Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-17 21:43:19

LOGOUT.hu

PlayStation 5 ON-topik téma-összefoglaló
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Az OFF-topik ezen linken keresztül érhető el.

A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#69751) Szabi® válasza ImACeltic (#69750) üzenetére


Szabi®
addikt

Sztem is tv lesz ott a ludas, sőt sok usernél az lehet, akik nem vágják, mennyire számít a megjelenítő milisec száma, és lag-ot tapasztalnak. Az Lg 65 Cx-emnél ez a szám 13, és hatalmas különbséget érzékelek a régebbi samsung megjelenítömhöz képest (ru8000), aminek elviekben 10ms volt ez a száma (ezek szerint csak papíron) :)

[ Szerkesztve ]

(#69752) kriszpontaz


kriszpontaz
veterán

Srácok, a Ghost Recon: Breakpoint tényleg annyira rossz mint ami a Metacritic-en van, vagyis rosszabb mint az elődje a Wildlands, vagy érdemes behúzni?

(#69753) ImACeltic válasza Szabi® (#69751) üzenetére


ImACeltic
őstag

Igen, én anno az LG 42LF652V TV-nél sem tapasztaltam ilyet. Beállítottam a game módot, azon belül még kicsit a színeket és teljesen jó volt azzal is az U4. Később a B8-on meg főleg.

Gamer(PS5, PC), sport fan.

(#69754) saelin válasza kriszpontaz (#69752) üzenetére


saelin
veterán

Én nem játszottam ez előzővel. Ha lett volna kivel mennem coopban még többet is beletettem volna mint amit.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#69755) Mirage


Mirage
tag

Sziasztok!
Remélem szabad ilyen kérdést...

Valakinek van valami infója azzal kapcsolatban hogy mi a szitu mostanság a ps5 beszállításokkal?
Honnan érdemes rendelni, vannak-e boltok amik gyakrabban kapnak készletet? Ti honnan vettétek?
Nem számítok arra hogy megjöjjön napok alatt, de azért örülnék ha a nyár vége felé meglenne :))

(#69756) Jackie_Chan


Jackie_Chan
senior tag

Üdv Srácok!

A kérdésem az lenne,hogy találkozott e már valaki az alábbi hibával?
AC Valhalla-t season Pass-t szerettem volna megvásárolni a storeban,egy olyan bankkártyával amivel eddig is fizettem sokszor,de valamiért nem enged fizetni.Pontosabban azt írja,hogy a kártya lejárt. Eltávolítottam,majd újra hozzá adtam a kártyát,de ugyan az az üzenet fogad.Felhívtam az unicredit ügyfélszolgálatát,hogy nézze meg mi az eltasítás oka és azt mondták,hogy a Sony nem kér hitelesítést ezért nem enged tovább és ezért nem tudok fizetni. Ők nem tudnak mit csinálni beszéljek a Sony-val,de velük ma nem lehet telefonon.
Próbáltam megkeresni,hogy a Walletre hogyan tudom az árát rátenni ,de nem boldogultam avval sem,mert nem találtam meg hol is kellene.
Tud valaki segíteni nekem légyszi?

Szerk.:Megtaláltam a walletre való feltöltést,de sajna ott nem lehet csak pontosan az árát befizetni rá.

[ Szerkesztve ]

"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna-Minden nagy dolog kicsiként kezdte" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani."

(#69757) Neoteric válasza Jackie_Chan (#69756) üzenetére


Neoteric
addikt

Én az impotens ügyfélszolgálat helyett vennék feltöltőkártyát, pl konzolvilágnál vagy alzánál, instant megkapod, aktiválod, és megveszed walletról. Kód beváltását eléred PS App-ban, ha rámész a PS Store-ra, aztán pedig a három vízszintes vonalra jobb oldalt. Utána látni fogod az opciót, h redeem code. Ugyanez weben is elintézhető, ha profilodra mész, ott is megtalálod a redeem codes-ot.

PSN: ne0teric_sAN

(#69758) saelin


saelin
veterán

Áh, én elengedem ezt a Squadrons-t. Ez minden téren gyenge játék. A story-t már írtam korábban hogy nagyon unalmas (gyakorlatilag egy tutorial az egész), míg a multiplayer sekélyes úgy ahogy van. 2 játékmód van dodgefight és fleet battle. Ebből az utóbbi lenne érdekes, de nem ilyen tálalásban. 5v5? Most komolyan? :U

Nem vártam sokat a játéktól, de még azt a keveset sem tudta megadni amit az első pár misszió után bele képzeltem. Sokkal több játékmóddal, nagyobb hajó testreszabhatósággal és legfőképp sokkal, de sokkal több játékossal akár jó játék is lehetett volna. Szerintem egy ilyen játéknak minimum 20+, de inkább jóval több fős játékmódokkal kellene előrukkolnia. Ha technikai okokból nem megy, akkor meg megoldani sok ágyútöltelék AI-val, hogy úgymond grandiózusabb legyen a csata.

