Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Gmail (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:20:56

LOGOUT.hu

Gyakori Kérdések

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9551) TigerCat válasza DVlad (#9550) üzenetére


TigerCat
nagyúr

Nem, mennie kell azonnal. ha tényleg klasszikus nézetre vágysz, próbáld ki az előnézeti modult a Beállítások - Labs fülön.

♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

(#9552) Micuir_M


Micuir_M
tag

Sziasztok! Van arra lehetőség a smia Gmailben, hogy két külön felhasználó két külön telefonszámmal két lépcsős azonosítással tudjon belépni?

A sztori az, hogy ketten használunk egy Gmail-fiókat (levelezés és drive főleg) és növelné a biztonságot a kétlépcsős. De amikor fizikailag nem egy helyen vagyunk, akkor az lenne jó, ha mindkettőnk telefonjára kérhetnénk kódot.

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=micuir_m

(#9553) Sanyi.mTs válasza Micuir_M (#9552) üzenetére


Sanyi.mTs
addikt

két telefonszámot adtok meg.

ha másik helyen akarsz belépni a másodlagos számmal, akkor első körben elküldi az elsődlegesre a kódot, de a kódbekérő résznél van egy "További lehetőségek" ott el tudod küldetni a másodlagos telefonszámra a kódot.

ennek csak annyi lehet nálatok a hátránya, hogy akié az elsődleges telefonszám, az mindig kap sms értesítést, ha ketteske be akar lépni.

plusz nem tudom, mennyire nézi a google, hogy pl. 1-es belépett Győrben, 2-es meg 10 perc múlva Békéscsabán.

(#9554) Piftuka


Piftuka
veterán

Sziasztok!

Kérlek, segítsetek az alábbiakban!

Úgy tűnik, hogy sajnos a THE BAT! képtelen visszaállítani a legfontosabb mappáim tartalmát! :(

(Friss Win reinstall volt, és a legutóbbi .TBK-ból egyes mappák tartalmát visszahozza, egyes mappákra azt írja "Error reading file". Ami persze furcsa, mert akkor mégis hogyan tudja ugyanabból a fájlból a mappák, levelek egy részét visszaállítani... :F )

Nagyon valószínű, hogy a Freemail-es és UPC-s levél archívumomat buktam, mert az nem őrzi meg a szerveren a leveleket, de legalább a Gmail-t visszaállítanám, ha egy mód van rá.

Hogyan tudom a beérkezett és a küldött leveleket is kivétel nélkül visszaállítani a Gmail fiókjaimból? (A szerveren megvan minden levél a kezdetek óta.)

Köszönettel:
Piftuka

"Aquila non captat muscas."

(#9555) air válasza Sanyi.mTs (#9553) üzenetére


air
nagyúr

Nézi. Ezért szerintem nem fog működni.

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#9556) #22718208


#22718208
törölt tag

Sziasztok!

Gmail jelszó visszaállításban akadt egy kis gond.

Ami adott a fiókhoz:
-android telefonban be van léptetve és jól működik
-kétlépcsős azonosítás aktív
-android google hitelesítő alkalmazásban a fiók párosítva van
-telefonon felugró gyors beléptetés "igen" vagy "nem" koppintás lehetőség is be van kapcsolva

Ami nincs beállítva.
-visszaállítási telefonszám (volt , de sim csere miatt törölve lett a régi , az új pedig nem lett beállítva)
-visszaállítási email cím

Elfelejtett jelszó kérésekor , hiába azonosítom a felugró ablakos "igen" lehetőséggel vagy a google hitelesítővel a fiókot , illetve az előző jelszót is ismerem és beírom ,folyamatosan azt kapom hogy a google nem tudja ellenőrizni , hogy az enyém a fiók. Így nem történik semmi.

