Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen egeret válasszak? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu



Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!

Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12701) woolwich


woolwich
tag

Üdv.

3-4 éves teljesen alap vezeték nélküli egeremet szeretném lecserélni egy modernebb, vezetékes rágcsálóra. Jelenleg 2 alternatívám van:
Logitech G400
Razer Abyssus
Árban szinte ugyanaz a kettő 10-12 K körül vannak és szerintem az én igényeimet (net, néha játék) bőven kielégítenék.
Mi a véleményetek róla, melyiket érdemes megvenni?

(#12702) FireKeeper válasza abalint88 (#12700) üzenetére


FireKeeper
nagyúr

go első hsz (megjegyzem, ez a topik nevében is benne van...)

woolwich: go első hsz.
egyébként ha a g400 formája bejön, vadászhatsz aprón egy használt MX518-at, jóval olcsóbban kijössz.

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 V || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

(#12703) Synthwave válasza woolwich (#12701) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Amelyik neked kényelmesebb.

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#12704) abalint88 válasza FireKeeper (#12702) üzenetére


abalint88
csendes tag

Elolvastam, de egyik ott ajánlott egér sem volt túl vonzó árban/méretben. inkább a méret vol a baj, mindegyik túl lapos/nem elég hosszú reménykedtem, hogy azóta valakinek van valami plusz infója, meg azért valljuk be, nagy kézre nehéz egeret találni, ezért is fordultam hozzátok... (meg azért az elég kiábrándító, hogy a legtöbb géemr egér elkopok pár év alatt)
Ha már itt tartunk ezt a "lájzeresezésezéses" ( :DDD ) dolgot nem igazán értem, ha a felület matt akkor ugyanolyan pontosnak kell lennie legalább, ha nem jobbnak, azért a legtöbb pontos mérést még mindig lézerrel készítik, azért erről az oldalról nagyon logikátlannak hat a topik indulása is...
Szóval szakik, tudtok valami minőségibb patkánytot ajánlani ami kicsit nagyobb? És köszi.

Ez fícsör vagy bug?

(#12705) woolwich


woolwich
tag

Kipróbálni még egyiket sem sikerült és valószínűleg webshopból rendelném.
Így képekről mondjuk inkább a G400 jön be. :F

(#12706) Synthwave válasza abalint88 (#12704) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

"de egyik ott ajánlott egér sem volt túl vonzó árban"

Árban?? A legdrágább a Razer DA v2 (~13k) és a SS Ikari Optical (~12k). Minden más 10k alatt...

Lézer: Nem a felület miatt. Nincs ebben semmi logikátlanság. Szinte az összes szenved valamilyen defektben; vagy perfect control gyengeségek, vagy pozitív / negatív gyorsulás.
Az tény, hogy sokat fejlődtek az elmúlt 5 évben, de még mindig az optikai (amiben benne foglaltatik az infra is) megoldások a legjobbak.
To be blunt --> Csak hypeolva van, Vérpistikének vagy Vértelen Sándornak :DDD meg nem tűnik fel a 3 cm-en való pöckölés közben, hogy amit tizensokezerért vett, mennyire is defektes ---> ebből következik a sok ajnározó cikk meg teszt.

Nagy méretű, egerek:
---------------------------------
Logitech MX 500
Logitech MX 510
<3
Logitech MX 518
Logitech G400
Microsoft Intellimouse Explorer 3.0
<3
Razer DeathAdder v1 @ Firmware 1.40
Razer DeathAdder v2 / DeathAdder Black Edition
Razer Boomslang 2007 CE Edition
SteelSeries Ikari Optical (ebből a Laser sem olyan rossz, de az Optical jobb)

Azért van miből választani.

Amit már nem látsz boltokban, azt lehet apróról vagy újonan e-bay-ről / amazon-ról (nem is túl húzós árakon - még postával sem).
Bizonyos esetekben (mint pl. ez) megéri kicsit küzdeni - elvégre jópár ezret akarsz költeni egy olyan beviteli eszközre (amit valószínűleg napi rendszerességgel, hosszú órákig fogsz használni), ami tényleg jó és sok évig kiszolgál.

