Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#118018) mrrr74 válasza #04441088 (#117999) üzenetére


mrrr74
aktív tag

Én használok ózont (O3) fertőtlenítésre, a zuhanykabinomban van beépített. Félek tőle, mint a tűztől (persze nem, de jobb óvatosnak lenni), például terhes kismamák mellett nem is javallott a használata. Évente 2x szoktam a kabint fertőtleníteni, utána még egy fél napra kinyitom az ablakokat és átszellőztetem az emeletet (télen természetesen sokszor rövid ideig). Ahogy leírták a többiek, a fertőtlenítés idejére senki ne tartózkodjon a helyiségben. Amúgy az illata ismerős lehet a fénymásolás során felszabaduló ózon kapcsán, nem kellemes, így nem is nagyon szeretnél működés közben egy légtérben tartózkodni a generátorral.
Amúgy erős fertőtlenítő hatású, működési elve: a szétváló ózonból keletkező aktív oxigén oxidáló hatása károsítja a sejtfalakat és így a vírusok, baktériumok elhaláloznak.

wiki:

Az ózon az egyik legerősebb oxidáló és fertőtlenítő anyag, ami a vízben lévő mikroorganizmusoktól függően 600-3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatású, mint a klór. Ha kapcsolatba kerül bármiféle mikroorganizmussal, mint például baktériumokkal, vírusokkal, penésszel, gombával, szagot okozó elemekkel, vagy oldott oxidálható ásványi anyagokkal, akkor egyszerűen megsemmisíti azt, vagy csapadék formájában oxidálja és ezáltal kiszűrhetővé teszi, amit a telítődött szűrőanyagról időszakos visszamosatással lehet eltávolítani. Az oxidálási folyamat az ózonnal olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogy a hagyományos vegyszerekkel előfordulhat.

https://weddmegonline.hu, https://nekedveszem.hu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.