Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#80151) w.miki válasza pampika (#80150) üzenetére


w.miki
veterán

Tépőzárat (öntaqpadós) még nem láttam a lidl-ben, szóval jó lenne ebay-es ajánlott típus.
Lesz most a lidlben sima ragasztós (999) (gondolom ez ugyanazzal a gyenge ragasztóval, amit kínából is rendeltem), keretes (5999), és ajtóra való (9999) szúnyogháló is.
De ezeket nem tudom, hogy rögzítem az ablak keretre. Nem akarom kifúrni/faragni, mert még elég szép. Ezért lenne jó, egy erős, öntapadós tépőzár.

[ Szerkesztve ]

Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu

(#80152) pampika válasza w.miki (#80151) üzenetére


pampika
őstag

pedig létezik, gyors keresésre :)
ilyesmi volt a lidlis is, de nem tudni, mikor akciózzák legközelebb.

azt nem tudom, megtartaná-e a hálót, nekem ilyen táskán belüli lötyögő belsőzsebet szépen tartott a táska falához.

(#80153) XtremLor válasza student (#80139) üzenetére


XtremLor
őstag

Ugreen hd101 van itthon 5$ a 3M, ilyenem van itthon jo vastag eleg merev kabel.

"Legen...Wait for it...Dary"

(#80154) DeFranco válasza w.miki (#80151) üzenetére


DeFranco
nagyúr

szerinted mi a szebb? ha van egy ízléses műanyag keret amibe bele van fogatva egy rendes szúnyogháló majd összesen 4 db csavarral hozzá van fogatva a tokhoz az egész szerkezet vagy ha fel van hányva valahogy a tokra egy oszló-foszló kutya szájából kihúzott slafrok 15 méter világító fehér hanyagul-kuszán feloktrojált toldozott foltozott ragasztószalaggal?

[link] ilyenből megveszel egy szálat négy sarokkal meg négy méter gumikéderrel, veszel bele akármilyen szúnyoghálót aztán korbendallas napszemüveg. kb. 3k-ból megvan egy ablakra, kis kézügyességgel még zsanért is raksz rá és tiéd a legcsecsébb nyitható mágneszáras hétzenés karcórás moszkitóháló az utszában.

ha szerencséd van a szintén a rendszerhez tartozó clipekkel fel is tudod fogatni, fúrni se kell. nekünk is ilyen van fent, imádom.

[ Szerkesztve ]

(#80155) w.miki válasza DeFranco (#80154) üzenetére


w.miki
veterán

nyilván a 2. verzió szebb, de kézügyességgel nem rendelkezem. :(
A rögzítési részt kifejthetnéd picit bővebben (milyen klipsz?), mert érdekelne azért.

Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu

(#80156) DeFranco válasza w.miki (#80155) üzenetére


DeFranco
nagyúr

bocs tg-k

ezzel rögzíted fúrásmentesen, ha tudod (ha van hova kapaszkodnia az ablak tokjában, de szerintem nálad ez nem biztos hogy játszik): [link]

ezzel fúrással: [link]

semmilyen kézügyesség nem kell hozzá, én a konyha közepén egy darab lapfűrésszel és egy sniccerrel csináltam meg. egyszer kell pontosan mérni, a keret-szálat elvágni 4 darabba, utána sima legó. bedugod a sarokelemet a végébe, rádugod a másik oldalt, és így tovább körbe, ha a cipőfűződ be tudod kötni ez is menni fog. ráteszed a szúnyoghálót, beletömködöd a nútba a gumikédert ez megfeszíti a hálót (ha nem sikerül javíthatsz) aztán körbe levágod a felesleget, tada.wav anya finomat főz vacsorára a mindenkezes férfiembernek. ennyi.

ott vannak az oktatóvideók az oldalon. piece of cake az egész.

