Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Egérpad topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu



Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!

Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1501) shteer válasza moddingR (#1497) üzenetére


shteer
titán

miért ne lenne jó? :U

..szerintem jónak tűnik

(#1502) whYz válasza DroneZ^ (#1500) üzenetére


whYz
addikt

és ezt tőlünk kérdezed amikor szinte te tudsz a legtöbbet a szövet padokról? :DD
nekem a high sensre tervezett mantis speed is túl lassú volt szóval én maradok a fém padoknál :))

(#1503) whYz válasza Joe bácsi (#1498) üzenetére


whYz
addikt

a gyártók mindig ugy hirdetik, hogy a padjuk az összes egértípushoz jó viszont ez kivétel nélkül kamu...
a logitech nem szar mint márkanév viszont a nagy cégek is gyátanak belépőszintű pl egereket és amit te használsz az bizony az. egy ilyen egértől tényleg ne várj sokat de legfőképp ne akadj ki azon, hogy nem ment egy padon amit nagy valószínűséggel nem egy logi alsokategóriás wireless(!) egérrel teszteltek...

(#1504) Enton


Enton
addikt

Nagyon cseles kis egér ez a Logitech MX Revolution!Tegnap óta van nálam de már most a második napján be tud csapni!
Szituáció:
Hazaérek melóból, gépet leállítom kicsit pihenni a nagy GAME-k előtt, egér kikapcs(alján az on/off kapoccsal) aztán megfürödtem(kb 10 perc), vissza géphez bekapcsoltam windoz betőlt, és már nem tudom hány perce kattintgatok egy ikonra de csak nem akarja az igazat, aztán hát nem az van hogy kikapcsoltam az egeret, pedig tisztán emlékszem azzal kezdtem a gépindítást!!!!
Na szóval nagyon visszavágyik a kapcsoló az off állásba!Ennyi

"mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."

(#1505) mindfreak válasza Joe bácsi (#1498) üzenetére


mindfreak
őstag

A Logitech szar? Gratuálok. Szerintem ezzel a véleménnyel egyedül vagy! A Logitech egerek érdekes módon minden szinü, szagú, anyagú és méretű padon tökéletesen müködnek ellentétben a Te 5000 Ft-os SZARoddal, ami csak vízeséses egérpadon akar müködni... (lol.) Egyáltalán minek jösz ide szétoltani mindenkit, ha úgyse érdekel senkinek a tanácsa, véleménye?! Véletlenül sem fordult meg a picinyke agyadban, hogy mivel senkinek semmi baja nincs az egyszínű egérpadokkal csak NEKED, akkor bizonyára nálad van a probléma? :W

(#1506) Joe bácsi válasza mindfreak (#1505) üzenetére


Joe bácsi
őstag

Mutasd már meg nekem, h. HOL ÍRTAM, h. sz@r a Logitech???!!! TANULJ MEG OLVASNI!!! Nehogy már egy alsó középkategóriás egér ne működjön fekete padon! De ha hiszed, ha nem NEM működött!
És a választ a kérdésemre meg is találtam! A 623 ezredik oldalon! Rádiós egér nem megy a Steelpad 4D padon!!! Akkor, h. is van ez, h. MINDEN EGÉR MEGY MINDEN PADON???!!!

[ Szerkesztve ]

Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!

(#1507) DroneZ^ válasza whYz (#1502) üzenetére


DroneZ^
őstag

ja mert szerintem egyik se valami csúszásbajnok... csak gondoltam hátha tud valaki valamit... sztem a qpadok a legcsúszósabbak, mert valami teflon felület van rajtuk vagy mi... legalábbis mikor kipróbáltam jó csúszós volt... :U

(#1508) mindfreak válasza Joe bácsi (#1506) üzenetére


mindfreak
őstag

Mond már el nekem úgy technikai szinten (esetleg kérdezd már meg a zseni rendszergazdit), hogy miben befolytásolja a rádióhullámok terjedését egy darab müanyag? :DDD

