Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-04 10:31:59

LOGOUT.hu

Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aktuális: Karácsonyi telefonajánló 2023 (cikk), Milyen telefont vegyek 2023-ban karácsonyra? (videó)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#57151) lazatt


lazatt
csendes tag

Üdv

Szeretném lecserélni ZTE Blademet.
Hosszú távra tervezek (3-4+ év).
A felső határ ~130 000 Ft.
Iponról rendelném.
5" körüli kijelzővel rendelkező készüléket keresek, e-book és PDF-ek olvasására illetve netezésre, zenehallgatásra, filmnézésre és GPS-ként is használnám.

A Samsung Galaxy S4-et néztem ki, amiben a cserélhető aku és a microSD bővíthetőség szimpatikus, bár elég sok rosszat olvastam róla ami kicsit elbizonytalanított.

Az Iponnál kapható i9505 és i9515 is, és a i9515 10 000 Ft-al olcsóbban.
Nekem azt sikerült kiderítenem, hogy a kettő között annyi a különbség, hogy az i9515 már gyárilag 4.4-es androiddal rendelkezik, tehát ésszerű volna azt venni.
A közeljövőben nem tervezem "meghekkelni" esetleg majd ha már a halálán lesz, de előfordulhat-e a az, hogy az i9505-nél használt eljárások és programok nem működnek az eltérő típus miatt az i9515-nél?
/A kérdésemből nyilván kiderült ,hogy nemigazán vagyok képben csak az S4 fórum topikjának összegzőjét néztem át/

AZ LG G2 és a Nexus 5 is hasonló tulajdonságokkal rendelkezik de azoknál a fix aku és nem bővíthető memória (16 GB) kicsit megrémít annak ellenére, hogy szinte mindenhol azt írják, hogy azok jobb készülékek.

A véleményetekre lennék kíváncsi, hogy mindezek ellenére is inkább valamelyik LG-t kellene választanom és ügyeskedni a tárhellyel vagy esetleg van valami jobb megoldás?

Illetve ha a szerintetek is az S4 jó választás akkor melyik az i9505 vagy az i9515?

Előre is köszönöm a segítséget!

(#57152) tvamos válasza kóci (#57140) üzenetére


tvamos
nagyúr

Ha ugy erted az "1 hangereje van"-t, hogy csak egy hangero szabalyozo, akkor szerintem korrekt az allitas.
Programok parhuzamos futtatasaban az 512MB RAM miatt nem tul eros, minden keppen nezz ba az 520/620 topic-ba. A 620 szerintem jobb valasztas, ha nem kell a radio, es van ra keret, mert szebb a kijelzo.
Hat muanyag az eleje, kicsit konnyebben karcolodik, mint az uveg, amugy a 620 egesz jol birja az esest...

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#57153) Deck válasza lazatt (#57151) üzenetére


Deck
titán

Nexus 5 32GB 120k
Hosszútávra,stabil,gyors,rendes frissítések, teljes szabadság.;)

Samsungot felejtsd el.

Ebook olvasásra csakis ebook olvasó!!!! Kindle 5 19k pl.

[ Szerkesztve ]

PS5

(#57154) Surfym@n


Surfym@n
senior tag

35k-ert láttam apron galaxy nexust. Szerintetek megeri még az árát? ahogy látom még van tamogatottsaga. bár fontos lenne legalább 1 hosszú napos uzemido. keressek inkább frisebbet? régen volt google nexus S telefonom, nagyon megszerettem a CM-t. sajnos nexus 4re nincs keret, 5re meg pláne.
szerk.: legalább 5 óra kijelzo idő kellene. sokat ingazok.

[ Szerkesztve ]

28 év és 2.8-as rekesz felett már nincs mese...

(#57155) Deck válasza Surfym@n (#57154) üzenetére


Deck
titán

1napos üzemidő.. Felhasználó függő. A kijelzőidő a lényeg ;)

PS5

(#57156) freeknight válasza lazatt (#57151) üzenetére


freeknight
őstag

Ennyi pénzért iponnál a Nexus 5-nél nincs jobb választás. Az S4-et verd ki a fejedből a Galaxy S széria szégyenfoltja! Egyedüli hátrány, hogy a Nexus 5 nem bővíthető memóriájú, ez engem is zavarna, de a 32 gigásnak elégnek kéne lennie. Minden másban jobb a Nexus 5.

