Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-04 10:31:59

LOGOUT.hu

Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aktuális: Karácsonyi telefonajánló 2023 (cikk), Milyen telefont vegyek 2023-ban karácsonyra? (videó)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#174000) ghiottone válasza Csápájev (#173996) üzenetére


ghiottone
nagyúr

Igen stock droid. Az Edge 30-as kijelző alatti ujjlenyomatolvasót kapott már és lehet megér egy próbát. Nálam anno 1 spanyol amazonos volt és nem ment a yettel sim, így emiatt is nem igazán tetszett a telefon.

juve600: elvileg igen, csak azt nem ismerem annyira, nem találtam róla tapasztalatokat. Amúgy igen, ugyanaz a 2. A rendszer is nagyon hasonló.

Foglalt név: G szériában és felfele nem tapasztaltunk az elmúlt években ilyen hibákat. Ami becsúsztat az maximum hardverhiba. Nekem édesanyám csak akkor panaszkodott, amikor 1,5 évesen a G8 töltőre rakva meghülyült, majd 1-2 nap múlva meghalt a kijelző - gariztatás és alaplapcsere. Szoftveresen nem volt gondja. Anno felraktam még a Blokada appot, hogy ne dobálja neki be a reklámokat a chrome, hogy véletlenül se nyomjon rá és nincs is gond vele. Fotók felszinkronizál a Google Drive-ra - így alapvetően én megbízhatónak tartom a Motorolákat.
juve600 említette a OP Nord CE lite-ot is - lehet azzal se lenne gondja, mert nálam van egy céges OP 7t, ami 3 éves lesz jövő hónapban és 1-2 apró bugot leszámítva (iránytű néha meghülyül, automatikus fényerő szabályzó túl lecsavarja a fényerőt, simple app nem dobja fel fizetés után a visszajelzést) megbízható. OP 9-esem is rendben van. Testvérem egy 12GB-os Nord CE-t vett jó 1 éve és azzal sincs gond. Annyi, hogy telomania és társait én kerülném. Btel-el jók a tapasztalataink, de anno a turbadora se panaszkodtunk, viszont eddig ha volt garis ügyünk az alzával, akkor ott minden rendben zajlott és szakszervízben javítottak telefont, monitort, stb.

Eladó OnepPlus 10 Pro 8/128Gb: https://shorturl.at/a6hJ1

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.