(#1509) Joe bácsi válasza mindfreak (#1508) üzenetére


Joe bácsi
őstag

Először arra a kérdésemre válaszolj, h. HOL írtam, h. sz@r a Logitech??? (Logitech hangszóróm van mélynyomóval, egér és bill. kombináció és webcam) És van még itthon még egy Logitech bill. és még 2 db egér! Havernak és bnőmnek is Logitech cuccai vannak. Én ajánlottam nekik! Szal, nekem a Logitech nagyon is jó márka, de szerintem más is így van vele!
Majd megkérdezem, nyugodt lehetsz. De nem tudod felfogni, h. nem ment a padon az egér! Keress rá a gúúgliban a padra és a sokadik oldalon írják egy számtech bolt oldalán, h. nem mennek rádiós egerek ezen a padon. Én és a haverom a 2-2 szemünkel láttuk, h. nem ment az egér 2 perc után! Mit nem lehet ebben érteni???
Én nem játszásra használom a gépem, egerem (mint te, "kis" korkülönbség van közöttünk és én már kinőttem a játszós korszakból) és ezáltal nekem nem kell lézeres 10 x ezres egér és pad!

Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!

(#1510) mindfreak válasza Joe bácsi (#1509) üzenetére


mindfreak
őstag

A szövegből rosszul vettem le a dolgot, úgyhogy ebben nem volt igazam. Ezért elnézést is kérek! A korkülönbség dologgal nem te vagy az első aki előjön, nem igazán értem, hogy ez miért fontos? Érdekes módon nekem nincsenek problémáim a gépemmel, tökéletesen müködik, ha bajom van pedig nem az az első, hogy PH! forumra rohanok és kérem a kisköcsögök véleményét, hanem megpróbálok magam rájönni a dologra, elvileg én vagyok idős, a bölcs, a tapasztalt... ugyebár...

Mellesleg: egy gamer egér valószínűleg nem csak a játékokban nyújt jó teljesítményt és kényelmet, hanem más felhasználáshoz is... érdekes azokkal nincs semmi probléma, ha ezt nem tudod elfogadni, akkor be kell, hogy érd a gagyibb termékekkel, amik nem fognak olyan jól müködni, de ezt már elöttem más is elmondta.

(#1511) whYz válasza Joe bácsi (#1506) üzenetére


whYz
addikt

szép lenne ha közelítene az egered a középkategóriához... max pár évvel ezelőtt
képzeld nekem is van egy belépőszintű wireless egerem(persze kicsit jobb mint a tied) és kipróbáltam.................. az tényleg érdekes lenne ha egy 1 mm vastag kis műanyaglap korlátozná valamiben is az egeret vagy annak kapcsolatát a géppel esetleg az elemeket vagy valamiben az optika be/ki kapcsolását
főleg mivel ez a kis lap az egér alatt van és nem az egér és a gép között legalábbis nálam de akkor már sokkal nagyobb akadály lenne mondjuk az asztallap vagy esetleg a valamivel vastagabb szövet(?) pad, viszont lehet, hogy nem
arra gondolok, hogy a steelseriesnél valami rádiójeleket korlátozó anyagot építettek bele a padodba, de csak a tiédbe és szerintem jelentsd fel őket!
szóval nekem működik wireless egérrel... működik vezetékes egérrel, lézeres egérrel, gamer egérrel és sima mezeivel is és ezeknek mindenféle kombinációjában
valószínüleg még mindig nem a pad színável lehet a gond, esetleg a felülettel vagy az optika tisztaságával, egér merültségével egér elhasználódásában és még rengeteg egyéb lehetőséggel
"h. MINDEN EGÉR MEGY MINDEN PADON" azt már az előzö hsz-ben leírtam h csak egy reklámfogás mivel ilyen nem létezik... ha nem megy pont a te egereddel az lehet azért mert nem arra fejlesztették vagy mittomén de valószínüleg nem a gyártót kell okolni azért mert a te [tényleg nem gamer és alsokategoriás wireless] egeredet nem tették bele a tesztelendő egerek listájába mivel 100% hogy én se tettem volna bele és ez így van jól

(#1512) Joe bácsi válasza mindfreak (#1510) üzenetére


Joe bácsi
őstag

Egy 5000-es egér gagyi??? 15 ezerért nem fogok egeret venni, mert fogyó eszközre ennyit költeni badarság. Rájöttem magam a dologra (amúgy már 1,5 éve kicseréltem a padot másikra), szal nem egyből rohantam ide a fórumra. Nem tetszett az egérnek a pad és kész.
Ja és ismételten leírom, h. NEM gagyi Tesco gazdaságos egereim vannak, sem Trust és társai!

Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!

