Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-04 10:31:59

LOGOUT.hu

Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aktuális: Karácsonyi telefonajánló 2023 (cikk), Milyen telefont vegyek 2023-ban karácsonyra? (videó)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22751) jooker82 válasza kali (#22749) üzenetére


jooker82
nagyúr

ezt a 2 képet találtad csak,melyek hónapok óta keringnek a neten,itthon meg senkinek semmi baja a G-vel...
A millió S3 kopásról beégésről illesztési hibáról meg ne beszéljünk és igen a g topicban erről is olvashatsz...Mert sokat irnak róla és arról is,hogy ég és föld kézbe venni a G-t és s3-at...

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#22752) quailstorm válasza littlemamba (#22745) üzenetére


quailstorm
nagyúr

E6-ot azért mondtam mert van rajta érintő, teljesen lehet érintővel használni, DE!, van rajta 5 irányú d-pad és jobb-bal softkey is, tehát teljesen irányítható billentyűkkel is. Nem úgy mint a qwertys droidok nagy része, mert ott még a d-pad is furábban működik.

(#22753) pit stop válasza littlemamba (#22745) üzenetére


pit stop
addikt

500-at konkrétan azért írtam mert közeli ismerősömnek van, aztán tudja pusztítani alkoholt rendesen - telefon még repül akkor könnyen jobbra-balra, telefon meg kifejezetten bírja a dolgot :)
Meg akksit is pár naponta tölt.

[ Szerkesztve ]

Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.

(#22754) kali válasza jooker82 (#22751) üzenetére


kali
legenda

egyrészt az xda elég komolynak mondható fórum, és nem újonc írta le ott a történetet, másodszor találni még ilyen írásokat - minimális angolos tudás kell csak hozzá -, végső soron pedig nem is értem, hogy honnan került nálad képbe az s3... :U

Wa2x_; nem akarok én senkit sem meggyőzni, és elfogult sem vagyok, volt sérülékenyebb/üveg hátlapos telefonom nem is egy, és nem jooker82 részére írtam korábban, csak ugye ga lg/g, akkor az számára szent, mást nem is nagyon láttam még ajánlani, talán nagyítóval találok egy kivételt, én pedig sűrűbben cserélgetem a telefonjaimat, iphone, sony, samsung...stb, szóval nehéz lenne elfogultnak nevezni, és az az ajánlásaimból is látszik, legalábbis szerintem...

[ Szerkesztve ]

(#22755) Wa2x_ válasza kali (#22754) üzenetére


Wa2x_
veterán

Nem akarok beleszólni a csevejbe, de mind a ketten elfogultak vagytok, megértem. De szerintem ízlésről vitatkozni tök meddő, mindegyiknek vannak előnyei és hátrányai, de hajrá, hátha meggyőzitek egymást... :P

[ Szerkesztve ]

..: Old Honda's never die - they just get faster :..

(#22756) littlemamba válasza Neck (#22746) üzenetére


littlemamba
aktív tag

És melyik Sony lett a kiválasztott nálatok?

@quailstorm: Megnéztem az E6-ot is, azzal egyelőre az a gondom, hogy nagyon nem tetszik, persze ez szubjektív és a legtöbb gombos így néz ki. Persze megmutatom neki, nem nekem kell, hogy tetsszen :D

[ Szerkesztve ]

Zenfone I0 I Garmin EPIX PRO I ExpertBook & ENVY I Beats Studio + I Sony Vaio Pro

(#22757) jooker82 válasza kali (#22754) üzenetére


jooker82
nagyúr

amoled mindkettő... Itthon nem repedt még el senkinek G,azt a kintit meg kitudja hányszor ejtették el,ugyanezt a képet,már tavaly decemberbe láttam..... iphone-nál is volt ilyen,mégse ettől lett hangos. de tény,hogy dobálni nem kell..

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#22758) Sk8erPeter válasza ablack (#22739) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

(#22739) ablack, (#22738) pit stop :
Köszi szépen mindkettőtöknek a gyors választ! :) Azt elfelejtettem írni, hogy mindenképp Androidot választanék jelenleg.
Megnéztem az értékelést a Samsung Galaxy S Advance-ről, és tényleg elég kellemesnek tűnik. :K A belső memória mérete (hivatalos oldal szerint 7 GB felhasználói memória) is számomra tökéletes.

