Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-09-20 15:28:38

LOGOUT.hu

"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#86101) BiP


BiP
nagyúr

Az a baj, hogy sokan a takarítással is így vannak.
Bár az lenne az alap, hogy tiszta gépet árulnak, de úgy vannak vele, hogy úgyse kérhet érte több pénzt, akkor már nem takarítja ki.

(#86102) Chaser válasza koby11h (#86099) üzenetére


Chaser
titán

ha háttértár nélkül vitték akkor is benne volt egy rendszer vinyó tesztre, utána meg kivettem

ma megint megyek postára, előre félek ;]

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#86103) koby11h válasza Chaser (#86102) üzenetére


koby11h
aktív tag

Háttértár: asztali gépnél oké, agyonpattintós laptopnál már nem akarom a vevő előtt szerelgetni :)

Ne félj, én tegnap voltam 16:40-kor, 5 perc, most pedig a csomag már ott van a célpostán.
Ha lesz ideje, akkor megy is érte a vevő.

[ Szerkesztve ]

"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."

(#86104) MasterDeeJay

Megosztanék egy itteni aprós történetemet.
Mostanába rámentem a videókártya javításokra. (van smd állomásom, smd-re műszereim, stb)
Így hát szoktam venni rossz kártyákat. Szóval hetente veszek egyet egyet és ha reménytelen részemről a javítása akkor adom is tovább, nem egyszer volt hogy más meg tudta csinálni.
Na de a lényeg hogy eddig ilyen 5-10eft-os ársávban vettem a kártyákat így nehéz is rajta bukni. Viszont találtam egy eladót aki 400+ értékeléssel volt aprón, na mondom ezzel nehéz lesz mellényúlni, leírta mi a baja a kártyának (nem mindig működik driverrel, és error 43 van gyakorta vele) aztán privátba egy másik kártyát is kínált ami csíkozott.
Végülis legyen, kifizettem 30eft-ot két kártyára. A kártyák rendben megérkeztek, de az egyiken forrasztás nyom, rakás SMD alakatrész letörve, másikról gpu rögzítőből két csavar van csak, anyákból kettő megerőszakolva. És persze a hiba leírásnak egyik sem felel meg, az egyik csíkoz néha indul a másik meg totál zárlatos.
Hát mondom biztos postázásnál sérülhetett meg? De a csomagban nem voltak smd alkatrészek és az a forrasztás nyom is eléggé nehezen képzelhető el hogy a postán álltak volna neki javítani.
Írtam hogy nem stimmel a leírás, gyakorlatilag semmi nem az aminek venni akartam. Nem arról van szó hogy rosszak a a kártyák hanem hogy semmi nem volt igaz amit leírt hibának.
Semmi gond visszaküldeném saját költségen, nem hiszem hogy át akarna verni ennyi pozitívummal csak biztos annyi vásárlója van hogy hanyagul rendezte be a hibás kártyák leírását.
Erre meggyanúsított hogy én forrasztottam bele és én törtem le az alkatrészeket...közel 500 értékeléssel ő biztosan nem így küldené el. Leírtam neki hogy kettőnk közül nekem a legkevésbé van érdekem abban hogy nekiálljak csalni tekintve hogy nem tenném kockára a nevemet két rossz kártya miatt amikor itthon is van már jópár darab nagyobb értékben is.
De ha annyira nem hisz nekem akkor legyen szíves küldjön már egy képet a kártya feladás előtti állapotáról, persze nem küldött. Így leírtam neki érthetőbben hogy ha modiknak kell dönteni a dologról akkor nem biztos hogy egy újoncnak fognak hinni aki kereskedik a kártyákal. Most komolyan kinek a szavára lehetne adni? Ezt kissé rossz néven vette és fenyegetett hogy feljelent ha bármi kitiltás, vagy negatív dolog éri.
Mondom oké akkor felajánlottam neki 3 lehetőséget
vagy vissza minden és visszaküldöm saját költségen, kap egy pozitívat hogy bár nem jött létre üzlet de jól kezelte (ami persze hazugság)
vagy felét vissza az egyik kártya árának és nincs értékelés (sajnos a privátban vett kártyára semmit nem tudok érvényesíteni)
vagy megvárjuk hogy a modik rendezzék
Így hát belement abba hogy az egyik kártya árának felét visszautalja, így én igazából részben bukok csak. Ügy lezárva.