(#1513) Joe bácsi válasza whYz (#1511) üzenetére


Joe bácsi
őstag

ZSÍR ÚJ VOLT AZ EGÉR ÉS A PAD! AZ AKKSIK FULLRA VOLTAK TÖLTVE ÉS ELŐTTE FORMÁZVA VOLTAK!
Nem tudod felfogni, h. NEM MENT AZ EGÉR AZON A KI... PADON???!!!
Miért nem tetted volna bele?
Vegyek Tesco gazdaságos padot talán hozzá? MIÉRT van az, h. a gagyi, olcsó padokkal MŰKÖDIK???

Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!

(#1514) mindfreak válasza Joe bácsi (#1513) üzenetére


mindfreak
őstag

Ha a Steelpad 4D-n eddig nem müködött akkor ezekután se fog valószínüleg. Ha nem akarsz 200 Ft-os Tescos szövetegérpadot (ami nem is olyan rossz mellesleg), akkor esetleg megpróbálhatod a Steelpad QcK-t, ami háromféle méretben kapható és egyáltalán nem drága. Viszont nagyon jó felülete van. Ha van lehetőséged elötte kipróbálod, hogy biztos müködik-e vele az egered. Sajnos professzionális egérpadok 99%-a fekete, legyen az SS, Razer, vagy bármi. Esetleg mintásat kapsz, de az is csak fekete alapon van.

(#1515) Joe bácsi válasza mindfreak (#1514) üzenetére


Joe bácsi
őstag

:R
Azt tudom, h. nem fog ezzel az egérrel működni a St. 4D. Amúgy pont a St. QcK minit néztem ki. Holnap veszek egyet és próba cseresznye. :))
De ha nem lesz jó, akkor nagyon morci leszek és hirtelen felindulásból venni fogok egy Razert egeret és Razer padot. :D

Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!

(#1516) whYz válasza Joe bácsi (#1513) üzenetére


whYz
addikt

én ezt teljes mértékben felfogtam
nem megy rajta és kész, én csak azt mondom, hogy ez nem feltétlen a színe miatt van... nekem pl akkor volt vele gondom amikor tul kicsi volt a lod és ez akárhogy is vesszük az egér és az egérpad hibája is
egyszerűen vannak olyan kombok amik valahogy nem stimmelnek össze
pl g5 icemat vagy ikari 4d vagy ikari corepad és még sorolhatnám és ezeknek a értéke meghaladhatja a 30k-t de ez nem változtat a tényen, hogy nem passzolnak össze :)
én is inkább egy qck-t ajánlanék azzal legalább nem buksz annyit ha nem tetszik az egerednek :))

(#1517) hoffman_ válasza Joe bácsi (#1515) üzenetére


hoffman_
nagyúr

hirtelen felindulásból venni fogok egy Razert egeret és Razer padot

Az eddigi legjobb ötlet! Ezt csak támogatni tudom :C :)

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#1518) Joe bácsi válasza hoffman_ (#1517) üzenetére


Joe bácsi
őstag

Ez mennyire jó egér? ( Razer Copperhead 2000dpi Blue USB ) A QcK padon ez már tuti üzemelne?

Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!

(#1519) hoffman_ válasza Joe bácsi (#1518) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Hát ez már egy elég jó egér :C Tényleg naon jó. És persze Razer,ami a szívem csücske... Azt, hogy fog-e üzemelni a padon... Garanciát nem vállalok rá,mintahogy semmire ami PC ;] De 99,9999% hogy igen. Hiszen jó a pad és jó az egér. Mi kell még? :)

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#1520) mindfreak válasza Joe bácsi (#1518) üzenetére


mindfreak
őstag

A Copperhead egy félresikerült próbálkozás szvsz, ennél már jobban járnál egy Diamondbackel, de sokkal inkább egy Deathadderrel. Lézeres optikát kerüld, ha nem akarsz megint szívni az egérrel! :DDD Amugy a QcK egérpadon szinte minden jól müködik.