Rákerestem itt a topicban, nem láttam túl sok negatív kritikát, tudtok esetleg valami olyan dologról, amire fel kellene készülnöm, ha ezt választom? Hátha tudtok valami visszajelzésről, hogy ez vagy az nem annyira volt megnyerő benne. (Csak hogy ne lepődjek meg rajta.)

Láttam, hogy az AMOLED-panelről írtátok, hogy kiéghet, ez gondolom akkor igaz, ha valami statikus képet nagyon hosszan hagyunk kivilágítva, nem? Vagy ez nem ebben a formában igaz?

Egyébként az S Advance-nél vajon milyen ötlettől vezérelve rakták alulra a 3.5mm-es jack-csatlakozót? :P Mondjuk annyiból talán jobb, hogy amikor nyomkodom a telefont, és közben zenét hallgatok, akkor nem lógicsál véletlenül a kijelző elé a kábel, de ha zsebrerakom a telót, és közben zenét hallgatok, akkor fejjel lefelé kell beraknom. Na mindegy, nem nagy probléma, csak elgondolkodtatott. :)

[ Szerkesztve ]

Sk8erPeter

(#22759) kali válasza jooker82 (#22757) üzenetére


kali
legenda

nem értem, hogy miként függ össze az amoled és a hátlap milyensége?
nem vagyok lg ellenes, találsz ezen témában is olyan hozzászólásomat, ahol nexus 4 telefont ajánlok!
de inkább hagyjuk...

Angel78; az i5 mellett megnézheted a másik két típust is, veszteni valód nincs, a one a kezdetektől elég pörgős, illetve az új firmware verzióval már az s4 is okés, csak ne kiállított darabokat tesztelj, amikkel a fene tudja, hogy miket műveltek korábban. az s4 az első firmware verzióval még röcögős kicsit, lehetőleg olyat próbálj ki, amin már az újabb verzió van.
én iphone 4s után tértem át/vissza android alá, mert az i5 nem jött be, négmagos proci és 2 gigabyte ram alatt már az android is okés, az ios viszonylatában is.

[ Szerkesztve ]

(#22760) jooker82 válasza Wa2x_ (#22755) üzenetére


jooker82
nagyúr

Én elfogult vagyok a g fele ezt nem is tagadom,de megvan rá az okom,kiváló teló,igy nem lehet nem szeretni és,ha valaki ilyen fél éve keringő képpel próbálja lehúzni,mitha széria hiba lenne azt persze,hogy nem tűröm.. Ellenben Kali,lehet,hogy se nem Sony samsung stb fan,de LG ellenes,többször irta is és ez pont elég ok arra,hogy belekössön mindenbe,ami LG... Láthattátok már,hogy többször volt összekapásunk itt... De kiki döntse el,hogy ő jogosan húzza e le az LG g-t ebben az esetben,vagy jogtalanul.

[ Szerkesztve ]

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#22761) quailstorm válasza Sk8erPeter (#22758) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Én alapból fejjel lefelé rakom zsebre a telefont, hisz amikor kiveszem, egyből irányban van, csak fel kell emelni.
Kijelző színein, és pentile-ságán kívül nincsen gond az s advance-szal, jó készülék, csendben teszi a dolgát, friss droid, nem is túl gyenge. Kissé drága viszont.
Igen, az ég be amit a telefon nagyon sokat mutat statikusan. Leginkább akkor ha pl egy hétig nagyon intenzíven használsz egy appot, vagy majd az állapotsáv fog ha ilyen nem történik. De ha majd olyan keveset lesz a kijelző aktív mint haver S2-jén, akkor no problem. Meg csinálhatsz kimozgatást, mint teljes képernyős játék és videó. Ha sokmindenre használod, kevesebb az esély a beégésre.

(#22762) Riuko válasza Sk8erPeter (#22758) üzenetére


Riuko
senior tag

Ha felraksz egy launchert amivel az értesítési sáv eltüntethető és szükség esetén lehúzható + a képernyő elforgatható akkor tuti nem fog beégni, mert a kirajzolt kép állandóan változik.