[ Szerkesztve ]

(#80157) vamosip


vamosip
tag

Most hozott a postás egy tavaly november 1-én rendelt plüssfigurát :DD

(#80159) dugesz77


dugesz77
őstag

Ezek érkeztek mostanában:
Ózon generátor. Március 11 rendelés. Bedobozoltam kapott egy 230V os 10cm-es ventilátort az egyik oldalra pár nap tesztelés alatt egész jól muzsikál. konyhai sütés szagát hamar elnyomja. 20 négyzetméteres szobába berakva egy negyed órára majd egy negyed órát hagyva,hogy kifejtse hatását kellemes friss levegő marad utána. Hétvégére macskás ismerős már kölcsönkérte :D
MiniMx androidos tv box. Kupon kóddal 42$ körül elhozható. Van már egy ilyen itthon csak az 1/8-as verzió. Sajnos nem ezt küldték hanem egy hasonlót Nekem az 1000 LAN elég fontos lett volna.. Nem rossz azért ez sem. Még megy a levelezés velük,hogy mi legyen. visszaküldeni nem akarom,örülök,hogy egyszer már átjött áfáztatás nélkül.
Awei A920BL Bt fülhallgató. Március 24. rendelés már nem tudom végül ki osztotta meg de köszi :R . Egész jól szól, a hatótáv is megvan. Üzem idő nekem eddig két/két és fél óra felett volt,de gondolom ennek is kell pár ciklus mire beáll. Érdemes a vezetéket hátulról tarkó felől vezetni akkor nem érződik annyira a súlya.
Uv fényre kötő ragasztó toll bigyó. Március 20. rendelés. Akciós volt 0,9$-ért ment két darabot rendeltem. Ha nem is pillanatragasztó erejével ragaszt de működik. Minél nagyobb,vastagabb a ragasztó réteg annál erősebben tart, tehát nem szabad sajnálni az anyagot. Próbáltam fémen,műanyagon,fán nem olyan rossz. De ez inkább kitöltő anyag.
Xiaomi XL egérpad. Március 26. rendelés. Végre nem "egybites" volt a postázó mint dd4-nél. Így jártam 1, így jártam 2.. Rendesen hosszú csomagban ahogy illik.
Tamagocsi. múltkor szóba került családba,hogy anno mik voltak erre a gyerekeknek megtetszett az ötlet. Kíváncsi leszek meddig él majd náluk. Március 2. rendelés.
Gyurmalin itthoni ára nem kicsit túlzás. Egyébkén pont ugyan azt tudja ez is. Direkt nem mágnesest kértek. Március 11. rendelés.

[ Szerkesztve ]

(#80160) gabe_


gabe_
őstag

Megérkezett a gearbestről a kártyatartó-pénztárca: [link]
43 napot futott, már épp kezdtem sokallni az időt, hogy nem akar megjönni.
A minősége rendben van, a kártyákat jól elnyeli, sőt én a pénztárcámat váltom ki vele. Belefér papírpénz is, sőt némi aprópénz is. Én személy szerint a mérete miatt választottam, eddig sem voltak nagy brifkóim, de ez még kisebb is mint az előző. Manapság nálam úgyis több mindenféle kártya van mint pénz, így számomra ideális választás volt. Ajánlott.
Pont ezért sem akartam "rendes" pénztárcát, mert azokba kevés kártyát lehet nem ömlesztve elhelyezni

Sovány szakácsban sose bízz!

(#80161) XtremLor válasza gabe_ (#80160) üzenetére


XtremLor
őstag

Nature penztarcara, aminek van apro tartoja nincs egy jo tippje valakinek? A mostani a veget jarja sajnos. :(

"Legen...Wait for it...Dary"

(#80162) daver88 válasza dugesz77 (#80159) üzenetére


daver88
aktív tag

Tamagochi??? ajajajj.. már rendeltem is egyet...:D :D

(#80163) Janos250 válasza w.miki (#80149) üzenetére


Janos250
őstag

Én régebben többféle tépőzárat is rendeltem ebayről, nem volt velük gond.
"velcro", figyelj, ha kétoldalút akarsz, akkor "double sided"

Az amerikaiak $ milliókért fejlesztettek golyóstollat űrbéli használatra. Az oroszok ceruzát használnak. Én meg arduinot.

