Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Gmail (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:20:56

LOGOUT.hu

Gyakori Kérdések

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12601) ACE- válasza vaakuum (#12598) üzenetére


ACE-
addikt

Olvass: [link]

Revolut (7000 Ft azonnali) Curve (5font)

(#12602) Oldman2 válasza vaakuum (#12598) üzenetére


Oldman2
veterán

Ez ellen nem tudsz semmit tenni, anno a kezdetek idelyében a Google nem ellenőrizte a pontok meglétét, emiatt simán be lehetett regelni olyan fiókot, ami csak egy vagy több ponttal különbözött egy már meglévőtől.

Aztán „valamikor” a pontok különbözőségét előzetes ellenőrzés nélkül megszüntette, így előállt ez a mai helyzet. A kérdés csak annyi részemről, hogy ilyenkor melyik fiók kapja meg az üzeneteket?

Az összes? :W :W :W

(#12603) ACE- válasza Oldman2 (#12602) üzenetére


ACE-
addikt

Tévedés van a gépezetben. A Google-nél SOSEM lehetett olyan fiókot regisztrálni, ami csak pontban különbözik, éppen ezért fenn sem állhat olyan helyzet, amire gondolsz...

Revolut (7000 Ft azonnali) Curve (5font)

(#12604) Oldman2 válasza ACE- (#12603) üzenetére


Oldman2
veterán

Mesélj... akkor ugyan mi okozza a fentiekben vázolt problémát?
:R

(#12605) localhost válasza vaakuum (#12598) üzenetére


localhost
Közösségépítő

A pontot tartalmazó és nem tartalmazó e-mailcím a GMAIL esetében azonos!
Az a cím a nejedé ponttal vagy anélkül ugyanaz!
A FELADÓ címezi rosszul a levelet, írjátok meg neki.

Példa: ko.vacsja.nos@gmail.com is ugyanaz mint k.ovacsjanos vagy kovacsjanos vagy bárim.
Mindegy hány pont van benne és hol.....
Viszont jól is lehet ezt használni, ha egy valakinek úgy adom meg a nevet, hogy kovacs.janos a masiknak meg egybeírva még szűrőt is lehet létrehozni ez alapján.

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#12606) vaakuum válasza localhost (#12605) üzenetére


vaakuum
addikt

:R

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

(#12607) ACE- válasza Oldman2 (#12604) üzenetére


ACE-
addikt

Ahogy előttem is írták, egyszerűen rosszul adták meg az e-mail címet, lehet hogy gmail.hu -ra akarták küldeni, vagy a @ előtti részt elírta.

Revolut (7000 Ft azonnali) Curve (5font)

(#12608) Snoop-y válasza Oldman2 (#12602) üzenetére


Snoop-y
veterán

De ellenorizte. Ne beszelj mar zoldsegeket pls... :U

New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need

(#12609) Parson


Parson
addikt

sziasztok, lenne egy kérdésem.
Szeretem rendszerezni a kapott emiljeimet, ezért feladónként vannak cimkéim. Na most van egy opció (move to) amivel a beérkezett levelek mappából adott cimke alá tudom mozgatni az adott levelet, ha manuálisan választom ki az adott levelet a beérkezett mappában.
Mivel sok feladótól sok levél érkezik, ezért nem egyesével szeretném kiválasztani a leveleket 'A' feladótól, hanem elötte egy kereséssel és az összes kiválasztásával egy lépésben szeretném a leveleket az 'A' cimke alá helyezni, viszont keresés és összes kiválasztása után a 'move to' opció nem elérhetö. Tudna vki segiteni ebben? NEM alternativ megoldást keresek, hanem azt, hogy én egy lépésben tudjam mozgatni azokat a leveleket amiket keresés után a találati listából kiválasztok. Köszi elöre is !

[ Szerkesztve ]

───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────

(#12610) Parson válasza Parson (#12609) üzenetére


Parson
addikt

Á, bocsi srácok, közben meglett a megoldás, nagyon egyszerü, leirom, ha vkinek kell:

1. csinálni kell egy külön cimkét, pl 'Inbox', és a beérkezett mappában simán, keresés nélkül kell kiválasztani minden levelet és átmozgatni ebbe az 'Inbox' cimkébe.
2. Az inbox cimkén belül a szokott keresés és kiválasztás után a kiválasztott 'A' feladójú leveleket már nem kell mozgatni (hiszen 1.-pontban már kikerültek a beérkezett mappából), csak a megfelelö 'A' cimkét hozzáadni és az 'Inbox' cimkét meg elvenni.