Én imádom az SAmoledet, s1,s2,s3 normális használat mellett nekem nem éget be 1ik sem.

[ Szerkesztve ]

"A nagy ember azzal mutatja meg nagyságát, hogy miképpen bánik a kicsikkel."

(#22763) Neck válasza jooker82 (#22757) üzenetére


Neck
veterán

Ez a repedős történet valahogy nem terjed annyira, én nemnagyon hiszek benne.

An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"

(#22764) Amos17 válasza jooker82 (#22757) üzenetére


Amos17
tag

Én is gondolkodtam anno N4, G, S3 trión de mivel az N4-nél tele voltak a fórumok a "spontán" repedésekkel, és már a G-s fórumban is volt sok ilyen komment így végül S3 lett (és ugye elmondható, hogy "N4=G+nagyobb árrés" egyenlet megfelel a valóságnak).... De a lényeg az üveg hátlap tényleg sérülékenyebb (sokkal) mint a S3 hátlapja, (oké műanyag meg "tapintásra gagyibb" de ha hátlap fetisiszta vagy és szereted simogatni a hátlapot akkor vegyél G-t) Mindennapi használatra jobb a S3 szerintem, vagy G is jó csak jól be kell védeni :)
És azért várjuk ki a végét még a G vs S3 hibáknak. Az S3 egy picit több ideje van a piacon és egy picit többet adtak el eddig belőle mint a G-ből, szóval egyértelmű, hogy több lesz a hiba az S3-al kapcsolatban a fórumokban,gugli keresőben, stb...

(#22765) Neck válasza Riuko (#22762) üzenetére


Neck
veterán

Nem pár hónap alatt ég be, hanem pár év alatt (mondjuk 2), szal azt vedd hozzá.
Meg van akinek pl ugyanott mutatja a telefon mindig az időt... és már kész is.
De hagyjuk ezt az égős témát, mert égő :D

Amos17:
Ezt a "tele van a fórum a töréssel" te se gondoltad komolyan :D

Egyébként, az üveg és a törésálló Gorilla Glass hátlap az olyan messze van egymástól törés szempontjából, mint Makó Jeruzsálemtől... Mintha a Trabant és a Volvó töréstesztjét hasonlítgatnád egymáshoz... :U

A G az tényleg Nexus 4 + nagyobb árrés, viszont az 32GB + 13MP, és kb ennyit kell fizetni a Xiaominál is az "árrésre". Szóval... :U

[ Szerkesztve ]

An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"

(#22766) w333


w333
félisten

Miért nem hoztok létre már egy "TFT" vs "IPS" vs "Amoled" topikot ? :U
Egész nap ez megy ... Amoled beég , TFT pixel hiba, IPS besárgul, válogassatok hogy kinek mi a jó ? de azt elmondhatom hogy egy sem tökéletes !!! :(

(#22765) Neck

Nyugi ... törik az rendesen : Link válasz melyik tetszik jobban ;]

[ Szerkesztve ]

iPhone 13 Pro Max & iPhone SE

(#22767) roberto211 válasza w333 (#22766) üzenetére


roberto211
őstag

amoled is betud sárgulni állítólag. :D Egy sem tökéletes.

Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

(#22768) jooker82 válasza Amos17 (#22764) üzenetére


jooker82
nagyúr

Basszus egy 2012 11 29 -es képet linkelt most Kali kolléga....[link] fél év múlva is ezeket fogja majd linkelgetni?Ne dőljetek már be minden hülyeségnek,meg lehúzó szövegnek... az üveg nyilván törik... De én tok nélkül is megtudom oldani,hogy épségben maradjon... Ha 100millió Iphione tulaj nem sir emiatt,akkor nehogymár a g-nél törjön el a mécses...
de,hangsúllyozom,itthon még egyetlen egy törés,vagy repedés nem volt...

