Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#108551) Masooo válasza bul07 (#108548) üzenetére


Masooo
aktív tag

1200lm
nem jobb?

köszi rálesek vagy kérdezek a másik topikban is, de tetszik ez azért!

Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?

(#108552) mekker


mekker
őstag

Na, megjött a Hero 892-es töltőtoll, jóárasítva 2,43$ volt.
Élőben szebben néz ki, mint a sajtófotón. Fém az egész, szép rajta a lakkozás. Nagyon könnyen siklik a hegye, mégis van egy kis kellemes feedbackje. A szippantója jól meg van csinálva, injekciós tűhöz hasonlóan szívhatjuk tele vákuummal egy kis fogantyú segítségével. Viszont a tartálya elég szűkös, illetve a fém markolat kissé csúszós.
Dísztollnak merem ajánlani, mert nagyon szép, és jó vele írni. Aki oldalakat szeretne teleírni, annak továbbra is egy Hero 329-est ajánlanék.

Következőnek egy Picasso 606-ot néztem ki, ami 15$ körül van díszdobozzal.

Ha valakinek van bevált típusa 20$ alatt, azt is szívesen meghallgatom.

Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.

(#108553) mekker válasza TheProb (#108541) üzenetére


mekker
őstag

Olvasásra ne vegyél 10"-t, én egyszerűen nem bírtam rendesen tartani, ha ágyban akartam olvasni.

[ Szerkesztve ]

Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.

(#108554) crazygamer75 válasza JDMKid (#108550) üzenetére


crazygamer75
tag

Részemről kicsit túl misztifikáltnak tartom, hogy olvasni csak e-reader-el érdemes-szabad.Sok év kihagyás után újra elkezdtem olvasni: 5- 5.5col-os telefonokon (lehetőleg szemkimélő üzemmód, sárgásabb kijelző), AlReader olvasó programmal (be lehet állítani E-ink-re a kijelzőt a programban, persze csak szimulálja, nem lehet valós E-ink). 2 év alatt több mint 100 könyvet olvastam el, nem romlott a szemem és nem is fáradékonyabb azóta. Simán elég az 5 col is, hiszen a betüméretet szabadon megválaszthatod max gyakrabban lapozol.Én nem dobnék ki az ablakon 10-20-30 000 Ft-ot E-reader-re, miközben van okostelefonom.

(#108555) ztibor válasza crazygamer75 (#108554) üzenetére


ztibor
senior tag

10+ éve használok kindle-t, úgy hogy mellette van 5,5-es okostelefonom, 7-es és 10-es tabletem tehát van összehasonlítási alapom.

Eszembe nem jutna a többi eszközön olvasni könyvet, sokkal fárasztóbb, és ez főleg a több órás olvasásnál vehető ez észre.

A kindle (most a paperwhite, de elötte volt a legegyszerűbb és a 3-as is) pont ugyanazt az olvasási élményt adja mint a normál könyv, kivéve az illatát azt nem adja vissza sajnos.

(#108556) tipuka válasza mekker (#108552) üzenetére


tipuka
addikt

ez a picasso nagyon jól néz ki :B

(#108557) Feketelaszlo válasza mekker (#108552) üzenetére


Feketelaszlo
senior tag

Sailor 1911 Junior vagy Kaweco Sport. :P Ezek Magyarországon is beszerezhetőek - anno én is próbálgattam kínai töltőtollakat, de nem győztek meg - az egyik Jinhaom azóta el is tört, a másik még megvan, de használaton kívül, mert folyós. Az olcsók királya mondjuk a Platinum Preppy - az itthoni ára még a kínainak is odaver (480 forint), s jobb. Nem értem hogy csinálja a gyár és a forgalmazó, de most a tér és idő olyan szakaszában vagyunk, hogy nem éri meg kínait rendelni az olcsósága miatt, legfeljebb kíváncsiságból. Tintákat és patronokat is néztem Alin, de abból meg - ha csak alapszínek kellenek -, akkor a Koh-I-Noor kb. bármelyik írószer boltban van 3-400 forintos ársávban (ez már annyira olcsó, hogy leírni is hátborzongató).

(#108558) Keef_Lee válasza crazygamer75 (#108554) üzenetére


Keef_Lee
senior tag

Samu Tablet 10 coll-on próbálom beállítani az olvasás optimális változatát. Pocketbook reader progin. A funkcionalitása megvan. De 2 óra használat után 2 napja fáj a szemem. Most próbáltam az általad ajánlottat is. Ez sem jobb, ellenben legalább nem nyitja meg a pdf-et :)
Van egy pocketbook ebook olvasónk is, azon nincs ilyen gond. Viszont a családban más használja, ezért kísérletezgettem. Szóval összehasonlíthatatlan élmény.

