Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-04 10:31:59

LOGOUT.hu

Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aktuális: Karácsonyi telefonajánló 2023 (cikk), Milyen telefont vegyek 2023-ban karácsonyra? (videó)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#68051) Ájvé válasza zsloti (#68050) üzenetére


Ájvé
veterán

Ilyen tudással ilyen árban (méretben) nem tudnék. Eleve jó áron van ennyiért ilyen hardverrel.

Veron:
Ipon és Edigital nem GSM bolt, hanem elektronikai szaküzletek (ipon inkább számítástechnikai szaküzlet), de még egyszerűbb webáruháznak nevezni ezeket. Media Mark is ott van még, meg Euronics esetleg vagy eMag.

(#68052) Ájvé válasza Julot (#68049) üzenetére


Ájvé
veterán

Front kamera elég gyenge általában, szóval max videó beszélgetésre lehet jó.
Lenovo A328

(#68053) resetelek


resetelek
csendes tag

Sziasztok! Gyors döntést kell hoznom, és nem tudok választani. WP 8.1 fronton Lumia 830 és Lumia 735, Android telókból LG G3s, LG G2mini, Huawei Ascend P7 merült fel. Ti mit választanátok, vagy mit tudnátok hasonló kategóriában ajánlani. Előre is köszi :)

per aspera ad astra

(#68054) GSPLR válasza resetelek (#68053) üzenetére


GSPLR
senior tag

Lumiából nem tudok segíteni. Droid felsorolásodba elfogultság nélkül nem tudok hozzászólni, így én ajánlanék neked egy Honor 6-ot, bár így is picit "hazabeszéltem" :DDD Viszont ez, az általad felsoroltak bármelyikét veri.

[ Szerkesztve ]

Huawei

(#68055) Flind válasza Veron (#68048) üzenetére


Flind
senior tag

Én az Expansysban bízok a legjobban.
Viszont mint már Ájvé írta, ezek nem GSM boltok.

(#68056) bjergerking


bjergerking
tag

Szerintetek érdemes még újonnan iPhone 4S-t venni? Galaxy S4-gyel van egy árban és nem tudom, hogy melyiket vegyem. Eddig androidot használtam, de így 2 év után ugyanazzal a telefonnal már minden életkedvemet elvette, és az androidba vetett hitem is megrendült..szerintetek? :U

(#68057) GSPLR válasza bjergerking (#68056) üzenetére


GSPLR
senior tag

A droid nem csak a Samsungból áll... Vannak nagyon jó lehetőségek, kérdés hogy pontosan mire van szükséged.

Huawei

(#68058) junior11 válasza resetelek (#68053) üzenetére


junior11
veterán

Lumia 830.

The Truth Is Out There - Az igazság odaát van

(#68059) Flind válasza bjergerking (#68056) üzenetére


Flind
senior tag

4S-t már semmiképpen nem éri meg venni. Inkább írd le az árat, és (valószínűleg) mondunk mindkettőnél jobbat, annyiért.

(#68060) jopika válasza resetelek (#68053) üzenetére


jopika
tag

Szia én az Lg G3 at választanám már az lcd miatt is másrészt meg azért mert gyors a 2gb ram sem rossz

„Ember: egy lény, aki kivágja a fát, papírt csinál belőle, majd ráírja, hogy „ Védd a fákat ”

(#68061) kali válasza bjergerking (#68056) üzenetére


kali
legenda

nem mindegy, hogy milyen típusú telefont használtál, egy típus alapján nem lehet minősíteni a rendszert, de még gyártó alapján sem, mert mindegyiknél vannak jó és rosszabb típusok, ezért értem, amikor valaki egy közép-, vagy alsóbb kategóriás androidos telefon alapján írja le a rendszert, de igaz ez ios esetén is, volt nekem is anno 4s, szerettem, gyors és gördülékeny volt, aztán később volt 5s is, ha amellett vettem kézbe a 4s-t, akkor már nem tűnt jónak a 4s, ios 8 óta meg pláne, ráadásul nem kap már több főverziós frissítést, de nem is csoda, hiszen elmúlt 3 éves a típus, kevés az 512 megabyte ram...stb.
s4-em is volt, szerettem, 4.3 alatt nem volt vele gond, de ha most a note 4-em mellett veszem kézbe, akkor már az s4 sem olyan jó.
ilyen a világ, minden csak viszonyítási alap kérdése.
leírod, hogy milyen felhasználásra kellene, mennyit szánsz rá, így kapsz majd javaslatokat, lesz miből válogatni.

