Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-04 10:31:59

LOGOUT.hu

Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aktuális: Karácsonyi telefonajánló 2023 (cikk), Milyen telefont vegyek 2023-ban karácsonyra? (videó)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#110201) Ájvé válasza nyisziati (#110200) üzenetére


Ájvé
veterán

Ha olvastad volna az eszmefuttatást, akkor arról volt szó, hogy napjainkban nem nagyon van használható 5" alatti Androidos telefon, na ezért!
Mellesleg ma már nem vennék S800-as telefont, nem rossz, de jövőt tekintve nem túl jó választás, Nougatot sem kaphat már hivatalosan. Rendben hogy ma is megállja a helyét (nekem is S800-as telefonom van), de újonnan nem vennék már (ami nem is új mivel évek óta nem gyártják már).
Nem teljesítményről volt szó, hanem méretről és használhatóságról.
Elolvashatnád miről van szó mielőtt belevitatkozol a témába.
Az én telefonom is több mint két éves és jól használható de nem erről volt szó!
Antutu pontszámokat meg hagyjuk.
Technikai fejlődés meg pont hogy megvan, még mindig duplázódik 2 évente a teljesítmény, S810 vs S820.

[ Szerkesztve ]

(#110202) Ájvé válasza nyisziati (#110200) üzenetére


Ájvé
veterán

Honor 6 egyébként is 5"-os, bocs a dupláért.

(#110203) nyisziati válasza Ájvé (#110201) üzenetére


nyisziati
veterán

"Ha olvastad volna az eszmefuttatást, akkor arról volt szó, hogy napjainkban nem nagyon van használható 5" alatti Androidos telefon, na ezért!"
Olvastam, nyugi. Ezért írtam, hogy ÚJONNAN IS KAPHATÓ EZ A TELEFON. Ha vetted volna a fáradságot, láthattad volna a linken. De az Aliexpress-en is kapható mind a mai napig, szintén újonnan. Tehát VAN használható kompakt ma is.
Pontosan ezért írtam, hogy engem NEM A TERVEZÉSI idő érdekel. Amit ma is meg lehet kapni újonnan és remekül használható, annál a tervezési idő nem elsődleges szempont, mivel kompaktot ma már nem gyártanak a nagy cégek (az Iphone-t leszámítva).

"Nem teljesítményről volt szó, hanem méretről és használhatóságról."
Ezért kezdtem a kompakt mérettel, de a teljesítmény a használhatóság egyik fontos mérőszáma, a kettőt nem lehet elválasztani.

"Elolvashatnád miről van szó mielőtt belevitatkozol a témába."
Elolvastam, és már régóta látom ezt a vergődést a topikban, hogy megy az ajvékolás, hogy "nincs kompakt, jaj, nincs kompakt", pedig van, zsírújan, dobozból, mégha nem is mai tervezés.

"Technikai fejlődés meg pont hogy megvan, még mindig duplázódik 2 évente a teljesítmény, S810 vs S820."

"a csúcstelók nagyon mennek" ez a megjegyzésem vonatkozik az ilyen Snapi 810-820 fejlődésre, de az emberek IGÉNYEI már nem követik a trendet, ami 2014-ben elég volt (kb. 30-40 e antutu pont) az ma is elég. A Xiaomi és több más nagy gyártó is nyilván ezért hozza az alapkészülékeit 30-40 e pont környékén. Ezek az "alaptelók" már két-három éve ilyen 10-20-30 %-ot gyorsulnak csak.

Nem véletlen, hogy még mindig hoznak ki telókat Snapi 4-es sorozattal, nagy gyártók is. Költséghatékony és a mindennapokra elég.

Úgyhogy fenntartom a véleményem, hogy igenis kapható droidos kompakt teló. A nougat meg kb. az emberek 90%-át hidegen hagyja.

