Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-09-20 15:28:38

LOGOUT.hu

"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#57801) Trailblazer válasza sh4d0w (#57800) üzenetére


Trailblazer
addikt

A milyen időkből? Ezt nem értettem.

Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V

(#57802) #89309696 válasza Trailblazer (#57801) üzenetére


#89309696
törölt tag

Plus-a-bit. A PH elődje.
Az ezer éves tagok is ki lettek vágva, ha hülyeséget csináltak, akkor is így ment már. Erre akart célozni vele. És így is van.

(#57803) Astroboy válasza Trailblazer (#57801) üzenetére


Astroboy
őstag

Amikor még levelezőlapon ment a privi. :P

(#57804) TaaT


TaaT
veterán

gugli ezt dobta, sose hallottam róla. :) [link]

Give them hell Ukraine!

(#57805) Trailblazer válasza TaaT (#57804) üzenetére


Trailblazer
addikt

Nekem se mondott semmit. Igaz, csak 2011-ben szántam rá magam, hogy reggeljek, addig HWSW-ztem 2001-től.

Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V

(#57806) #89309696 válasza Trailblazer (#57799) üzenetére


#89309696
törölt tag

Pedig de. Gyűlik a szar és kiönt. Ha nem egy hirtelen nagy hülyeség akkor több kisebb miatt raknak ki valakit. De nem is ezzel van a probléma, hanem egy fő okkal. Én legalábbis észrevettem. Ez pedig a moderátornak a pofátlan beugatás vagy az oldallal kapcsolatos égbekiáltó hazugságok terjesztése. Mert ez a legvérlázítóbb.

Én is sok hülyeséget csináltam és hozzám hasonlóan mások is, és mégis itt van mindenki. Más is sok hülyeséget csinált ahogy Seniman is, és mégis repültek. Nem a moderátorok szubjektív vagy pofa alapú megítélése miatt.

A különbség abban van, hogy én nem emlékszem beugattam volna bármikor is moderátornak, házigazdának, főleg nem fő arcoknak, mint Parci vagy Kalandor. Sok marhaságot csináltam, de ilyet nem. Természetesen ez sem garancia, mert attól, hogy nem kötekedek moderátorral és nem kiabálok kitalált hülyeségeket az oldallal szembe, még kidobhatnak. Nem tudom itt ki mennyire járkál egyéb magyar vagy inkább külföldi fórumon, de ha járna akkor értené. Ezekhez képest porszem dolgokért úgy megvágnak, mint a huzat. Nincs mese, nincs apelláta, sokszor még indoklás sem. Itt a PH-n olyan jóvilág van moderációs tekintetben, hogy a userek már azt se tudják mit kezdjenek magukkal.

És akkor ezek után mások szívbaj nélkül beugatnak, de még rá is kontráznak. Ez a különbség, moderátornak és házigazdának nem ugatunk be, nem kontrázunk rá, nem kerestetjük vele a gyógyszerét, vagy ahogy mások tették nem állítjuk be őket hazugnak, csalótámogatónak és stb. Nem azért, mert gyíkember hatalmuk van, hanem mert alapvető illem. Ezért persze, hogy kib#sznak valakit, mint macskát szarni. De még ezt is többször el kell játszani mire valaki repül, annyira laza a rendszer és ad esélyt mindig életben maradni, gondolkozni.
Ezért lett kirakva Seniman, ebben biztos vagyok, ámbár lehet tévedek, de már többedik alkalom volt, hogy beugatott moderátornak és mikor rászóltak még rá is húzta csakazértis. Emlékezzünk csak vissza az önkéntes polgárőr dolgaira mikor hirdetések alá írt kommenteket. Én is csináltam ilyet. Csak én egyszer. Felrúgtak érte és megértettem. Ő nem, csinálta tovább. Nem egyszer. És hiába rak a végére nevetős emotikont, mert ilyenkor az már nem segít. És akkor amit mások művelnek, hogy valótlan dolgokkal vádolják meg az oldalt, meg összeesküvés elméleteket gyártanak szintén ide tartozik. Mindenki más is aki ki lett dobva ugyanezek miatt lett kidobva. És itt a topikban is fel tudok sorolni 1-2 nevet akik ha így folytatják ki lesznek vágva 1-2 éven belül. Szerintem mások is sejtik. Én is köztük vagyok, ha még pár ilyen flémkeltő kommentet leírok a szarputtonyom emelkedik s talán meg is telik.
Egy moderátort/házigazdát nem lehet elküldeni a pics#ba és nem lehet kitalált hülyeségeket ordítozni ész nélkül, mert ez komoly szankciókkal jár. Az élet ilyen, mindig is ilyen volt. Az ember a főnökének, egy rendőrnek és hasonló kalibereknek sem ugat be vagy csak egyszer és utána b#szhatja. Itt a moderátornak/házigazdának be lehet ugatni kétszer, de még háromszor is és csak utána van kirakva az illető, de akkor ki van rakva ugyanúgy keményen. Ez így működik, így működött mindig is. Ennél jobban nem lehet elmagyarázni. És felesleges a szólásszabadsággal, meg a diktatúrákkal jönni amivel ilyenkor szoktak sokan, mert semmi köze ehhez.