[ Szerkesztve ]

(#68062) bjergerking


bjergerking
tag

Régebben iPhone 4-em volt, de sajnos egy kisebb baleset következtében összetört és már nem volt értelme megjavíttatni (túl drága lett volna), utána egy Xperia SL-t használtam, a Sonyt már így a végére annyira megutáltam, hogy soha többé ilyen telefon nem kell nekem, androidosak közül meg egyedül csak a Samsung szimpatikus nekem (több ismerősömnek is olyan van, kipróbáltam párat és elég gyorsak voltak, ráadásul szép is az os rajta), a másik pedig ugye az iPhone. 100-110 ezer forint a keret rá nagyon maximum! Kínai márkákat ne nagyon írjatok, mert olyant nem szívesen vennék (gondolok itt pl. a Huaweire).

[ Szerkesztve ]

(#68063) GSPLR válasza bjergerking (#68062) üzenetére


GSPLR
senior tag

Mi a gond a kínai telefonokkal? Huawei, Honor (Huawei termék), Xiaomi, Lenovo és még sorolhatnám mind jó. Bár ízlés dolga. Amúgy a Sony-nak is vannak jó telefonjai, bár én sem rajongok értük. A többi kolléga biztos tud majd segíteni, én így csak Samsungra redukálva, nem tudok és nem is akarok. :)

Huawei

(#68064) jopika válasza bjergerking (#68062) üzenetére


jopika
tag

Nekem is volt már pár Samsung meg Sony telefonom, mindig neves márka telefonokat vettem, de már nem , átmentem más nevekre Lenovo Kingelon, stb ezek nagyon jó telefonok, most Thl T200c-t használok és brutál gyors, nem bántam meg hogy váltottam

„Ember: egy lény, aki kivágja a fát, papírt csinál belőle, majd ráírja, hogy „ Védd a fákat ”

(#68065) bjergerking válasza GSPLR (#68063) üzenetére


bjergerking
tag

Nekem ezek a mostanában népszerűbb kínai telefonok gagyinak hatnak, meg az os sem tetszik rajtuk, elég válogatós vagyok ilyen téren mondhatjuk, de a telefont nem szeretném 2 talán 3 évig cserélni, ezért vagyok ekkora dilemma előtt. Nálam a Samsung a befutó, de sok negatívat olvasok róla (például, hogy sokszor meghibásodik és szervizbe kell rohangálni vele), emellett viszont sokan istenítik, ugyanez az iPhone esetében is, csak ugye az drágább és ebből esetleg egy 5C-t tudnék megengedni magamnak, de az meg kívülről nem tetszik, az a műanyag hátlap elég gagyi - ha a 4S már elavult szerintetek -, illetve azt tudom róla, hogy az os-re messze a legstabilabb. Esetleg még a HTC One 801e játszik, róla mik a vélemények?

[ Szerkesztve ]

(#68066) jopika válasza bjergerking (#68065) üzenetére


jopika
tag

Akkor én a HTC -t választanám

[ Szerkesztve ]

„Ember: egy lény, aki kivágja a fát, papírt csinál belőle, majd ráírja, hogy „ Védd a fákat ”

(#68067) Bali879


Bali879
újonc

Sziasztok!
Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni? Nokia Lumia 735, vagy Sony Xperia M2? Esetleg ugyan ebben a kategóriában valami mást?
Köszi!

(#68068) GSPLR válasza bjergerking (#68065) üzenetére


GSPLR
senior tag

A végével kezdeném, a HTC One M7 jó választás, Sense felület stabil és nagyon jó. Én nyáron váltottam készüléket és nagy dilemmában voltam. Nem szoktam elsietni a választást és már előtte 2 hónappal néztem a lehetőségeket. Eleinte volt kb 10 befutó ami végül 2 készülékre redukálódott. A HTC One M7 és az aláírásomban olvasható készülék közül választottam. Akkor dőlt el melyiket veszem, amikor kikértem mindkettőt és kézbe vettem. Mint írtam ízlések és pofonok, de egy Huawei P7, P6, Mate vagy akár a Honor mindennek mondható csak gagyinak nem. Ugyanez a helyzet a Lenovo, Xiaomi, OPPO vagy éppen Meizu-val is. Tévhit hogy gagyi, érdemes kipróbálni őket, kézbe fogni, persze nem szolgáltatónál kiállított példányt, azok mind akadnak (márkafüggetlenül). A felület olyan amilyen, én például a Samsungétól irtózom, ebben szerintem az ios, emui, miui és sense viszi a pálmát. Ha nem akarsz kínait, akkor én a Samsung-HTC párosból a HTC-re voksolnék.

