Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-17 21:43:19

LOGOUT.hu

PlayStation 5 ON-topik téma-összefoglaló
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Az OFF-topik ezen linken keresztül érhető el.

A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#99601) Bencus88


Bencus88
nagyúr

Sziasztok!
MegerősÍtés miatt szeretnék kérdezni a Horizonnal kapcsolatosan.

Horizon topikban Írták, hogy korábban volt gond azzal, hogy ps4 játékot upgradeljenek ps5-re.
Na ugye a mostani Horizonnál utolsó játékként adott ez a lehetőség még, hogy ingyen frissÍthető. Akkor nem dobnék ki 3-4 ezerrel többet, ha egyszerű a frissítés és a ps5 lemez heleytt a ps4 lemezt vásárolnám meg. Vagy ha ez egy bonyolultabb feladat, akkor nem szarakodnék vele. Köszi, illetve van bármi különbség a borítón kívül? :R

(#99602) KoNZoLik@


KoNZoLik@
veterán

Sifu kritikák [link]

***14 éve a PH-n! KoNZoLik@ felhasználónak 821 pozitív értékelése van*** 永遠に落ちない***

(#99603) KoNZoLik@ válasza KaitouP (#99600) üzenetére


KoNZoLik@
veterán

Nem köptem rá semmire, remélem a véleményemet leirhatom köszi, úgy ahogy a DL2 még meg sem jelent és itt savazták meg lehúzták minden indok nélkül videók meg képek alapján úgy,hogy még senki sem játszott vele, nos az tényleg köpködve volt elég rendesen, érdekes az mellett nem álltàl így ki, meg más sem...de mindegy, és most leírom, igen egy indie f@sért 50$-árt elkérni akkor is több mint sok, és akkor sem ér egy ilyen game 15-20$-nál többet, SZERINTEM/SZÁMOMRA, ennyi...
Ha esetleg nem nekem szólt amit írtál, akkor meg elnézést, de a véleményem ugyan az ettől függetlenül😀

[ Szerkesztve ]

***14 éve a PH-n! KoNZoLik@ felhasználónak 821 pozitív értékelése van*** 永遠に落ちない***

(#99604) ProEvoFan válasza Bencus88 (#99601) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Elvileg nem lesz probléma. Még cikk is van róla. [link]
Én is ps4re veszem csak digitálisan.

(#99605) Bencus88 válasza ProEvoFan (#99604) üzenetére


Bencus88
nagyúr

Akkor ha ugyan az a kettő, ez egy hatalmas lehúzás, hogy drágább a ps5 verzió.

(#99606) Kendek válasza Bencus88 (#99605) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Nem ugyanaz a kettő, a PS5-ös változat az fel lesz turbózva, szebb grafika, jobb futási teljesítmény és next-gen funkciók...

<-ƘƘ->

(#99607) sp8787 válasza KoNZoLik@ (#99602) üzenetére


sp8787
addikt

Ezek a kritikakak kozul nemelyek eleg viccesek.
Ahol alacsony pontszamot kapott ott szinte mindenhol a bruhuhuhuhuh tuuuul neheeeez :O megy.
Van olyan "kritika" ahol konkretan felsorol negativumkent4 jatekelemet/mechanikat ahelyett ,hogy leirna ,hogy bruhuhuhuhuh tuuuul neheeeez :O.

(#99608) VTom válasza Kendek (#99606) üzenetére


VTom
veterán

Ugyanezt kapod meg, ha a PS4-est veszed meg, és ingyen upgrade-eled PS5-re, nem?

Everybody has a plan until they get punched in the mouth.

(#99609) Bencus88 válasza Kendek (#99606) üzenetére


Bencus88
nagyúr

Úgy értettem, hogy ha megveszed a ps4 verziót ps5re és ingyen upgradeled ugyan azt kapod mintha ps5 verziót vennéd +4krrt

(#99610) Kendek válasza Bencus88 (#99609) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Jó, de ezt is csak kényszerből lépték meg (mert előre be lett ígérve), és nem igazán reklámozzák, hogy a lehető legtöbben a PS5-öset vegyék ami drágább. A többinél már nem lesz így, vagyis ki kell majd fizetni a különbözetet.
Most persze a PS4-es az optimális, mert olcsóbb és megkapod ingyen a PS5-öset is. Ha pedig a PS5-öset veszed, akkor az drágább, és nem jár mellé a PS4-es.