De őszinte leszek, most én kissé szarul érzem magam hogy az aprón nem értékelhettem sehogyan sem, gyakorlatilag az apró értékelését tettem értelmetlenné ezzel. Hiszen most továbbra is szabadon adhat vehet úgy hogy ki tudja kinek mit ad el. Az zavar a legjobban hogy esélyes hogy javított kártyákat ad vesz ő is és nála nem láttam egy hirdetésnél kiírva hogy javítva volt valamelyik kártya. Én ha adok el javított kártyát azt leírom, meg persze képek több szögből sorozatszámmal, de úgy is adok rá egy hét garit. Mondjuk nálam mennek 2 óra furmarkot zárt gépházban, uningine superpositiont és 3d markokat több gépben.

Mindegy, több tanulság is van:
Aprós értékelés csak egy szám, nincs jelentősége, ha az illető újonc akkor nálam az kizáró ok az üzletre. (bár tudom tudom újoncal elve nem kellett volna kezdenem és hülye vagyok)
Kibontáskor kötelező a videó készítése.
Legközelebb nem fogok engedni, ha valami nem stimmel és megkérdőjelezik az igazmondásomat akkor elmegyek a végletekig. Nem akarom hogy ilyenek garázdálkodjanak aprón.

Vintage Story PH szervere újra fut!

(#86105) fatpingvin válasza BiP (#86101) üzenetére


fatpingvin
őstag

ez meg a másik... basszus, nem alap hogy ha valamit eladok akkor az az alap hogy nincs tele mocsokkal? kivétel ha olyan cucc ami szakszerű takarítást igényel amit nem feltétlenül tud az eladó normálisan elvégezni.

A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)

(#86106) fatpingvin válasza MasterDeeJay (#86104) üzenetére


fatpingvin
őstag

ez de gáz... főleg hogy baszki kicsit is ránéz a profilodra azonnal leesik neki hogy nem amatőr balekot fogott.

de ez lényegtelen is, fel nem bírom fogni ha valaki ezzel keresi a kenyerét, akkor MÉÉÉÉÉÉÉR kell átbaszásra játszani?
egyébként az a meglátásom hogy a hibás cuccokkal kell a legóvatosabbnak lenni. ugyanis a nepperek rájöttek hogy van aki javítani veszi őket, és rendre találkozom olyan hirdetésekkel amik azt sugallják hogy amúgy biztosan javítható, miközben mondjuk a hibaleírásból hozzáértőbb tagoknak egyértelmű hogy valószínűleg totálkáros.

A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)

(#86107) Chaser válasza koby11h (#86103) üzenetére


Chaser
titán

olyan notebookokat én nem árultam, ki-be mint a jó sex ;]

ha 5 perc alatt megúszom megiszom a maradék bontott whyskimet...ha nem úszom meg akkor is ( :

MasterDeeJay
"szép" tanmese
ilyenkor mindig eszembe jut hogy az okosok mikor xboxot árultam de személyesen nem lehetett kipróbálni - csillió' gar az volt -, akkor én biztos csaló vagyok ( : mert 15 éves tagsággal meg elég sok pozitívval random noname emberkéket nem engedek be a lakásba
ugyanakkor ha postán veszik nem tudom hogy próbálják ki, legutolsót postáztam, érdekes azzal se volt gond ;]

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#86108) Gyuri27 válasza fatpingvin (#86105) üzenetére


Gyuri27
félisten

Nema. hlc ormányos kollégának ne mond. Mert azt is kiszámlázza.
Nekem alap estetben a tartozékok is maguktól érthetődő (átalakitó, kábel ilyesmi). Ha nincs feltünteti az ember.
Persze hlc (aki hamarosan érezn fogja a testén a vazelint vagy a hideg hurka szaftot) nyilván ezért is pénzt kér. Kár hogy az ilyen nepperekre nem megy rá a nav. :DDD ;]

Amd - Radeon - Ryzen

(#86109) Astroboy válasza Gyuri27 (#86108) üzenetére


Astroboy
őstag

Csak tudnám ki az a hlc ;]

Szerk: biztos Gyiru72 haverja :DDD

[ Szerkesztve ]

(#86110) Gyuri27 válasza Astroboy (#86109) üzenetére


Gyuri27
félisten

Személyiségi jogok is vannak te frodó. Nem lehet kirini a nevét. De sakkozd össze. Nem lesz nehéz.
Oszt te is mennyé magadnak haza. Ha otthon vagy akkor mennyé a hős 15-be és mennyé haza. Ha lesz még lábad. :P

