Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-04 10:31:59

LOGOUT.hu

Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aktuális: Karácsonyi telefonajánló 2023 (cikk), Milyen telefont vegyek 2023-ban karácsonyra? (videó)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#46501) kali válasza i3C (#46498) üzenetére


kali
legenda

kérdés, hogy kinek mire van szüksége, mert valaki szeret beleülni a készbe, és nem akar mindent külön keresgélni és letöltögetni meg telepítgetni, hogy azt tudja a rendszer, mint a különböző gyártói összeállított felületek, amikben már integrálva vannak azok az alkalmazások és funkciók, amiket leginkább használnak az emberek, és akkor fapados érzése lehet, de mások meg szeretnek az alapokról építkezni és maguk eldönteni, hogy mire van szükségük, és azokat az alkalmazásokat megkeresik, letöltik és telepítik maguknak.
mind a kettőnek van előnye és hátránya is, tényleg csak nézőpont és felhasználói szokások kérdése, hogy melyiket preferálja az ember.

(#46502) Mr.Grincs válasza kiss_gee (#46500) üzenetére


Mr.Grincs
veterán

A 8 giga semmire nem elég, hidd el. Szerintem felejtsd is el, mert 2 hónap múlva falhozvágnád a 8GB-s iphonet, legszívesebben mert kínlódsz a helyhiány miatt. Hamar megeleh tölteni ezzel azzal. Nekem volt 32gb 3GS-em, 32 és 64 GB 4S-em és volt egy 32 gb-s 5 is. És mindig jóljött a hely. Szerintem 16 GB alatt felejtős minden iphone, akinek van egy kis rálátása az iphone világra nem vesz 8GB-s telefont, főleg hogy a 8GB az csak névleges szabad hely, ahogy a többinél is. 16 GB-nál az azt jelenti hogy 14-15 gb helyed van. 32 nél volt 30 gb. Minden telefonnál változó.

 /  MacBook Air A1466 /  Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF /  iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!

(#46503) i3C válasza kali (#46501) üzenetére


i3C
csendes tag

Köszönöm a korrekt választ!

A "fapados" kifejezésért pedig bocsi attól akinek esetleg a lelki világát megzavartam volna :)

(#46504) kiss_gee válasza Mr.Grincs (#46502) üzenetére


kiss_gee
csendes tag

Köszi a választ, sajnos ettől énis tartottam kicsit, bár van egy 30 GB-os iPod-om, ami éppen a vámon visszatartott új aksiját várja :)
Mennyi lehet a valós használható memória a 8 GB-ból?

(#46505) kali válasza kiss_gee (#46504) üzenetére


kali
legenda

6.1 gigabyte körül.

(#46506) Mr.Grincs válasza kiss_gee (#46504) üzenetére


Mr.Grincs
veterán

Ahogy kali kolléga is megírta, kb annyi. Az meg nudli.

 /  MacBook Air A1466 /  Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF /  iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!

(#46507) lev@bps válasza mtcob (#46485) üzenetére


lev@bps
csendes tag

Pillanatragasztóval nem akarok kísérletezni, amíg nem muszáj, ilyen precíziós témában utazó szaki, mint egy órás, remélem meg tudja csinálni, nekem is járt a fejemben. Köszi!

www.budapestscenes.com

(#46508) stilo18 válasza kiss_gee (#46493) üzenetére


stilo18
addikt

8Gb-os Iphone-od hagyjad, a kolléga nagyon jól leírta mi a gond vele...
Meg szerintem kicsit már eljárt felette az idő...

Xperia Z-t mondok.
A 4.3-as frissítéssel teljesen korrekt a telefon, az alkalmazásoknál végre elhagyták azt a szürke keretet, sokkal jobb lett...
Fakóság szerintem (!!!!) hülyeség, egyedül a betekintési szöge gyenge, engem nem zavart, hogy az milyen... (legalább nem láttak az irodában, hogy mit csinálok... :D)

#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50

(#46509) eddieke666 válasza atosan (#46462) üzenetére


eddieke666
tag

Volt szerencsém megnézni és megfogni az LG L9-et ,de azt kell mondanom nem tetszik.Esetleg más alternatíva még?

Üdv E.