[ Módosította: 7 ]

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#12707) FireKeeper válasza Synthwave (#12706) üzenetére


FireKeeper
nagyúr

nem tudom mit szerkesztgetsz, szerintem full félkövéren jobban adta ;]
talán akkor el is hiszik amit mondasz :K :R

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 V || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

(#12708) Synthwave válasza Synthwave (#12706) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Mi a bánatért lett ez MEGINT félkövér? Már harmadjára dobta ki így és harmadjára javítottam... Köszi, RIOS... :W

[ Szerkesztve ]

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#12709) WolfheartGR válasza abalint88 (#12704) üzenetére


WolfheartGR
őstag

Tiszteletem!
Eleddig a legkényelmesebb a Microsoft Intellimouse explorer 3.0, elég nagy egér, tényleg nagyon picit lógok csak le róla.
MX518 (-G400 ua. a forma) szintén nagyon kényelmes, ezt viszont csak behajlított ujjakkal tudtam/tudom használni. Viszont jól kitölti a tenyerem, elég magas a háta ezért komfortos sok órás használat után is.
Deathadder V2 most ezt használom, pontossága megkérdőjelezhetetlen, méretben nekem kicsi. Nagynehez megszoktam, most épp azzal szórakozok miképp tudom (fogásban) hosszabb távon is kényelmesen használni. Mindamellett, hogy a nagykezű embereknek van ajánlva.
Valahol aprón láttam egy Razer Boomslangot, na az valami böszme dögnek néz ki érdemes lenne egy megnézésre legalább ha nem rettent vissza a használt mivolta.
Steelseries Ikari Optical meg elvileg a mai nap folyamán megérkezik és tudok róla referálni.

‎"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..." Milyen színű az, hogy berúgok szombaton? Valószínű...

(#12710) kurtz válasza abalint88 (#12704) üzenetére


kurtz
aktív tag

én perpill 1 mx 518at használok a segge elég nagy nekem túl nagy is sztem neked lazán jó lenne kényelmes [nekem] elég pontos és van pár hasznos gomb rajta [én 2t tudok használni épp abból adódóan h nekem 1 kicsit nagy az egér] az oldalsó gombokat azokkal pl lehet böngészőt előre vissza pörgetni ez rohadt hasznos sztem gamekbe is teljesen jól megállja a helyét anno 9kért vettem simán jó vétel itt hardveren biztos találsz rohadt sikeres egér volt van belőle annyi mint a sz.... az utódja a g400 [1 kategóriával fentebb a g500(?)] ők biztos pontosabbak a kialakításuk doszta ugyan az ha jól emlékszek érdemes lenne megcsekkolni boltban v ismerősnél sztem mx518at nem olyan nehéz találni mint már mondottam gyakori kocka tartozék :D

R.I.P. Fractal Design Define R3 Arctic White 2011-2013

(#12711) Szajo válasza Synthwave (#12677) üzenetére


Szajo
őstag

Csak megvettem ezt a "hulladékot". Nem tudom, hogy csak azért írtad rá, hogy az mert ennyi az ára, vagy pedig mert A4Tech de el kell mondjam nagyon jó egér. Megvettem 2napja használom és nagyon jó! (Nem "oltás" képpen írom, persze hogy jobb a microsoftos, mert próbáltam azt is, de igazábol nem sokkal. 1600Ft ért nem hiszem, hogy bárhol kapsz máshol ilyen egeret, ez az egér tapasztalatom szerint lever egy jó pár 7-10ezer forintos Gamer egeret amiket a Media Marktban próbáltam, azt leszámítva, hogy azon max több gomb lehet. Persze ezzel nem azt mondom, hogy ez jobb bárminél is, csak nem tudom, hogy többőtök miért mondta, hogy sz@r mikor szerintem nem is próbálta, vagy nem is halott még róla. Kényelmes és érzik rajta, hogy nem akar szétesni az anyaga is olyan. DPI állítható, van előre/vissza lépés gomb, sokkal jobb és kezelhetőbb lett vele a kurzor a kis sz@r geniusom után.