<-ƘƘ->

(#99611) ldave válasza Kendek (#99610) üzenetére


ldave
félisten

Mindjárt megsajnálom őket.

A Slime draws near! Command?

(#99612) Bencus88 válasza Kendek (#99610) üzenetére


Bencus88
nagyúr

Na szuper akkor a lényeget megtudtam köszi, marad a ps4 verzió

(#99613) Deck válasza Kendek (#99610) üzenetére


Deck
titán

Nekem jó a Digital Deluxe Edition... :P

PS5

(#99614) penge111


penge111
addikt

42 óra után a végére éltem a Persona 5 Strikersnek. Imádom a jrpg-ket, de picit tartottam ettől a játéktól, mert ez egy spin-offnak készült. Így az alapjátékhoz képest kivágták belőle szinte teljesen a szociális rendszert, a városokban nem lehet bemenni az üzletekbe, és a harcrendszer is szakított a hagyományokkal. Leginkább a harcrendszer miatt aggódtam, de végül megbarátkoztam vele. Ugye itt nem körökre osztott, hanem valós időben zajlik a harc. Valamint a Dynasty Warriors harcrendszerére hajazz, azaz rengeteg kis likvidálni való ellenfél között van egy-egy brutálisabb.
A nagyobb ellenfelek nem egy két ütés megölni, hanem elemi/fizikális pajzs van rajtuk. Azaz ezeket a pajzsokat először le kell vernünk róluk, és csak utána tudunk bevinni nagyobb sebzést. Itt is minden a sp pont menedzselése körül forog, ha nincs elegendő sp pontunk, akkor nem lesz miből elsütnünk a personáink képességét. Az alapjátékhoz képest ezt könnyebb megoldani, mert sűrűbben lesznek mentési pontok, ahol ha kilépünk az adott meta világból (Jail) akkor feltöltődik az sp pontunk. Illetve vásárolhatunk is különböző sp töltő tárgyakat, de akár receptek megszerzésével kotyvaszhatjuk limitált számban.
A játék hiába spin-off, még mindig nagyszerű a története. Két új karakter fogja idővel gazdagítania csapatunkat. Mindkettőt imádtam, nagyon jó háttérttörténetet kreáltak mögéjük, és a régi csapattagokról is bővebb dolgokat tanulhatunk. Ugyan a történet nincs olyan mély mit a P5-ben, de itt is érzékeny területeket érint, s a legtöbb jrpg örülne ha fele ilyen jó története lenne. Szokás szerint rengeteg párbeszéd van a játékban, ezek zöme nagyon vicces, de vannak mély érzéseket feszegetők is. Azonban 1-2 résznél sikerült a fejlesztőknek a ló túloldalára átesni, ugyanis előfordul akár 20-30 perces szövegelés is, ezt már én is kicsit soknak éreztem, de ezek nagyon ritkák.
Emellett sok gyönyörű átvezető videóval van a játék tarkítva. Grafika továbbra is művészi, a zenék zseniálisak, mai napig itt csengenek a fülembe. Itt paloták helyet, un Jailek vannak. Ezek mindegyike teljesen különbözik egymástól, nagyon ötletesek. A főküldetés mellett rengeteg mellékküldetés is van, ezek azonban sajnos nagyon laposak, unalmasak, de néhányat meg kell csinálnunk, hogy fejlődhessünk. Mert a vége felé némi grindet igényel az utolsó pár boss lenyomása. Apropó bossok, mindegyik ötletes és egyedi, de az utolsó néhány egyszerűen zseniális lett!
A fejlődési rendszert is bővítették, mégpedig a bondrendszerrel. Harcok során, de leginkább a szívességek (mellék küldik) teljesítésével szerezzük az un. bond pontokat, amiket kedvünkre mi oszthatunk szét. Pl növelhetjük a hp, sp pontjait a csapatunknak, vagy a harcok után valamennyit gyógyulhatunk stb. Nem árt okosan szétosztani, mert vannak nagyon fontosak, és vannak amik inkább a végjátékban lesznek hasznosak.
Összeségében javaslom minden jrpg rajongónak, mert sajnos nagyon ritka manapság a jó jrpg, ez pedig a kiemelkedők közé tartozik. De szerintem azok is adhatnak neki egy esélyt, akik idegenkednek a jrpg műfajtól, mert itt sokkal dinamikusabb a harcrendszer, a történet ütős, a grafika művészi, és tele van fülbemászó csodálatos muzsikával a játék!