[ Szerkesztve ]

(#57807) Trailblazer válasza #89309696 (#57806) üzenetére


Trailblazer
addikt

Írhatsz Háború és béke terjedelmű hozzászólást, ám Te így gondolod, én meg máshogy. Maradjunk ennyiben. Akinek hatalma van, eleve többet kell tűrnie, elviselnie. "With great power comes great responsibility", vagyhogy.

[ Szerkesztve ]

Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V

(#57808) #89309696 válasza Trailblazer (#57807) üzenetére


#89309696
törölt tag

Nem is akartam ebből többet kihozni, ez csak egy vélemény. Hogy hosszú lett az az én bajom.
Seniman jófej volt, szoktunk is néha privátban beszélni, de ha valaki piszkálja az alvó oroszlánt azt kib#sszák. Nem ő volt az első, meg nem is az utolsó.

(#57809) hcl válasza #89309696 (#57806) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

Ez sokaknak nem megy, hogy egy oldalon az üzemeltető azt csinál, amit akar. Fb., PH, ilyen szempontból ugyanaz. Nincs törvényben, hogy indokolnia kell, stb.

@Trailblazer : Miért kéne? Amúgy igen, pont a tűrés az, amiért ez egy jó hely : meghallgatják a negatív véleményeket, stb.

[ Szerkesztve ]

Mutogatni való hater díszpinty

(#57810) sh4d0w válasza hcl (#57809) üzenetére


sh4d0w
félisten
LOGOUT blog

Igen, sokan elfelejtik, hogy egy ilyen oldal valójában magánterület, ahol a tulaj által leírt szabályok a mérvadók.

https://www.coreinfinity.tech

(#57811) #89309696 válasza hcl (#57809) üzenetére


#89309696
törölt tag

Az igaz, hogy nem indokolják, nem beszélnek róla, de ez érthető is. A kitiltott tagnak is vannak jogai, nem kürtölik világgá pontos okait miért rakták ki. Nekünk sincs igazából közünk hozzá. Ez így helyes ahogy van.
Viszont azt sose éreztem, hogy azt csinálnak amit akarnak, mindig akkora teret hagynak, hogy tényleg csak az fut be a péniszerdőbe aki akar is. Ilyen nálam sose volt, hogy hatalmukkal visszaélve bannoltak vagy büntettek és elnézve miket beszólnak a tagok az üzemeltetőnek jól látható, hogy másokra is ugyanúgy érvényes ez a hatalmas engedékenység. Olyan kommentek vannak itt is csak vissza kell olvasni néhány összezörrenésre, hogy még én is elszégyellem magam. És mindegyik tag itt van közülük azóta is. Na jó MK pl. nem, de szerintem őt nem kell megmagyarázni.