Amd - Radeon - Ryzen

(#86111) Astroboy válasza Gyuri27 (#86110) üzenetére


Astroboy
őstag

Meg kell hagyni, ügyesebben kivágtad magad, mint alien a mellkasból. :DDD

(#86112) MasterDeeJay válasza fatpingvin (#86106) üzenetére

Kicsit ez az egész használt videókártya piac egyre inkább hasonlít a használtautó piacra.
Tátolt romok mindenütt, elhallgatnak rakás dolgot.
Bacsis mondta nekem legutóbb hogy tiszta Kuba van, drágák az új kártyák és a régieket toldozzuk foltozzuk csak mi aránytalanul drágán adjuk vesszük őket.
Az tény hogy megkötésekkel el is lehetne lenni 5-6-7-8.. éves kártyákkal is. Csak hát az idő nem szereti ezeket a kártyákat és döglenek be rendesen, nem erre lettek tervezve, nyilván senki nem tudta előre mi lesz.
Elég sokan keresnek 7850-7970 és átnevezett udókai (270-280-370-380) kártyáit mert el lehet velük lenni de már egyre több a hibás. Az ár meg egyre vékonyabb hogy mit érdemes megjavítani. Tipikusan GPU reflow ami a legegyszerűbb de erősen lutri a kiemetele. (flux nélkül még inkább) Amik hozzám kerülnek már a nagyon maradék zárlatos fet-ek, kinyírt vezérlők. A letört alkatrész lenne a legkevesebb, azokat melósan de lehet pótolni (igaz nem 100%-osan mert értékeket csak becsülöm)
A legrosszabb az ha úgy kapok meg valamit hogy mindene ki van nyírva, és le is van törve. Na hát elcseszek vele több órát és nincs eredmény, persze eladni sem lehet mert már javítva volt sikertelenül. Azt még a vaterára sincs pofám felrakni.
De vannak jó történetek is szerencsére de már egyre ritkábban, viszont ebből nem lehet nagy pénzeket szedni csak egy egyszerű hobbi. Néha nyersz, sokszor 0-ásra jössz ki, párszor meg veszítesz.
Érdekes dolog az hogy más más gyártó hogyan csinál meg egy egy kártyát. A legrosszabb, leginkább problémásak nekem eddig az Asus kártyái voltak, azaz minden ami directcu hűtős az olyan szinten alul van tervezve hogy csoda hogy kiadáskor működik (az a barom aki kitalálta hogy álljon le a hűtő terhelés nélkül...a gpu lehet nem meleg de minden más megfő mert bordát sem divat rárakni asuséknál), az után meg a low end márkák jönnek tipikusan ilyen pl a palit ami brutálisan alultervezett.

[ Szerkesztve ]

Vintage Story PH szervere újra fut!

(#86113) Chaser válasza Gyuri27 (#86110) üzenetére


Chaser
titán

van itt egy kotsog' troll, lehet ismered, Gy....7 a nickje
na az a fickó apám, már rettegek feljönni nehogy beleb@sszon a napba ;]
( :

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#86114) Gyuri27 válasza Astroboy (#86111) üzenetére


Gyuri27
félisten

Most láthatod, hogy te lent repülsz mint a verebek. Én meg fent mint a sasok. Persze ez eddig is világos lehetett volna számodra. Nem értem mit csodálkozol. Hivj nyugodtan verbális mágusnak. :P
Na mindegy karácsonyra egy mecha billit postázz a cimemre. Így nem leszel mézbe, szurokba, tollba, üvegcserépbe, enyvbe forgatva. :DDD :P

Chaser: kecskemét nincs messzi. Illő lenne mástól is rettegni zsákos uram. :DD

MasterDeeJay : anno kifejtettem a véleményem a 0, kevés hsz-s nepperekről.
Annyit mondok, hogy te, más, én elsősorban fórumozni (nem lehet mert ezek a hurutok mindig beszólogatnak :DDD ) vagyunk itt. Informálódni, spanokkal hülyülni. Nekünk van vesziteni valónk. Ráadásul sok dolgok lehet tudni, ha olvasol egy egy topikot folyamatosan. Ezekről nem tudsz semmit. Nincs mit vesziteni.
Valóban mint a használd autó nepperek. Jártam anno nagykörösire is (meg még pár helyre).
Szóval pontosan tudom. Akkor és most is az a konkluzió. Neppereket el kell kerülni.