"Honor 6 egyébként is 5"-os"

Leírtam:
"Ott van pl. a Honor 6. ... És az 5 collos kijelző ellenére elég kompakt a mérete is."

[ Szerkesztve ]

(#110204) regener


regener
veterán

Üdv topiklakók,
60 alatti androidos (60 max szállítással együtt, inkább lejjebb így) telefont keresnék, akár újat, akár használtat, sőt az eddigi kiszemelt egy ASUS ZenFone 2 4GB EU-s raktárból szállítással ~45 ezer körül.
Felhasználás: web, zene, néha film, játékok is akár és néha fényképezés (a Lumia 800-m már nekem megfelelő képet csinál, ettől ne legyen rosszabb)

Véleményt kérnék az ASUS-ról, illetve szívesen fogadok bármilyen javaslatot :R

(#110205) toto76


toto76
tag

Erre valaki? pls

(#110206) sickboy91


sickboy91
csendes tag

Üdv! Telefonvásárlás ügyében szeretnék véleményt kérni a tapasztaltabb vásárlóktól:

Árkategória:
40 ezer környékén

Használt vagy új?
Mindenképp szeretném original csomagolásból kezembe venni az új telefont.

Hol vennéd meg?
Aliexpressről vagy egyéb megbízható oldalról, ahol a legkedvezőbb áron érhető el ugyanaz a termék.

Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
Ha elégedett vagyok a telefonnal akkor hosszabb távra. Jobb ajánlat esetén előfordulhat a váltás.

Mire használnád?
Leginkább netezésre. Gyors és megbízható legyen. Könnyedén futtassa a középátlagnál jobb játékokat. Zenehallgatásra, filmnézésre, fényképezésre. Tehát az alapfunkcikat zökkenőmentesen szeretném kihasználni.

Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
Egy 5 colos készülék állna legjobban a kezemhez, de ha jobb teljesítményű telefont találnék ugyanabban az árkategóriában, akkor az 5,5-ös sem lenne probléma.

Két készülék között, az ASUS Zenfone 2 (4/16 GB) illetve a Xiaomi Redmi 3s (3/32 GB) között vacillálok.

Jelenleg inkább a kínai márka felé tendálok, de az ASUS-ban sem csalódtam még soha és vonzó az a 4 GB Ram ezért a pénzért. A Xiaomi mellett szól az ujjlenyomatolvasó, a nagyobb tárhely, és a kevesebb rendszerprogram megléte. Külső alapján mindkét telefon bejön. Összességében szerintetek melyik éri meg jobban? Esetleg tudtok ebben az árban hasonlóan jó teljesítményű telefont ajánlani?

Xiaomi buzi

(#110207) Piftuka


Piftuka
veterán

Sziasztok!

Az a kérdésem, hogy egy tökéletes állapotú, karc- és törésmentes, megkímélt állapotú, 3 éves Nokia Lumia 920 mobiltelefon, műanyag tokkal együtt megér 20.000 forintot?

Jó vételnek számít, ha minden rendben van vele?

Köszönöm a segítséget előre is!

Üdv: Piftuka

"Aquila non captat muscas."

(#110208) barack1997


barack1997
senior tag

Sziasztok! Úgy néz ki sürgősen kell telefont vennem, mert csori Note 3-at már tölteni se tudom lassan. Huawei Mate 9-re gondoltam első sorban, de nagyon fáj a fogam egy S8-ra, de addig nem bírja ki szerencsétlen telefon.. Hosszú távra tervezem, ezért egyszerű a kérdés, a Kirin 960 sokkal elmarad az S8-ban található Exynos/snapdragon SoC-tol? Az elmúlt 6 évben csak használt telefonom volt, most az egyszer szeretnék egy újat, ha nem olyan túl nagy az előre lépés, akkor hónap elején megveszem a Mate 9-et

[ Szerkesztve ]

(#110209) Frod válasza sickboy91 (#110206) üzenetére


Frod
addikt

Ez nagyon durva teló a specifikációk alapján pláne ennyiért :O
Jobban bejön, mint a Xiaomi.
Más kérdés, hogy ilyen értékben terméket még sosem rendeltem, értve ez alatt azt, hogy oké ha egy hongkongi pendrive tönkremegy nagy cucc, de ennél pl hogy oldom meg a garizást ha neadjisten elromlik?! Sőt, mivan ha eleve úgy jön meg, hogy nem jó? Itthon van aki foglalkozna vele gari nélkül?