Surfym@n: annyiért nagyon megéri a Galaxy Nexus! S3 minőség, kicsit gyengébb hardverrel, de annyival olcsóbb is! :)

(#57157) kali válasza freeknight (#57156) üzenetére


kali
legenda

az s3 inkább problémás az s szériában - ahhoz képest még az s3 lte is megváltás volt, amikor kijött a 2 gigabyte ram alappal -, az s4 nagyon is jó típus, inkább csak elfogultan szokás így lehúzni...

[ Szerkesztve ]

(#57158) freeknight válasza kali (#57157) üzenetére


freeknight
őstag

Nem elfogultság, én imádom a Samsungokat, de az S4 különösen rosszul sikerült. Van a családban 1 darab, baráti körben még 3, szóval nem a levegőbe beszélek. Ettől függetlenül annak idején megérte, csak ha egy árban van a Nexus 5-el (mindkettő gyári garival), hülye lenne az S4-et választani.

(#57159) kali válasza freeknight (#57158) üzenetére


kali
legenda

én meg használtam is vagy 9 hónapig - semmi problémám nem volt vele -, meg szoftverezésre is volt nálam elég sok, rövidebb vagy hosszabb ideig, ahogy sok más típus is.
nexus 5 mellett is az s4-et választanám, főként a prémium támogatás, a jobb akkumulátoros üzemidő, a memóriakártyás bővíthetőség, a cserélhető akkumulátor és az infra miatt.

[ Szerkesztve ]

(#57160) Deck válasza kali (#57159) üzenetére


Deck
titán

Napi fizetett hirdetésünket hallozták :D A samsung egy lagtenger, szappantartó forma, gagyi műanyag, túlárazott, mesevilág kijelző, touchwiz szarság, kevés támogatottság, szar droidos support, rosszul optimalizált rendszer, árát nem tartja.

Nexus 5 kell neki mivel hosszútávra tervez. Nexus=Android

PS5

(#57161) kali válasza Deck (#57160) üzenetére


kali
legenda

persze, azért van most épp iphone 5s telefonom, mert a samsungot reklámozom?!?!
amiket leírtál, annak a fele sem igaz, de ismerjük már az elfogult samsung hozzáállásodat az xperia z témából, ott el is fér, de nem egy ajánlósban!
az s4 legalább 9 hónapot bírt nálam, ellentétben az xperia z 3 hónapjával...

[ Szerkesztve ]

(#57162) Deck válasza kali (#57161) üzenetére


Deck
titán

Nem vagyok elfogult.. Ezt benézted, a Sony hibáját is sokszor leírtam már a Samsungét is és ezek tények. Nexus a nyerő ezis tény.. ;) Z-m van nem Nexus.. Nem is lehetnék elfogult..

[ Szerkesztve ]

PS5

(#57163) kali válasza Deck (#57162) üzenetére


kali
legenda

nem hát, elég rákeresni a kapcsolódó (samsung) hozzászólásaidra például az xperia z témában, memóriakártyára találni jót, de ami telefonról szól, azok elég árulkodó jellel bírnak az elfogultság tekintetében!
biztos sokáig használtál s4-et...
én legalább nem nyilatkozom olyanról, ami csak néhány percig volt a kezemben, meg nem csak általánosító butaságokat írok, amik nem is feltétlenül valósak.
igaz, olyanok is ajánlgatnak itt telefonokat, akik maximum üzletben kiállítottat nyomkodtak néhány percig, vagy egy erősét, ami tudja a fene, hogy milyen szoftveres állapotban volt, szóval...

(#57164) Deck válasza kali (#57163) üzenetére


Deck
titán

Hagyjuk.. Fáj az igazság látom. Volt samsung a családban.