[ Szerkesztve ]

Amd - Radeon - Ryzen

(#86115) Chaser válasza Gyuri27 (#86114) üzenetére


Chaser
titán

mástól ilyen mellett már nem lehet rettegni ( :
jah de, ha elfogy a bontott whykim van-e még bontatlan ;]

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#86116) hcl válasza MasterDeeJay (#86112) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog (1)

"persze eladni sem lehet mert már javítva volt sikertelenül. Azt még a vaterára sincs pofám felrakni."
Miért nem? Csak oda kell írni, hogy mi az + annak megfelelő ár.

Amúgy hogy mit érdemes megjavítani, az valóban elég szűk, én is nagyon megnézem, mit veszek meg /vállalok el.

@Gyuri27 :
"Azt ugyan nem, csak vigyék :D

"aki hamarosan érezn fogja a testén a vazelint"
Neked ilyesmire van gusztusod? Elég gáz! Neközelíccsé' :D"

[ Szerkesztve ]

Mutogatni való hater díszpinty

(#86117) Smiley


Smiley
őstag

Nagyon eros gep valakinek? ;]

Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...

(#86118) Ciccuka válasza MasterDeeJay (#86104) üzenetére


Ciccuka
veterán

Unboxing videót nem szoktál készíteni :F

Cicák támogatása: www.fos.hu/1176

(#86119) Astroboy válasza Smiley (#86117) üzenetére


Astroboy
őstag

Az az 560Ti jó lesz 1 GB-osnak is.
Látszik, hogy nincs ideje vele foglalkozni. :N

(#86120) Chaser válasza Smiley (#86117) üzenetére


Chaser
titán

ha nagyon erős szántani még akár jó is lehet ( :

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#86121) koby11h válasza Chaser (#86120) üzenetére


koby11h
aktív tag

Szkandergép :)

"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."

(#86122) MasterDeeJay válasza hcl (#86116) üzenetére

Vaterán ha kirakok egy vödör ürüléket akkor azt is megveszik, ide apróra valahogy nem akarnék totál szemetet felrakni, bár végülis megpróbálom jól dokumentálva.

Ciccuka
Ilyen tizenzer forintos cuccoknál megbízható(nak hitt sok értékeléses) eladóktól nem szoktam de sajnos ezentúl kénytelen leszek.

Vintage Story PH szervere újra fut!

(#86123) Ciccuka


Ciccuka
veterán

Használt videókártya vásárlás

DominikMuhelye

Itt különben mintha lett volna egy hasonló eset 1 éve (de nem találom most melyik volt az).

[ Szerkesztve ]

Cicák támogatása: www.fos.hu/1176

(#86124) tope válasza Smiley (#86117) üzenetére


tope
addikt

Ezt láttam, azt hittem erről beszéltem itt, de ezt más hirdeti, és mint kiderült más márka a videokártya, illetve itt csak ez a kép van, én meg a képek alapján amit kaptam, ott ASUS videokártya van, de a proci ugyanez, és ugyanakkor került fel kb...
Gyanús amúgy, hogy hasonló gép egyszerre kerüljön fel viszonylag ilyen kis távolságra egymástól...

(#86125) tupacamaru válasza MasterDeeJay (#86104) üzenetére


tupacamaru
veterán

Jobb lett volna ha le sem írod ezt, azt nem írom le hogy miért. :U

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................

(#86126) hcl válasza MasterDeeJay (#86122) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog (1)

HA-n van a legkevesebb idióta. Itt nem nagyon lesz, aki 5000-ért dobozos garis kártyát vár.

Mutogatni való hater díszpinty

(#86127) MasterDeeJay válasza hcl (#86126) üzenetére

Szerencsére valóban így van, csak kicsit zavar hogy ennyi értékeléssel is behúznak.
Javítva adtam el 19eft-ért dobozos 7850-est, nem is olyan régen.
18eft-ért R9 270-est doboz nélkül amin ment 4 óra furmark fix 100 fokos gpu-val :DDD meg rakás teszt. De volt hibás 970-es is amit javítva láttam viszont aprón (sorozatszám alapján), persze az illető nem írta le hogy megcsinálta. Bár én inkább csak az alsóbb árkategóriával hobbi szinten foglalkozok. Átlagosan max 10eft-ért veszek rosszat, kb 20-30 ért adom tovább ha sikerül megcsinálni. Néha van egy-egy nagyobb kártya, GTX770 ment el 38eft-ért, meg ismerősöknek néha ingyen javítgatok ezt azt. Mindegy a lényeg hogy áron alul adok mert megveszik egyből.

tupacamaru
Írtam privátot, érdekel, kérlek írd meg miért.