Do you see the white shadow?

(#110210) Viktor77 válasza Frod (#110209) üzenetére


Viktor77
titán

Melyik specifikációja alapján? :D A proci Intel, ráadásul gyenge is (Antutu 50K körül) Androidon (még) nem rúgnak labdába. A Xiaomi Note 3 sokkal többet hoz, kb. ebben az árban.

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#110211) Frod válasza Viktor77 (#110210) üzenetére


Frod
addikt

Leragadtam a 4GB ramnál :DDD
Pc-ben full Asus-párti vagyok, feltételeztem, hogy telefonban is jók, de nyilván azért vagyok a topicban, hogy kijavítsanak a hozzáértők :R

Do you see the white shadow?

(#110212) Dogmatix


Dogmatix
tag

Sziasztok!
A közeljövőben szeretném leváltani a 640XL LTE készülékemet (olyan, mintha egy alpha os-t használnék).
- Árkategória: 60-100 ezer közé lőném be.
- Használt vagy új?: Jobb lenne az új. Használtan legalább fél év gari kellemesen esne.
- Hol vennéd meg?: Teljesen mindegy. Akár hardverapróról is. Külföldi oldalakkal nem tudom, hogy mekkora szívás egy esetleges gariztatás.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?: Nem szeretném évente cserélni a telefonomat. 2-3 évet jó lenne ha túlélne. (inkább 3at)
- Mire használnád?: Általános felhasználás. Telefonálás, Spotify, Facebook, Instagram, nagy ritkán valami egyszerűbb játék. Ami fontosabb lenne az egy normális kamera, ugyanis 99%-ban csak telefonnal fényképezek, videózok.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?: Teljesen mindegy. iOS és WP tapasztalatom van. Nem volt még Androidos készülékem, de nem hiszem, hogy nagyon beletúrkálnék.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?: Már megszoktam a tepsit, de ha egy használt iPhone SE-t ajánlotok, ahhoz is könnyen hozzászoknék.

Vidéki vagyok, úgyhogy egy B20nak örülnék, de a 640XL-lel már megtanultam a türelmes kivárást.

Előre is köszönöm :) :R

(#110213) regener válasza regener (#110204) üzenetére


regener
veterán

Közben böngésztem a netet kicsit, Redmi 3-at / 3S-t megéri még venni?
A 3S processzora jobb mint az ASUS-nak az Intel?

(#110214) revibe válasza regener (#110213) üzenetére


revibe
csendes tag

P9 mostanában nem merül fel, mint ajánlott telefon. Ha fontos a jó kamera, akkor van jobb 130 körül? MM-ban ennyi most, mégse sufni gsm. Honor 8 nekem veszélyesnek tűnik, a fém ház meg gorilla glass azért megnyugtatóbb lenne.

(#110215) buek1967 válasza regener (#110213) üzenetére


buek1967
tag

Én kettőt is vettem a családba. A 3S prime számomra a tökéletes teló. Mivel elég sokat használom, fontos az üzemidő. Ebben verhetetlen, mert 720p-s s kijelzője. Minden másban hozza azt a szintet, ami számomra rendben van. atomstabil, a MIUI meg ha akarod faék egyszerű, ha akarod minden precízen beállítgatható.
Persze lehetne jobb, pl. OIS a kamerába elfért volna még, de gyorsaságra, tudásra, méretre ezen kívül nem kellene jobb. OIS-es - jóval drágább - telók esetében pedig menne a levesbe az üzemidő vagy a méret lenne túl nagy, vagy csak 2/16 vagy elavult a teló, mint pl. a Fire Phone, ami most olcsó, jó, de régi, pedig még OIS is van benne.
Szóval összességében nagyot kiegyensúlyozott a 3+32es B20-as Redmi 3S, csak már lassan kifut - drágább is lett.

