Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-17 21:43:19

LOGOUT.hu

PlayStation 5 ON-topik téma-összefoglaló
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Az OFF-topik ezen linken keresztül érhető el.

A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1901) Kendek válasza FollowTheORI (#1898) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Az X és a Pro viszonya ugyanaz mint a Slim és az S. Vagyis, hogy a gyengébbiken butítottabb a grafika, lásd pl. ImACeltic hozzászólását. Pontosan ez volt vele az MS célja, hogy megfordítsa az erőviszonyokat. Az eredmény persze kérdéses, de ez is egy szempont ami eladja a konzolt. És egészen tuti, hogy ez az egyik dolog amiben versengenek a következő generáció kapcsán is. Ami persze egyrészt jó, mert így fejlődik a technika, és így lehet a legtöbbet kihozni a játékokból. Másrészt viszont nem annyira ha emiatt kiegyensúlyozatlan a két platform erőviszonya.

<-ƘƘ->

(#1902) AxBattler válasza Kendek (#1895) üzenetére


AxBattler
félisten

Egetrengető különbség nem lesz, ahogy a mostani generáció esetében sincs... kivéve DF elemzésekben, kikockázva, rázoomolva, stb.

Komolyan kérdem, hogy ha Te otthon a TV előtt ülve nyüstölöd a PS4(Pro)-t, akkor az jár az fejedben, hogy "A fenébe is, ez most mennyivel szebb lenne X-en, a DF is megmondta!"?
Vagy ilyenkor a YT összehasonlító videók pörögnek a fejedben?

Mer' akkor nem a konzolokban van a hiba...

[ Szerkesztve ]

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50, Silverstone Milo ML03 ..............................................................................................

(#1903) bandi0000 válasza AxBattler (#1902) üzenetére


bandi0000
nagyúr

Akkor én is hibás vagyok, de ugyan így mi is mondhatjuk, hogy abba van a hiba, aki nem látja vagy nem akarja látni a különbséget

Inkább örülj neki, hogy téged nem zavar, engem igen, és ha tehetem, akkor megveszem az erősebbet is, pont, ahogy most is tettem, sima PS4 után One X, nekem megéri a felárat az, hogy stabilabban menjenek a játékok, vagy szebben

Xbox One: bandymnc

(#1904) Kendek válasza AxBattler (#1902) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Akkor egy kis magyarázat. Azért írtam, mert wesder beírt egy egyértelműen provokáló hozzászólást:

Neki kevés, mert ha az SX erősebb lesz, akkor vége mindennek.

A mondandóm lényege pedig az, hogy az az optimális ha a két konzol egyforma erős lesz. Ezt az is be tudja látni akit ez a tényező nem érdekel, viszont itt fórumozik. Mert bizonyára te is olvasod, hogy mások mit írogatnak, így egyértelmű, hogy mások más véleménnyel vannak erről a kérdésről. Az is sarkítás wesder részéről, hogy a PS-t nem a multi címek miatt vesszük. Ő az egyik legaktívabb tag a PS4 topikban, így első kézből tudja, hogy milyen játékok kerülnek szóba. És bizony szó sincs arról, hogy a PlayStation tulajok csakis exkluzívokat játszanak a konzoljukon, sőt.

<-ƘƘ->

(#1905) ImACeltic válasza Kendek (#1904) üzenetére


ImACeltic
őstag

És bizony szó sincs arról, hogy a PlayStation tulajok csakis exkluzívokat játszanak a konzoljukon, sőt.

+1

Évente megveszek 2-3-4 PS exkluzív címet ami engem érdekel, ami eladja nekem a konzolt mert ezek nincsenek máshol, viszont a többi 4-5-6 játék az évben third party és nekem, grafika buzinak nem teljesen mind1 hogy hogyan néz ki a játék. Ezért is frissítettem Pro-ra rövidesen a megjelenése után.

Gamer(PS5, PC), sport fan.

(#1906) Wesder válasza Kendek (#1904) üzenetére


Wesder
félisten

Nem provokàltam. Egy régebbi kommentje miatt írtam, ahol azért aggódik hogy ne kelljen SX-et is vennie, ha gyengébb lesz a PS5.
A màsik meg az hogy nem mindegy hogy egy kicsivel rosszabb a minősége egy multiplatform címnek, ha az ex jàtéktól meg beszabehu van? Én nem azt mondtam hogy csak ex címekkel jàtszotok, hanem hogy az az oka, ami miatt megveszitek. A kettő nem ugyan az.

[ Szerkesztve ]

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#1907) b. válasza Wesder (#1906) üzenetére


b.
félisten

szokásos.

