Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1652) zsozsa74 válasza bulikavagyok (#1651) üzenetére


zsozsa74
senior tag

Ez mind szép, de azért felmerül a kérdés, hogy senki nem tesztelte le a játékot? Kiadtak egy facányos béta verzát...

Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74

(#1653) bulikavagyok válasza zsozsa74 (#1652) üzenetére


bulikavagyok
nagyúr

Pontosan, ez egy béta. Ráadásul abból is egy korai verzió ami valójában játszhatatlan. Bosszantó, mert itt van a gépemen és annyira tolnám már vele. Ráadásul azt sem tudom, h mikorra készül el a javítás?!

[ Szerkesztve ]

(#1654) SoldierL


SoldierL
senior tag

Akkor lehet reménykedni, hogy rendbe teszik? Mondjuk az én one s-emen nem várok csodát.

(#1655) zsozsa74 válasza SoldierL (#1654) üzenetére


zsozsa74
senior tag

Ja, lehet. De időpontot sajnos nem tudnak mondani kb. semmihez. Ahogy olvastam az AC konzolverzájához egy évig tartott megcsinálni a konzolos multis menüt és rendszert. És az itt sincs. Szóval majd lesz valami...

Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74

(#1656) MajaG válasza bulikavagyok (#1653) üzenetére


MajaG
senior tag

Most este lenyomtam 3-4 versenyt Silverstoneba, ha a framerate para nem lenne, ez lenne életem eddigi legjobb szimulátora multiban. A kormány para megoldódott nekem, ha úgy indítom, ahogy anno a PC-t kellett. (Elindítod joyjal, a kezdő képernyőn, mikor lenne a start, akkor kikapcsolod a joy-t, bedugod a kormányt. Ezután ha bemész a beállításokba működik szépen.) Nincs valakinek otthon Fat vagy S és X is? Nem tudná megnézni a régebbieken esetleg nem-e fut jobban az alacsonyabb felbontás miatt? Mert akkor hazamennék érte.

[ Szerkesztve ]

(#1657) SoldierL válasza MajaG (#1656) üzenetére


SoldierL
senior tag

A kormányodat abszolút nem érzékelte vagy érzékelte csak össze-vissza rángatta mielőtt ezzel a megoldással dugtad össze?

[ Szerkesztve ]

(#1658) MajaG válasza SoldierL (#1657) üzenetére


MajaG
senior tag

Is-is. Így viszont nem kell vele szenvedni, minden bekapcsolásnál megy a játék.

(#1659) 19ati93


19ati93
senior tag

Gumi túlmelegedésre kinek mi a legjobb tippje? 30+ fokban olyan pályákon mint Spa vagy Suzuka. Valaki javasolta hogy brake duct-ot nyitni kéne jobban 4-5re ilyesmi. Alapból 3-on használom általában. Lehet az kevés főleg melegben. Egyéb jó tanácsok? Guminyomás 0.2-0.3 psi-s csökkentésével érnék el bármit is? :R

(#1660) .:bld:. válasza 19ati93 (#1659) üzenetére


.:bld:.
csendes tag

Előre 4, hátra 3. Melegben még jobban kell növelni. Ha ez sem segít akkor toe és/vagy camber, de ennek már más kihatása is van, és lehet, hogy összeségében lassabb lesz a setup. Guminyomás más tészta. Átlag 27.5-t kell megcélozni, az az optimális.

(#1661) 19ati93 válasza .:bld:. (#1660) üzenetére


19ati93
senior tag

Igen a 27.5-ről tudok. Van hogy fölé kúszik kicsit, azért is kérdeztem azt a 0.2 psi-t, de köszi.

(#1662) MPowerPH válasza .:bld:. (#1660) üzenetére


MPowerPH
félisten

Akkor en eddig rosszul csinaltam.... 2 - 1 -el mentem, mert a fekek mindig kiesnek az uzemi tartomanybol, es lehulnek. Hiaba, az mar nem F1...

Don't Tread On Me

(#1663) tusi_ válasza 19ati93 (#1659) üzenetére


tusi_
addikt

Ha csökkeneted a guminyomast, no a homerseklet, hisz a gumi laposabb, nagyobb feluleten erintkezik az aszfalttal.
Amugy camber/toe/ARB mind befolyasolja. Amig 100 fok alatt van, annyira nem nagy gond, viszont jobban kopik hosszu versenyeken. En 5 re teszem a Duct-ot, viszont figyeld a fek homersekletet is, ha kekre valt, akkor ronlik a fekhatas is.
Legjobb tanacs, ne hagyd csuszni az elejt :)

[ Szerkesztve ]

eat, sleep, play, replay

(#1664) 19ati93


19ati93
senior tag

Nálam lehalt a multi.(PC) Disconnected-et ír.