[ Szerkesztve ]

PS5

(#57165) kali válasza Deck (#57164) üzenetére


kali
legenda

az fáj, amikor valós tapasztalat nélkül húznak le egy készüléket.
igaz, volt itt a fórumon olyan, aki lérta, hogy soha többé android, samsung meg pláne, mert rossz tapasztalatai vannak, aztán kiderült, hogy egy ace volt neki, és az is csak cserébe egy rövid ideig, szóval semmin sem szabad csodálkozni...
nem véletlen, hogy a legtöbb hozzáértő már régen lelépett innen, akik még kellő gyakorlati tapasztalattal rendelkeztek, és tudtak elfogulatlanul értékelni.
tényleg hagyjuk...

[ Szerkesztve ]

(#57166) galaxys80 válasza kali (#57165) üzenetére


galaxys80
veterán

Tudom, hogy régi motoros vagy, de most én adnék neked egy tanácsot.
Hagyd a fenébe ezt a topikot. Mára már csak 4-5 fanatikus maradt itt akik napi 10-15 hsz-ben szédítik szegény idetévedő újoncokat.

(#57167) mr.tamasbiro válasza fek. (#57146) üzenetére


mr.tamasbiro
őstag

LG képe jobb mint a sony-é.
F6-M2 típusé, mert speciel itthon van ez is, az is.

(#57168) norbert1998


norbert1998
veterán

Ó, jeee! Fájthelyzet!
A samsungokkal kapcsolatban a népek valószínűleg a rengeteg ramot felzabáló UI-t és a 3 éve majdnem ugyanolyan szappantartó formát utálják. Meg is értem őket, hiszen én is így vagyok vele.
A Sony tekintetében pedig a nagyon-nagyon sokáig elhúzott IPS-t és a csak sokadszorra sikeredő szoftvereket lehet utálni, meg persze egyesek a BL zárást,; szintén mind igaz rám.
A HTC-kben a brutális túlárazást, általánosságban legalábbis ez jellemtző mostanság.
Az LG meg csak teszi a dolgát, de hogy az is kiadja az F6-ot, az L90-et és a G2 mini-t, amik totálisan ugyanazt tudják szinte, annyi, hogy az L90-ben nincs LTE, és van közöttük majd 20 ezres, az egy kicsit szintén sok. És az LG-nek is nagyon csicsás a gyári framewrokje.

(#57169) tvamos


tvamos
nagyúr

Az tenyleg igaz, hogy a Nexus 5-tel ennyi a Nexus sorozatnak? Vagy lesz folytatas? Itt a kollegaim azzal huznak folyamatosan, hogy ezzel annyi...

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#57170) norbert1998 válasza tvamos (#57169) üzenetére


norbert1998
veterán

Én is hallottam róla, de én pletykaként kezelem, amíg komolyabbat nem tudunk.

(#57171) minek?:S válasza norbert1998 (#57168) üzenetére


minek?:S
őstag

Samsung akkor se kéne, ha fizetnének érte... na jó.. megtudnánk már akkor beszélni :D:D Én ha androidot keresnék, akkor mindenféleképpen a HTC háza táján kutakodnék, vannak ott jó ár/értékű telefonok is (601, 816).. esetleg még be tudnák vállalni egy LG-t. Sony-kat a rendszer miatt nem szeretem, pedig az elején nagyon szurkoltam nekik. Samsung-ot meg.. csak amit PÜ-ben mondtam.. lassan azért lehet szeretni, mert nem teszi a kijelzőire a gombokat.. oké, hogy lehet vékonyítani, meg vastagítani, meg eltűnik, meg átlátszó.. de szvsz gusztustalan. A "régi" Sony féle megoldás tetszett(U,P,S). De a Huawei-k sem rosszak.. sőt.. szvsz P6, P7, G6 jó telefonok lettek. Ugye Android nagyon nagy ellenfele meg a BB.. főleg a Z10, G5.. nagyon gyors rendszer.. valamint Q5-ön a QWERTY, ami androidon nagyon régóta nincs.. ilyen talán nem is (nagyon) volt.

tvamos

Valamit én is hallottam új Nexusról, de nem tudom, hogy csak pletyka, vagy igaz a hír.. w333 a nagy Nexusos, ő tuti tud neked mondani valamit.

[ Szerkesztve ]

Üdv.:M.

