Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-17 21:43:19

LOGOUT.hu

PlayStation 5 ON-topik téma-összefoglaló
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Az OFF-topik ezen linken keresztül érhető el.

A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#56951) .LnB válasza oriic (#56947) üzenetére


.LnB
titán

Nem tudom, csak hallottam, az egyik ismerősöm hunokahugának a nagycsoportos társa mesélte.
És az csak a véletlen műve, hogy nekem pont, sok trófea ~2-3percen belül ugrott fel. ;] :U :DDD

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#56952) oriic válasza .LnB (#56951) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

En sosem tagadtam, utolso par achievementert fizettem. Masra ugysem tudam kolteni a zsetont.

Live-Die-Respawn

(#56953) Silεncε válasza oriic (#56949) üzenetére


Silεncε
őstag

Áhá, azért nem találkoztam én ezzel, mert az E ending után rögtön töröltem a mentésem.. na akkor megvan, miért fogjuk másodszorra is végignyomni. :DDD

(#56954) Gaben92 válasza .LnB (#56951) üzenetére


Gaben92
őstag

Az amúgy hogy működik pontosan? Mert például a halakra asszem ~20 után jár a trophy de amúgy jóval több van. Ha megveszed a halas tropy-t akkor kimaxolja az enciklopédiát vagy az marad úgy ahogy van csak a tropy-t adja meg?

(Én mire rájöttem, hogy van ilyen vendor már mindene sold volt. :DDD Beletettem azt a potom 15 órát a horgászatba, hogy meglegyen a totál 100% save. :B)

#56930 Silεncε:
Sose gondoltam, hogy egyszer irigykedni fogok valamire ami XOX-on van, PS-en nincs és nem FS2020-nak hívják...

#56953Silεncε:
Pedig onnan még elég sok minden van. Emil utolsó küldije például ami leenged az alagsorba, stb.

#56926.LnB:
Pedig tényleg elég egyértelműen foglamaz a POD. :DDD Én nem bántam meg mondjuk, hogy beáldoztam őket, de ezt ugye embere válogatja. Lett szép fekete main screen-em aztán meg végigtoltam megint, megtartottam a mentéseim és rámentem a 100%-ra. A három DLC arénának az SS rankja nincs kész egyedül mert ahhoz elég sok chip-et kellene még farmolnom és most háttérbe szorult a projekt. Majd Replicant után nekiállok.

[ Szerkesztve ]

If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

(#56955) flake válasza Moby (#56944) üzenetére


flake
csendes tag

Annyira azért nem aggódom túl a dolgot, csak tényleg baromi intenzívek azok a HUD-ok, gondoltam körbekérdezek. Alapból kikapcsolt HDR-rel játszom 25-ös OLED fénnyel. Ahol nincs valós HDR mindig kikapcsolom rendszerszinten.

jookomak: köszi, ez azért mindenképpen jó hír :)

creating rivers in the desert

(#56956) .LnB válasza Gaben92 (#56954) üzenetére


.LnB
titán

Jó, de nekem volt még hátra pár enging, amikor törölte. Szóval még bőven voltak terveim a játékkal.

Nem tudom mit eredményez ha megveszed. Mert én a legvégén vettem meg ami maradt, így lett meg a platina, és töröltem is utána a játékot. Szóval már nem nézelődtem utána.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#56957) KaitouP válasza belan (#56920) üzenetére


KaitouP
Topikgazda

Pont ezért ajánlanám addig az eredeti sztorit és a spinoffjait, mert az már egy - mérnöki precizitással megtervezett - kerek egész. Ráadásul a Remake Part I már most láthatóan az egész VII compilationt alapul veszi, és már ebben az eredeti játékban csak kis részt képező Midgari események során történnek olyan dolgok, amiket azok fognak csak leginkább érteni, akik képben vannak az eredeti játékkal, és a spinoffokkal. Volt pár kiszólás. :K

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#56958) KaitouP


KaitouP
Topikgazda

Lehet vótmá, ha nem, akkor egy kis könnyed érdekesség az ebéd mellé:

Hogyan került a kontrollerre 40.000 apró PlayStation szimbólum?