Találtam egy dolgot ami még ami esetleg segíthet :
A beléptetett telefon -> gmail -> menü ->beállítások -> bejelentkezés és biztonság -> biztonsági kód

ebben a menüben elfelejtett jelszó esetére ,telefon PIN kódért cserébe kapok 2db 10 számjegyű kódot ami 15 percig vagy felhasználásig érvényes.
Gondoltam , hogy ez esetleg megoldás lehet , hogy belépjek és jelszót cseréljek, de az említett 10jegyű kódot sehol sem fogadja el a rendszer , illetve nincs semmi infó , hogy hol lehet felhasználni.

Valakinek valami ötlet??

[ Szerkesztve ]

(#9557) Sanyi.mTs válasza Micuir_M (#9552) üzenetére


Sanyi.mTs
addikt

még egy ötlet.
adjátok hozzá a gmail fiókot a mobilotokon. igaz, hogy csak a mobil alkalmazáson keresztül, de mindketten tudjátok használni. (remélhetőleg)
én mondjuk használok egy gmail címet több eszközön (1 mobil, 2 tablet), de egyszerre mindig csak az egyiken

(#9558) Vladek83


Vladek83
tag

Sziasztok!

Tudtok javasolni olyan programot, mint a gmail notifier pro? Mail-en nemrég érkezett, hogy kevésbé biztonságos alkalmazás...?

(#9559) petymeg


petymeg
addikt

Sziasztok!

A gmailt nagyon régóta használom, ennek ellenére elég hiányosak az ismereteim a kezeléséről.
Pl. egy mappában 50 elemet tud megmutatni egyszerre és ennyit tudok kijelölni és törölni. Na most ha van több ezer törlendő levél (a közösségi könyvtáramban 13000) akkor azt csak ötvenesével lehetséges? Teljes mappa tartalmakat nem lehet egyszerre törölni?

Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!

(#9560) kispx válasza petymeg (#9559) üzenetére


kispx
addikt

Ha a teljes mappa tartalmát (= adott címkével ellátott összes levelet) akarod törölni, akkor a kijelölő checkboxok felett, a címsávban van egy olyan checkbox, amivel az adott lapon lévő összes e-amilt kijelölöd. Ha arra rákattintasz, akkor felül felajánlja, hogy azokat a leveleket is kijelöli, amik nem láthatóak.

[ Szerkesztve ]

(#9561) petymeg


petymeg
addikt

Köszi. Van még egy gondom. Telefonon nem kapom meg egy jó ideje az értesítést ha email érkezik a gmail fiókomra. Régebben jött az értesítési sávra is meg hangjelzés is volt. Galaxy s7 Android 7.0

Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!

(#9562) Piftuka válasza Piftuka (#9554) üzenetére


Piftuka
veterán

Sziasztok!

Ebben tud valaki segíteni? Tényleg rendkívül sürgős!

[ Szerkesztve ]

"Aquila non captat muscas."

(#9563) JozsBiker


JozsBiker
aktív tag

Segítsetek lécci !

Itthon áttelepültem egy újabb számítógépre. Most be szeretnék jelentkezni böngészőben a gmail fiókomba, beírom az e-mail címet és a jelszót, erre igazolnom kellene, hogy az új eszközön tényleg én vagyok én. Oké.

Erre 4 lehetőségem van, amiből 3 a regisztrációkor megadott telefonszám segítségével történik, viszont én sajnos annak idején egy vezetékes telefonszámot adtam meg, így oda nekem hiába akar bármit is küldeni.
A 4. lehetőség a biztonsági e-mail címre épül amit szintén a regisztrációkor adtam meg. Néhány karaktert megad belőle és be kell írnom a teljes címet. Egy rém könnyű freemail -es címről van szó ami eltéveszthetetlen, mégsem fogadja el, azt írja helytelen.

Próbáltam a Gmail -es leveleimben visszakeresni a legelsők között, hogy a rendszer küldött-e valamit amiben van valami segéd infó, de nincs ilyen.

Más (android -os) rendszeren nem használtam ezt az accountot, csak az itthoni PC -n.

Tudnátok segíteni hogy ilyenkor mit lehet csinálni ?

Köszi.

[ Szerkesztve ]

(#9564) JozsBiker válasza JozsBiker (#9563) üzenetére


JozsBiker
aktív tag

Megoldódott a problémám :-).