(#108559) madgie válasza csuzda (#107000) üzenetére


madgie
titán

800x480, két szemre, drónra? Fájdalmas lesz...

Ui: Úristen, átmentem napirégészbe, azt hittem a topik vègén járok :D

[ Szerkesztve ]

(#108560) petipetya válasza TheProb (#108541) üzenetére


petipetya
nagyúr

Nyugodt szívvel egyiket sem. Kérdés, hogy iskolai/munkahelyi PDF-ek olvasásáról van-e szó, vagy valóban ebook-ról. Ez utóbbi esetben van erre megfelelő topic, ahol tudnak ajánlani egy olvasót. Az általános 6 colos méret egyáltalán nem kicsi.

"nincs rá lezsóidő"

(#108561) gs20 válasza crazygamer75 (#108554) üzenetére


gs20
tag

Az e-reader egy célszerszám, egy adott feladatra van kitalálva, és azt nagyon jól csinálja, élménnyé változtatja. Mert tft-hez képest az e-readeren olvasni élmény.
Lehet, mondani, hogy minek dobjak ki x milliót sportkocsira, mikor elvisz a bkv meg a máv mindenhova ahova menni akarok, de talán mégsem ugyanaz a kettő...
Ha valaki csak hébe-hóba elolvas egy könyvet, annak jó a telefon is, de aki SZERET olvasni, az kindle-t vesz. Ahogy jó a bkv meg az alapmotoros renault thalia is a feladat (otthonról elmenni munkahelyre, közben kirakni a gyereket a sulinál) megoldására, de aki autózni szeret, az nem fog sem élettvitelszerűen bkv-zni, sem thaliát venni alapmotorral.

E=MZ²

(#108563) AndrewBlase válasza Masooo (#108547) üzenetére


AndrewBlase
senior tag

A linkelt lámpa nem sárgán fog világítani neked, hanem (hideg)fehér fénnyel. Ráadásul majd 20 dekát (akksival együtt még több is) a fejen tartani nem túl kényelmes. :N

Miért mindig én???

(#108564) Saccco válasza madgie (#108559) üzenetére


Saccco
nagyúr

Egyébként nincs elérhető árú késleltetés mentes HD felbontású FPV megoldás, főleg olyan, amit egy micro gép el is bír.
Az analóg kamerák, meg nem tudnak ennél nagyobb (ekkorát se) felbontást. :N

Repülés közben, meg nem ezzel vagy elfoglalva. A kijelző előtt van egy lencse is, ami miatt gyakorlatilag az egész látóteret kitölti a kép, nem látszanak a pixelek.

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#108565) madgie válasza Saccco (#108564) üzenetére


madgie
titán

Jó, hát én fotózom, videózok a drónnal, ott a felbontás azért fontos. FPV “versenyzésnél” megértem, hogy vannak fontosabb dolgok.

400 dolcsi egy DJI Goggles, azt persze én is sokallom :(

(#108566) crazygamer75 válasza gs20 (#108561) üzenetére


crazygamer75
tag

Ez már nem ebbe a topik-ba való, de én 2 év alatt 100 db 400-700 oldalas (papír alapú oldalszámot írok) könyvet olvastam el telefonon, szeretek olvasni. Ahogy tudok rá áldozni, kipróbálom a Kindle-t, tényleg mindenki dicséri.

(#108567) Saccco válasza madgie (#108565) üzenetére


Saccco
nagyúr

Milyen vicces lenne egy olyan a kuponnal 7 dolláros Furibee F36 mellé. :D

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#108568) agroman válasza mekker (#108553) üzenetére


agroman
senior tag

én már a 8"-at sem tudom rendesen tartani..

------

(#108569) madgie válasza Saccco (#108567) üzenetére


madgie
titán

:DDD

(#108570) DJGABI válasza TheProb (#108541) üzenetére


DJGABI
addikt

a 7,9"es tesco tabon bőven olvasgattam, mondjuk az 4:3as volt. de pl egy kindle is csak 6 collos... :U a 10" szerintem már nagy cipelni, de ágyban kézben tartani is. te tudod.

én nem szerettem a kindlét, állandóan fényt kellett hozzá keresni, tényleg mint a rendes nyomtatott anyagokhoz.. paperwhite már jó lehet

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#108571) modzoltan válasza crazygamer75 (#108566) üzenetére


modzoltan
csendes tag

Nem fogod megbánni! Tényleg nagyon jó rajta olvasni! Az üzemidőről nem is beszélve! Nem kell néhány óránként tölteni mint egy tabletet! Kindle Paperwhite-ot használok néhány éve!

