Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen egeret válasszak? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu



Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!

Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#83101) ridiculous válasza Zaied (#83097) üzenetére


ridiculous
aktív tag

"vannak egy páran akik fillérekért megcsinálják neked"
Ha itt van ilyen nyugodtan felveheti velem a kapcsolatot. :DDD
Igaz nagyon gondolkodom a G305 - ön mert egyedül a vezetéknélküliség hiányzik és egy az egyben megegyezik a G102 - vel ami számomra tökéletes forma.
..de akkor is megmaradna pótnak a mostani szóval mindenképp rendbe kéne tenni. :D

[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]

(#83102) Zaied válasza ridiculous (#83101) üzenetére


Zaied
Topikgazda
LOGOUT blog

Pl én is :D

(#83103) spae


spae
aktív tag

Üdv. Mindenkinek!

A jelenleg használt Urage Unleashed egerem kezdi megadni magát (a görgő véletlenszerűen megy le-fel).
Érdeklődnék, hogy hasonló paraméterekkel rendelkező vezeték nélküli egeret tudna-e valaki ajánlani? Jó lenne, ha kicsit nagyobb, 5-6 gomb jó lenne...
Asus WT465, 425 esetleg jó lehet? Esetleg a mostanival lehet valamit kezdeni?

Tudom hogy ez így nem elég konkrét, de hátha...

[ Szerkesztve ]

(#83104) ridiculous válasza Zaied (#83102) üzenetére


ridiculous
aktív tag

Szuper, írtam is! :DD

[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]

(#83105) gtamate2 válasza spae (#83103) üzenetére


gtamate2
veterán

Meg lehet csinálni encoder cserével, de az egész egér nem ér annyit.
Jó egeret meg 4-5 ezer forintért eleve nem lehet venni, nemhogy vezeték nélkülit. Nézz ki egyet, használd, aztán soha ne próbálj jobbat, mert egy életen át zavarni fog, hogy milyen szarral töltötted hétköznapjaid.

*Sn0w

(#83106) Steve1207


Steve1207
veterán

A múltkor kerestem wireless egeret és kb alternatívának a Logi G304/305 lett volna egyedül. Szeretek tesztelgetni, plusz mégis "csak" egy egér, szóval bevállaltam egy Delux M800DB-t a PMW-3335-ös szenzorral, mivel a vezetékes egereikről elég jók voltak a vélemények ár-érték arányban yt-on, review-k is kellemesek. Ez pedig az első akkus wireless egerük.

Specben elfogadható, sok hasonlóság van, a múltkor linkelt skandináv népszerű egerekhez képest: PAW3335, 16000DPI, IPS400, ACC40G, 500mah akku.

Alapvetően korrekt a csomagolás, látszik a spórolás, designos a külső (könnyen szakadó papír), belül karton és egy szimpla műanyag tálca, USB-C kábel, kis leírás, semmi sallang. Az egér külsőre nagyon hajaz a Razer Viper Ultimate-re, forma, külső minden. Egéren on-off kapcsoló, kis adapter az aljába helyezhető.

Elsőre, nagyon könnyű, tényleg a 68-70g, sokkal nehezebb az egyszerű vezetékes egerem vagy a másik kis Asus wireless-em egy elemmel. Anyaghasználat amúgy korrekt, nagyon tartottam az oldalsó gumírozott borítástól, de ez egy bordázott felület, így nem fog mállani idővel, nagyon kellemes. A gombok a helyükön vannak, nem mozognak, egyedüli minimális mozgása az oldalsó gomboknak van, ha nagyon, ha jobban "húzzuk" valamelyik irányba (de azt úgy se szoktuk). Görgőn kis gumírozás, minimális a hangja görgetéskor, jobbra-balra nem mozog, stabil.
Klikkelések teljesen normál hangúak, Kailh GM 4.0-el van szerelve a fő gomb, a többit nem tudom. Valahol volt egy szétszerelés fórumon, de nem találom. Előző egerem halkabb, teljesen vállalható szerintem, mert kb hasonló manapság mind, így el is engedtem a hangtalan témát.
Minimális felemelésre 1-2 mm még érzékel, de afölött egyből a helyén marad, ez elég jó részemről.
Felemelve hanyatt, megforgatva, mintha az akku mozogna benne, mivel mást nem érzek vagy nem is lehet instabil, belefér kategória, de egy kétoldalúval azért odarögzíthették volna.