(#46510) nika87


nika87
csendes tag

Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok. Sajnos most nem volt időm vissza olvasni az oldalakat, remélem nem okozok ezzel gondot.
Tehát, kb 80 max 90 ezret szánnék a telefonra. Mindenképpen újat szeretnék, függetlenül, ezért vagy gsm boltra gondoltam vagy media markt /euronics.
Átlagosan másfél 2 év után szoktam telefont váltani, most éppen egy Samsung ace 2 telóm van, de nem vagyok márka függő. Még okostelefon téren csak sonym volt meg most ugye a samsung.
Fontos lenne a számomra, hogy ne legyen lassú, ne akadozzon normál használat mellett. ( e-mail, kis zene hallgatás, és néhány fénykép) Zenébe meg kamerába nem fontos hogy csúcs szuper legyen (bár annyi pénzt nem szánok rá hogy azt megfizessem), átlagos minőség nekem megfelel.
Igazság szerint én 2 telefonnál ragadtam le:

-Huawei ascend p6
-Sony xperia sp

Melyiket lenne érdemes megvenni? Mindkettő tetszik, de a Sony talán megbízhatóbb (?). Fórumokat olvastam de még mindig vacilálok.
Szerintetek?
Vagy meghallgatok más lehetőséget is.
Köszönöm előre is a válaszokat

(#46511) grimmer


grimmer
csendes tag

sziasztok!

Árkategória:
hmm, nem tudom olyan 50e-et gond nélkül rászánnék, és akár többet is ha lenne értelme. 100 fölé már tényleg csak akkor mennék, ha nyomos indokok szólnának mellette.

Használt vagy új:
nem zavar, ha használt, csak jó állapotban legyen.

Hol vennéd meg?:
lehetőleg kártyás telefont keresek, bár a mostani telóm előfizus a tcomnál, de nem használom ki, viszonylag keveset telefonálok.

Hosszú vagy rövid távra tervezel
best buy kategóriát keresek. pár év alatt úgyis elavul, és akkor inkább újat veszek.

Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
androidos telefont keresek, esetleg windows

Mire használnád?
telefonálás, sms, fotózás, zenehallgatás. igazából egy elég fapados samsung corbim volt előtte, amit a szüleimtől kaptam pár éve. fényképezőgépem sincs, így el tudnám viselni, ha használható képeket tudnék készíteni a telefonommal.

igazából programozást tanulok, és látva pár mobilos alkalmazás sikerét megfordult a fejemben, hogy én is kipróbáljam magam-e téren. viszont, ha ilyesmit programozol, akkor nem árt gondolom, ha van olyan mobilod, amire programot írsz. appstoreba tudtommal elég macerás és drága progit írni a licencek miatt, és drágák is az iphoneok, az androidos telók pedig elterjedtek, emiatt is döntöttem elsősorban az android mellett, de ha azt mondjátok a windows is okés, akkor meggyőzhető vagyok.

köszi, hogy elolvastátok. mit tanácsoltok, milyen lehetőségeim vannak?

(#46512) motoflug válasza nika87 (#46510) üzenetére


motoflug
őstag

Én mindkettőt használok, így tudok nyilatkozni. Ha egy áron tudod megszerezni őket, akkor lehet a P6-ot preferálnám. Vékonyabb jóval,még tokkal sem gáz, míg az SP-re vettem tokot,és eléggé bumfordi lett, úgyhogy anélkül használom. Kamerában kicsit jobb a P6, az előlapiról nem is beszélve. Bár az SP erősebb, de ha nem használod ki, akkor szerintem P6-ot vegyél. Mindig leírom, de az SP után, ha kézbe veszem a P6-ot, egyszerűen lenyűgöz az in cell technológia, olyan,mintha közvetlenül a kijelző felszínén lennének az ikonok.
Én nem bántam meg az SP-t, de szerintem egy fehér P6 nőiesebb is.

(#46513) DS39 válasza grimmer (#46511) üzenetére


DS39
nagyúr

best buy kategóriát keresek

F6, Moto G, Lumia 520

fejlesztési szempontból nekem a WP jobban bejön, viszont a store díjazása nem épp hobbifejlesztő-barát. (dreamspark hozzáféréssel 1 év ingyen van, utána évente ~30k) - android esetében egyszer kifizeted a 25 dollárt (vagy eurót) és lifetime licencet kapsz.