(#12712) Tsebacsi válasza Szajo (#12711) üzenetére


Tsebacsi
nagyúr

Hiába akarnád meggyőzni őt, neki is berögzült dolgai vannak, dobálózik tesztekkel, saját véleménnyel meg hogy te nem is úgy használod az egeret, ahogy kellene. Hagyd rá, örülök és örülj te is, hogy jól választottál, élvezd és kész!

[ Szerkesztve ]

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

(#12713) TIT


TIT
veterán

Vettem egy razer imperatort és a programja azt írja nincs csatlakoztatva :W

(#12714) Szajo válasza Tsebacsi (#12712) üzenetére


Szajo
őstag

Én igazából nem leugatni akartam őt, de azt én először kaptam választ a kérdésemre, de aztán a 2. kérdésem már erről az egérről szólt, de akkor is azt a választ kaptam hogy vegyek mást, és nem szeretem ha valaki sose látta/próbálta csak halott már róla pl hogy: A4Tech jaj az nem jó vagy nem tudom, és akkor már más típus sem jó... Miért is dobnék ki 10en ezer forintot egérre, mikor 1600ért olyan egeret vettem ami nagyon is jó!
Egyébként sajnos ez minden topicban így van! Pár hónapja például processzor vétel előtt álltam, direkt le írtam, hogy nekem 775ös processzor kell 20környékén, több pénzem nincs rá, a Q6600 on gondolkozom, de tudtok e valami hasonlót vagy jobb árban lévőt használtan?
Erre jön a számtalan válasz, ami erről szól: "Inkább válts platformot azzal jobban jársz 20ezer egy jó alaplap plusz egy 25ösből használtan kijössz 1155 proci terén és sokáig el leszel vele" bla bla és társai, na de kérem... persze azért köszönöm az ilyen segítséget is, mert gondolom jót akar, de szerintem nem értette a kérdésemet...

[ Szerkesztve ]

(#12715) WolfheartGR válasza TIT (#12713) üzenetére


WolfheartGR
őstag

Öngóóóóóóóól!!!! :DDD

Más:
De am lőttem egyet én is/avagy egy szép kötényt nekem. Az usedba vett egér hátsó-oldalsó gombja ami nekem fontos, nem akarja az igazság. Postára adás előtt nem volt baja állítólag. Kattanó hangja van, érzésre olyan mintha jó lenne csak nem olyan nagy az ellenállása mint a többinek. Szal a kérdés mielőtt még megbontom az egeret: jól sejtem, hogy mikorkapcsolócsere lesz? Am egy Steelseries Ikari optical-ról van szó.

[ Szerkesztve ]

‎"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..." Milyen színű az, hogy berúgok szombaton? Valószínű...

(#12716) TIT válasza WolfheartGR (#12715) üzenetére


TIT
veterán

Nem öngól mert attól az egér jó és más razer egér is csinálja :D de úgylátom te még "jobban"jártál :)
Razer pad vagy milyen lenne a legjobb?Gondolom nem a 300.-os tescos mert attól kifényesedhet.

[ Szerkesztve ]

(#12717) xnace


xnace
őstag

Sziaszitok!

Milyen rágcsálót ajánlanátok nekem 15.000 Forintig? :) Trust GXT-14S-t váltana. Szereetem ezt is, de már a második lesz kontakthibás. A forma bejön, fontos az előre/vissza gomb az oldalán. Jó egérpadom már van egy Roccat Taito személyében.

