Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-09-20 15:28:38

LOGOUT.hu

"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8851) ViZion válasza Trailblazer (#8828) üzenetére


ViZion
félisten

hááát, nem tudom. Új konfignál inkább elcsaltam volna kicsit a deszka árából (kb. 10-15k-val olcsóbbat is lehetett volna venni), és legyen jobb VGA... 270X OC-m volt, 280 X már barátibb, de nem zárom ki a 970-et sem, szvsz innen van a gémer szint, alatta sok a kompromisszum. Amit összerakott, az meg rohadtul overkill egy 960-nak, csak ezt furcsállottam :U

Jönnek a szép "dupla széles" monitorok már (3440 x 1440), hamarosan kell venni egyet... ha 100k alá mennek :((

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#8852) djculture


djculture
félisten

Én meg a gtx 950-re várok az se lesz olyan gyenge ha beszart tőle az amd és bejelentette a 370x-et, 960-as mondom ilyen sima 280-as szint a mostani játékokba. Kicsit megvannak most hülyülve a dolgok mert szerintem az amd vga szinten is versenyképtelen lett, kis szr 960 gtx megeszi az összes 260 265 270 270x-et a picsába. A gtx 970 meg megeszi az egész amd vga palettát furyx -estől. .

[ Szerkesztve ]

(#8853) Trailblazer válasza ViZion (#8851) üzenetére


Trailblazer
addikt

Nekem is volt 270X-em, elvoltam vele, de hangos volt, a 73 fok feletti hőfokok is aggasztottak. A 960 nemhogy gyorsabb, de hűvösebb és halkabb is, no és idle alatt megáll a venti. (Azért szerkesztettem mellé egy halk házhűtőt, ez fújja annyira, hogy kellemes hőfokok lehessenek úgy is.)

A 970-re épülő kártyák vili, hogy a legjobb ár/érték arányú vga-k a piacon perpill, viszont nekem már kívül esik az anyagi lehetőségeimen. A (8800 GTS kapcsán) fent említett hoppnapoknak már rég vége, közben beesett egy válság is... Mindenből budget-t kell kifogni. Ez a 65k is so-so, amibe a 960 került, ennél tényleg nem szeretnék többet költeni ilyesmire.

Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V

(#8854) tatabike


tatabike
őstag

Na, azért ez is érdekes... :F Nem nagyon látom az igyekezetet, hogy a nem ide való elemeket kiszűrjék az oldalról. De bezzeg ha valami negatív dolgot megjegyez az ember például egy Iphone-topicban, egyből jön a figyelmeztetés, meg a pár órás pihenő. Az, hogy a tagok egymással csesznek ki egyértelműen, nem igazán érdekli a vezetőséget már megint.

[ Szerkesztve ]

Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

(#8855) horush válasza tatabike (#8854) üzenetére


horush
addikt

Az a baj ezzel, hogy az eladó nem tudja bizonyítani, hogy elküldte. Nyilván 1400 pozitív sejteti, hogy nem egy fólián akart meggazdagodni, de a moderátorok nem igen járhatnak el másképp, mintha egy 0 értékeléses újonc állítaná ugyanezt. Kellene csinálnia valamilyen egyértelmű bizonyítékot, ha már nem akar ajánlottan postázni (pl. vegye fel videóra, amint a posta átveszi a csomagot, úgy, hogy egyértelműen látszik a cím is).

[ Szerkesztve ]

(#8856) SUPREME7 válasza tatabike (#8854) üzenetére


SUPREME7
őstag

Ugyan. El lett neki többször mondva, hogy kérjen többet a postára, vagy vállalja be az elkeveredett (vagy a sajnos "lehúzós" elemeket) cuccokat, mint ugye az ebay-en is, ha az eladó nem tudja bizonyítani a feladást működő nyomkövetéssel akkor a vevő kapja a refundot ha jelzi, hogy nem kapta meg.

De ugye maximál profit, németországból postázza, onnan viszonylag drága az ajánlott postázás, kevesebben rendelnének tőle. De leginkább a stílusával van baj, anno én is vettem tőle fóliát és nem jött meg. Jeleztem neki kultúráltan, és egyből ment a vádaskodás, hogy le akarom húzni nyamvadt párszáz forinttal ...

