Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-17 21:43:19

LOGOUT.hu

PlayStation 5 ON-topik téma-összefoglaló
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Az OFF-topik ezen linken keresztül érhető el.

A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#71151) Mirage válasza RangerFox (#71141) üzenetére


Mirage
tag

Hoppá, hát ez így elég csábítón hangzik. És nem hisztizik a magyar bankkártya miatt meg ilyesmi?
Vagy valami van bohóckodás kell neki?

Kár hogy a játékidőm 90%-át kitevő játék már be van regisztrálva erre a magyar ps fiókomra úgyhogy nem hiszem hogy ennek már nekiindulnék, tudtommal utólag nem lehet már régiót váltani :U

(#71152) penge111 válasza Rage47 (#71144) üzenetére


penge111
addikt

Ha nem kapott ilyen updatet, akkor mint egy sima ds4. Én pár napja kezdtem el a Warframe játékot, mert kifogytam a címekből (bár pár nap és jön a Returnal), a lényeg itt pl meglepve tapasztaltam, hogy a joy funkciót kihasználja, de ehhez jött is ps5 upgrade, lehet az Apexhez is van?!

PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

(#71153) tboy93 válasza Rage47 (#71150) üzenetére


tboy93
nagyúr

Kevés játék használja ki jelenleg.

(#71154) RangerFox válasza balazs025 (#71147) üzenetére


RangerFox
Topikgazda

(#71155) balazs025 válasza Mirage (#71151) üzenetére


balazs025
senior tag

Magyar bankkártya közvetlenül nem jó. Talán usa paypal-lal lehet vásárolni, vagy gift cardot lehet venni. Én ez utóbbi módszert használom. De amúgy, ha nincs megosztva a fiókod, akkor érdemes lehet a magyar mellé csinálni usa account-ot is, és az ott vásárolt játékokat is eléred a magyar profiloddal.

[ Szerkesztve ]

(#71156) RangerFox válasza Mirage (#71151) üzenetére


RangerFox
Topikgazda

Magyar kártyát nem fogad el, feltöltőkártyát kell venni (pl. Amazonon). Accountot nem lehet átmigrálni. De ha egy játékot megvettél US fiókra, akkor utána azzal tudsz játszani a mostani profilodon is (feltéve, ha a "Konzolmegosztás és offline játék" opció be van kapcsolva). Volt erről szó korábban, keress vissza.

(#71157) Szabi® válasza Deck (#71145) üzenetére


Szabi®
addikt

Nem tudom ilyenkor hol van oriic, nagyon önérzetesen nekem rontott (itt a ps topikba) hogy mit képzelek én, hogy eladási statisztikákat rakok közzé...Asszem valami olyat is írt, hogy lehet örülni úgy is hogy a "konkurens" konzolt nem emlegetjük.
Kell neki írni, fáradjon ide, és tegyen rendet ... Nincs ebből gond. :)

(#71158) stilo18


stilo18
addikt

Érdekes most ez az xbox téma.

Letoltak egy jó show-t, aztán....?
A Sony-nál kB minden év ilyen, mindig kapunk minőségi, frankó játékokat.

Miért kellene "félni" most nekünk, PS usereknek? Nem kapunk több király játékot? Dehogynem...ugyanúgy érkeznek továbbra is az exkluzív játékok. Nincs itt semmi hiba.

Én a PS5 eddigi kínálatával is teljes mértékben elégedett vagyok, had ne kelljen felsorolni mik jelentek meg exkluzív címek ebben a közel 1 évben mióta a gép piacon van.

Nevetséges részemről, hogy a Sony bármilyen formában is bajban lenne. :R

Azért a Forza ultra király volt tegnap :DDD

#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50

(#71159) oriic válasza Szabi® (#71157) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Mivel megkaptam utana privatban hogy milyen jogon szolok hozza igy a temahoz mert sem TG sem moderator nem vagyok itt, azt csinaltok amit akartok, majd az illetekesek intezik, en tobbe nem hozom fel dolgot. (No offense, nem ellened szol)

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#71160) CptAdamica válasza stilo18 (#71158) üzenetére


CptAdamica
veterán

Jó volt a tegnapi esti show, ezért sokan felbátorodtak és jöttek megmondani a tutit. :D Amúgy továbbra is nekünk, játékosoknak jó az erős Xbox.

Megyen!