Ciccuka
Köszi, ezeket megnézem!

[ Szerkesztve ]

Vintage Story PH szervere újra fut!

(#86128) hcl válasza MasterDeeJay (#86127) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog (1)

Eh, én 10k-t zsákbamacskának már nem szoktam befektetni :S
Mondjuk a videokártyán jól lehet húzni legalább.

Mutogatni való hater díszpinty

(#86129) koby11h


koby11h
aktív tag

Én gondolom csak, hogy ez is nagyon túl van árazva? Bár ha van benne egy alig használt 1 TB SSD... :)

"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."

(#86130) fatpingvin válasza Smiley (#86117) üzenetére


fatpingvin
őstag

nem rossz konfig amúgy, csak nem ennyiért.

A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)

(#86131) oriic válasza Smiley (#86117) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Szerintem alulárazott. ;]

Live-Die-Respawn

(#86132) fatpingvin válasza tupacamaru (#86125) üzenetére


fatpingvin
őstag

pedig ez mondjuk érdekelt volna...

A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)

(#86133) koby11h


koby11h
aktív tag

Mondjuk 30k, és nem tudom, hogy ssd van-e benne vagy egy 9 éves 320-as hdd.

De van jobb is - nincs több kép róla, csak a fedlap más irányból!:

[ Szerkesztve ]

"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."

(#86134) koby11h válasza koby11h (#86133) üzenetére


koby11h
aktív tag

De árul 4 magos Dual Core-t is :) Innentől az ilyen hátteres hirdetéseket már átugrom...

"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."

(#86135) oriic válasza koby11h (#86134) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Az ám az ár :D

Live-Die-Respawn

(#86136) Astroboy válasza oriic (#86135) üzenetére


Astroboy
őstag

4 magos Dual-Core van benne, teccik'érteni?

(#86137) hcl válasza koby11h (#86134) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog (1)

Két duálkór, nem? :D

Mutogatni való hater díszpinty

(#86138) oriic válasza hcl (#86137) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Akkor még olcsón is adja. :D

Live-Die-Respawn

(#86139) koby11h válasza oriic (#86138) üzenetére


koby11h
aktív tag

Helyi Dell 1545 25k, ssd-vel... ezért elnézném a számlát és a matricázott billentyűzetet.
De aki ezeket küldözgeti annak hiába mondom, hogy nem facebook-on kellene nézelődnie. Eddig átküldött 6 ilyen hirdetést. :W
Azt is megírtam Neki kétszer, hogy este nézek Neki valamit, de most nem tudok.

[ Szerkesztve ]

"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."

(#86140) BiP


BiP
nagyúr

Azta, jól beárazta ezeket. De ha odamész, hogy a kiírt ár felét tudod adni, mert kis jóindulattal annyit (se) ér, akkor te vagy a paraszt.
De hát ő madarat akar fogni, és ne zavard meg ebben a tevékenységében.

(#86141) Chaser válasza BiP (#86140) üzenetére


Chaser
titán

akkor tényleg te vagy a hunyó, ha feléért kell feléért kell kérni - ebből a szempontból lényegtelen ténylegesen mennyit ér, de akik a helyszínen akartak alkudni leokézott árból azokat gyorsan elhajtottam volna ha rá nem jönnek hogy olyat nem játszok -

megvolt kb 7 perc alatt a mai posta, ihatom a whyskit ((( :
kérdeztem a csajszit a többiek hol vannak?
pislog rám szegény :d milyen többiek?...mondok' neki régebben itt tele volt minden ablak, kiderült most hárman dolgoznak azon a helyen ahol előtte kb 7-en..pfffffff
kb 6 éve jártam oda sűrűn, nem most volt

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#86142) Ciccuka válasza Ciccuka (#86123) üzenetére


Ciccuka
veterán

Használt videókártya vásárlás miatt...