A szólásszabadság is ki van itt maxolva. Nemhogy ki van maxolva, még minden alkalommal külön topikot is nyitnak, hogy a user kiönthesse magából az összegyűlt szart és foglalkoznak is vele ráadásul, nem csak magára hagyják a topikot. Most is nyílt a blokkolók miatt felugró üzenettel kapcsolatban. Nincs az országban még egy ilyen fórum ahol ennyire ki van nyalva a user valaga. És most nem nyálzok az üzemeltetőnek, ezek csak sima tények. De hát mindenki különböző, vannak akiknek ez is önkényuralmi rendszer és az igazság elfojtása ami itt megy. Ők még nem látták milyen a többi fórum, nyilván szűk látókörrel nehezebb tájékozódni.
Már magában az, hogy ez a topik létezik és meghagyták nekünk is egy csoda. Ilyen jóvilág nincs máshol.

[ Szerkesztve ]

(#57812) Trailblazer válasza sh4d0w (#57810) üzenetére


Trailblazer
addikt

Olyan szabály biztos nem volt és most sincs leírva, hogy személyeskedés permanens kitiltással jár, még ha előtte volt is vaj a fején az illetőnek. Magasabban kéne legyen a mérce, a fentivel ezt szerettem volna sugallni. Személyes sértettségek ne játsszanak szerepet ilyesmiben.

Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V

(#57813) #89309696 válasza Trailblazer (#57812) üzenetére


#89309696
törölt tag

Ha ennél magasabban van, mint ami itt van az már anarchia.

[ Szerkesztve ]

(#57814) gban válasza Trailblazer (#57812) üzenetére


gban
Közösségépítő

Teljesen általánosan, nekem a személyeskedés a leggusztustalanabb dolog...
Arról nem beszélve hogy 99%-ban az már nem is a problémáról illetve az azzal kapcsolatos véleményről szól hanem tisztán becsmérlése valakinek akit nem is ismer a személyeskedő, pusztán azért mert más a véleménye valamiről, vagy csak mert ragaszkodik a szabályokhoz.

Postázást nem vállalok.

(#57815) hcl válasza #89309696 (#57811) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

A hatalommal visszaélést a fene tudja, volt pár mod, aki hisztisebb időszakában könnyen osztotta, de ez attól van, hogy emberek ők is.

@Trailblazer : Hát, ha személyeskedik az ember, és kivágják, akkor mit csodálkozik? Azért állami hivatalokból is kiraknak kb...

Mutogatni való hater díszpinty

(#57816) #89309696 válasza hcl (#57815) üzenetére


#89309696
törölt tag

Olyankor ha szól az ember akkor újravizsgálják a dolgot. Az mondjuk valóban benne van, hogy valakit 7 könyörgés után tiltanak, mást meg 10 könyörgés után és ebbe bele lehetne kötni, csak kérdés mennyire van értelme hiszen rengeteg esélyt adtak mindenképp. Első könyörgésre azonnali bant szerintem még nem kapott senki, különben mai napig ettől visszhangozna a fórum. Pontosabban végleges kitiltást. Ideiglenest azt lehet, hogy osztottak olykor egyből, de hát az letelik és megy tovább a kerék. A végleges az ami cumi.
Mondjuk még olykor a végleges sem végleges. Nem egy példa volt rá, hogy visszaengedtek tagokat. Persze 90%-uk ugyanoda jutott. Még nevek is rémlenek, de nem írom le, mert annyira homályosan emlékszem már, hogy lehet tévedek.

(#57817) #49155328 válasza #89309696 (#57816) üzenetére


#49155328
törölt tag

Engem azért tiltottak (tiltott) ki a kávés topikból, mert vettem tőle egy kv. gépet ami hibás volt és visszavittem neki.
Szal legalja.

(#57818) cbmfan válasza #49155328 (#57817) üzenetére


cbmfan
senior tag

HWSW, kétezres évek eleje, közel friss regesként eladtam már nem emlékszem, hogy kinek egy Socket 370/A hűtőt. pár hónap után ír, hogy hangos a ventilátor, fizessem ki az új árát amit vett. nemet mondtam, erre kaptam tőle egy hónap bant...

láthatár oldal még akörülről, beszóltam modnak mert hülyeséget írt kommentek között és leírtam ami helyes. ez volt délelőtt, este jön levél, hogy kivágtak... írtam admin ismerősnek, visszaállított és megvonta jogait mert ez nem az első alkalom, hogy kamu okkal dobott ki valakit és profilján volt egy szép hosszú lista azokról akiket kitiltott.