[ Szerkesztve ]

PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

(#99615) sxxorp válasza .LnB (#99579) üzenetére


sxxorp
őstag

El is felejtettem írni, hogy sikerült befejezni a ME3-at másfél hete. Hasonlóan óvatosan álltam hozzá a szokásos vitriolos lehúzás olvasása miatt, de kellemesen csalódtam. Nálam a tompító irányba hathatott, hogy az ME1-2 még X360-on ment le pár éve, ehhez képest a PS4 - Legendary változat kombó nekem nextgen-nek számított. Ami beárnyékolta az élményt: ünnepi It takes two-zás miatt fizettem be dec28-án, ehhez képest a ME Leg január elején meglepetésként került be. Annyit sejtettem, hogy maximum a hiányzó befejező 3. rész férhet bele a fennmaradó bő 2 hétbe. Engem is megdöbbentett, hogy bár sok küldetésen túl voltam már, de a lényegi ellenféllel alig ütköztem meg, távolinak tűnt a befejezés - és az is volt... Olyan rengeteg időm nincs játszani már, de 2 hét alatt 50+ órát (a tavalyi teljes játékidő közel negyede...) kipréseltem a befejezéshez (ebből utolsó 3 napban: 33->50+ óra, mint a régi szép időkben), ami utolsó napon sikerült. Talán nem Hardcore-on kellett volna végig tolni (különösen a klónos részt...), mert az egészben talán annyi nem jött be, hogy elég sok imára, többszöri próbálkozásra volt szükség főleg a partnereim mesterséges 'intelligenciájának' sokszor gyenge szintje miatt, főleg sebezhetőségük fényében: többször nem támogatásként, hanem nehezítésként éltem meg a közreműködésüket, nyújtva a játékidőt.
Összességében maga a játék fenomenális volt, rácáfolt minden fanyalgásra, játékos életem egyik legnagyobb élménye lett. A legvégén volt 1-2 furcsa húzás (negatív lépés volt egy akkori tudásom szerint nyilvánvalóan pozitív tett az Illusive Man-nel szemben, meglőni szegény öreget, stb.), de mint a szingularitás-elmélet támogatója lényegében nagyon kevés kivetni valót találtam benne. Spoiler-pajzs mögött, vagy privátban is jöhet: mi a frász volt ebben, vagy a végében olyan kiakasztó, felháborodást keltő? (Már azt vártam, hogy kiderül, hogy Gyurcsány/Orbán van az egész mögött, vagy valami hasonló ;])

(#99616) opr válasza sxxorp (#99615) üzenetére


opr
veterán

Befejezessel kapcsolatban:
Abba gondolj bele, hogy akkoriban azert mas volt. Eveket vartal ket resz kozott, a kislabujjadrol is leragtad a kormod, hogy a geped vinni fogja-e elvezheto minosegben, vajon megint szivas lesz-e atvinni a menteseket az elozo reszbol, ment a tippelgetes a storyrol, mi lesz, hogy lesz, ki lesz jofej, ki nem lesz jofej, meghal-e valaki, vagy nem, szoval a szokasos dolgok.
Es akkor vegre kijon a harmadik resz, es grandiozus, es isteni, es szep es jo, es talalkozol -valoszinuleg utoljara- sok kedvenc karaktereddel, aztan vegigszivod magad a Fold szarrarombolt romjai kozott a hulye fenytoronyig, felmesz a zurhajoba, mar basz az ideg, hogy szedje mar a labat ez a hulye felholt Mr Juhasz, aztan jon a befejezes, eeeeeeeees! Mindegy mi a picsat csinalsz, mindegy mi a picsat csinaltal harom reszen at, mindegy, mit dontesz, a vege ugyanaz. Drama! Zene! Pukk. Aztan a Pukk utan a csikok szine valtozott es ennyi. Iszonyatos csalodas volt, nagyon osszecsaptak. Legalabb annyi lehetett volna benne, hogy utana par percben egy videoban megmutatja, milyen kovetkezmenyei lettek a dontesnek, milyen lett utana az elet, vagy barmi... De nem, nem kaptunk lofaszt sem, csak Pukk, csik, nevek, kthxbye. Es engem meg annyira nem is huzott fel, mert ugy voltam vele, hogy amugy a jatek annyira zsenialis volt, hogy leszarom. Nem tudom, az extended cut vagy mi a picsa befejezesek milyenek, meg nem is volt meg minden DLC, ugyhogy amint jon a legendary edition nativan PS5-re, megveszem es nekiesek megint, hatha alapon, mert az utolso 5 percet kiveve imadtam mind a harom reszt. :K