(#71161) Elderath válasza CptAdamica (#71160) üzenetére


Elderath
őstag

Így van. Jó végre látni egy normális MSt a sony mellett

Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre

(#71162) .LnB válasza CptAdamica (#71160) üzenetére


.LnB
titán

Egy generációnyi böjt után, azért érthető az Xbox-os tábor reakciója. Még ha ketten, hárman túl is tolják, szokás szerint. :)

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#71163) Mirage válasza RangerFox (#71156) üzenetére


Mirage
tag

Köszi az infókat mindenkinek ezzel kapcsolatban.

Kicsit zavarna hogy a trophyk nem együtt vannak, de azért még megfontolandó, a pénz az pénz, mégha kicsit körülményesnek is hangzik a dolog ;] (Nem féltek hogy bezárja a Sony ezt a kiskaput amúgy?)

(#71165) balazs025 válasza Mirage (#71163) üzenetére


balazs025
senior tag

De pont ez a lényeg: Nem lennének külön a trophy-k. Ha az usa account-ra beállítod a konzolmegosztás és offline játék opciót, akkor letöltés után átlépve a magyar profilodban játszhatsz az adott játékkal, és a magyar profilodra kapnád a trophy-kat.

[ Szerkesztve ]

(#71166) folyqa válasza CptAdamica (#71160) üzenetére


folyqa
csendes tag

Ezt nem érti a sok konzolfanatikus, hogy ameddig kompetens a verseny a két-három nagy techóriás között, addig a játékosok járnak jól. Persze tökre érthető, hogy ha az ember vesz majd' 200e forintért egy konzolt akkor elhivatottan fogja védeni azt, de örülni kell a versenynek. Vesz az xbox divízió minden szirszar studiot is? Akkor valszeg a Sony is be fog ruházni és vesz több stúdiót.

(#71167) 3L1T3 válasza tboy93 (#71148) üzenetére


3L1T3
addikt

Én is így érzem, a DualSense haptikus rezgése miatt gyengébb mint a régi megoldás. De a többi dolog kárpótol. :D

A szándékos konzol szapulás sokáig lesz még téma? Csak, hogy meddig ne olvassam kedvenc lapcsaládomat. :D NoConsoleWar :R

[ Szerkesztve ]

ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI ֎ Intel® Core™ i9-14900K ֎ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 ֎ Arctic Liquid Freezer III 420 A-RGB Black ֎ ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 OC Edition 24GB GDDR6X ֎ SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2 PCIe ֎ Lian Li O11 Dynamic EVO XL

(#71169) hombre[EU]


hombre[EU]
veterán

nem kell parázni a fanboyoknak, az egész show-n a Stalker volt az egyetlen nagy durranás, az meg multiplatform :)
majd jön a Starfield gameplay aztán lehet sírni ;] :DDD

Life, Uh, Finds A Way

(#71170) @rglaaf


@rglaaf
veterán

Dualsense nem produkál semmilyen rezgést TLOU II alatt pedig be van kapcsolva ps menüben valami ötlet?köszi

PSN:BiZzare_0 ️

(#71171) Szabi® válasza hombre[EU] (#71169) üzenetére


Szabi®
addikt

Én inkább a Tes6-ra tenném a voksom, minőség terén. Biztos nem lesznek rossz játékok, sőt.
De azért néha a Bethesda is mellé nyúlt. Annó évekig promózták a Rage-játékot, csepegtettek belőle néha, gamestar hetente hozta a kedvcsinálokat, aztán a végeredmény egy 4-6 órás gameplay lett. A Rage 2 meg már bőven lejjebb csúszott színvonalban. Dishonored ugyanez, erősebb első rész, gyengébb második rész, a harmadik meg abszolút felejthető produktum volt. Fallout 4/76 :U
A Bethesda mindig is kettősséget mutatott a minőség terén, de így hogy a microsoft állja a cehhet, ez lehet változott.

