Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen egeret válasszak? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu



Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!

Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5651) biggamer válasza dudika10 (#5650) üzenetére


biggamer
veterán

:C :C :C

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN

(#5652) nyunyu válasza Synthwave (#5644) üzenetére


nyunyu
félisten

Intellimouse Explorer 1.1-re gondoltam

Na, olyan sosem volt :DDD

Elolrol hatra: IntelliMouse Explorer (=1.0), IME 3.0 (eredeti, nem az x ev kihagyas utan ujra gyartott fekete valtozat), IME 4.0

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#5653) cellpeti


cellpeti
veterán

Hello/Sziasztok!

A BT-s egerek mennyire jók,illetve mennyire zabáják meg a noti akksiját? :U

Tigris, tigris, csóvafény...

(#5654) asadasad22 válasza Synthwave (#5640) üzenetére


asadasad22
őstag

vagyis minden mas egeret a vilagon sikerult kiakasztanod Q3-ban (nyilvan nem) vagy onkenyesen alapbol leszarozod azokat az egereket amiket ki sem probaltal?
kivancsi vagyok, hogy pl egy G9-et vagy G500-at hogy sikerult Q3 alatt kiakasztani, es megis mit is ertesz kiakasztas alatt..
egyebkent Mx518rev2-rol valtottam G500-re, mindketto nagyon jo eger, azon lehet vitatkozni, hogy a G500 megeri-e a plusz arat, de azert az MX518-at egyertelmuen jobbnak semmikeppen nem neveznem. megvannak az elonyei (peldaul a gumiszeru boritasa nagyon kenyelmes volt), de G500 egy rakas dologban joval jobb, ami egeszen egyszeruen abbol adodik, hogy joval kesobb adtak ki, magasabb kategoriaban (3-szor pontosabb erzekelo, 1000 Hz, LED-ek DPI fokozat jelzeshez, egermemoriaba programozhato makrok amiket gombokhoz lehet rendelni, sulyok, tobb plusz gomb, allat gorgo, minimalisan tapado madzag)

[ Szerkesztve ]

(#5655) Shad_ válasza asadasad22 (#5654) üzenetére


Shad_
csendes tag

Nem akarok nagyon beleszólni a vitába, de 6 évig versenyszerűen q3-aztam. Szerintem lehet itt dobálózni az 1000hz meg ilyen faszomságokkal, meg ezermillió dpi-vel. Én világ életemben egy ms 1.1a val toltam, ami 400 dpi. Nagyon sok ismerősöm sem váltott ezekre a mai csodákra, lézerre meg mindenre, mert nem feltétlenül szükséges. Mindenkinek más az igénye, mindenkinek más felel meg. És ami a leglényegesebb, hogy minden egeret szokni kell. Én is próbálgattam ezeket a mai csodákat, de véleményem szerint nem nyújtanak annyival többet. Aki most kezd, persze vegyen igyen szupercuccot, szokjon hozzá ahhoz, lőjön azzal, de attól még, hogy egy egér több dpi-t meg ilyeneket tud, nem biztos, hogy jobb, mint egy régi...
üdv
Shad

(#5656) asadasad22 válasza Shad_ (#5655) üzenetére


asadasad22
őstag

nem is mondtam h attol hogy tobb dpi, jobb. es elhiszem h sok gyakorlassal egy 400 dpi-s egerrel is lehet valaki jo.
viszont a komment amire valaszoltam, azt allitotta, hogy pl a G500-nal egyertelmuen jobb az MX518, ami igy ebben a formaban ugy hogy mindkettot tobb mint fel elvig hasznaltam, szerintem baromsag.
nekem nagyon bejott az MX518 is, es ar/ertek aranyban tenyleg az egyik legjobb valasztas, de azert valotlansagokat ne allitsunk rola..

[ Szerkesztve ]

(#5658) bajtokarpi


bajtokarpi
senior tag

Üdv.!