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#99617) sxxorp válasza opr (#99616) üzenetére


sxxorp
őstag

0. Köszi az alapos kifejtést!
1. Nem tudom mikor játszottad, de olyan jól sikerült a leírás, mintha az elmúlt napokban lett volna. És akkor ez egy erősen maradandó élmény lett, ami önmagában érték :D
2. De hát ennél azért valamivel több volt a befejezés! Annál biztosan több, hogy drámapukkcsíkok, az engem is lesokkolt volna... Nem lehet, hogy ezen is bővítettek;? Én nem láttam a korábbi verziót: én azt válaszottam, hogy feláldozza magát, és kvázi ilyen metatudat lett. Kb. mint a Transcendence című filmben, csak annál nemesebb motivációval. Vagyis hátrahagyta korlátozott kis fizikai manifesztációját (amitől a többiek elbúcsúztak egy snittben), meghaladta annak szűk korlátait, és valami kiterjedtebbé, áthatóbbá vált. Erről beszélt pár szép mondatot, mutattak pár szentimentális jövőbeli jelenetet, nekem teljesen OK volt, és aztán volt vége :) Lehet, hogy neked kvázi terápiás célzattal is kötelező, hogy szépen tudd lezárni. Nem is beszélve arról, hogy most utánanéztem, hogy konkrétan mik voltak a DLC-k, úgy tűnik a legtartalmasabb, az élményem szerves részét adó szálakat azok hozták!

(Ja, még egy apró negatívum: Nem Shepard külalakjával mentem, hanem elszórakoztam azzal, hogy magamhoz hasonló karakter legyen. Egész jól sikerült, kivéve azt, hogy a többiekhez képest olyan sápadt lett, mint egy albínó, szinte mindenki, még a fehérek is jóval napbarnítottabbak/színesebbek voltak: az én Shepard-om ott világított, szederjes neonfehérben módosíthatatlanul :DDD

[ Szerkesztve ]

(#99618) sxxorp válasza sxxorp (#99617) üzenetére


sxxorp
őstag

Na, már nem tudtam szerkeszteni, próbáltam spoiler nélkül a DLC-kről:
A From Ashes adott egy olyan karaktert, aki az egész játékot gazdagította, számomra olyannyira, hogy nagyjából ő volt a fix tag Shepard mellett. El sem tudom képzelni nélküle mekkora katasztrófa lett volna a team-munka, amire némileg panaszkodtam nehezebb fokozaton. Ő volt, aki nagyjából elfogadhatóan funkcionált a másik helyett is...
Citadel: ha ez DLC volt, akkor nekem az alapjáték könnyebb kihívást jelentett, ez volt a legnehezebb, egy kifejezetten érdekes történetszállal, jóval súlytalanabb lenne nélküle a játék.
Omega: ez is egy kompakt, emlékezetes sztori, a játék egyik emlékezetes fénypontja.
Leviathan: ez olyasmi, mint a From Ashes abból a szempontból, hogy egy kifejezetten érdekfeszítő entitáshoz vezet el. Nem tudom a DLC nélkül ebből mi van az alapjátékban, de gyanítom, hogy nagyon nem elég.
Extended cut: Modified and extended ending cinematics - magáért beszél!
Úgy tűnik ennél a játéknál fokozottabban kijött az álláspontom előnye, amiért korábban letoltak páran, hogy egy játék nem gyorsan romló élelmiszer, amiért azonnal kell rohanni a boltba: ha később játszod, jelentősen kedvezőbb áron, kevesebb hibával, és sok esetben akár jelentősen bővebb tartalommal, jobb minőségben teheted meg.