(#57172) Sonja


Sonja
veterán

Most olvastam/láttam, hogy a Samsung Galaxy Core 2-be egy AllWinner A10 proci került, ráadásul rémes kijelzővel. Nem is tudtam, hogy a Samsung már ennyire lejjebb adta. :U

Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!

(#57173) norbert1998 válasza minek?:S (#57171) üzenetére


norbert1998
veterán

azért ugye tudod, hogy a felsorolt hüvelyek közt is volt rintőnavi gombos? amúgy meg a legjobb a yota 2, és kész! :DDD

(#57174) quailstorm válasza Sonja (#57172) üzenetére


quailstorm
nagyúr

az úgy érdekes

A10 már 3 éve nincs forgalomban, hamar kihullott :U

vagy valami broadcom fos vagy snapragon 200
de 4.4.2-vel jött ki, a10-re ahhoz nincs driver

[ Szerkesztve ]

(#57175) soldi3r


soldi3r
veterán

Jo reggelt! Telefont szeretnek venni egy holgynek, elsosorban telefonalasra, SMS-re, Facebookra es egy kicsi netre, navira. 3db-ot neztem. A Moto E es a Nokia 620 kb egy aron futnak nalunk jelenleg (talan a Nokia dragabb valamivel), illetve a Nokia 520 valamivel olcsobb mindkettonel. Nekem a Moto G nagyon jol mukodik, az E is hasonlora sikeredett? Vagy erdemesebb valamelyik Windowsosat megvenni?

E30 (oo=[][]=oo)

(#57176) Sonja válasza quailstorm (#57174) üzenetére


Sonja
veterán

Nézd meg ezt a videót. Én innen szedtem.

[ Szerkesztve ]

Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!

(#57177) DS39 válasza kóci (#57137) üzenetére


DS39
nagyúr

az ajánlott Lumia mellett, ha Telenor-os vagy, nézz rá az LG L65-re (van fehérben), ár/érték arányban igen jó vétel, 1 GB RAM-mal az android is képes ezekre a dolgokra, plusz az LG elég jól optimalizálja a rendszereit.
előnye a Lumiához képest, az app ellátottság, van rajta led villanó, és előlapi kamera is. ami ilyen árszinten elég ritka. (az aksi is elég combos)

[ Szerkesztve ]

(#57178) Sonja válasza Sonja (#57176) üzenetére


Sonja
veterán

No, azóta kutakodtam, és valószínűleg egy Spreadtrum SC7735S SoC van benne.

Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!

(#57179) quailstorm válasza Sonja (#57176) üzenetére


quailstorm
nagyúr

csodaszép :(((
Nem csak az S5610-et herélték ki akkor. Ezek szerint a Samsungnak a minél nagyobb nyereségen kívül más nem számít.
Spreadtrum neve nálam egyet jelent a leggagyibb, legbóvlibb kínai hamisítványokkal. A hamis iPhone5-tel, amivel semmit nem lehet csinálni a falhozcsapkodáson kívül, mert annyit tud.
A hamis Samsunggal ami android 4.2-esnek van hirdetve 256RAMmal, tehát átverés és 2.3...
Ezek szerint most már nem csak hamisban rakják bele...
Persze nem ez a legrosszabb chipjük, de az élvonalhoz közük nincsen, teljesítményt és támogatást meg ne várj. Instabilitást viszont igen.
Videocodecje az jónak tűnik legalább.

HTC-nek is jött már ki Spreadtrumos telója, az se égedelem fos, de a videón kívül múltidéző a teljesítménye.

Látom megtaláltad.

Allwinner A10 az egy egymagos Cortex-A8, amit még a kezdetek kezdetén az első ARMv7-es droid4 tabletekben használtak a 20ezer HUF és alatta kategóriában. Pl DPS dream7v1. Aztán hamar leváltotta az A13. Dream7 v2-3-4-ben az van.

[ Szerkesztve ]

(#57180) Stauffenberg


Stauffenberg
nagyúr

Sziasztok!

A páromnak végleg beszart a telefonja és most kell valami hasznavehető. Egy márka kizárva a versenyből: Samsung.