[ Szerkesztve ]

Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo

(#57819) sh4d0w válasza Trailblazer (#57812) üzenetére


sh4d0w
félisten
LOGOUT blog

Néhány esetért nem vágnak ki miatta, de ha sorozatosan csinálod, igen. Mi több, szvsz a szabályzatban is meg van említve, hogy ne csináld.

https://www.coreinfinity.tech

(#57820) #89309696 válasza sh4d0w (#57819) üzenetére


#89309696
törölt tag

Konkrétan személyeskedés nincs említve, az csak a Netikettben van. De jó lenne ezek után ha bekerülne.
Valószínű egyébként a III. Moderáció 10./2. foglalja magában:
Jogszabálysértés (vagy arra buzdítás), például rágalmazás, becsületsértés, kegyeletsértés, közösség elleni izgatás, rémhírterjesztés, közveszéllyel fenyegetés, önkényuralmi jelképek használata, nemzeti jelképek megsértése.

Esetleg a flame vagy a troll pontok is ráhúzhatóak. De szerintem pont ezért, hogy ne legyen mindig gumiszabály probléma, bele kellene írni külön pontba a személyeskedést.

(#57821) Kalandor válasza #49155328 (#57817) üzenetére


Kalandor
HÁZIGAZDA

(#57822) #49155328 válasza Kalandor (#57821) üzenetére


#49155328
törölt tag

Jaja!

Dec. 21-én este hozta el az öcsém a gépet. Valóban a csomagtartóba helyezte el.
15kg a gép, fel nem borult, nem is csúszkált.
Rendben hazaért.
23-án tudtam csak foglalkozni a géppel, jeleztem is neked hogy gond van a géppel.
Nem mondtad, hogy vigyem vissza, így használtam még a gépet.
Ünnepek után írtam rád ismét, hogy nem tökéletes a gép.
Sajnos elbeszélünk egymás mellett mivel kávét tényleg lehet vele főzni.
Viszont tökéletes eszpresszót azt nem. Amire használni szeretném.
Az összes őrlési finomságot végig próbáltam 16 grammal mindig.
Vagy átszaladt rajt a víz, vagy befulladt a gép.
Mikor befullad a nyomásmérő az optimális tartományt alig éri el.
Ezután átváltottam a graef702 darálóra és azzal sem lett jó.
Van itthon másik kávé gép is azzal tudok tökéleteset csapolni.
Kértem tőled hogy amikor visszaviszem mutassad meg hogyan kell használni.
Ezt nem tetted meg.
Sajnálom hogy így alakult, mert az egyik ismerősömnek is ilyen gépe van és nagyon megtetszett.
Örültem neki mikor megláttam a fórumban a hirdetést.

-

Amúgy ha visszakerestek a fórumban láthatjátok, hogy ő is ezzel a hibával vitte szervizbe.
Volt Fragolánál aki csak kipucolta. Aki meg is mondta hogy először és utoljára volt nála ilyen gép.
A Fast Hungary meg a darálóját csinálta.

Az meg hogy kitiltottál a kávé topikból....... :C

(#57823) #89309696 válasza #49155328 (#57817) üzenetére


#89309696
törölt tag

Szkeptikus vagyok ebben, elnézve mennyi mindent enged az üzemeltető és az őt segítő moderátorok és házigazdák, valahogy nem jön ki a matek a végén.
Azt tudom, hogy a Kávé topik elitebb és sznobbabb a többinél, könnyen ellenszenves lesz az ember amiből egy negatív hullám indul ki és a végén megtörténik a baj. De látom te nem nagyon írtál oda így ez kiesik. Nem tudom mi volt, de biztos nem a gép miatt történt.
Egyébként csak abban a topikban lett korlátozva a hozzászólásod és van egy érzésem ez is csak ideiglenesen, ez igencsak más, mint egy ban.

[ Szerkesztve ]

(#57824) #89309696 válasza Kalandor (#57821) üzenetére


#89309696
törölt tag

Lehet hirdetni a Kávé topikban? Úgy tudtam csak Hardverapró, Állásbörze és Adok-Veszek topikokban lehet.

Igen, a szabályzat szerint is Lokál csoport városra lebontott topikjaiban lehet. A Kávé topik Lokál, de nem város.