[ Szerkesztve ]

Cicák támogatása: www.fos.hu/1176

(#86143) Chaser válasza Ciccuka (#86142) üzenetére


Chaser
titán

igen, lehet perelni, kb bármiért, ebben nagy újdonság nincs
ezért nem adunk gar nélküli cuccokra semmilyen gart, max személyes átvét és próba - én legalábbis ( : -

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#86144) Chaser


Chaser
titán

szokott valaki gyakrabban mpl-lel postázni?
feltűnt itthon, hogy egy picit több lett a pk mint a táblázatban - 90ft-tal -
ránézek a hatályos árszabásukra
EXPRESSZ CSOMAGSZOLGÁLTATÁS MPL ÜZLETI CSOMAG ALAPDÍJAK
(1 MUNKANAPOS ÁTFUTÁSI IDŐ**)
**Statisztikai módszertan alapján számított tájékoztató jellegű információ, amelyről a részletes tájékoztatás a Posta honlapján közzétett PSZ ÁSZF 11. pontjában található.

és a szolgáltatásoknál külön lehet igényelni +90ft-ért:
1 munkanapos időgarancia

wtf :F

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#86145) koby11h válasza Chaser (#86144) üzenetére


koby11h
aktív tag

Ez benne volt a januáriban is már, még nem használtam.
Mondjuk én inkább a vaterafutar.hu-s felületet használom - megszoktam, gyors, egyszerű - de ott nincs ilyen.
Nem tudom ez mennyire igaz, az elsőbbségi levél rendszeresen lassabban ért oda mint a sima.

"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."

(#86146) hcl válasza Chaser (#86144) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog (1)

Ja, neked még új, hogy a Pistánál ad hoc értelmezik a saját szabályaikat, így az árakat is? :D
Nekem még sosem volt annyi a feladás, mint amit kiszámoltam a saját csomagtervezőjükkel :D

Mutogatni való hater díszpinty

(#86147) Chaser válasza koby11h (#86145) üzenetére


Chaser
titán

közben rájöttem, nyilván átalakították a palettát
ez a mostani business csomag kb a régi alap csomag, csak megújult áron ( : és tartalmaz elemeket a business csomagból, mint pl az árban benne van értékbiztosítás 50e ft-ig - de azt is külön kérni kell, de régen is úgy volt -

hcl
mondtam neked régen semmi gondom nem volt velük, ft-ra tudtam mi mennyibe kerül, annyiba is került mindig
igazából most is annyiba került ami ki van írva, az előző csomag is, megnéztem, de defaulton nincs benne a garantált másnapi kézbesítés, az +90 ft
kíváncsi vagyok cégesben mennyiért tolják, anno 1kg alatti csomagnál valami 700ft-ot fizettem garantált másnapi kézbesítéssel

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#86148) envagyok válasza Chaser (#86143) üzenetére


envagyok
veterán

Perben bizonyítani kell minden kétséget kizáróan hogy a videókártya már hibás volt postára adáskor.
Ez kb lehetetlen küldetés, főleg ha feladás előtt készült videó a hibátlan működésről.

[ Szerkesztve ]

(#86149) hcl válasza Chaser (#86147) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog (1)

Nekem régen is állandóan variáltak :D

Mutogatni való hater díszpinty

(#86150) Chaser válasza envagyok (#86148) üzenetére


Chaser
titán

ettől független perelni még lehet ( :
de ezeknek nem sok értelme, hosszú évekig elhúzódhat, megelőzni van értelme az ilyet
most a tag megtapasztalta amit kismilliószor mondtam, ami meghibásodhat meg is hibásodik, csak a két állapot közti idő kérdéses...amit előre senki nem tud
ilyen gar nélküli kártyákért ilyen pénzeket kiadni, pffffffffffff
megnéztem a videót, lehetett user error is, szállítás közben is lehetett vele gond, de lehet csak simán megmurdelte magát ezek nélkül is

és akkor én adjam fél áron a 2tb samu 870 evo-mat 4,5 év garral mert van rajta 3 bad sector..lol ( :

szerk:
hcl
nem mindegy ám ki megy a postára ;]
volt ott egy kis szöszi, néha finoman pedzegette jó lenne ha ráhajtanék, de akkoriban nagyon melóztam
mire ráhajtottam volna elhajtott :DD csak úgy eszembe jutott ( :

[ Szerkesztve ]

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.