[ Szerkesztve ]

(#99619) opr válasza sxxorp (#99617) üzenetére


opr
veterán

Az biztos, hogy maradando elmeny volt. :DDD
Amit leirtal, az mar biztos, hogy az extended cut, mert pont azokat irtad oda, amik nagyon hianyoztak nekem. Arra se emlekszem, hogy mit valasztottam, csak arra, hogy azt mondja, hogy "Valassz, Bela!" "Haaaat, jo, akkor legyen a ketes fuggony." "Kossz geci!" Pukk - csikocskak - credits. En meg neztem, hogy most akkor wtf van, ez komolyan ennyi?! :DDD

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#99620) sxxorp válasza opr (#99619) üzenetére


sxxorp
őstag

Á, tényleg dőlj a díványra, 1 havi EA Play, vagy megvenni, és kötelező terápiás újrajátszás! :DDD Lehet mondani, hogy a játék fényében nem érdekel, de szerintem ez a sokk beléd tört, meg is értem: sokkal jobb lesz utána :K

(#99621) Juhasz27


Juhasz27
tag

Srácok hogy is van ez?

Ha én most megveszem ps4-re a HFW-et, akkor megkapom a ps5-ös verziót is alapból? Illetve ha ps4-en játszom és később ps5-re váltok, akkor a ps4-es mentésemmel folytatni tudom a játékot a ps5-ös verzión is?

[ Szerkesztve ]

Psn: Juhasz27 I Xbox: Juhasz27

(#99622) sxxorp válasza Juhasz27 (#99621) üzenetére


sxxorp
őstag

Melyik játék? A nevedből tippelve lehet, hogy közvetlenül megelőző beszélgetésünk az apropó, de nem teljesen biztos ;]
Áh, szerkesztetted... így, hogy beírtad a játékot már nem akkora poén :D
Igen, úgy tudom ennél a játéknál úgy van, ahogy írod.

[ Szerkesztve ]

(#99623) btf válasza Juhasz27 (#99621) üzenetére


btf
aktív tag

Az biztos hogy ingyen tudsz frissíteni a PS5 verzióra, ez az utolsó ex. aminél ez van.

A Gran Turismo és a GOW Ragnarök esetében már fizetős lesz a frissítés.

“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)

(#99624) opr válasza sxxorp (#99620) üzenetére


opr
veterán

Ettől függetlenül is továbbra is úgy gondolom, hogy a valaha készült egyik legjobb trilógia, mind univerzum, látvány, rendezés, story, stb szempontból. Engem teljesen lenyűgözött, imádtam, és a Detroit: become human-ig semminek nem is sikerült letaszítania a trónról.
Ettől függetlenül továbbra is várok egy nextgen kiadásra, még nem adtam fel a reményt. :D

Ui.: a ps4-es verzió kapott legalább annyi nextgen patchet, hogy legyen 60fps ps5-ön? Mert akkor lehet inkább nekiesek úgy, ahogy van.

[ Szerkesztve ]

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#99625) RangerFox válasza opr (#99624) üzenetére


RangerFox
Topikgazda

Igen, 60fps

(#99626) opr válasza RangerFox (#99625) üzenetére


opr
veterán

Hát, akkor ez ennyi volt, elillant az ellenállás, nem vagyok elég erős, nekiugrok. Köszönöm az infót! :R

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#99627) Juhasz27


Juhasz27
tag

Okés, köszönöm sxxorp, btf :R

Psn: Juhasz27 I Xbox: Juhasz27

(#99628) winters123 válasza opr (#99619) üzenetére


winters123
tag

Nekem a vége kapcsán mindig eszembe jut ez a twitter-es szivatás [link]
Mai napig jót röhögök rajta.
Mindenesetre, egyelőre úgy tűnik, hogy a piros lesz a canon.

Amúgy:
Emlékeim szerint a pirosnál azon túl, hogy a Tejút egyes csillagrendszerei el lettek vágva egymástól a relék felrobbanásával, teljesen azért nem szigetelődtek el. Az FTL travel legalábbis még ugyanúgy kellene, hogy működjön. Szóval odaérnek mindenhova csak jóval lassabban.