Samsung Galaxy S3 Marble White

(#12718) FireKeeper válasza xnace (#12717) üzenetére


FireKeeper
nagyúr

az ikari optical hasonlít erre formában, bár lehet hogy laposabb egy fokkal.

hunkryo: szerintem senki sem ajánlott neked 10k+ árú egeret. pl ott a logi MX518, amit apróban 3k-ért adnak átlag, és azért nem egy a4tech kategória.
egyébként nekem kb 3évig a4tech-em volt, még most is megvan, még mielőtt engem is azzal vádolnál, hogy látatlanba fikázom.

[ Szerkesztve ]

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 V || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

(#12719) xnace válasza FireKeeper (#12718) üzenetére


xnace
őstag

Nem életbevágóan fontos ez a forma, és a két gomg sem. 15000 Forint körül keresek valami BestBuy egeret :)

Samsung Galaxy S3 Marble White

(#12720) FireKeeper válasza xnace (#12719) üzenetére


FireKeeper
nagyúr

az első hsz-ben ajánlottak közül válassz olyat, aminek tetszik a formája.

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 V || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

(#12721) WolfheartGR válasza TIT (#12716) üzenetére


WolfheartGR
őstag

A deathadderem nem. Asszonyé sem. :P
Amúgy mocsok jó az ikari. Ahhoz képest, hogy mennyivel laposabb az mx518-nál meg az itthoniaknál nagyon jó fogni. Frankón szépen ráterül a kezem. Szokni kellene csak ahhoz meg jó lenne az a két tetves oldalsó gomb. Lehet én vagyok am a hülye de pontosabbnak érzem mint a da-t.

‎"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..." Milyen színű az, hogy berúgok szombaton? Valószínű...

(#12722) Synthwave válasza Szajo (#12714) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Próbáltam azt a V-track-es A4Tech-et és továbbra is tartom, hogy egy hulladék. Persze egy Netscroll-hoz képest majdnem minden császár...

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#12723) 3.Aragorn válasza Synthwave (#12722) üzenetére


3.Aragorn
addikt

Mért bántjátok szegény Netscroll-t? Én annó pl egész komolyan osztottam vele CS-ben, a sok gamer egeres ellen... :K

[ Szerkesztve ]

Nem minden vándorút céltalan...

(#12724) Synthwave válasza Szajo (#12714) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Módosítottam az előző post-ot, csak lejárt a módosítási idő. Így nézne ki teljesben:

A procis példa nem volt jó.
Az eredeti kérdésed itt úgy hangzott, hogy "mit vegyek 2-3-4k-ért?". Ebbe beletartozik a 3-4k is, amiből sokkal jobbat tudtál volna venni, igaz, csak használtban (bár ha kellőképpen leinformálod az eladót - amire itt PH!-n azért van lehetőség - akkor nem lehet probléma; sokszor vettem már én is így egerentyűt)
.

Próbáltam azt a V-track-es A4Tech-et és továbbra is tartom, hogy egy hulladék. Nyilván kérdés, hogy mihez viszonyítod. Persze egy Netscroll-hoz képest majdnem minden császár (tudom, mert olyan volt az első optikai egerem anno :) ), 1600 Ft-ért pedig ne várjunk csodát (az esetek döntő többségében 16000-ért sem kapunk).

Ha ez neked teljesen megfelel, valóban fölösleges komoly egeret vásárolnod, használd ezt, ameddig csak bírja szuflával.

Tsebacsi: Hát ERRŐL tényleg hiába is próbálna meggyőzni. Volt már pár tucat egér a kezem alatt ("gamer", nem "gamer" - többek közt az ominózus A4Tech is), 15 éve vagyok FPS-kocka, ebből 8 év volt aktív Quake 3, beleértve CPM DeFRaG-ot is, ami azért csúcsra járatja az egeret (még mielőtt jönne a félreértés, nem vagyok pro, csak békés kis kocka ^^), így van mihez viszonyítanom.
Valóban, a minőség berögzült, amiből nem vagyok hajlandó alább adni. Szerencsére az ilyen egerek a simán megfizethető kategóriát képviselik, főleg, mióta elterjedtek a plazmatévével és súlyzókészlettel egybeépített lézercsodák. :)
Nem szeretem, ha a malfunction rate miatt random az eget bámulom, vagy össze-vissza gyorsulgat a kurzor - de ez már csak az én heppem. :)