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#56959) Snike válasza KaitouP (#56958) üzenetére


Snike
aktív tag

Itt van magyarul is:
https://playstationcommunity.hu/playstation-5-igy-kerult-a-kontrollerre-40-ezer-ps-szimbolum/

PS5, mert az jó! :)

(#56960) saelin válasza keIdor (#56923) üzenetére


saelin
veterán

Ugyan ez nálam is. Ps5-ös játékból nálam az Astro, Destruction All Stars és a Control volt csak elindítva rajta, de a Control nem nevezhető igazándiból nextgennek, mert csak egy pimpelt prevgen verzió. Annak mondjuk teljesen jó. Nekem tetszett a látványvilága az RT-vel és a story is érdekes volt egészen a végéig. A Foundation dlc még oké volt, de az Alan Wake dlc már csak inkább fun az új mechanikákkal.

Ebben az évben szerintem a Kena-n kívül nem is nagyon várok mást ps5-re. Na jó, a Diablo 2 Remaster-t! De azt meg ki tudja mikor adják ki... Picit pangás ez az év.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#56961) manieeec


manieeec
tag

Hát srácok én még örülök is hogy pangás ez az év, legalább lesz időm bepótolni a teljes ps4-es gent. :) Btw, konzolstúdióról lehet tudni hol jár? (febr 24én írta valaki h nov30-t elhagyták, nekem jan14.-es rendelésem van, a végén még előbb megérkezik mint a nov12-es kv :D )

(#56962) EnterR válasza KaitouP (#56958) üzenetére


EnterR
veterán

:C

PSN ID: marquuard

(#56963) Bazsi747


Bazsi747
aktív tag

Sziasztok.van valakinek infója hogy az Alza milyen dátumnál tarthat?Senki sem kapott tőlük mostanában?

(#56964) tboy93 válasza flake (#56955) üzenetére


tboy93
nagyúr

Na, akkor kell majd nekem oled, amikor nem kell ilyenekkel foglalkozni. Én ha egyszer beállítom a TV-t, rohadtul nem akarok játéktól/filmtől függően állítgatni rajta :N

(#56965) Batyops


Batyops
aktív tag

Hétvégén elindítottam a Cyberpunkot mondom megnézem mit sikerült javítani rajta. A Ps4pro verzához képest az látszik hogy nagyobb a felbontás és szebb a játék. 60 Fps stabilnak tűnt de csak a játék elejébe néztem bele. Lehet lassan nekikezdek Ps5 patch úgysincs még látóhatárba.

(#56966) tboy93 válasza Bazsi747 (#56963) üzenetére


tboy93
nagyúr

Valahol szeptembernél jár még. Okt 16 rendelésről még semmi hír.

(#56967) Moby válasza .LnB (#56950) üzenetére


Moby
addikt

Nekem úgy alapból van némi ellenérzésem a japó játékok előretolt szeximusával. Persze azzal semmi gond nincs, ha kellemes a szemnek(és az agynak) a játék, de vajon ezek a játékok akkor is ugyanennyi pontot kapnának, ha szőrös, 140 kilós kamionsofőr lenne a főszereplő? Vajon lehetett volna a cultjáték a bayonettából csöcsök nélkül? Én is férfiból vagyok, de ha ezekre a kérdésekre a válasz az, hogy nem, akkor mindenképp elgondolkodtató az, hogy mitől tartunk jónak egy játékot. És akármennyire nincs gond a szép látványával, ezek olcsó húzások, és nincsenek nagyon messze a kutyával és gyerekkel bármit el lehet adni rigmustól, csak ki kell azt egészíteni a csöccsel, és a seggel :) És valahol ilyen nekem ez a nire automata is. Vajon lenne körülötte ekkora hercehurca a miniszoknyás kismiújság nélkül is? Mert nekem ez, ha lebontom róla ezeket, mint játék, hát...játszottam én ettől már sokkal jobbal is ebben a zsánerben.

[ Szerkesztve ]

(#56968) Batyops válasza tboy93 (#56964) üzenetére


Batyops
aktív tag

4 éve használok egy B7-es Oledet ami ráadásul még érzékenyebb is a beégésre mint az újabb készülékek. Soha nem vigyáztam rá mindent HDR-be játszottam ami támogatta. Annyi hogy amelyik játékban van rá lehetőség ott a hudnak a fényerejét visszaveszem vagy eltüntetem de nem igazán foglalkozok vele.

[ Szerkesztve ]

(#56969) tboy93 válasza KaitouP (#56958) üzenetére


tboy93
nagyúr

Mit gondolkodhattak, hogy hogyan tegyék az amúgy is könnyen koszolódó fehér kontrollert még könnyebben dzsuvásíthatóvá :D Szuperül meg fog tapadni rajta minden dzsuva.