Látva a trailert tartok tőle egyébként, hogy az új részben Shepard életben lesz. Annyira nem örülök neki, az ő története így volt kerek.

(#99629) undercover válasza winters123 (#99628) üzenetére


undercover
senior tag

Attól függően mit választottál... van olyan verzió, hogy Shephard túléli szóval előszedhetik, de nem biztos, hogy ez lesz.

A Bioware amugy is rossz formában van mostanában

LG OLED evo C3 // & // Playstation 5 // & // Galaxy S23//

(#99630) opr válasza winters123 (#99628) üzenetére


opr
veterán

Ez nagggggyon aljaaaaaas! :DDD :DDD :DDD

Szintén remélem, hogy nem a csillagszemű Juhász történetét folytatják, az le lett zárva, jó az úgy, nem kéne piszkálni. Spoiler tag telefonról továbbra se működik, azért fogalmazok így inkább, de érted, na.

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#99631) winters123 válasza undercover (#99629) üzenetére


winters123
tag

Igen, tudom. Az új rész trailerje alapján az a befejezés tűnik canon-nak, amit írtam. Amiben vélhetően azt történt, amit írtál. De valljuk be, az se tuti. Kicsit olyan mint az Eredetben. Vajon eldől a végén pörgettyű vagy sem? Jobb lenne nem bolygatni már őt. Szerintem a destroy eseményei miatt amúgy is muszáj időben akkorát ugorni, ahol már ígyse-úgyse szabadna az élők között lennie. Inkább a Liarával közös gyereke legyen akkor már a főszereplő (trailer alapján erősen úgy tűnik, hogy ő lesz a canon romance). Vagy a Ryder-ek kavarodjanak vissza a Tejútba.

[ Szerkesztve ]

(#99632) Tommmysun válasza sirarcheer (#98976) üzenetére


Tommmysun
senior tag

Bocsi, már nem most írtad, de jól értem, hogy a Központi szalonból úgy rendeltél 185E-ért lemezes verziót, hogy két kontrollerrel kérted a PS plusz előfizetés helyett? Mert az elég jó biznisz lenne... Én a napokban hívtam őket, és 210-215 körülre mondták a két kontrolleres árat (ami alapvetően reális is egyébként, de a 185E nyilván jobban hangzik :U).

(#99633) Griff55 válasza Tommmysun (#99632) üzenetére


Griff55
senior tag

185 a lemezes alapcsomag MSRP ára. Bármi ami bundle az csak drágább lehet.

PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256

(#99634) Tommmysun válasza Griff55 (#99633) üzenetére


Tommmysun
senior tag

Szerintem is, de sirarcheer kommentje alapján a 185E-s alap géphez járó ajándék PS pluszot váltotta be kontrollerrel, ami meglepően jó üzlet, ha tényleg így volt.

(#99635) bbuffy válasza Tommmysun (#99634) üzenetére


bbuffy
senior tag

Ilyet biztos nem csinaltak.

...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/

(#99636) EnterR


EnterR
veterán

Xbox is very unlikely to be able to buy big Japanese studios, claims analyst

“It doesn’t have to be one of the publicly traded powerhouses, but I believe Sony is at least considering making a move in Japan soon.”

Kár, hogy Konami túlzottan diverzifikált biznisz. :D

PSN ID: marquuard

(#99637) Ctrl+Alt~Del válasza sxxorp (#99618) üzenetére


Ctrl+Alt~Del
senior tag

Fogalmazzunk úgy, hogy a From Ashes DLC nélkül a játék értelmezhetetlen. Olyan plothole-ok maradnak benne, amire a válaszokat csakis kizárólag a DLC adja meg.

Ezért is volt nagy felháborodás körülötte, mert teljesen egyértelmű, hogy az az alapjáték szerves része volt, csak az EA kivágta belőle, és pénzért eladta.

Az meg más kérdés, hogy az egész sorozat egyik legszórakoztatóbb, legérdekesebb karaktere Javik.