Ps szerint 3 órát játszottam vele, és ennyi idő után már meg is untam. Lehet a sok Elite Dangerous ment az agyamra, de ez nagyon kevés kontent ahhoz hogy pár óránál tovább élvezni lehessen. Nem véletlen hogy az ED-ben is gyakorlatilag ki vannak halva a PVP arénák, mert ott is hamar unalmassá válit a sok puffogtatás gyakorlatilag mindenféle progress nélkül.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#69759) Kendek válasza Mirage (#69755) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Ha nem akarsz utánajárni és figyelni, akkor a Konzolvilágnál adj le egy rendelést a lemezesre, és még idén meg fogod kapni. Vagy gyorsabb kiszolgálással is vásárolhatsz máshol, de felárrall. Illetve időnként vannak kitett készletek is különböző webshopokban, a héten a Központi Szalon volt a soros.

<-ƘƘ->

(#69760) Szabi® válasza kriszpontaz (#69752) üzenetére


Szabi®
addikt

Nekem először az volt a véleményem róla, hogy egy rossz játék, aztán voltak páran akik kardoskodtak mellette, hogy nem olyan rossz, kipróbáltam, és a véleményem azóta az, hogy szörnyű a játék, katasztrofális az Ai, kopottas grafika, gagyi küldetések,sótlan/fantáziátlan az egész.Valszeg pénzmosási célból készült el eme alkotás.
OW Zolinak nem nagyon szoktam a véleményére adni, de amikor ezt tesztelte, akkor szívemből szólt :D
A Wildlands sokkal-sokkal jobb, élvezhetőbb. :R

[ Szerkesztve ]

(#69761) Jackie_Chan válasza Neoteric (#69757) üzenetére


Jackie_Chan
senior tag

Köszi a segítséget. Alzán keresztül sikerült elintéznem.

"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna-Minden nagy dolog kicsiként kezdte" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani."

(#69762) syler123 válasza ImACeltic (#69750) üzenetére


syler123
veterán

Semelyik másik játéknál ezt nem talasztaltam, igaz az az előző tv-mnél volt, de annak is alacsony volt az inputlagja.

(#69763) kriszpontaz


kriszpontaz
veterán

Köszi mindenkinek a választ, gyakorlatilag van egy full negatív és egy aránylag pozitív vélemény, még megrágom. Nekem sem volt kivel nyomni a Wildlandst, most már csak a fő sztori végigjátszás után egy évvel vettem elő és a térképet pucolom, de reméltem ennél azért több van a folytatásban.

(#69764) lajosx válasza Deck (#69746) üzenetére


lajosx
őstag

Nekem van 3 hangkártyám is,ha azzal menne nagyon örülnék,de úgy gondoltam hogy menjen ahhoz kell telepíteni drivert. Nekem van egy traktor audio 10, egy native komplett audio 2, és egy kis maya 22 usb. Ezek jók lehetnek? Ti milyet használtok? :R

[ Szerkesztve ]

(#69765) lajosx válasza lajosx (#69764) üzenetére


lajosx
őstag

Basszus müködik 🙏😁miért nem mondta ezt eddig senki sem, hu mennyit kinlodtam vele,és itt van 3 hangkártya amit nem is használok😁 a kis mayát dugtam rá és van is hang azonnal,minden gond nélkül. Köszönöm szépen :R

(#69766) Szabi® válasza kriszpontaz (#69763) üzenetére


Szabi®
addikt

Nincs mit, neked lehet át fog jönni :)
Egyébként itt rengeteg user véléményét látod a játékról, és azt is hogy mennyi pontot adtak, valamelyik pro-kontrát is ír.