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#1908) Kendek válasza Wesder (#1906) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Pontosan ezért jobb mindenkinek ha kiegyensúlyozott a hardveres erőviszony. Aki az exkluzívok miatt is vesz pont PS-t, az kapja ugyanazt a multi címek esetén mint aki hasonló okokból vagy más szempontból az Xbox mellett dönt. Nem arról van szó, hogy elviselhetetlen lenne a dolog (az Xbox-osok ezt még jobban tudják mint én), de számomra érthetetlen ha valaki azért kardoskodik, hogy ennek semmi jelentősége.

<-ƘƘ->

(#1909) Def26 válasza Kendek (#1904) üzenetére


Def26
félisten

2978 hozzászólás amiből kb. 80% off. :D Szép teljesítmény.

Régebben volt rá példa, hogy egy szakmai topikot átraktak off locálba, mert sokat offoltak benne. A büntetés az volt, hogy mindenkinek visszaugrott a rangja, mert a rendszer levonta a hozzászólásokat, mert ugye locálba nem számolja. :DDD

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#1910) Wesder válasza Kendek (#1908) üzenetére


Wesder
félisten

Én értem mit mondasz, de ha esetleg megint lesz különbség ami mondjuk kb 1-3TF, tudsz bàrmit is tenni, hogy ne így legyen? Most is megvolt a vàlasztàsa mindenkinek, hogy jobb ex címek, vagy jobb multiplat címek. A konzoleladàsok is igazoljàk hogy az ex címek fontosabbak, mint hogy a multi címek jobban nézzenek ki.
Engem nem érdekel melyik lesz az erősebb. Legyen rajta amivel jàtszani akarok, mostmàr lehetőleg 4K@60-ban.

[ Szerkesztve ]

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#1911) ImACeltic válasza Wesder (#1906) üzenetére


ImACeltic
őstag

Egy régebbi kommentje miatt írtam, ahol azért aggódik hogy ne kelljen SX-et is vennie, ha gyengébb lesz a PS5.

Azt amiatt írtam mert a Micro bevásárolt stúdiókból és elmondásuk szerint Ők is rágyúrnak a minőségi exkluzív címekre, pl Hellblade folytatása. A teljesítményről szó sem volt.

A màsik meg az hogy nem mindegy hogy egy kicsivel rosszabb a minősége egy multiplatform címnek, ha az ex jàtéktól meg beszabehu van?

Nekem pl nem mind1. Persze az RDR 2 sem szarabb játékként Pro-n, mint One X-en, de szerettem volna azt az élességet látni PS-en is. 2-3 játékért meg persze nem fogok még egy konzolt venni.

Gamer(PS5, PC), sport fan.

(#1912) Kendek válasza Wesder (#1910) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Nem tudok mit tenni vele, csak remélem, hogy így lesz. :)
Számomra nincs akkora jelentősége, mert csakis PS5 lesz itthon, akkor is ha az SX akár jóval is erősebb lesz. Persze bosszantónak bosszantó lenne, de játék közben nem ezen pörögne az agyam. Egyértelmű, hogy te is így vagy vele, mert elvárod a 4K@60-at. Márpedig ha az egyik konzol gyengébb lesz a másiknál, akkor valamelyiken butítottabban fognak futni a játékok. És nem az exkluzívokon van a lényeg, hanem, hogy a lehető legtöbb cím elérhető legyen.

<-ƘƘ->

(#1913) Wesder válasza ImACeltic (#1911) üzenetére


Wesder
félisten

Húha... Bevàsàroltak a futottak még stúdiókból... Ettől kellene tartani? Komolyan??? :DDD
Ràadàsul ugye mint mondtam 2 évig még vàltania sem muszàj annak, akinek X-e van. 2 év kicseszettül sok, megint elúszik egy generàció, szóval tökmindegy.
Semmi nem fog arra kényszeríteni hogy valaki SX-et vegyen, így fogyni sem fog, megint a PS lesz a célplatform, így az erő sem szàmít. Soroljam még?

[ Szerkesztve ]

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#1914) hombre[EU] válasza Kendek (#1912) üzenetére


hombre[EU]
veterán

Solution: iratkozz le a DF csatornáról :D

Life, Uh, Finds A Way

(#1915) ImACeltic válasza Wesder (#1913) üzenetére


ImACeltic
őstag

Aki Xbox-os, valamint nem casual vásárló és lesz pénze a SeriesX-re, akkor 100%, hogy váltani fog, mivel jó nagy különbség lesz a két konzol között a játékok grafikáját és teljesítményét illetően. Annyira nem hülye a Micro sem, hogy ne így legyen mert akkor mi a szarért is hoz ki most egy új konzolt és nem 2 év múlva?