Microsoft Habu-t 5k-ért tudnék venni, megéri? Mennyire jó egér ez?

Köszi

battletag: bossi#2666

(#5659) Guangho


Guangho
csendes tag

Üdv!

Szeretnék venni egy új rágcsálót de képtelen vagyok dönteni. Korábban egy Logitech mx518-am volt amit imádtam, de sajnos megadta magát. Jelenleg amivel szemezgetek az Logitech G500, illetve ami még szimpatikus az a Razer Imperator. Nem tudom melyik lenne a jobb választás. Illetve melyik egérnek feküdne jobban a SteelSeries QcK+ szövet egéralátétem. Low sense játékra melyik lenne alkalmasabb?

(#5660) dudika10 válasza Guangho (#5659) üzenetére


dudika10
veterán

Újabb MX518?
A kettő közül egyébként a G500-ra szavaznék.

Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

(#5661) Synthwave válasza nyunyu (#5652) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Igen,mert elírtam.:) Asszem' 2000 elején jött ki, ha jól emlékszem. Az első optikai Intellimouse.

[ Szerkesztve ]

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#5662) Synthwave válasza asadasad22 (#5654) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

A kiakasztás alatt azt értem, hogy megrángatom párszor, és a célkereszt nem követi pontosan a rántási vektort. 1 percen belül kb. biztos, hogy hibázik. Nagyon sok egeret próbáltam már (beletartozik a G9 is)és csak a fennen felsoroltak váltak be (igaz, G500-at nem teszteltem, de a Logi új egereit ismerve ez is egy nagy rakás ... lehet, az árához viszonyítva mindenképpen. Egyébként a sens: Windows-ban default, egérgyorsítás off, USB hack@500 Hz, Q3 DeFRaG sens 1.185, cl_mouseaccel 0. Mindez alapesetben a 400 dpi-s IMO 1.1a-val. 180-as fordulat kb. fél méter (~40 cm).

Súlyok: alapból dögnehéz, ergo tök felesleges. = parasztvakítás.
Optika: részemről az is tökmindegy, hogy 857 000 dpi, mert úgyis visszaveszem 800-ra, mert Q3-ban sokkal jobbat lövök vele, mint magasabb érzékenységen. Az meg, hogy Full HD-s monitorhoz kevés a 400/800 dpi, megint csak mondvacsinált kényeskedés, mert használtam ilyen dpi-n egereket FullHD-s felbontáson és érdekes módon nem éreztem hiányát a 2000000000 dpi-nek.
Egérmakrók = nagyrészt ez is parasztvakítás. A pro felé hajló játékos meg úgyis konzolban írja meg a scriptjeit meg makrójait és rábindeli valami billentyűre, oszt' csókolom, nem kell ahhoz G500, meg driverekkel szenvedni.
A madzagot meg úgyis felszikszalagozom a monitor/hangfal oldalára, szóval személy szerint az se érdekel, ha PalmaTex-es titánsodronyból van, ha ettől csak 2 Ft-tal is drágább az egér.

Tömjünk bele egy egérbe minél több haszontalan feature-t és sózzuk el nevetséges áron, hadd higyje a szegény vásárló, hogy valamit TÉNYLEGESEN is kap a pénzéért, és majd pro lesz attól, hogy 15 rongyért vett egeret. Aztán bedugom a 3500 forintos MS IMO 1.1-et és 50x-er jobbat lövök, lol...

:R

[ Szerkesztve ]

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#5663) Synthwave válasza bajtokarpi (#5658) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Én 2k-t nem adnék érte. Alapból van egy pici remegése a kurzornak, arról nem is beszélve, hogy egy komolyabb rántásnál meghal. WMO 1.1a 100x jobb. És feleannyiért megkapod, zsír újan.

