Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Egérpad topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu



Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!

Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14042) Synthwave


Synthwave
HÁZIGAZDA

Hozzám került szotyiért egy narancssárga PureTrak P-51 Mustang drága Teréz anyánknak köszönhetően (csak ő feltehetőleg nem szociopata :DDD), így néhány gondolatban gyorsan összefoglalnám az eddig együtt eltöltött (rövid) időt.

–Kilapítva jön egy igen-igen guszta "borítékban", amelyen a harmadik kedvenc repülőgépem, a North American Aviation P-51D Mustang ábárja látható műszaki stílusban, és van rajta egy kukkolórés, hogy kibontás nélkül is lásd a színét.

–Egy hajlékony plasztik (a termékoldal papírnak írja, de ez papír?) merevítőlap van alatta, ami az alját védi, és ami lefejtéskor olyan statikus töltést produkált, hogy szó szerint az égnek állt tőle a maradék hajam.

–490 x 420 x 3,5 mm-es méret, szóval böszme nagy, csak a töredékének a töredékét használom ki (~14,6 cm/360°, azaz ~7,3 cm/180°-os ingame sens), viszont sokkal jobban mutat, mint egy papírzsebkendőnyi alátét.

–A színe nagyon élénk, vonzza a tekintetet, és a jobb alsó sarkában lévő márkajelzés szintben van a felülettel.

–Az alfa cellás, SOFT puhaságú, mérsékelten süppedős alap RENDKíVÜL jól letapad a helyére. Túlságosan jól. Megküzdöttem vele, mire normálisan leraktam, mert belóg fölé egy monitor pivotban, így nem volt zavartalan hozzáférés a neki szánt placchoz, de azt garantálom, hogy nem fog elmozdulni a helyéről. Amúgy nem ragacsos vagy ilyenek, hibátlanul ellátja a feladatát, ugyanakkor az Artisan poron habszivacsát a gördülékenyebb pozícionálhatósága miatt jobban kedvelem (illetve van belőle még puhább).

–A felület nagyon sima tapintású, se nem túl lassú, se nem túl gyors, az Artisan Zeronál valamivel fürgébb (a termékoldal szerint körülbelül 10 százalékkal gyorsabb a PureTrak CL1 szériás padoknál), és összességében egy igen kiegyensúlyozott mid-speed megoldásról van szó. A tapintása kicsit fura, mikor puszta ujjakkal érek hozzá a hideg futkározik a hátamon (a csuklómnál nem zavaró); olyasmit érzek, mint mikor valaki a csempén csoszog papuccsal vagy az iskola táblát b@ssza a körmével kréta helyett. Talán mintha vertikálisan egy leheletnyivel lassabb lenne, mint horizontálisan, de ha az is, valóban nem számottevő a differencia.

–Jól együttműködik a G-Wolves sleeve-jével.

–A varrás a felület szintje alatt van, igen sűrű szövésű, igényes, simán Artisan színvonal (ha nem tán még jobb is picit).

–Tudomásom szerint a natúr fekete változat egy picivel lassabb, mint a kék vagy a narancs.

–A Hyperglide MX-2-es G-Wolves HSK Stardusttal már az első nap sikerült egy world rank 3 UV max speedrunt produkálni rajta klasszikus Doomban egy jó kis slaughter mapon (ejj, pedig másodpercen belül volt a második hely). : >

–Teljesen indokolt az 40 dolláros/50 eurós ár, egy minden ízében high-end szövetpadról van szó, amin nincs semmilyen bevonat, pedig tapintásra az ember azt hihetné, hogy nem szimpla textil.

–Bejövős cucc, még szórakozok vele egy darabig, de az Artisan Shidenkai XSOFT megmarad mainnek, ez meg átvándorol a LAN-os géphez.

[ Szerkesztve ]

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Egérpad topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.