Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Nyomtatók, szkennerek  »  Nyomtató topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#2001) bence2005 válasza FuckeR19 (#1998) üzenetére


bence2005
csendes tag

Hát az a helyzet hogy úgyis próbáltam már de semmi csak kiadja az üres papírt de én már arra gyanakszom hogy nem jó neki az a fotópapír amit beletettem.

(#2002) Tottu


Tottu
senior tag

Üdv!

Lenne egy HP Officejet 4215-ös nyomtató ami patronhibát jelez. Mi lehet ennek az oka?
Egyszer kifogyott a vörös tinta a patronból, ezt követően vettem egy utántöltő szettet. Ezzel újratöltöttem de ugyan úgy nyomtatott vörös festék nélkül (ez volt kb. 2 hónapja). Előző héten kiírtam nyomtatni egy lapot és csipogott, hogy patronhiba... Azóta ha bekapcsolom rögtön ezzel jön és csipog.

Már kihúztam a hálózatból, finoman megtisztítottam a patronokat is, de semmi javulás.
Ilyenkor mit lehetne még tenni? (új patron vásárlásától eltekintve)

"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard

(#2003) varga911


varga911
senior tag

Sziasztok,

Rendelkezem egy Canon BJC 6200-as nyomtatóval. Az a gondom hogy újonabban a kinyomtatott lap tartalma jobbra el van csúszva kb. 1 cm-el. Tehát amit nyomtatási előnézetben látok, abból a lapon egy 1cm-es sávval kevesebb látszik jobb oldalon.

Valami ötlet?

Üdv. :R

(#2004) Tottu válasza Tottu (#2002) üzenetére


Tottu
senior tag

Érdekes dolog történt most a nyomtatóval. Bekapcsoltam és nem kezdett el csipogni a patronhiba miatt, csak annyit írt ki hogy kevés a fekete tinta. Gyors nyomtattam is egy lapot. A feketét szépen nyomtatja, azonban a színes patront még mindig nem kezeli rendesen. Most a Zöld árnyalataival nyomtatta ki a képet. A színes patronban pedig egyik szín sincs kifogyva, mert a fejnél lehet látni a 3 szín jelenlétét.

"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard

(#2005) macy49 válasza varga911 (#2003) üzenetére


macy49
tag

Hali Varga911!
Egy kérdés: a papir tárolónál jól van beállítva a papir szélesség tartó? Nem lötyög a papir?
Csá! :(

A gravitáció akkor is hat, ha már nem veszünk róla tudomást

(#2006) macy49 válasza Tottu (#2004) üzenetére


macy49
tag

Hali Tottu!
Választ és segítséget nem tudok adni. Nem vagyok éríntett a HP tudományokba. Szeretném viszont az Általad leírtakra felhívni a figyelmét Azoknak Akik nem gyári patron használatán gondolkoznak. A leírtak sajnos tipikus esete-(i) a nem gyári patron használatának.
Üdv. :F

A gravitáció akkor is hat, ha már nem veszünk róla tudomást

(#2007) genius04


genius04
csendes tag

Sziasztok!
Szeretnék venni egy multifunkciós nyomtatót. De nagyon nem tudom melyiket: Canon vagy Epson??? A Canon mellett szól az, hogy csak jót lehet olvasni róla és ha kifogynak a színesek, attól még nyomtathatok feketével. Az Epson mellett: olcsó bele az utángyártott és színenként cserélhetők a patronok. 2 patronos rendszer vagy színenként cserélhető patronos legyen?
Amiket kinéztem:
Epson Stylus DX4450/7450
Canon MP 140/210
Melyik lenne a legjobb és persze leggazdaságosabb megoldás? Köszi a válaszokat.

(#2008) genius04


genius04
csendes tag

Na vettem egy Canon MP210-est, remélem jól választottam. 15e volt a BestByte-ban.