Igaz, így a komplett folyamatban bejön egy extra lépés az 1. pontban, de végeredményben a több ezer levél rendszerezése még így is sokkal idöspórolóbb tud lenni, mint amúgy lenne.

[ Szerkesztve ]

───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────

(#12611) kriszwells


kriszwells
aktív tag

Sziasztok! Azt az üzenetet kaptuk, hogy: "30 napon belül eltávolítjuk a nem közzétett Cégprofilodat"... Próbáltunk verifikálni, de eddig nem sikerült. Az lenne a kérdésem, hogy ha ezt nem tesszük meg és törlik, attól még a gmail fiók megmarad-e, vagy egyáltalán összeköttetésben van a kettő?
Egy oktatási intézményhez lett létrehozva, jelenleg a google keresésben fel is hozza az intézményt, igazából nincs szükség rá, de jó lenne, ha a GMAIL megmaradna! (már videós verifikációnál is tartottam, ebben kérte, hogy a videóban látszódjon az adott épület, utcanév, szomszédos üzletek stb. - de se utcanévtábla nincs a közelbe, se más üzleti épület)
Köszönöm! :)

Core i5 10400F, Lenovo T32h-20, Nikon Z Fc, Pocketbook Sense 630, GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti OC 4GB GDDR5 , https://www.youtube.com/channel/UC9JycGJu4WSrta7RomJtinA

(#12612) tpeter77


tpeter77
addikt

Sziasztok,

Outlook 2016-ba szerettem volna beállítani a Gmail fiókot, de nem sikerült az alkalmazás jelszót bekapcsolni.
Rengeteg gépen tetem már meg ezt, de most olyan hibával találkoztam, amit eddig még nem láttam.
Tudjátok, mi lehet a gond? A szóban forgó gép egy laptop, 1 admin fiók van rajta, jelszó nélkül, és a BT sincs bekapcsolva, ahogy a Google hiszi. De a többi mind asztali PC volt, amire beállítottam, ott gond nélkül megy.

(#12613) Krystal_s


Krystal_s
addikt

Nincs valakinek ötlete hogyan lehetne végleg (amíg én ki nem léptetem) bejelentkezve tartani a Gmail fiókokat egy gépen? Már elegem van. Éveken át jó volt, de tavaly nyár óta naponta az összes fiókot kilépteti minden gépünkön. Több böngészővel is próbáltam.
Sajnos a Sandboxie kavar be valamit, amikor abban futtatjuk a böngészőket. Többször írtam a fejlesztőnek és GitHubon is kérdeztem a többi felhasználót, de másoknál nincs ilyen probléma. Nincs telepítve semmilyen tisztító, sem süti törlő kieg. Igazából a SBoxie sem töröl semmit, ami hatással lenne. Nem tudok rájönni mi lépteti ki és CSAK a Gmail fiókokat, minden más oldalon, FB, Insta, Fórumok stb. maradnak bejelentkezve.
A böngészős Email lekérdező kiegészítőre is gyanakodtam, de azt is lecseréltem másikra. Ilyenkor azok sem tudják lekérdezni a leveleket.

(#12614) Teodor52


Teodor52
senior tag

Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem.

Nem értesít a gmail új üzenet érkezésekor, pedig fiók automatikus szinkronizáció bekapcsolva, értesítéseknél az értesítések megjelenítése és a hang is bekapcsolva.
Törölni nem tudom, hogy újratelepítsem a gmailt, ha esetleg ez lenne a mególdás.

Van valami ötlet?

(#12615) ACE- válasza Teodor52 (#12614) üzenetére


ACE-
addikt

Általános hiba, rapszódikus a működése, valakinek megy, valakinek csak később. Én inkább a Samsung Email-t használom, az tökéletes.

Revolut (7000 Ft azonnali) Curve (5font)

(#12616) Teodor52 válasza ACE- (#12615) üzenetére


Teodor52
senior tag

Próba alapján megvan a megoldás.
Ezen az oldalon olvasható többek között az alábbi idézet, ami alapján beállítva az alkalmazást sorra jöttek az értesítések:

"az beállítások/alkalmazások/gmail/akkumulátor használat optimalizálása/ itt keresd ki a gmail appot és állítsd a kapcsolót úgy, hogy ne optimalizálja az akkumulátor használatát."