Az, hogy nem látod a 9500-ös szenzor gyorsulási hibáit, annak köszönhető, hogy high sens-en, 5 cm-en tologatod - és ekkora távolságon nem fognak előjönni ezek a hibák, akár tudomásul veszed ezt, akár nem (az már eléggé kemény lenne, ha így is előjönnének; szerencsére azért ott nem tartunk).
Neked megfelel, nekem nem, mert jobbhoz szoktam és már gátolna abban, hogy a szokásos játékomat játsszam a szokásos beállításaimmal.

Használd egészséggel, tényleg. Te fizettél érte, neked kell, hogy megfeleljen, de légy szíves ne írj olyanokat, hogy hibátlan a szenzor, mert messze NEM AZ.
5 cm-re még jó, 20-30+ -ra már nem igazán. Az egész konstrukció ár/érték arányban nagyon gyenge - negyed ennyi pénzért talán még jó vétel is lehetne, bár magam részéről még akkor sem erőltetném annyira.

3.Aragorn: Azért megnézném, hogy 20-30 cm-en hogy fordulsz azzal a Netscroll-val két villámgyors 90°-ot :).

Az igaz, hogy ha valaki játszani vesz egy jó egeret, attól még nem lesz jobb játékos. Ellenben sokkal könnyebben fog fejlődni, egy bizonyos szint (ami azért annyira nem magas) után pedig már kifejezetten növeli a vérnyomást, ha valami defektes izével kell szenvednie delikvensünknek. Lámákat persze kb. bármivel lehet alázni.
A pro-k meg persze az egyszerű halandókat egy golyós Genius-szal is a kukába lövik :DDD, de a saját kaliberű ellenfelekkel szemben már ők sem akarnának betegeskedő patkánnyal "szembenézni" - ilyenkor ők sem szeretik hogy "rántottam, az eget néztem, ő rántott, fejmagasságban elkaszált"-effektust. :DDD

[ Szerkesztve ]

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#12725) Szajo válasza Synthwave (#12724) üzenetére


Szajo
őstag

Értem és kösz. Hát az én "egérhelyem" ahol tologatom nap mint nap az egeret az nem több 10-15cm nél, és még azt sem használom ki, szóval nekem 5-6cm elég, csuklóból játszom...
Egyébként a kérdésem amire te válaszoltál az már másik volt, én az egérről kérdeztem, hogy mégis milyen egy Netsrcollhoz képest. És írtam is hogy egyelőre nem tudok beruházni ilyen nagyon komoly egerekre. Végülis ez a válasz is elég volt, hogy "egy hulladék" de valahogy az én tapasztalatom nem tükrözte ezt, hogy hulladék lenne, nem olyan jó mint egy Razer vagy ilyesmi de igenis ennyi árért tökre ász egér, még lehet többet is adtam volna érte. Szóval igazábol kicsit bővebb leírást akartam kapni az egérről, hogy nem jó mert xy vagy jó mert xy vagy elmegy még mert xy de a "másik" egérrel jobban járnál mert árban hasonló és jobb is ezért blabla na de most ez igazábol mindegy csak leírtam. Köszönöm a segítségeket :) :)

(#12726) Picturemaker válasza Szajo (#12725) üzenetére


Picturemaker
őstag

Általános használatra tényleg teljesen jó az az egér. Talán az egyik legjobb egér amit ennyiért lehet kapni. Mondom ezt úgy hogy kb. 9-10 éve csak Microsoft egereket használok (munkára, a játék csak a sor végén kullog). Ne keverjük ide a használtakat, mert pl. én egy fillért nem adnék egyetlen használt egérért sem.

A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!

(#12727) polgi803


polgi803
őstag

Sziasztok!

