Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:13:14

LOGOUT.hu

PlayerUnknown's Battlegrounds

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16001) #35434496 válasza PeL (#15985) üzenetére


#35434496
törölt tag

Ez szép eredmény! Csak így tovabb. :)

(#16002) Jinxb1rd válasza adise (#16000) üzenetére


Jinxb1rd
addikt

Kb 32 összóra eddig, ami kb napi 8 óra játék.
Szakítok is a barátnőmmel, mert így miatta nem tudok top 50 lenni. ;]

[ Szerkesztve ]

We are only Stardust...

(#16003) PeL válasza adise (#16000) üzenetére


PeL
addikt

Még mindig 62. vagyok :) A stat oldalt hiába nézed, ott tök mást ír a helyezésre. Az az 1900-as rating meg amúgy 2000 inkább. Egyébként meg tévedésben vagy hogy mindenkit lecsalózunk. Tegnap egy eset volt mikor biztosan csaló volt a képben. Egy AFK csaló, aki miatt nem tudtunk megnyerni egy meccset mert nem volt ott az endgameben, hanem valahol kint kolbászolt a kékben és nem halt meg, itt van a gyerek statja:

(#16002) Jinxb1rd

Kifogás... Neked is csak a szád nagy, meg folyamat osztod itt az észt, csak nem tudom mire :)

(#16004) NyxNyxNyx válasza adise (#16000) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Azért ne csináljunk úgy, mintha a profilból csak az jönne le, hogy csak sokat játszott. 60 meccsből 50 top10 és abból 16 win az nagyon szép eredmény.

Még TPP-ben is. ;]

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#16005) Szeszkazán válasza NyxNyxNyx (#16004) üzenetére


Szeszkazán
senior tag

TPP, a vakok között a félszemű király :)
Mindenki tudja, itt EU-n , a skill az FPP-ben van.

(#16006) Jinxb1rd válasza NyxNyxNyx (#16004) üzenetére


Jinxb1rd
addikt

Már nem azért, de top 10-be nem nehéz csiga módban bejutni. Elugornak a legmesszebb lévő pontba, aztán az első szűkülésnél a repülő útjától legmesszebb lévő pontba, lehetőleg tenger mellé. Ennyi.

Aztán tppbe kikúszák magukat a top4-ig, ahol már mindenképp pontot fognak kapni.

Ha valaki ilyen technikával lesz top100, és erre veri a mellkasát, attól ne haragudj, de hánynom kell. Bocsánat, hogy ilyeneket nem emelek pedesztálra.

[ Szerkesztve ]

We are only Stardust...

(#16007) Jinxb1rd válasza Jinxb1rd (#16006) üzenetére


Jinxb1rd
addikt

piedesztál*

We are only Stardust...

(#16008) PeL válasza Jinxb1rd (#16006) üzenetére


PeL
addikt

Akkor csináld már meg te is ugyanezt pls. Az a baj hogy Ti itt pár CS:GO topicból áttévedt fraghuszárral karöltve (tisztelet a kivételnek) azt hiszitek hogy a skill itt is arról szól hogy lősz 10-15-öt minimum körönként. Ennek a játéknak még mindig rohadtul nem az a lényege, ezt vagytok ti képtelenek felfogni és bújtok az FPP mód mögé, mert ott Ti jobban tudtok érvényesülni a CS:GO-s beidegződéseiteknek hála. Szerinted csak mi ugrunk messze? Rengetegszer van hogy jön velünk 1-2-3-4 squad akiket ugyanúgy meg kell ölni ott. Az a baj halvány fogalmad nincs arról hogy, mikor és hol játszunk, csak most is jössz a kis lenéző szövegeddel mert egyedül ez megy neked. Egy pozitív visszajelzést nem láttam még tőled itt a topicban, csak a fikázást, meg a lehurrogást (ez másra is igaz itt, de nem említek neveket mert nem akarok személyeskedni)... Szerencsére azért akadnak még itt páran akik el tudják ismerni a sikert és az eredményt, csak kár hogy nem ők vannak többségben.