(#2009) macy49 válasza genius04 (#2008) üzenetére


macy49
tag

Jó vétel volt! :C :C

A gravitáció akkor is hat, ha már nem veszünk róla tudomást

(#2010) HpTomi válasza blancer (#1977) üzenetére


HpTomi
csendes tag

a melóhelyemen van egy HP 840-es nyomtató, volt egy balesete egyszerűen (minden előzmény, és behatás nélkül) kifolyt benne a festék (utángyártott patron volt), na a rendszergazdi jött megtisztitotta (már amennyire) és azóta néha "szellemképesen" nyomtat, tehát a rendes szöveg mellé egy kicsit elcsúszva mégegyszer halványabban,

ha felhajtod az ajtót, van egy vízszintesen elhelyezkedő műanyag szalag belül. Ezt kéne megtisztítani nedves puha papírral

(#2011) haralambusz válasza macy49 (#1999) üzenetére


haralambusz
tag

:R

tabrev: nincsmit!

(#2012) MaciG


MaciG
addikt

üdv.

Ven egy HP PSC 2350-es mutifunkciós készülékem (nyomtató, fénymásoló és scanner) és van vele egy olyan problémám ,hogy ha bekapcsolom akkor folyamatosan veszi befele a papírokat. Általában xarúl veszi be, akkor elakad a felénél és begyűri a papírt, de van amikor jól veszi be,de akkor is a felénél feljön, hogy elakadás... Magyarán csak úgy veszi be a papírokat és adja ki őket üresen egymás után. Valami ötlet?

BANZAII

(#2013) ludla


ludla
őstag

Sziasztok! Valaki tudna abban segíteni hogy koszol a nyomtató fej az Epson Stylus C43SX nyomtatóban, és ezt lehet e meleg vízzel pucolni mint a Canon ip nyomtató fejeket? Nem merem szétszedni ne hogy kárt tegyek benne.

https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/

(#2014) aviator


aviator
tag

Sziasztok!

Adott egy HP Laserjet 1150. A probléma vele a következő: nyomtatáskor a papírra mindig ugyanarra a helyre csíkokat illetve kiterjedt foltokat nyomtat és szöveg esetén az eredeti szöveget is kinyomtatja viszont a szöveg az oldal egy negyedénél kb. megjelenik és halványan folytatódik a háttérben. Mintha a hengerre valahogy "ráragadt" volna a szöveg és azt vinné tovább vagy nem tudom. Tudna valaki segíteni?

(#2015) pepe1970


pepe1970
tag

Üdv mindenkinek! Wi-fi nyomtatót szeretnék venni, az érdekelne, hogy hogyan kell az olyat csatlakoztatni? A routerre kapcsolodik, és be kell neki állítani a jelszót, titkosítást, vagy közvetlen a laptopra talál rá. Ha valaki használ ilyet, szívesen venném a tapasztalatait. THX.

(#2016) Joe bácsi


Joe bácsi
őstag

Egy kis segítség kellene please!

Adott 2 db gép. Az egyikbe jön be a net és routerrel át van küldve (wi-fi) a másikra. Amire át van küldve a net arra van csatlakoztatva a nyomtató (Samu 2510-es). Azt szeretném, h. arról a gépről is lehessen nyomtatni amelyikbe bele jön a net. Már egyszer megcsináltam, h. hálóban tudtam nyomtatni, de most újra kellett húzni a gépem (amire a nyomtató van kötve) és újra be kellene állítani a hálózati nyomtatást.
MINDENT úgy csináltam, mint legelőször amikor belőttem a hálót. De akkor sem ment elsőre, hanem kb. a 30-ik próbálkozásra, pedig MINDIG ugyan azt csináltam! :W

A tűzfal nem blokkolja, a hálózati varázsló után mindig újra lettek indítva a gépek, a nyomtató be volt kapcsolva, azonos mind a két gépen a munkacsoport. Amire rá van kötve közvetlen a gép ott ki is írja, h. meg van osztva nyomtató, de a másikon nem látja a hálózati varázslóban a munkacsoport alatt a win. :W

Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!