(#80164) Janos250 válasza dugesz77 (#80159) üzenetére


Janos250
őstag

A ragasztó - mint a nevében is - uv fényre köt, ezért lényeges, hogy fényt kapjon. Nem átlatszó anygok ragasztásánál ezért kell vastagabb réteg, hogy a fény be tudjon menni. Én pl. szemüveg lencsét ragasztottam a keretbe. Ott a lencsén keresztül kapott fényt, bivalyerősen fogja.

Az amerikaiak $ milliókért fejlesztettek golyóstollat űrbéli használatra. Az oroszok ceruzát használnak. Én meg arduinot.

(#80165) molnartom válasza daver88 (#80162) üzenetére


molnartom
aktív tag

Én meg kettőt, végülis két gyerek van! :C :K

(#80166) dugesz77 válasza Janos250 (#80164) üzenetére


dugesz77
őstag

Én régebben ezt a lila lézer pointert vettem és nagyon sok UV fényt bocsájt ki mivel lézer jól koncentrált. A gyári lednél sokkal erősebb az biztos. Ezzel mentem át rajta,de ahogy ,mondod mivel ez fényre köt ezért csak külső,látható ragasztásokra jó.

(#80167) retesz147 válasza retesz147 (#79510) üzenetére


retesz147
addikt

Sajnos megérkezett a Craft "készlet" a csavarhúzós és a 100db-os bitkészlet.
Hulladék mindkettő.
A csavarhúzósnak a kupakján nincs menet, így nem lehet lezárni. Kiesnek belőle a bitek, így kocsiba használhatatlan.
A 100db-os minősége is hulladék. Pl. az imbuszok majdnem kerekek, nem szép a megmunkálás. A lyukas torxnak el van csúszva a középpontból a lyuk, használhatatlan.
Megy vissza Mediába. "Magyaroroszágon olcsó húsnak híg a leve :) "

Ilyen minőséget még kínából sem kapok!

100db-os van faternak, csak kék dobozos, az jó minőségű, az frankó. Ez is kék dobozzal volt hírdetve, azt hittem jó lesz. Hát nem.

Bocs a hosszú off-ért! :R

Xiaomi 13 eu dev...

(#80168) Imy


Imy
veterán

Megjött a xiaomi tollam a Gearbestről... De ez ha írok nem az a vékony, és mintha valami hígabb tinta lenne benne, mert hasonlóan fog, mint egy töltő toll... :F

(#80169) spidersoft válasza retesz147 (#80167) üzenetére


spidersoft
senior tag

akár jó is lehetett volna... a biztonsági biteket is tartalmazó "százas" készleteket 5-6.000 alatt nem nagyon szoktam látni. nekem ebből somogyis van (vagy 8-10 éve vettem, akkor még 102 darabos volt, mára már teljesen máshogy néz ki, fene tudja, hogy azóta ez is hol tart minőségben), az szerintem teljesen korrekt. nem egy wera vagy apex, de háztartási célokra megfelel.

(#80170) Dzsolo


Dzsolo
senior tag

Srácok,

a sokak által vásárolt Ozon Generátor alkalmas lehet autó klíma fertőtlenítésre is? A hőcserélőt nem lehet "szépen" kiszedni a kocsiból...

(#80171) dugesz77 válasza Dzsolo (#80170) üzenetére


dugesz77
őstag

Pont az ilyenekhez lett kitalálva.

(#80172) retesz147 válasza spidersoft (#80169) üzenetére


retesz147
addikt

Hát igen, ami vidéken van, az már nekünk is nagyon régi 8-10 éves és nagyon jó (hajszárítót szétszedni, ilyesmi dolgokra tökéletes) és megláttam, hogy kék dobozos jó áron, megrendeltem. De sajnos ez már nem az a minőség.

a csavarhúzós jó lenne, de mivel a tetején a menet el van darálva így az semilyen módszerral nem marad rajta, kipotyognak a bitek, így ez is használhatatlan.