(#1521) hoffman_ válasza mindfreak (#1520) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Tájékozottabb a kollega mint én :R

Túlságosan elvakult Razer fan vagyok :U Viszont Diamondbacket én is csak ajánlani tudom! Hibátlan rágcsáló,egyik game-mel sem volt baja,amivel szembe került :)

Far Cry,Crysis,CoD sorozat,Oblivion,GRAW,Gothic3 stb. jah és perzse az NFS sorozat :DDD

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#1522) Joe bácsi válasza mindfreak (#1520) üzenetére


Joe bácsi
őstag

Mi a baj a lézer egerekkel? Még a Razer lézer sem tökéletes?
És pad felületben melyik a jobb? Szövet, alumínium, üveg........
És ezt a Razert sem ajánlod? ( Razer Death Adder 1600dpi USB )

[ Szerkesztve ]

Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!

(#1523) hoffman_ válasza Joe bácsi (#1522) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Elolvastad te a hsz-jét végig? :DDD

"ennél már jobban járnál egy Diamondbackel, de sokkal inkább egy Deathadderrel" - ez benn volt :)

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#1524) Joe bácsi válasza hoffman_ (#1523) üzenetére


Joe bácsi
őstag

Igen el. Bocs, tényleg benne volt, csak egybe írva és ezért nem vettem észre. :)

Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!

(#1525) hoffman_ válasza Joe bácsi (#1524) üzenetére


hoffman_
nagyúr

:)

Én a lézeres intelem ellenére is ajánlom a Razert. Kiváltképp a Diamondbacket. Csak azért ezt,mert ez van és ezt ismerem :DDD De nem,amúgy kétlem h egy jobb Razer egérrel gondod lenne.

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#1526) harylmu válasza Joe bácsi (#1518) üzenetére


harylmu
őstag

Egyetértek mindfreak-kel. Nem valami jó egérke. Sokkal inkább DiamondBack 3G vagy DeathAdder.

(#1527) mindfreak válasza Joe bácsi (#1522) üzenetére


mindfreak
őstag

A lézer egerekkel általánban az a probléma, hogy gyors mozgásokat nem tudják lekövetni, teszik ezt számomra ismeretlen okból (...), esetleg, mert érzékenyebbek a felületre, és csak spéci egérpadokkal müködnek rendesen. Steelpad 5L meg SX-el állítólag jól müködnek, én sajnos még nem próbáltam. De a legfontosabb, hogy egy lézer egér semmivel nem jobb vagy pontosabb egy optikainál, és ebből kifolyólag nem is igazán érdemes kísérletezni vele...

Egérpadból én szövetet használok, mert elötte évekig 200 Ft-os Tescost használtam és megszoktam a szövetanyag súrlódásából következő ellenállást. Müanyag padot is használtam (Steel 4D és S&S), ezek számomra nagyon csúszosak voltak.

A Razer DA, szerintem egy nagyon jó választás, bár azt javaslom, hogy mindenképp fogdosd meg őket, ahol lehetőséged van rá, pl. MediaMarkt-ban, mert mindenkinek más a kényelmes. Nekem pl. a DA kicsit rövid, mert hosszú újjaim vannak, a Diamondback meg túl lapos. Ettől függetlenül mindkettő nagyon jó egér, nagyon jó optikával!

(#1528) Joe bácsi válasza mindfreak (#1527) üzenetére


Joe bácsi
őstag

:R
Köszönöm a felvilágosítást. Akkor a lézer egérről le is teszek.
Holnap megveszem a QcK mini padot (sajnos kevés hely van az asztalomon és ezért muszáj minit vennem).
Egérnél az lesz, h. tipi-tapi vétel előtt. :D

Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!

(#1529) DroneZ^


DroneZ^
őstag

VÉGRE TALÁLTAM FNATIC PADOT! megvan rendelve! :DDD

(#1530) Joe bácsi


Joe bácsi
őstag

KIRÁLY ez a QcK pad!!!!!! :DD

Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!

(#1531) fenixke válasza DroneZ^ (#1507) üzenetére


fenixke
csendes tag

Hali!

Én speciel egy QcK+ padot használok jelenleg egy Razer Diamondback-el.
Azt kell hogy mondjam, hogy nagyon jól csuszOTT az egér.
Mielőtt még kimostam az egérpadot és lekopott az talpról a HiperGlide :).
Úgy gondolom hogy újra veszek egy QcK+ -t sztem tökéletes egérpad és azt nem is bizonyítja más minthogy már 3 éve kb ugyanazon az áron lehet kapni.