[ Szerkesztve ]

(#69767) saelin


saelin
veterán

Befejeztem a Castlevania legújabb évadát is (Netflix-en egy animációs film) és arra gondoltam a végén, hogy miért nincs egy új AAA játék ebből a franchise-ból? Utoljára talán ps3-on volt egy Castlevania játék amivel talán még játszottam is. Az tisztára egy Prince of Persia és Devil May Cry keveréke volt. Még egyáltalán a Konami-nál vannak a jogok? A Sony megvehetné. :DDD

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#69768) Skynet258 válasza kriszpontaz (#69752) üzenetére


Skynet258
veterán

Én is ezen őrlődők, pont ma is toltam egy órát a trial-lal (és kimaxoltam a 6 órát amit adott), és nem tudom eldönteni megvegyem-e... Egyik üzletben van lemezes 5k-ért, Store-on kicsivel több 10-ig... nem tudom. Annyira nem tűnik rossznak pár óra után, de ha ennyien lehúzzák akkor csak van valami oka. :(

https://geekpulse.hu

(#69769) Deck válasza lajosx (#69765) üzenetére


Deck
titán

Örülök, hogy jó :C

PS5

(#69770) Xaels válasza saelin (#69767) üzenetére


Xaels
félisten

Az a Lord Of Shadows volt. Abból egy Remake is jöhetne akár, mert sokkal jobbat úgy sem tudnának csinálni. Én a Ni No Kuni filmet néztem az este, az is jó volt.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#69771) syler123 válasza saelin (#69767) üzenetére


syler123
veterán

Igen, a Castlevania Lords of Shadow egy kimondottan jó játék volt, igaz kb 22fps-el ment xbox 360-on... Na de a 2. rész valami förmedvény volt... Szépen elrontották, patkánnyá lehetett változni és ez túlságosan rá volt erőltetve az emberre, most komolyan mi a francnak? Ez egy hack and slash, nem áll neki jól a lopakodás sem, itt a hent a lényeg...

Illetve ha már hack and slash. a Dante's Inferno is kaphatna folytatást, vagy remake-et... Rengeteg tucatszemét játék van, ennek meg volt 1 része... Vagy 3-szor végigjátszottam 360-on.

[ Szerkesztve ]

(#69772) Mirage válasza Kendek (#69759) üzenetére


Mirage
tag

Köszi a tippeket, hát amúgy a munka eléggé géphez köt úgyhogy tudnám figyelgetni is, csak nem tudom mi a módi, hogy érdemes. Külföldön úgy tudom twitter botokat követnek amik jeleznek ha drop van, de nem tudom van-e magyar megfelelője.

Egyébként a konzolvilágnál rendeltem meg egy ideje már, csak az zavart hogy mikor érdeklődtem nem tudták megmondani hogy körülbelül mikorra várható, míg pl nézegettem a helyi kicsi konzol boltot, ők legutóbb augusztusra hirdettek, aztán most meg már szeptemberre (egyébként egy kis felárral...), és ez nekem annyiból fura hogy hogyan lehet az hogy egy kis bolt viszonylag pontosan tudja ezek szerint hogy hogy érkeznek be a szállítmányok, egy nagyobb pedig nem.

Ezért érdekelt volna hogy valaki tudja-e hogy ez hogy működik, hogy meghatározott időközönként kapnak a boltok egy adott mennyiséget, vagy mindig csak annyit amennyit kitudnak harcolni maguknak... mert ha az előbbi akkor azért nem lenne bonyolult a részükről kikalkulálni egy nagyjából időpontot.

(#69773) vg válasza syler123 (#69771) üzenetére


vg
addikt

Nem volt rossz a második rész sem, ne túlozzunk. Sajnos a két rész csak pc-n jött ki 1080/60 verzióval, konzolon valóban nem lett valami fényes, de múltkor megnéztem első részt xsx-en, stabil 30 volt.

(#69774) saelin válasza syler123 (#69771) üzenetére


saelin
veterán

Az az. Néztem is róla pár videót és a kopottas grafikája ellenére még mindig jó játéknak tűnik. Simán megérné folytatni vagy rebootolni a rebootot.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#69775) gamer187


gamer187
tag

Sziasztok

Érdekelne hogy megrendeléstől számítva kinek mennyi idő alatt érkezett meg a gépe?
Jelenleg is sokat kell várni a rendelésre vagy hogy megy ez?
Még egy dolog, olyat is hallottam hogy egy olcsóbb 4k tv-n jobban járok ha maradok a ps4 pro-mnál mert hogy a drágább old tv-ken szembetűnőbb a fejlődés ps5 javára. Mi igaz ebből?

Előre is köszi! :)

(#69776) Szabi® válasza gamer187 (#69775) üzenetére


Szabi®
addikt

""mert hogy a drágább old tv-ken szembetűnőbb a fejlődés ps5 javára. Mi igaz ebből?""

