Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-04 10:31:59

LOGOUT.hu

Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aktuális: Karácsonyi telefonajánló 2023 (cikk), Milyen telefont vegyek 2023-ban karácsonyra? (videó)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#94551) SybenX válasza lezuvius (#94549) üzenetére


SybenX
őstag

+1 G4-nek

Zoodroo: Egyértelműen nexus 6p a neked való!

(#94552) adaam


adaam
újonc

Sziasztok!

Keresek 50-60 ezer körül új, (lehetőleg könnyen beszerezhető) független telefont, ami
-kompakt (kényelmes egykezes használat)
-fotózásra alkalmas (nem csak képes, +vaku)
-megbízható, mind hw, mind sw értelemben (fél év után is)
-jól néz ki (persze ez szubjektív, de nekem a Samsungok itt ki is estek. ennyi pénzt csak olyan dologért fizetnék ki, ami tényleg tetszik is. még akkor is, ha ez igazából használati tárgy)

Hosszas utánajárás után én nem találtam olyat, ami ezeknek az igényeknek megfelelne. Még úgy sem, ha a jó kamerát nem számítom. Esetleg ti tudtok? Mert már hajlok arra, hogy feladom a fotózást, veszek egy Lumia 532-est, és azzal várom meg amíg kevésbé lesznek abszurdak a telefonárak.

(#94553) dkaro válasza lezuvius (#94549) üzenetére


dkaro
őstag

P8 ellen mi szól? Látom, hogy az LG a legtöbb spec-ben kicsit jobb, talán prociban nem de az 1 év gari nagoyn zavar. Nagyon műanyag feeling esetleg a P8, arra értetted az anyaghasználatot?

(#94554) lezuvius válasza Zoodroo (#94550) üzenetére


lezuvius
őstag

Szia

Nexus 6p,Galaxy S7,G5 szerintem jo valasztas lenne de ha a tamogatas nagyon fontos akkor iPhone 6s/plus.

dkaro
Kijelzoben,hardverben,szoftverben,kameraban,akkuban is a G4 a jobb. P8 mellett a femhazat tudom felhozni pozitivumkent de megjegyzem,hogy a G4 borhatlapja se rossz.

Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs

(#94555) diegho válasza dkaro (#94548) üzenetére


diegho
nagyúr

De miért az edigital-nál veszed meg a G4-et? Ott a mobilkereskedes.hu ugyanazt a garanciát kapod. LG-re nincs olyan, hogy sufni gsm és hivatalos garancia. Ha van rendesen kitöltött számlád, akkor hivatalos garanciád van rá és bármelyik LG szerviz 1 évig ingyen javítja a telefonod a számla felmutatása után! Ez egy példás hozzáállás az LG részéről, ehhez ha még veszel 5k-ért +1 év garanciát a mobilkereskedésnél, akkor máris ott van a 2év garanciád, amiből 1 év gyártói, a 2. év bolti, de ők korrektek, nem lehúzós banda.

Még valami. Ha már ilyen 150 ezres kategóriát nézegetsz, akkor Nexus 6P-t vegyél, jelenleg talán a legjobb telefon a piacon android fronton.

[ Szerkesztve ]

(#94556) dkaro válasza diegho (#94555) üzenetére


dkaro
őstag

Mert ott van 0 thm-es vásárlási lehetőség most.:) Nem szeretném egyben kicsengetni az összeget így kényelmes.Illetve ahogy látom nincs is nexus 6p az edigitalnal.

(#94557) diegho válasza dkaro (#94556) üzenetére


diegho
nagyúr

Ja értem, nem szoktam hitelre vásárolni, így nem is gondoltam erre.