Razer Lachesis alá milyen padot ajánlanátok mert a jelenlegi Roccat Taito nem a legjobb...egy idő után darabosan megy a kurzor...lehet a padon lévő por miatt,de nem lehet teljesen kitisztítani...

(#12728) CHIPman


CHIPman
nagyúr

Üdv.
Kellene nekem:
1db BT egér(notiban van beépített BT) netezésre
1db vezeték nélküli egér netezésre/kisebb játékra(adapterrel)
1db vezetékes USB egér netezésre
Lehetőleg minél olcsóbban, de ne menjen a minőség (és az üzemidő) rovására. :R

[ Szerkesztve ]

hardverapro.hu/tag/chipman

(#12729) havri1


havri1
félisten

Sziasztok!

Megérkezett a 2 garnitúra skatez, ma felraktam, és valami hihetetlen a változás, pedig még nem is vettem egérpadot alá, a régi van, amit a neveletlen gyerek megtépett már párszor :)
Most csak fogtam, és a tappancsokra ráragasztottam, mi a helyes módja a fix rögzítésnek? A tappancsokat le kell venni, és a helyére ezeket beszabni? Elég gyengének tűnt a ragasztó rajta, nem hiszem, hogy sokáig húzza..

KÉP

[ Szerkesztve ]

havri

(#12730) jaffa 2843 válasza havri1 (#12729) üzenetére


jaffa 2843
Ármester

Ez így jónak tűnik. Ha nem ad sercegő hangot akkor tökéletes. Én ha méretre vágtam mindig karcolgatta a padot a vágás mentén, de így, hogy a szélei kicsit feljebb vannak jónak kell lennie.
A ragasztó az bírni fogja. De ráérsz ezen agyalni, ha majd esetleg elengedi :D

#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

(#12731) havri1 válasza jaffa 2843 (#12730) üzenetére


havri1
félisten

Köszi!

Semmi sercegés, simán siklik.

havri

(#12732) cellpeti válasza havri1 (#12729) üzenetére


cellpeti
veterán

nekem is ilyen volt, de én leszedtem róla és sima tappancsokat raktam rá

Tigris, tigris, csóvafény...

(#12733) havri1 válasza cellpeti (#12732) üzenetére


havri1
félisten

És olyan sima tappancsokat ami jól siklik honnan lehet szerezni?

havri

(#12734) WolfheartGR válasza WolfheartGR (#12721) üzenetére


WolfheartGR
őstag

Sikerült megreparálni az Ikari-t. N1 egér. Megy is piacra a Da. Inkább veszek még egy ilyent az árából.

‎"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..." Milyen színű az, hogy berúgok szombaton? Valószínű...

(#12735) FireKeeper válasza WolfheartGR (#12734) üzenetére


FireKeeper
nagyúr

mennyiért piacozod a DA-t? ;]

[ Szerkesztve ]

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 V || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill

(#12736) cellpeti válasza havri1 (#12733) üzenetére


cellpeti
veterán

hát én az Ebay-ről rendeltem. 4$ volt 8db, szóval kb 2évnyi cuccért fizettem 1000 Ft-ot! Talán megvan még kitől vettem, megkeresem és elküldöm priviben, de itt a topikban is linkelte valaki pont nekem.

Tigris, tigris, csóvafény...

(#12737) jaffa 2843 válasza cellpeti (#12736) üzenetére


jaffa 2843
Ármester

én voltam? [link]

#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

(#12738) 3.Aragorn válasza Synthwave (#12724) üzenetére


3.Aragorn
addikt

Nem volt bajom a fordulásokkal. Alapvetően egyébként kicsiket mozgatok az egéren, 20-30 cm-es mozgásokat soha nem csinálok. Nálam már a 10 is soknak számít... Sose tudom, h ez a high-, vagy a low-sense...