[ Szerkesztve ]

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#22769) Neck válasza w333 (#22766) üzenetére


Neck
veterán

Most gondolom nem arról beszélgetünk, hogy kalapáccsal verem szét a telefont...
Csak sokan jönnek azzal a marhasággal hogy hőváltozásra bereped. Mint a fenti képen, amit linkelt valaki a Nexusról meg az Optimus G-ről.
A linkeden az első 40 találatból kb.... lássuk csak... 40 úgy tört el hogy valaki izomból földhözcsattintotta a gépet. Gondolom ez nem rendeltetésszerű használat...

Még a végén bebizonyítjátok hogy a kindertojás műanyag hátlapú 100 dolláros kínai csoda a legjobb, mert ha rátaposok a munkavédelmi bakanccsal, akkor vállat vonok, és e-bayről rendelek egy másikat...

Amúgy meg törni minden telefon törik. A Galaxy S3 is, rengeteget láttam belőle élőben is megtörve. Oké hogy a hátlapot ki lehet cserélni, de ha arccal előre esik, a kijelző ugyanúgy szívás. Hagyjuk sztem ezt a töréses dolgot, meg kell érteni, hogy elektronikai cucc eltörik ha elejted és nincs mázlid. Ennyi.
De abbahagytam az offot, köszönöm, leültem.

[ Szerkesztve ]

An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"

(#22770) batai15 válasza Neck (#22769) üzenetére


batai15
félisten

pontosan .
gondolom úgy reped be hogy fagyóból sütőbe teszik.

(#22771) Ordowick


Ordowick
tag

Sziasztok!

Ti melyiket ajánlanátok?
LG optimus G vagy Nokia lumia 920?
Köszi!

(#22772) Wa2x_ válasza Ordowick (#22771) üzenetére


Wa2x_
veterán

Attól függ, mire használnád, mik az elvárásaid, mennyire használod a kamerát, fontos-e a GPS stb...?

[ Szerkesztve ]

..: Old Honda's never die - they just get faster :..

(#22773) pit stop válasza Sk8erPeter (#22758) üzenetére


pit stop
addikt

Jól összerakott ennyiért korrekt készülék - ha arra használod amit írtál akkor tökéletesen kiszolgál.

Ami nem topiktéma menjetek már át off fórumra könyörgöm...
Aki meg kijelzőt kérdez legyen elküldve hogy nézze meg saját maga szemével tetszik/nem tetszik. Ne ti gyepáljátok itt egymást mint az oviba.

Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.

(#22774) Tyer válasza cs2160 (#22560) üzenetére


Tyer
őstag

Caterpillar B15???

Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120

(#22775) Ordowick


Ordowick
tag

Fontosnak tartom a kamerát és a gpst is! Meg az akkuidőt is eléggé!

(#22776) boogie84 válasza Angel78 (#22740) üzenetére


boogie84
veterán

Sony Xperia Z-t nem is nézted?

(#22651) junior11: Ma kipróbáltam egy Z-t. A kijelzőjére panasz nem lehet. Legalábbis ez az én véleményem. Az S4-nek a feketéje fekete, a Z kijelzősének a fehér az fehér. A kettőt összehasonlítva érdemes eldönteni. Ill dobd oda a mostani telódat mindegyik mellé.

[ Szerkesztve ]

A sütiknek is szükségük van szeretetre.

(#22777) Sk8erPeter válasza quailstorm (#22761) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

"Én alapból fejjel lefelé rakom zsebre a telefont, hisz amikor kiveszem, egyből irányban van, csak fel kell emelni."
Mondjuk ez attól függ, hogyan és hova rakod zsebre a telefont: pl. ha kabát belső zsebébe, kijelzőt magad felé fordítva, rendesen állítva (nem fejjel lefelé) rakod be, akkor kivételkor még inkább irányban lesz. :P Meg az sem mindegy, milyen irányban, merrefelé fordítva veszed ki a zsebedből. :DDD
Na jó, ezt most csak szőrszálhasogatás gyanánt írtam, de lehet ellene szóló érvet is találni bőven, de azért annyira nem akarok. :D

Olvastam róla, hogy a pentile minősége azért élesszeműeknek (először azt írtam, hogy vájtszeműeknek, aztán rájöttem, hogy olyan nincs, kicsit késő van :DDD) feltűnhet, de remélhetőleg azért annyira nem lesz katasztrófa, bár azért megkukkantom, mielőtt megveszem, de sztem nem fogok tökölni most ezen, az árkorlát úgyis valamilyen értelemben kompromisszumkötésre kényszerít, és ahogy eddig levettem, még talán ezzel a készülékkel kell ilyen áron legkevésbé fájó kompromisszumokat kötni, legalábbis nekem eddigiek alapján elég bejövős.