(#94558) Zoodroo válasza lezuvius (#94554) üzenetére


Zoodroo
csendes tag

Igen, fontos lenne a termék támogatás:) ezert kérdezném, hogy ebben Apple v a Google a jobb? Vagy is Te itt most a támogatásnál iPhone-t mondtál, de pl jobb a támogatottság/anyaghasznalat/egyebek náluk? (A samsungok valahogy nem jonnek be, meg úgy tudom a támogatás is 2ev max)

droid16 köszönöm a választ:) Tőled is azt kérdezném, miért inkabb a nexust ajánlod? :)

(#94559) SybenX válasza Zoodroo (#94558) üzenetére


SybenX
őstag

Azért a 6p-t ajánlottam,mert a legjobb androidos telefon és akár 3 évig is támogatva lesz.De vehetsz iphone-t is ha neked az jobban tetszik,én csak azért nem ajánlottam,mert a 6p is van olyan jó vagy jobb mint az iphone 6s és azért az android komolyabb,testreszabhatóbb,nyíltabb rendszer.

(#94560) lezuvius válasza Zoodroo (#94558) üzenetére


lezuvius
őstag

Mindenben a toppon van az iPhone (kijelzo,kamera,SOC) s pluszba a tamogatottsagaval nem tud versenyezni egy droidos telo sem. Nem is beszelve az appok optimalizaltsagarol,amiben verhetetlen.

droid16
Nem a legjobb droidos a Nexus 6p csak a legjobbak kozott van...

[ Szerkesztve ]

Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs

(#94561) molacika91


molacika91
tag

Sziasztok!

Telefon vásárlás előtt állok és tanácsra lenne szükségem. Jelenleg egy Sony Xperia SP-t használok és már kezdem unni a hülyeségeit.

Két telefont néztem, az LG G4-et és a Nexus 5X-et. Hosszú távon, (2-3 év) melyik ajánlottabb? Elég lesz ez a hardver még annyi idő múlva is?
Mind a két telefon mellett vannak érvek (pl. sima android, ujjlenyomat olvasó - 3GB ram, könnyen megoldható qi töltés) és ellenérvek, így nem tudok dönteni.
Vagy pont most, hogy jönnek a Snapdragon 820 és 650-es procik, megérné rájuk várni? Nyújtanak ezek annyival többet, pl. akkuidőben?

Köszi!

(#94562) SybenX válasza molacika91 (#94561) üzenetére


SybenX
őstag

Hogy hosszútávon melyik ajánlottabb az nehéz kérdés.A n5x tovább lesz támogatva,viszont csak 2GB ram van,ami viszont biztos,hogy kevés lesz 2-3 év múlva még stock androiddal is.A G4 valószínűleg kevesebb ideig lesz támogatva,(bár nem lehet tudni) viszont itt a 3GB ram azért még megállja a helyét 2 esetleg 3 év múlva.
Én is gondolkoztam,hogy melyiket vegyem,végül G4 mellett döntöttem a jobb anyaghasználat,akksi valamint a kijelző nagysága miatt és nem bántam meg.Előtte nexus 5-öm volt és meglepetésemre sokkal stabilabb az lg féle android mint az n5-ön lévő stock android.Az LG hihetetlen jól optimalizálta G4-et.
Szóval én G4-et ajánlom!

Nem éri meg várni az új cpu-val szerelt telefonokra,kivéve ha megengedheted magadnak anyagilag,sőt éppen most éri meg legjobban megvenni az általad felsorolt 2 telefon közül valamelyiket az áruk miatt.

[ Szerkesztve ]

(#94563) lezuvius válasza molacika91 (#94561) üzenetére


lezuvius
őstag

B20-s LTE nem annyira fontos,akkor varj a MI5-re,mert jo aron nagyon jot kinal.
Viszont ha fontos akkor a ketto LG melle tennem meg a pakliba a OnePlus 2-t,ami kb. otvozi a ket telo elonyeit.

Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs

(#94564) habmalac


habmalac
tag

Helló! Lecserélni készülök egy Z1 compact készüléket. Elkezdtem nézelődni és megtetszett egy THL termék. Új cucc lehet mert nem találtam róla túl sok véleményt.

http://www.tinydeal.com/thl-t7-mtk6753-octa-core-64-bit-55-hd-android-51-4g-lte-phone-p-1546.html

i a véleményetek róla? Vállalhatónak tűnik szerintetek? Nagyjából ezt az árkategóriát szeretném tartani. Jó lehet ez ennyiért vagy van ebben az árban jobb vétel is? Esetleg volt már valakinek a kezében az általam kiszemelt darab? Az itthoni hűségnyilatkozatos részletektől pedig távol tartanám magam.

Minden ötletet szívesen fogadok.

(#94565) motoflug válasza habmalac (#94564) üzenetére


motoflug
őstag

A dual-simes okostelefonok topikjába nézz be, lehet hogy ott már rendelkeznek róla tapasztalattal. ;)

(#94566) hitchins válasza molacika91 (#94561) üzenetére


hitchins
őstag

Ezt a kerdest sosem ertem. Mit jelent hogy megallja a helyet 2-3 ev mulva. Amire most kepes arra 2 ev mulva is kepes lesz.Ha jonnek uj telefonokes nonek az igenyeid akkor cserelned kell de egyebkent miert ne lenne jo?

(#94567) 313313 válasza hitchins (#94566) üzenetére


313313
addikt

Ezzel kötözködnék.
Mivel az appok frissülnek, nagyobb erőforrás igényük van, vagy csak újabb szoftver, amit a telefon nem kap meg, így előfordulhat, amire egy telefon most képes, 1-1,5 év múlva nem lesz..
Mellesleg magam is tapasztaltam, hogy amire egy készülék képes vásárláskor, az 1,5 év múlva már döcög és kínszenvedés vele ugyan az...
Azt meg halkan jegyzem meg, hogy szerintem direkt írják a programokat úgy, ahogy, hogy vedd mindig az újabb és jobb készüléket, ne bírj használni valamit 3-4-5 évig, hiába jó.

HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB

(#94568) metaldog


metaldog
aktív tag

Hali

Huawei p8-at akarom lecserélni és Htc one m9 vagy galaxy s6-ra gondoltam. Melyikre lenne érdemes lecserélni? A p8 nekem teljesítményben nem hozza amit vártam tőle.

(#94569) tnkrpd


tnkrpd
újonc

Hello!
Telefonvásárlás előtt állok.Eddig a középkategóriás készülékeim voltak,de most beruháznék egy minőségibb vasra.A 100.000 Ft-ot semmiképpen nem akarom túllépni.Segítséget szeretnék kérni a választásban.Eddig ezeket a készülékeket néztem ki:nexus 5x,p8,honor7(ez kicsit drágább),g3,meizu mx5,honor6.Más készülék is érdekel,ha az jobb a leírtaknál.
ui:Megéri gsm-ben vásárolni?(pl:ujgsm,mobilkereskedes)

[ Szerkesztve ]

(#94570) lezuvius válasza metaldog (#94568) üzenetére


lezuvius
őstag

Merlegeld,hogy mi szamit jobban, ha a jo kamera,szep kijelzo akkor S6. Ellenben ha a vegletekig optimalizalt rendszer es remek multitask, akkor M9.

Altalanos sebessegben mindketto remek es jatekra is egyarant alkalmasak.

Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs

(#94571) SybenX válasza tnkrpd (#94569) üzenetére


SybenX
őstag

Nexus 5x a legjobb a felsoroltak közül főleg szoftveresen.Amit még ajánlanék az az Lg G4 ami a legjobb az árkategóriájában.
Mobilkereskedéstől lehet rendelni nyugodtan.Korrekt bolt és gyártói garanciát adnak.

(#94572) ferrari1 válasza SybenX (#94571) üzenetére


ferrari1
őstag

Olyan sokan írtak a mobilkereskedésről, hogy megnéztem a bolt oldalát a garanciális feltételekről és egy sor megütötte a szemem:

"A 2 év teljes körű gyártói garancia rajtunk (forgalmazó) keresztül érvényesíthető."