Siemens SX1-el kezdtem 2005-ben

(#110216) #72487936 válasza regener (#110213) üzenetére


#72487936
törölt tag

Nekem a Note 3 SE változat van. Hasít mint állat. Eddig nagyon jól működik és gyors mint egy vadászrepülő.

:K

(#110217) Tommi000001


Tommi000001
aktív tag

Sziasztok.

Három telefon között vacilálok..az egyik a Vernee Apollo Lite lenne ,a másik pedig a Xiaomi Redmi 3 Note Pro,a harmadik befutü pedig egy Samsung s6 duos lenne használtan.Mindhárom tudja azokat ,amiket szeretnék ,de kiiváncsi vagyok hozzáértők véleményére is .
Előre is köszönöm
Üdv Tomi

:R

[ Szerkesztve ]

"A Föld,a Naprendszer elmegyógyintézete...."

(#110218) regener válasza buek1967 (#110215) üzenetére


regener
veterán

+(#110216) firecrest

Köszönöm a véleményeket, így most beálltam a 3S-re végül az 5"-ös mérete miatt. 3,7"-ről ígyis furcsa lesz átszokni :D

(#110219) Dr. 444Hertz válasza Tommi000001 (#110217) üzenetére


Dr. 444Hertz
Arcképgyáros

Hát teljesítményben és kamerában messze a legjobb az S6 a három közül.
Viszont ha ez nem fontos, és kell a hosszú üzemidő, akkor a Redmi.

Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16

(#110220) Tommi000001 válasza Dr. 444Hertz (#110219) üzenetére


Tommi000001
aktív tag

Na jóóó,de használtan is duplájába kerül...annyit is nyújt?

"A Föld,a Naprendszer elmegyógyintézete...."

(#110221) Dr. 444Hertz válasza Tommi000001 (#110220) üzenetére


Dr. 444Hertz
Arcképgyáros

Kamera, progi, multimédia, mindenféle támogatottság, stb. téren mindenképp ennyivel jobb, viszont ha elég neked a Redmi, akkor vedd azt :)

Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16

(#110222) Redbullking


Redbullking
tag

Sziasztok!

Telekomnál szeretnék telefont venni előfizetés miatt, öcsémnek lenne első telefonja.

Három közül választhatok:

SAMSUNG GALAXY J3 (2016)
HTC DESIRE 530
SONY XPERIA E5

Tudnátok segíteni?
Előre is köszönöm!
Üdv

(#110223) Ájvé válasza Redbullking (#110222) üzenetére


Ájvé
veterán

Hát HTC Desire 530-at és Samsung J3 (2016)-ot ejteném a SoC miatt, úgyhogy kizárásos alapon Sony E5.
Nem tudom mennyiért vesztegetik ezeket, de 35-ért kapsz Redmi 4A.t, előbb venném ezt mint bármelyiket az előbb soroltak közül.

(#110224) Talala


Talala
senior tag

Sziasztok!
Valaki használt Galaxy S7-et illetve Honor 8-at? Megérné az S7 a felárat? Bő 2-3 éves használatot jó lenne ha kibírna. Tmobile-tól lenne részletre.