Xiaomi 13 eu dev...

(#80173) cikasz válasza vacs (#80140) üzenetére


cikasz
őstag

Ha HDMI kábelt vesz az ember akkor már 2.0-t érdemes venni nem?

https://www.facebook.com/groups/775784742804666

(#80174) chatran


chatran
őstag

Telefon kijelző beragasztásához milyen fajta ragasztót szoktak használni? Lehet ilyet rendelni ebay-ről, ali-ról?

(#80175) mirci18


mirci18
addikt

Facebook-os fórumon találtam:

Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH

(#80176) retesz147 válasza mirci18 (#80175) üzenetére


retesz147
addikt

Ez vagy a VÁM-on hagyott csomagok, vagy az elveszettek.
Mondjuk arra kiváncsi lennék, hogy a címkéket, címzettek adatait rajta hagyják-e. És azért 400 eurót kiadni, az nem kevés.

Xiaomi 13 eu dev...

(#80177) Vertigo18 válasza retesz147 (#80176) üzenetére


Vertigo18
addikt

Már bocs, de a "vámon hagyott, vagy elveszett" csomagok hivatalosan nem megsemmisítésre kerülnek? Akármi is történik velük, az tuti, hogy nem magánszemély általi értékesítésre kerülnek!

Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!

(#80178) daniel2121 válasza szakalistvan (#80067) üzenetére


daniel2121
senior tag

Két sorban elég lehet a fénye.

(#80179) zsolt1225


zsolt1225
aktív tag

Megjöttek a f*sza szívószálak :D

(#80180) s7evcsenko válasza zsolt1225 (#80179) üzenetére


s7evcsenko
addikt

Link pls. :B

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

(#80181) Feketelaszlo válasza cikasz (#80173) üzenetére


Feketelaszlo
senior tag

Nincs olyan, hogy HDMI 2.0 kábel, visszafelé kompatibilis.

(#80177) Vertigo18: Nem magánszemély, ezek a dzsunka raklapárusok nyugaton cégként veszik meg a szemetet és azt próbálják itthon eladni: egyrészt az árut, másrészt a marketinget, hogy ez a nagy biznisz, szállj be te is. Le is írja, hogy Németországban szerezte - ami persze még nem zárja ki, hogy a DHL-től meg DPD-től kilopott csomagokat árulja -, de ezt nem rajta kell számon kérni.

(#80182) zsolt1225 válasza s7evcsenko (#80180) üzenetére


zsolt1225
aktív tag

(#80183) s7evcsenko válasza zsolt1225 (#80182) üzenetére


s7evcsenko
addikt

Köszönöm. :R

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

(#80184) *Ropi* válasza retesz147 (#80167) üzenetére


*Ropi*
félisten

Majdnem ugyanez: a csavarhúzóson legalább volt menet, de a lyukas torxoknak nálam is el vannak csúszva a középpontból a lyukaik, használhatatlanok.

Weboldalam: http://karpatisandor.hu

(#80185) spidersoft válasza *Ropi* (#80184) üzenetére


spidersoft
senior tag

jó magyar ember nem tököl, kitöri a biztonsági torx csavar peckét laposcsavarhúzóval, oszt máris jó bele bármilyen torx :D erőátviteli szerepe úgysincs... persze ez nem indok arra, hogy bárhova fúrhatják a biten a lyukat :DDD :(((

[ Szerkesztve ]

(#80186) retesz147 válasza spidersoft (#80185) üzenetére


retesz147
addikt

Igen, ez igaz :D :))
De az a gond, az imbuszok is szarok. erőátvitelre alkalmatlanok. Innetől már vagy 30%-a használhatatlan.

*Ropi* megy is vissza a "Hülye azért nem vagyokhoz, mert hülye azért nem vagyok."

De szerintem zárjuk le, mert nem kínai, se nem e-bay-es, bár kis pénznek kis pénz volt.

Xiaomi 13 eu dev...