[ Szerkesztve ]

(#46514) Devas válasza grimmer (#46511) üzenetére


Devas
őstag

WP telefonok megbízhatóbbak és szebb fotókat lőnek mint az androidos készülékek és sokkal gördülékenyebben futnak, ám sokkal megkötöttebb az ember keze, pl a beállítások és az appok terén.

Android:

LG Optimus F6. Szerintem korrekt képeket lő. Ha spórolni szeretnél akkor esetleg Samsung Galaxy ACE 3 LTE változat. Ha nem akarsz spórolni akkor egy használt Nexus 4 az egyik legjobb választás. Próbálkozhatsz még egy független Motorola Moto G-vel amit külföldről hoznak be (és magyarországon nincs szervíze). Xperia L-t elvetem a kamera miatt, ott van még az SP, de az főleg játszani jó. Androiod best buy-t nagyjából körbe is jártuk.

WP8:

Azon belül főképp Nokia ajánlott az extra cuccok miatt (pl remek offline navigáció). Egy 520-as Lumia fillérekért kapható, LED villanója nincs, de megfelelő körülmények között is szép képeket lő. Ár/érték arányban az egyik legjobb "bestbuy". Ha komolyabb kamerára vágysz, akkor próbálhatsz valahonnan beszerezni egy 720-ast, de inkább egy 820-ast (RAM + navis dolgok miatt) valahonnan. MédiaMarkt-ban mostanában volt (van) Lumia 520 dominoval 25 ezerért. Komoly hardware van benne és a te igényeidet szerintem kielégíti. Talán csak a gyatra burkolatra lehet panasz.

Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.

(#46515) atosan válasza eddieke666 (#46509) üzenetére


atosan
addikt

Sony xperia Sp?

Maine coon

(#46516) norbert1998 válasza grimmer (#46511) üzenetére


norbert1998
veterán

szia!
én a helyedben maximum 70-80-at szánnék rá, azok még egész korrektek leszenk egy-két év mulva, mivel főként a belsejük alapján kell megítélni őket, én az f6, moto g,idol s ,s3 , sp . Teljesítményben szerintem ez a sorrend, persze növekvőben. Nagyobb tapasztalatom az sp-vel van, grafikai teljesítményben nagyot üt a cucc, 3d-ben az antutu szerint épp hogy lemaradtam a htc one-tól, ami a htc csúcsa jelenleg,mobilban. Szóval az sp-t csak ajánlani tudom

(#46517) mikersz1 válasza norbert1998 (#46516) üzenetére


mikersz1
senior tag

Szerintem az one max most a csúcs a htc-nél, és abban snapdragon 600 van, ami sokkal erősebb, mint az sp-ben lévő MSM8960T.

(#46511) grimmer: Szerintem az LG Optimus F6 elég lehet neked, ha nem fogsz játszani nagy játékokkal.

(#46518) kiss_gee válasza stilo18 (#46508) üzenetére


kiss_gee
csendes tag

köszi a válaszokat :)

még gondolkozom a dolgon és kb 2 héttel ezelőttig énis inkább a Z-re szavaztam volna, de azt bazinagynak érzem, pedig egyáltalán nincs kis kezem...
aztán most a héten 2 haverral is összefutottam akiknek 4S-e van, mindkettő androidról váltott 1 éve kb és mindkettő erősen ajánlotta és az felkavarta az amúgysem túl tiszta vizet :D

(#46519) mtcob válasza grimmer (#46511) üzenetére


mtcob
senior tag

Egyértelműen Nexus 4 a te telefonod :K Hardver mai szemmel nézve is felsőkategória, és szoftverből is megkapja a Google által megálmodott stock droidot....fél-1 évvel előbb frissül mint a többi gyártó felsőkategóriás modellje, illetve könnyen lehet rá fejleszteni......újonnan 80k ból kijön, használtan már 65-70k ból is. :)

[ Szerkesztve ]

(#46520) Ed3r_X_ válasza mikersz1 (#46517) üzenetére


Ed3r_X_
nagyúr

Adreno 320 azért odaüt rendesen, mi van a Snapdragon 600-ban? Ugyan az, ugyan akkora órajelen. Processzor erőben gyengébb csak.

“Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”

(#46521) Csillag01 válasza grimmer (#46511) üzenetére


Csillag01
aktív tag

Sztem droidot vegyel,wp felejtos meg file kezelo sincs benne.ha programozni sztnel ra mindenkepp a droide a jovo.sztem moto g,nexus 4,s3 lte.ezek 50-70 kaphatoak,best buy telok.

[ Szerkesztve ]

Asus Rog Phone 6

(#46522) DS39 válasza Csillag01 (#46521) üzenetére


DS39
nagyúr

ez nem ilyen egyértelműen kijelenthető. fájl kezelő a 8.1-ben már lesz, és a droidé a jelen. a jövő meg kérdéses. amíg 10 eladott droidos telefonból 8-at fél év után "hegeszteni" kell hogy ne legyen sz.r egy átlag user kezében, nem mondanám azt hogy a droidé a jövő. max akkor ha zárt rendszer lesz és központosított frissítések, lesz minimum hardverkövetelmény, stb.

(#46523) Csillag01 válasza Vangelis (#46478) üzenetére


Csillag01
aktív tag

N5 valaszd.

Asus Rog Phone 6

(#46524) Yiggdrasil


Yiggdrasil
aktív tag

Sziasztok!

Édesapámnak kellene egy okostelefon (bár tudnám, hogy minek, de ez most mindegy...), eddig egy Nokia C3-00át nyúzott, abszolút nem ért az egész okostelefonosdihoz.
(Példának: neki azért tetszett a Sony androidja a Lumiával szemben, mert ott a menüben az ikonok úgy vannak elrendezve, mint a régi Nokiáján...)
Amire használná:
-email (sok-sok email)
-internetezés
-MS Word és Excel fileok olvasása, szerkesztése
-ritkán navgáció

Viszont csak újat hajlandó venni. (Vagy függetlenül vagy pedig a telenoros előfizetésére . Árban igen rugalmas, de én nem tartom jó ötletnek, hogy sok tízezreket kiadjon egy olyan telefonra, amit konkrétan nem tud kihasználni.

Eddig amiket nézett élőben és tetszett neki az a Lumia 625 és a Sony L volt. (De szerintem 45 ezer kissé sok erre a célra.)

Szerintetek melyik telefon lenne a legjobb választás?

[ Szerkesztve ]

(#46525) lkristóf válasza Csillag01 (#46521) üzenetére


lkristóf
senior tag

70 -ért hol találok s3 lte -t? Nekem is jól jönne annyiért.

(#46526) Csillag01 válasza DS39 (#46522) üzenetére


Csillag01
aktív tag

Az eladasi szamok nem tevednek.minden rendszert lenyom a droid jelen pillanatban es meg csak most jon a 4.4 kitkat frissitesi domping,olcsobb "fapados" telokra is.
Szal ebbol kovetkeztetek

Asus Rog Phone 6

(#46527) Vangelis válasza Yiggdrasil (#46524) üzenetére


Vangelis
nagyúr

Próbáljon meg egy 520-ast a navi miatt pl.

Ha nem jön be neki akkor is el tudja adni bukta nélkül.

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#46528) Csillag01 válasza lkristóf (#46525) üzenetére


Csillag01
aktív tag

Az aprod.hu keresojebe beirod h s3 lte es kb 15-20 talalatot fog kidobni amibol valogathatsz 55-70k ig.ujjonan termeszetesen nem fogsz 70k talalni de akinek ezt irtam hasznaltat keresett.

Asus Rog Phone 6

(#46529) zsolt19900 válasza Csillag01 (#46528) üzenetére


zsolt19900
őstag

azért azt hozzátenném, hogy eléggé érdekes az árazás /részemre/, mivel 86körül van már új, ehhez képest 70 sőt még felette is van használt ár :)

Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--

(#46530) lkristóf válasza Csillag01 (#46528) üzenetére


lkristóf
senior tag

Ja, hát azon átfutottam, köszi.