Ez ha igaz eléggé gáz, mert a gyártói garanciát bármely gyártói szervizben érvényesíthetni lehet, nem csak a forgalmazón keresztül. Nekem ez valahogyan nem kerek :F Vagy a gyártói valóban nem is gyártói, vagy a bolt tud valamit rosszul?

[ Szerkesztve ]

(#94573) diegho válasza ferrari1 (#94572) üzenetére


diegho
nagyúr

Amit írnak teljesen korrekt. Sehol nem írják, hogy magyarországi gyártói garanciát kapsz. Van amelyik gyártó a külföldön vásárolt cuccokat is garizza, van amelyik nem, az ott kapható telefonok 99.99%-a pedig nem itthoni, ezért ennyi az ára, viszont például az LG esetében a garanciád 100% gyártói, amit itthon érvényesíthetsz is. Ezért lett ajánlva onnan a G4.

(#94574) SybenX válasza ferrari1 (#94572) üzenetére


SybenX
őstag

Én csak annyit tudok,hogy az LG-nél biztos lehet intézni a garanciát 1 évig.
Hogy más gyártóknál hogy van azt nem tudom.Ennek utána kell járni.

[ Szerkesztve ]

(#94575) ferrari1 válasza SybenX (#94574) üzenetére


ferrari1
őstag

Írtam nekik emiatt egy levelet :) Nagyon kíváncsi leszek mit válaszolnak, mert úgy gondolom, hogy nagyon nincs igazuk.

diegho: Lehet igazad van. Azért kíváncsi vagyok a válaszra. Mondjuk egy laikus vevőnek simán megtévesztő lehet. Vagy csak én gondolom így?

[ Szerkesztve ]

(#94576) tnkrpd


tnkrpd
újonc

Lg g flex2-ről vélemény?Más mit gondol?100ezer+10ezerig bezárólag g4 abszolút bajnok?
Köszönöm a válaszokat előre is!

[ Szerkesztve ]

(#94577) holozis_HUN válasza tnkrpd (#94576) üzenetére


holozis_HUN
veterán

Állítólag melegszik (első verziós Snapi 810)

Illetve nem tudom, hogy az LG mennyire támogatja, mert kb semmit nem hallani róla. Hasonló a sima M9 és a Z3+ is, ezek mind nagyon melegedtek. Egy Flex 3-ra nagyon kíváncsi lennék! Ha az LG folytatja a Flex sorozatot a jövőben tuti olyat veszek, bejönnek :B

El errar es humano y el perdonar, divino.

(#94578) pilu85 válasza holozis_HUN (#94577) üzenetére


pilu85
őstag

És attol h melegszik ugyanugy használja sok gyártó.

"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."

(#94579) holozis_HUN válasza pilu85 (#94578) üzenetére


holozis_HUN
veterán

A Flex 2-ben az első verziós Snapi 810 van, az mégjobban melegszik, mint a 2.1-es variáns. Lg G4 jobban ajánlott (szerintem)

El errar es humano y el perdonar, divino.

(#94580) cs.zs.


cs.zs.
addikt

Srácok,
lehet valahol Snapi615-re keresni?
Milyen eszközökben van ez, legalább 2/16 vagy még nagyobb memóriával?

...itt kérem mindenki!

(#94581) Rottweiler89


Rottweiler89
aktív tag

Sziasztok!
LG Leonnal mi szállhat harcba Samsung oldalon hasonló árban? Akár használt is lehet...

AeroCool Hexform, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED DDR4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6600 8GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium

(#94582) Viktor0610 válasza Rottweiler89 (#94581) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Talán a Core Prime. :)

Xiaomi 13T - Eladó Xiaomi 11T 8/128 GB telefon: https://hardverapro.hu/apro/elado_xiaomi_11t_8_128_gb_telefon/friss.html --- olcsóbb lett!!!

(#94583) KisSarkany


KisSarkany
csendes tag

Sziasztok!

Ket kerdesem volna:

1. Melyik a legolcsobb jelenleg kaphato dual simes, 2GB RAMos (stock androidhoz kozeli), kivalo GPSszel rendelkezo max 5colos telefon?