[ Szerkesztve ]

(#16009) Jinxb1rd válasza PeL (#16008) üzenetére


Jinxb1rd
addikt

Én Quakes vagyok, szóval ezt a zsigerből CS:GO-zást be is fejezheted. :)

A skill arról szól, hogy olyan dolgot csinálunk, ami nehéz. Tök mindegy, mi a játék célja, ha olyan dolgot műveltek benne, amin egy néző fél perc után bealudna. Magyarul a nagy büdös semmit. Én nem nagyon látok milliós nézettségű összemixelt afk videókat youtube-on.

Persze, vannak akik elismerik, de ugye nem baj, hogy én nem? 30 évesen elég multiplayer tapasztalat van már a hátam mögött, hogy tudjam értékelni a dolgokat.

UI: Ahhoz képest, hogy halvány fogalmam sincs, mégiscsak kitaláltam, hogy pl. messzire szoktatok ugrani. Sztem a többi is smakkol ;)

[ Szerkesztve ]

We are only Stardust...

(#16010) ReFleXx válasza adise (#16000) üzenetére


ReFleXx
addikt

nem akartam mar leirni, de +1

2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"

(#16011) NyxNyxNyx válasza Jinxb1rd (#16006) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Nagyon kíváncsi lennék a te profilodra, hogy mennyi ölésed van squadban, mert ő ezekkel a számokkal sem áll rosszul, nyilván nem Shroud szint, és nem is állítja hogy az.

"Ha valaki ilyen technikával lesz top100, és erre veri a mellkasát, attól ne haragudj, de hánynom kell. Bocsánat, hogy ilyeneket nem emelek pedesztálra."

Elért egy szép eredményt és feltette a fórumra. Nem azt mondta, hogy ő ennyire meg annyira király, miért ne lehetne büszke a ratingjére?

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#16012) PeL válasza Jinxb1rd (#16009) üzenetére


PeL
addikt

Oké. Quake pont az a játék ahol a reflexen kívül meg hogy mennyre tudsz pontosan lőni kb semmi más nem számít. 32 évesen nekem is van tapasztalatom nem baj? :) A játékaimat meg nem streamelem (hátha belenéznél és megtérnél ;] ), biztosan nem lenne olyan érdekes pl. számodra a meccseink mint amit Shroud-tól látnál, de mi nem is feltétlen a killekre megyünk. Egyébként a játék megnyerése is olyan könnyű lenne? Ahhoz sem kell skill ugye? :DDD

Erről beszélek hogy azt se tudod hogy játszunk de most is csak fújod a magadét :O Messzire ugrani csak olyan esetekben szoktunk ha nincs több értelmes hely a repülő közelében, mert nem fogunk pl. leugrani Pecado-ba 25 ember közé (többször volt hogy 20+ embert láttunk oda szállni) azért hogy a szerencse döntsön arról ki vesz fel előbb fegyvert, vagy lelőjenek úgy hogy még fegyvert sem találtam :DDD De mint írtam nem csak mi gondolkodunk így, sokszor van hogy messzire ugrásnál is ugyanúgy jönnek a nyakunkra vagy több squaddal kell ugyanúgy osztoznunk egy városon.

(#16013) lafaty80; (#16011) NyxNyxNyx :C

[ Szerkesztve ]

(#16013) lafaty80 válasza Jinxb1rd (#16006) üzenetére


lafaty80
őstag

Nem mindegy hogy egy ilyen játéknál hogy lesz ott a top2-ben? 0 kill vagy 25 kill, ha csak egyet öl és az pont a 25kill-es akkor ő volt a jobb.... és ennyi.
Én mindig röhögök az ilyen hozzáállású embereken, főleg amikor egy-egy kill huszárt sikerül leépítenem miután kiherélte az ilyen kill-frekventált helyet (ha sikerül persze).
Én már egy ideje szórakozásból játszom ezzel a játékkal, nem is megy úgy hogy komolyan tudjam venni. Van hogy bekúszom a top 5-be és van hogy 0 killel nyerek(nyerünk)..... és.....?