De szerintem magunk között, mi ketten hagyjuk ezt a témát mert nagyon távol áll a saját véleményünk egymásétól.

Gamer(PS5, PC), sport fan.

(#1916) Wesder válasza ImACeltic (#1915) üzenetére


Wesder
félisten

Jó hàt felőlem gondolhatod azt, hogy majd mint főnixmadàr az Xbox feltàmad és lesz egy szoros X360/PS3 éra, de nagyon nem így lesz. Minden marad úgy, ahogy most van. Max a PS erősebb is lesz, és ennyi.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#1917) Kendek válasza hombre[EU] (#1914) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Most attól eltekintve, hogy fel sem vagyok iratkozva és csak igen-igen ritkán nézek tőlük videókat, már a puszta létezése és a népszerűsége is jelzi, hogy igény van rá, mert érdekli a játékosok egy részét. Szóval alapvetően én nem magam miatt mondom, hogy károsan hat ha kiegyensúlyozatlan lesz az hardveres erőviszony. Akkor is ha a PS5 lesz negyedével erősebb, és akkor is ha az SX lesz az harmadával.

<-ƘƘ->

(#1918) ImACeltic válasza Wesder (#1916) üzenetére


ImACeltic
őstag

Nem azt mondom, hogy feltámad az Xbox, csak a lehetőségeket fejtegetem. Ebben a generációban sem ment jól az Xbox szekere, a One X után sem, de engem még mindig az zavar főleg - még ha el is vittük ezt a témát kicsit másik irányba -, hogy ennek ellenére egy valamit jól csinált az Xbox, méghozzá azt, hogy jó pár játéknál láthatóan szebb grafikát tud kisajtolni az alapanyagból a plusz teljesítmény miatt. Én pedig nem szeretném, ha ez a következő generáció elején is meglenne. Persze PS5-öt így is, úgy is veszek az exkluzívak miatt, de ha netán jön jó pár pöpec exkluzív Xbox-ra is, valamint a third party címek ismét láthatóan szebbek lesznek, akkor valószínűleg venni fogok egy Xbox-ot is. Csupán szeretném magam megkímélni a plusz kiadástól.

Gamer(PS5, PC), sport fan.

(#1919) Wesder válasza ImACeltic (#1918) üzenetére


Wesder
félisten

Én multiplat címekért nem vennék plusz konzolt, mert felesleges kiadàs. Annyival nem lenne szebb, mint amennyit rà kellene költeni.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#1920) hombre[EU] válasza Kendek (#1917) üzenetére


hombre[EU]
veterán

Hát nemtudom, a ps2 óta ez a helyzet,hogy az xbox az erōsebb gép (néha kicsit,néha nagyon,egyszer nem) és nem éreztük,hogy baj lenne a világgal :) ahhoz képest,hogy most van a legkisebb különbség köztük (látvány/teljesítmény) mégis most a "legnagyobb probléma" :D és valószínūleg még kisebb lesz a különbség a köv.genben

Life, Uh, Finds A Way

(#1921) Kendek válasza hombre[EU] (#1920) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Az jó ha kisebb lesz a különbség. :)
Régebben szerintem nem ezen volt a hangsúly, hanem a játékok tartalmán. Lehet, hogy mesterségesen generált az igény (és a PC hozta magával, a tévégyártók meg adták alá a lovat), de egyértelmű, hogy most kifejezetten verseny van a két konzol között, hogy melyik lesz az erősebb. És a játékosok is rá vannak izgulva a grafikára meg a futási teljesítményre.

<-ƘƘ->

(#1922) Wesder válasza Kendek (#1921) üzenetére


Wesder
félisten

A Classic 2x erősebb volt mint a PS2 mégis 155/21-gyel zàrtàk a generàciót. Úgy ahogy mondod, ez semmi màs csak egy mesterségesen generàlt igény.
Mikor leülsz a gép elé nem a pixeleket fogod szàmolgatni, az élmény szàmít csak.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#1923) 3L1T3 válasza Wesder (#1922) üzenetére


3L1T3
addikt

Hülyeségeket ne beszélj. Classic amikor megjelent már eleve olyan főlénye volt a PS2-nek eladásban és támogatottságban is ami utolérhetetlen volt. Arról nem beszélve, hogy addigra a PlayStation BRAND már kapott egy olyan hátszelet az első kiváló gép miatt amit nem volt nehéz meglovagolni. Nem hiába halt ki a Dreamcast a PS2 mellett ami szintén erősebb volt.