[ Szerkesztve ]

(#8857) MK VII válasza tatabike (#8854) üzenetére


MK VII
veterán

Ez most komoly? :F
Sajnos az.. :(((
Ennyire leszarja a HA-s "zsüri", hogy jogtalanul vágott hozzád 4db negatív értékelést??
Komolyan ennyire nem érdekli őket, hogy mi folyik itt? Hát basszus.. sency20 esete után nem hiszem el, hogy sorra megtörténhet az, hogy a pofátlan senkiházi vásárlók csak úgy negatívokat osztogatnak normális embereknek kényük kedvük szerint?
Hol itt az igazság?
Kezdem egyre jobban elveszteni a hitem én is az apróban... Nekem valaki negatívot osztana indokolatlanul és ennyire telibe szarná a modi, biztos elküldeném a halál véreres f@szára. Főleg az ilyet aki még ilyen flegma is.: "Te is kaptál lehetőséget értékelni ennyiben zárhatjuk is a dolgot."

Ha ezért a hsz-emért szankcionálva leszek, legyek...
Undorító, hogy a moderátorok sem különbek a a pofátlan embertelen vásárlóktól! Tisztelet a kivételnek!

Még annyit megjegyeznék, hogy én mindenféleképp ajánlott elsőbbségivel adok fel mindent.. Ha valakinek nem tettszik akkor vesz mástól aki nem így adja fel és eltűnik.

[ Szerkesztve ]

(#8858) horush válasza MK VII (#8857) üzenetére


horush
addikt

Hogy döntöd el, hogy kinek van igaza ilyen esetben? Bizonyíték nélkül lehetetlen.

Postázni csak ajánlottan szabad, vagy csomagként, hogy mindenképp legyen papír róla. Vagy, ha túl sok lenne az ajánlott, akkor tényleg vegye fel videóra jobb híján, az nem kerül semmibe.

[ Szerkesztve ]

(#8859) SUPREME7 válasza MK VII (#8857) üzenetére


SUPREME7
őstag

Domperke szarik rá, kb belefásult a dologba szerintem.

Nekem is simán engedte minden jelzés nélkül, hogy egy nullás újonc adjon két negatívat mert nem mentem el egy cigányputriba monitort venni miután a srác eltüntette az adatait a megbeszélésünk után. Ráadásul nem is az utcán találkoztunk volna, hanem házhoz mentem volna megnézni a monitort, nem feltétlen megvenni, szóval sehogy nem okoztam anyagi vagy bármilyen kárt a kedves eladónak aki miután leosztotta nekem a negatív értékelést, felszívódott az oldalról.

Az az érdekes ebben, hogy akik konkrétan anyagi kárt okoznak, kapnak figyelmeztetést, 1 hetet, hogy rendezzék stb. és legtöbbször nem marad nyoma a HA-s értékelésükben.... de ilyen nullás embereknek gond nélkül engedik,hogy értékeljenek. Nekem is domperke azt mondta értékeljem vissza ... Kösz, nullás újonc, regisztrál új nevet és kész, nekem meg "évek munkája"

[ Szerkesztve ]

(#8860) tatabike


tatabike
őstag

Oké, ajánlott, meg minden. Az eladó nem tudja bizonyítani, hogy feladta. Jó. A vásárló tudja bizonyítani, hogy megkapta? Nem. Azt, hogy nem kapta meg? Azt sem.
Patthelyzet. Töröljék mindenkinek az értékelését, és felejtsék el egymást. Nem hiszem, hogy az eladó tehet róla, hogy ekkora fostalicska a Magyar Posta, meg ne legyen már úgy beállítva a dolog, hogy az eladó direkt erre játszik. Ez egy szolgáltatás, és gondolom a világ normálisabb részén teljesen elfogadott dolog a használata. De nálunk meg ez úgy működik, hogy a tetves posta konkrétan több pénzt kér azért, hogy ne lopja el a küldeményedet. Nem abszurd egy kicsit?

Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

(#8861) MK VII válasza SUPREME7 (#8859) üzenetére


MK VII
veterán

"Domperke szarik rá, kb belefásult a dologba szerintem."
Akkor adja át a lehetőséget egy olyan embernek aki tényleg normálisan tudja csinálni, mert ebből tényleg az jön le, hogy csak úgy van egy Moderátor rangjuk, de egy fűszálat nem mozdítanának meg azért, hogy egy ember aki normálisan árul, akár több száz vagy ezer pozitív értékeléssel, ne legyen már megalázva jogtalanul.