(#110225) BenHans válasza Talala (#110224) üzenetére


BenHans
addikt

Szia! :)

~30k a különbség függetlenül és ~45k a T-nél(teljes árat nézve). Az S7 minden szempontból erősebb telefon. Az a kérdés, hogy az embernek mire van igénye és ehhez mérten pénztárcája, mert a legtöbb embernek egy Honor 8 is simán untig elég mindenre.
2 max. 3 évig mindkettő kiszolgál, ha részletre veszed teljes árból számolva 1900Ft-tal lenne több havonta a Samsung.
Szerintem próbáld ki mindkettőt mielőtt döntenél, elég népszerű készülékek így kb minden sarkon van egy bolt ahol meg lehet nyomkodni.

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#110226) Talala válasza BenHans (#110225) üzenetére


Talala
senior tag

Köszi, az lesz a vége igen. Valahogy nem szimpatikus a samu telefonban, de az S7-ről jókat hallani, olvasni. (Cáfoljatok meg ha nem igaz.) Honor 8 külsőleg annyira nem jön be, de ez nem mérvadó annyira. Aztán lehet iPhone lesz a vége, olyan még úgy sem volt xD

(#110227) TGWH válasza Redbullking (#110222) üzenetére


TGWH
őstag

Üdv!
Egyetértek Ájvé-val, szerintem nincs az az előfizetés, ami megérné a T-com-nál... én lemondom a pcsába, és átmegyek a kékekhez, vagy a vörösökhöz :DDD
A másik ami egyszerűen röhej, hogy nincs egy normális telefon, sokszor még az 1gb-os is 45-50 ezer, és még gyengébb is, mint pl. egy friss kínai gyártó terméke. HTC sem rossz, de most komolyan, hány éve jött ki? A Samsung alacsonyabb árkategóriában meg csak a nevét adja el, de azt legalább jó drágán... tabletet néztünk, a samsung drágább volt 15-20 ezerrel, meg még annyira nem is volt erős a hardver. Ráadásul hiába van pl. 16gb helyed, ha nem lehet átpakolni a programokat, csak különböző segédprogramokkal, amiket egy átlag user nem fog használni soha... így aztán átlag usernél marad a törölgetés, meg a 15gb szabad hely a fotóknak :D

Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe

(#110228) gianone válasza TGWH (#110227) üzenetére


gianone
őstag

Ez így konkrétan nem igaz. Nagyban függ a felhasználói szokásoktól, és pl. hogy hol lakik az ember.

Az való igaz, hogy egy önálló Move csomagnak tényleg nem sok értelme van, akkor már egy Domino Most sokkal jobban megéri (volt aki aggódott, hogy csak januárig lesz, már meg is hosszabbították, várható volt).

Akkor mondok egy jó példát is. Tesóméknál otthoni szolgáltató csak a Telekom van, sógornőmnek melóhoz kell a Next M. Nyilván megérte a Magenta. Kevesebb lett az előfizetés összesen, és társkártyában már nem jön rá a havi 4000 a csomagra, ha telót vesz, a kedvezmény meg elég nagy rá, mint sima Next S, csak nincs díjemelekedés. Jár mellé korlátlan TVGO, Wififon, ingyenes Családi opció. Azaz egymást ingyen hívjuk plusz díj nélkül. Bevittük az én számomat is társkártyába, most lövöm el az egyszeri extra 50000 kedvezményt (P9 Lite ingyen vagy Honor 8 40-ért, Nova hangfallal 40-ért a dilemmám jelenleg). Nyáron korlátlan volt a mobilnet mindegyikünknek. Többször kaptunk 5000 forintos kupont tartozékokra, és a pontokból is leeseik ez az. 1700 a korlátlan böngészés, az se rossz.

Távol álljon, hogy halálra dicsérjem őket, mert a Digi szerintem százszor jobb otthoni szolgáltató, de van olyan eset, amikor simán megéri.

[ Szerkesztve ]

Nokia 1610i Huawei Nova

(#110229) Szajo


Szajo
őstag

Sziasztok.
Mit ajánlatok 100ezer körül? Huawei en kívül kínai telefonok kizarva.