(#46531) mtcob válasza Csillag01 (#46521) üzenetére


mtcob
senior tag

S3 LTE egyáltalán nem bestbuy, főleg nem használtan, hardveresen gyenge, és a rendszer is hajlamos a belassulásra/laggolásra....
Használt telefon esetén a beégés is játszik mint kockázat......szóval nem,nem jó vétel az S3 LTE, főleg egy Nexus 4-el egy árban.. :U
Árukeresőben gsm-boltokat ad ki leginkább, ahol a gari egyenlő a nullával....AMOLED-es telefont pedig csak Samsungos Prémium garival érdemes venni, mert úgy kicserélik mindig ha gond van vele...egy gsm bolt nem fogja ezt meg tenni. :N

(#46532) Csillag01 válasza zsolt19900 (#46529) üzenetére


Csillag01
aktív tag

Tapasztalatom szerint ezekbol lehet alkudni.ritka h hasznalt telobol nem engednek.szal nyilvan a 70k kiirt telot oda adjak 65-67 is,plane h nem mai darab mar az s3.amugy oda van irva h iranyar szal ertelem szeru h enged.

Asus Rog Phone 6

(#46533) grimmer


grimmer
csendes tag

köszönöm a sok választ.

a LG Optimus F6-ot hol érdemes beszerezni?

(#46534) w333 válasza mtcob (#46531) üzenetére


w333
félisten

+1 ! S3 LTE -ről váltottam Nexus 4 -re ... sebességben ég és a föld :K

iPhone 13 Pro Max & iPhone SE

(#46535) Csillag01 válasza mtcob (#46531) üzenetére


Csillag01
aktív tag

Az s3 marcius vegen kap kitkat frissitest.sztem jot fog tenni az altalad emlitett lagolasnak :DDD

Asus Rog Phone 6

(#46536) Csillag01 válasza Yiggdrasil (#46524) üzenetére


Csillag01
aktív tag

Edesapadnak mindenkeppen Nokiat vennek.egyszeru, gyors semmi felesleges sallang.pl 520.eleg 1x-eru,olcso,fapados semmi extra csak ami kell.

Asus Rog Phone 6

(#46537) mikersz1 válasza Yiggdrasil (#46524) üzenetére


mikersz1
senior tag

Szerintem a lumia 625 a kettő közül.
Ok: Ingyen navigáció van minden lumiára. Lehetőség van word és excel fájlok szerkesztésére.
Ha sokalljátok a pénzt érte, akkor egy lumia 520-at vegyetek, abszolút best buy.

(#46538) csatakacsa válasza Csillag01 (#46535) üzenetére


csatakacsa
tag

Dehogy kap :DDD

LG G2, egyenlőre =ugyanakkora részre; egyelőre = most még,

(#46539) DS39 válasza Csillag01 (#46526) üzenetére


DS39
nagyúr

azért azt várjuk meg hogy tényleg lesz-e low-end hardveren 4.4..
de az eladás azért ilyen magas, mert már 10+x ezerért kapsz egy androidos eszközt, viszont az kalap sz.rt nem ér, és csak megutáltatja a felhasználóval a platformot, ilyen értelemben nem ezé a jövő.
pl. ismerőseim körében akik olcsóbb max 40k körül androidos telót vettek egy-két éve, most mind azon a véleményen vannak hogy váltanának másra mert nem jött be, lefagy, újraindulgat, szívás stb a droid. és nem kevés ilyen ember lehet a világon, akik majd vesznek helyette egy olcsóbb WP-t és ha az kiállja a próbát, mókolás nélkül megy, annál maradnak. meg persze lehet hogy lesznek majd jobb FF-os és Ubuntu-s ajánlatok is a jövőben.

[ Szerkesztve ]

(#46540) Csillag01 válasza csatakacsa (#46538) üzenetére


Csillag01
aktív tag

S3 lte beszeltem (csak kihagytam a kommentbol,elotte benne volt h lte).abba 2gb ram van a sima s3 szemben.a samu reszerol nincs megerositve hogy az s3 lte nem kap 4.4 frissitest plane h a sima s3 1gb ram van es arra hivatkoznak h az keves.bar meg par nappal ezelott meg arrol volt szo h a sima s3 is kap.szal meg azsem lehetetlen plane h a kitkat 512ramal is vigan elszaladgal.
Sztem inkabb azvan h kozel 2 eves teloval mar nem akarnak foglalkozni.