(#12617) ACE- válasza Teodor52 (#12616) üzenetére


ACE-
addikt

Korábban is próbálkoztam ezzel a beállítással, nem volt rá megoldás, ugyanúgy nem jöttek az üzik, ezért mondtam, hogy egyes készülékeken, bizonyos körülmények között megy, másnál nem. Régebben nekem is volt hogy egy ideig ment, utána meg nem...

Revolut (7000 Ft azonnali) Curve (5font)

(#12618) ACE- válasza ACE- (#12617) üzenetére


ACE-
addikt

Na, biztos ami biztos leteszteltem, ugyanaz mint eddig, ha a telefon le van rakva az asztalra, nem jelez, miközben a Samsung-é igen. Amikor felveszem és feloldom, akkor jön meg az e-mail értesítés. Minden energiatakarékosság kikapcsolva, de konkrétan 5 perce telepítettem még ideje sem volt energiatakarékosba kapcsolnia... Szóval ez még mindig egy FOS!

Revolut (7000 Ft azonnali) Curve (5font)

(#12619) Teodor52 válasza ACE- (#12618) üzenetére


Teodor52
senior tag

Anyu telefonján nem jelez a gmail máaik kettőn igen, na most ezt a samsungos email-el próbálkoznék, itt mi a teendő, mert nem használtam még?
A már meglévő gmail fiókot megtudom nyitni vele, ez olyan mint a samsung internet, hogy azzal is tudok chromet nyitni mát mint böngészőt?

(#12620) ACE- válasza Teodor52 (#12619) üzenetére


ACE-
addikt

Be kell állítani IMAP-ként, de asszem beírod az e-mail címet és magától beállít mindent.

Revolut (7000 Ft azonnali) Curve (5font)

(#12621) Teodor52 válasza ACE- (#12620) üzenetére


Teodor52
senior tag

Oké, köszi.

(#12622) ledgeri


ledgeri
nagyúr

Thűűű...
Ha megtaláltm egy emailfiókom, ami úgy 11 éves, hogy kb fél órával elkészülte után elfelejtettem a jelszavát, (így elfelejtődött, de most [épp emiatt készült másik emailfiókban] keresgélve az annál is régebbi harmadik fiók archivumát meglátva létezését újra látván) bele tudtam lépni, akkor melyik a legjobb módszer arra, hogy megtaláljam a helyeket, amikbe -látható módon- ezzel regeltek be?
Van maradék tiktok, meg facebook ads violation email, szóval kellemes kalandokat élt át az illető viszont 2009-től csak 130 email, és java ezen évtizedi...

HaveIBeenpawneden túl valami google specifikus ajánlat? Takeout elindítva!

// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

(#12623) Zwodkassy


Zwodkassy
senior tag

Múlt héten szerettem volna csinálni egy új gmail (fiókot) címet. Kért is egy telefon számot, amit meg is adtam neki. Csakhogy nem fogadta el, mivel ehhez a telefon számhoz már tartozik egy gmail cím 😢
Ezzel mit tudok kezdeni?
Vegyek ezért egy új telefon számot? 😢

[ Szerkesztve ]

(#12624) Tails111 válasza Zwodkassy (#12623) üzenetére


Tails111
aktív tag

Két aktív Gmail fiókban vagyok ugyanazon telefonszámmal, és ha jól emlékszem 4 vagy 5 fiókot emlegettek hogy enged.

(#12625) ACE- válasza Zwodkassy (#12623) üzenetére


ACE-
addikt

Ha másnak csinálod a fiókot, add meg az ő számát, ha magadnak, akkor meg nyilván nem enged korlátlan e-mailt, mert minek...

Revolut (7000 Ft azonnali) Curve (5font)

(#12626) ledgeri válasza Zwodkassy (#12623) üzenetére


ledgeri
nagyúr

Ha a telószám csak 1 2fa több közül akkor eltávolítható ...
Viszont ha Spam-prevenciós "ugye nem vagy robot"-kor/-ként volt, akkor viszont furi!

// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

(#12627) Zwodkassy válasza Tails111 (#12624) üzenetére


Zwodkassy
senior tag

Megkérdeztem pár embert, és nekik is így van.
Itt állt mellettem a párom, akinek szintem több fiók egy számmal, és csak pislogott Ő is.