W | W | H | W | W | W | H

(#99638) Ctrl+Alt~Del válasza opr (#99616) üzenetére


Ctrl+Alt~Del
senior tag

Ez a virnyákolás, amit levágtak a befejezéssel kapcsolatban, a játékos társadalom egyik mélypontja, szégyenfoltja volt. Szánalmas.

Semmi baj nem volt a befejezéssel, úgy volt kerek, ahogy kerek volt. Bizony, az élet ilyen, hogy amikor meghal valaki, akkor a döntései nem számítanak, meghal és kész.

Ha elmész a Libribe, és veszel egy könyvet, majd elolvasod, nem tetszik a vége, akkor visszaviszed, hogy adják vissza a pénzt? LOL. Vagy írsz az írónak, ha él jó esetben, hogy ez felháborító, nem úgy lett vége, ahogy szeretnéd, írja át az egészet?!

Na ugye!?

W | W | H | W | W | W | H

(#99639) LeventeV válasza EnterR (#99636) üzenetére


LeventeV
senior tag

A Konamitól inkább az IP-kat kellene megvegye a Sony.

(#99640) .LnB válasza LeventeV (#99639) üzenetére


.LnB
titán

Így van!

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#99641) jupp008


jupp008
senior tag

Dejó, hogy beleolvastam a fórumba, majdnem lemaradtam az EA Play 3 hónapos akciójáról, ami a mai napig aktiválható. Kimondottan csak a Mass Effect miatt aktiváltam be.
Viszont ellenörzésképpen ránéztem az előfizetések státuszára és nem teljesen értem.

EA Play mai aktiválás 3 hónap: Expires: 05/08/2022
alatta PlayStation Plus: 12 Month Membership ami Januárban hosszabbodott: Expires: 01/07/2023

Most van valami "akció" ami kitolja az előfizetéseket vagy ez csak bug ?

(#99642) Illye válasza jupp008 (#99641) üzenetére


Illye
tag

Ea play: 2022.05.08
PS+: 2023.01.07

50.000Ft jóváírás Gránit bank, okostelefonos számlanyitáshoz! Részletekkel kapcsolatban keress Privát üzenetben!

(#99643) Lackooo84


Lackooo84
nagyúr

Van még az a bugocska, hogy ha aktív EA play-e van az embernek, akkor nem tudja behúzni az esetelges EA playes PS+ játékokat?

The Truth is out there...

(#99644) F-ECT$ válasza Lackooo84 (#99643) üzenetére


F-ECT$
titán

Nincs.

Dive ever, work never.

(#99645) Lackooo84 válasza F-ECT$ (#99644) üzenetére


Lackooo84
nagyúr

Thx.

The Truth is out there...

(#99646) Szoke1982


Szoke1982
senior tag

Sziasztok!
A magyar store-ban nézem a Horizon Forbidden West digital deluxe edition -nál nem látom a leírásban, a felíratok részt, gondolom elvileg tartalmaz majd magyar felíratot?
Köszi előre is!

[ Szerkesztve ]

(#99647) RangerFox válasza Szoke1982 (#99646) üzenetére


RangerFox
Topikgazda

Igen

(#99648) EmThor válasza btf (#99623) üzenetére


EmThor
addikt

Igen és a gt7-nél írja is a rendszer a ps5 verziónál a store-ban, hogy ps5/ps4 tehát visszafele megkapod a ps4 verziot is.

A horizonnál meg ahogy írtátok elég a ps4 valtozatot megvenni, úgy tudom én is hogy van magyar felirat (megy az angol jól, de magyarul jobban élvezem) és szerintem a mentések a ps5/ps4 között nem kompatibilisek, hacsak a ps5 változatban a játékot elinditva nem ajanlja fel esetleg hogy atvidd a mentest.

Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!

(#99649) nesh_019


nesh_019
senior tag

Sziasztok. PS5 tulaj vagyok.
Ez tényleg igaz hogyha megveszem a Horizon Forbidden Westet ps4 digital alap kiadását storen akkor feltudom upgradelni ps5re? Olcsóbb is és nem értem hogy miért van ez a kiskapu. Ez biztos működik? :C :F

Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.

(#99650) jupp008 válasza Illye (#99642) üzenetére


jupp008
senior tag

óó bazz :)) és tényleg

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.