"Az igaz, hogy ha valaki játszani vesz egy jó egeret, attól még nem lesz jobb játékos. Ellenben sokkal könnyebben fog fejlődni, egy bizonyos szint (ami azért annyira nem magas) után pedig már kifejezetten növeli a vérnyomást, ha valami defektes izével kell szenvednie delikvensünknek. Lámákat persze kb. bármivel lehet alázni.
A pro-k meg persze az egyszerű halandókat egy golyós Genius-szal is a kukába lövik :DDD, de a saját kaliberű ellenfelekkel szemben már ők sem akarnának betegeskedő patkánnyal "szembenézni" - ilyenkor ők sem szeretik hogy "rántottam, az eget néztem, ő rántott, fejmagasságban elkaszált"-effektust. :DDD"

Ezzel teljes mértékben egyet tudok érteni.

Nyilván nem azt mondom, h ez egy csúcs egér lenne, mert nem az. De sok csatát túléltünk már együtt... :R

Nem minden vándorút céltalan...

(#12739) CHIPman válasza CHIPman (#12728) üzenetére


CHIPman
nagyúr

Valaki? Sürgős lenne.

hardverapro.hu/tag/chipman

(#12740) cellpeti válasza jaffa 2843 (#12737) üzenetére


cellpeti
veterán

igen, te! bocs, nem emlékeztem :C

Tigris, tigris, csóvafény...

(#12741) havri1 válasza cellpeti (#12736) üzenetére


havri1
félisten

Köszi!
3 dollár a shipping, annyiért inkább skatezelek :)

havri

(#12742) cellpeti válasza havri1 (#12741) üzenetére


cellpeti
veterán

ha kicsit előbb szólsz, rendeltem volna neked is.

Tigris, tigris, csóvafény...

(#12743) woolwich


woolwich
tag

Mivel a gépem kicsit távol van az asztaltól így a vezetékes egér normál kábele nem ér oda. Egy ilyen kábel megfelelne hosszabbítás képpen?

(#12744) Tothgera30 válasza woolwich (#12743) üzenetére


Tothgera30
Ármester

:K

"A pokol nem hely, hanem állapot"

(#12745) Skalci


Skalci
tag

Mostanában elgondolkodtam egy gamer egér vásárlásán, de ha azzal is valszeg 800dpi-n játszanák,(merthogy így szoktam meg), ráadásul a mostanit még kényelmesnek is érzem, akkor mi értelme is van az egésznek?

(#12746) DarkByte


DarkByte
addikt

Sziasztok! Jövő héten érkezik meg az új notim és szeretnék mellé egy minőségibb bluetooth egeret. Az m555öt néztem ki a Logitechtől. Kicsit borsos árú de annak tudatában hogy valószínűleg kevésbé eszi az elemet mint noname társai meg szeretném venni. A kérdésem arra irányulna hogy van-e itt valakinek ilyenje és mit tud elmondani az újratölthető ceruzaakkuval való használatról. Némelyik egér tudtommal nem is hajlandó működni ilyennel vagy nagyon gyorsan lemerül. Ha hosszú is az élettartama alkáli elemmel akkor is szeretnék inkább újratölhető elemet használni már csak a környezettudatosság miatt is.

[ Szerkesztve ]

(#12747) ftc


ftc
nagyúr

Kérdés

Logitech egeret szeretnék beszerezni

M510
M325

Melyiket a kettő közül?

(#12748) 3.Aragorn válasza ftc (#12747) üzenetére


3.Aragorn
addikt

A kettő közül az 510-es a jobb szvsz. De drágább is. Többiek?

Nem minden vándorút céltalan...

(#12749) cyberkind


cyberkind
félisten

Üdv !

Csakis játékra szeretnék egeret !
Logitech G9x vagy Logitech G700 legyen, ezek közül melyiket ajánlanátok ?

Köszi a válaszokat ! :R

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#12750) ftc válasza 3.Aragorn (#12748) üzenetére


ftc
nagyúr

40EUR felett nem adok egy egérért :)

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen egeret válasszak? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.