(#71172) .LnB


.LnB
titán

Most csak így elgondolkodtam:

Az Ubisoft ha már ilyen erős, és sokoldalú cég, miért nem ad ki saját konzolt? Ha meglépnék, ők annyira kreatívak, hogy tuti az lenne a neve Ubistation Series X5. ;]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#71173) RangerFox válasza Szabi® (#71168) üzenetére


RangerFox
Topikgazda

Nem értem, hogy a topiklakók miért hiperérzékenyek erre a témára. Annak valóban nincs értelme, hogy a másik konzolt sz*rozzuk, de ilyen hsz nem is született (vagy ha igen, akkor töröltük). De ettől függetlenül miért ne lehetne véleményt nyilvánítani egy videojáték konferenciáról? Miért ne lehetne szót ejteni az ott látott játékokról? Egyrészt sok meg fog jelenni PS-re is, másrészt hogy lehetne elvárásokat felállítani pl. a Gran Turismoval szemben, ha nem ejtünk szót a tegnap látott Forzáról? Miért ne lehetne beszélni a gaming jövőjéről (amihez ugye meg kell említeni az MS-t is)? Miért ne lehetne szóvá tenni, hogy igenis hiányolják az emberek a GamePass vetélytársát a PlayStation oldaláról?

Miért kell ennyire befásult csőlátásúnak lenni? De komolyan... Az meg, hogy át kellene menni egy másik topikba ehhez... Egyrészt kényelmetlen megoldás, másrészt az off topikba ennél offosabb témák kerülnek/halott maga a topik, az a konzolkibeszélős topik meg (számomra legalábbis) azért nem opció, mert egyrészt nem akarok a topikba járók felének utánanézni, hogy milyen ízlésük/álláspontjuk van, másrészt ebbe a topikba járnak azok a tagok, akiknek a véleménye érdekel, vagy bizalmat szavazok nekik. Végtére is ez egyfajta közösség vagy mi. És pont emiatt nem látom értelmét szétválasztani/törölni ezeket a hozzászólásokat.

[ Szerkesztve ]

(#71174) Szabi® válasza RangerFox (#71173) üzenetére


Szabi®
addikt

Én sem értem, annó lett itt is emlegetve a Nintendotól is minőségi játékok, és nagyon jól meglehetett beszélni azt is, hogy pl. Ps mellett mit jelentett valakinek a Zelda, vagy a Donkey Kong (vagy bármi más).Hisz ezek is konzol játékok, és nem is jöttek más gépre, mégsem volt belőle kárörvendés, és nem jöttek ide a Nintendo topik lakók, hogy "bibi ti nem kapjátok meg" alapon.Az eladási listák/statisztikák ugyanúgy hozzátartoznak a Ps5-höz, mint bármely más hírek.Az összes mediaorgánum közöl adatokat, nem is értettem itt miért ne lehetne :F :R

[ Szerkesztve ]

(#71175) Big_Boss válasza RangerFox (#71173) üzenetére


Big_Boss
aktív tag

Teljesen jól ment a beszélgetés az MS konferenciáról, sokan elismerően nyilatkoztak amíg meg nem jelent 1-2 ember és jött az ész osztás...

(#71176) 3L1T3 válasza RangerFox (#71173) üzenetére


3L1T3
addikt

PONTOSAN így jó nagy betűkkel, de nyugi pár nap és újra az lesz a téma, hogy mikor lesz PS5. :DDD

ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI ֎ Intel® Core™ i9-14900K ֎ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 ֎ Arctic Liquid Freezer III 420 A-RGB Black ֎ ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 OC Edition 24GB GDDR6X ֎ SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2 PCIe ֎ Lian Li O11 Dynamic EVO XL

(#71177) .LnB válasza RangerFox (#71173) üzenetére


.LnB
titán

Szélsőségesek sokan. Én most, tőlem szokatlan, meglepő módon tudom tökre objektíven, és visszafogottan értékelni a dolgokat. Mint már írtam, kellemesen meglepett az MS tegnap. Már a Stalker, Atomic Hearth GP-s bejelentésnél azt mondtam, hogy rendben vagyunk. De még indie címeket is amiket mutattak, tökre tetszettek. Sőt, az én teljes listám, ami érdekelni fog, szerintem igen impozáns:

Stalker 2
Yakuza: Like a Dragon (ma töltöm is le)
Twelve Minutes
Atomic Hearth
Somerville
A Plague Tale: Requiem
Replaced
The Ascent
Flight Simulator
Forza Horizon 5