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#5664) asadasad22 válasza Synthwave (#5662) üzenetére


asadasad22
őstag

a G9 pontosabb eger mint az MX518, a 400 dpi-s ms egered szenzorat meg elmossa, szoval ha nem kovette eleg pontosan a "rantasi vektorodar" mig a 400 dpi-s ms eger szerinted pontos volt, akkor vagy te szamolod felre azt a rantasi vektort es a 400 dpi-s falsh erteket szoktad meg, es a tenyleg pontos eger tunik rossznak, vagy valami szosz lehetett annak a G9-nek a szenzoraban, vagy alapbol hibas volt.
full felesleges es parasztvakitas a sok Hz, erre sajat magadnak felhekkeled 500-ra az alapbol toredeket tudo cuccodat? kicsit sem erzed hogy sajat magadnak mondasz ellent?
sulyokat en sem hasznalok, de van aki szerint hasznos. rosszabb mindenesetre semmikeppen nem lesz attol, hogy megvan ra a lehetoseg.
a te dpi beallitasoddal 40 centi hely kell egy teljes fordulathoz egy akarmilyen felbontason. fullhd-n az meglehet egy meter is. namost te lehet hogy amikor jatszol, az egyben kartornat is jelent, de reszemrol: a f@sz fog fel metereket hadonaszni amikor meg akar fordulni, nincs is annyi hely az asztalomon, nincs is akkora egerpadom, es ha lenne sem jutna eszembe sem ilyesmit csinalni. es en fullhd monitoron jatszok. igy talan megerted hogy az altalad kedvelt 400-as dpi ertek helyett miert inkabb kb a 2000-4000 dpi savban vagyok altalaban (egyebkent ha sok lenne, jatekon belul le lehet venni az egererzekenyseget ami altalaban pontosabb celzast jelent, de semmikeppen nem hatrany megintcsak)
makrok hasznalatahoz meg semmifele plusz driver nem kell, lefogadom hogy sokkal egyszerubb hasznalni mint keybindelni billentyuzeten, arrol nem beszelve hogy az eger gombjai kicsit jobban keznel vannak. ez is csak elony lehet, hatrany semmikepp.
szoval lehet itt felrebeszelni, meg merlegelni, hogy pontosan mennyit is ernek a plusz extrak amiket egy fullos gamer eger tud, ahogy mar mondtam.

de a vita amirol szol: az a kijelentesed hogy az MX518 jobb a G500-nal es G9-nel, 100% bullshit, ezen remelem nincs mit magyarazni.
az ar/ertek aranyokrol mar lehet vitatkozni ahogy mondtam, de te nem errol beszeltel. gondolom ha 2 forint miatt is inkabb vennel egy hasznalhatatlanul fos kabeles egeret, akkor nalad ez a szempont eleg sokat szamit, es valoszinuleg mindossze ez all az egesz herce-hurcank mogott: te ar/ertek-rol beszeltel es bar azt mondtad, nem arra gondoltal hogy az az MX518 vagy plane egy akarmilyen 400 dpi-s eger jobb lenne az egyik legjobb high-end gaming egernel, mert az ugy eleg nevetseges lenne. es ez igy mar teljesen el is fogadhato, en is szerettem az MX518-at, nagyon megerte a penzet.

a te mottod ez lehetne: szidjunk olyan egereket amiket soha nem is fogtunk a kezunkben es amire soha se lesz penzunk (vagy sose szanunk ra annyit), szidjuk a featurjait, aminek egy reszerol nem is tudjuk hogy hogy mukodik, a masik felet meg utolag belehackeltunk a sajat egerunkbe is (annak ellenere hogy qrvara haszontalan dolgok, annyit azert megertek hogy utanaolvassunk es az egesz gep usb rendszeret felturbozzuk miatta ugye..), es mi leszunk a faszagyerekek. :R az ms imo-ddal meg nem fogsz 50szer jobban loni mint egy g500-al (ha jo alatt a pontossagot ertjuk), de meg feleugy sem :)

[ Szerkesztve ]