Szoftvere fapados, de korrekt, minden állítható, később talán fölösleges is telepíteni, mert úgy látom minden beállítást az egérben tárol és max a win-es felugró kijelzéshez szükséges és az akku ellenőrzéshez

Akku majd kiderül, elméletileg 10 napot bír csilivili módban (nem tudom hol olvastam, majd tesztelem), nekem bőven elég, mert itt van az usb is, csak vezetékmentesen szeretem használni az egereket.

Úgyhogy az első benyomások biztatóak, kezdő készletben a 3335-ös elfogyott, csak a 3325-ös modell van jelenleg, ami eléggé visszalépés. Hibát max olyanokatól olvastam, bár az globál wireless témakörben, hogy egy idő után a win lekapcsolja és nem kel életre xy periféria, de az a win miatt van.

Összességében jobban megéri szerintem 10e-ért, mint a Logi 30x széria az első benyomások alapján és kimondottan örülök ennek a Razer Viper formának.

(#83103) spae: pont WT425-ről váltok, általános egérnek teljesen jó volt, de kb office használatra, viszont kb 2 évet bírnak ki, egy év után már mállik az oldalán a gumírozás is.

[ Szerkesztve ]

.

(#83107) spae válasza gtamate2 (#83105) üzenetére


spae
aktív tag

Nem feltétlenül akarok én 4-5 ezer forintért venni, csak nagyságra, alakra az tűnt kényelmesnek. Te pl. mit vennél? Bár lehet a mostani uRgae is szarnak minősül?

(#83108) spae válasza Steve1207 (#83106) üzenetére


spae
aktív tag

És mi lesz helyette?

(#83109) Chris1983107


Chris1983107
tag

Sziasztok!

Egy kis troubleshooting-ban kérném a segítségetek. Logitech G PRO Wireless tulajok előnyben, de persze, ha szoftver issue akkor lehet másik típusnál is előfordulhatott már.

Szóval, még semmilyen intézkedést nem tettem, tehát bármilyen javaslatot szívesen fogadok. (Már csak azért is mert Logitech oldalról lett rendelve, tehát kész rémálomnak hangzik az RMA, pláne úgy, hogy idefelé még vámot is kellett fizetni, amit aztán visszautaltak ugyan, de akkor is idegtépő volt, holott Írországból jött, ha jól tudom.)

A probléma a következő:

Az ominózus eszköz karácsony óta van meg és egy fura hibajelenség jelentkezett nem régiben. (Nem, nem a jobb vagy a bal egér gomb dupla kattintás este) Szóval 99%-ban most FPS-el játszom, azon belül is a COD-al és rengetegszer fordul elő, hogy a középső gomb (scroll wheel) egyszerűen magától "aktiválódik". Szóval az én estemben elhajítok egy gránátot random. (nekem erre van kiosztva a gránát dobás, illetve alapból is). Baromi idegesítő, hiszem emiatt megszakad a sorozatos lövés szekvencia kvázi bukom a fightot ezekben az estekben. Sajnos teljesen kiszámíthatatlan ez mikor jön elő, van olyan meccs amikor egyszersem, de tegnap pl. 4 alkalommal is alulmaradtam a csatában, mert random triggerelődőtt a középső gomb és repült a gránát.

Kérdésem, lehet-e ez szoftver issue, fent van a G-HUB és ráadásul egy G203 volt előtte amihez nem csináltam teljes uninstall-t csak bedugtam az új rágcsálót oszt jónapot.

Esetleg kezdjek aggódni és hardware hiba is lehet, mert ugye FPS-nél van hogy a jobb és bal egér gombot is sűrűn nyomod és estleg van valami olyan hiba, vagy ott érzékenyebb a burkolat és emiatt, ha egyszerre nyomom a jobb-bal gombot, "lenyomja" a középső gombot is, mármint a mechanikát vagy mit :D

A reditten írnak minden félét, csak ugye ezt nehéz így megfogalmazni. Láttam hasonló eseteket csak igazán válasz nem érkezett rá.

Köszönöm, ha megnéztétek és tudtok javasolni valamit.

[ Szerkesztve ]

(#83110) Tocika


Tocika
aktív tag

Sziasztok!
Van egy Logitech G305 egerem. Szeretnék hozzé vásárolni egy billentyűzet is de azt szeretném , hogy ne kelljen még egy vevő egységet beledugni a laptopba.
Ha veszek egy logitech mk 270 bill egér kombót akkor a billentyűzetet és a jelenlegi egeremet tudom majd használni egy vevővel ?
Üdv.