"Igen, az ég be amit a telefon nagyon sokat mutat statikusan. Leginkább akkor ha pl egy hétig nagyon intenzíven használsz egy appot, vagy majd az állapotsáv fog ha ilyen nem történik."
Most ezt úgy kell érteni, hogy mondjuk rengeteget használsz egy appot, aminek például van egy sáv a fejlécében, ami folyamatosan ugyanazt mutatja statikusan, és csak az alatta lévő részek mozgolódnak? (Legalábbis gondolom valahogy így értetted, de korrigálj, ha nem.)
Hát most hirtelen nem jut eszembe ilyen app, amit bámulnék egy héten keresztül... :DDD
De értem a lényeget, majd odafigyelek erre. Amikor meg épp nem használom, akkor sötétedjen csak el szépen, és ne legyen aktív.

Köszi, hogy véleményezted! :K

===============================================

(#22762) Riuko :

Köszi neked is!
Az értesítési sáv nem rejtett alapból, nem úgy húzható le? Vagy látszik egy kis szürke csík belőle? Úgy emlékszem, hogy édesanyám Samsung Galaxy Ace-énél előbbi van, de lehet, hogy most hülyeséget beszélek, majd megnézem.
Na de majd akkor figyelek, hogy változzon csak az a kép. :)

===============================================

(#22773) pit stop :
OK, köszi neked is. :) Egyelőre tényleg csak ezekre van szükségem.

Az OFF rész meg gondolom nem nekem szólt. :P

Sk8erPeter

(#22778) Wa2x_ válasza Ordowick (#22775) üzenetére


Wa2x_
veterán

Nehéz döntés, én nem tudnék... Két különböző rendszer, előnyök-hátrányok mindkét oldalon. :U

..: Old Honda's never die - they just get faster :..

(#22779) Neck válasza Ordowick (#22771) üzenetére


Neck
veterán

Szia,

Szerintem itt a két rendszer között kell döntened :) Amúgy mind a két telefon szuperül használható, minden szempontból, jó társ a mindennapokban.

An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"

(#22780) batai15 válasza Ordowick (#22771) üzenetére


batai15
félisten

optimus g. a wp nem tud a smoothságon é a kamerán kívül annyit pluszt felmutatni hogy megvedd. g már olyan vas amivel nem kell kompromisszumokat kötni.

(#22781) Neck válasza batai15 (#22780) üzenetére


Neck
veterán

Na igen. A smoothságért cserébe ráadásul "zártabb" rendszer is.
Én a helyében a G-t venném :)

An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"

(#22782) eames válasza quailstorm (#22718) üzenetére


eames
tag

Köszönöm a választ.

(#22783) Tyer válasza Neck (#22781) üzenetére


Tyer
őstag

Énis-énis...

Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120

(#22784) batai15


batai15
félisten

most olyat mondok amit sose. megvagyok elégedve a 4xel. igaz a frissités kérdéses. most official cm10van,de sztem megy a gyári vissza. jonak tartom azt is.

(#22785) jooker82 válasza batai15 (#22784) üzenetére


jooker82
nagyúr

az ics-t próbáltad már? van sok különbség az és a jb közt?

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#22786) petisubaru


petisubaru
tag

Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni most szeretnék okos telefont venni, mit ajánlanátok a lényeg Windows Phone kizárva, Android legyen rajta, az ár ami használtan olyan 60-70 körül van, és elsősorban HTC érdekelne. Olvasgattam, hogy a HTC One szériák alaplap problémások szoktak lenni, de minden kategóriája ( One V, One X, stb. ) ? HTC közül ebben az árban mit érdemes venni? Köszi.