(#5665) dudika10 válasza asadasad22 (#5664) üzenetére


dudika10
veterán

annak ellenére,hogy kb. egyetértek ezzel, azt kell mondanom, hogy Te is írtál pár baromságot.
Az MS IMO ténylegesen az egyik legjobb egér amivel lowsensezni lehet. Ezt bizonyítja az is, hogy komoly versenyeken a versenyzők igen nagy része ezt használja és ha ez kevés lenne akkor van egy remek teszt, ahol lemezlejátszóra eszkábáltak padot és kimérték különböző sebességeknél a szenzor pontosságát. Nagyon pontos mérések szerepelnek a tesztben és nagyon sok egér. És az 1.1-es optika nagyon jól szerepelt.
Szóval ennek lehúzásán kívül kb egyetértek a hozzászólásoddal.

Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

(#5666) asadasad22 válasza dudika10 (#5665) üzenetére


asadasad22
őstag

jah, hallottam rola en is sok pozitivat, lowsense-en, 400 dpi-n elhiszem hogy pontos, csak azokon a felbontasokon amiken en jatszok ugy hogy hasznalhato legyen, az eger erzekenyseget szepen fel kene huzni a tobbszorosere, es ugy az mar biztosan csunyan elverezne, ezen gondolom nincs mit magyarazni, foleg erre gondoltam..
az mx518 1600/1800-ara mar ra lehet fogni hogy hasznalhato a manapsag elterjedt mindenfele felbontasokon, annal sokkal nagyobbra tenyleg nem szokszor van szukseg (kelloen nagy felbontason viszont lehet igeny ennel nagyobbra is), de ez egy 400 dpi-s cuccrol nagyon nem mondhato el.

(#5667) bajtokarpi válasza Synthwave (#5663) üzenetére


bajtokarpi
senior tag

Köszönöm :R !

battletag: bossi#2666

(#5668) dudika10 válasza asadasad22 (#5666) üzenetére


dudika10
veterán

Ebben így teljesen igazad van. :K
Ha én ajánlok valamit akkor mindig odaírom, hogy vannak akiknek kevés ez a felbontás. :K

Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

(#5670) Guangho válasza bacity (#5669) üzenetére


Guangho
csendes tag

Elsőre nagyon megtetszett az imperator, szerintem a formáját nagyon eltalálták. Viszont alaposabban utánaolvasva lemondtam róla. A legnagyobb probléma az egérrel kapcsolatban az, hogy ugyanazt a philips szenzort kapta meg amit a mamba is használ. Ami finoman szólva sem a tökéletes. Így végül lemondtam róla, s megrendeltem a már jól bevált logitech mx518-t.

(#5671) miazazeq


miazazeq
csendes tag

Sziasztok!
Az a problémám hogyha egy olyan ablakba kezdek el görgetni az egeremmel, amibe nagyon sok fájl van és egyszerre többet görgetek pl:6-ot , akkor a kép elkezd így egyenletesen lefelé haladni és nekem meg kell várni amíg elér a 6 görgetésnek megfelelő helyre, és én közbe az égvilágon semmit nem tudok csinálni. Ott várok és nézem ahogy halad a kép lefelé.
Mit csináljak?

(#5672) Synthwave válasza asadasad22 (#5664) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Nem volt annak a G9-nek semmi baja, mert amikor Pixelben voltam, az is ugyanolyan volt, de mind1. Annak meg igen kicsi az esélye, hogy mindkettő ratyi volt, nem?
Megsúgom, a kis MS hibátlan 1000 Hz-en is, csak az szerintem fölösleges, kiméljük az USB-t.
Ebben semmi ellentmondás nincs. 500 Hz nem árt és az MS TUDJA. Semmi sufnihekk, 1 db registry file-ról van szó...utánaolvastam, mert komolyan veszem a Quake-et. És? Nem attól lövök jobban, max. egy picit rásegít. Ettől szerinted faszagyerek vagyok? :W Igazából olyan TÚL NAGY különbség nincs a 125 és 500 Hz között.