Mondjuk alapvető baj Magyarországon, hogy több joga van a bűnelkövetőnek mint egy rendes állampolgárnak szóval talán nem is csodálkozom, hogy itt is megengedett a bűnözés...

(#8860) tatabike
"Az eladó nem tudja bizonyítani, hogy feladta. Jó. A vásárló tudja bizonyítani, hogy megkapta? Nem. Azt, hogy nem kapta meg? Azt sem.
Patthelyzet. Töröljék mindenkinek az értékelését, és felejtsék el egymást."

Itt a lényeg kérem szépen..

[ Szerkesztve ]

(#8862) TaaT


TaaT
veterán

Én mindig megemlítem ha valaki simán kéri hogy vannak kockázatok amiket ő visel. Persze ilyenkor készítek több képet a felcímkézett borítékról digitális mérlegen. [link]

Give them hell Ukraine!

(#8863) SUPREME7 válasza tatabike (#8860) üzenetére


SUPREME7
őstag

De a vevő nem tudja bizonyítani, hogy nem kapta meg. Videózza le az üres postaládát, vagy hogy gondolod? Az eladó érdeke ajánlottan feladni a cuccot, hogy levédje magát. Csak Ő tudja bizonyítani a feladást. Ha az eladó "simán" levélként feladja akkor belekalkulálta a buktát. (Mint ahogy Ő is ezt csinálja, a nagyobb profit és vásárlószám érdekében, aztán 1-2 elvész, jelzi neki a vevő és habzik a szája)

(#8864) snecy20 válasza horush (#8855) üzenetére


snecy20
veterán

De most azt nem értem, hogy attól, hogy nem ajánlottan lett küldve, valami feladóvevénynek kell lennie nem?
Vagy számla a postai feladás után...

Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.

(#8865) TaaT válasza snecy20 (#8864) üzenetére


TaaT
veterán

Igen, egy blokk.

Give them hell Ukraine!

(#8866) SUPREME7 válasza snecy20 (#8864) üzenetére


SUPREME7
őstag

Itthon is max egy blokkot kapsz amin annyi van, hogy x időben valaki feladott egy sima levelet x forintért. Gondolom ott sincs több. Semmit nem bizonyít. ..(nincs rajta se név, se címzett, se semmilyen infó a cuccal kapcsolatban.)

[ Szerkesztve ]

(#8867) djculture válasza tatabike (#8854) üzenetére


djculture
félisten

[link]
Ilyenkor illik belinkelni a másik felet is és sajnos bárki bármit állít az nem úgy van hogy ha elveszik valami a küldés közbe akkor csak a vásárló viselje a dolgokat. Másik az hogy nem tudom hogy lett feladva de már egy sima levélre is jár ha elveszik a feladási díj többszöröse

[ Szerkesztve ]

(#8868) TaaT válasza SUPREME7 (#8866) üzenetére


TaaT
veterán

Én viszont amondó vagyok, az a vevő aki bevállalja a sima postázást az ne hisztizzen ha nem kapja meg. ;)

Give them hell Ukraine!

(#8869) snecy20 válasza SUPREME7 (#8866) üzenetére


snecy20
veterán

Mondjuk akármit is nem ajánlottan küldeni maga a maximális rizikó. Az ajánlottat is képes elkeverni vagy elveszteni a posta időnként.

Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.

(#8870) djculture válasza TaaT (#8868) üzenetére


djculture
félisten

Ezzel az erővel akkor fel se kell adni az ilyet csak besöpörni a pénzt. Persze a blokk sincs meg a feladásról gondolom ez esetben se mert az illető eldobta. Ezek után tegyen bárki igazságot.

[ Szerkesztve ]

(#8871) Silent77 válasza TaaT (#8868) üzenetére


Silent77
veterán

Ez így van.
Mondjuk én soha nem adok fel simán, még a vevő kérésére sem!

Ha a vevő tisztában van a veszéllyel és még is simán kéri, akkor nincs miről beszélni.
Ez nem az eladó hibája.

Mivel Németből küldi, gondolom az ajánlott jóval drágább lenne, és nem érné meg a vevőnek.
Más kérdés, hogy én nem így állnék hozzá...

[ Szerkesztve ]

Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek

(#8872) norbert1998 válasza MK VII (#8857) üzenetére


norbert1998
veterán

Amúgymeg, bárki odamehetne, hogy biza vettem tőled, jelentelek, -5 értékelés. Megkapja az értékelést, jelentheti, és? Tudja bizonyítani, hogy nem vettem? Nem. Csak rendőri intézkedéssel, de abba meg nem fog belemenni.