Ezenkívűl ha tényleg fontos a csúszás akkor sztem HiperGlide a legfontosabb...
Ezt a kombót ajánlani tudom mindenkinek. :K

(#1532) DroneZ^ válasza fenixke (#1531) üzenetére


DroneZ^
őstag

szerintem a mantis speed 3x ugy csuszik.... baktass el a pixelbe vagy közeli boltba ahol kilehet probálni, a mantis speed nagyon csuszik, qpadok is, allitolag a fnatic-os pad annyira nem és kopik? utobbit nem hittem el mondjuk :U

(#1533) JetiRulez


JetiRulez
őstag

Helló!
Én parafa járólapot használok egérpadnak és nagyon bejön. A másik gépemhez pedíg semmi sincs, csak a csiszolt asztal.
A parafa járólapot ajánlom nektek is. ;)

"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."

(#1534) fenixke válasza DroneZ^ (#1532) üzenetére


fenixke
csendes tag

Köszi a tippet valamikor majd lemegyek pixelbe és kipróbálom, meg persze az ujjakat is mert kb 3 éve (amikor vettem a qck+-t) nem nézegettem a felhozatalt. Nekem igazából az volt a bajom a szövettel, hogy ha komolyabban összekoszoltad ( pl nyáron 40 fokba ráizzad a kezed... ), leöntötted akkor utánna nem nagyon lehetett tisztítani. Amikor pedig megpróbáltam letakarítani vizzel lejött a felületről "egy réteg" és utánna nem csúszott már úgy. Meg teljesen kikopot, beszürkült. Azért persze a magam 3 évét kiszolgálta :DD .

Kérdés:
Van e olyan pad ami alapjában véve szövet csak a felső rétege egy "műanyagos" bevonat ami nem koszolódik és mondjuk lehet takarítani szivaccsal. Vagy esetleg a Mantis Speed olyan ?

Mellesleg sztem a Hiper Glide is iszonyat fontos.. most azok is elkoptak és nagyon érezni... :K

(#1535) Joe bácsi válasza fenixke (#1531) üzenetére


Joe bácsi
őstag

A Razer egered miután kikapcsolod a gépet, akkor is világít (kéken/pirosan/zölden)?

Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!

(#1536) DroneZ^ válasza fenixke (#1534) üzenetére


DroneZ^
őstag

lekopogom, szerencsere 1x se öntöttem le meg nem izzadt rája a kezem, jo állapotban vannak a kicsikék:D

(#1537) fenixke válasza Joe bácsi (#1535) üzenetére


fenixke
csendes tag

Nem, miért kéne neki ? :)

(#1538) fenixke válasza DroneZ^ (#1536) üzenetére


fenixke
csendes tag

No igen, de 3 év hosszú idő :DD szóval kell azért gondolni ilyesmire is.
A kérdésemet megnézed még egyszer ?:) Hátha tudsz rá válaszolni.

(#1539) .:T.H:.


.:T.H:.
aktív tag

Hi!

Nekem van egy Seelseries Quick padom egy logitech G3-assal használom. Nagyon jó összeállítás és remekülműködik, de fél év után, mióta megvan elkezdett eléggé beszöszösödni és még lehet hogy azt is mondhatnám tán nyáron kicsit izzadt is lehetett. Nem találtam semmit a hivatalos weblapon és a csomagolásán sem hogy mivel lehetne tisztítani. Vki tudna nekem ajánlani ötletet?
Elöre is thx.

- Ugyan, kedves Potrien, milyen volt az útjuk Párizsban... - A PH! egyik legjobb hsz-e: http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=351450&start=1374&len=1

(#1540) Joe bácsi válasza fenixke (#1537) üzenetére


Joe bácsi
őstag

Valamelyik fórumban azt olvastam, h. világít a gép kikapcsolása után. :F

Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!

(#1541) fenixke válasza Joe bácsi (#1540) üzenetére


fenixke
csendes tag

Amúgy, nekem a "régi" DiamondBack van, szal ami még az egész átlátszó és nem csak a széle világít. Nemtudom hogy az újak is ilyenek-e. Amúgy engem speciel zavarna ha világítana :DD mert akkor nem tudnék aludni tőle.