(#83111) dudLee válasza Chris1983107 (#83109) üzenetére


dudLee
tag

Középső gomb görgetésre vagy nyomásra van beállítva?
1.Egy szoftver újra instalálást vagy egy firmware instalálást megprobálhatsz ez a legolcsóbb alternatíva.
2.Szerintem, ha középső gomb nyomásra van állítva akkor hardveres hiba lehet. vagy akció közbe "túl erősen csapkodod " az asztalon azért aktiválódik.
3.Ha görgetésre akkor meg lehet, hogy fél állásba marad és akció közbe gördül be a helyére és amiatt aktiválódik (ez szerintem normális velem is elő fordult már).

(az RMA tól meg nem kell félni nagyon kedvesek csak erősködni kell, hogy amit ajánlanak alternatívák nem segítenek és a te egered igenis elromlott és azonnal cserélik. 1-2 hét kb)

[ Szerkesztve ]

(#83112) Chris1983107 válasza dudLee (#83111) üzenetére


Chris1983107
tag

Köszönöm, akkor először megpróbálom a szoftveres megoldást, illetve megnézem a görgetés vagy nyomás dolgot. Ezt a G-HUB-ban vagy windowsban vagy az aktuális játékban kell megnézni?

(#83113) Zaied válasza spae (#83107) üzenetére


Zaied
Topikgazda
LOGOUT blog

Igen a Hama uRage is az ipari hulladékok táborát erősíti...

[ Szerkesztve ]

(#83114) spae válasza Zaied (#83113) üzenetére


spae
aktív tag

Eddig teljesen megfelelt a célnak, de most ez a hiba már nem tesz jót neki.... mondjuk nem is tudom, hogy ez miben nyilvánul meg, hogy ipari hulladék....

(#83115) Zaied válasza spae (#83114) üzenetére


Zaied
Topikgazda
LOGOUT blog

Mindenben kb, de ugye viszonyítás kérdése ez is :DDD

[ Szerkesztve ]

(#83116) spae válasza Zaied (#83115) üzenetére


spae
aktív tag

Persze, viszonyítás kérdése, de azért szerintem itt is, mint sok más topicban sokan átesnek a ló túloldalára...ja és még most sem tudom miért is olyan rossz ez az egér :)
De a legszörnyűbb, hogy még most sem találtam szimpatikus egeret, amit itt is "jóvá hagynak" olyanról meg nem is álmodok..

[ Szerkesztve ]

(#83117) Zaied válasza spae (#83116) üzenetére


Zaied
Topikgazda
LOGOUT blog

Egy 7-8 ezres G102-höz képest:
-rosszabb szenzor(már itt elbukott mint egér, mert nem látja el tökéletesen a fő funkcióját)
-rosszabb kábel
-rosszabb főgombok
-rosszabb anyaghasználat
-rosszabb program

A vezetékmentes dologról meg ne is beszéljünk, vicc kategória, a legolcsóbb jó a G305(akcióba 13-15ezer).
Van e értelme? Olvass vissza hány olyan jött ide mint te, hama, a4tech és társai egérrel és vett életében először normális egeret. Nem azért jöttek vissza hogy jól kibabráltunk velük:)

Ha nem kell a jóváhagyásunk akkor ne kérdezz, de nekünk tök mindegy mit veszel :DDD

Ha pedig segítséget szeretnél kérni szívesen adunk TANÁCSOT, miután megválaszoltad a következő kérdéseket:
-mekkora kezed van
-hogyan fogod az egeret
-mennyi a kereted
-vezetékes/vagy vezetékmentes kell

Amiket ajánlunk nem véletlen mondjuk, sokan tesztelték, sokunknak van, időt és pénzt nem kíméltünk hogy válaszolhassunk az ilyen kérdésekre.

[ Szerkesztve ]

(#83118) spae válasza Zaied (#83117) üzenetére


spae
aktív tag

- a Hama uRage-től lehetne nagyobb, de valami hasonló alakú
- a tenyeres és az ujjbegyes között valahol (ha létezik egyáltalán ilyen :) )
- a keret igazából nem is tudom mennyi, jó lenne valami jó egér, és meglátjuk, de azért nem akarok irreálisan sokat ráfordítani
- mindenképpen vezeték nélküli kell
- és a munkám miatt sokszor nem túl jó felületen is használom

(#83119) gordonfreemN válasza Zaied (#83117) üzenetére


gordonfreemN
addikt

G305-öt ajánlgattam haveroknak.
Aki megvette (már egy hónapja) azóta is szóba szóba hozza, hogy eszméletlen mennyire jó és boldog tőle.
Nem másként én sem a G603-mal.
Örülök hogy itt kértem tanácsot.

¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.

(#83120) Vorontsov


Vorontsov
tag

Sziasztok ha elmászik az egerem mi lehet az oka szenzor,egérpad,4fajta egérpad van itthon és 4fajta egér?Lehet valahol visszaállítani régire a mutató viselkedését,youtube szövegrésznél ,ablakoknál mintha rá akarna menni az ablara falra bármire amikor odairányítom és tudatosan alrébb megy,mintha remegő kézzel próbálnám pozícionálni,valaki ötlet?

(#83121) Vorontsov válasza Vorontsov (#83120) üzenetére


Vorontsov
tag

1
2
3
4
Ezek vannak sajnos...

(#83122) Zaied válasza gordonfreemN (#83119) üzenetére


Zaied
Topikgazda
LOGOUT blog

Nálunk is van a családba több embernél folyamatos használatba G305, jó egerek.

Én is tesztelek egyet elem ügyileg, hogy melyikkel a legjobb az üzemidő. Már a gyári amit adnak hozzá az is eléggé jó.

[ Szerkesztve ]

(#83123) Vorontsov


Vorontsov
tag

G305 milyen szenzor van benne?

(#83124) ferni válasza spae (#83118) üzenetére


ferni
őstag

de mire kell főleg?
ez az egyik legfontosabb kérdés
mert én pl FPS játékokkal játszok, most épp Valorant, ehhez meg kb elengedhetetlen egy jó egér, szenzor itt már alap, hogy jó, amiket mi ajánlunk, de ha csak böngészni akarsz meg internetezni semmi értelme a 20 ezres egérnek.

"G305 milyen szenzor van benne?"
Logitechnek a sajátja, Hero szenzornak hívják, az jó bármire már.
Egy szint felett már nem sok újat tud mutatni egy szenzor, amit egy átlag ember észrevesz, de az a minimum kell bele.

[ Szerkesztve ]

(#83125) Vorontsov


Vorontsov
tag

bármire fps youtube- olvasás stb,amikor pozícionálom 4 fajta egeremet és 4 padom van, olyan mintha remegne a kezem,ezt csinálja a mutató-lehet a felületek szövet-műanyag-szivacs ami rossz lenne?
Most papír tesztet csinálok holnap visszaírok.

[ Szerkesztve ]

(#83126) gtamate2 válasza spae (#83118) üzenetére


gtamate2
veterán

Vegyél egy Model O Wireless-t, és megváltozik az életed.

*Sn0w

(#83127) spae válasza ferni (#83124) üzenetére


spae
aktív tag

Főleg munka, net, néha játék is...

(#83128) spae válasza ferni (#83124) üzenetére


spae
aktív tag

Van valahol valami lista, hogy milyen egerekben van ez a szenzor?

(#83129) ferni válasza spae (#83127) üzenetére


ferni
őstag

de milyen játék?
Pixart PMW3389 most ez a top sztem, de 3360as már van majdnem minden normálisabb egérben.
Ez a 3310 egy régebbi már, de nekem ezzel se volt és most sincs gondom.

[ Szerkesztve ]

(#83130) spae válasza ferni (#83129) üzenetére


spae
aktív tag

Mikor milyen játék, fps is...köszi, megnézem amit írtál...

(#83131) Synthwave válasza ferni (#83124) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Tudtommal az a HERO végeredményében egy PMW 3360/3389 iteráció.

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#83132) Synthwave válasza spae (#83128) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Nyilván csak a Logitechekben, ebből is van HERO+ 12K, HERO+ 16K, HERO+ 25K, de nem csak ebből áll a világ.

Manapság eljutunk arra a pontra, hogy szinte "bármi" (szenzoros értelemben, és csak szinte, mert lehetnek elfuserált firmware-ek vagy valamiért fos lencse, de ez arányaiban elenyésző), amiben PixArt PMW 3360 vagy PMW 3389, illetve ezek iterációi, mint a HERO+ vagy a Focus+. PMW 3325/27, PMW 3310 is még használható kategória, de nem hinném, hogy annyival olcsóbbak, hogy kifejezetten megérje ne valami 3360/3389-et venni (hacsak nem valami olyan formavilága van az egérnek, amivel nincs 60/89 alternatíva – van ilyen?).