Leírom, hátha más is belefut:
Kicsit misztikus a dolog, mert megpróbáltam bejelentkezni egy androidos tableten ( amin előtte még sosem használtam ezt az accountot ), ahol ugyanígy beírtam az e-mail címet és a jelszót, viszont ott már nem azt a felüleletet dobta mint itt a Windows -ban, hanem beléptetett és kiírta a biztonsági telefonszámot és a másodlagos e-mail címet, és megkérdezte hogy változtassunk-e rajta. A telefonszám jó volt, viszont az e-mail cím egy karakterben mégiscsak eltért attól amit én tegnap helyesnek gondoltam. Azt kijavítva simán beléptetett.

Ami a másik furcsaság, hogy a fentiek után visszajöttem a PC -re és a böngészőben be akartam lépni, és immáron itt is simán beléptetett az email cím és jelszó megadása után, nem tette fel ugyanazokat a biztonsági kérdéseket mint tegnap. Lehet hogy gugliék olvassák a fórumot ? :-)

(#9565) JozsBiker válasza Piftuka (#9554) üzenetére


JozsBiker
aktív tag

Én is nemrég költöztem Win7 -ről Win10 -re, vincseszter áttétel is volt, és a betett vincseszter mappáit teljesen rapszodikusan olvassa valami jogosultsági zűr miatt. Nem hinném hogy a file -jaid meg vannak sérülve, azért már nem a floppis korszakot éljük. Én is Bat -ot használok, bár elég régit, ennél még minden mappát külön TBB és TBN file -ba rak, Az lenne az ötletem, hogy nézd meg, hogy amiket nem olvas, az a file megnyitható-e, full jogosultságod van-e hozzá. Viszont ha nálad egyetlen TBK file -ban van minden, akkor nyilván nem ez a megoldás :-(. Esetleg ha pendrive -ról próbálkozol akkor is lehet olvasási probléma, másold be vincseszterre és onnan próbáld importálni.

A gmail -es levelekhez teljesen máshogy kell beállítani a paramétereket mint mondjuk a freemail -esekhez, sajnos nem találtam olyan lehetőséget hogy töltse le azokat a leveleket újra, amiket egyszer már letöltött.

(#9566) Piftuka válasza JozsBiker (#9565) üzenetére


Piftuka
veterán

Köszönöm a választ!

Ez sem a legújabb "denevér", de már egyetlen TBK file-ban tárolja az összes levél fiók tartalmát. Mindazonáltal nyilván kerestem az interneten is vonatkozó információkat, és kiderült, hogy biztosabb magukat a mappákat elmenteni, és nem használni a program beépített "Backup/Restore" szolgáltatását.

De... Nem ennyire egyértelmű a helyzet a konkrét esetben, ugyanis HDD-ről működik a mentés és a visszaállítás is. Az új SSD-mről már a mentés is elszáll hibával. De a HDD-vel (hiba nélkül) elmentett file-t sem képes maradéktalanul visszaállítani.
(Teljesen rendszertelen, hogy hány kísérlet után éppen melyik mappa melyik leveleit képes visszahozni a mentésből, de éppen a leglényegesebbet, a leggyakrabban használt, legnagyobb méretű levélállományt képtelen visszaállítani.)

Egyszerűen ötletem sincsen a probléma okára, és annak megoldására. Egyet tudtam tenni, hogy a HDD-ről lementettem külön a mappákat is, majd az SSD-t beüzemelve, azokat bemásoltam a megfelelő program mappába. Így legalább az érkezett levelek viszonylag hiánytalanul megvannak, úgy tűnik.

Ám továbbra is szükségem van segítségre ebben:

"Hogyan tudom a beérkezett és a küldött leveleket is kivétel nélkül visszaállítani a Gmail fiókjaimból? (A szerveren megvan minden levél a kezdetek óta.)"

"Aquila non captat muscas."

