v, i5 3570k @3400Mhz, 16GB DDR3 Ram, GTX1060 6gb (kb egy éves driver), win7 64, kéthetente 1x ha kifagy.

Hogy mi a tanulság? Nem tudom. :D

Ha win10-re frissítenék nálam is ennyire instabil lenne a játék?

(#22926) VGNGR válasza redingitell (#22924) üzenetére


VGNGR
senior tag

(#22924) redingitell
Viszlát

(#22925) chatran
Vagy a 16 GB ram?

[ Szerkesztve ]

(#22927) niof válasza chatran (#22925) üzenetére


niof
addikt

Az a baj, hogy ez egy elég hektikus dolog ennél a játéknál. Nálam Vikendi kivételével teljesen rendben van vele minden. Talán havi 1 crash, vagy fagyás van, másnál meg napi szinten több is. És ugyebár gamer gépekről lévén szó, kismillió kombinációja van a hardverelemeknek és a használt szoftvereknek illetve drivereknek. Magyarul a választ senki nem tudja neked erre megmondani...

Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

(#22928) LLKobe válasza chatran (#22925) üzenetére


LLKobe
veterán

Én teljesen up to date eredeti win 10-et használok évek óta, az elmúlt fél évben történt fagyásokat egy kezemen meg tudom számolni.

Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!

(#22929) niof válasza LLKobe (#22928) üzenetére


niof
addikt

Detto

Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

(#22930) hegegabi80 válasza chatran (#22925) üzenetére


hegegabi80
addikt

Nos én sem írnám teljesen a win10 számlájára. Kezdetektől win10 fut nálam, i5-4440 - GTX1050Ti - 8Gb+2Gb.
Amikor csak 8Gb volt benne + 2GB RX460, akkor többször is kifagyott. Aztán került bele a +2Gb ideiglenesen (most jött meg a +8GB), így csak nagyon ritkán jött elő fagyás. Ráadásul a GTX1050Ti után meg még annyi se, ugyanazon grafikai beállításokkal.
Tehát nálam a memória volt szerintem kevéske, meg a vga. Azaz nem hinném, hogy a win10-el instabilabb lenne a game.

[ Szerkesztve ]

(#22931) Grave_444 válasza VGNGR (#22926) üzenetére


Grave_444
nagyúr

Nálam 16GB sem segít. Ha tálcán vagyok amíg visszaszámol talán nagyobb eséllyel fagyok ki.

[ Szerkesztve ]

(#22932) redingitell válasza VGNGR (#22926) üzenetére


redingitell
senior tag

HA abba a topikba írom be hogy bughalmaz a Pub g akkor onnan meg ideküldenek ;]

(#22933) Segal


Segal
veterán

Amikor szemétkedik veled a kör :DDD

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#22934) niof válasza Segal (#22933) üzenetére


niof
addikt

És? Átjutottál? :D

Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

(#22935) Segal válasza niof (#22934) üzenetére


Segal
veterán

Minimum ketten a sziget felé tartottunk mert láttam a másik játékost is hogy próbál átjutni én csak a körbe értem be utána jött a partraszállás jelenet ahogy közeledtem a parthoz :(

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#22936) niof válasza Segal (#22935) üzenetére


niof
addikt

Majd legközelebb te vársz a szigeten a többiekre... ;)

Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

(#22937) Csokishurka


Csokishurka
őstag

Én már csak azt nem értem minek rakták bele a váalsztási lehetőséget hogy auto módban legyen a fegyver tüzelése, ha totál random szerűen fogja és átállítja mikor az első fegyvert felveszed. Mókás tud lenni...ahogy lövök egyet, eltalálom majd megállok a tüzeléssel....

[ Szerkesztve ]

"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."

(#22938) niof válasza Csokishurka (#22937) üzenetére


niof
addikt

Ez egy ismert bug. Majd javítják. Akkor is átállítja, ha a 2 fegyót az inventoryban felcseréled a slotokban. Erre egyelőre figyelni kell.

Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

(#22939) IgnisFatuus válasza hegegabi80 (#22930) üzenetére


IgnisFatuus
aktív tag

Szerintem meg a win10 a ludas, az hogy az elejétől azt használsz nem jelent semmit, hiszen jöttek ki azóta jól elcseszett frissítések. Az egyik ilyen "frissítés" alkalmával sikerült a készenléti memóriakezelést elrontani, ami nem tesz jót a PUBG-nek.