De ahogy hallottam te eléggé nyavajgós fajta vagy / voltál, szóval jobb is hogy nem sikerült még együtt játszanunk :D mondjuk megnéznélek a sok hasonló stílusú beszólásod és fényezésed után, hogy mégis hogy játszol, ki tudja....

Cuccaim: https://kit.co/lafaty

(#16014) PeL válasza NyxNyxNyx (#16011) üzenetére


PeL
addikt

Nem volt nehéz rájönni a pubg nickjére: [link]

Ő biztos skillből meglőtte a 0 killeket, meg frekventált helyeken tizedeli a népességet, látszik a statjaiból. De látom azért twitchen szokta streamelni a semmit ő is... Azt hiszem innentől egyszerűen ignorálom az embert :W

[ Szerkesztve ]

(#16015) Lokids


Lokids
addikt

Nemtudom, de ha valaki elér egy top100-as eredményt, akkor szerintem mindegy, hogy hogyan csinálta (feltéve, hogy nem cheatelt).

Amúgy a játékban kezdhetnének valamit a vasrácsokkal, meg kerítésekkel. Fémhálós kerítés két oldalán percig lőjük egymást a gyrekkel, de a golyót csak úgy szikráznak a kerítésen. Teljesen a szerencse dönt, hogy kinek a golyója megy át. De az ablak rácsoknál is ugyanezt érzem, pedig abból nincs sok egy ablakon.

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#16016) Grave_444


Grave_444
nagyúr

Kétség kívül szép eredmény, amit squadban elértek, bár fogalmam sincs mennyire lehet nehéz összehozni.
Nekem most a legjobb EU Solo FPP top 330-on belül, átlag kapott sebzésben, mint neki squadban. Szóval mondhatni szarrá lőnek mindig és senki sem szed fel közben. :)

Na meg ezt egyedül csinálom nem 4-en. Mindezt úgy, hogy csomószor ahogy leérkezem fél perc alatt lelőnek, mert gyorsabban találnak fegyvert.

[ Szerkesztve ]

(#16017) PeL válasza Grave_444 (#16016) üzenetére


PeL
addikt

:R Azért nem olyan egyszerű. Főleg mikor kihullik 1-2 ember és 2-en kell lehozni a végén. Az utóbbi meccseknél többször volt hogy ketten nyertük (vagy nyerték, mert én is kihullottam) meg valamelyik csapattárssal. Elhiszem hogy solo sem egyszerű. Én is tolnám soloban de nekem elvették a kedvem az aljas módon kempelők... Nem azokkal van bajom akik pl. házat vagy dombot kempelnek, hanem akik direkt befekszenek észrevehetetlen helyekre pl. bokor aljába vagy becsukják az ajtókat a kilootolt házakban (vagy simán bemennek egy lootolatlan házba) és beülnek egy sarokba, majd mozdulatlanul azt várják hogy rájuk nyisson valaki.

[ Szerkesztve ]

(#16018) BaLee válasza PeL (#16017) üzenetére


BaLee
addikt
LOGOUT blog

Az ilyen kempereknek általában végük van végjátékban ahol már lőni is kell, vagy okosan mozogni. Amúgy én is szoktam így kempelni ha már kicsi a kör, benne van egy épületben, lootolni már nem tudsz vagy akarsz. Más kérdés, hogy múltkor még így sem tudtam megölni azt aki rámnyitotta az ajtót mikor a fürdőben kempeltem... ;]

(#16019) PeL válasza BaLee (#16018) üzenetére


PeL
addikt

Nincs ezzel különösebb gond, ez is egy játékstílus, de mikor 2-3 körön keresztül is ilyen módon halok meg, nekem ahhoz már nincsen kötél idegzetem :DDD

(#16020) NyxNyxNyx válasza PeL (#16017) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Nekem is volt ilyen, hogy bementem egy házba full loot-tal, majd fél perc után, mikor már biztonságban érzem magam kinéz a fürdőszobából a kolléga. :D De viszonylag ritka. Amit nem tudok elviselni az az early game halál.