Ez biztos is hogy így van, egy jó megjelenítő meghálálja, és ugye valahol ki kell üssön a Ps5, hogy miben is más, mint az előző gen.
Ha nem is Oledben gondolkodsz a Ps5 mellé, azért a hdmi 2.1 legyen szempont.
Hosszabb távon mindenképpen jobban jársz egy 2.1-es Hdmi tv-vel, már ami a felbontás+fps-t illeti :)

[ Szerkesztve ]

(#69777) Kendek válasza gamer187 (#69775) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Két hónappal előtte indult az előrendelés, így értelemszerűen két hónapot vártam rá.
Jelenleg ahol lehet rendelni, ott vagy többet kell ennél várni, vagy felárat kell fizetni érte.
Olyan nincs, hogy jobban jársz a PS4 Pro-val, a PS5 minden tekintetben jobb választás. A tévé az mindegy ebből a szempontból.

<-ƘƘ->

(#69778) RazoR válasza Koviisti (#69648) üzenetére


RazoR
veterán

Te most tényleg az Ubisoft WD Legion alapján ítélsz meg egy PS-t??? :DDD :DD :U

(#69779) Raga


Raga
senior tag

Egy örömhír Ratchet and Clank 60 fps ray tracingel is
[link]

[ Szerkesztve ]

(#69780) Silεncε válasza KRoy19 (#69743) üzenetére


Silεncε
őstag

Lepörgött nekem is az ending... nem volt egyszerű menet... azert elkeserítő volt látni, ahogy a végén a két, embernek csak nagy jóindulattal nevezhető testi/lelki roncs küzd egymással :(

Egyébként vajon lehetséges ebből egy harmadik rész?

(#69781) zkxdn


zkxdn
őstag

Debreceni MMben van "raktáron" PS5 ;]
Sajnos nem engedték hogy elvigyem :(
De elvileg szoktak kirakni párat ha jön, nemtudom mennyire igaz...

(#69782) lajosx válasza Deck (#69769) üzenetére


lajosx
őstag

Hát még én :DDD Köszönöm szépen az infót :R

(#69783) KaitouP válasza saelin (#69758) üzenetére


KaitouP
Topikgazda

Igazából a minőségét bőven jelezte már az a tény is, hogy nincs egy éves a játék, de már PS Plusban adták. Az EA jobban teszi, ha inkább a sztori alapú SW játékokra fekszik rá (de nagyon), mert a Fallen Ordert illetően legalább sztori vonalon ráéreztek arra, hogy lehet hozzátenni az SW Saga-hoz ahelyett, hogy elvennének belőle. (Ugye Disney?)

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#69784) saelin válasza KaitouP (#69783) üzenetére


saelin
veterán

Azért meglepett egy kicsit. Az SW Battlefront 2-ben legalább végig vittem a story-t, pedig ott sem volt annyira kiemelkedő. A multiplayer-e meg nem is tudom hány órán át simán lekötött. Ebben meg a gameplay sehogy sem akart nekem összeállni.

Kár érte, mert potenciál bőven lett volna benne. Mennyi király sw űrcsatát lehetett volna bele rakni... Na, majd talán egy másik játék egyszer elhozza ezt is nekünk.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#69785) ImACeltic válasza Silεncε (#69780) üzenetére


ImACeltic
őstag

A sztori már készen van a Part 3-ra, de fejlesztés alatt még nem áll. Ezt nyilatkozták pár hete.

Gamer(PS5, PC), sport fan.

(#69786) KRoy19 válasza Silεncε (#69780) üzenetére


KRoy19
őstag

Igen a végső harc az nagyon szívbemarkoló volt, csak nekem picit gáz volt hogy Abby-nek drukkoltam, de Ellie-t kellett irányítani.(bár azért sejtettem, hogy nem fog meghalni Abby)

Az biztos, hogy a történetet, a karakterek reprezentálását, jelenetek megkomponálását nagyon mesterien megcsinálta a Naughty Dog. Hatott rám a játék érzelmileg elég keményen, tehát ilyen szempontból 10/10.

Szerk.: Lehet, hogy pont emiatt éreztem magát a játékmenetet néha laposnak, mert sokszor azt gondoltam, hogy jólvan haladjunk már, hogy kiderüljön mi fog történni.

[ Szerkesztve ]

(#69787) penge111 válasza saelin (#69767) üzenetére


penge111
addikt

Castlevania Lords of Shadowt én még xbox360-on pörgettem ki, annak idején nagyon jó játéknak számított. A második része viszont valóban gyengére sikerült. Én szívesen vennék egy az első részre hajazó folytatást...

PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

(#69788) Frod válasza saelin (#69767) üzenetére


Frod
addikt

Valószínűleg ugyanazért nincs, ami miatt Silent Hill sem. A Konami sz*rik bele igazából.
Én szerettem a LoS-t, és a második részre ennyi év távlatából én is úgy emlékszem, hogy gyengébb volt, de azért nem égetnivalóan rossz.

Do you see the white shadow?

(#69789) .LnB válasza Frod (#69788) üzenetére


.LnB
titán

Nagyon szomorú, hogy a Konami milyen jogokon ül. :O Nem hiába utálja a fél világ azt a céget! :DDD

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#69790) #62435328 válasza Szabi® (#69776) üzenetére


#62435328
törölt tag

" Ez biztos is hogy így van, egy jó megjelenítő meghálálja, és ugye valahol ki kell üssön a Ps5, hogy miben is más, mint az előző gen."

Ez valamelyest összetettebb dolog, mivel azt, hogy mennyire érzékelhető egy felbontás, azt a méret+a nézési távolság határozza meg.
Persze ezt nem reklámozzák, mert gyorsan kiderülne, hogy nem is biztos, hogy szükség van 4k-ra, vannak a neten táblázatok erre vonatkozóan, és bizony tapasztalatból mondom, hogy pl 55-ös full hd képet 2.5 méterről nézve tökéletes.
Viszont ahhoz, hogy megmutatkozzon a 4k adta többlet, a full hd-hoz képest, baromi nagy képet kellene nézni, nagyon közelről.
Rengeteg info van a tv-s topikokban erről, és arról is, hogy 6-7 éves full hd szériák köröket vernek az új megjelenítőkre.

Az Organikus kijelzők természetesen előremutatóbb mint bármely háttérmegvilágításos LCD, azonban a HDMI 2.1-sem biztos, hogy annyira kellene.

Természetesen ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem éri meg tv-t venni, de nagyon sok a marketing a témában! ;)

(#69791) saelin válasza Frod (#69788) üzenetére


saelin
veterán

Kár hogy nem állnak anyagilag rosszul, mert akkor valaki legalább megvehetné őket. Kíváncsi vagyok hogy a Metal Gear IP-vel mit fognak kezdeni később. Azon is ülnek majd 10+ évet?

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#69792) balazs025 válasza saelin (#69791) üzenetére


balazs025
senior tag

Mondjuk a survive után, inkább üljenek rajta, minthogy kiadjanak még egyet. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#69793) .LnB válasza saelin (#69791) üzenetére


.LnB
titán

Hát, akkor már csak 4 évet kell rajta ülniük (a 10 évhez). :((( (A Survive számomra nem létezik)

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#69794) d@vee válasza syler123 (#69771) üzenetére


d@vee
őstag

Egy remake jöhetne belőle. Nekem csak a leggyengébb verzióhoz, a PSP-s kiadásához volt szerencsém, de az is tetszett. Igaz egy az egyben a régebbi God of Warokat másolja, viszont jótól nem szégyen lopni :DDD

[ Szerkesztve ]

Ja

(#69795) kriszpontaz válasza Szabi® (#69766) üzenetére


kriszpontaz
veterán

Tudom, amiatt az oldal miatt tettem fel a kérdést. :) Kicsit sok a 0 pont.

(#69796) ricshard444


ricshard444
veterán

Tudna nekem valaki arra választ adni, hogy a TR 300RS GT kormánnyal miért a kuplungot veszi gáznak alapból minden játék?
Mit kéne állitani ahhoz, hogy ez ne igy legyen?

Vannak dolgok...

(#69797) Pferi


Pferi
senior tag

Ha valakit érdekel, van raktáron az EMAG-nál PS5, krvdrága nepperáron...
249.900
[link]

Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite ; 2x16 Gbyte Kingston DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház

(#69798) Lackooo84


Lackooo84
nagyúr

TLOU2 akciósan. ;] Emag hamar visszatolta a PS+ árát, túl jó biznisz volt 10.5k-ért. :DDD

[ Szerkesztve ]

The Truth is out there...

(#69799) Farkassacred


Farkassacred
őstag

Alzán vajon hol tartanak a ps5 megrendendelésekkel? Valaki rendelt esetleg tőlük?!

(#69800) tboy93 válasza Farkassacred (#69799) üzenetére


tboy93
nagyúr

2020 szeptembernél járnak.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.