(#110230) DS39 válasza Szajo (#110229) üzenetére


DS39
nagyúr

A Samsung Experience Store-ban, most 80k az A5 (2016). ennyiért szerintem elég jó ajánlat. (edigital-nál 95k)

(#110231) TGWH válasza gianone (#110228) üzenetére


TGWH
őstag

Az is igaz. Én kb. vagy 10 éve t-kom-os vagyok, lófsz kedvezményt nem adnak, igaz előfizetés még csak pár éve van. Illetve jött egy-két kupon, de utólag láttam, hogy máshol ingyen is megkaptam volna...
Na most ahol nem kell havi 4 ezer forintos telefonszámla, mert sok helyen nem kell, ott nyilván nem kell 140 ezres telefon sem. Szerintem felesleges ennyiért telefont venni, annyit nem használom, nincs annyi időm rá, munkába nem tömegközlekedve megyek, otthon meg van normális net 24"-en :DDD
T-com-os net konkrétan elég szar errefelé, igaz most fejlesztettek, de a másik szolgáltató árban is jobb, meg a feltöltési sebesség is jobb. Lefele meg tök mindegy hogy 3 óra vagy 30 perc alatt jön le, nekem ne mondja senki, hogy egész nap tölt le mindenfélét. Tv-hez, wifi-hez, több eszközhöz persze jó az a 50/150 mb, ha nem lesz elég a 20, akkor váltanunk kell, ez nem kérdés.

Ok, nézem a Magentát.
2 előfizetés kell, ez minimum most már 5000 Ft.
30mb net, 94 csatorna, összesen az első évben 15 ezerért, két éves hűség. + a telefon előfizetés, így kerek 20 ezer, és ennek felét sem használnánk. Jó, lehet lenne 17 ezer ha meg lehet tartani a mostani előfizetésem.
Amíg tölt a honlap, elgondolkodom mi lenne még jó, sorra nyomja az sms-eket a marhája XD :DDD
Move xs 2000 forintért, ez a legolcsóbb előfizetés, persze már nem mindenkinek elérhető. Van amikor fel sem használom a keretet, amikor meg pár hívást el kell intéznem, 4000 Ft a havidíj... ez így nekem nem éri meg.
Kaptam kemény 30 mb netet mellé, sosem használom fel. Miért? Mert itt csakis edge van, még a google sem tölt be... persze, telefoncserével lehet ez is javulna... mi volt a kedves t-com-os kezitcsókolom válasza? Menjek közelebb a toronyhoz... érted? Mobilnet. Érted? Menjek közelebb a toronyhoz...

Jó, nem tölt be a t-kom-os honlap, meg a fszom televan, már vagy 5 sms-t küldött :DDD ki sem léptem, mindegy... 3800 a legolcsóbb net, 2000 a tel. előfizetés, + 4600 a családi tv ha külön nézem, így sem jobb, 10400 ft, és még korlátolt is ugye.
5000 Ft-os kupon meg kb. pont arra jó, hogy a drágább cucc ugyan annyi legyen, mint más boltban :D

Helyi szolgáltató 6-12 ezerért ad digitális adást, és még azt sem kell néznem, mennyi tv-t kötök rá, mert t-com-éknál ugye ez is korlátozva van. Oks, most már nincs az mint régen, hogy volt 5 tv a házban...
(15/2)-30/3-60/5mb-os internet, 3000 Ft-nál többet szerintem nem telefonálok majd el más szolgáltatónál sem, sőt lehet kevesebbet. 8000 forintos csomagban van gotv, legtöbben ingyenes wifi modem, van műsorrögzítés is, bár most nem találom hirtelen, hol az apróbetű, csak * van :D 13,2 ezerért van 120/10-es net 82 csatornával + 25hd-ben, gotv meg wifi-s modem...
Ízlések és pofonok, most csak azért fizessek elő egy drágább csomagra, hogy ingyen beszéljek családon belül? Örülök ha békénhagynak! :DDD

És akkor még nem mondtam, hogy Bp-en elég sok helyen ott a Digi, verhetetlen árakkal és durva nettel + rakat csatornával.

Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe

(#110232) SPeti1984


SPeti1984
senior tag

Szerintetek lánynak melyik lenne jobb választás? Most egy Sony E4G van de tönkrement az akksija meg az elég lassú már az 1gb ram miatt. Ezek meg 2gb-osak lennének. Vagy ilyen árban milyet ajánlanátok még? Ez olyan 45 körül lenne függetlenül.

Huawei P8 lite
Huawei Y6 pro

(#110233) Viktor77 válasza SPeti1984 (#110232) üzenetére


Viktor77
titán

[link]

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#110234) Ájvé válasza SPeti1984 (#110232) üzenetére


Ájvé
veterán

Előttem linkelt Redmi 4A jobb választás ezeknél. Szóval +1 Viktor77 javaslatára :)

[ Szerkesztve ]

(#110235) #72487936 válasza TGWH (#110231) üzenetére


#72487936
törölt tag

50/150-es net? Nálam 10/1 van..... :F

(#110236) pocokxx


pocokxx
Közösségépítő

Sziasztok! Olyan 4,3 col alatti telefont keresek, aminek a teljesítménye sem okoz gondot egy abszolút hétköznapi használat közben. (Hívás, sms meg esetleg lenne rajta egy futó app, talán csevegő ill. szocmédia alkalmazások.)

"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor

(#110237) Ájvé válasza TGWH (#110231) üzenetére


Ájvé
veterán

Nem tudom hol laksz, de könnyen lehet, hogy 4G van viszont, csak a telefon nem tudja. Ezért írtam a B20-at, mert sok helyen ez van, készülék nem tudja akkor marad az EDGE. 4G lefedettsége egyébként 97%-os a Telekomnak.

(#110236) pocokxx:
iPhone SE, Android esetén nincs is nagyon ilyen kicsi készülék (vagy belépő kategóriás amit nem ajánlanék), 4,6" Xperia XA, vagy tavaly előtt Galaxy A3 4,5"-os, Tavalyi A3 2016 4,7"-os. Sony Z1-3C vannak még ilyen kis méretben, kicsit régebbi hardverrel.

[ Szerkesztve ]

(#110238) pocokxx válasza Ájvé (#110237) üzenetére


pocokxx
Közösségépítő

Android esetén nincs is nagyon ilyen kicsi készülék
Igen sajnos én is inkább ezt látom, pedig betömhetnének vele egy kis piaci rést. Y3 II meg a K4, amiket találtam, de mindkettőtől visszarettent a gyengus hardver.... Vagy ezek is jók lehetnek?

[ Szerkesztve ]

"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor

(#110239) D1Rect


D1Rect
félisten

LG telefont keresek, igen csak LG jó, mert a "usernek" a TV-je és a laptopja is LG, szóval az LG telefon ezekkel tud együtt jól működni. Én meg nem vitatkozom vele.
40-70eFt-ig mi az amit érdemes megvenni?

"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."

(#110240) TGWH válasza #72487936 (#110235) üzenetére


TGWH
őstag

Bocs, 50 vagy 150-es :D a feltöltés az meg 5 vagy 10, azaz 5/10 :D / = vagy, csak itt hülyén jött ki :DDD

Ájvé
Ja, az valószínűleg van, valamelyik kínai csoda majd megoldja a gondot hamarosan, de a percdíj olcsóbb attól sem lesz ;)

D1Rect
TÖKMINDEGY!!! :D komolyan, megnézi mennyi pénzecskéje van, aztán amit kap a piacon, azt veszi. Vagy használtat, nagy választék nem lesz. Tehát tökmindegy :D nem éri meg annyit áldozni a csőlátásra, vegyen amilyet amennyiért kap, és kész.