Már ha újonnan "sarki bótban" kapható dolgokról beszélünk, mert számos régi és a mai napig kiváló, de már rég nem gyártott szenzor van (amivel még új rágcsálókat is ki lehet fogni, de ez gyakran a kincskeresés kategóriába tartozik). "Raw feelre" a kedvencem talán még mindig az Avago ADNS-A2020 500/1000 Hz-en, pedig ebben van egy leheletnyi angle snapping is. Fix 400 cpi (1080p desktophoz már kicsit karcsú lehet), és ez volt a Logitech 2002-ben megjelent, első, még 8 bites optikai gaming egereiben (Logi MX300/MX500), és ennél brutálabbat szerintem semmivel nem lőttem huszonév alatt, ha csak a tiszta hit %-ot nézzük. Ezt egy ronggyá kopott Allsop paddal + 125 Hz-cel, szóval tartozik hozzá transzcendens élmény is. : D

De pl. az Avago ADNS-S3688-cal (vagyis Razer 3G infrával) sem nyúl mellé az ember, a Salmosámat imádtam (pedig ennél is van egy kis angle snapping), és akkor még igen aktívan puttyogtattam. Vagy...

Visszatérve az újakra: 3360/3389-nél nem érdemes 1900 cpi fölé menni (de meg amúgy sem, semmivel), mert alapvetően 32 frame-nyi smoothing lesz, azt meg nem akarod, de az, hogy az érzékelő hogyan viselkedik, ahogy fokozatosan értelmetlen cpi tartományokba kényszeríted, már változó, szóval szerintem firmware függvénye leginkább.

[ Szerkesztve ]

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#83133) RingLord


RingLord
újonc

Helló!
Egér választás előtt állok mivel az előző „mérget evett”.

1.Mennyi a keret? 10-20k (max akkor megyek feljebb ha valami nagyon tartós és szerelhető) 2.Használtpiac játszik? NEM
3.eBay, külföldi rendelés játszik? hát jó ajánlat érdekében igen (de a garanciával nem akarok répázni)
4.Mire használnád az egeret? FPS főleg (max CAD néha napján,oda nekem csak pontos szenzor kell)
5.Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? palm vagy fingertip vagy a között 6.Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben. kb. 19cm Milyen érzékenységgel játszol / használod? teljesen más érzékenységeket használok 800-6000 között mozgok. Egyéb igények, könnyű, legyen szerelhető későbbiekben és a design lehetne agresszív picit, RGB. Ez a keret vezetékest engedd meg de azt is szeretem.

Eddig a Razer fele néztem főleg a Viper Mini elégé befutó. Vélemény?
A másik egér ami megtetszet de nem ez a „liga” az a Corsair Katar Pro a vezetéknélkülit elégé lehúzzák amit megértek DE a vezetékes 8k vételi árral és azzal a letisztult kinézettel nekem nem tűnik rossz vételnek. Csak ugye a méreteit nem tudom, de a vezetéknélkülivel azonos talán…

(#83134) spae válasza Synthwave (#83132) üzenetére


spae
aktív tag

Köszönöm a kimerítő választ!

(#83135) gtamate2 válasza ferni (#83129) üzenetére


gtamate2
veterán

A 3389 is régebbi, volt is spinout problémája, ami elég ritkán jön elő valós környezetben. Az abszolút top a 3360 , illetve ezek módosított variánsai. A 3389 és a 3310 is top tier szvsz.

*Sn0w

(#83136) Amerigo57 válasza RingLord (#83133) üzenetére


Amerigo57
őstag

A Razer Viper Mini egér , kicsi lesz a 19 cm -s kezedhez.

Nézd meg a Razer DeathAdder V2 egeret , bár most visszament az ára 22 K -ra.
Valamint az Xtrfy M4 , Xtrfy M42 egereket is.

(#83137) Synthwave válasza RingLord (#83133) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Szerintem egy G-Wolves Hati HT-M Classic akkora kézzel jó erre a fingertip/palmos átmenetre (és előfordul ~18-ért). A DA-nál már nehezen tudom elképzelni a komfortos ujjbegyezést, akkor már inkább DA Mini.

Viszont a 6000 cpi-t és társait szerintem en bloc felejtsd el (bármivel), hacsak nem lényegtelen szempont a precizitás.