És az a baj, hogy ezt bárki megteheti. "Értékeld vissza!"

Danke schön, okoskám. -5 vs -2, sokra megy vele....

(#8873) SUPREME7 válasza TaaT (#8868) üzenetére


SUPREME7
őstag

Akkor fordítva gondolkodunk. :) ( Molvany miért nem azt mondja, hogy figyi 900 Ft ajánlottan a posta? mert akkor a kutya nem venne tőle max nagy tételben, hanem sima levélként ajánlja a feladást, tehát Ő vállalja a rizikót, mert Ő akar keresni rajta)

[ Szerkesztve ]

(#8874) TaaT válasza djculture (#8870) üzenetére


TaaT
veterán

Én is vásároltam már így (ha jól emlékszem asus sata kábeleket a jófogásról, de lehet OLX, mindegy) és adtam is el, legutóbb kerékpár alkatrészt, előtte tápkábelt.

"Ezzel az erővel akkor fel se kell adni az ilyet csak besöpörni a pénzt"

Ha én spúr vagyok kifizetni 275ft-ot hogy könyvelt legyen a küldemény akkor az a cucc biztos nem annyira fontos hogy utána pampogjak érte. :)

Give them hell Ukraine!

(#8875) djculture válasza SUPREME7 (#8873) üzenetére


djculture
félisten

Én azt érzem ebben hogy az eladó simán a postára fogta és a megérzéseim ritkán szoktak cserben hagyni. Bizonyíték nincsen rá hogy feladta ennyi. Az a másodlagos dolog hogy maga a vevő is meggondolatlan volt mert belement ebbe a csalást magában rejtő helyzetbe. Mondjuk szerintem pár száz forintért az egész történetet nem értem.

[ Szerkesztve ]

(#8876) TaaT válasza Silent77 (#8871) üzenetére


TaaT
veterán

"Mivel Németből küldi"

Ez a rész mondjuk elkerülte a figyelmemet, én csak itthon adok veszek. :)

Give them hell Ukraine!

(#8877) djculture válasza TaaT (#8874) üzenetére


djculture
félisten

"Ha én spúr vagyok kifizetni 275ft-ot hogy könyvelt legyen a küldemény akkor az a cucc biztos nem annyira fontos hogy utána pampogjak érte"

Ja hát kérem ha nem annyira fontos akkor a becsülete se annyira fontos az eladónak.

(#8878) Silent77 válasza TaaT (#8876) üzenetére


Silent77
veterán

Én is. :)

Hülye helyzet, mert az eladó nem tudhatja, hogy tényleg nem kapta meg, vagy csak pofátlan. Gondolom sok hasonló esete volt már.
Ebben az esetben, én sem tudnék, hogy dönteni.
Pedig nem a szívem csücske az eladó.
Igaz még nem vásároltam tőle, csak a hozzáállása nem jön be.

Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek

(#8879) TaaT válasza djculture (#8877) üzenetére


TaaT
veterán

Szeretek a vevő kedvében járni, ha ő úgy akarja ám legyen. :)

Persze néha behúzom a kéziféket, pl 1000ft-os cuccot nem küldök el 1300ft-os utánvét postával, abban túl nagy a rizikó, nekem.

[ Szerkesztve ]

Give them hell Ukraine!

(#8880) djculture válasza TaaT (#8874) üzenetére


djculture
félisten

"Ha én spúr vagyok kifizetni 275ft-ot hogy könyvelt legyen a küldemény akkor az a cucc biztos nem annyira fontos hogy utána pampogjak érte"

Akkor nem olyan fontos a becsülete sem az eladónak. Akkor szépen fogadja el érte a negatívokat is az se olyan fontos ..

(#8881) Silent77 válasza TaaT (#8879) üzenetére


Silent77
veterán

Pont ez miatt nem küldök utánvéttel évek óta.
Nagyon sok pénzem bánta annak idején. :(

Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek

(#8882) TaaT válasza djculture (#8880) üzenetére


TaaT
veterán

"Akkor nem olyan fontos a becsülete sem az eladónak."

Én így csinálom ezekben a kivételes esetekben, ja és a blokkokat is megőriztem utánuk anno. [link] Reklamációt meg nem fogadok el ezek után. ;)

Give them hell Ukraine!