(#80187) cikasz válasza Feketelaszlo (#80181) üzenetére


cikasz
őstag

Hogyhogy nincs? :U Akkor ebben mit jelent a 2.0? Meg a leírásában a Function 3:HDMI 2.0 ?

https://www.facebook.com/groups/775784742804666

(#80188) wwenigma válasza mirci18 (#80175) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Ez nagyon zsír, még mindig pörög! :D

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#80189) spidersoft válasza wwenigma (#80188) üzenetére


spidersoft
senior tag

én löktem róla egy shotot is, az a biztos :D igen, mindenképp hihető, hogy legálisan jutott hozzá... zsákkal plafonig pakolt dukátók *mindig* legális szajrét hordanak :U

[ Szerkesztve ]

(#80190) *Ropi* válasza retesz147 (#80186) üzenetére


*Ropi*
félisten

Oszoljunk, oszoljunk: nincsen itten kérem semmi látnivaló! :DDD

Weboldalam: http://karpatisandor.hu

(#80191) dugesz77 válasza mirci18 (#80175) üzenetére


dugesz77
őstag

A "nem bontjuk ki" és a "van amelyikben tabletet találtunk" érdekes ....tehát valószínűleg le van válogatva. Remélem mindben csomagban 90 centes bigyó van és miután erre rájön a "jóhiszemű" vevő lemeccseli az eladóval.

[ Szerkesztve ]

(#80192) ZS3NI válasza dugesz77 (#80191) üzenetére


ZS3NI
őstag

Amúgy elméleti síkon, az ilyen patkányt hogy lehet megfogni? Álruhás NAV ellenőr vásárlás?

IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)

(#80193) mirci18 válasza ZS3NI (#80192) üzenetére


mirci18
addikt

Igen így van.
Ha számla nélkül adja el a cuccot és nem tudja bemutatni papírokkal az áru származási helyét.

Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH

(#80194) davenport válasza ZS3NI (#80192) üzenetére


davenport
aktív tag

Ad róla számlát azt írja. Az persze más kérdés, hogy milyet. Kb. két perc megtalálni a facen a bejegyzést a neve alapján, ott azt írja hogy németországból van a termék. Itt meg ő a partner. Akár hihető is lehet, mert pl. nekünk is lett egy telefonunk amit megfogtak az aksi miatt a német vámon, és mi nem kértük, az eladót meg nem érdekelte, mert néha ránézek a nyomkövetőre és még ott van No-ban. De lutrinak elég nagy lutri, a 400 EUR-ból inkább elmegyek Devecserbe egy szombati piacra, ott legalább látom hogy mit veszek, és lángos is van.

[ Szerkesztve ]

No money, no honey.

(#80195) choco01 válasza wwenigma (#80135) üzenetére


choco01
addikt

Mi az hogy a kis csomagokat már nem hordják ki?

Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com

(#80196) wwenigma válasza choco01 (#80195) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

[link]

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#80197) mirci18 válasza davenport (#80194) üzenetére


mirci18
addikt

Még akár ez is lehet de gondoljunk bele ha van 1800 csomagod melyik az ésszerűbb.
Eggyenként felbontani és kivenni belőle az értékesebb cuccokat vagy így árulni ami szerintem esélytelen.
Szerintem a delikvensünk már rég kivette belőle az értékesebb dolgokat.

Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH

(#80198) fateless válasza davenport (#80194) üzenetére


fateless
veterán

Devecseri piac...

Egyszer elmentem épp hazafele jövet egy konferenciáról, így zakóban voltam. Minden kétszer annyiba került, mint máskor.

Látom, mit veszek, de ők is látnak, és úgy áraznak.

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#80199) Zola007 válasza retesz147 (#80167) üzenetére


Zola007
veterán

nekem is craft van praktikerből, annak semmi baja
alapvetően gagyi cuccokat gyártanak, de nem gondoltam, hogy még ezt is képesek elcseszni

[ Szerkesztve ]

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#80200) BullZeye válasza fateless (#80198) üzenetére


BullZeye
veterán

Ilyenkor jön a "és mennyit engedsz a feléből?" :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.