[ Szerkesztve ]

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#83138) nuke7 válasza Zaied (#83117) üzenetére


nuke7
veterán

Az a baj h lehet egy egér ajánlott akar 1000x is ha neked nem jó a formája, úgyhogy teljesen megértem ha valakinek mindegy milyen a szenzor és a többi mert nyilván nem lesz pl. egy naos klón után alternatíva egyetlen Logitech se... :U

https://youtube.com/user/nuke7

(#83139) Zaied válasza nuke7 (#83138) üzenetére


Zaied
Topikgazda
LOGOUT blog

CM MM720 :)

Különben van bőven választék, de akadhat persze olyan aki semmit nem talál.

[ Szerkesztve ]

(#83140) Synthwave válasza Zaied (#83139) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Reméljük, hónap már itten lesz. Rég voltam ennyire kíváncsi egérre.

:))

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#83141) nuke7 válasza Zaied (#83139) üzenetére


nuke7
veterán

Túl rövid :(

https://youtube.com/user/nuke7

(#83142) Vorontsov válasza RingLord (#83133) üzenetére


Vorontsov
tag

Használtpiacon is lehet újat venni olcsóbban,mint drágán a boltban.Fel van tüntetve bontatlan új stb.
Egérpadok helyett papírdarabot raktam és jobban működik az egereim szenzora, mint a gamer egérpadokkal,nincsenek elmenések-remegés stb a mutató fixen mozog.

(#83143) Bazsee71


Bazsee71
őstag

Sziasztok,
Kisebb csalódás után kérném a segítségetek. Egy MacBookhoz keresek egeret, amit napközben külső perifériákkal használok. Ami fontos, hogy egyéb kapcsolat (USB-stick, vezeték) mellett tudjon BT-n is kommunikálni, időnként viszem magammal ide-oda.
Most a régi Logitech G300-asom kötöttem rá, de ez az otthoni szettből van. Ez nekem nagyon bevált, annak ellenére, hogy játékra csak nagyon elvétve van bevetve (szóval ez nem szempont, anno a funkciógombok miatt vettem, jól jött CAD-ben).
Amiben csalódtam, az az MX Master 3-as. Pár órája vettem át, telepítettem, de nagyon fura a kurzor kezelése, hiába gyorsítom. Amit láthattam volna előre, hogy dögnehéz, de nem gondoltam, hogy 70g ennyire furcsa lesz.
Egy fontos elem kell, egy könnyen elérhető programozható funkciógomb, hogy a gesztusvezérléssel könnyen elérjek egyes funkciókat a mac-en.

(#83144) Bazsee71 válasza Bazsee71 (#83143) üzenetére


Bazsee71
őstag

Időkközben beüzemeltem az MX Master 3-ast Unifying vevőn keresztül is, nagyságrendekkel jobb.
Azt hiszem elengedem egérnél a BT vonalat, és megvárom, míg a Logi kijön egy USB-C Unifying egységgel.

(#83145) Zaied válasza Bazsee71 (#83144) üzenetére


Zaied
Topikgazda
LOGOUT blog

Átalakító?

(#83146) Bazsee71 válasza Zaied (#83145) üzenetére


Bazsee71
őstag

Van, de most már csak kijönnek végre egy USB-C típussal, ami szépen besimul a csatlakozóba.

Szerk.: bár ahogy olvasom, a Logitech a füle botját sem mozgatja ezügyben. :(

[ Szerkesztve ]

(#83147) Zaied válasza Bazsee71 (#83146) üzenetére


Zaied
Topikgazda
LOGOUT blog

Hát a legújabb egerükön se usb-c van, szóval lehet várni :DDD

Logitech honlapján 48 ezer ingyen postával a G Pro X Superlight.

(#83148) ferni válasza Zaied (#83147) üzenetére


ferni
őstag

Ne viccelj, több mint 1 grammal nehezebb a C-s csati ... :DDD
Itt az ilyen nem fér bele, mikor minden egérnek már 60g alatt kell lennie :D

(#83149) Zaied válasza ferni (#83148) üzenetére


Zaied
Topikgazda
LOGOUT blog

Model O Wireless :F

[ Szerkesztve ]

(#83150) Synthwave válasza ferni (#83148) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Minek váltana, ha a korábbi patkányaik sem használták? Van valami olyan előnye egy egér esetében, amiről nem tudunk?

[ Szerkesztve ]

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen egeret válasszak? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.