(#8883) djculture válasza TaaT (#8882) üzenetére


djculture
félisten

Ennyi, legyen bizonyíték a feladás tényére ez a lényeg. Az hogy be nyögőm bármiféle feladási bizonyíték nélkül hogy kismadaram igy jártál, mert igy kérted a posta meg elhagyta nem becsületes megoldás.

(#8884) bullseye


bullseye
addikt

totál offtopic, de én néha rendelek ezt-azt külföldről, különféle póló oldalakról, Amazonról, Ebayről, stb.
Ott teljesen természetes, hogy az eltűnt csomagot pótolják. Sőt, legutóbb, ahol nem is volt opció, hogy jobban követett legyen a sima postánál, még annak a felárát is a feladó vállalta, amikor eltűnt. (Ja, ha láttok valakit ilyen pólóban, kérdezzétek meg postán/vámosoknál dolgozik-e ő vagy egy rokona, és ha igen, akkor a k. anyját! ;] ). Persze legtöbbször biztosítással kérem, és ha nem túl drága akár kiemelt csomagként, mert nem akarok kiszúrni velük, és ismerem a hazai állapotokat (postás 5-ből négyszer csak az értesítést dobja be, miközben itthon vagyok...), de ez nyugatabbra benne van a pakliban. Cost of doing business.

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#8885) PHM válasza djculture (#8883) üzenetére


PHM
addikt

A rengeteg piros pont viszont az eladó mellett szól.
Értem ez alatt azt, hogy nem tűnik érdekének az áru elsinkófálása.
Véleményem szerint az alap postázásnak ajánlottnak kéne lenni,
sima levélküldemény csak külön kérésre, x értékhatár alatt.
Ilyenkor jogos az "IJ" kártya az eladó részéről, ha elveszik a levél.
(Nekem is volt ilyen esetem, a vevő sima postázást kért, beleegyeztem,
de megbeszéltük, hogy övé a kockázat. Szerencsére megkapta.)

Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

(#8886) seniman válasza PHM (#8885) üzenetére


seniman
addikt

Tőlem egyszer azt kérték,hogy borítékban adjam fel a kápét :DD

PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77

(#8887) TaaT válasza TaaT (#8823) üzenetére


TaaT
veterán

Emberünknél a ramok után érdeklődnek :U

"vevő: akkor 4gb

eladó: hát több mint 25.000 ft-ért

vevő: jah az egy kicsit húzos. en a neten 8gb set láttam 14 ezer forintért ddr3 1600mhz"

Give them hell Ukraine!

(#8888) tatabike válasza SUPREME7 (#8863) üzenetére


tatabike
őstag

Valamit félreértettél, én ezt írtam:
"A vásárló tudja bizonyítani, hogy megkapta? Nem. Azt, hogy nem kapta meg? Azt sem." :F

Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

(#8889) gban válasza tatabike (#8888) üzenetére


gban
Közösségépítő

"A vásárló tudja bizonyítani, hogy megkapta? Nem."

Na ezt gondold át még egyszer :))

Postázást nem vállalok.

(#8890) tatabike válasza gban (#8889) üzenetére


tatabike
őstag

Miért? Ha azt akarja elhitetni, hogy nem kapta meg, akkor nem kötelező tudnia bizonyítani az ellenkezőjét sem.

Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

(#8891) gban válasza tatabike (#8890) üzenetére


gban
Közösségépítő

A vevőne egyrészt nem kell bizonyítania hogy megkapta, elég ha azt állítja, hiszen pont ebből nem lehet haszna, így nem is merül fel kétség, ha azt állítja, megkapta.
De hogyne tudná bizonyítani hogy megkapta? Ha ott van nála, azt miért nem tudja bizonyítani?Lefotózza, lefotózza a csomagolást, stb.
Akkolr nem tudja bizonyítani ha kidobta a csomagolást is meg a cuccot is, de szerintem pont ezt nem is kell alátámasztani, elég kijelenteni.
Őszintén, nem tudom elképzelni, miért kellene a vevőnek bizonyítania hogy megkapta? Ez esetben nincs is feladta - nem adta fel jellegű gond ugye.

Összefoglalva, ha megkapok valamit, azt tudom bizonyítani, mert ott van a kezemben. :K

Postázást nem vállalok.