Az, hogy neked nem kell uszkve fél méter egy 180 fokos fordulathoz, az talán abból adódik, hogy te nem DeFRaG-gelsz CPM fizikával Q3-ban. Mert akkor tudnád, hogy a CPM fizikát MEGÖLI a magas sens. Minél alacsonyabb, annál finomabb a mozgás...Elmondom neked, hogy közepes sens-sel, 2000 dpi-n, 15 cm-en TOTÁL JÁTSZHATATLAN...illetve mazochistáknak jó lehet. :U :R

Az tényleg nem hátrány, hogy az egéren van mondjuk pár pluszgomb, de hogy ezért 5-6-7 ezerrel többet fizessek érte, az kizárt. Ha valaki ezt nem így godolja, akkor vagy túl sok fölösleges pénze van vagy pedig megalomániás.

A kábelnél egy a lényeg; ott ahol "bemegy" az egérbe, ne törjön meg. A többi nem érdekel, mert úgyis felragasztom. Logikus, nem?

Nem kifejezetten az ár/érték arányokról beszéltem, bár kétségtelen, hogy azt is belekevertem a dologba. :R
És nem azt írtam, hogy bármilyen 400 dpi-s egér jobb ezeknél a "csodáknál", hanem azt, hogy az MS...

A pénzről meg...vettem én már 15k-ért egeret és NEM érte meg. Fizetnék most is annyit egy korrekt egérért, de minek, AMIKOR NEM ÉRI MEG.

Nem érti, hogy rengeteg egeret PRÓBÁLTAM, és az alapján mondom ezt. A mottóm nem a fölösleges szidás, csak a rózsaszín ködöcske elfúvása bizonyos szemek elől...És az is BIZTOS, hogy jobbat lövök 1.1-gyel, mint G500-zal. De hogy a G9-nél 200%-kal, az tuti. ;)

És mégegyszer: amellett, hogy nagyon dícsérem a kis MS-eket, nem a 400 dpi a favoritom, hanem a 800. Az tényleg jobb egy picit. De afölött nekem elkúrja a játékot a "túlérzékeny" optika.

:R

[ Szerkesztve ]

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#5673) asadasad22 válasza Synthwave (#5672) üzenetére


asadasad22
őstag

egy registry atirasa hack, az az eger hivatalosan nem tud tobbet 125 hz-nel. az elobb meg teljesen feleslegesnek nevezted a sok hz-et, most meg h kiderult h te meg kulon registry hekkeltel h a tied is tudja, hirtelen "pici rasegites" lett a teljesen haszontalan penzkibaszas kategoriabol aminek azelott nevezted. tudod mit? a makrok, a plusz gombok, a fasza gorgo, a vilagito ledek, az 1000 hz, az 5700 dpi lezer, a sulyok, a fasza madzag mind-mind "pici rasegitesek", egyutt pedig sok kicsi rasegitesek, amik mar megernek valakinek nemi plusz penzt :))
es ha olyan qrvakomolyan veszed a quake-et, akkor rendkivul ertelmes indoknak hangzik az is hogy azon csorozol hogy nehanyezerrel dragabb egeret vegyel, amikor a kedvenc jatekod elsodleges iranyitasaert felelos cuccrol beszelsz amirol annyira nagyra van es amit 24/7 nyomsz. ez kb olyan mintha qrvanagy gepelonek tartanad magad, de valami 200 forintos tescos billentyuzeten irnal es azzal az indokkal nem vennel dragabbat, hogy tul draga. ha ennyire a kedvenced, ennyit csak ra tudsz szanni, sok evre szol. sokan egy nap alatt elbasznak ennyit teljesen haszontalan dolgokra.