(#1665) MajaG válasza MajaG (#1656) üzenetére


MajaG
senior tag

Ma voltam otthon anyáméknál kipróbáltam a régi Fat One-on. Hát lehet haluzom, de esküszöm szebben fut fps-re SPA-ba legalábbis. Xbox one X egy 24"-es pc-s monitoron lóg. A régi Fat egy Benq projin 92"-os vászonnal.

(#1666) .:bld:. válasza MPowerPH (#1662) üzenetére


.:bld:.
csendes tag

No igen, open wheel-nél a menetszél hűti a gumikat. Túraautónál a féktárcsák hőmérsékletével tudod nagyban befolyásolni a gumik hőmérsékletét is. Ergo hideg időben/éjszaka, alacsonyabb brake duct-al melegen tudod tartani a gumikat.
Nem mindegyik fékbetét egyformán érzékeny a hőmérséklet ingadozásra. Brake pad 1 fog a legjobban, cserébe jobban is kopik, és jobban csökken a hatásfoka ha kiesik az üzemi tartományból. Brake pad 2 kevésbé érzékeny erre.

(#1667) MPowerPH válasza .:bld:. (#1666) üzenetére


MPowerPH
félisten

Setupolassal van meg mit tanulnom...Szvsz anno RFT -ben nagy magus voltam, de ott sok dolog mashogy mukodott. Egyenlore itt eddig ha modositottam valamit, rosszabb lett.

Don't Tread On Me

(#1668) bulikavagyok válasza MajaG (#1656) üzenetére


bulikavagyok
nagyúr

Köszi a kormányos tippet! Én a motion blur-ral próbáltam "javítani" a képminőségen, és talán sikerült is egy kicsit. Már amennyire jónak lehet nevezni a "szappanopera hatást" egy játéknál. Vagy bármilyen más tartalomnál... Na de így legalább kevésbé bántja a szememet.
Én is letoltam már két 20-30 perces etapot a Hungaroringen, nekem is tetszik a vezetési élmény. Jó lesz ez. :K

(#1669) .:bld:. válasza MPowerPH (#1667) üzenetére


.:bld:.
csendes tag

Igen, azt kifejezetten szeretem ebben a játékban, hogy az alap setupok is teljesen jól használhatók.

(#1670) MajaG válasza bulikavagyok (#1668) üzenetére


MajaG
senior tag

Pálya függő úgy vettem észre, hogy melyik mennyire lagzik. Nyilván esőt, éjszakát egyelőre sajna jobb kerülni. Bár óriási élmény azok a quick race-k is, ahol 10-20 percet mész és közben este/éjszaka lesz.

(#1671) _CodeRed_


_CodeRed_
csendes tag

Én PS4 -re vettem meg és Pro-n használom, hát van a játékkal gond, (főleg a framerate) de biztos vagyok benne, hogy javítani fogják. Annak idején az AC is úgy indult konzolon ahogy, és nagyon faszán kikalapálták. Ott is volt frame gond és sok más egyéb. Ami esetleg segíthet, hogy ha valaki nem monitoron hanem tv-n játszik, az mindenféleképpen a JÁTÉK (vagy ennek megfelelőjére) beállításra állítsa a tv-jét és minden "szűrést" és képjavító extrát kapcsoljon ki. Meglepően sok javulást okozott már többeknél. Ha thrustmaster kormányosoknak gondja lenne a játékban a kormányával akkor pedig érdemes firmware-t frissíteni, a napokban dobott ki a kormányaihoz a thrustmaster firmware-ket, ez is hoz javulást. Ha valaki olvasgatja az assettocorsa.net-et ott elég sok hasznos infó van, és a készítők is várják a visszajelzéseket itt: [link] .

[ Szerkesztve ]

https://www.blacktopracers.com

(#1672) 19ati93


19ati93
senior tag

BMW M4 GT4 YouTube videó
Júliusban jön majd a GT4 Pack.

További autók amik a DLC packban lesznek:

- Alpine A110 GT4
- Aston Martin V8 Vantage GT4
- Audi R8 LMS GT4
- Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport
- Chevrolet Camaro GT4.R
- Ginetta G55 GT4
- KTM X-BOW GT4
- Maserati Granturismo MC GT4
- McLaren 570S GT4
- Mercedes AMG GT4
- BMW M4 GT4

(#1673) SoldierL


SoldierL
senior tag

Üdv valaki nyomja konzolon Thrustmaster 458 spider kormánnyal? Beállítás sikerült?