Lehet , hogy te nem akarsz pixeleket számolgatni, de 2020-2021-ben lehessen már annyi igénye egy játékosnak, hogy a telefonjának a processzora ne legyen gyorsabb, jobb mint a TV alatt álló 3-4 KG súlyú konzolnak! :)

Azt mondani, hogy a teljesítmény orientáltság és igény mesterségesen generált abszurd és nettó hülyeség.

[ Szerkesztve ]

ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI ֎ Intel® Core™ i9-14900K ֎ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 ֎ Arctic Liquid Freezer III 420 A-RGB Black ֎ ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 OC Edition 24GB GDDR6X ֎ SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2 PCIe ֎ Lian Li O11 Dynamic EVO XL

(#1924) Wesder válasza 3L1T3 (#1923) üzenetére


Wesder
félisten

4K@60 felett szerintem màr nincs jelentősége. Tornàsszàk feljebb a képfrissítést, mert a felbontàs màr bőven jó.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#1925) Def26 válasza Wesder (#1924) üzenetére


Def26
félisten

Azért vannak más tényezők is a grafikában amitől nextgen lehet egy nextgen. Ricsi gondolom, textúrára, fizikára stb gondol. Van hova fejlődni bőven. De a felbontás tényleg elég lehet már ezen a szinten.

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#1926) Wesder válasza Def26 (#1925) üzenetére


Wesder
félisten

Elnézve a mostani jàtékokat nem tudom hova lehetne őket fokozni. Ha túl realisztikus lesz, az szerintem elvesz majd az élményből.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#1927) l.skywalker válasza Wesder (#1926) üzenetére


l.skywalker
félisten

Én megkockáztatok egy próbát :D

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#1928) hombre[EU] válasza l.skywalker (#1927) üzenetére


hombre[EU]
veterán

Én sem toporzékolnák,ha a köv. ElderScrolls vagy AssassinsCreed/FarCry így nézne ki :D

Life, Uh, Finds A Way

(#1929) Wesder válasza hombre[EU] (#1928) üzenetére


Wesder
félisten

Persze jól néz ki, csak nekem kicsit fura lesz, ha teljesen fotórealisztikusak lesznek a jàtékok. Egy film, amit én irànyítok biztos awesome. Majd megszokom.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#1930) hombre[EU] válasza Wesder (#1929) üzenetére


hombre[EU]
veterán

Most is vannak játékok,amelyek nem a fotoreal.ra mennek és azok is fejlōdni fognak. Mennyire menō lenne egy Ratchet&Clank Pixar látvánnyal, vagy egy játék a Scanner Darkly minōségben

Life, Uh, Finds A Way

(#1931) Wesder válasza hombre[EU] (#1930) üzenetére


Wesder
félisten

Jogos.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#1932) 3L1T3 válasza Wesder (#1926) üzenetére


3L1T3
addikt

Ne grafikára gondolj! Fizika , AI az amire szuksegunk van! Tobb rombolhatosag es ne csojatekok szülessenek, ahol érezhetően atleped a vonalat es lőnek rad. Ahol nem idiótaként vagy kezelve vagy nem mindegyik ellenfeled ugyan ugy nez ki.

4k60fps bőven elég ha felbontást nézzük , de már az is előrelépés lesz ha egy autós játék esetében nem 10m kb a látótávolság amíg van textura vagy fű a pálya mellett.

ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI ֎ Intel® Core™ i9-14900K ֎ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 ֎ Arctic Liquid Freezer III 420 A-RGB Black ֎ ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 OC Edition 24GB GDDR6X ֎ SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2 PCIe ֎ Lian Li O11 Dynamic EVO XL

(#1933) b. válasza 3L1T3 (#1932) üzenetére


b.
félisten

+1 :K

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#1934) l.skywalker válasza b. (#1933) üzenetére


l.skywalker
félisten

+2

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#1935) Def26 válasza l.skywalker (#1934) üzenetére


Def26
félisten

hopp, ez nem neked, meg nem is ide.

[ Szerkesztve ]

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#1936) VTom válasza Wesder (#1910) üzenetére


VTom
veterán

Akkor most mégis úgy gondolod, hogy az exkluzívok adják el a konzolt? Hogy is van ez? :U

Everybody has a plan until they get punched in the mouth.

(#1937) Wesder válasza VTom (#1936) üzenetére


Wesder
félisten

Úgyis van ez, hogy egyszer az exek adjàk el, màskor meg azért megy az ima, hogy nehogy csúnyàbb legyen az én gépemen a jàték. Komoly, hogy màr az is baj, ha igazat adok valamiben...