(#9567) air válasza Piftuka (#9566) üzenetére


air
nagyúr

Én az alap problémát sem értem.
Minek kell lokálisan menteni és visszaállítani a Gmailes leveleket?
Használj IMAP-ot!
Vagy egyáltalán minek kell kliens a Gmailhez?:F

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#9568) Piftuka válasza air (#9567) üzenetére


Piftuka
veterán

Mert én a leveleimet a saját gépemen, egyetlen levelező programból kezelem, ahelyett, hogy mindegyiknek a saját web-es felületét kellene használnom külön-külön. (Én azt nem értem, mi olyan furcsa ebben!?)

Tudsz segíteni, kérlek, a megfelelő IMAP beállításokban, hogy le tudjam replikálni az elküldött leveleket a levelező programba?

"Aquila non captat muscas."

(#9570) air válasza Piftuka (#9568) üzenetére


air
nagyúr

Talán érdemes lenne átgondolni a felhasználási szokásaidat.
Sem nem korszerű, nem praktikus, és nem utolsó sorban nem biztonságos.
Bat klienst már 10 évvel ezelőtt sem javasoltuk használni.
Sőt tűzzel-vassal üldöztük.

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#9571) #22718208 válasza JozsBiker (#9563) üzenetére


#22718208
törölt tag

A vezetékesre tutdsz kérni hívást is , gondolom itt elmondja a robot a számokat.

Illetve évekkel ezelőtt ,ha a vezetékesre sms -t küldtem , akkor egy viszonylag béna női robot felolvasta a tartalmát. Nem tudom ,hogy van e még ilyen megoldás manapság.

(#9572) Piftuka válasza sztikac (#9569) üzenetére


Piftuka
veterán

Köszönöm, megnézem ezzel a módszerrel! :K

"Aquila non captat muscas."

(#9573) Piftuka válasza air (#9570) üzenetére


Piftuka
veterán

"Talán érdemes lenne átgondolni a felhasználási szokásaidat.[..]"

Már átgondoltam többször.

Sajnos a Thunderbird kliens évek óta nem támogatja a "The BAT!" levélállományokat (és ahogyan olvastam a vonatkozó részleteket, nem is áll szándékukban ezt leprogramozni), így az archívumot nem tudnám átmozgatni oda!

Márpedig levelező klienst használnom kell, mert több felhasználói fiókom van, több szolgáltató által biztosított fiókkal/levél címmel.
Teljesen nyilvánvaló, hogy sokkal egyszerűbb, praktikusabb, ráadásul sokoldalúbb használatot biztosít a levelező kliens. (Egyébként a konfigurálása komplexitásától eltekintve a "denevér" abszolút biztonságos program, ráadásul az AVAST beépülője kifogástalanul működik együtt vele.)

Mindezeken túl, több fiókot úgy használok, hogy anno, sok-sok éve a "The BAT!" programon belül létrehoztam, elmentettem ott a jelszót, és Windows telepítést követően az archívumból állítottam vissza. A jelszóra már nem emlékszem, tehát már ilyen szempontból is muszáj a kliens használatánál maradnom.

Mindazonáltal, ha a fentebb ismertetett problémákra tudsz érdemi megoldást, és megosztod velem, azt hálásan megköszönöm!

"Aquila non captat muscas."

(#9574) gabo91


gabo91
aktív tag

Név átírással kapcsolatban van problémám.
Adott a fő gmail fiokom, erről mennek levelezések youtube is erre van rákapcsolva.
Kínom, az hogy ha küldök egy mailt akkor kiírja a nevem "Kis Pista" viszont ha youtube-on írok egy kommentet mondjuk na ott is kiírja hogy "Kis Pista" ezt pedig nem akarok, ott írja ki a nickname-t. Beállításoknál lehet beírni becenevet akkor viszont "Kis Pista nickname" így fog megjelenni... Persze olyan opció sincs hogy a keresztnév és becenévhez nem írok be semmit.... nem engedi. :F
valami ötlet, megoldása van valakinek?
Félmegoldásnak az is jó, ha belehetne állítani, hogy email küldésnél ne küldjön nevet csak email cím látszódjon.