(#2017) péter007


péter007
senior tag

hello mindenkinek

van egy canon ip4300-as nyomtatóm ami elég sűrűn használok 10*15-ös fotók nyomtatására.
A problémám az hogy vannak olyan képek (mindegy hogy vágott vagy vágatlan sőt a képarány sem számít) ahol hagy a kép alján/tetején egy 2-3-4mm-es fehér szegélyt. ( a szegély nélküli nyomtatás be van kapcsolva és az is mindegy hogy fekvő vagy álló kép) Teljesen véletlenszerűek az akciói 10-ből átlagosan 3 kép ilyen és engem idegesít. Gondoltam arra hogy a winfos fótónyomtató alkalmazása szarakodik vele, ti mit használtok?
Tegyem fel a gyári programot?

Köszi a segítséget, üdv péter!

(#2018) péter007 válasza Joe bácsi (#2016) üzenetére


péter007
senior tag

ugyanazt a win verziót/service packot/frissítéseket raktad rá az újrahúzott gépere is?
a winfosnál bármi elronthatja az egészet...

(#2019) Joe bácsi válasza péter007 (#2018) üzenetére


Joe bácsi
őstag

:K

Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!

(#2020) troooper


troooper
tag

Hali!
Canon MP210, 220 al kapcsolatban lenne olyan kérdésem, h lehet-e őket csak fekete patronnal használni, szines nélkül abszolút v ha kifogy a szines vmelyik szine....

THX!!

(#2021) Joe bácsi


Joe bácsi
őstag

Vki tud megoldást a 2016-os hsz-re???

Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!

(#2022) kacsa7


kacsa7
őstag

Sziasztok!

Van egy HP PSC 2110 többfunkciós nyomtatóm. Régóta megvan és meg vagyok vele elégedve. Nekem teljesen megfelel mindenre. A problémám h. eddig tökéletesen tudtam vele fényképet nyomtatni, de felraktam a vista-t és ezzel nem megy. Vistara nincs hozzá külön driver, csak fel kell ismertetni vele, ezt megtettem. Így viszont ha fényképet nyomtatok fotópatronnal, akkor alacsony minőségben "szép" képet nyomtat, de ha jobb minőségben akarok vele nyomtatni, ami már tényleg fotó minőség, akkor torzak a színek. Sztem a vista szarul kezeli a photoRET-et ami magasabb felbontásnál megy.
Van erre vkinek bármiféle ötlete?
Nincs kedvem másik nyomtatót venni emiatt, meg az XP-t se akarom visszarakni.

(#2023) bAtt001


bAtt001
addikt

Sziasztok!
Olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy át szeretném irányítani a nyomtatást az LPT1-es porton lévő Canon BJC-250-es nyomtatómról az USB-s Samsung SCX-4521F-re.
Az egyik ismerősöm el is mondta h a parancssorba kell beírnom a "net use lpt1 \\munka\samsung" sort, meg is volt, el is fogadta. Aztán jönne a nyomtatás... Ha kiválasztom a Wordben a Canon-t akkor a Samsung kijelzőjén meg is jelenik h nyomtatás, viszont nem csinál utána semmit :S. Megpróbáltam átirányítani egy másik gépen lévő nyomtatóra, de ott is csak a nyomtatósorban benne van, de nem nyomja ki.
Mit lehetne ezzel kezdeni?

UI.: Fontos lenne ezt megoldanom, mert van néhány könyvelő program, amiket használok és azok még dos-osak, nem ismerik az usb-s nyomtatókat!

Remélem tud vki nekem segíteni.

Üdvözlettel batt001

(#2024) bAtt001 válasza Joe bácsi (#2016) üzenetére


bAtt001
addikt

Hi!
Én úgy csinálom meg magamnak mindig, hogy megosztom a nyomtatót azon a gépen amire rá van dugva, aztán a másik gépen lefuttatom a nyomtató hozzáadása varázslót, és ott kell kiválasztani h hálózati nyomtatót akarsz hozzáadni.
Remélem így fog menni.