Végignézek a listán, és egyik sem egy PS ex minőség. De azért na, el lehet majd ezekkel szórakozni. És mindezt úgy, hogy azt nem mondhatom, hogy ne játszogattam volna eddig SX-en mióta megvan, és ne nyertem volna a GP-n eddig, de egyáltalán nem voltam elájulva tőle. És tényleg úgy voltam vele, hogy azért tartom meg, mert idővel megtérülhet. Most a Microsoft kezdi is ezt talán bizonyítani. De ez nem azt jelenti, hogy most jajj de rossz mostantól PS tulajnak lenni. Nem.
Az Xbox-osokból meg most kijön a hurrá optimizmus elég erőteljesen. Ha már egy generáción át böjtöltek.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#71178) saelin válasza Rage47 (#71150) üzenetére


saelin
veterán

A legtöbb játék még nem használja sehogy sem.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#71179) keIdor válasza .LnB (#71177) üzenetére


keIdor
titán

Szerintem a Forza Horizon 5 (de a régebbi részek is) hozták a Sony ex-ek minőségét.
Meg a Motorsport is hozza. Egyedül a Motorsport 7 indult dögögősen, emlékszem a szaggató menüre, ami 2017-ben jellemezte, ilyen Sony címben nincs, de javították.

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#71180) saelin válasza Mirage (#71151) üzenetére


saelin
veterán

Csinálsz egy USA fiókot és ott veszed a játékokat, majd letöltöd, átjelentkezel a magyarba és játszol vele.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#71181) .LnB válasza keIdor (#71179) üzenetére


.LnB
titán

Abszolút. Sőt, ezt lehet nem itt kellene megbeszélnünk. De most azok után, hogy rosszul voltam már az NBA 2K21-től, annyit játszottam vele, gondoltam (pálya)autóznék néha valami játékkal. És letöltöttem a GT Sport-ot. De annyira nem fogott meg megint, hogy inkább folytatom a Forza 7 career-t. Szebb, lazább, valahogy jobban élvezem. Még ha önmagában egy fos is az a kampány. Mert sótlan az egész. De most a TLOU2 újrajátszás mellett, a Forza 7-tel játszogatok.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#71182) hombre[EU] válasza Szabi® (#71171) üzenetére


hombre[EU]
veterán

az elder scrollst ugyanaz a stúdió készíti,mint a starfieldet, a Bethesda Softworks...most itt kevered a Bethesda kiadóval
egyébként meg nincs a dishonorednek harmadik része :D

[ Szerkesztve ]

Life, Uh, Finds A Way

(#71183) .LnB


.LnB
titán

Tényleg.. Megvettem a TLOU2-t újra a 60fps patch miatt. De eskü nem veszek észre különbséget (nyugi átállítottam menüben :) ). Egyszerűen olyan jó volt ez a game 30fps-sel is, hogy fel se tűnt annyira. Szóval biztos jobb most 60-nal, de én nem érzek különbséget.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#71184) saelin válasza .LnB (#71177) üzenetére


saelin
veterán

Nekem a Plague Tale másik platformon történő exkluzívitása nagyon fáj, ahogy a Hellblade-é is. Utálom amikor egy játék folytatása másik platformon folytatódik... Majd megnézem YouTube-on vagy valami. :O

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#71185) .LnB válasza saelin (#71184) üzenetére


.LnB
titán

Ne fájjon czimbi, mert a A Plague Tale nem exkluzív! ;)
A sisakos már linkelte skubizzad!: [link]

"Majd megnézem YouTube-on vagy valami."

Most így elképzeltem, ahogy odamész wesder mellé, és megkérdezed, hogy bocsi, foglalt ez a hely?! :DDD

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#71186) pzstm válasza saelin (#71184) üzenetére


pzstm
titán

Nem exkluziv a Plague Tale csak Gamepass Day1

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#71187) Big_Boss válasza saelin (#71184) üzenetére


Big_Boss
aktív tag

Plague Tale megjelenik PS-re is.

(#71188) ProEvoFan válasza .LnB (#71183) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Ugyan ezt írtam én is.
Első végigjátszás 30 fpsel volt.Végeztem vele, erre megjött a 60 fps patch. Második végigjátszás illetve platinázás már 60 fpsel ment. Állítólag. :D

(#71189) Szabi® válasza hombre[EU] (#71182) üzenetére


Szabi®
addikt

Jó nincs harmadik része, 3 része van, abból az a néger nős már annyira nem volt jó (tesztek szerint se)
Tudom hogy ugyanaz készíti, csak már nem tudtam szerkeszteni, lemaradt az , hogy 9 éve csinálják (ha csinálják). És sztem minőségibb lesz, tekintve hogy az The Elder Scrolls V már elég minőségi volt 10 éve. :) A Strafiled meg passz. Elválik ...