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#16021) bombibmw válasza Jinxb1rd (#16009) üzenetére


bombibmw
veterán

Áhh, mindegy! :U

[ Szerkesztve ]

(#16022) Sati1984 válasza PeL (#16019) üzenetére


Sati1984
tag

Hasonlóképpen defenzív játékos vagyok, jelenleg a top 900-on belül vagyok solo TPP-ben (EU, NA-t még nem próbáltam, de a hitreg így is pocsék, szóval ennyire mazochista nem vagyok). Én ezt úgy szoktam megoldani, hogy a top 20-ban már nem megyek be épületbe, csak ha nagyon úgy van a kör, megpróbálok inkább fák között, kövek mögött fogni egy pozíciót a kör szélénél.

Épületen belüli kempelőkbe ezért viszonylag ritkán is szoktam belehalni, általában az erdőkben meg úgy helyezkedem, hogy a kör széle legyen mögöttem, hogy legalább egy oldalról védve legyek. Aztán ez vagy bejön, vagy nem, így is simán előfordult jópárszor, hogy ami helyet kinéztem, ott már volt valaki vagy rálátott valahonnan, de ez benne van a pakliban. Amikor ez sokat ismétlődik, akkor próbálok mindig egy kicsit még tovább várni, hogy inkább csípjen meg kicsit a kék, de rendesen fel próbálom mérni a kiszemelt helyet, hogy tényleg biztonságos legyen.

A top10-en belül pedig mostanában kicsit felhúzom az agressziómat, próbálok a nem annyira biztos tűzharcokba is inkább belemenni, hogy kicsit húzzak az aimingen meg a harci skilljeimen is, hisz a top10 már úgyis megvan.

Intel Core i5-9600K | 56 GB RAM | RTX 4070 12GB | Oculus Quest 2 | Beat Saber magyar csúcs pár pályán :-)

(#16023) Sati1984


Sati1984
tag

Pár nappal ezelőtt feldobódott a "mi a minimál konfig, amin PUBG-t lehet / érdemes játszani?" topic,
ehhez annyi hozzászólásom van, hogy nézzetek az aláírásomra: annál minimálabbat nehezen tudok elképzelni :D Windows 7 alatt teljesen simán (közel 40-50 fps mindig megvan) megy a játék 1920*1080-ban mediumon, nagyon-nagyon ritkán akad csak be egy-két másodpercre, de az valószínűleg a HDD miatt van.

Nem néztem utána, de használtan ugyanilyen kaliberű gép SSD-vel (azt azért tényleg érdemes PUBG-hez) szerintem bőven kijön 150k alatt, a GTX 750 Ti pedig nagyon durván jól hozza, amit kell, tényleg nem gondolná az ember.

Intel Core i5-9600K | 56 GB RAM | RTX 4070 12GB | Oculus Quest 2 | Beat Saber magyar csúcs pár pályán :-)

(#16024) niof válasza BaLee (#16018) üzenetére


niof
addikt

Én most hétvégén is így nyertem egy meccset. Végigrohantam meg furikáztam a pályát, mire összeszedtem magam (Monte Nuevo-ban kezdtem...). Hát tehetek én arról, hogy pont arra a fabódéra szűkült, ahol megpróbáltam megbújni a vége felé?
Ráadásul egy kivételével az összes enemy-t láttam, hogy hol van. Bolond lettem volna kimenni... :DDD Meg azért pötyögtettem is végig, akit csak láttam, és úgy éreztem, hogy meg bírom lőni. A damage-en látszik is, hogy azért be-be találtam. :)

Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

(#16025) ingalls válasza Sati1984 (#16023) üzenetére


ingalls
senior tag

Egyszerűen nem akarom elhinni! Láttam már ezt a játékot HD7870-nel, ami elvileg erősebb kártya, 900p-ben, full low beállításon is necces a 40 fps (i5 6500, 16 ram, ssd). Okádék módon fut.