[ Szerkesztve ]

(#9575) cekkk


cekkk
veterán

Sziasztok!

Van több gmailes címem amit használok az androidos telón. Ezek közül nem akar szinkronizálni már napok óta, azt írja, hogy pillanatnyi hiba.
Mi lehet az oka? Találkozott már valaki hasonlóval? A többi tökéletesen működik.
Köszönöm az infót. :R

(#9576) Piftuka válasza sztikac (#9569) üzenetére


Piftuka
veterán

Beállítottam mindkét oldalon, de a "The BAT!" programban a POP3 autentikációt nem tudom "IMAP4"-re állítani:

(A hibaüzenet azt mondja, hogy nem képes rá; készítsek új Account-ot.)

Így is működnie kell?

Csak mert fogadni tud leveleket, a szerveren lévő "elküldött" leveleket viszont továbbra sem replikálja le a levelező programban... :(

"Aquila non captat muscas."

(#9577) kukinyo


kukinyo
addikt

Sziasztok!
Létrehoztam egy új Gmail fiókot amiben elírtam a nevem (gondolom a kapkodásban melléütöttem de csak utólag vettem észre. Már 2 órája csak a beállításokat böngészem de nem találok ilyen opciót.
Meg tudom ezt valahogy változtatni?

(#9578) kali válasza kukinyo (#9577) üzenetére


kali
legenda

Szia,

Belépsz a fiókodba, ott: Fogaskerék -> Beállítások -> Fiókok és importálás -> Google fiók egyéb beállításai -> Személyes adatok -> Név

(#9579) kukinyo válasza kali (#9578) üzenetére


kukinyo
addikt

Így sikerült. :)
Köszönöm szépen. :R

(#9580) cekkk


cekkk
veterán

Sziasztok!
97%-ig meg telet a postafiókom. TB-t használok a gépen. Abban kitöröltem több évnyi levelezést de még sem csökkent a százalék.
A leveleket nem találom sem a TBben sem az online felületen.
Miért nem szabadult fel a tárhelyem. Mit kellene még csinálnom?

Köszönöm a választ előre is!

(#9581) Gabás válasza cekkk (#9580) üzenetére


Gabás
addikt

Az online felületen az archívumban keresd.

(#9582) cekkk válasza Gabás (#9581) üzenetére


cekkk
veterán

Köszönöm, csak az archívumot nem találom :D

(#9583) cekkk válasza cekkk (#9582) üzenetére


cekkk
veterán

Meg is van, de rossz ez így, hogy ennyiszer kell törölni egy levelet mire eltűnik.

(#9584) TigerCat válasza cekkk (#9583) üzenetére


TigerCat
nagyúr

Állítsd be, hogy kukába kerüljön. Azt meg tudod üríteni...

♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

(#9585) rii


rii
nagyúr

gmail-be nálam baromiraelvan cseszősbe amikor nagymére5tű file-t küldök, és a google drive-ra másolja fel ... kb 40%-nál tart csak valójában, mikor már elérte a progress bar szerinti 100%-ot

(2,2 GB-os ZIP, munkahelynek ... kérdezik mikor megy fel, mondom most van kb. 90%-on, még 10-20 perc ... erre még másfél óra volt mire tényleg felment ...

de most 50 megánál is ugyanezt játsza ... )

piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg

(#9586) TigerCat válasza rii (#9585) üzenetére


TigerCat
nagyúr

https://www.myairbridge.com/eng/en/
Én ide dobálom a fájlokat és másolom a linket, amit bárhol azonnal elküldök. Egyszerű mint a gumislag...

♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

(#9587) cekkk válasza TigerCat (#9584) üzenetére


cekkk
veterán

Hol lehet ezt beállítani?