(#1674) MajaG válasza SoldierL (#1673) üzenetére


MajaG
senior tag

Fentebb írtam, hogy kell. Volt ilyen kormányom. Életem legrosszabb vétele volt. Egyetlen öröm nap volt, amikor el tudtam adni. :F :F :((( :(((

[ Szerkesztve ]

(#1675) SoldierL válasza MajaG (#1674) üzenetére


SoldierL
senior tag

Nekem is eladó sorban van :)

(#1676) MPowerPH válasza MajaG (#1674) üzenetére


MPowerPH
félisten

Vegyetek Fanatecet. Vagy ha sporolni akartok, akkor Thrustmaster, nekik is van mar jo load cell -es pedaljuk, es az egesz szett megy minden platformon.

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

(#1677) 19ati93


19ati93
senior tag

(#1678) MajaG válasza MPowerPH (#1676) üzenetére


MajaG
senior tag

Nekem TX-em van már 5 éve. T3PA pedállal+ load cell mod most készül, ha megjönne végre az alkatrész kínából. Teljesen elégedett vagyok vele amúgy, sok kormányom volt már, de messze ez a legjobb. Toltam fanateckel is, tényleg király meg minden az anyaghasználat, de az árához képest nem hoz annyi pluszt számomra maga a kormányok. A pedáljuk más történet, az nagyon frankó.

(#1679) tusi_ válasza MPowerPH (#1676) üzenetére


tusi_
addikt

Inkabb ne. Borzalmas a minosegi szoras. Az enyem 3 het utan tonkre ment, egy honapba tellett, mire kicsereltek vegre. Kozben javitgattak, de ugyanugy elszallt a vegen.
Elkerulnem a Fanatecet. Mielott lejar a garim, valtok simucubera, vagy vmi megbizhatobb markara..

eat, sleep, play, replay

(#1680) MPowerPH válasza tusi_ (#1679) üzenetére


MPowerPH
félisten

Nekem semmi bajom a Fanatec -el, pedal es a base is teszi a dolgat, lassan 2 eve. A BMW GT kormany pedig fenomenalis. T500 RS -t valtott, en minden teren elegedett vagyok, bar ugye az arazasa kicsit extrem, annyiba volt csak a kerek, mint a T500 RS, de ez kapasbol 99% fem, es eleg konnyen szerelheto. Pedalok bonthatoak, mindenhez van potalkatresz. A base pedig alt nem megy tonkre, ezek mar mind V3 es V2 -es, javitott verziok. V1 -es pedallal meg voltak gondok.
A DD1 -arat kicsit sokallom, de valszeg majd eljon az ideje, amikor valtok. Viszont varni akartam vele, mert az elso szeriak tuti nyugosek lesznek, ide kell, mire kijonnek a gyermekbetegsegek.
Nekem a ClubSport base is oriasi javulas a T500RS utan, ossze sem lehet hasonlitani. :N

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

(#1681) tusi_ válasza MPowerPH (#1680) üzenetére


tusi_
addikt

Orom faktorban nem erheti szo a haz elejet, mert ha mukodik akkor nagyon cool. Nekem -sem - volt szerencsem viszont az uj cuccal, 3 het hasznalat utan 1 honap huzavona a Fanateccel, mire rendbe jottek a dolgok.
A regi fanatecek allitolag jok, amik meg 2018 vagy elotte lettek gyartva, de aztan beszallitot valtottak es a minoseg tenyleg a szanalmas es a hulladek kozott van. Nem csak az en velemenyem, sajnos sokaknak van rossz tapasztalata az elmult idoben veluk.
Nalam egy G29-et valtott es tenyleg hatalmas a kulonbseg.

eat, sleep, play, replay

(#1682) MPowerPH válasza tusi_ (#1681) üzenetére


MPowerPH
félisten

En 2018 -ban vettem, meg a DD korszak elott.

Don't Tread On Me

(#1683) snecy20


snecy20
veterán

Szerintem egy ideig még marad az akcióban 59k-ért vett Logi G29.... :))
Bele lehetne ebbe locsolni szerintem 1 millát is, gyorsabb nem lennék tőle. :D

Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.