[ Szerkesztve ]

(#71190) RangerFox válasza .LnB (#71177) üzenetére


RangerFox
Topikgazda

A Yakuzát a múlt héten játszottam végig. Ha nem vagy gyökér, hogy elveszítesz 12 órányi állást (mint én, sűrűn ments!), akkor 45 órányi szórakozás vár. Tipikus Yakuza sztori, nagyon szórakoztató melléktevékenységekkel és vicces mellékküldetésekkel. Viszont nem hibátlan, a játék több ponton is rákényszerít a grindra, ami a JRPG-k rákfenéje, ez a része egyáltalán nem szórakoztató. Illetve van néhány rosszul átgondolt játékelem benne (pl. vannak enemyk, akik 1 hitelik a főhőst, ilyenkor pedig game over, kezdheted a legutóbbi mentési ponttól). Egyébiránt meglepően jól funkcionál körökre osztott rpg-ként, nem gondoltam volna, hogy ez a recept működni fog.

[ Szerkesztve ]

(#71191) .LnB válasza RangerFox (#71190) üzenetére


.LnB
titán

Érdekes módon a Persona5-ben nem kellett grindolnom egyszer sem. :( Vagy nem éreztem kényszerűnek sose.
Az a baj. És ezt tudom előre, hogy baromira érdekel. De teljesen más az, hogy ha megveszem, vagy ha GP-be van benne. Simán el fogom engedni, ha felcsesz, és nem ragad magával emellett. Kíváncsi leszek. Nem szeretem ha egy játék direkt szívat. Ma letöltöm, de nem tudom, hogy mikor fogok nekiállni.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#71192) hombre[EU] válasza Szabi® (#71189) üzenetére


hombre[EU]
veterán

nem csinálják :) 1stúdió van aki elkészíti a starfieldet, aztán mennek a tesre. ugyanúgy,mint a fallout-tes esetében történt eddig

[ Szerkesztve ]

Life, Uh, Finds A Way

(#71193) RangerFox válasza .LnB (#71191) üzenetére


RangerFox
Topikgazda

A Royal (többek között) azért is a kedvenc jrpg-m, mert ott tényleg nem kell grindolni. A sztori végigjátszáshoz biztosan nem, de a 100%-hoz se, hisz Morgana átgázol a kis szintű enemyken a mementoes-ban.

Igazából én is elgondolkodtam, hogy abbahagyom a Yakuzát, de jó, hogy nem tettem meg, igazi fanservice az utolsó néhány chapter.

[ Szerkesztve ]

(#71194) Szabi® válasza hombre[EU] (#71192) üzenetére


Szabi®
addikt

Valamit csak csináltak már, ha nem, akkor abból 5 év még mire játék lesz (Tes6) ...

(#71195) csoola válasza 3L1T3 (#71176) üzenetére


csoola
tag

na jó, de mikor lesz már PS5? :DDD

Amint tudok, válaszolok az üzeneteimre, kérlek, hogy Te is válaszolj, ha én keresnélek meg!

(#71196) vonSux válasza csoola (#71195) üzenetére


vonSux
őstag

Kánikulában hangosodó hűtés, hm? :D

Annak kifejezetten örülök, hogy nem a Ratchet van fókuszban, mert nagyon viszket a tenyerem a vásárlás miatt, ellenben időm, mint az Aral-tó vize.

(#71197) Lokids


Lokids
addikt

Sziasztok!

Lehet valahol PS5-t venni normál áron? Vagy ez is olyan, amit csak scalperektől lehet beszerezni felárral?
Ratchet&Clanket szeretném végigjátszani rajta és adnám is el utána. :P

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#71198) tboy93 válasza Lokids (#71197) üzenetére


tboy93
nagyúr

Lehet valahol PS5-t venni normál áron?

Nem lehet. Ha normál áron kell, akkor rendeld elő, 5-6 hónap és megkapod.

(#71199) VTom válasza Lokids (#71197) üzenetére


VTom
veterán

Kérd kölcsön valakitől. :D

Everybody has a plan until they get punched in the mouth.

(#71200) Mirage válasza tboy93 (#71198) üzenetére


Mirage
tag

Hihi, nem bántásból, de ez azért mentális képnek vicces.
Vár rá 6 hónapot, délután átveszi, estére végez a Ratchet-el és teszi is fel apróra még aznap :DDD

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.