(#2025) Dyingsoul


Dyingsoul
veterán

Hali!
Sürgős segítségre lenne szükségem nyomtatóvásárlásban!
Otthoni használatra lenne, mivel egyetemista vagyok főleg a tételek, füzetek fénymásolására kell, a lényeg, hogy olcsó multifunkcionális nyomtató kell, aminek a nyomtatófejet a tintapatron tartalmazza (így olcsóbb az utántöltés és ha a fej tönkremegy, akkor nem kell új nyomtatót vennem [mivel a fej többe kerül mint a nyomtató maga] ).
Minél olcsóbban kijövök annál jobb lenne, nem fontos a teljesen jó minőség, hiszen nem dvd borítók nyomtatására, fényképekre ilyesmire kell, mint írtam feljebb. olyan 20k ig elmennék kb...

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#2026) fobee000 válasza Joe bácsi (#2016) üzenetére


fobee000
tag

Jól mondja a kolléga fentebb. A gépen nyomtató megosztását elintézni, megosztási névben lehetőleg ne legyen ékezet és speciális karakter, még szóköz sem az a legtisztább. A másik gépen, amelyen a megosztott nyomtatót felveszed, elérési útnak ezt állítsd be:

//nyomtatósgépneve/nyomtatómegosztásineve

Így működnie kell ha a két gép között a hálózat be van állítva, valamint csak akkor fogsz tudni nyomtatni ha mindkét gép megy. ;)

''Nincs az az elba**ott helyzet, amin ne lehetne szívós, kitartó munkával még tovább rontani''

(#2027) Dyingsoul válasza Dyingsoul (#2025) üzenetére


Dyingsoul
veterán

Még mindig tanácsra várok...

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#2028) sK0t


sK0t
tag

Üdv.!
Van egy Hp Photosmart C4180-as készülékem.

Másolni szerettem volna vele, de a kis kijelzőn azt írta ki, hogy ,,Vegye ki és ellenőrizze a jobb oldali patront."
Patron ki->megtörölgeti a fej és az érintkező részt óvatosan -> patron vissza.
Újraindítom, és semmi. :(

Van valakinek valami ötlete?

Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint birkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi.

(#2029) zoli1357


zoli1357
csendes tag

Sziasztok. Olyan problémám van, hogy a Canon MP210-es multif. nyomtató egyszercsak nem látja a patronokat(2 napja). A fekete gyári, a szines utángyártott, de nyomtattam velük már és semmi gond nem volt. Bekapcsolás után ha megnyomom a Black Start gombot akkor a fekete patront asszem megtalálja, de a szineset nem. Az alarm világít, ill. a szines parton visszajelzője villog. A hibaüzenet E5. Ha valaki tudna egy költséghatékony megoldást a hiba elhárítására, kérem írjon, mert így sem nyomtatni, sem scannelni nem lehet vele. Köszönöm! http://prohardver.hu/dl/s/wb.gif

(#2030) Puby25


Puby25
csendes tag

CANON I350 tipusu nyomtató hulladéktinta gyüjtője megtelet valószínűleg ezért nem tok nyomtatni. Arra lennék kiváncsi h szervízbe érdemes e megcsináltatni, vagy vegyek újat ha érdemes megcsináltatni akkor mennyibe kerül a szervizelése?

(#2031) ates71 válasza sK0t (#2028) üzenetére


ates71
csendes tag

Nekem is ugyanaza gondom,tanácstalan vagyok,valaki segitsen.........

(#2032) Hulk24


Hulk24
aktív tag

Sziasztok! Van a családban egy Tally Genicom 8008 Color Laser nyomtató, eddig Ethernet kábelen routerrel volt összekötve a számítógéppel. Na most tudna nekem segíteni valaki hogy ezt a masinát hogy lehet még összekötni a rendszerrel, mert ethernet kábelt már nem akarok használni!

(#2033) gabesz78 válasza sK0t (#2028) üzenetére


gabesz78
tag

Üdv!