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#1938) 3L1T3


3L1T3
addikt

Szerintem azt mindenképp érdemes látni, hogy persze az exkluzívok és a teljesítmény is fontos, de ezek mind egyfajta igények. Ugyanakkor egy konzol esetében még mindig a felhasználóbarátság és maga a tény, hogy egy konzolon játszol az ami eladhatóvá teszi a terméket.

PS4 sikere a fentebb leírtaknak köszönhető ahogy a Switch-é is. Ha megnézed utóbbinál a mostani játékok 1:1 ott voltak WiiU-n is, csak más névvel vagy más számmal. De maga a WiiU koncepciója, felhasználói felülete mind-mind távol álltak egy jól használható konzoltól. Ugyan ez volt igaz az Xbox One-ra az X360 után hiába volt rengeteg dashboard váltás de a blade-től kezdve mind-mind használható volt mint KONZOL!

ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI ֎ Intel® Core™ i9-14900K ֎ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 ֎ Arctic Liquid Freezer III 420 A-RGB Black ֎ ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 OC Edition 24GB GDDR6X ֎ SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2 PCIe ֎ Lian Li O11 Dynamic EVO XL

(#1939) zzola válasza Wesder (#1910) üzenetére


zzola
félisten

"A konzoleladàsok is igazoljàk hogy az ex címek fontosabbak, mint hogy a multi címek jobban nézzenek ki."

Erre tudnál mutatni egy értelmes felmérést?
Mondjuk, hogy hány ember vett ex cím miatt PS4-et és mondjuk hány azért, mert a haverjának/haverjainak is az van?
Tehát nem arra vagyok kíváncsi, hány ex cím ment el...

(#1940) Wesder válasza zzola (#1939) üzenetére


Wesder
félisten

Bezzeg ha ezt én mondom, akkor hangulatkeltek, meg hater vagyok...:U

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#1941) zzola válasza Wesder (#1940) üzenetére


zzola
félisten

Naná.

:DDD
;]

(#1942) VTom válasza Wesder (#1937) üzenetére


VTom
veterán

Nekem nem baj, csak te vitézkedtél itt, hogy az itteni topiklakókon kívül senki sem az exkluzívokért vesz PS-t, (hanem mert a haverjaival azon tud fifázni) ezért meglepő ez a pálfordulás.

Everybody has a plan until they get punched in the mouth.

(#1943) Wesder válasza VTom (#1942) üzenetére


Wesder
félisten

Akinek fontosak a PS ex címek nekem ne sírjon, ha a màsik konzol véletlen 10 pixellel többet tud megjeleníteni, mert a nap végén nem az szàmít.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#1944) melega


melega
őstag

Úgy olvastam a korona miatt csúszik 2021-re a megjelenés. Nembánom legalább addig is gyüjthetek rá.

(#1945) #10186752 válasza FollowTheORI (#1878) üzenetére


#10186752
törölt tag

És ugyanezt ma hogy látod?

(#1946) #10186752 válasza Wesder (#1916) üzenetére


#10186752
törölt tag

Ebben a helyzetben, ami a koronavírus miatt kialakult, komplett vagyonokra tehetsz szert, hisz neked van jövőbe látó varázsgömböd. Ha ilyen magabiztossággal mondod meg a jövőt, ne itt prüszköld a levegőt, hanem menj, és keress sok pénzt.

(#1947) hombre[EU] válasza melega (#1944) üzenetére


hombre[EU]
veterán

De az AMD most mondta,hogy lesz :)

Life, Uh, Finds A Way

(#1948) Wesder válasza hombre[EU] (#1947) üzenetére


Wesder
félisten

Gondolom IGN-nt olvasott.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#1949) Wesder válasza #10186752 (#1946) üzenetére


Wesder
félisten

Ha te még hiszel a mesékben, az nem az én bajom.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#1950) 3L1T3


3L1T3
addikt

HOAX h nem lesznek uj konzolok. Kinaban ujra indulnak a gyartasok a Tesla gyara 5 napig volt zarva. Azert az ilyen kijelentesekkel varjuk meg az ev veget , SŐT a PS5 még megkozelitoleg se kapott semmilyen relase date-et.

ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI ֎ Intel® Core™ i9-14900K ֎ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 ֎ Arctic Liquid Freezer III 420 A-RGB Black ֎ ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 OC Edition 24GB GDDR6X ֎ SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2 PCIe ֎ Lian Li O11 Dynamic EVO XL

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.