(#9588) pn4hvq


pn4hvq
senior tag

Találkozott valaki olyannal, hogy egy korábban intézményi domainről küldött levél normálisan megérkezett a beérkezett levelek közé, kb. 05.25 (a GDPR "élesítése" óta) viszont bedobálja a spamek közé.
Manuálisan a spam mappában lévő levélnél meg tudom neki mondani, hogy ez a levél nem spam, és a következő onnan küldött levél már nem is lesz spam, de ha valakinek első alkalommal gmailes címre küldök, akkor automatikusan a spamek közé teszi. Vagy telefonon felhívom (ha tudom a számát) és egyeztetünk, hogy nézze meg ott is, és jelölje nem spamként, vagy ha nincs más elérhetősége, akkor vélheti úgy, hogy nem is reagáltam a levelére.
Mit vizsgál a gmail, hogy most spamnek tekinti a 2 héttel ezelőtt még megbízhatónak tekintett címet? Mit tudok tenni, hogy ismét megbízható legyek? Semmiféle blacklisten nincs fent a küldő domain.

(#9589) p2pp


p2pp
őstag

Sziasztok,

Hogyan lehet mailboxról minden levelet átirányítani a gmail.com címemre?

Iphone 14 Pro 17.5.1 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme

(#9590) TigerCat válasza cekkk (#9587) üzenetére


TigerCat
nagyúr

Thunderbird, fiókok beállításainál keresd. Törölt elemek mappa - kuka a Gmail-en. Asszem.

♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

(#9591) TigerCat válasza p2pp (#9589) üzenetére


TigerCat
nagyúr

Szűrőt hozol létre, minden levél adott címre.

♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

(#9592) bango


bango
tag

Van gmail-hez bővítmény ami képes beérkező üzeneten módosításokat végrehajtani? Linkeket kellene átalakítani, online megoldás kellene vagy max androidra vmi.
köszönöm.

[ Szerkesztve ]

(#9593) Sn00k


Sn00k
veterán

Van a gmailen belul a kereses funkcio. Ha rakeresek egy szovegre akkor csak a beerkezett uzenetekben keres. Be lehet valahogy allitani hogy mindenhol keressen ? Pl: elkuldott, vagy spam, promociok ?
KOSZI

3njoy the Lif3

(#9594) bango válasza Sn00k (#9593) üzenetére


bango
tag

nálam alapbeállítás hogy mindenhol keres,
de választható is mely mappákban keressen, már ha a gmail.com ról beszélünk

(#9595) Sn00k válasza bango (#9594) üzenetére


Sn00k
veterán

gmail.com os az enyem is. Azt kulon be lehet valahol allitani hogy mindenhol keressen ?

3njoy the Lif3

(#9596) TigerCat válasza Sn00k (#9595) üzenetére


TigerCat
nagyúr

Ezt írd elé annak, amit keresel: in:anywhere

♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

(#9597) Sn00k válasza TigerCat (#9596) üzenetére


Sn00k
veterán

:R

3njoy the Lif3

(#9598) nofi


nofi
őstag

Sziasztok!

Eszméletlenül elkezdett hízni a Spam mappám. Belenéztem és kiderült, hogy kb. félpercenként kapok egy hibás kézbesítési visszaigazoló levelet. Mindenféle orosz címekre hivatkozva dobál ilyen kézbesítési jelentést. Blokkolni nem sikerült, de szűrőt alkalmaztam rá. Így nem a spam mappa, hanem a kuka telik és azért ilyen tempóban ez több ezer levelet jelent még akkor is ha nem foglal helyet elég idegesítő. Meg lehet ettől szabadulni véglegesen, hogy egyik mappámban se halmozódjanak fel ezek a visszaigazolások?

Xbox GT: nozsolt

(#9599) Sn00k


Sn00k
veterán

Elkezdtem hasznalni az uj gmail klienst viszont nem találom a címtárat, az hova kerult at ? A reginel bal fent a kisnyilra kellett klikkelni es lenyilt. De itt nem talalom sehol :(

3njoy the Lif3

(#9600) Littoral válasza Sn00k (#9599) üzenetére


Littoral
aktív tag

Jobb felső sarokban, az alkalmazásokat fedő négyzethálóra kattintva van egy Egyebek gomb legalul, nekem azok között hozza most már, Címtár néven.

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Gmail (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.