A nyomtató garanciális? A benne lévő patron eredeti vagy utántöltött?

"Elképzelhető, hogy a Computerek a jövőben nem nyomnak majd többet 1,5 tonnánál." (1949, Popular Mechanics)

(#2034) gabesz78 válasza aviator (#2014) üzenetére


gabesz78
tag

Üdv!

A leírásod alapján első körben a tonerkazetta cseréjét ajánlanám neked. Ha nem segít, valószínűleg a fuser teflonhengere koszos, de szerintem toner gond lesz.

"Elképzelhető, hogy a Computerek a jövőben nem nyomnak majd többet 1,5 tonnánál." (1949, Popular Mechanics)

(#2035) ates71 válasza gabesz78 (#2033) üzenetére


ates71
csendes tag

Hali,nem nekem irtad de nekem is ugyanaz a gondom,nekem a toner még gyári,de nagyon keveset nyomtattam vele.Lehet ,hogy kevés benne a tinta de akkor miért nem figyelmeztetett :(( Kivettem a kontaktokat megpucolgattam óvatosan,de semmi változás, :W

(#2036) gabesz78 válasza ates71 (#2035) üzenetére


gabesz78
tag

Üdv!

Ha eredeti a patron, akkor mindenképp nézd meg hogy a rajta lévő szavatossági dátum mikori. Ha még nem járt le a szavatossága és nincs kifogyva a patron akkor még garanciális a probléma. Vagyis beviszed a legközelebbi HP márkaszervizbe, ahol kiállítanak egy HP kellékanyag igazolást (feltéve ha tényleg a patron rossz), és ezzel az igazolással ill. a vásárlást igazoló számlával visszaviszed a vásárlás helyszinére, és ott ki kell cseréljék neked a patront. Másik rosszabbik eset hogy a nyomtató rossz és nem a patron. Ez is gyakran előfordul. Sajna erre nem tudok megoldást. Garanciaidőn túl nem javítja a HP a tintasugaras nyomtatóit, egy az egyben cseréli, szinte egy új nyomtató áráért.
Persze biztosan vannak olyan szervizek ahol ezeket javítják és erre a problémára is van megoldás.

"Elképzelhető, hogy a Computerek a jövőben nem nyomnak majd többet 1,5 tonnánál." (1949, Popular Mechanics)

(#2037) ates71 válasza gabesz78 (#2036) üzenetére


ates71
csendes tag

Hali.02.28.2008 ez a dátum van a patronon májusban vettem amikor a nyomdát is,modom sokat nehasználtam,megprobálok venni egy ujjat ha nem lesz jo akkor reklamálok,addig is köszi a segitséget :)

[ Szerkesztve ]

(#2038) Red_Bull


Red_Bull
aktív tag

Sziasztok
A ma kapható 10000FT körüli nyomtatók közül melyiket ajánlanátok? Olyan kéne amibe tudok olcsón utángyártott patront venni

(#2039) sbazsi


sbazsi
veterán

melyik nyomtató bírkozik meg a 300g/m2 vastagságú papírral?
vagy ez még nem vészesen vastag?
A3-as méretben kellene, és színes.

(#2040) sbazsi válasza sbazsi (#2039) üzenetére


sbazsi
veterán

???

(#2041) Anulu76 válasza Red_Bull (#2038) üzenetére


Anulu76
csendes tag

Hali

Bármelyiket, egyformán gagyik ;)

Ha otthonra kell, és sokáig akarod használni, EPSONt ajánlok inkább, elég jól viselik a 3rd party festékekeket is. :R

"Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot"

(#2042) Anulu76 válasza sbazsi (#2039) üzenetére


Anulu76
csendes tag

ha tintás, akkor bármelyik
Lézernél is van választék, de az már pénztárca kérdése.
a Xerox IGen3-asa nagyon jó, csak 150milla egy gép belőle ;)

"Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot"

(#2043) sbazsi válasza Anulu76 (#2042) üzenetére


sbazsi
veterán

és a vastag papír sem akadály?