(#16026) niof


niof
addikt

:DDD

Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

(#16027) Pistikeeee


Pistikeeee
újonc

Sziasztok! Ha lenne kedve valakinek duózni szóljon bátran, köszi.

(#16028) Lanash


Lanash
aktív tag

Sziasztok!

Megvettem a játékot vasárnap, de folyamatosan fel... az agyam. Kör elején lootolok, de mindig meghalok. Van, hogy a top 30-ba sem kerülök bele.
CS-GO val játszottam sokat, ennyire nem voltam béna soha.
Tudtok segíteni, vagy ajánlani oldalt ahol elmagyarázzák a kezdeteket?

(#16029) ЯΞD válasza Lanash (#16028) üzenetére


ЯΞD
senior tag

Nem tudom mért szeretik az emberek hasonlítgatni ezt meg azt ezzel-azzal. Az CS GO ez meg PUBG! Ezzel is meg kell tanulni játszani. Az, hogy valakinek vannak adoságai és skilles, jók a reflexei az egy dolog. De előbb rá kell érezni erre is a többi sajátosság meg már magától jön.

(#16030) Grave_444 válasza Lanash (#16028) üzenetére


Grave_444
nagyúr

Vagy menj Pochinkibe, Pecadoba vagy olyan házakhoz, ahol nincs senki az elején.

(#16031) planbmokus válasza Grave_444 (#16030) üzenetére


planbmokus
senior tag

Ugyan, Mansion és School! ;]

"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)

(#16032) Lanash válasza Grave_444 (#16030) üzenetére


Lanash
aktív tag

A Pecadot felismertem :) az egy város :DDD
Én a nagy városokhoz ugrok, de ott nagyon sokan vannak. Ahol meg egy-két ház van ott meg nincs loot :O

(#16033) NyxNyxNyx


NyxNyxNyx
addikt

Miért vagyok olyan greedy f*sz hogy az AWM-es tag ellen akarok nyílt terepen 1v1-ezni SKS-sel? :N

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#16034) planbmokus válasza NyxNyxNyx (#16033) üzenetére


planbmokus
senior tag

Valamelyik nap 3-an voltunk, Yasnaya sarkára szűkült a kör, emberünk hangtompítós pisztollyal leszedte a harmadikat, mondom ráindulok, UMP a kézbe, 3lépés és már fröcsögött is az arcomba a Groza... :DDD

"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)

(#16035) anubis6 válasza PeL (#16012) üzenetére


anubis6
aktív tag

Jó sokat quake-ezhettél, ha ennyi maradt meg a játékból, hogy reflex kell meg pontosan kell lőni.. ugyanolyan taktikus tud lenni mint a cs, vagy bármelyik hasonló, csak épp a mozgásra is figyelned kell (ha láma vagy, semmi speeded nincs), számolnod kell az itemeket, mindenhova időre kell érned, stb,stb.. szóval azért ennyire ne degradáld a quake-et pls:)

Lanash #16028 Az ő csatornáján megtalálsz minden kellő tutorialt.. Sok sikert a gémhez!

[ Szerkesztve ]

https://www.youtube.com/@anubiszthedj https://soundcloud.com/anubiszthedj

(#16036) Lanash válasza anubis6 (#16035) üzenetére


Lanash
aktív tag

Köszönöm! :R

(#16037) GAbre


GAbre
veterán

Üdv!