[ Szerkesztve ]

(#108572) spanyoll


spanyoll
addikt

Szerintem csak merített pergamenen lehet jól olvasni, amire macskaszemhéjlé tintával írták a betűket. Minden más szar.

(Minek ez a hitvitviva? Úgyse fogjátok meggyőzni egymást. Emberünk meg ha elég rafkós bemegy egy mediaba vagy valahova ahol van ebook olvasó, megnézni, megtapogatja, megnyalogatja és megállapítja, hogy megéri-e neki a jobb minőség vagy sem. Lehet mindenen olvasni, ez nem kérdés, ahogy az sem, hogy a céleszköz jobb erre a célra. Az, hogy valaki költ rá vagy sem az meg már sk probléma. _szerintem_

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#108573) tobias40


tobias40
veterán

Bocs de jól teleszemeteltétek a topic-ot!!
Jó lenne visszatérni a nevéhez tartozó kütyükhöz! :R

Senkit nem akarok megbántani ezzel a hsz-el..

(#108575) Czimby válasza bertokl (#108574) üzenetére


Czimby
addikt

Ezek közül mi a BestBuy?
Gondolom az utolsó a legjobb, de az olcsóbbak közt melyik a jó vétel?

Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.

(#108576) csuzda válasza madgie (#108559) üzenetére


csuzda
aktív tag

Semmi probléma :DD Egyébként én csak kijavítottam, hogy az drónhoz való. Ilyeneket, hogy felbontás nem nézegettem én :DDD :DDD

(#108577) Imy


Imy
veterán

(#108578) csadi0011 válasza bertokl (#108574) üzenetére


csadi0011
őstag

Pontokkal még olcsóbban el lehet hozni őket. Nekem most csak 270 pontom van, de mind engedi. Valaki, akinek sok pontja van, megnézné, hogy meddig lehet lepontozni?

(#108579) cidalain válasza csadi0011 (#108578) üzenetére


cidalain
veterán

A kupon nelkuli rendes arat szorozd be 0,7-tel, addig lehet lepontozni (max a vetelar 30%-at lehet pontokkal fedezni)

>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

(#108580) #peter


#peter
csendes tag

Valaki találkozott már hasonlo nyomkövetési számmal? UG00916****CN

(#108581) regos válasza csadi0011 (#108578) üzenetére


regos
tag

az utolsó 584 pont (11.68usd) enged untracked shippingel,biztosítás nélkül.
27.31USD

(#108582) csadi0011 válasza cidalain (#108579) üzenetére


csadi0011
őstag

Nem mindig van ez így szerintem. 30% a maximum, de én találkoztam már kisebb pontozhatósággal.

Köszi regos. Akkor 30%. :R

[ Szerkesztve ]

(#108583) Bornie127 válasza #peter (#108580) üzenetére


Bornie127
senior tag

Én, de még nagyon friss.

(#108584) tlala


tlala
addikt

Elvesznek év végén a Gearbest pontok?

(#108585) D0zeR válasza tlala (#108584) üzenetére


D0zeR
tag

Erre én is kíváncsi vagyok mert most elég jól összegyült

(#108587) #peter válasza Bornie127 (#108583) üzenetére


#peter
csendes tag

Rendesen tudom majd követni a csomagoma?

(#108588) sysrq válasza Timyyy (#108586) üzenetére


sysrq
őstag

FuriBee F60 WiFi Action Camera
Ár: 24.59$

GBBE1107
19,99 $

Keresek Thermalright 1150 lefogatót

(#108589) TRob1 válasza Imy (#108577) üzenetére


TRob1
veterán

Főleg hogy pl. a pécsi vásárban (de tudtommal sok más helyen is "országszerte") ugyanezt a 9205A-t 2000-2200ért árulják. Én meg 1800ért hoztam el tőlük pár hónapja. És HAprón is 1800Huf. :) De persze tudom hogy ami szájomi/szomi meg ami kínából jön, az mindig jobb vétel... Hisz mindig ott az izgalom hogy 1 hó múlva megjön vagy sem? Sérült-e vagy sem? Működik vagy sem? Azt kapom amit kértem vagy sem? Van benne elem vagy sem? ... stb. :DDD

ui: Jah, igen, az itthoniak tartalmazzák az elemet is. :U

[ Szerkesztve ]

¤ R'n'R ¤

(#108590) Timyyy


Timyyy
őstag

Xiaomi robotporszívó
Kupon: XIAOMIVAC
Ár: 259.99$

(#108591) bertokl


bertokl
tag


Original EKEN H9R 4K Action Camera Ultra HD - EU PLUG BLACK
GBBF049A
$29.99


Original Elephone ELE Explorer 4K Ultra HD WiFi Action Camera - BLACK
GBCyber5
$31.99