(#2044) TwentyS1X


TwentyS1X
csendes tag

Sziasztok,

lézernyomtatót szeretnék venni max. 24e forintért, mivel HP 4L nyomtatóm megpurcant.
Én ezeket a versenyzőket néztem ki, csak dönteni nem tudok :- )) :

MINOLTA PagePro 1350W 1200x1200/8mb (14e)
XEROX Phaser 3117 600x600/8mb (14,5e)
CANON LBP-2900 600x600/2mb (17e)
HP LaserJet P1005 HP 600x600/2mb (18e)
SAMSUNG ML-2240 1200x600/8mb (21e)
OKI B4400 1200x600/32mb (24e)

Főleg az egyetemhez nyomtatnék, fekete fehéren, hetente párszor. Ti melyiket ajánlanátok ?

:(

(#2045) misirulez


misirulez
senior tag

Sziasztok!

Egy üzlethelyiségbe szeretnék nyomtatót vásárolni, kis mennyiségű számla/garancia nyomtatásra.

Fontos, hogy megbízható legyen, nem kell hogy színeset is tudjon nyomtatni, külsőre szép legyen (vagy legalább is ne visszataszító), és természetesen az ára is fontos, hogy lehető legalacsonyabb legyen.

Nézelődtem és ezt találtam:
-ára kecsegetető
-kinézetre kifejezetten szép
(Bár a 4200Ft tuti kamu, de sok más helyen 7e-8e körül vesztegetik az még bele is férne a keretbe.)

A Canon márka csengése okénak tűnik, nem hinném, hogy nagyon félrenyúlhatnék egy ilyen vásárlásával, de azért megkérdezlek titeket is, hátha kiderül, hogy ez a leggyakrabban beszaró termékük. :)

Ha tudnátok nekem jobbat ajánlani, vagy van tapasztalatok az iP1800-al ne kíméljetek!

előre is köszi,
Üdv
Misi

(#2046) Alex91 válasza misirulez (#2045) üzenetére


Alex91
félisten

Inkabb nezz egy olcso lezert... Itt ramegy a festekre a gatyad is...

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#2047) Winner_hun


Winner_hun
félisten

Irodába színes nyomtatáshoz milyen nyomtatót ajánlotok? Ami van az már nem az igazi, pöttyözi a lapokat. Jelenleg lézer van.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#2048) h-yle


h-yle
addikt

Hali!

Nyomtató vásárlás előtt állok, és ki szeretném kérni a vélyeményeteket. Először is az ár a legmeghatározóbb, ez maximum 40k HUF lehet.
Elsődlegesen jegyzetek, doksik nyomtatására kéne, tehát legyen olcsó (már amennyire lehet) a fenntartása, és legyen gyors. Néha egy két fotó is beficcen, nem ez a fő profil, de azért legalább 1200 valós dpi-t tudjon. Multifunkció, egy gombnyomásos izé, blootooth, toronyóra lánccal nem hátrány, de kb. nem érdekel, viszont ha hálózati nyomtatóként is funkcionálna az előnyös lenne. Ja és mindenekelőtt legyen megbízható, mert nem fél évre lesz :)

Köszi a segítséget!

[ Szerkesztve ]

Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven

(#2049) Csabcy


Csabcy
tag

helló,

A hp patronokon van szavatosság megjelölés. Vajon bontatlan állapotban tárolva meddig használható fel a szavatosság lejárta után?

köszi:

Cs

(#2050) Bandus99


Bandus99
őstag

Sziasztok

Hp 1022 nyomtato a kovetkezo hibajelenseget produkalja:

hiba

fuggolegesen kihagy a nyomtatasbol illetve elmaszatolja.
Tonert mar csereltek benne es az uj tonerrel is ugyanez a jelenseg.

Mi okozza a problemat es mikent lehetne orvosolni?

Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben

Útvonal

Fórumok  »  Nyomtatók, szkennerek  »  Nyomtató topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.