Vodafone-nál fogjuk venni, mert egy nagy céges flottában van. Összeírtuk, hogy melyik telefonok tetszenek neki (csak külsőre), de abban kell a segítség, hogy melyik ezek közül a legjobb. Ez lesz a telefonja a következő 2 évben, nem akarunk custom ROM-ot telepítgetni, legyen stabil a gyári rendszer és egészen biztos, hogy fizikailag is bántalmazva lesz a telefon, szóval jó lenne ha nem annyira sérülékeny (nők... szeretik leejteni, ágyból kirúgni, sminkes cuccok közé bedobni a táskába, stb). Ami még fontos lehet az a kamera minősége.

Nokia Lumia 625
Huawei Ascend G6
LG Optimus L9 II
Sony Xperia M2
Nokia Lumia 720
LG G2 mini

Tudom ezek csak hellyel-közzel vannak egy árkategóriában, de kíváncsiak vagyunk rá, hogy ár-érték arányban melyik éri meg leginkább. Barátnőmnek az LG L9 II tetszett legjobban külsőre, de ennek azért elég gyenge kamerája van.

Mivel a múltkori ajánlás alapján én is az LG G2 mini-re pályázok, azt javasoltam vegyen ő is ilyet, de ebben a flotte csomagban ez a legdrágább, kiugrik a többiek közül (gyökér Vodafone...).

(#57181) Devas válasza soldi3r (#57175) üzenetére


Devas
őstag

A Moto E megfelel ezekre a célokra... DE:
-nincs magyar nyelv, ezért íráskor érezhető a magyar szövegkiegészítés hiánya.
-szar a kamera
-kotyog, ropog a burkolat
-látszik a kijelző "huzagolása"
-appokat csak részben tudod SD-re mozgatni

520 is jó vétel lehet, DE:
-SMS-ben felejtse el a smiley-kat
-por megy a kijelző alá, recseg a hátlap
-facebook értesítések lehet nem jönnek meg időben
-böngésző nem jelzi meg a jelszavakat

620 is jó lenne, DE:
-nincs FM rádió benne
-SMS-ben felejtse el a smiley-kat
-facebook értesítések lehet nem jönnek meg időben
-böngésző nem jelzi meg a jelszavakat

Moto E-nél nagy előny az előlapi hangszóró. 620-ban van iránytű és teljes navi alapból + clearblack kijelző, NFC is úgy tudom. Viszont az 512 RAM a WP telefonokon időnként kevés a böngészéshez.

Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.

(#57182) blt.62


blt.62
őstag

A Samsung Galaxy Trend Plus (a Vodánál) sokkal rosszabb mobil mint az S2?

MegtorloXp

(#57183) Viktor0610 válasza blt.62 (#57182) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Gyengébb kamera, gyengébb kijelző, kevesebb memória.

Én tutira nem vennék ilyet S2 helyett.

Xiaomi 13T - Eladó Xiaomi 11T 8/128 GB telefon: https://hardverapro.hu/apro/elado_xiaomi_11t_8_128_gb_telefon/friss.html --- olcsóbb lett!!!

(#57184) norbert1998 válasza Viktor0610 (#57183) üzenetére


norbert1998
veterán

lehetőség szerint s2-t sem vennék a novathor miatt

(#57185) Viktor0610 válasza norbert1998 (#57184) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Nekem és bátyámnak nem volt vele gondja.
Én kb. fél-háromnegyed évig használtam, bátyám már vagy két és fél éve használja a készülékét. Megelégedéssel. ;)

Xiaomi 13T - Eladó Xiaomi 11T 8/128 GB telefon: https://hardverapro.hu/apro/elado_xiaomi_11t_8_128_gb_telefon/friss.html --- olcsóbb lett!!!

(#57186) galaxys80 válasza norbert1998 (#57184) üzenetére


galaxys80
veterán

Áruld már el hol van az S2-ben Novathor?
[link]

(#57187) s4tch válasza norbert1998 (#57184) üzenetére


s4tch
veterán

Az az S Advance-ban van.

(#57188) Kodiak88


Kodiak88
tag

Üdv!

Moto G 16Gb Dual Sim kontra Moto G 4G.

Nem létszükséglet a dual sim, főként egy számot használok, de a 4G sem olyan fontos, mert a céges net 21mbps-tud.