(#8892) MK VII válasza gban (#8891) üzenetére


MK VII
veterán

Pont nem ezen van a hangsúly hanem azon, hogy nem tudja bizonyítani, hogy nem kapta meg..
Ez a mondat: ""A vásárló tudja bizonyítani, hogy megkapta? Nem. Azt, hogy nem kapta meg? Azt sem." "
azért lett így megfogalmazva tatabike részéről, hogy érezhető legyen, hogy a vásárló semmit nem tud bizonyítani azt sem, hogy megkapta, de ami a lényeg, azt sem, hogy nem kapta meg.. És mivel abban az esetben amiért kiindult ez az egész ott pont az van, hogy azt állítja, hogy nem kapta meg, de bizonyítani nem tudja ennek ellenére osztogatja a negatívot.. Viszont a feladó is hibás mivel ő meg azt nem tudja bizonyítani, hogy feladta.. Szóval mindenki nyelje le a hülyeségét.. Ennyi a történet szerintem.

[ Szerkesztve ]

(#8893) tatabike válasza gban (#8891) üzenetére


tatabike
őstag

Ja, valami olyasmi, ahogy MK VII kolléga írta, csak nem jól fogalmaztam meg. Úgy értettem, hogy a vásárló és az eladó is gyakorlatilag azt állít, amit akar, bizonyításra nincs mód egyik fél részéről sem. Az meg egy más kérdés, hogy akarja-e bizonyítani egyáltalán.

Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

(#8894) MK VII


MK VII
veterán

Apróról!
"Dualcore Intel Pentium D 945, 3400 Mhz két magos processzor eladó 8000ft"

What???

Kb úgy 6 ezerrel fölé lőtt az árnak.. :DDD

(#8895) TaaT


TaaT
veterán


Give them hell Ukraine!

(#8896) gban válasza TaaT (#8895) üzenetére


gban
Közösségépítő

Ha cserélsz benne ram hidat....

Persze, ha meg foglalatot cserélsz benne akkor megy benne minden 1150-es proci... :U

Postázást nem vállalok.

(#8897) ViZion válasza gban (#8896) üzenetére


ViZion
félisten

Ennyi. Ott a lehetőség, az már nem az ő baja, h userek lusták forrasztani!
Gamer PCB eladó! Tetszőleges, akár quad 1150 is kialakítható rajta! Csak 135000 ft/m2... ;]

supreme7: én is hasonlóval találkoztam már: magyarázza, h mikor vette ez milyen ütős volt, meg akkori gémer, etc... etc... igazi fehér holló, talán ilyen másnak se volt. Belenézek, hát cerka, vagy jobb esetben közepes penya. Amikor mondom, h ez új korában sem volt se gémer, se különleges, akkor meg én leszek a köcsög, szal. inkább az idő vas foga a jó érv... :K

[ Szerkesztve ]

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

(#8898) SUPREME7 válasza TaaT (#8895) üzenetére


SUPREME7
őstag

Vannak emberek akik egyszerűen nincsenek tisztába a dolgokkal. Egyik kollégámnak egy egész hasonló gépe van, most akar új gépet mert mondtam neki, hogy ez már nem fejleszthető, erre mondja, hogy 50-ért el tudom-e nyomni?! :DD mondom ha beledobsz a gépházba némi fuxot akkor igen :)) És teljesen ledöbbent, hogy mennyire elértéktelenedett a gépe (amit anno eleve túlárazva vett meg ugye mert nem ért hozzá)

(#8899) djculture válasza SUPREME7 (#8898) üzenetére


djculture
félisten

Maradjunk annyiban hogy vidéken el lehet nyomni mindent szép árakon, nem egy itteni ismerősömnek van pl egy magos gépe ddr1-el. Most van az hogy mondtam az egyiknek hogy van olyan hogy ddr1 lap de már s775 és core 2 duo két magos proci is mehet bele , na ilyet akar venni. Aprón ilyen 7000 körül mennek procival.
Ott van a két giga ddr1 csak nem kellene kidobni.. Errefelé még legtöbb emberkénél itt tart a gép helyzet bármennyire is hihetetlen.

[ Szerkesztve ]

(#8900) snecy20


snecy20
veterán

Őt se nagyon érdekli hogy 10-11k-ban megy boltból/webshopból újonnan... persze az övé is új, de nem látom a rációt a hirdetésében hogy 2-3k-val fölé lövi a boltinak.

[link]

Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.