elmondom neked hogy en mindig 2000 dpi felett jatszok (ami azt illeti, 3200-on leginkabb) quake-et nemileg lehuzott egererzekenyseggel (ha annyira felsz a high-sense-tol, te is lehuzhatnad az erzekenyseget a sarga foldig es fel sem tunne h 3200 dpi-n jatszol 800 helyett, legfeljebb abbol h kicsit pontosabban kovetne le a mozgast), es tokeletesebben alig reagalhatna a cucc minden finom mozgatasra.

es mi alapjan mondod hogy BIZTOSAN jobban losz az ms egereddel mint g500-al, amikor sajat magad vallottad be hogy meg soha nem is probaltad a g500-at? :U

[ Szerkesztve ]

(#5674) qantum válasza asadasad22 (#5673) üzenetére


qantum
senior tag

Sziasztok ! Notebook mellé milyen vezeték nélküli egeret ajánlotok, nem játékra ?

" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "

(#5675) cellpeti válasza qantum (#5674) üzenetére


cellpeti
veterán

Gigabyte GM-7580 - nano vevős

Tigris, tigris, csóvafény...

(#5676) Synthwave válasza asadasad22 (#5673) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Feladom. :o Az a probléma, hogy NEM OLVASOL...Legalábbis bizonyos sorok kimaradnak...Elhiszem, hogy hosszú volt a hozzászólásom, de ha már reagálsz rá, olvasd VÉGIG, FIGYELMESEN... :W

[ Szerkesztve ]

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#5678) nyunyu


nyunyu
félisten

Multkor ajnaroztatok a Logitech gyari garijat:
Most felhivtam oket, mi az abra a csere egeremmel.

Hivatalos allaspont az, ha a Logitech csereli a tonkrement egeret, akkor az uj egerre a regi garijabol hatralevo _EGESZ_ eveknek megfelelo garit adnak.

Ha tehat van egy 2007 okt/nov/dec korul vasarolt egered, ami bedoglik, es adnak helyette uja(bba)t, akkor az uj egerre 3-(2010-2007)=0 gari van.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#5679) dudika10 válasza nyunyu (#5678) üzenetére


dudika10
veterán

Nekem előröl indították a garanciát elvileg. :U

Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

(#5680) Ribi válasza miazazeq (#5671) üzenetére


Ribi
nagyúr

Hülye kérdésnek tűnhet, de van fent normális VGA driver ?
Nekem ilyet akkor szokott csinálni, mikor XP-t telepítek és még nincs fent VGA driver.

(#5681) mindfreak válasza miazazeq (#5671) üzenetére


mindfreak
őstag

A Win7et használsz kapcsold ki a simitott görgetést.

(#5682) qantum válasza cellpeti (#5675) üzenetére


qantum
senior tag

köszi ! találtam is elég baráti áron 2800,.!

" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "

(#5683) cellpeti válasza qantum (#5682) üzenetére


cellpeti
veterán

Én most vettem meg 3300,- volt. Eddig jó! Majd írok róla tesztet! :U

Tigris, tigris, csóvafény...

(#5684) cellpeti válasza qantum (#5682) üzenetére


cellpeti
veterán

Én is megtaláltam annyiért,csak ott még 2200 a szállítás

Tigris, tigris, csóvafény...

(#5685) asadasad22 válasza Synthwave (#5676) üzenetére


asadasad22
őstag

a lenyegi dolgokra szerintem reagaltam, nem fogok minden egyes mondatra reagalni, ahogy te sem reagalsz mindenre amit mondok, mert ezekbol kisregeny lehetne. mondd meg akkor hogy mire valaszoljak meg, allok elebe..

(#5686) cellpeti válasza asadasad22 (#5685) üzenetére


cellpeti
veterán

mint egy veszekedő házaspár! :C :DD

Tigris, tigris, csóvafény...

(#5687) bobalazs


bobalazs
nagyúr
LOGOUT blog

Nem tom volt e már, de elég érdekes cikket találtam este, egér benchmarkolás gyanánt van. (English)

(#5688) Mans20


Mans20
addikt

Mionix egere van már valakinek?pár helyen már kapni a 3200 est meg az 5000 rest,az áruk elég horror,de a razerral egy szinten emlegetik,nekem elég lenne az 1800 as is de azt még nem kapni.