Huawei

(#68069) Flind válasza Bali879 (#68067) üzenetére


Flind
senior tag

Lumia 735, vagy Android vonalon Motorola Moto G (2014).

(#68070) kali válasza bjergerking (#68065) üzenetére


kali
legenda

ne hallomások alapján dönts, a samsung telefonok sem hibásodnak meg olyan sűrűn - összességében nem több, mint más gyártónál -, meg aztán szervizbe sem kell rohangálni vele, mert a felsőbb kategóriában házhoz megy díjmentesen a szervizes és ott javít, 30 perc alatt akár egy alaplapot vagy kijelzőt is kicserél, illetve az olcsóbb, középkategóriás telefonoknál is adott díjmentes futár, aki viszi és hozza a telefont, lehetőség szerint egy munkanapon belül javítják, és addig is adnak cserés készüléket.
2, de pláne 3 évre a 4s valóban felejtős, hisze eleve 3 éves típus.
az 5c nem rossz, az a műanyag sem rossz minőségű, a hardver is rendben van, illetve szoftveres támogatást is kap még egy ideig. a páromnak 5c van épp, elégedett vele, örömmel használja.
az ios sem olyan stabil már, mint régen, az ios 5 még az volt a maga fapadosságával, de mára sok új funkciót kapott, ezáltal nőtt a hibalehetőségek száma is, nem véletlenül jön arányában sokkal több frissítés, mint évekkel ezelőtt. nem rossz persze az ios, de mára csökkent a különbség sebességben, stabilitásban és sok más szempontból is az ios és az android között, az androidos aktuális csúcstelefonok hozzák már a jó szintet.
említetted korábban az s4-et, az is okés, ha az újabb és hardveresen erősebb i9506 - a telekom például azt adja már egy ideje.
a one m8/e8 jó, a régebbi one-t nem venném már, ahogy a régi i9505 s4-et sem, ha az újabbak szóba kerültek.

(#68071) GSPLR válasza kali (#68070) üzenetére


GSPLR
senior tag

Azért egy S5 kijelzőcserét megnéznék otthoni körülmények között, ennek ugyanis megvan a Samsung által előírt menete, eszközei... Valamint az 1 munkanapos javítás is vicces, de ebbe bele se mennék. Ellenben azzal egyetértek, hogy a szervizelés érdekes. Mivel a Samsung adja el a legtöbb telefont, nyilván abból van a legtöbb szervizes munka, teljesen egyértelmű. Százalékot tekintve amúgy, szinte azonos az érték, márkától függetlenül.

[ Szerkesztve ]

Huawei

(#68072) kali válasza GSPLR (#68071) üzenetére


kali
legenda

nyilván, hiszen egy ipxx védelemmel rendelkező készüléket nem lehet csak úgy szervizelni bárkinek az asztalán - nem is minden esetben javítsák, sokszor cserélik inkább, ha olyan jellegű a hiba -, de ő az s4-et említette, annál meg adott a házhoz kivonuló szervizes.

(#68073) resetelek válasza GSPLR (#68054) üzenetére


resetelek
csendes tag

A Honor 6 nekem is tetszik, de kb. 20k-val olcsóbban jutok a P7-hez, ráadásul egyre inkább hajlok WP felé, főleg kíváncsiságból :F

per aspera ad astra

(#68074) GSPLR válasza kali (#68072) üzenetére


GSPLR
senior tag

Így van, IP67, már a szétszedése is szervizes körülményeket igényel. S4-ből nekem amúgy a mini, ami jobban tetszik. Ritka, hogy Samsung készülékkel elégedett vagyok, de az nem rossz.