2. A fenti parameterekhez meg hozzajonne, hogy strapa is legyen.

Koszi

(#94584) Benir8


Benir8
senior tag

Sziasztok!
Lehet nem ide való téma de ehhez is kapcsolódik.
Milyen töltőt javasoltok 1500ért egy Sony Xperia L micro usb aljzathoz?

(#94585) holozis_HUN válasza Benir8 (#94584) üzenetére


holozis_HUN
veterán

Gyári töltő ami van a telóhoz.

El errar es humano y el perdonar, divino.

(#94586) Benir8 válasza holozis_HUN (#94585) üzenetére


Benir8
senior tag

Tudom, tönkrement, egy másikat kell vennem.

(#94587) holozis_HUN válasza Benir8 (#94586) üzenetére


holozis_HUN
veterán

Hát vegyél eredetit. Az a legbiztosabb megoldás. Azt találták ki ahhoz a telóhoz :B

El errar es humano y el perdonar, divino.

(#94588) Benir8 válasza holozis_HUN (#94587) üzenetére


Benir8
senior tag

Akkor tud boltot javasolni? :D

(#94589) Viktor0610 válasza Benir8 (#94584) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Nem is értem a kérdést.
Ha nincs kereted eredetit venni (1500 Ft-ból ugye nem jön ki), akkor bármilyen utángyártott micro USB töltő megteszi, ami kijön 1500 forintból. :P

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 13T - Eladó Xiaomi 11T 8/128 GB telefon: https://hardverapro.hu/apro/elado_xiaomi_11t_8_128_gb_telefon/friss.html --- olcsóbb lett!!!

(#94590) Benir8 válasza Viktor0610 (#94589) üzenetére


Benir8
senior tag

Eredetiset nem kapni, vagy jóval drágább. Más fajta jó minőségű töltő is jó hozzá,nem? 1500ért nincs minőségi töltő, nem kell eredetis ehhez hozzá való töltő?

[ Szerkesztve ]

(#94591) holozis_HUN válasza Viktor0610 (#94589) üzenetére


holozis_HUN
veterán

+1 :)

El errar es humano y el perdonar, divino.

(#94592) motoflug


motoflug
őstag

Sziasztok!

Nem tudom hol tegyem fel a kérdést, tudtok olyan megbízható szakembert a PH-n, vagy budapesti szervizt, ahol törött kijelzőt kicserélnének? :R

(#94593) mszl


mszl
aktív tag

Sziasztok!

Keresnem a Motorola Defy-m utodjat, keresnek egy hasonlo vizallo, cseppallo telot turazashoz, futasaimhoz.
Jol jonne egy kis sebesseg, jo gps (Glonass is). Kepernyo max. 4-4,5" de inkabb 4". Rootolhato legyen, mert a telefonalas, sms kuldes, gps funkcion kivul kiherelnek mindent. A Defy-n sincs mas csak a minimalis es 2 terkep program. Mellette minden mashoz van egy redmi note. Azert kellene okostelo, hogy ne kelljen egy tura gps-t es telot hordoznom magammal mikor erdoben egyedul futok es ott azert lehetnek balesetek amikor jol johet egy kis segitseg (sajat magunknak es esetleg masoknak is)
Akkor osszefoglalava:
4" koruli kepernyo jo fenyerovel
Felbontas mar HD eleg, de a defy felbontasa is tokeletes
Jo GPS glonassa-al
Legalabb 4 mag
Min 1 GB ram (2-nek jobban orulnek)
Nagyobb akkumulator
es persze viz allo. (az izzadsag es a hirtelen eso miatt)
min android 4.1 aprogik miatt.

Elore is koszi a segitseget!

Udv. Laci

A hálózat építést csak elkezdeni lehet, befejezni nem.... Eredetije a HUP-on!! Onnan kölcsönöztem!!