Lg amúgy nagyon jó márka lett volna, de lemondtam róla már régebben is, egyszerűen nem éri meg az árát. A Samsung-gal meg úgy voltam, hogy agyonhypeolt márkát inkább ne, aztán tv-ből nincs is igazán jobb nála. Monitorból meg Dell-re teszem a voksom :DDD

szerk.: első érintőképernyős telefonom LG volt, nagyon jó volt, csak hát a gyerekbetegségek... valami kp500 vagy mi lehetett.. normálisan vitte volna a word meg excel doksikat, nem lett volna vele semmi bajom, de hát enélkül a hajamra kenhettem az új technológiát...

[ Szerkesztve ]

Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe

(#110241) Tyer válasza D1Rect (#110239) üzenetére


Tyer
őstag

Nexus 5 :P

Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120

(#110242) HagaNRG


HagaNRG
őstag

Sziasztok!

Az olcsóbb árszegmensben nézelődve tűnt föl ma egy boltban egy LG G2 (30ezer), egy HTC One M8 32gb (36ezer) és egy LG G3 (50ezer).

Érdemes ezekkel foglalkozni még? Tudom, nem mai darabok, de 2014-ben komoly, 200 ezres készülékek voltak, minőségi anyaghasználattal.

Komolyabb hardverre nem nagyon van igényem és azért feltételezem, hogy ezek a telók hiába 2 évesek, de még ma is megállják a helyüket, pláne ennyiért.
Van valami nagyon nagy mínusz bármelyiknél, ami miatt érdemes kilőni őket?

Köszi!

(#110243) Rivaul


Rivaul
addikt

Sziasztok.

Kéne nekem egy okosteló. Android vagy alma mind1. Ár 100e-ig használt vagy új. Képernyő 5 colosnál ne legyen nagyobb ha lehet, inkább kisebb bár ez tudom nincs nagyon. Ami miatt titeket kérdezlek hogy KIVEHETŐ AKKU kell. Sokat játszok online és hamar elrágom az akkukat így nem akarok folyton cseréltetni szervizzel. Gyors, megbízható és szoftveresen támogatott telefon érdekelne. Köszi.

Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!

(#110244) Tyer válasza HagaNRG (#110242) üzenetére


Tyer
őstag

Ha nem kell jobb, akkor tökéletesek. Én LG Vonalon maradnék. Amugy ezen 3 teloba a maguk idején mind bele voltam szeretve...

Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120

(#110245) D1Rect válasza Tyer (#110241) üzenetére


D1Rect
félisten

Azt hol lehet megvenni 70eFt-ért?

"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."

(#110246) csaba1203 válasza D1Rect (#110245) üzenetére


csaba1203
addikt

Pl:itt a 16Gb 66000ft.
-[link]

(#110247) Ájvé válasza pocokxx (#110238) üzenetére


Ájvé
veterán

Egyiket se venném.

(#110248) D1Rect válasza csaba1203 (#110246) üzenetére


D1Rect
félisten

Lovely, ty.

"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."

(#110249) HagaNRG válasza Tyer (#110244) üzenetére


HagaNRG
őstag

Köszönöm szépen!

(#110250) toto76


toto76
tag

Sziasztok!

Segítségetek kérném.

Egy 11 éves gyereknek szeretnék (nem szeretnék, de kell) telefont venni.

- Árkategória.
40-60 eFt
- Használt vagy új?
Új
- Hol vennéd meg?
Függetlenül, újonnan, gyári garanciával
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
Közép-hosszú távra
- Mire használnád?
Hát saját állítása szerint fényképezésre, de ez úgy fog kinézni: 30% fényképezés, 65% játék, 5% telefon :)
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Maradnánk az Androidnál
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
Akár mekkorát meg tud szokni ;)

Szóval jelenleg szerintem a játékon lesz a fő hangsúly.
Ti mit ajánlanátok?

Előre is köszönöm a segítséget.

Üdv,

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.