Huawei

(#68075) GSPLR válasza resetelek (#68073) üzenetére


GSPLR
senior tag

Húúú, árakkal hadilábon állok mostanában, az viszont biztos, hogy idén szerintem ár/érték arányban a Honor 6 szinte verhetetlen. Ha anno amikor a P7-et veszem és kapható a Honor 6, akkor ma nem a jelenlegi telefonomat nyúzom, bár hozzá kell tennem hogy a jelenlegivel is vígan eltöltöm majd a 2 évemet :DDD

Huawei

(#68076) exchanger


exchanger
tag

Melyik okostelefont ajánljátok maximum 300 GBP-ig (~120k).

Elvárások:
- Ip67
- Nagy akksi
- Maximum 5"
- Előny ha 64 GB-os, de 32GB sem gond, ha bővíthető microSD-vel.
- Előny a GG
- Jó szoftveres háttér (romolhatóság / rootolhatóság (adblock miatt) vagy gyári támogatás)

+ Nem számít ha keletről kell rendelni.

[ Szerkesztve ]

(#68077) GSPLR válasza exchanger (#68076) üzenetére


GSPLR
senior tag

Első blikkre Samsung S5 vagy Sony Z széria.

bár az összes pontnak nem felelnek meg, sz@rt meg nem akarok ajánlani :)

[ Szerkesztve ]

Huawei

(#68078) voyager4.4


voyager4.4
senior tag

Kicsit offtopik, de microSD class6 és class10 között érdemi különbség van ? Árban olyan nagy különbség nincs csak azért érdeklődnék. Meg ha már téma, akkor ki milyen márkát használ ? :))

no fate but what we make

(#68079) exchanger válasza GSPLR (#68077) üzenetére


exchanger
tag

Samsungot nem szeretnék, mert nem tetszik meg 0,1 "-al nagyobb is, ami nem tűnik soknak, de nekem fontos lenne a maximum 5" egyéb okok miatt, Sony Z szériára pedig majd ránézek köszi.

Egyébként a Xiaomi Mi4 milyen? Eltekintve az Ip67-től és a 32/64Gb rom-tól.

(#68078) voyager4.4: Nem akarok hülyeséget mondani, de a Class6-ra elméletileg nem tudsz fullHD-ben rögzíteni, mert meg-meg fog akadni, míg a Class10 re tudsz

[ Szerkesztve ]

(#68080) GSPLR válasza voyager4.4 (#68078) üzenetére


GSPLR
senior tag

Eget rengető különbséget szerintem nem fogsz érezni, most nekem Class10 A-Data 32GB van, előtte Class6 Kingstone volt. Mondjuk nem vagyok egy SD guru, nagyon ritkán váltok.

#68079 exchanger Hohooo, ha azt veszed nem fogod megbánni, bátran ajánlom. Lenovo-hoz is érdemes bekukkantanod vagy a Honor 6-ra is ránézhetsz.

[ Szerkesztve ]

Huawei

(#68081) Ájvé válasza GSPLR (#68075) üzenetére


Ájvé
veterán

Szerintem Mi3 jobb, persze nézőpont kérdése is, 3GB RAM és memória bővítés nagy előnye, viszont SOC erősebb a Mi3-ba (Honor 6-ba sett gyenge persze).

voyager4.4:
Ja nincs nagy árkülönbség akkor nyilván class 10. Egyébként írás/olvasás minimum sebességét jelöli a class osztály, néha nem mindegy ez se.

exchanger:
Mi4 jó, bár nekem nem tetszik küllemre (ízlés dolga, nekem iPhone se jön be), Mi3 olcsóbb és nem sokkal gyengébb, 116-ért kapsz itthon 64GB-at, kintről meg még olcsóban.

(#68082) quailstorm


quailstorm
nagyúr

Én már Class10 SD-s maradok :DDD
Gondolkozzatok, tárhely. Mint PC-nél a HDD SSD különbség.
Ha olyan a telód, ami SD-ről futtat appot, nem belsőről, kell a Class10.
FullHD, kell a C10, 4k-hoz pláne.
Link2SD-->C10
SWAP-->C10
Oprendszer SDről :Y Class10

meg aztán tényleg árban nem éri meg a vackot venni

(#68083) norbert1998 válasza quailstorm (#68082) üzenetére


norbert1998
veterán

Egy részéhez a sima c10 is kevés. Kell az uhs-1/2/3 is hozzá ;]

(#68084) pècsimunkás válasza quailstorm (#68082) üzenetére


pècsimunkás
addikt

Link2SD - nek ès a FHD- nak is elèg a Class 6 !

Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!

(#68085) Arthuro_Adam


Arthuro_Adam
őstag

Sziasztok!

Két telefonra szűkítettem le a listámat, melyik ajánlanátok:

- Xiaomi Redmi Note
- Samsung Galaxy Grand 2 (Dual Sim)

Átlagos felhasználásra lenne (e-mail, net, gps, fotózás).

Köszönöm szépen.

(#68086) xmaas válasza Arthuro_Adam (#68085) üzenetére


xmaas
őstag

Redmi +1 tolem ,"olcso" kategoriaban nem vennek Samsungot semmi penzert

(#68087) ingalls


ingalls
senior tag

Sziasztok!

2 kérdésem lenne:

1) Érdemes ma még Samsung Galaxy S III-at venni?
2) Ha igen, melyik webshop-ban bízhatok meg (garancia, Karácsony előtti kiszállítás stb)?

Köszönöm!
:R

(#68088) norbert1998 válasza xmaas (#68086) üzenetére


norbert1998
veterán

1+

(#68089) xmaas válasza ingalls (#68087) üzenetére


xmaas
őstag

Hat azert az egy eleg oreg keszulek hogyha irsz egy keretet lehet tudunk neked mondani valami jobb ajanlatot

(#68090) PioDVD válasza quailstorm (#68082) üzenetére


PioDVD
senior tag

Annyira nem egyszerű, mert írásnál a class 10 nem biztos, hogy tudja a 10 mbps-t. (Hogy mi a garantált minimum írási sebesség ezeknél, nem találtam meg, igaz, nagyon nem is kerestem.) A class 6 meg biztosan - legalább - 6 mbps sebességű.
De én is class 10-est vettem.

(#68091) Peter_


Peter_
tag

Sziasztok!

Androidos mobiltelefont vennék.

Max 4,5" (esetleg 4,7" kijelző), hogy egy kézzel még lehessen használni.
1280*720 vagy hasonló felbontás.
4.4 kitkatet lehessen rá tenni hivatalosan.
Minden hazai 4G hálózatot támogasson.
Minimum 4 magos 1,5GHz-es procija legyen, de a nagyobb persze előny.
2 GB RAM is jó lenne.

Megbízható legyen és lehetőség szerint új.
Ár kb 50000 Ft-ig (nagyon max 60000 Ft), lehet külföldi forrásból is, de a hazai persze jobb lenne.

Köszönöm a segítséget előre is!

[ Szerkesztve ]

(#68092) Devas válasza Peter_ (#68091) üzenetére


Devas
őstag

Moto G 4G (2013)

Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.

(#68093) ingalls válasza Devas (#68092) üzenetére


ingalls
senior tag

+1
Nagyon jó kis telefon, gyors, ízléses és megfelel a megadott paramétereidnek.
Magyarországon kevesen forgalmazzák, én egy gsm-ben vettem, de azt kerülném a helyedben. Simlis egy banda.

(#68094) aliens69


aliens69
csendes tag

Sziasztok!

Szeretném magam meglepni az ünnepek miatt egy középkategóriás készülékkel. Olvasgattam a teszteket, egy-egy készülékről a véleményeket, valamint nézegettem a készülékek videós bemutatóit is. Mégsem tudom eldönteni, hogy melyik lenne a jó választás. Ezért is fordulok most hozzátok, hogy segítsetek már nekem ebben a döntésben.

Előre is köszönöm!

Az ára 40000-60000 Ft körül legyen +/- pár ezer forint

Fontos, hogy a készülékben legyen:
- 4"- 5"
- 4 mag
- min. 8 gb tárhely
- visszajelző, értesítési led
- memória bővíthetősége min. 32 gb-ig
- a kamera viszonylag jó képeket csináljon, bár tudom ez szubjektív dolog, akkor inkább úgy írom, hogy vállalható képeket készítsen.
- karcállósága meg ne olyan legyen, hogyha leteszem az asztalra egyből megkarcolódjon.
- ne akadozzon a rendszer

Számomra mindegy, hogy a készülék fizikai vagy virtuális gombokkal rendelkezik. A G2 minit ne hozzátok fel, mert nem tetszik, hogy hátul vannak a gombjai. Nehéz lenne megszoknom.