Vmelyik review videoban láttam vmi extra szoftveres biztonsági funkciót ami csak a 4G változatban érhető el, erről tudtok vmit?

Melyik telefon lenne a jobb választás hosszú távon?

(#57189) w333 válasza Kodiak88 (#57188) üzenetére


w333
félisten

Semmivel sem biztonságosabb mint a sima Moto G :N

Moto G 16GB választanám (nem dual sim) mert sokkal nagyobb a támogatása !

[ Szerkesztve ]

iPhone 13 Pro Max & iPhone SE

(#57190) soldi3r válasza Devas (#57181) üzenetére


soldi3r
veterán

Koszonom. Gondoltam, hogy kompromisszumot kell majd kotni. Azert a 30k alatti kategoriarol van szo. Szerintem kap egy Moto E-t, mar £90-ert lehet kapni.

[ Szerkesztve ]

E30 (oo=[][]=oo)

(#57191) Kodiak88 válasza w333 (#57189) üzenetére


Kodiak88
tag

A sima 4G nélküli 16 gigás? Mit értesz az alatt, hogy nagyobb a támogatottsága?

(#57192) norbert1998 válasza Kodiak88 (#57191) üzenetére


norbert1998
veterán

feltételezem a közösségire gondolt, bár az sem kizárt, hogy a gyártó annyira nem "kedveli" a dual simest, bár ez elég abszurd dolog lenne :D

(#57193) w333 válasza Kodiak88 (#57191) üzenetére


w333
félisten

Pl. arra hogy a sima 16GB Moto G -re felrakható a GPE rom (Google Play Edition) és onnantól kezdve van egy teljes értékű GPE telefonod, vagyis OTA -n kb. elsőként megkapod a legújabb frissítéseket :)) mintha egy Nexus -od lenne !

[ Szerkesztve ]

iPhone 13 Pro Max & iPhone SE

(#57194) lazatt


lazatt
csendes tag

Köszönöm a válaszokat!

Az LG Nexus 5 32Gb /Fekete/ mellett döntöttem, már csak az gond, hogy ez nem szerepel az Ipon kínálatában sem más olyan áruházba amikkel volna tapasztalatom.

Találtam több GSM boltot is ahol lehet kapni, de nem túl szimpatikusak.

Tudnátok-e ajánlani egy megbízható áruházat, ahol az esetleges későbbi garanciális ügyintézéssel sem lesz gondom?

(#57195) szaki26a válasza Devas (#57181) üzenetére


szaki26a
aktív tag

520, 620

Smiley nem tudom mi akar lenni, hogy nincsen, DE
8.1 től Facebook chat ok és jelszókezelés sőt szinkronizáció is van.
Júl végére megkapja mindkettő.

(#57196) Kodiak88 válasza w333 (#57193) üzenetére


Kodiak88
tag

Értem, és a GPE Rom csak a 16GB egy SIM verzióra van? Mennyiben más mint a gyári Rom-ok?

(#57197) #92239104


#92239104
törölt tag

Hello,mobil csere előtt állok ebben kellene egy kis HELP.Lg F6-os van most igazából amire nekem kell azt ez is megteszi,telefonálás,net,fm rádió.Kiszemeltem 2 telefont Alcatel 2 s ill.Lumia 925,hasonló áron tudnám megvenni mindkettőt .Tudom nem egy kategóriában vannak de hasonló tudásúak ki melyikre szavaz?

(#57198) norbert1998 válasza #92239104 (#57197) üzenetére


norbert1998
veterán

lumia

(#57199) tomtom98 válasza #92239104 (#57197) üzenetére


tomtom98
csendes tag

925 de ez attol is függ,hogy win vagy droid jön be jobban neked ;)

ZTE VEC 4G (Snapdragon400)

(#57200) #92239104 válasza tomtom98 (#57199) üzenetére


#92239104
törölt tag

Eddig csak androidos telóm volt,de a számítógépem meg ugye win rendszerű,úgyhogy pasz.A 925-nél Adreno 225 a grafikus chip viszont a 2s-nél már Adreno 305 ami elvileg már jobb ,ez van az F6-ban is.Bár a 925 azért egy csúcs gép volt mig a 2s csak fölső kategóriás

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.