Van 2 kulcsos ládám.
Érdemes megtartani,hátha később esik kulcs?
Pénzt nem fogok áldozni rá,nem fogok venni semmit.

Avatar

(#16038) Zin


Zin
senior tag

Hol érdemes a jatekot megvasarolni?

░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░

(#16039) regener válasza GAbre (#16037) üzenetére


regener
veterán

Kulcs nem fog esni, ha (nagyon?) sokat vársz és már nem lesz sok a piacon akkor elmehet drágábban majd, de ez eléggé kiszámíthatatlan hogy mikorra következik be ekkora játékosbázis mellett.

(#16038) Zin
Jelenleg itt a legolcsóbb (20.29€), de nincs tapasztalatom ezzel a bolttal eddig.
Nálunk is aktiválható a kulcs a leírás szerint., ez a része okés.
Továbbiak: [link]

[ Szerkesztve ]

(#16040) Mystery230


Mystery230
csendes tag

Hali Srácok!
Azt szeretném kérdezni, hogy az tárgyak ár lezuhanása minek köszönhető? :)

(#16041) DiszNóÓl válasza Mystery230 (#16040) üzenetére


DiszNóÓl
senior tag

Nagy vonalakban ez. Hétfőn hajnali 1 kor megveszik a ládát(bezuhan az ár és péntek/szombat újra eléri a maxot). És nyilván a maximum ár minden héten csökken. És sokban függ az itemek esési esélyétől.

[ Szerkesztve ]

HATER

(#16042) MasterMark


MasterMark
titán

Ez aztán igazán fer:

Switch Tax

(#16043) Chrys_ válasza MasterMark (#16042) üzenetére


Chrys_
addikt

ez de szar... low graph miatt?

(#16044) protegum válasza Chrys_ (#16043) üzenetére


protegum
aktív tag

Nem. Kb. 150-200 méteren belül rajzolja ki csak a gazt. Ez ilyen gáz :W

(#16045) vzsryl válasza protegum (#16044) üzenetére


vzsryl
nagyúr

100 méterig.

megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

(#16046) NyxNyxNyx válasza MasterMark (#16042) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Ha ez nem így lenne én nem játszanék a játékkal. Nagyon jó, hogy távolról lehet látni a kígyókat.

[ Szerkesztve ]

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#16047) MasterMark válasza Chrys_ (#16043) üzenetére


MasterMark
titán

Így van beállítva:

NyxNyxNyx: :U Az nem gond, hogy én nem látok rá, de ő simán lát? :F

[ Szerkesztve ]

Switch Tax

(#16048) GODx válasza MasterMark (#16047) üzenetére


GODx
tag

Nyilván, mivel hozzád van közelebb a fű... Most akkor rajzolja ki Foliagetől függetlenül a körülötted levő füvet még a téged 700 m-ről nézegető 8x-nek is?

[ Szerkesztve ]

MSI B350M BAZOOKA, Ryzen 3600 @ 4.1GHz, Manli GTX 1050, Logi G703, XTRFY NiP Large, Soundmagic E10, Tesoro Durandal Blue --- CsakANyersAim

(#16049) MasterMark válasza GODx (#16048) üzenetére


MasterMark
titán

És mond azt, hogy ez fer...

És az csak egyik része, hogy nem látom ő meg igen...

[ Szerkesztve ]

Switch Tax

(#16050) GODx válasza MasterMark (#16049) üzenetére


GODx
tag

Persze, a te szemszögedből nem fair, de emlékeztetőül szolgáljon ez az örökzöld kép: [link]
Én pl. próbálok úgy helyezkedni hogy ne ilyen fisim-fosom helyekre kerüljek aztán annyi. :)

[ Szerkesztve ]

MSI B350M BAZOOKA, Ryzen 3600 @ 4.1GHz, Manli GTX 1050, Logi G703, XTRFY NiP Large, Soundmagic E10, Tesoro Durandal Blue --- CsakANyersAim

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.