Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Egérpad topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu



Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!

Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14400) Synthwave válasza Yamaha R1 (#14399) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Ugyanaz.

A két kedvenc padmárkám, szóval nehezet kérdezel. Részemről mára Artisan only, PureTrakból meg leginkább a P-51-et használnám (legfőképp az alfacellás alap miatt), de harmadik helyre befér a 6 mm vastag Talent.

Ez a miben jobb dolog...ott kezdődik, hogy nem szimpla gumi, hanem poliuretán habszivacságy, amiből kifolyólag az S-es méretet is fel kell fejteni az asztallapról (kivéve MID-ek).

Ha szereted a varrott peremeket (Classic-ok a varratlan, Ninja FX-ek a varrottak), akkor azok igényesek és a felület szintje alatt vannak (P-51-nél szintén), a varratlanok meg nem hajlamosak a peremeken elválni.

A Talent ugye elég kemény, egyáltalán nem süppedős, a SOFT, de főleg az XSOFT Artisanok meg azok, és azt jobban szeretem. Meg ugye a felületek; nagyobb a választék, és vannak elég niche darabok is (Shidenkai, Hayate Kou).

Részemről Shidenkai XSOFT-ot mainelek, ilyet meg egy másik gyártó sem tud. Süppedős, üvegpad-közeli sebesség. A 40 grammos, Hyperglide pöttyös egeret konkrétan szó szerint átfújom rajta. Ha meg lehal rajta az az üveggyöngyös, hártyaszerű réteg, akkor le lehet róla finoman fejteni, és effektíve van egy kevésbé textúrázott, új Hien padod – bár itt akkor inkább megy a helyére egy másik Shiden. :D

Amúgy nem felár. Nála szotyiért van.

[ Szerkesztve ]

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Egérpad topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.