[ Szerkesztve ]

(#57825) Kalandor válasza #49155328 (#57822) üzenetére


Kalandor
HÁZIGAZDA

- az öcséd legalja módon a helyszínen akart tízezreket alkudni és még neki állt feljebb hogy nem jössz össze!!!!!!
- a gépet a sikertelen alku után dobta be az üres csomagtartóba rögzítetlenül!!
- elindulás után 30 méterrel van egy éles kanyar, azt úgy vette be mint állat, ez egy kávégép, nem krumpli, úgy ment vele csak addig amíg én láttam, azért is írtam azonnal privátot!
- ja persze 15 kiló és majd pont ezért nem borul fel, atyaúristen! :W egy A/4-es papírlap felborult ahogy az öcséd vezet!
- 2 nap után írtál csak, hogy a gépben 2 barig megy fel a nyomás. A nyomásértéket nem írja ki a gép, szétszedés nélkül nem lehet tudni................
- a gépet fragola kupucolta, megszerelte, a cutler szakszervizben szintén volt, mert csak nekik volt a darálóhoz alkatrészük, és természetesen ők is hibátlanul adták vissza! Egy szakember és egy szakszerviz. Szerinted nem próbálta ki mind a kettő, hogy hibátlan-e??? Elég volt ebből!

Én pontosan azért vettem vissza ezt a gépet, mert házigazda vagyok és nehogy szó érje a ház elejét. Bárki más így járt volna a helyemben, mi is azt mondtuk volna neki, hogy nem az ő sara. A topiklakók is mondták, hogy nehogymár visszavegyem ezután.

Egy ilyen kör után mást kitiltunk azonnal, de te, hogy ne érje szó a ház elejét, annyi büntetést kaptál, hogy a kávétopikból kitiltottalak.

És ezek után még te legaljázol? Hát máshol nyugodtan, de nem itt!

[ Szerkesztve ]

(#57826) Kalandor válasza #89309696 (#57824) üzenetére


Kalandor
HÁZIGAZDA

Abban a topikban lehet, egy köteg pénz és leírás van a topik tudnivalókban.

[ Szerkesztve ]

(#57827) #89309696 válasza Kalandor (#57826) üzenetére


#89309696
törölt tag

Áh, értem. Nem nyitottam ki a szemem. Szabályzatba bele lehetne írni, hogy ahol egységes köteg pénz jelzi a téma tudnivalókban ott szabad hirdetni. Esetleg ezzel a rendszerrel több topikot is bevonni ilyenbe.

[ Szerkesztve ]

(#57828) #89309696


#89309696
törölt tag

Ezek a kávégépek egyébként bazi érzékenyek. Persze nekem csak a 15 ezres kapszulás van, de már a másodikat nyírtam ki 3-4 hónap alatt. Az első és a második is azért szart be, mert én hosszút iszom, amcsisat és a kapszulán átnyomva 2-3 adag vizet a végére már a kapszulában a kávé annyira besűrűsödik alig engedi át a vizet és kinyírja a kazánt az erőlködés. A második gép az a végén már mindenhol nyomta a vizet meg a gőzt, csak a pohárba nem. Ebből kiindulva ha valaki túltömi a rendes kávégépet a darált kávéval simán kinyírható az is. Nem feltétlen szándékos, csak nem ismert jelenség.
Mondták is, hogy inkább vízzel hígítsam fel és ne a géppel nyomassak ki 3-at ugyanazon, de nem igazán foglalkoztam vele. Most már tudom.

[ Szerkesztve ]

(#57829) #89309696 válasza #89309696 (#57823) üzenetére


#89309696
törölt tag

Ja bocs, most látom, hogy ez már egy 2 éves sztori és még mindig korlátozva vagy. Akkor ezek szerint végleges.
Ennyi idő után lehet kérni, hogy engedjék el, valószínű meg is tennék, de ha még most is így áll a hozzáállás akkor biztos, hogy nem lesz elengedve.