(#1684) MPowerPH válasza snecy20 (#1683) üzenetére


MPowerPH
félisten

Gyorsabb nem, ellenben az elmenyt fizeted meg. :N Vannak ezek a motion simulator rig -ek is, amik ugyancsak szepen hozzatesznek a valosaghu elmenyhez, foleg VR -ban sokat szamit. De gyorsabb azzal sem leszel, inkabb lassit. :N

Don't Tread On Me

(#1685) snecy20 válasza MPowerPH (#1684) üzenetére


snecy20
veterán

Inkább csak az hajt, hogy legyen egyszer egy kulturáltan kinéző szett, főleg versenyüléssel. Ha meg már az meglesz, akkor onnan nyilván a kormányszettel is továbblépek egyszer.
Egyelőre még az átlagos hobbi-szimulátoros szintet kiszolgálja a G29.
Ahogy látom, sok mindent itthoni kiskerből be sem lehet szerezni, ami már a félprofi, vagy attól magasabb szintet képező szimulátoros eszközöket illleti. Nincs is pl. olyan hazai bolt, aki a Fanatec-től bármit is árusítana.

Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.

(#1686) MPowerPH válasza snecy20 (#1685) üzenetére


MPowerPH
félisten

A Fanatec -tol itt sem tudsz semmit venni, szerintem nem adtak viszonteladoi jogot senkinek. Gyartoi oldal ellenben worldwide shipping -el.

Szerintem igy mar az Unioban tul kellene lepni a hatarokon, es tudatosulnia kell az emberekben, hogy most mar nem csak az van, amit a hazai boltokban meg tudsz vasarolni, es a magas felar miatt nem is mindig erdemes. Ezert nem ertem, pl. a Merlin hardware hogy a fenebe van meg eletben. Szvsz a Caseking, Aquatuning -tol a szallitas ugyan annyiba kerul, 3-4 nap alatt itt van a cucc, minden van nekik raktaron, vagy 1 napon belul elerheto keszleten. Erre sokan Merlinnel honapokat kepesek varni egy csomagra. Szoval nem eleg, hogy tularazott, de meg csak be sem tudjak idoben szerezni azt, ami a honlapjukon szerepel, mig az emlitett shoppok olcsobban par nap alatt kikuldik Neked. Nem, a Magyar meg fel kulfoldon vasarolni, es inkabb vagy nem veszi meg, vagy var, es kifizet felarat, csak hogy otthoni shop -tol vasarolhasson. Aztan amikor a garival baj van, akkor lehet szivni, mert az otthoni shoppok szeretnek ulni a garancialis ugyintezesen. Joval gyorsabb, ha Te magad intezed, gyartonal. Kint meg bemesz, megmondod hogy ez rossz, es kapod a cseredarabot.

Don't Tread On Me

(#1687) snecy20 válasza MPowerPH (#1686) üzenetére


snecy20
veterán

Valószínűleg van az beidegződés, hogy a hazai garancia megnyugtatóbban hat, bár van akinél meg pont ellenkezőleg és a kinti garanciákban jobban bízik. :))
Vannak amúgy elég horribilis szállítási költségek, hiába EU-n belül vagyunk.

Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.

(#1688) Sántha Lajos


Sántha Lajos
tag

Szevasztok , kérdésem lenne . Megvettem a játékot ps 4 -re , nem enged be a 4 plusz pályára (Intercontinental GT Pack DLC) , azt irja ki a játék , hogy a tartalmat jelenleg nem lehet kiválasztani , én úgy olvastam a játék oldalán hogy megjelenéstől számítva két hétig ingyen le lehet tölteni . Google fordító ---lehetőséget adunk a PS4 számára, hogy a DLC-t felár nélkül vegye igénybe egy nagyon korlátozott ideig az indítás után. (2 hét)(Nem tudom számít e , de az Alzánál vettem , kódot nem kaptam , de még a ps store-ba se látom ezt a kiegészítőt .)

(#1689) tusi_


tusi_
addikt

Ha valaki(k)nek van kedve kacskaringozni a Hungaroringen, gyertek a
GTR-Masters.hu #Rank

szerverre.

Jelszav: masters

:)

eat, sleep, play, replay

(#1690) MPowerPH válasza tusi_ (#1689) üzenetére


MPowerPH
félisten

Sokan vannak?

Don't Tread On Me

(#1691) MPowerPH válasza MPowerPH (#1690) üzenetére


MPowerPH
félisten

Nem talalom :N

Don't Tread On Me

(#1692) tusi_ válasza MPowerPH (#1691) üzenetére


tusi_
addikt

masters

ezt ird be, meg csak en vagyok. De hozzon mindenki meg egy embert :D

Minden egesz oraban ujra indul...