(#94594) foxymaci válasza cs.zs. (#94580) üzenetére


foxymaci
senior tag

Huawei G8

_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /

(#94595) hzcs


hzcs
senior tag

Hali!

Telefont szeretnék venni, max 100k HUF-ig. Jelenleg egy kínai jiayu g5-öt nyúzok, aminél a gps használhatatlan.
Amit szeretnék: kétkártyás, használható (városban is, ne dobjon át utcákat, párhuzamos utakra, stb), lehetőleg NFC-s, lehetőleg infrás, tudja a Voda LTE-t, jó legyen a mobil és a wifi térereje, AC-s wifi, ujjlenyomat olvasó.
Amiket eddig nézegettem, mindnek van valami baja.
Lenovo P1: csak 2 ujj regisztrálása, azt is nehezen ismeri fel
HTC M9: gyors akkumerülés
Asus Zenfone 2: ez hardverben megfelelne, de a fórumban bugos szoftverről írnak, nincs ujjlenyomatolvasó.

Samsung saját tapasztalataim alapján kizárva.

(#94596) b.kov


b.kov
senior tag

Sziasztok!
Ismerősömnek szeretnék telefont keresni. :)

- Árkategória?
50-60e Ft

- Használt vagy új?
Mindenképpen Új

- Hol vennéd meg?
Itthonról. Lehet szolgáltató, de nevesebb webshop ajánlata is.

- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
Mindenképpen hosszabb távra, azért egy 2 év a minimum lenne.

- Mire használnád?
Általános célú felhasználás. Stabil rendszer kell, játék sem annyira fontos. Tegye szépen a dolgát, ne adja meg magát.

- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Elsősorban Android lenne a legmegfelelőbb. (WP kizárva)

Így első sorban én egy Asus Zenfone Go-ra gondoltam (~55k Ft).
Várom válaszaitokat! :)

(#94597) Kozs


Kozs
tag

Sziasztok!
Telefont szeretnék vásárolni. Phabletet szeretnék, fontos lenne a nagy méret,sokat nézek sorozatokat metrón,olvasok telefonon,szakácsként a recepteket is szeretem a telefonra kirakni, szóval minél nagyobb annál jobb.

Nagyon tetszik a Huawei mate 8,de mivel szeretek játszani is kicsit fosok a GPU-tól.

Note 5-ön is gondolkozok, Angliában élek,és nem tudom,melyik típusszámú lenne nekem jó,ha akarom használni otthon is,meg itt kint is(mert olvastam,hogy valamelyik csak UK only(annyira nem értek hozzá... :B ))
Az S6 edge plus nem tetszik,ilyen nagy méretben,nekem nem szép a lekerekített üveg előlap...

Tudnátok adni esetleg néhány ötletet,mit érdemes megnézni(valamint tudtok a Note5-höz típusszámot is szívesen fogadok(nagy az ár differencia egyes modellek között)).

Előre is köszönöm, szép napot :))

Olyan nincs,hogy valami nem sörnyitó

(#94598) m1lan válasza lezuvius (#94554) üzenetére


m1lan
őstag

Azért ne túlozzunk. Tény, hogy hardveresen és kamerában számottevően jobb a G4, de a többi azért nem olyan egyértelmű. A P8 kijelzőjét a legtöbb helyen szebbnek írják, bár ha a QHD felbontás jelenti a jobb kijelzőt, akkor valóban a G4 nyer. A GSMArena battery life toplista szerint akkuidőben is a P8 a jobb, nem is olyan kevéssel.

Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX

(#94599) dkaro válasza m1lan (#94598) üzenetére


dkaro
őstag

Te melyikre voksolnál annak tekintetében, hogy egy árban vannak de az lg csak 1 év garis míg a p8 2?

(#94600) Doggy dog


Doggy dog
senior tag

Sziasztok.
Olyan okostelefont keresünk,ami 5' alatti (4.5-4.8),újat vennénk,hazai hivatalos garanciával.Független vagy Telenor.
100e-ig.
Windows-t kihagynánk.

[ Szerkesztve ]

APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.