(#56970) .LnB válasza Batyops (#56965) üzenetére


.LnB
titán

Pedig január óta nem igen volt semmi féle javítás hozzá. :)

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#56971) Silεncε válasza Moby (#56967) üzenetére


Silεncε
őstag

Azért az Automata alatt van egy igen erős sztori + szerintem a harc is parádésan jól van megcsinálva. Ettől eltekintve persze az eye candy valószínűleg sokakat húzott be, de szerintem nem teljesen fair ezt pont az Automatán számon kérni

.LnB: 2B lesz az :P vagy A2

[ Szerkesztve ]

(#56972) .LnB válasza Moby (#56967) üzenetére


.LnB
titán

Szerintem a Nier: Automata-ban bőven van annyi, hogy ne számítson 2B. Mert a történet része nagyon mély, és nagyon érdekes, hogy többféle játékstílust, játékmechanikát kameraállást ötvöz. Egy nagyon egyedi játék. A befejezések megoldása is baromi ötletes. Az end credits is... sok sok egyedi dolog van benne. Nem hiába számít Yoko Taro is elég nagy névnek.

Baynetta-t annyira nem vágom. De ott meg maga a stílus is számíthat annyit, a női karakteren kívül, mert a DMC játékokon kívül, eléggé pang a stílus.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#56973) RazoR


RazoR
veterán

Van tapasztalata valakinek a Pulse 3D fülessel? Jót/rosszat is írnak róla ezért kérdezem.

(#56974) Moby válasza tboy93 (#56969) üzenetére


Moby
addikt

Nálam azthiszem mondhatom, hogy "túl" van használva(mint szinte minden), hiszen hárman is használjuk(és még kutyamacska is van), de három hónap után sem koszos egy picit sem. Ok, mondjuk mi mosunk kezet, meg ilyenek, szal biztos be lehet mocskolni ezt is, de alapvetően absz nem koszosodik normál használat mellett.

(#56975) .LnB válasza Moby (#56974) üzenetére


.LnB
titán

"Ok, mondjuk mi mosunk kezet"
Pali bácsi, és Ceci néni like-olja ezt! :DDD

Silεncε
Javítottam gyors, köszi.
A2 is és 2B is nagyon love! :D

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#56977) HELLAFLUSH válasza RazoR (#56973) üzenetére


HELLAFLUSH
őstag

(#56978) KaitouP válasza tboy93 (#56969) üzenetére


KaitouP
Topikgazda

Sokat tudsz azért késleltetni a koszolódáson ha kezet mosol (rendesen) használat előtt, meg nem eszel közben. :)

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#56979) Moby válasza .LnB (#56972) üzenetére


Moby
addikt

Lehet, engem absz. nem fogott meg a játékmechanika(sem). Az Astral Chain pl. sokkal jobban bejött, mint játék, de nem tudom tagadni, hogy a Vanquish is(ok, ennek a sztroija mondjuk olyan-amilyen, de a mecha nekem nagyon bejött).

[ Szerkesztve ]

(#56980) saelin válasza Moby (#56967) üzenetére


saelin
veterán

Szerintem a Nier-t bőven elviszi a gameplay a hátán. Az már más kérdés, hogy ez a japános túlzott szexualitás kinek mennyire jön be. Nekem sokkal jobban befogadja ezt a gyomrom, mint most a filmeknél bevett új szokás, hogy fehér karaktereket feketére cserélnek, minden filmben van egy LMBTQRST szereplő, meg a régi filmek karaktereit rombolják a készítők, hogy ja, amúgy xy szereplő meleg stb. Számomra irritáló ez hogy a másságot ennyire az arcomba nyomják. Mindenki olyan amilyen. Nem kell ezt állandóan hangoztatni.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#56981) .LnB válasza Moby (#56979) üzenetére


.LnB
titán

Astral Chain-t bánom nagyon. Azt "le kellett volna tolnom" még Switch-en, mielőtt eladom. :( Nagyon jónak tűnik az a játék.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#56982) F-ECT$ válasza RazoR (#56973) üzenetére


F-ECT$
titán

Nem hiába. Az árát talán megéri, de nem egy nagy eresztés.

Dive ever, work never.

(#56983) Wolfy33 válasza RazoR (#56973) üzenetére


Wolfy33
senior tag

Első Bt fulesem, nekem teljesen jó.