(#12628) pn4hvq válasza Zwodkassy (#12627) üzenetére


pn4hvq
senior tag

Nem vagy kisegítve vele, de én is azok táborát erősítem, akiknek több fiókhoz is ugyanaz a telefonszáma.
Nem lehet, hogy az első fiókhoz mostanában adtad hozzá a számot? Olyanba belefutottam már, hogy nem engedte, mondván több fióknál is használt már a szám. Aztán hónapok múlva eszembe jutott, megpróbáltam és akkor már engedte. Közben a számot nem távolítottam el másik fiókból.

(#12629) ledgeri


ledgeri
nagyúr

Google account specifikus kérdésem lenne de főtopik hiányában off-ban, de érdeklődnék itt is.

// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

(#12630) pn4hvq


pn4hvq
senior tag

Ötletet keresnék: adott két gmail fiók: a saját és a gyereké. A gyerekén be van állítva, hogy minden beérkező emailt továbbítson nekem, és egy példány maradjon meg az ő fiókjában is. Elvileg tök szépen működik évek óta, jönnek a levelei hozzám is. Ma reggel mondja, hogy a Tarkov (játék) kapcsán kapott emailt, blabla. Mondom ácsi, én a saját leveleim között ezt nem láttam. Rákerestem és hozzám nem érkezett meg továbbküldve ez a levél, a korábbi Tarkovval kapcsolatos levelek megjöttek (pontosabban folyamatosan kaptam én is, de össze nem vetettem a gyerekével, hogy mindegyik megérkezett-e hozzám is). Nagy kérdés: akkor most ez egyedi probléma lehetett vagy korábban is voltak olyan levelei, amiket én nem kaptam meg?
A forwardolás oka: még a legelején beállítottuk ezt, akkor azzal a céllal, hogy ha kétfaktoros azonosítást kér akár ő, akár én (az ingyenes játékokat gyűjtöm a fiókjaira), neadjisten más, akkor egyből lássam, hogy valami történt nála.

(#12631) pn4hvq válasza pn4hvq (#12630) üzenetére


pn4hvq
senior tag

Na közben kíváncsiságképpen megnéztem néhány ilyen levelet az eredeti és az én fiókomban. És kiderült, hogy a keresett tarkovos levél a kukában tanyázik. Na most nem rémlik, hogy én ezt ma reggel töröltem volna, bár lehetséges. Viszont ha keresek a google "főoldali" levelek között, miért nem hozta fel találatként a trash-ben lévő levelet? Külön kezelné a "gyári" cimkéket (spam, trash, stb)? Miért nem keres az összes cimkében? Azon cimkékben jól keres, amiket én hoztam létre.

(#12632) ledgeri válasza pn4hvq (#12631) üzenetére


ledgeri
nagyúr

Kereséskor a keresés tetején vagy alján ott van, hogy "találatok vannak a kuka/spam/valami amit elfelejtettem -ben, akarja-e azokat is megjeleníteni.

Egyébként meg annyi logika van benne, hogy ami valahogy ki lett szűrve ne legyen a többi közt... de ennyi is volt a címkézés logikája.

Továbbitós problémára: rápróbálhatsz: belépsz egyikbe fő lapon, másikba inkognitőban, és X Y dolognak kéred a jelszóhelyreállító levelét. Jobb ötletem nincs "tesztelésre", és ha nem aktiválod, úgy is lejárnak, még menteni sem kell az új jelszót

Egyébként meg ez a címkézős cucc egy borzalom: van összes levél mappa, de az nem a bejövőké. A bejövőké olyan címke, amit nem lehet több levélről eltűntetni, viszont bárhonnan dedikált gomb van beérkezősíteni a leveleket. A kuka is egy címke, de olyan ami nem kereshető alapból, viszont még a címke név-kategóriája is más, ha keresünk (in:trash label:any).
Meg a csodakereső, ha rákeresek valamire, nem tudja, hogy hány emailt talált (nem mintha youtube-on tudná, hogy hány oldalnyi videóm van... miközben tudja, hogy hány videóm van, és hány jelenik meg egy oldalon, stűdió nézetben....), viszont ha url-ben a második oldal számát átírom másra, egyből tud oda ugrani.
Nagyon örülök, hogy nem álltam rá, hogy gmail-main-es legyek! ;], örülök, hogy 12-13 éve késve érkeztek meg a pöttyös regisztrációs levelek freemailhez képest

// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

(#12633) ledgeri válasza pn4hvq (#12631) üzenetére


ledgeri
nagyúr

in:anywhere
Example: in:anywhere movie

és linken egyebek!

// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

(#12634) pn4hvq válasza ledgeri (#12632) üzenetére


pn4hvq
senior tag

"Kereséskor a keresés tetején vagy alján ott van, hogy "találatok vannak a kuka/spam/valami amit elfelejtettem -ben, akarja-e azokat is megjeleníteni."
Az alján valóban ott volt és meg is jelenítette. Mindenesetre bizonyára az én hibám, de a büdös életben nem tűnt még fel a 100 levél alatt ez sor. Miért nem felülre teszi ezt alapból :F ? Köszönöm, ma is tanultam valamit.

"Továbbitós problémára: rápróbálhatsz"
Figyelni fogom, hogy én kattintottam figyelmetlenül reggel és tettem a kukába vagy valami más okozta. Majd szúrópróbaszerűen utánellenőrzöm, hogy megjönnek-e a levelek a továbbított címre is. Alapesetben teszi a dolgát, ez a mai volt az első kérdéses email.

#12633 ledgeri :R Elmentettem a linket, mert nem minden kifejezést, feltételt tudtam fejből. Az in:anywhere gyakorlatilag a "találatok vannak a kuka/spam/valami amit elfelejtettem -ben, akarja-e azokat is megjeleníteni" megfelelője.

(#12635) ledgeri válasza pn4hvq (#12634) üzenetére


ledgeri
nagyúr

Legutóbbira: hát nem logikusabb, mint egy gomb legfelülre??? :W

// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

(#12636) margithid


margithid
veterán

Gmail e ha be akarok lépni és valamiért nem férek hozzá a 2fa kódomhoz, akkor a biztonsági email és telefonszám segítségével be tudok lépni?

(#12637) janos666


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Ha valakinek csak 1 eszköze (telefon) volt, és ellopták, kért új SIM kártyát, de elfelejtette és/vagy ellopták+megváltoztatták a jelszavát (régi barátnő lenne a tipp, aki a jelszót is láthatta * de nem, itt nem magamról beszélek anonimként, nekem van kazal kütyüm * :DDD), akkor már nem tud visszajutni a 2FA-s Google fiókjába?
Hozta ma nekem az új telefont és csere SIM kártyát, de nem fogadja el a régi jelszót (legalább is azt, amire emlékszik az illető), az SMS kód után pedig azt mondja a "jelszó visszaállítása", hogy email-t is küldött, amit szintén jóvá kell hagyni jelszóváltáshoz.
(Igen, már akkor tudtam, hogy egyszer ez lesz, mikor be lett kapcsolva a 2FA, de alacsony IQ-ról beszélünk, és neki akkor kellett, mert el fogják lopni a jelszavát... aztán így szépen elvitték a telefonját és talán a papírra írt jelszavát is...).

De ez picit elgondolkodtat, hogy magasabb IQ-s ismerősömmel/rokonommal is megtörténhet hasonló (kizáródik a 2FA-ból), akinek nincs otthon asztali gépe és/vagy papírra írva tartja otthon a jelszavát és megbízik valakiben az otthonában.

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#12638) ledgeri válasza margithid (#12636) üzenetére


ledgeri
nagyúr

Általában ott van,hogy "Próbáld másképp", mikor belépnél. Ha csak elméleti, jövőre utaló kérdés, akkor rápróbálhatsz most is! (valamelyest illene is megnézegetni a vészhelyzeti protokollokoat, általában :) )

#12637 janos666 A 2fa nem egy dolgot takar, nem mindegy, hogy teló-kötött push, totp, sms, fizikai kulcs vagy email.
Bármelyik is legyen, ha csak egy volt, és rámegy, hogy belépne, akkor google szerint csak azokat használhatja amit a "próbáld másképp"-re kattolva előjönnek. Ha nincs ott megoldás, akkor nincs megoldás.
Az új sim kártya a régi számot is jelenti? Egyáltalán releváns a telószám?