Original Elephone ELE Explorer 4K Ultra HD WiFi Action Camera - SILVER
GBCyber5
$31.99

Fenti kamerákhoz filléres tartalék akku*:

3.7V 1050mAh Battery for Sport Camera - BLACK
Appból: $2.00, pontozva: $1.40 (szállítás: $2.88)

Töltő*:

Dual Battery Charger for Firefly 7S Action Camera - BLACK
$3.21

*Az akkukkal és a töltővel kapcsolatban legyen szíves erősítsen meg, vagy cáfoljon valaki! Gearbestes értékeléseből azt szűrtem le, hogy ezek az 1050mAh / 3,7V-os kamera akkuk minden márkánál pontosan ugyanolyanok, így én is ezeket rendeltem az Elephone Explorerhez, remélem nem szívom meg.
Előre is köszi!

[ Szerkesztve ]

(#108592) cidalain válasza tlala (#108584) üzenetére


cidalain
veterán

Majd kuldenek rola ertesitot. Tavaly marcius vegen nullaztak azokat amit elozo ev okt 31 elott szereztel. Mostanaban nem jott ertesito, igy egyenlore nem kell parazni, most biztos nem lesz torles evvegen.

>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

(#108593) tlala válasza bertokl (#108591) üzenetére


tlala
addikt

Ezek a 30USD körüli kamerák tényleg 4K-sak??
Nem nagyon hiszem.

[ Szerkesztve ]

(#108594) TheProb


TheProb
veterán

Köszi mindenkinek a tapasztalatokat, véleményeket :K

Igazából nem akarok olvasási maratonokat tartani, csak el kell olvasnom 3x400 oldalas szakkönyvet (MCSA vizsgára) és a 43 colos TV és az 5,1"-os telefon se jó erre, így kéne valami normálisabb megoldás. Áldozni nem igen akartam csak ezért új eszközre, így ezért merült fel valami olcsó, de használható kínai alternatíva.

Maga a könyv amúgy rendes, .epub formátum, ami nem zárja ki a "normál" tablet használatát, mert androidra/IOS-re is vannak programok.

Lehet, hogy elkunyizom valakinek a tablet-jét erre az időre a családból.

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#108595) szabi__memo válasza Timyyy (#108586) üzenetére


szabi__memo
nagyúr

Furibee múltkor felé ennyi volt.
Amúgy ezekből az (akciósan) 20-30 dolláros kategóriában melyik a legjobb vétel?
Esetleg van ennek valami fóruma ahol lehet nézegetni mi az ajánlott?

[ Szerkesztve ]

(#108596) Timyyy


Timyyy
őstag

(#108597) Watcher45 válasza TheProb (#108541) üzenetére


Watcher45
tag

Nem értem miért akarsz tabletet ebook olvasáshoz. Elég ahhoz a 6"-os kijelző is a dedikált eszközök is ekkorák. Ebook readert vegyél Kindle, Pocketbook stb. A tablet kicsinálja a szemed, az ebook olvasó eink kijelzős, egyrészt jobb a szemnek, másrészt nem kell neki nafta csak lapozáshoz, így nem kell 5-7 óra használat után töltened mint egy tabletet. Ha szkennelt pdf formátumban elmentett anyagot akarsz olvasni pl. valamin képekkel táblázatokkal tűzdelt szakkönyveket akkor indokolt a 8-10"-os igényed, de azt ne keverd az ebookkal mert a pdf nem ebook.

(#108598) Bornie127 válasza #peter (#108587) üzenetére


Bornie127
senior tag

Szerintem igen, ilyennel most találkozom először. Nekem sem él még a tn, de szerintem nem különbözik a többi CN végű TN-től.

[ Szerkesztve ]

(#108599) Czimby válasza tlala (#108593) üzenetére


Czimby
addikt

Természetesen interpolálva 4K, legalább jó sok helyet foglal a videó :DDD

Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.

(#108600) Watcher45 válasza crazygamer75 (#108554) üzenetére


Watcher45
tag

Szerintem más de ezt ugye tapasztalni kell. Az első olvasóm egy 7" LCD kijelzős noname kütyü volt amiről váltottam Kindle olvasóra ami még nem is a paperwhite volt, de már így is sokkal komfortosabb a használat. Ismerőseim egy része még most is a sablon szöveggel utasítja el az ebookot, hogy neki hiányozna a könyv illata, tapintása. Én viszont a sztorit élvezem nem izgat a papír és a festék illata. Nem elhanyagolható az olvanivaló hmmm "gazdaságos beszerzés" sem. Van tabletem is de bosszantana a rövid akkuidő miatt abbahagyott olvasás, az LCD kijelzős olvasóm a tabletnél többet bírt de azt is emiatt nyugdíjaztam anno.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.