[link]

(#5689) qantum válasza cellpeti (#5684) üzenetére


qantum
senior tag

hát elég pici, nagy kezem van, de a célnak megfelel :)

" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "

(#5691) Mans20 válasza bacity (#5690) üzenetére


Mans20
addikt

mért volt már nálad ilyen egér?

(#5693) Mans20 válasza bacity (#5692) üzenetére


Mans20
addikt

Nekem a razerek nem tetszenek,mármint fogásra,olyan mint a hagyományos egerek,azért is tetszik a mionix mert van a hüvelykujjnak mélyedés,na de mind kettő túl drága nekem.

(#5694) egykori


egykori
őstag

Hali!

Van valakinek tapasztalata vagy látott már REVOLTEC RE130 egeret?
Nem játékra kellene. Közepes, de inkább attól kicsit kisebb méretű lenne jó, ha ez ilyen.
Egyébként a képét valaki betette az #5318-ra.

Köszi.

(#5695) Mans20 válasza egykori (#5694) üzenetére


Mans20
addikt

Ez inkább a revoltec W102,engem is érdekelne hogy milyen,én a gigabyte 6800 at vettem ugyan ez a kinézet,de el is adtam mert nem jött be,lehet a revoltec jobb ,nem tudom.Van még a Trust red bull racing,az is így néz ki.

(#5696) egykori válasza Mans20 (#5695) üzenetére


egykori
őstag

Én itt láttam meg ezt az egeret, W101-esként árulják. Igazán az a legfontosabb, hogy ne legyen patkány méretű. A kialakítása így képről jónak látszik, és remélem az oldalán a két gomb programozható.
2-3 hónapja vettem egy MS 3000-est, de már több baja van, úgyhogy megválok tőle, visszaviszem.

(#5697) Laslow


Laslow
senior tag

HP VK482AA egér:
- 5 gomb
- lézeres
- 2 db AA elem
- 2,4GHz
- 5 m hatótáv
- scroll oldalirányban is
- kb. 5000Ft

Nem gond neki ha az adapter takarásban van. Az egér teteje fényes műanyag, világosban szinte tükörnek is használható. Súlyeloszlása egészen jó: pont középen van a 2 AA elem benne (márkás elemeket adtak hozzá), és a közepénél két ujjal megemelve sem előre, sem hátra nem dől, szóval pont a közepén van a tömegközéppontja. Könnyen csúszik, hiába van benne 2 db AA elem is, nem nyomja le. A görgője folyamatosan és teljesen hangtalanul görög, nem szakaszosan, mint pl. a MS IntelliMouse 1.1A egérnél. A tetején a fényes műanyag levéve tök könnyen törik, fél milliméter vastag az egész (elemcserénél le kell szedni, de szerencsére nem kell feszegetni, szinte magától leesik, ha átkattintom Open-re a gombját). A szoftverét nem próbáltam, de Win7 alatt simán (és gyorsan!) megy. Magas DPI: a régi egeremen az egérmutató sebessége 85% körüli, itt 50%-ra vissza kellett vennem, mert túl gyors volt. Van az alján kikapcsológomb. Jó egér, de aktív használathoz (=munka) túl kicsi, pedig nincs nagy kezem. Kb. 50 kiló alatti lánykáknak passzolhat a kezébe, na de a cél laptophoz egy jó kis egér.

"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

(#5698) Mans20 válasza egykori (#5696) üzenetére


Mans20
addikt

Igen ez a W101,de amit azelött linkeltél az a w102,nézd meg a gumirozott részét oldalt,az más
[link].

(#5700) bobalazs válasza 4nick8 (#5699) üzenetére


bobalazs
nagyúr
LOGOUT blog

gigabyte olcsó és jó egér.

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen egeret válasszak? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.