A kieg részhez: megoldható és megoldandó a backup. Szerintem akad a családban régebbi androidos teló, arra fel lehet rakni net és fiók nélkül is dolgokat,, mint "használható backup eszköz", vagy otg-s pendrive, hasonlók, vagy pl jól bekódolva el emailezni barátnak barátnőnek a dolgokat.... Aki ma egy-telósan nem retteg attól, hogy ha az vész akkor mindene is vész, az nem látja a veszélyét az egésznek!

[ Szerkesztve ]

// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

(#12639) janos666 válasza ledgeri (#12638) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Ahogy írtam: a kód megjön SMS-ben (új SIM kártya, de eredeti telefonszám), viszont maga a "jelszó viszaállítás" is 2FA, tehát mivel nincs második telefon, asztali PC, stb, csak a régi ellopott és az új szűz telefon, nincs "más mód" (a 2. mód a telefon, amit elloptak) vagy mód megnézni az email-t, amit a kérdéseses fiókra küldted (az már az "éterbe" megy).
TL;DR: a csaj (felt.) elvitte a telót és a jelszó papírt is. Új SIM van, de régi Gmail nem lesz.?

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#12640) margithid válasza ledgeri (#12638) üzenetére


margithid
veterán

A gmail 2fa-t nem a Google authenticatoron szeretném tartani. Mit ajánlotok?
Authy? Microsoft authenticator? Proton pass?

(#12641) ACE- válasza margithid (#12640) üzenetére


ACE-
addikt

Nekem a Microsoft bejött, volt egyszer teló váltás is, tökéletesen áthozta a kódokat. (meg is haltam volna ha nem, mert volt benne vagy 25-féle)

Revolut (7000 Ft azonnali) Curve (5font)

(#12642) margithid válasza ACE- (#12641) üzenetére


margithid
veterán

Magyarán szinkronizálja ha másik telefonon is belépsz?

(#12643) ACE- válasza margithid (#12642) üzenetére


ACE-
addikt

Igen, felhős szinkronizálás

Revolut (7000 Ft azonnali) Curve (5font)

(#12644) ledgeri válasza margithid (#12640) üzenetére


ledgeri
nagyúr

Én azt amelyikből ki tudod szedni szabványosan a totp-id. Authy az boztos hogy nem ilyen.
Proton pass- ha csak erre-, akkor oké, de ha jelszavak is benne akkor nálam már sok minden egy helyen, ha olyan a fő emailcímed is akkor megint minden egyben...
Ha magad megoldod a backupot akkor aegis, online.sync-es opciósok ente, vagy 2fas, amik ajánlottak.

#12641 ACE- És az MS fiókod 2fa-ja mi, ha TOTP, akkor hol tárolod?

// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

(#12645) ACE- válasza ledgeri (#12644) üzenetére


ACE-
addikt

Nyilván van valami jelszó, amivel az adatokat kódolja... a jelszó elfelejtésekor bukod a cuccokat, hiába oldod fel valami mobilos ellenőrzéssel. De pontosan már nem emlékszem mi volt.

Revolut (7000 Ft azonnali) Curve (5font)

(#12646) margithid válasza ledgeri (#12644) üzenetére


margithid
veterán

Jaja, jelszót és 2fa-t nem akarok egy helyen

(#12647) ledgeri válasza margithid (#12646) üzenetére


ledgeri
nagyúr

Most jutott eszembe (videó által), hogy a Bitwarden is kijött a saját, különálló authentikátorával (n+1-dik ilyesmi, de legalább nagy névtől jön!).

// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

(#12648) Flowtation


Flowtation
őstag

Sziasztok!
Érdekes problémával szembesültem minap, a telefonomon a gmail fiókomban az elsődleges mappa üres! Az összes többi fül rendben van, csak ez nem. Gépen ellenőriztem, ott minden rendben van. Találkoztatük már ilyennel? Tele nincs, azt megnéztem.
Köszi a válaszokat!

Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.

(#12649) margithid


margithid
veterán

Olvastam, hogy megszűnik a telefonos kód küldése belépéshez, csak authenticator-rel lehet majd.
Ha mégis nem tudok hozzáférni a 2fa-hoz, akkor lesz valami alternatív mód a belépéshez?

(#12650) Dluinet válasza margithid (#12649) üzenetére


Dluinet
nagyúr

kb 4-5 fajta 2FA módszert használ a google, lehet belőlük válogatni

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

Útvonal

Fórumok  »  Infotech  »  Gmail (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.