[ Szerkesztve ]

Asus Rog Phone 6

(#46541) zsolt19900 válasza Csillag01 (#46532) üzenetére


zsolt19900
őstag

hát még az a 65k is "rengeteg" ha úgy nézzük, hogy +20k ért kapsz teljesen zsír új telefont + garit

persze ezt nem neked mondom, hanem úgy ált. csodálkoztam a használt piac ezen részén

[ Szerkesztve ]

Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--

(#46542) Csillag01 válasza zsolt19900 (#46541) üzenetére


Csillag01
aktív tag

Gyorsan fejlodnek a telok,fizetes meg vissza fele.hamar elertektelenednek.szal senki sem akar sokat bukni azert magasak a hasznalt arak.

[ Szerkesztve ]

Asus Rog Phone 6

(#46543) w333 válasza Csillag01 (#46540) üzenetére


w333
félisten

Az LTE (2GB/RAM) verzió sem fog kapni 4.4 -t :N

iPhone 13 Pro Max & iPhone SE

(#46544) csabiks


csabiks
senior tag

ütés és vízálló telefont keresek 45-50e környékén, tudtok valami jót ajánlani?

"The loudest one in the room is the weakest one in the room."

(#46545) kymco válasza w333 (#46543) üzenetére


kymco
veterán

Azért ez annyira gáz szvsz....

www.refujvaros.hu

(#46546) kali válasza kymco (#46545) üzenetére


kali
legenda

mostanság 18 hónapos típus, de még így - és a kapcsolódó hírek fényében - sem mernék nagyobb összegben fogadni, hogy valóban nem kapja meg.
ja, és bizonyos régió(k)ban még a régebbi, sima s3 is megkapja!

[ Szerkesztve ]

(#46547) mtcob válasza csabiks (#46544) üzenetére


mtcob
senior tag

Ennyiért csak a Sony Xperia Go van, ami nem egy rossz telefon, viszont nem érdemes frissíteni, mert bugos és híváskezelési problémákkal küzd a JB (tapasztalat)...
Inkább kicsit többért nézz egy Sasmung Galaxy Xcover 2-t, az még a strapát is jobban bírja, és kijelzőtől sem folyik ki a szemed (a Go nagyon pixeles) :)

(#46548) Krisz79 válasza kali (#46546) üzenetére


Krisz79
őstag

Szia.
S4-ed van még?
Lesz váltás 5s-re?
Megindokolnád miért szemezel az 5S-el?
Mivel Én 5-ről váltanék,de nem érzem,hogy az 5s többet tudna adni a jelenlegi felhasználói szokásaimnak.
Véleményed szerint az S4 fotók készitésében jobb mint az Iphone 5?
Kipróbálnék valami androidos masinát,de tartok,hogy a kényelmes és stabil Iphone5-t nem tudnák kárpótolni.
Fontos ki mire használ 1 telefont. Én=stabilitás,telefonálás,net,és viberre legfőképpen. A mérete is ideális.

[ Szerkesztve ]

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79

(#46549) nika87 válasza motoflug (#46512) üzenetére


nika87
csendes tag

Köszönöm a választ :-)
Kb egy árban tudom venni igen, csak attól tartok hamar belassul a Huawei, de valószínűleg az lesz, mert nőiesebb, csak mivel még nincs viszonyítási alapom, így kicsit nehéz dönteni. Mert nekem ez kicsit magas összeg, nem szeretnék rossz telefont venni :-)
Még egyszer köszi a gyors választ

(#46550) Csillag01 válasza nika87 (#46549) üzenetére


Csillag01
aktív tag

Azert azt a huawei kiprobalnam a helyedben.minap volt nalam 1 mate.kijelzo szep,proci gyenge,aksi kivallo.de osszesegeben nem jott be.ar ertek aranyba sztem felejtos.bar a p6 lehet jobban sikerult.szal mindenkeppen probald ki pl media marktba elotte nehogy csalodas erjen.

[ Szerkesztve ]

Asus Rog Phone 6

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.