[ Szerkesztve ]

eat, sleep, play, replay

(#1693) _CodeRed_ válasza Sántha Lajos (#1688) üzenetére


_CodeRed_
csendes tag

Ha az alzaban vetted akkor a regisztralt fiokodban van a digit kulcs a dlc-hez aut hiszem Konyvtar neven van a fiokban. A dlc mar ott van a gepeden csak aktivalni kell. Ha nem regisztraltkent vasaroltad akkor azon a mail cimen kell regelned az alzaban amin rendelted a jatekot.

https://www.blacktopracers.com

(#1694) Sántha Lajos válasza _CodeRed_ (#1693) üzenetére


Sántha Lajos
tag

regelned - ez mit jelent ? Nem rendeltem elő , csak simán megvettem , én abban bíztam hogy mivel 2 héten belül vásároltam így automatikusan aktiválódik .

(#1695) tusi_ válasza tusi_ (#1689) üzenetére


tusi_
addikt

Holnap ha vkinek van ver a pucajaban, jojjon fel a porsche cuppal, ott fogok gyakorolni. Ha nem, akkor gt3 ak ellen is kiallok, veszteni valom nincs. ;]

eat, sleep, play, replay

(#1696) Géjza válasza snecy20 (#1683) üzenetére


Géjza
őstag

Nem tudom, ezzel lehet picit vitatkoznék. Ha maga a kormány miatt nem is lennél gyorsabb, de egy lc pedál nálam sokat számított a sima potishoz képest. Igaz nem acc-vel, hanem F1 2019-cel, ahol segítségek nélkül megyek, és itt abs nélkül elég nehéz jól, stabilan és közben gyorsan is menni, írtó könnyen blokkol benne a fék. Míg sima pedállal Bahrein 1es kanyar féktávon régi, hagyományis pedállal 10ből mondjuk 2x sikerült jól elkapni, addig lc pedállal 10ből 8x sikerül ugyanez. Ott az első szektor elég trükkös (kigyorsítások, féktávok). Régi pedállal irtózatosan szórtak a szektoridőim, nagyon ritkán sikerült összerakni, lc-vel sokkal-sokkal stabilabb és gyors szektorokat tudok menni. Hotlapozáskor, kvalikor különösen fontos ez, mikor határon megy az ember, de verseny közben is stabilabb köridőket lehet menni vele.

Szóval szerintem nem csak feelingben segít a jobb szett (TH T300+T-LCM-mel nyomulok).

Acc-ben van abs és tc is (a valóságban is), így itt lehet kicsit könnyebb hagyományos pedállal menni, de köridőben (sokat) számít, hogy az abs meg a tc dolgozik a lábad helyett.

[ Szerkesztve ]

(#1697) _CodeRed_ válasza Sántha Lajos (#1694) üzenetére


_CodeRed_
csendes tag

Ja ertem. A dlc (es a 2 heten beluli aktivalas) csak az elorendelesre vonatkozott, azaz a junius 23.ig leadottakra.

https://www.blacktopracers.com

(#1698) Sántha Lajos válasza _CodeRed_ (#1697) üzenetére


Sántha Lajos
tag

Köszi a választ , végre értek mindent , azért remélem majd előbb utóbb bekerül majd a ps store-ba a dlc , mivel a jövőben lesznek még kiegészítők a játékhoz , addig is én is mint sok mindenki más várom a frissítést (konzolos problémák), mert még a force feedback , még úgy ahogy jó állítgatás után de például a replay az valami kegyetlen fos , darabos az egész . :D

[ Szerkesztve ]

(#1699) rfjanika


rfjanika
tag

Sziasztok. Ps4 en vettem meg a jatekot. Az assistba kikapcsoltam mindent de igy is lattam a kijelzon hogy az abs es tc egy bizonyos erteken van. A beallitasokban lattam lehet gombot hozza rendelni pl hogy tc off legyen. Tud vki segiteni miket kell beallitani hogy a leheto legkevesebb segitseg legyen. A kormanyon nem sok gomb van.
ezekrol meg nem is tudom kell e allitani

(#1700) snecy20 válasza rfjanika (#1699) üzenetére


snecy20
veterán

Ezekhez (Increase/Decrease ABS, TC) kéne valamilyen gombot/gombokat hozzárendelni, és akkor egész biztosan ki fogod tudni lőni az ABS-t és a TC-t.

Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.