[ Szerkesztve ]

(#57830) #89309696


#89309696
törölt tag

Most komolyan kitiltottátok végleg? Nem ezért jöttem ide, hogy miattam valaki ki legyen tiltva. Jó persze, valószínű más miatt pár hónapon belül ki lett volna rakva úgyis, ha így áll hozzá a dolgokhoz, de akkor is most ez rajtam is szárad mivel én hoztam fel a témát és én ezt nem akartam így legyen. :(

(#57831) hcl válasza #89309696 (#57829) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

Hallod, amióta nézegetem ezt a topicot, több kitiltást láttam, mint eddigi PH-s jelenlétem óta összesen :D

Mutogatni való hater díszpinty

(#57832) dugo_ válasza #89309696 (#57830) üzenetére


dugo_
veterán

Én nagyon röhögök. :D Úgy látszik neki semmi nem ment át a tegnap esti hsz-edből...

(#57833) #89309696 válasza hcl (#57831) üzenetére


#89309696
törölt tag

Persze, az ilyen topikokban nagyon magas a feszültség, csak most bánt, hogy nem járok ide csak félévente 1-2 napra és most azzal, hogy idejöttem és írtam ide egy olyan láncreakciót indítottam be (aminek az alapja két éves) amitől valaki ki lett tiltva. Persze ha nem én akkor valaki más hozza fel a témát, minden héten van valami összezörrenés és ugyanez a láncreakció elindult volna, a vége mindenképp ugyanaz, ha egy házigazda le van aljázva akkor kirakják az embert érte.

Gondolom hiába kérem, hogy módosítsák a kitiltást időtartamosra és a topikba legyen végleges. Nem tudom milyen egyéb tevékenységei voltak a kávéson és a mostanin kívül, ha csak ez a kettő akkor mérlegelendő a dolog. Ha más is volt akkor megértem.

[ Szerkesztve ]

(#57834) hcl válasza #89309696 (#57833) üzenetére


hcl
félisten
LOGOUT blog

Sanszos, hogy nem emiatt tiltották ki, szerintem ez nem olyan komment volt.

Mutogatni való hater díszpinty

(#57835) #89309696 válasza hcl (#57834) üzenetére


#89309696
törölt tag

Szerintem se, mert a topik felét kitiltották volna már amilyen beszólások itt szoktak repkedni. Viszont visszanézve a hozzászólásait itt nem volt neki más esete, semmi olyan amibe bele lehetne kötni. Úgyhogy vagy más topikban volt ilyen vagy két éve az a kávégépes történet annyira durva volt, hogy még most is csattant. Kicsit azért sajnálom.

(#57836) Trailblazer


Trailblazer
addikt

Hát izé, érdekes történések a tegnapi diskurzus óta.

Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V

(#57837) #89309696 válasza Trailblazer (#57836) üzenetére


#89309696
törölt tag

Arra gondolsz, hogy a fél oldalas mennyire engedékenyek a házigazdák írás után valakit élből kitiltanak? Első ránézésre valóban így hathat, de amíg nem tudjuk milyen egyéb büntetései voltak addig nem lehet semmit megállapítani. És mivel a kitiltott tagnak jogai vannak meg GDPR meg minden, nem is fogják elmondani milyen büntetései voltak. Úgyhogy örökre rejtély marad.
Szerintem én megiszok egy sört.

Ezt megelőzendő, ha engem kitiltanak ne sajnáljatok, mert az elmúlt 3 évben gyűlt össze bőven, úgyhogy okkal fogják tenni. Bár még nem tettem olyat ami az I-re feltenné a pontot és nem is szeretnék jelenleg, de az I betű testét már megépítettem gyönyörűen.

[ Szerkesztve ]

(#57838) cof válasza #89309696 (#57837) üzenetére


cof
veterán

Itt (is) rontotta el. #57817, utolsó sor, én már gondoltam, hogy ebből baj lesz more.

Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok

(#57839) TaaT


TaaT
veterán

Csak úgy hullanak a fejek...

Amúgy azt hol tudja megnézni valaki hogy milyen hosszú a saját bűnlajstroma? Vagy ezt csak a modik látják?

Give them hell Ukraine!

(#57840) Mecy_Lacee


Mecy_Lacee
aktív tag

Vadi új VISZA pilato kamerás mikrosde sim jár elé tolató kamerái koplekt szét cserélem telora is priviben koszi

Az alkohol nem oldja meg a problémákat - bár a tej sem....