(#22787) mtcob válasza petisubaru (#22786) üzenetére


mtcob
senior tag

Egyértelmű:
Acer Cloudmobile az expansysnál :K ennyiért ez a legjobb....vagy esetleg az acer liquid E2 DUO szintén ugyanonnan:)
Ha esetleg nem tetszik az acer, még az Lg Optimus L9 lehet jó ha nem túl nagy a 4,7"...
Szerk: ha mindenképp HTC, akkor használtan van One S ennyiért, az elég jó telefon :K

[ Szerkesztve ]

(#22788) jooker82 válasza petisubaru (#22786) üzenetére


jooker82
nagyúr

70-ért már optimus 4x-et is kaphatsz,majdnem újonnan,ha bevállalod a bolti garanciát. nemigazán vannak az általad felsorolt hardveres hibák. sőt,most nézem,hogy 69 a partneronál..anno én is onnan vettem.

[ Szerkesztve ]

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#22789) Ordowick


Ordowick
tag

Köszönöm a válaszokat! :)

(#22790) batai15 válasza jooker82 (#22785) üzenetére


batai15
félisten

még nem. de állitolag jobb vmivel az akku idő plusz pár aproság még . holnap feldobom.

(#22791) surgery


surgery
senior tag

Sziasztok ismét telefon vásárlás előtt álok a négymagosok közül melyik most a legjobb amit érdemes megvenni? Előre is köszönöm a segítséget nagyon nem fagyok semmilyen fan olyan gép kell amivel 2 évet ki lehet húzni :) :))

(#22792) Ed3r_X_ válasza surgery (#22791) üzenetére


Ed3r_X_
nagyúr

Optimus 4X HD? Jó árban van, a tudásához képest :K

“Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”

(#22793) jooker82 válasza surgery (#22791) üzenetére


jooker82
nagyúr

Mennyi kereted van rá? 150-200 között mozog a HTC one,meg az S4,110-130 között az optimus G,100 körül az One x, 80 körül a 4X...

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#22794) surgery válasza jooker82 (#22793) üzenetére


surgery
senior tag

Kb a keret 120 ezer :)) persze csak gyári garancia jön szóba :DD :DD

[ Szerkesztve ]

(#22795) jooker82 válasza surgery (#22794) üzenetére


jooker82
nagyúr

expansysnál a G ott körül van.. és az gyári garancia,vagy a telenortól tudod megvenni. Az nagyon jó teló,ajánlatos. :K

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#22796) surgery válasza jooker82 (#22795) üzenetére


surgery
senior tag

:R :R :R

(#22797) Ed3r_X_ válasza surgery (#22794) üzenetére


Ed3r_X_
nagyúr

Optimus G akkor :)

“Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”

(#22798) surgery válasza Ed3r_X_ (#22797) üzenetére


surgery
senior tag

Igen nagyon szép telefon láttam élőben is :DD

(#22799) jeni válasza surgery (#22794) üzenetére


jeni
félisten

Samsung Galaxy SIII LTE i9305 2GB verziós,vagy a i9300 a sima EZEKRE GYÁRILAG ITTHON SAMSUNG 2 ÉV GARI VAN

esetleg a többik olcsóbban általában azokra 1 év GSM bolti garik vannak rajta

az LG Optimus G (Telenor szolgáltatónál 2 év garis)
a LG 4x HD
HTC One X (ez is kaphatóak a szolgáltatóknál és ott 2 év garis)

egyébként nem írtad,hogy melyik rendszer kel neked?
Mert amit felsoroltunk páran azok androidosak és ott vannak a Windows Phone 8 vagy iOS rendszer

[ Szerkesztve ]

(#22800) modflow


modflow
veterán

Sziasztok!

Elegem lett az Omnia 2-mből. Mindent lehet vele csinálni, csak telefonálni nem. ROM frissítést is csináltam már, de akadozik a hang, mintha nem lenne térerő, pedig van.

Így venni kellene egy új telefont. A keretem Kb. 50-60eFt. Vodafonos vagyok, de független lenne a legjobb.
Melyik telefont tudnátok ajánlani ebben az árkategóriában?

Ami nekem kell, hogy normálisan lehessen telefonálni rajta, legyen benne GPS, és a kijelzője legalább olyan szép legyen, mint az O2-nek van.

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.