(#56984) Moby válasza .LnB (#56981) üzenetére


Moby
addikt

Azt ki kéne adniuk rendes gépre is, mert a switch az alatt eléggé recseg-ropog. Nem válik a platform a játék előnyre, na :)

(#56985) HaZsolt


HaZsolt
őstag

Kolnzolstudió hol tart jelenleg? Szerzett onnan a napokban valaki?

(#56986) .LnB válasza saelin (#56980) üzenetére


.LnB
titán

Azért mert ez egy stílus. A másik meg direkt van beleerőltetve mindenbe ma már.
És sajnos el fog jönni az idő, amikor a játékok fognak terítékre kerülni e tekintetben. :(
Ma még felháborodik a közönség egy TLOU2-ben látottak miatt. De el fog jönni sajnos az a sötét idő, amikor az lesz a baj, ha nincs minden játékban fiú/lány gender semleges karakter, satöbbi-satöbbi....
CP77-be is nagyon kellett, hogy lehessen nemiszerv nélküli karaktert indítani. :U

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#56987) Moby válasza saelin (#56980) üzenetére


Moby
addikt

Azt nem kérem a játékokba köszönöm, ezzel sem az a bajom, hogy jó csaj van egy játékban. Legyenek jó csajok a játékokban! :D De legyen a játék olyan, hogy a jó csaj nélkül is nagyon oké legyen. Ezek nem egymást kizáró ismérvek.

(#56988) tboy93 válasza RazoR (#56973) üzenetére


tboy93
nagyúr

Van, nem lehet kapni sehol :DDD

(#56989) tboy93 válasza Moby (#56974) üzenetére


tboy93
nagyúr

Fürdés után szoktam leülni gamelni, sajnos pár naponta így is megjelenik rajta egy kis kosz.

(#56990) tboy93 válasza KaitouP (#56978) üzenetére


tboy93
nagyúr

Sosem eszek közben.

(#56991) saelin válasza tboy93 (#56969) üzenetére


saelin
veterán

Valamelyik nap a műhelyben jól össze olajoztam a kezem és csak részben tudtam lemosni. Na, a kontroller leszedte a maradékot is este! :D

Az viszont plusz pont a Sony-nak, hogy könnyen lejött a fekete retek a kontrollerről.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#56992) tboy93 válasza saelin (#56991) üzenetére


tboy93
nagyúr

plusz pont a Sony-nak, hogy könnyen lejött a fekete retek a kontrollerről

igaz hogy sósav kellett hozzá ;]

(#56993) flake válasza tboy93 (#56964) üzenetére


flake
csendes tag

Nem kell ilyen foglalkozni lényegében, én nem is igazán szoktam, de most felmerült bennem, hogy lehet ez már tényleg túlzás :DD Azt nem biztos, hogy értem mire gondolsz, mikor azt írod hogy mindig állíttatni kell rajta. Egyszer kell beállítani és utána jó :) :)

creating rivers in the desert

(#56994) saelin válasza tboy93 (#56992) üzenetére


saelin
veterán

:DDD

Sima alkohol mentes törlőkendő leszedte.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#56995) .LnB válasza saelin (#56991) üzenetére


.LnB
titán

Megoldás: [link] :)

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#56996) KaitouP válasza .LnB (#56995) üzenetére


KaitouP
Topikgazda

Ah, a jó öreg Ultra Derm. Ha ez nem hozza le a koszt akkor semmi.

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#56997) tboy93 válasza .LnB (#56995) üzenetére


tboy93
nagyúr

Van otthon. Igaz, asszony mindig elpakolja valami kiba. eldugott helyre és amikor 2 havonta egyszer full mocskosan feljövök a pincéből és #nagyonkéne, akkor fixen nem találom meg...

(#56998) Batyops válasza .LnB (#56970) üzenetére


Batyops
aktív tag

Aszem talán februárba is jött hozzá patch ,de mindegy is mert tavalyi megjelenés napján néztem csak bele ps4 pron de ott le is raktam.

(#56999) .LnB válasza Batyops (#56998) üzenetére


.LnB
titán

Nem, a februári patch el lett halasztva, a forráskódok ellopása miatt.
Március második fele a cél"dátum" jelenleg az 1.2-re.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#57000) belan válasza KaitouP (#56957) üzenetére


belan
addikt

Értem persze nekem még ez nagyon új.

Playstation 5 slim & LG OLED65C9.Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.