A következő gyártók jöhetnek szóba: Sony, LG, egy-két kínai gyártó. Nem vagyok a Samsung nagy híve, ezért ezek a készülékek kiesnek számomra. De ha tudtok a feltételeim alapján egy ilyen samsungos telót, akkor azt is ide írhatjátok.

Mindenkinek köszönöm a véleményét és a segítségét.

Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok!

[ Szerkesztve ]

(#68095) aliens69


aliens69
csendes tag

- min 1 Gb rmemória
- felbontása 1280x720
- nem szeretnék dual sim-es verziót

[ Szerkesztve ]

(#68096) diegho válasza aliens69 (#68094) üzenetére


diegho
nagyúr

Huawei G620S

(#68097) Weeman1 válasza Arthuro_Adam (#68085) üzenetére


Weeman1
veterán

Redmi Note inkább. :)

Xiaomi 11T Pro

(#68098) quailstorm válasza PioDVD (#68090) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Nagyon vaknak kell lenni, hogy ne UHS-1-et vegyen valaki.
A mostani legolcsóbb Toshibák tudnak 33MB/10-11MB-ot minimum. A Samsungom meg 48megát is...

(#68099) quailstorm válasza aliens69 (#68095) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Motorola Moto G, meg a helyedben azért megnézném azt az S3 neot.
Vagy tegyél rá pénzt és pl Z1 compact.

(#68100) Dalzarus


Dalzarus
tag

Szépnapot,

Kb egy hónapja írtam ide telefont keresve, de mégis úgy döntottem várok még egy kicsit és hozzáteszek a budgethez, mert úgy vettem észre, hogy belépőkategóríában nem túl fényes a választék. :W

Tehát a következő feltételekkel keresnék telefont:
1. Mivel egy sony x8-at húzok 3 éve, így a kis kijelzőhöz vagyok szokva. Pláne, hogy tegnap megtapiztam egy lg g2-őt és nekem zavaróan nagy volt. Kényelmes 1 kezes használat a cél, szóval max 4" - 4,5"-ban gondolkodom. :DDD

2. A használata nagyon standard dolgokban merülne ki, mivel kb mindenre a táblapem használom. Amire a telefont használnám: zene, rádió, telefonálás, fotózgatás (de nem kell 100 megapixeles kamera, csak ilyen átlagos mindennapi fotózgatásra gondolok - a vaku ami fontos lehet), plusz edzéshez használok telón appokat (futás, kondi, etc.)

3. Akkuidő annyira nem fontos, ha egy 12-16 órát kibír átlagos nyúzás mellett, akkor én már boldog vagyok. Annál lényegesebb viszont az időtallóság. Szeretném, hogy legalább 2 évig ne kelljen telefont váltanom az oprendszer frissítés hiánya miatt. Jól tartom a kütyüimet ( az x8 is bírná még, de szoftveresen ellehetetlenítették :P ), szóval mindenképp olyan telefont keresnék amire legalább 2 évig le fogom tudni szedni a friss appokat.

4. Oprendszer: Nyitott vagyok windowsra és androidra is. Kicsit a windows felé húz a szívem, mert úgy olvastam itt, hogy az összes lumia megkapja a win 10-es frissítést. De ha tudtok tanácsolni mindkét rendszerre egy egy telót az lenne a legjobb. Illetve nem tudom, hogy ilyen edzéshez használt appokat melyik rendszerre fejlesztenek inkább. :F

5. Ár: 40k-80k. Bizonytalan vagyok az ár kérdésben, mert az igényeim nem nagyok, ugyanakkor tényleg szeretnék hosszútávra vásárolni. Ha van erre best buy 50k körül, akkor lehet, hogy arra repülök rá, de ha tudok szemezgetni minőségibb telefonok között 80k körül, akkor lehet, hogy onnan veszek egyet (de, lehet azt mondjátok, hogy ilyen alapfelhasználásra felesleges annyiért telefont venni, vagy épp azt, hogy jobb lenne abból a 80k-s árkategóriából választani) .

Mindenesetre szeretném tudni mik a lehetőségeim és ezért fordultam hozzátok. :DD

Előre is köszönöm a segítséget! :R :R :R

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.