(#1542) DelArco válasza mindfreak (#1527) üzenetére


DelArco
aktív tag

"A lézer egerekkel általánban az a probléma, hogy gyors mozgásokat nem tudják lekövetni, teszik ezt számomra ismeretlen okból (...), esetleg, mert érzékenyebbek a felületre, és csak spéci egérpadokkal müködnek rendesen. Steelpad 5L meg SX-el állítólag jól müködnek, én sajnos még nem próbáltam. De a legfontosabb, hogy egy lézer egér semmivel nem jobb vagy pontosabb egy optikainál, és ebből kifolyólag nem is igazán érdemes kísérletezni vele..."

biztosan igazad van bár azt hozzá kell tennem hogy g5-öt használok továbbra is 200ft-s egérpadon mióta lehet kapni ez az egeret és még nemigazán sikerült hibáznia.
ittis van a kivétel ami erősítheti a szabályt. :R

Youth hides the key to salvation

(#1543) whYz válasza DelArco (#1542) üzenetére


whYz
addikt

igazából a lézer ugye a gyors rángatásokkor akad ki amit csak low sensel elég nagy szövet padokon lehet csak elérni, pl ss qck vagy razer mantis szóval akinek nincs ekkora padja valszeg nem is tudja kiakasztani, feltéve h nem üveg vagy egyéb más amit nem szeret a lézer :))
nagy vicc volt mikor megkaptam az ss ikari laser és sx kombot először minden rendben kiakadásnak semmi nyoma, de vicces is lenne hisz a pad elég kicsi de feltünt h a kurzor érdekesen mozog mintha nem arra menne amerre akarom végül kiderült pár paint rajzolgatás után h a kurzor kisebb mozgatásoknál össze-vissza ugrál... viszont egy icematon ami pedig üveg és a lézer nem szokta szeretni, tökéletesen ment :)
azért ez már tényleg gáz h az ss egy egyidőben kiadott egeret és padot nem tud letesztelni vagy tökéletesíteni...
g5-el meg akkora a lod, hogy egyszerűen alkalmatlan fps játékokra... ugylátszik h arra meg tulzottan is tökéletesítették a padot :)
da-val is elég nagy a lod viszont még épp hogy lehet használni :) sztem ez az eddigi legjobb kombóm, nagyon frankó viszont csak high sensre...

(#1544) Bloody-Mary


Bloody-Mary
csendes tag

Sziasztok!

Barátomnak vettem egy Qpad Gamer Lowsense egérpadot, aminek a felülete nagyon jó játékra, nincs ellenállása, és én is hasonlót szeretnék venni csak kisebbet. Sajnos kisebb az asztalom. Előtte egy Steelpad 4D-t használt. Kinéztem a QPad CT Medium 4mm Hybratek bevonatos egérpadot és a Steelpad QCK-t (az Sp-t is néztem de azt boltban nincs depo szerint). Először is valaki árulja el pls, hogy mi az a Hybratek bevonat, mert járatlan vagyok az egérpadokban. Másodszor pedig tanácsot kérnék, hogy ki melyiket ajánlja.A QCK olcsóbb, de nekem a minőség számít. Előre is köszi.

Bloody-Mary

(#1545) harylmu válasza Bloody-Mary (#1544) üzenetére


harylmu
őstag

Qpad CT ... :) A hosszab magyarázatot majd a többiek.

(#1546) TazLeacher válasza fenixke (#1541) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Egy tipp: ne aludj a gép mellett, mert reggel rajta lesz a billentyűzet lenyomata a homlokodon. :D

(#1547) fenixke válasza TazLeacher (#1546) üzenetére


fenixke
csendes tag

TÁMADÓ BILLENTYŰZET ???? HOOOOOL ??? :Y :Y :Y :P
Amúgy éjjel nappal rajta van, mivel programozó vagyok és ha nem megy akkor a billpaddal teszem ezt -- > :W Tehát már furcsa lenne ha nem lenne :DD

(#1548) Bloody-Mary


Bloody-Mary
csendes tag

Köszi. Más vélemény? A Hybratek bevonat mit takar?:D

(#1549) mindfreak válasza Bloody-Mary (#1548) üzenetére


mindfreak
őstag

Jó marketinget!

(#1550) Bloody-Mary válasza mindfreak (#1549) üzenetére


Bloody-Mary
csendes tag

Én is pont ezt mondtam a barátnőmnek. Jó marketinget :D
wave*

Más: a steelpad qck milyen amúgy? Nem kopik?
És a qpad gamer low sense? Nekem nagyon bejön, ez hogy áll a kopással?
Mert a steelpad 4D-m úgy elkopott hogy lol...

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Egérpad topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.