Ryzen 9 5950x @4,4T5,1GHz, Aorus X570 Master, 32GB Patriot 4400MHz, 500GB Samsung 980 Pro M2, 2TB Intel M2, 2TB Adata M2, 2TB Kingston SATA, XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310, SB AE-5 plus, Asus VG279QM, Ozone Strike Pro, HP Pavilion 14

(#22940) vaki válasza niof (#22938) üzenetére


vaki
aktív tag

És ez a bug minden esetben jön? Mások is mondták már, hogy ha megcseréled, vagy ha eleve a 2-es slotba húzod be a fegyót, akkor single shoton marad - én viszont még sosem tapasztaltam.

A felhasználóbarát felhasználó

(#22941) saen


saen
Topikgazda

(#22942) niof válasza vaki (#22940) üzenetére


niof
addikt

Szerintem nem. Nálam egyszer volt, hogy éles helyzetben rácsesztem ez miatt, azóta figyelem. Körülbelül 4-5 alkalommal fordult elő összesen. Mondjuk nálam nincs minden auto-ra állítva, csak az SMG-k.

Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

(#22943) niof válasza saen (#22941) üzenetére


niof
addikt

Hát, ettől nem nagyon dobjuk hanyatt magunkat... Na mindegy, majd kiderül, hogy mit hoz, mit visz! :DDD

Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

(#22944) Dave567 válasza szbalogh (#22923) üzenetére


Dave567
addikt

Jajaja gondolom. :D

#22924) redingitell: Hát annyira nem bejövős nekem az a játék, ezt azért szerettem meg mert élethű nagyjából, persze vannak benne kamu dolgok. :DDD

(#22945) patakij


patakij
tag

Szeretem a régi/új csalásokat :DDD

[ Szerkesztve ]

(#22946) Årpi válasza patakij (#22945) üzenetére


Årpi
őstag

Mit kell nézni? :D Ha a fegyvert, akkor a "titkos" barlangban van pár dropos fegyó, onnan kapta fel. Térkép alapján is ott történtek a dolgok. Ha a killeket, akkor sima M249 dara. Ebből a képből nem igazán értem mit kellene leszűrni. :U

[ Szerkesztve ]

 iPhone 15 Pro |  MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC | 

(#22947) patakij válasza Årpi (#22946) üzenetére


patakij
tag

Igazad van, hülye vagyok. Ez valahogyan kiment a fejemből, csak meglepődötten néztem hogy még alig estem le, de valaki már m249-el darál.

(#22948) Årpi válasza patakij (#22947) üzenetére


Årpi
őstag

:D Ismerős, annak idején én is csak "hülyén" néztem a killfeedre, hogy miért van a csávónak Mk14 a kezében...

 iPhone 15 Pro |  MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC | 

(#22949) Segal válasza Årpi (#22948) üzenetére


Segal
veterán

Pár napja a szokásos kis házcsoportomhoz ugrottam kezdésként sanhok-on kezdésnek egy shoti ki is nyírtam vele egy játékost erre a következő pillanatban én is feküdtem mert a harmadik odaeső játékos m24-et talált. Mondom köszi kiegyenlítettek a küzdelmek :DDD
Persze indítottam a következő kört mert nem húzom fel magam ilyesmin :))

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#22950) hegegabi80 válasza Segal (#22949) üzenetére


hegegabi80
addikt

Nálam sokszor van olyan, hogy csak pisztolyt találok. Pl. valamelyik este random quad-ban elég szar volt a loot, jöttek is ránk amikor a házba keresgélünk, hallottuk a sorozatos lövést. Az egyik társat kinyírták, de engem nem vettek észre, így a pisztollyal le is szedtem egy tárral mind a kettőt. Így tudtunk egy kicsit csemegézni ami náluk volt. Mindjárt bátrabban indulunk neki a kövi háznak.
És már korábban is volt ilyen, hogy pisztollyal rohangáltam elég sokáig, 1-2 embert le is szedtem vele, de ehhez az is kellett, hogy nem mindegyiken volt mellény.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.