(#57841) Trailblazer válasza #89309696 (#57837) üzenetére


Trailblazer
addikt

Veled egy baj van: folyton túlmagyarázol mindent.

Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V

(#57842) Wesder válasza Mecy_Lacee (#57840) üzenetére


Wesder
félisten

Tolmácsot péeles a koplekt szöveghez.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#57843) #89309696 válasza TaaT (#57839) üzenetére


#89309696
törölt tag

Csak modik látják. Nincs rá külön topik ahol kiadják, csak adott büntetéssel lehet kérdezni, ha jogosulatlannak véli valaki. Ha nagyon kéri valaki biztos kiadják a saját listáját, de szerintem felesleges terhelés nekik. Nagyjából azért mindenki tudja, hogy miket követett el. Én emlékszem rájuk legalábbis.

[ Szerkesztve ]

(#57844) #89309696 válasza Trailblazer (#57841) üzenetére


#89309696
törölt tag

Szeretek írni. Régen fantasy történeteket is írtam, meg verseket.

[ Szerkesztve ]

(#57845) #89309696 válasza Wesder (#57842) üzenetére


#89309696
törölt tag

Vadiúj kamerás visszapillantó, MicroSD kártyás, jár mellé tolatókamera is. (?) Kompletten cseréli telefonra, privátban beszéljünk.

(#57846) Wesder válasza #89309696 (#57845) üzenetére


Wesder
félisten

Értettem egyébként. Annyira rossz làtni hogy sokan még az anyanyelvüket sem képesek "megtanulni".

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#57847) Balinov válasza #89309696 (#57844) üzenetére


Balinov
félisten

5 perces szerkesztési idő még a nem premium tagoknak is jár :U ;)

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#57848) #89309696 válasza Balinov (#57847) üzenetére


#89309696
törölt tag

A-am.

Egy hozzászólásra mindig a Válasz linkkel írj, hogy mindenki láthassa mire és kinek válaszoltál.

Ha egybe írom akkor nem fog látszani kinek szól, mármint nem visszakövethető kattintással. Tudom megoldható, csak félig igaz. Pont itt beszéltünk erről régen is mikor bekerült a szabályzatba. Ettől függetlenül én is van mikor egybe írom, meg más is. Még nem szóltak érte senkinek, amíg nem 10 komment van egymás után vagy nem láthatóan gyűjtés a célja. Nem gyűjtök hozzászólást, inkább letagadom azt is amit írtam.

[ Szerkesztve ]

(#57849) envagyok válasza #49155328 (#57817) üzenetére


envagyok
veterán

Szerintem ezért felhasználót végleg kitiltani kemény.
Ráadásul az ő szemszögéből félretéve a testvére kocsikázását (mondjuk szerintem egy kávégép még terepezés után sem szarhat be, főleg nem a nyomás, előbb törik cafatokra a műanyag ház) érthető a problémája. Vett egy kv gépet, testvére hazavitte neki, nem tökéletes.

Politikusoknak, közszereplőknek is tudniuk kell, hogy sokkal több beszólást, sértést kell elviselniük, és tudniuk kell objektíven állni a dolgokhoz, félretéve a személyes haragot, érzelmeket. Ez fórum moderátorokra is igaz.
Mikor 2-3000 embernek diszkóztam, minden este beszóltak vagy tucatnyian, mert nem teljesítettem rögtön a "b..dmegrakdbeazonnalakaptándzsaket" kéréseket. Bal fülemen bejött, jobb fülemen ki. Leszartam. A kidobók sem csináltak semmit a nekik hőbölgő "meg.llekteg.ci" hülyegyerekekkel. De ha nem őket, hanem egy vendéget zaklattak, vagy megütöttek, akkor repültek.

(#57850) Gyuri27 válasza hcl (#57831) üzenetére


Gyuri27
félisten

Sajna egyel kevesebb van mint kéne. :P

Fehér Farkas: jó hogy vissza jöttél. Egyből lett is kitiltás. Rontás van rajtad koma. Levszem ha szánsz rá némi papirost. :DDD

Amd - Radeon - Ryzen

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.